Stranica 162 od 581 PrviPrvi ... 62112152160161162163164172212262 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,051 do 8,100 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Što se tableta tiče, sjećam se da su sestre izričito napominjale da mogu paracetamol i ibuprofen (znači lekadol, lupocet, neofen i sl.) a NIKAKO andol, aspirin.

Moj je u pon. na uzv bio 2600gr, rekla je da bi do termina trebala biti beba od cca 3kg (znači još otprilike 3 tjedna).

Optimistična, drži se, još malo

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

optimisticna...meni je doktor rekao kozice, stvarno ne znam...nasrecu nisam imala s time problema
    Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 14.01.2015. at 12:31

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Žene moje, molim vas savjet.
    Umjesto da uživamo u trudnoći, mi doma imamo treći svjetski rat. Nemam nikakvu podršku, plačem svaki dan.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pa Ivekica sto je bilo? Muz ti ne daje podrsku?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Svekrva??

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

U petak idem na pregled kod ginekologa pa ću tražit savjet što napravit. Zadnji put kad su harale kozice namjerno sam "držala" djecu kraj oboljele djece da se riješimo toga ali nisu dobili...doktor opće prakse mi je reko da u pravilu kad ih jednom preboliš stekneš doživotni imunitet a ponovo ih se dobit može ukoliko si imao samo jedan,dva mjehurića što nije bilo dovoljna infekcija.
    Ovo za herpes je dijelom logično jer kozice i herpes su soj istog virusa...bilo kako bilo iš,iš od nas !!!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ivekica ??

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

i ja sam se bojala da ne dobijem kozice i citala sam...ako ih trudnica dobije u prvom i trecem tromjesecju moze bit malo opasno jer se u prvom razvijaju organi a u zadnjem tromjesecju ako dobije neposredno prije nego sta rodi, i dijete ih moze imat. ako je tvoje dijete u pitanju zbilja ne znam kako se izolirat da ne dobijes.. ali drzi imunitet na visokoj razini sa vocem, povrcem, limunom....pogotovo ako si ih prebolila...nemoj se sad nervirat

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam se bojala da ne dobijem kozice i citala sam...ako ih trudnica dobije u prvom i trecem tromjesecju moze bit malo opasno jer se u prvom razvijaju organi a u zadnjem tromjesecju ako dobije neposredno prije nego sta rodi, i dijete ih moze imat. ako je tvoje dijete u pitanju zbilja ne znam kako se izolirat da ne dobijes.. ali drzi imunitet na visokoj razini sa vocem, povrcem, limunom....pogotovo ako si ih prebolila...nemoj se sad nervirat
    Ja sam u 2.tromjesecju ( 16+4 danas) i neću se nervirat, što bude, možda moja djeca i neće dobit...ne možemo se nažalost spremit pod stakleno zvono iako izbjegavam gužve jer ima i gripe,i upale pluća i svega živoga na našem malom škoju...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    optimisticna...meni je doktor rekao kozice, stvarno ne znam...nasrecu nisam imala s time problema
    kozice kao kozice možeš dobiti jednom, poslje toga virus se može ponovo izbaciti u obliku herpesa (i to ne onaj na ustima!!) nego po tijelu, ozađu mjehurići ko da te neko bičem opalio duž živca i samo s jedne strane tijela (lijevo ili desno) nikad po cijelom tijelu.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Umjesto da uživamo u trudnoći, mi doma imamo treći svjetski rat. Nemam nikakvu podršku, plačem svaki dan.
    ?????

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    raspitala sam se, uvijek carski. nema vanjskog okreta. a i ja ne bi riskirala, bitno da sve bude ok ma makar se ja kasnije malo mucila..kako je kod tebe danas?
    Mirno, ako izuzmem šutiranja u rebra i rastezanja na sve strane
    Izgleda je ipak u pitanju borba za svaki kvadratni centimetar pa i probava i mjehur sudjeluju u tome.

Optimistična, onda će i tvoj biti pravi komad momčića
    Meni je dr u 1. T dao prognozu veličine bebe u 30 i nekom tjednu i više nije nit mjerio jer, kaže, nije to više baš precizno.
    Međutim, sad i on i ja vidimo da je stvarno velik (ne mogu vam opisati gdje ga sve ima), pa pratimo.

Ja volim da znam. Štrebso sam, a brijem na što prirodniji porod pa se bolje osjećam kad sam pripremljena i informirana.

svim trbušastim da izbjegnete(mo) kozice, gripe, viruse i bakterije!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Joooj goni ih sve!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

bebeto ja i srednja sestra smo imale kozice (ili varičele kako mi to ovdje kažemo) kad je moja mama bila trudna sa najmlađom sestrom, a mama je tada bila u drugom tromjesečju. Nije znala da li ih je prebolila u djetinjstvu, pitala svoju mamu (moju pok. baku) al ni ona nije znala, davno bilo,a prije se to tako nije zvalo, tako da nije znala jel ih preboljela. Uglavnom, nije dobila od nas, sve je bilo u redu do samoga kraja i rođena zdrava i prekrasna moja najmlađa sekica.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Pokušat ću sve saberem ukratko.

Roditelja nemam, s njegovima sam tako tako, ali sretni su zbog djeteta, ali on je Isuse bože. Toliko bezobrazan, bahat, nema nikakve planove za budućnost. Osjećam se ko samohrana majka, što uopće ne bi bio problem, ali samo da znam na čemu sam. Jel uz mene ili ne. Tri dana nismo riječi razmijenili. Teško mi sve to pada.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica otkad je to tako? Je bio bolji prije, pa se sad odjednom tako ponasa ili?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zeli li on dijete?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Iskreno nisam više sigurna u to. Mislim da ga je ulovila panika. Nedavno se počeo tako, iako od početka ne pravi nikakve pldnobr niti pokazuje zzainteresiranost.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sara10 hvala ti !!!
    Ivekica nadam se da cete uspjet iskreno porazgovarat o svemu, koliko ste zajedno ?? Bas mi je zao da se moras zalostit u trenucima kad bi trebali biti sretni zbog bebice...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ivekica drži se,neznam što bi ti drugo savjetovala. Neznam situaciju,ali mogu zamisliti kako ti je.
    Ja sam danas sa malim prošetala do dućana i jedva došla doma. Prepone i donji dio leđa me rasturaju. Ja isto nisam nikad ziher kad imam BH kontrakcije,samo osjetim malog kad udara,a udara nemilosrdno.
    Mene isto strah uzv-a,jer mi je beban procijenjen da će biti veči od brata koji se rodio sa 4100. sve neke mega bebe!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas sa malim prošetala do dućana i jedva došla doma. Prepone i donji dio leđa me rasturaju. Ja isto nisam nikad ziher kad imam BH kontrakcije,samo osjetim malog kad udara,a udara nemilosrdno.
    ista stvar
    isla sam sa mladjom do ducana, mislila sam da se necu moci vratit doma, tj. da ce mi beba ispast... jaki pritisak skroz dole... znam da je to normalno od ovog tjedna, al sam se iskreno iznenadila (jos nekidan smo hodale puno dulje relacije bez ikakvih problema)

ivekica, ne znam sta bih ti pametno napisala, samo veliki zagrljaj i puno strpljelja...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ivekica, bilo bi dobro da riješite prvu i osnovnu stvar- da li on želi dijete. Jer takvi neodlučni su inače najgori tipovi. Prvo se povuku kad priznaju da nije to za njih, a onda kad se beba rodi, opet se pojave, štoviše forsiraju, da bi kasnije nestali. Ne treba naglasiti da se takvi obično svako malo pojave i nestaju. Nestalni ko luna. Bilo bi ti sigurno lakše da znaš na čemu si. A onda od toga ideš dalje. Sada samo to riješi.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Optimistična dobro savjetuje,ni nažalost nema tu magičnog rješenja. On vjerovatno i bi i nebi dijete,kad ga pitaš reći će da hoće,onda će nestati kad zagusti i tako kako je već gore napisano. Jedini odgovor je da li ti možeš tako. Biti zadovoljan samohrani roditelj može biti lakše nego nesretni roditelj u braku. Ali ti to već vjerovatno sve već znaš i neću ti pametovati. Jedino u što sam se uvjerila u svom životu je kad se odlučiš za neke promjene u životu za koje misliš ispočetka da su nemoguće,uvijek se iznenadiš-ugodno!! Sreća prati hrabre,sigurna sam. I ne sugreriram da ga ostaviš,hrabrosti treba i za ostati i boriti se. Samo ti znaš što treba,vjeruj u sebe.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ivekica - tako je bilo i mojoj seki (doduše prije 10 godina)... Odlučila je da će radije sama podizati dijete, nego da stalno plače i bude pod stresom. Tada je gospodinu valjda došlo iz guzice u glavu jer se u trenu totalno promijenio. Nadam se da ćete to riješiti jer znam da ti je teško, osobito zato što nemaš roditelje na koje bi se oslonila.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica, znam kako se osjecas. Moj ti je savjet da najprije porazgovaras s njim o tome sto on zeli u vasem odnosu i zasto se tako ponasa. Vjeruj mi, sutnja samo steti tebi i bebi jer se samo zivciras..

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

on bi djete, ali ne bi odgovornost. Najvjerovatnije. A možda i odraste u međuvremenu kad ga ona pričepi. ko što Vaki kaže "iz guzice u glavu".

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ah cure moje... Mm i ja smo ludi jedno za drugim, godinama u braku pa se svejedno u T nekad ponaša kao kreten... Naišla sam na neku studiju o tome i kaže da su zapravo ljubomorni kaj su svjesni da više ne budu u centru pažnje i to ih plaši pa zato radije oni odbacuju, nego da budu odbačeni. To je pogotovo izraženo kod jedinaca, maminih sinova (mog je odgajala baka i bio joj je centar svemira). Kod mog ne pomaže razgovor, jednostavno ga pustim da se ispuše, a lovim na sentiš prije spavanja i u fazi buđenja - uzmem njegovu ruku i kažem: pomazi bebu ili pomazi svog sina, onda se sav rastopi, poljubi mi trbuh, dotle ja ljubim i mazim njega i taj dan ga mogu mazati na kruh
    Budi žena, koristi svoje čari, pokaži mu da ti je još uvijek najvažniji i da bez njega ne bi bilo ni bebe, ljubav se ne diejli, nego množi! Treba njima vremena, oni to drugačije doživljavaju, mi imamo direktan kontakt s djetetom od začeća pa cijeli život, a njihovo stvarno povezivanje počinje tek rođenjem. Daj mu zadatke, neka ti ugađa, a ti ugađaj njemu. Vidjet ćeš da će se opustiti, djela čine uvijek više od riječi!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Je li normalno da nemam bh kontrakcije u 27tt? Znaci li to ista?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ili ih ti ne doživljavaš.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

A kako se osjete te bh kontrakcije, jel kao neki grčevi, stezanje dolje?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Hvala vam svima! Nemam snage da trčim oko njega, pogotovo kad ne osjećam potporu. Razgovor izbjegava. Nemam pojma kako ćemo ovo riješiti.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Da, ko trudovi, ali prode kad odmoris.
    Neki dan sam osjecala grcenje oko bebe na minutu. Mozda je to to.
    BH kontrakcije pripremaju maternicu i taj kvart na porod. Izostanak ili neke male amaterske bh valjda ne znaci da ce nesto zakazati na porodu.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala vam svima! Nemam snage da trčim oko njega, pogotovo kad ne osjećam potporu. Razgovor izbjegava. Nemam pojma kako ćemo ovo riješiti.
    Nemas zasto trcati oko njega i nije to zasluzio. Ignoriraj ga da se ne zivciras, beba je najvaznija. On je obicno nezrelo i sebicno dijete. Rodit ces dijete sebi, a on nek se prihvati odgovornosti ako to stvarno zeli. Ak ne, kupi i njemu dudu.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica, nisi rekla, koliko ste u braku? Do trudnoce je sve bilo ok?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se osjete te bh kontrakcije, jel kao neki grčevi, stezanje dolje?
    stvrdne ti se trbuh i malo podigne,obično stisne oko stidne kosti, vrlo kratko traje, jedno 20 sekundi. Obično je samo jedan, ako se ponavljaju (unutar 20 minuta više njih) to su onda već trudići. Bh kontrakcije čak ni ne primječuješ dok nešto radiš, ili ih lako možeš zamjeniti za micanje djeteta.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Maco moje sve tri bebe su bile preko 4,5 kg. Rodila sam lako.
    Doduše u rodilištu im je sve bilo malo .
    Babicama i porodničarima je bitna procjena kilaže. Bar je mojima bilo, jer su svako malo dolazili i govorili to nam je velika beba.
    Ali ja vjerujem da ćeš ti roditi bez pola muke

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Je li normalno da nemam bh kontrakcije u 27tt? Znaci li to ista?
    Ja ih u 1. trudnoci nisam dozivjela ili ih nisam znala prepoznati. Nemoj se oko toga brinuti.

Sad u 2. sam osjetila kao da mi se trbuh naglo stvrdne i zgrci na kratko vrijeme i to je bili to.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala ti Sani, znaš da sam te se sjetila da si dosta prenijela i rodila veliku bebu.

Ma, iskreno, bilo me malo frka kad sam saznala, ali onda sam pročitala malo tuđih iskustava, malo teorije i sad sam Ok.
    I prvi mi je bio 4200, pa što je još pola kile!?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Što se BH kontrakcija tiče, ja ih dosta uspješno primjećujem jer mi to stiskanje nekako stisne i pluća tj vjerojatno dijafragmu. Baš lijepo osjetim pritisak na pluća i onda kako se trbuh lagano steže.
    A što se broja tiče, nekad sam imala 1-2 dnevno, a nekad i 10-tak u sat vremena.
    U mom slučaju to uopće nije bilo značajno.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja nemogu više biti prehlađenaaaaaa!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kada službeno završava prvo tromjesečje, jel sa 15tt, 13tt? Jer kad guglam negdje piše da 1. tomj. traje 15 tjedana, negdje tjedan-dva manje pa me zanima kada ono završava i s kojim tjednom počima drugo tromj.?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Proguglas pregnancy weeks months i nades tablice.
    http://community.babycenter.com/post...93/is_24_weeks

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Ah cure moje... Mm i ja smo ludi jedno za drugim, godinama u braku pa se svejedno u T nekad ponaša kao kreten... Naišla sam na neku studiju o tome i kaže da su zapravo ljubomorni kaj su svjesni da više ne budu u centru pažnje i to ih plaši pa zato radije oni odbacuju, nego da budu odbačeni. To je pogotovo izraženo kod jedinaca, maminih sinova (mog je odgajala baka i bio joj je centar svemira). Kod mog ne pomaže razgovor, jednostavno ga pustim da se ispuše, a lovim na sentiš prije spavanja i u fazi buđenja - uzmem njegovu ruku i kažem: pomazi bebu ili pomazi svog sina, onda se sav rastopi, poljubi mi trbuh, dotle ja ljubim i mazim njega i taj dan ga mogu mazati na kruh
    Budi žena, koristi svoje čari, pokaži mu da ti je još uvijek najvažniji i da bez njega ne bi bilo ni bebe, ljubav se ne diejli, nego množi! Treba njima vremena, oni to drugačije doživljavaju, mi imamo direktan kontakt s djetetom od začeća pa cijeli život, a njihovo stvarno povezivanje počinje tek rođenjem. Daj mu zadatke, neka ti ugađa, a ti ugađaj njemu. Vidjet ćeš da će se opustiti, djela čine uvijek više od riječi!
    Ivekica evo ja sam baš htjela nešto ovakvo napisati, ali sam trenutno poprilično glupava i fali mi riječi...ugl, ja sam imala neko ajmo reći slično iskustvo u prvoj trudnoći iako smo MM i ja tada već bili zajedno dobrih 6 godina. On je jedinac, mamin sin (ta njegova mater me je koštala živaca i mogla bih knjigu napisat, u jednom periodu sam radi nje gutala Xanaxe a onda sam babi rekla nek od*ebe i izliječila sam se i ja i moja obitelj - VJERUJTE mi nisam jedna od onih snaha, SVI koji ju znaju kažu da je žena Sotonina sestra) ...ugl TADA je još bio ovisan o maminoj sisi da to tako kažem i imali smo financijskih poteškoća te smo bili na velikoj prekretnici...iako smo išli na IVF ciljano i svjesno i oboje s radošću, u neko doba moje trudnoće on se potpuno distancirao i izbivao od kuće što potrebno, što nepotrebno, a da ne kažem kako smo se nekad znali razgovarati. No, kako je Stork lijepo gore rekla - vidi ti sama što želiš, vidi vrijedi li on truda i sama pokušaj prepoznati je li on zaista kreten kojeg se treba riješiti što prije ili je samo jadničak koji se ukakio u gaće od straha i nema pojma u šta se uvalio. U svakom slučaju, ako je ovo drugo, onda draga moja ti navuci hlače, stavi kapetansku uniformu i preuzmi kormilo u vašem braku. Mi žene smo mudrije od njih i pametnije tisuću puta, ali NIŠTA se ne događa preko noći. Ja sam se krvi napišala dok nisam sve posložila da bude kako treba. Neki se muškarci naprosto moraju (pre)odgojiti. Danas sam u divnom i skladnom normalnom braku i uživamo oboje u ovoj drugoj tek započetoj trudnoći s naših dvoje dječice...Baba je potpuno izignorirana i ne može nam ništa. To ne znači da se ne održavaju zdravi kontakti na svakodnevnoj bazi ali to je sve kurtoazija, reklo bi se preko neprobojnog stakla tako da - ne može nam ništa. Ja na nju gledam kao na (duševno) bolesnu ženu i žao mi ju je jer ne uživa u životu,a ona izgara od mržnje i ne zna šta bi od jada, da može, ubila bi me. (ne pretjerujem).
    ugl, DIJAGNOSTIKA, IZOLACIJA, TERAPIJA, REHABILITACIJA.

e sad da vas ja pitam nešto - kako se pobogu riješiti mučnine? u prvoj T sam lijepo ujutro izbljuvala dušu i sve 5, a sad mi muka po cijele dane skoro bude....sve mi jako smrdi, a da vam ne kažem kak mi je sad bilo meso trančirati i pospremati u zamrzivač,....fuuuuuuuuuuj....pretvorila sam se u bademe, ali i to pomaže kratkog vijeka.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ivekica evo ja sam baš htjela nešto ovakvo napisati, ali sam trenutno poprilično glupava i fali mi riječi...ugl, ja sam imala neko ajmo reći slično iskustvo u prvoj trudnoći iako smo MM i ja tada već bili zajedno dobrih 6 godina. On je jedinac, mamin sin (ta njegova mater me je koštala živaca i mogla bih knjigu napisat, u jednom periodu sam radi nje gutala Xanaxe a onda sam babi rekla nek od*ebe i izliječila sam se i ja i moja obitelj - VJERUJTE mi nisam jedna od onih snaha, SVI koji ju znaju kažu da je žena Sotonina sestra) ...ugl TADA je još bio ovisan o maminoj sisi da to tako kažem i imali smo financijskih poteškoća te smo bili na velikoj prekretnici...iako smo išli na IVF ciljano i svjesno i oboje s radošću, u neko doba moje trudnoće on se potpuno distancirao i izbivao od kuće što potrebno, što nepotrebno, a da ne kažem kako smo se nekad znali razgovarati. No, kako je Stork lijepo gore rekla - vidi ti sama što želiš, vidi vrijedi li on truda i sama pokušaj prepoznati je li on zaista kreten kojeg se treba riješiti što prije ili je samo jadničak koji se ukakio u gaće od straha i nema pojma u šta se uvalio. U svakom slučaju, ako je ovo drugo, onda draga moja ti navuci hlače, stavi kapetansku uniformu i preuzmi kormilo u vašem braku. Mi žene smo mudrije od njih i pametnije tisuću puta, ali NIŠTA se ne događa preko noći. Ja sam se krvi napišala dok nisam sve posložila da bude kako treba. Neki se muškarci naprosto moraju (pre)odgojiti. Danas sam u divnom i skladnom normalnom braku i uživamo oboje u ovoj drugoj tek započetoj trudnoći s naših dvoje dječice...Baba je potpuno izignorirana i ne može nam ništa. To ne znači da se ne održavaju zdravi kontakti na svakodnevnoj bazi ali to je sve kurtoazija, reklo bi se preko neprobojnog stakla tako da - ne može nam ništa. Ja na nju gledam kao na (duševno) bolesnu ženu i žao mi ju je jer ne uživa u životu,a ona izgara od mržnje i ne zna šta bi od jada, da može, ubila bi me. (ne pretjerujem).
    ugl, DIJAGNOSTIKA, IZOLACIJA, TERAPIJA, REHABILITACIJA.

e sad da vas ja pitam nešto - kako se pobogu riješiti mučnine? u prvoj T sam lijepo ujutro izbljuvala dušu i sve 5, a sad mi muka po cijele dane skoro bude....sve mi jako smrdi, a da vam ne kažem kak mi je sad bilo meso trančirati i pospremati u zamrzivač,....fuuuuuuuuuuj....pretvorila sam se u bademe, ali i to pomaže kratkog vijeka.

Ti brate mili, kao da si opisala mater od mog bivšeg dečka
    čula sam da pomaže mineralna i svakako izbjegavaj hranu koja nadme, mene nikad nisu uhvatile mučnine, malo žgaravica i to je to. ali su mi curke pričale koje su znale povraćati skoro cijelu trudnoću...

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

možda su išle u istu školu hahahahha

da, viš, fakat mineralna.....nije mi palo na pamet

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Twinolina, sto se mucnina tice, ja sam probala i mineralnu i bademe i dumbir i ne znam sto sve ne i nije mi nista moglo pomoci da ju bar nakratko zaustavim. Muka po cijele dane, a rjesenje nisam nasla. Nadam se da nisi kao ja

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je za mucninu pomoglo vrijeme, nista drugo. Kod mene je trajala 20 tt. Sad mi jeopet zlo, ali samo kad pregladnim.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala Sadie za tablice, baš je lipo objašnjeno!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

istrpit ću, nema mi druge...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •