Twinolina prvotno napisa
Ivekica evo ja sam baš htjela nešto ovakvo napisati, ali sam trenutno poprilično glupava i fali mi riječi...ugl, ja sam imala neko ajmo reći slično iskustvo u prvoj trudnoći iako smo MM i ja tada već bili zajedno dobrih 6 godina. On je jedinac, mamin sin (ta njegova mater me je koštala živaca i mogla bih knjigu napisat, u jednom periodu sam radi nje gutala Xanaxe a onda sam babi rekla nek od*ebe i izliječila sam se i ja i moja obitelj - VJERUJTE mi nisam jedna od onih snaha, SVI koji ju znaju kažu da je žena Sotonina sestra) ...ugl TADA je još bio ovisan o maminoj sisi da to tako kažem i imali smo financijskih poteškoća te smo bili na velikoj prekretnici...iako smo išli na IVF ciljano i svjesno i oboje s radošću, u neko doba moje trudnoće on se potpuno distancirao i izbivao od kuće što potrebno, što nepotrebno, a da ne kažem kako smo se nekad znali razgovarati. No, kako je Stork lijepo gore rekla - vidi ti sama što želiš, vidi vrijedi li on truda i sama pokušaj prepoznati je li on zaista kreten kojeg se treba riješiti što prije ili je samo jadničak koji se ukakio u gaće od straha i nema pojma u šta se uvalio. U svakom slučaju, ako je ovo drugo, onda draga moja ti navuci hlače, stavi kapetansku uniformu i preuzmi kormilo u vašem braku. Mi žene smo mudrije od njih i pametnije tisuću puta, ali NIŠTA se ne događa preko noći. Ja sam se krvi napišala dok nisam sve posložila da bude kako treba. Neki se muškarci naprosto moraju (pre)odgojiti. Danas sam u divnom i skladnom normalnom braku i uživamo oboje u ovoj drugoj tek započetoj trudnoći s naših dvoje dječice...Baba je potpuno izignorirana i ne može nam ništa. To ne znači da se ne održavaju zdravi kontakti na svakodnevnoj bazi ali to je sve kurtoazija, reklo bi se preko neprobojnog stakla tako da - ne može nam ništa. Ja na nju gledam kao na (duševno) bolesnu ženu i žao mi ju je jer ne uživa u životu,a ona izgara od mržnje i ne zna šta bi od jada, da može, ubila bi me. (ne pretjerujem).
ugl, DIJAGNOSTIKA, IZOLACIJA, TERAPIJA, REHABILITACIJA.
e sad da vas ja pitam nešto - kako se pobogu riješiti mučnine? u prvoj T sam lijepo ujutro izbljuvala dušu i sve 5, a sad mi muka po cijele dane skoro bude....sve mi jako smrdi, a da vam ne kažem kak mi je sad bilo meso trančirati i pospremati u zamrzivač,....fuuuuuuuuuuj....pretvorila sam se u bademe, ali i to pomaže kratkog vijeka.