Stranica 163 od 581 PrviPrvi ... 63113153161162163164165173213263 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,101 do 8,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

za mučnine i povraćanje - ovisi kakvog su stupnja, nekome pomaže određena hrana i pripravci, nekome, poput mene, ništa jer to krene do takve mjere da ne mogu ni vodu u sebe, a kamoli bilo što drugo...
    i tako sva tri puta... infuzije, bolnica...
    al čim sam ušla u 4. mjesec - ko rukom odnešeno
    i, psihički je lakše izdržat svaki slijedeći put jer znaš da će prestat u određenom tjednu... prvi put mi je bilo najgore jer mi se činilo da nikad kraja tome...
    i koliko god je meni bilo slabo, gubila na kilaži, krvna slika koma, za to vrijeme beba je uzimala sebi sto joj treba i napredovala sasvim po ps-u...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Buba klara, to je jako utjesno.. Ja jucer stala na vagu i otisla jos jedna kilica dole. I tjesi me ako je tvoja beba u takvoj situaciji napredovala kako treba onda sigurno i moja
    Ivekica, kako si danas? Jesi bolje?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Imate temu Mucnina, pa pogledajte kak su se druge nosile s njom.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

danas pregled 37+1....3300g. nije se okrenila beba ajde okreni seeeeeeeeeeeeeeeeeee optimisticna ima li novosti kakvih

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    istrpit ću, nema mi druge...
    Da, i đumbir, i to si možeš blagi čaj napraviti od toga...Joj, meni grozno to što niš ne jedem, nije mi muka ni ništa samo mi se ne jede. Sa prvim sam jela sve ispred sebe, a sad ništa...Do sad sam dobila jednu kilu, što i nije problem, ali je malo...Barem mislim

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kolko si ti tt tinchy?
    mene inace u mucninama vukla masna, slana hrana pa tako i u trudnoci.. cips, pommes i tako to... I pomoglo je uvijek, sam da nikad niste gladne i da ne uzimate nesto jako jako i kiselo (ko npr. Ja na prazan zrludac ocijedjeni sok od narance... uf)

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ma ja sam u prvoj živjela samo na prežganoj juhi, čaju od mente i bananama. sam mi se jede samo pečeni krumpir, ne masan, meso ne mogu vidjeti i bademe jedem. ogromna sam, još zbog hiperstimulacije i stalno sam naduta, i odvratno se osjećam, ko balon, žeđam puno...
    ma samo nek bude sve u redu, izdržat ću ovo...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    danas pregled 37+1....3300g. nije se okrenila beba ajde okreni seeeeeeeeeeeeeeeeeee optimisticna ima li novosti kakvih

NE
    sutra idem opet na kontrolni pregled.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

docekala sam jedva!!!! sutra u 11h idemo na pregled, drzte nam fige da smo veliki, da kuca srce i da ga uspijemo i cuti, da su nam tu rukice i nogice i da lamatamo s njima!! u prevedenom - da je sve ok!!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivana.sky drzim fige! Naspavaj se i javi kako je bilo

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    NE
    sutra idem opet na kontrolni pregled.
    Sritno

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

optimistična i ivana.sky sretno!!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    optimistična i ivana.sky sretno!!!
    A kako si nam ti??nejavljas se

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sinoc prvi put osjetila bh kontrakcije, bile su samo dvije u jako kratkom periodu ali bolne.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Optimistična i Ivana.sky držim fige bit će sve u redu, ne sumnjam!

Mi smo i dalje službeni. Zajedno smo nekih 4 godine, ali nismo u braku. I zapravo sad vidim kolika je to pogreška, jer to njima ostavlja prostor za bježanje, dok mi na zajednicu gledamo kao i na brak. Držite fige da za vikend riješimo stvari. Iskoristit ću sve svoje atribute

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Puno mi znači što vas imam da se pojadam bar malo

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Optimistična i Ivana.sky držim fige bit će sve u redu, ne sumnjam!

Mi smo i dalje službeni. Zajedno smo nekih 4 godine, ali nismo u braku. I zapravo sad vidim kolika je to pogreška, jer to njima ostavlja prostor za bježanje, dok mi na zajednicu gledamo kao i na brak. Držite fige da za vikend riješimo stvari. Iskoristit ću sve svoje atribute
    Zasto je to pogreska? Mislis da bi bio drukciji da imate papir? Stvar je u glavi, a ne u papiru. Mi smo isto tak negdje skupa, zivimo zajedno neke 2 godine i sve stima savrseno. Vjencat cemo se zbog djeve i sela.
    HAha, sam ti iskoristi svoje atribute. Da ih muski imaju, koje bi to drolje bile.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

malo ~~~~~~~~~~~~~~ z Optimističnu i Ivanu.sky!

Ivekica malim koracima...polako....držim fige!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure trebam pomoc ajde nek mi se javi na pp,da tu ne uzrupiramo temu,ako je neka uvozila kolica iz srbije,imam neka pitanja u vezi pdv- i carine

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jos vas cirim svaki dan kad uhvatim vremena posto sam sada jedna velika cika mi smo super, bebac je veliki, papi i spava i saljemo vam ljubac i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoce i sretne porode!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica, ne gledaj na to sto niste u braku kao da on ima prostora za bjezanje. Ako on zeli pobjeci nakon 4 godine veze sad dok si trudna, to puno govori o njemu. I da, mozda si krivo izabrala ili pogrijesila, ali daj mu mrvicu vremena i samoj sebi da otkrijes o cemu se zapravo radi. Kako cure kazu, mozda je prestrasen da ce ti biti na drugom mjestu i da vise nije u centru paznje, a mozda je tu ipak nesto ozbiljnije u pitanju sto ces morati rjesiti pa odluciti zelis li ti uopce biti s covjekom koji se tako ponasa prema tebi u ovako osjetljivim trenucima. Teska je to situacija. Znas i sama da sam ja sama u ovoj trudnoci u smislu da je decko prekinuo vezu i mogu ti reci da ignoriranje njega (sto neki savjetuju) meni nije donijelo ista dobro nego samo stres i zivciranje. Zelim ti svu srecu i javljaj kako si Mi smo uvijek tu za tebe.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo mene doma.
    Popričala sam s doktorom i njegov komentar je da on ne bi ništa dirao, ustanovljeno je da se otvaram i to je za ove moje tjedne trudnoće fantastično (njegove riječi) i da me treba dirati tek u terminu (u veljači). Po potrebi ctg. Što manje po doktorima.
    Ajde veseli me to što sam izbjegla čačkanje i što doktori zagovaraju prirodan početak poroda. Bojala sam se da će ići vaginalno gledati i ako sam još više otvoren (a sigurno jesam) da će forsirati porod. Sad sam kući i čekam da sve počne kad Mali br. 2 odluči. Kičma ne boli, trudovi nisu očitani....očito ima još dosta vremena.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Optimistična super! Čudno mi je da uopće neki i čačkaju dolje, mene je samo gin u DZ prvi put pipala i uzela PAPA, a na SD u amb. za visokorizičnu imaju tak super uzv da me dr nije do sad 3x uopće pregledavala, nego je zadnji put abd. sondom vidjela da sam zatvorena. Danas smo 21 tt i u pon nakon 4 tj konačno kontrola.

Ivana.sky kak je bilo?

Ivekica ~~~~~~~~~~ da se sve sredi!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Super
    sve ok, mahali smo tati za rodj
    i trudni smo vise neg je mislila (12+3 smo) tak da je termin 28.7.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Optimistična ma super, bude to sve ok, samo polako, baš mi se sviđa taj tvoj dr.

Sanja ma svaka ti čast na staloženosti, dečko će mu uvijek biti otac, ali kakav - to ovisi o njemu...Ti se samo ne daj zafrkavati...stare žene su znale reći otac ko kolac, ako me razumijete. Nisu svi ta kategorija, ali to se odnosi valjda na ove sebičnjake...njihov propust, njima najviše na štetu.

Ivekica evo samo hug hug hug danas od mene!

Ivana.sky ma oooodlično, baš lijepi poklon tateku!

Mm danas obećao peglati, vidjet ćemo hoće li, evo sve je posaougao, oprao podove i kupaonu...

ja sam bila na kavici vani, predivan sunčan dan i baš sam uživala...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Optimisticna, bas zvucis zadovoljno i drago mi je sto je kod tebe tako
    Ivana.sky mi cemo se pratiti jer sam onda ja dva tjedna prije tebe na redu Ja jedva cekam svoj pregled 20.1.
    Twinolina, nije mi lako i da mislim samo na sebe rekla bih mu odavno zbogom i ne javljaj se. Samo ja moram razmisljati za dvoje i s obzirom da znam da ce htjeti sudjelovati kad se dijete rodi moram staviti svoj inat i ljutnju sa strane i stvoriti jedan dobar odnos koji ce nasem djetetu biti oslonac u svemu.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

e vidiš Sanja zato smo mi žene - žene, majke, kraljice! Bože, koliko njima treba da im dođe iz dupeta u glavu!!!! Bravo! tvoje dijete će ti jednog dana, kad odraste i shvati, biti zahvalno!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala ti puno na ovim rjecima. Puno mi znaci

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

na strogom mirovanju sam, kauč-wc, tako da kod mene nema ništa nova....čekam idući pregled za 15 dana da vidimo kakva je situacija....bebicu osjećam kako se migolji

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Optimisticna, bas zvucis zadovoljno i drago mi je sto je kod tebe tako
    Ivana.sky mi cemo se pratiti jer sam onda ja dva tjedna prije tebe na redu Ja jedva cekam svoj pregled 20.1.
    Twinolina, nije mi lako i da mislim samo na sebe rekla bih mu odavno zbogom i ne javljaj se. Samo ja moram razmisljati za dvoje i s obzirom da znam da ce htjeti sudjelovati kad se dijete rodi moram staviti svoj inat i ljutnju sa strane i stvoriti jedan dobar odnos koji ce nasem djetetu biti oslonac u svemu.
    Drago mi je da sam upoznala toliko snažnu i nrpokolrbljivu ženu! Trudnoća je sama po sebi zahtjevna, a ti si lavica i za sebe i tu mrvicu. Dijete je sretno sto ima takvu mamu.
    A ja ću svog stisnut za jajca. Nek se skocka.

Tetagogolina sto kažu dr

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene doma.
    Popričala sam s doktorom i njegov komentar je da on ne bi ništa dirao, ustanovljeno je da se otvaram i to je za ove moje tjedne trudnoće fantastično (njegove riječi) i da me treba dirati tek u terminu (u veljači). Po potrebi ctg. Što manje po doktorima.
    Ajde veseli me to što sam izbjegla čačkanje i što doktori zagovaraju prirodan početak poroda. Bojala sam se da će ići vaginalno gledati i ako sam još više otvoren (a sigurno jesam) da će forsirati porod. Sad sam kući i čekam da sve počne kad Mali br. 2 odluči. Kičma ne boli, trudovi nisu očitani....očito ima još dosta vremena.
    Baš ti je super doktor...
    I bolje da to ipak bude terminska beba, bez obzira na veličinu... (kad se sjetim grčeva i ostalih ludosti, znam da nije sigurno dokazano, ali češće spominju grčeve i nerazvijenost probavnog sustava sa ranije rodjenom djecom).

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mojoj doktorici više se neću javljati, uputnicu za rodilište imam i to je to!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

cure sam da vam kažem da sam se danas ubila u mexičkoj klopi i to za ručak i za večeru i nije mi ama baš niš. dapače, dok sam bila polugladna bilo mi je muka, a ovak kad sm se pošteno najela suuuuper. samo sam se pretvorila u mineralnu koliko je ločem.
    mm nije peglao, ipak sam ja, ali je on zato komplet gornje elemente kuhinje oprao izvana i iznutra i pećnicu izribao. sutra će donje elemente i MOJ ormar!!!!! eto...a ja mu zato pravim bobanovu tortu...s ganacheom umjesto šlagom....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajme Twinolina, u mexičkoj ima graha.... ekspodirat ćeš

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Twinolina, samo tako! Uzivaj u hrani, sto god ti pase dobro je Bas si me nasmijala

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Digla sam se na wc i sad već 40' zujim.... a mm blaženo pili drva, tak bih ga tresnula nečim!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

hahahhaha, nisam eksplodirala, ali bilo je noćas nekih nehotičnih plinovitih manifestacija...i jedna presmiješna...sanjala sam svašta nešto, valjda kako sam vam pisala o ovom svom cvjetiću od svekrve, ugl žena me htjela ubit (prije tog sam gledala neki film pa se sve pobrkalo valjda) i ja tako u snu velim mužu tipa "pa skoči joj za vrat", nemam pojma, ne sjećam se više, ali to sam izrekla na glas tako da sm sama sebe probudila i mm pita "što je bilo?", a meni bad reć mu da sam sanjala da mu treba mamu ubit pa se pravila da spavam....sad mi je presmiješno...kao da sam namjerno to sanjala.
    idem sad bobanovu tortu mutit i mogla bih pitu od sira jer imam sir kojem sutra ističe rok, a i jedno dijete kmoje, vjerovali ili ne, ne voli čokoladu, ali kolače od sira obožava!

stork upalim forum i vidim tvoju poruku u 5 ujutro i mislim si šta je sad...hahahaha ja sam svog laktom pod rebra za svaku pilanu! eno ga JOŠ hrče, a ja od prije 7 budna. dečki eno mlate kajganu već....

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Napokon dva tri dana spavam kao top.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hej, terminuše, jeste vi već obavile bris na onaj streptokok? ja još nisam, bojim se da nebude prekasno, tek 22.01.sam na pregledu, ako mi da tada uputnicu i idem redovno, koliko sam čula na nalaz se čeka po tjedan dana...bojim se da ne okasnim...pa da možda to obavim privatno?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Tigrić ne znam iz kojeg si grada, ali u zg po poliklinika breyer obavlja streptokok. Iz urina, rodnice i anusa. Cijena je oko 400 mislim.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

OTE=tigrić;2723628]hej, terminuše, jeste vi već obavile bris na onaj streptokok? ja još nisam, bojim se da nebude prekasno, tek 22.01.sam na pregledu, ako mi da tada uputnicu i idem redovno, koliko sam čula na nalaz se čeka po tjedan dana...bojim se da ne okasnim...pa da možda to obavim privatno?[/QUOTE]
    Bas jucer mm predigao nalaz.
    4 dana sam cekala, u Mirogojskoj.
    bris mi je uzela moja gin. (privatno), sami nosili gore u pon. jer je puno jeftinije nego Breyer - 68kn
    U cetvrtak bilo gotovo.
    Nista mi ne pise, samo - vagin.flora, pa pretpostavljam da je to uredan nalaz.
    Nosim ga sa sobom 22.og u TA.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica, hvala ti na onim rjecima. Bas mi dodu suze na oci. Kako si ti danas? Te ljuti gora polovica?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Ivekica, hvala ti na onim rjecima. Bas mi dodu suze na oci. Kako si ti danas? Te ljuti gora polovica?

Evo otišao iz kuće jutros, još ga nema. Kao da zna da ga čeka razgovor pa pobjegao

Kako se vas dvoje držite? Jesu prošle mučnine? Hoćeš li otvarat bolovanje?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Super
    sve ok, mahali smo tati za rodj
    i trudni smo vise neg je mislila (12+3 smo) tak da je termin 28.7.
    ivana.sky super za pregled i što je sve u redu. Da li ti je dr. spominjao skidanje sa utrića?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivekica, uspjela sam od svoje dr dobiti par dana bolovanja na "virozu". Izasla mi je u susret jer sam rekla da stvarno ne mogu takva raditi, a da mi je tako bezveze otvarati komplikacije za par dana. E sad, vidjet cu kako ce izgledati sljedeci tjedan na poslu. Toliko se nadam da ce biti ok. S ovim mojim sam cak nekoliko puta porazgovarali normalno, cak smo pricali o imenima za bebu. Svojima jos nije rekao, kaze da ne zna zasto, ali da jos ne moze. Pokusavam ne zivcirati se i iscekujem jako pregled u utorak Tipicno musko ponasanje tvoje polovice. Pobjegnu kad treba sjesti i razgovarati. Sigurno sjedi u nekom kaficu samo da ne dode doma.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    hej, terminuše, jeste vi već obavile bris na onaj streptokok? ja još nisam, bojim se da nebude prekasno, tek 22.01.sam na pregledu, ako mi da tada uputnicu i idem redovno, koliko sam čula na nalaz se čeka po tjedan dana...bojim se da ne okasnim...pa da možda to obavim privatno?
    Cure, jeli ovo nešto nova jer meni u predhodnim trudnoćama nitko nije spominjo ovaj bris pred termin ?
    Ja sam jučer bila na pregledu....dobit ćemo malog pišonju Ja sam baš imala neki feeling da je muškić i baš sam sretna, samo neka mi je zdrav....Pitala sam doktora za varičele pa mi je rekao ako moja djeca dobiju da se ja svejedno moram javit na zarazno da mi izvade krv bez obzira što sam ih prebolila. Nadam se da se moji neće zarazit joj vazda neke brige...
    Sanja_s koliko si sada T ?? Meni su mučnine ovoga puta trajale do punih 14 tt, evo tek se sada u 17-om osjećam super....

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

bebeto, evo ja sutra ulazim u 15.tjedan Znaci deckic ce biti? U kojem tjednu si saznala?

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Bebeto pratim te. I nama je 17. Koliko znam screening streptokoka se radi prije poroda skoro svugdje.
    Sanjice kad prođe 15 slijedi ljepši period, bolje ćeš se osjećati i energičnije

Inače, mi smo saznali spol u 13. Sljedeći tjedan je kontrola pa će valjda potvrditi. Ne znam kolika je greška tako rano.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ajme Ivekice, ja bih tako voljela saznati sad na pregledu. Bit cemo 15+3. Ali nekako se ne nadam previse.. Pa makar neka pretpostavi ginekologica. Bilo sto :D

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam i u prvoj radila taj bris, sad negdje u 36 tt. a sad mi je sve ispalo nekako na knap. znam da ima privatno, ali neda mi se baš davati 400 kn ako mali misli do termina izgurati. niš. vidjet ću sve u četrvtak na pregledu. ako bude kaj ukazivalo na to da bi mogao i prije, riskirat ću i tih 400kn, ne želim se živcirati.ali ako bude sve zatvoreno, idemo prek socijalnog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •