Stranica 166 od 581 PrviPrvi ... 66116156164165166167168176216266 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,251 do 8,300 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Arlena ja sam isto u zadnjih mjesec dana natukla 3 kg, to nije normalno, stalno me trazi jesti, ja bi svaka 2 sata mogla jest.. sad to pokusavam malo skresat. Da dalje ide bar po kila mjesecno

U prvoj sam trudnoci dobila 27 kg, u drugoj 13 (ali sam prenjela 2 tj, da nisam bilo bi to samo 11).
    Neznam ,mozda grijesim al nekako me ne brine ta kilaza,logicno mi je da nismo sve iste pa nas ni ne mogu sve strpat u istu tablicu,dok je sve ok s bebom i samnom.
    Nervira me sto mi on sam nist ne govori osim ak pitam a ni onda ne dobijem konkretan odgovor!! Pitala sam za magnezij i onda je reko kao pa da uzimi si ga ,omegu je rekao da netreba ?!? Al zato smatra da mi sigurno fali zeljeza pa sam to dobila,bez krvne slike i icega.
    Pa eto pitam tu-kad ste pocele uzimat magnezij i omegu 3-6-9 i do kad? I jel to ide s elevitom?

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa za zeljezo bi bilo logicno da prvo vadis krv, da se vidi dali ti je potrebno. Nalaz bude odma drugi dan. Ja ga pijem jer mi je nisko,, ali vec mi je mrsko. Magnezij ne pijem, gledam da si dnevno pojedem jednu bananu, za njih kazu da imaju magnezija. Grceve nemam pa ne vidim razlog da ga jos i pijem.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znas li da uz tabletu zeljeza je preporucljivo pit c vitamin ali onaj od 1000 mg, koji se prodaje u ljekarni, jer se zeljezo ne razgraduje u organizmu bez c vitamina. A to je stvar koju doktori ne govore.
    Posljednje uređivanje od AdrianovaMamica : 19.01.2015. at 22:10

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ok hvala na info,jedino sto pijem je elevit. Sta cu sad s tim zeljezom,ne znam. Mozda popit pokoji dan ,al ne svaki i to kako si mi rekla

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

pozzzz svima...evo ja ću izludit sa svojim stanjem...bila sam na pregledu trudna sam 9tj i sad u četvrtak idem opet...sve je ok,beba napreduje srce kuca,ali ja konstantno imam neki iscjedak....ne boli me ništa...mislim ponekad me štrecne,ali ništa posebno...većinu vremena mirujem,tak da ne kužim zašto mi stalno nešto curi...nisam krvarila niti ništa slično,isjedak je onako bjelkasto smećkast žućkast hm,mislim da sam dobro opisala....ok,bjelkast je od utrića koje koristim od punkcije,ali me brine ovo smećkasto...doktor kaže da nije ništa strašno da je neki hematom,ali ako je hematom zar to nije več trebalo proći...uglavnom u četrvtak idem na pregled i budemo vidjeli šta dalje...to me izluđuje....

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Littlemouse, hematomi znaju dugo, dugo pomalo curkati i cistiti se.
    Ukoliko nemas bolova, grceva i svjeze krvi, mislim da nemas razloga za brigu.
    Miruj i dalje i polako, od pregleda do pregleda

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Littlemouse, hematomi znaju dugo, dugo pomalo curkati i cistiti se.
    Ukoliko nemas bolova, grceva i svjeze krvi, mislim da nemas razloga za brigu.
    Miruj i dalje i polako, od pregleda do pregleda
    hvala...ma i mene to tješi da nikako nisam imala svježe krvi niti nekih velikih bolova...ovo mi je sve novo prvi IVF i prva trdunoća pa ništa još ne znam....uglavnom idem u četvrtak pa javim kako je prošlo..

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj littlemouse1 prvotno napisa Vidi poruku
    pozzzz svima...evo ja ću izludit sa svojim stanjem...bila sam na pregledu trudna sam 9tj i sad u četvrtak idem opet...sve je ok,beba napreduje srce kuca,ali ja konstantno imam neki iscjedak....ne boli me ništa...mislim ponekad me štrecne,ali ništa posebno...većinu vremena mirujem,tak da ne kužim zašto mi stalno nešto curi...nisam krvarila niti ništa slično,isjedak je onako bjelkasto smećkast žućkast hm,mislim da sam dobro opisala....ok,bjelkast je od utrića koje koristim od punkcije,ali me brine ovo smećkasto...doktor kaže da nije ništa strašno da je neki hematom,ali ako je hematom zar to nije več trebalo proći...uglavnom u četrvtak idem na pregled i budemo vidjeli šta dalje...to me izluđuje....
    Odi na papa test. Meni ovo smrdi na neke gljivice. Imala sam slično.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    Ok hvala na info,jedino sto pijem je elevit. Sta cu sad s tim zeljezom,ne znam. Mozda popit pokoji dan ,al ne svaki i to kako si mi rekla
    Arlena, ne znam kolike su ti razine željeza, ali meni je moj gin. zabranio da pijem elevit jer on od svih ostalih multivitaminskih preprarata ima najviše željeza u sebi. Tako da ne znam da li ti je pametno piti uz elevit još neki poseban preparat jer bi ti Elevit sam po sebi trebao biti dovoljan. Traži od dr. da te pošalje vaditi željezo pa onda odluči što ćeš. Poludim na takve doktore kao što je tvoj. Ispada da moraš sama sebi biti doktor grrrrrr . Ja sam eto druga krajnost, imam previše željeza. Na gornjoj sam granici...nikad na zelenu granu

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ni meni se ne svidja ali je jedini u ovom mom "selu" probat cu pitat da prvo izvadim krv slijedeci put ali mi je glupo sto to nije prvo on rekao nego tako na slijepo!

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam već navikla da sve moraš pitat sam, tako da me više ništa ne čudi. Eto išla si maloprije pogledati zadnje nalaze krvi i skužim da imam, uz povišeno željezo, u hematološkim nalazima gotovo sve na donjoj razini, osim jednog rezultata. A moj dr. je komentirao nalaz kao sve je super. Pitam se kako to može biti super?! Ne znam da li sam spomenula, ali ja sam na heparinu zbog trombofilije. Mislim da ću se naručiti kod nekog hematologa jer inače neću ništa znati.

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Odi na papa test. Meni ovo smrdi na neke gljivice. Imala sam slično.
    i ja sumnjam na to...idem u četvrtak na pregled pa mi je doktor već rekao da ćemo radit papu i vađenje krvi i sve te nalaze..ali eto brinem se, a četvrtak nikad doći...

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Littlemouse ti se samo čuvaj i miruj. A ako ne možeš izdržati, idi kod dr. prije. Neće ti sigurno zamjeriti. Navikli su oni na dolaske prije termina u slučaju hitnoće. Vibram da sve brzo prođe

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

litllemouse svakako si to pogledaj da nisu neke gljive ali ne brini zbog toga, nije ništa opasno!

željezo definitivno treba vaditi prvo, kakva glupost davati ga napamet!!!!! elevit nema baš toliko željeza da bi recimo anemičnima bio uz željezo previše.
    ja za željezo pijem kendural c, meni su ga sa više strana preporučili, i moja mpo dr isto. imam željezo 8, ali bitnije, feritin 8,9 što je za trudnoću jako malo. sad pijem drugu kutiju pa ću vaditi i Fe. idem idući tjedan ogtt i kks i urin zbaviti...

ja sam vamu prvoj T s blizancima dobila 17 kg, 12 otišlo na porodu a još 4 u roku dva mj. ali sam zato kad sam se vratila nakon 8 mj na hormone natukla 15 kg i nikad ih se nisam rješila. sad sam u T ušla sa 4 kg manje nego prije poroda. auuuuu

mene vam drage moje cure muči takva prehlada, grlo boli, nos malo curi malo zaštopan, kišem, suze oči, nemam temp... ali zato uz sve to imam takve mučnine, noćas sam dva put išla povraćat a i sad se suzdržavam jer sam popila euthyrox. poludjet ću ovakve konstantne mučnine da ne mogu ni spavati nisam očekivala.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Mene grlo grrebe, cijelu noc nisam spavaLa, ko da mi neko nozem za kruh reze kad udahnem...
    sad po bolnici od ranog jutra, izvadili mi 3 doze krvi, skoro sam u nesvjest pala.. blijeda, znoj, slabost.. strasno... odmah se umila, vode pila i pojela ljuti bombon, sad je bolje... nikad mi to nije tak bilo, mozda tlak ili secer pao?
    samo sto moram i tu kod mpo dr.svog kod kojeg, kolko vidim, cekat cu 3h uzas

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tlak je svakako, meni ti je znao pasti na 70/40. Pa je malo malo padao dok nisam ponovno uvela zeljezo da pijem.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zeljezo mi 26, tlak upravo izmjerili 120/80... skolski pod simptom trudnoce ocito ide strah od krvi haha
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 20.01.2015. at 10:16

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ivana sky nadam se da ce ti bit bolje uskoro

mene boli nesto priguseno dolje desno...kao kad trebam dobit menzis, ali puno blaze. vise neki takav osjecaj neugodni... a ne bi htjela odma trcat kod dr, sutra imam ctg pa ce me pregledat, nije valjda puno cekat do sutra.. jel to koga od vas bolilo u ovako kasnom stadiju t?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Na zadnja dva pregleda 90\50 tlak.
    Zeljezo 15.
    Posljednje uređivanje od zadarmamica : 20.01.2015. at 11:57

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Vidim da pisete o zacepljenom nosu, kaslju i slicno, a danas sam naisla na ovaj clanak, pa malo pripazite.. Vjerojatno nije nista, ali nije na odmet procitati.
    http://www.24sata.hr/zdravlje/oprez-...acebook+status

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kiri, mene sve (povremeno) boli pred kraj trudnoće.
    Što kosti zdjelice, što kad mi glavonja pritisne mjehur, debelo crijevo, cerviks..., što neki živac pa me koče noge, izbije zrak iz pluća, pa kontrakcije...
    Jel ti čekaš da dogovorite termin za carski ili već znaš?

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

joj ivana.sky katastrofa znači i tebe dohvatilo!!!! ja ću popodne do doma zdravlja po doznake i ušokirat svoju ginićku kad joj pokažem nalaz
    trenutno mučnine nisu prisutne....koje olakšanje!!!!
    nego, bojala sam se reakcije obitelji i svi su regirali pozitivno, zabrinuti za mene, ali pozitivni su!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da pisete o zacepljenom nosu, kaslju i slicno, a danas sam naisla na ovaj clanak, pa malo pripazite.. Vjerojatno nije nista, ali nije na odmet procitati.
    http://www.24sata.hr/zdravlje/oprez-...acebook+status
    Kod nas je pola otoka ima, i moje starije dijete također..ja neznam što je to ove godine...pošast
    Apropo kilaže ja sam prije trudnoće imala 54, u 8tt- 50 a sad u 17 tt - 54,2. Po tome ispada da sam dobila 4 kg do sada ?? Inace i meni se stomak jedva vidi kad je opusten, skuzila sam da mi se predvecer stvrdne, to su valjda te kontrakcije...do sada uopce nisam kuzila da je to to !
    Ja sam inace niskotlakas a na zadnjem pregledu mi je izmjerio 115/80...ocito od uzbudjenja od pregleda...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Twinolina, samo pozitiva to ce te tjerat! Ja znam da cete i ti i mrvice bit super

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo da vam se pozalim ili podijelim s vama svoju ljutnju. Narucena danas na pregled u 15:15. Dodem lijepo na vrijeme, vec 4 zene cekaju. Javljam se sestri da sam stigla. Kaze mi da doktorice nema i da jos uopce nije dosla i da ne zna zasto (a rade od 14h). I sad tu s ostalim zenama (sad ih je sest) cekam ne znam sto. Godota vjerojatno. Sramota.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Kiri, mene sve (povremeno) boli pred kraj trudnoće.
    Što kosti zdjelice, što kad mi glavonja pritisne mjehur, debelo crijevo, cerviks..., što neki živac pa me koče noge, izbije zrak iz pluća, pa kontrakcije...
    Jel ti čekaš da dogovorite termin za carski ili već znaš?
    ista stvar, 37. tjedan

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vam se pozalim ili podijelim s vama svoju ljutnju. Narucena danas na pregled u 15:15. Dodem lijepo na vrijeme, vec 4 zene cekaju. Javljam se sestri da sam stigla. Kaze mi da doktorice nema i da jos uopce nije dosla i da ne zna zasto (a rade od 14h). I sad tu s ostalim zenama (sad ih je sest) cekam ne znam sto. Godota vjerojatno. Sramota.
    Sanjo, nemoj se sekirati. Doći će. I oni su samo ljudi. Tko zna što je razlog kašnjenju. Od sekiranja nemaš ništa. Probaj mislit na nešto lijepo, kao tvoju bebicu npr.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Sanja jesi stigla na red?
    Da čujemo novosti koliko smo veliki?

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure moje, ja u panici. Trudna točno 24 tj. Beba je veća za tjedan dana od 12. tj. Danas kaže da nožica odgovara 24 tj. ali je težak 750g. Ogtt uredan. E sad. Imam plodne vode dosta. Na gornjoj sam granici. Šalje me na TORCH i Toksoplazmozu. Googlala, bolje da nisam. Užasan sam paničar! Sutra odmah idem u Zavod za javno zdravstvo jer ću ionako izluditi dok ne dobijem rezultate.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A zasto je posumnjala na taj torch kod tebe?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, ja u panici. Trudna točno 24 tj. Beba je veća za tjedan dana od 12. tj. Danas kaže da nožica odgovara 24 tj. ali je težak 750g. Ogtt uredan. E sad. Imam plodne vode dosta. Na gornjoj sam granici. Šalje me na TORCH i Toksoplazmozu. Googlala, bolje da nisam. Užasan sam paničar! Sutra odmah idem u Zavod za javno zdravstvo jer ću ionako izluditi dok ne dobijem rezultate.
    imam iskustvo sa toxo. Ono što ti mogu reći je da su jako male šanse da si dobila toxo tokom trudnoće, i da jesi, mala je šansa da je prešlo na plod. Mojim nalazima nije vjerovao ni infektolog koliko je rijetko. Smiri se. Vjerujem da je sve ok.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto je posumnjala na taj torch kod tebe?
    vjerovatno doktorici odjednom ne odgovaraju dimenzije djeteta, pa želi isključiti deformitete koje uzrokuje toxo. Deformiteti koje uzrokuje toxo su STRAŠNI što svakako NIJE duljina bedrene kosti koja "odjednom" odgovara stvarnim tjednima trudnoće. Mislim stvarno....

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Curke, stigla sam na red Tlak mi je bio 105/60 tako da se ocito nisam dala izivcirati. Hahahaha :D
    S bebicom je sve u redu, zdrava i bome luduje unutra. Po velicini ploda smo sad u 14.tjednu (umjesto u 15.kao po zm). I curica je! Termin mi je 13.7.
    Jedino sto dr nije zadovoljna mojom kilazom. Htjela mi je otvoriti bolovanje, ali sam rekla da bih probala raditi jer mi trebaju novci. Onda je rekla da moze i ako ne bude islo da samo dodem kod nje, pa cemo otvoriti bolovanje.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

optimistična drago mi je da si ti razjasnila jer ja se ne kužim u ovo, ali tako prepadati ženu, ajmeeee

Sanja pišuljicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wow!!!! bravo, ma divno sve...a ti si full cool, ma super!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

sanja s super!!! samo sto se novaca tice... bolje ti pazi svoju busu i bebu nego da zaradjujes... tijelo samo zna koliko moze, a za bebu ce uvijek biti, znam da je tesko ali nemoj se sekirati, samo se cuvaj

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mene je prosli put, u 24tt poslala na rutinsko vadenje krvi zbog zeljeza. Prvi put u zivotu mi ga fali, pa sam dobila Heferol. Ne znam zasto neki dr-i to ne rade rutinski.

Nisam imala pojma da cemo danas raditi uzv. Beba je bas kak treba biti za 28t. I ovaj put nije bila tajanstvena - curica je. Bas sam sretna sto znamo spol, kao da sam ponovo saznala da sam trudna. Sad bih isla kupovati sve zivo kaj mi fali za bebicu (al u neutralnim bojama zbog druge bebe).

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jos jedna misica diiivno

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sanja aj pišaj na sodu ili si vec.jel pjenilo ili ne.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sanja suuper, mala curica baš kako si priželjkivala

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cestitke na malim curicama koje se skrivaju u maminim busama!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hvala vam cure!
    Twinolina, nadam se da ce mi dijete biti skulirano. Hahahahaha
    Ivana.sky, iskreno se nadam da su to samo mucnine u pitanju i da ce mi se s vremenom vratiti energija i da necu morati na bolovanje. Ali ako mi bude slabo i onako mi se vrtilo u glavi i kilaza bude isla prema dolje i dalje, onda cu bez sumnje na bolovanje i prezivjeti s manje novaca.
    Sadie, i ja se osjecam kao da sam tek saznala da sam trudna. Kad je rekla da je curica sva sam odjednom postala topla u licu, takvo uzbudenje me preplavilo. Poslije sam se u autu do kuce rasplakala jedno tri, cetiri puta s velikim osmijehom na licu :D
    Zadarmamica, sto bih trebala napraviti? Kakva je procedura?
    Jarica, da jako sam si prizeljkivala curicu. I znala sam da mi je samo bitno da je zdravo, ali bas sam si htjela curicu. Ne mogu opisati koliko sam sretna.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

još jedna curka, ma super! jel smijem i ja reći da potajno priželjkujem makar jednu curku? što ne znači da ću bit nesretna ako bude drugačije...

prijavljujem temp 37,5. ja sam inače po pitanju viroza koma mimoza, mene to slomi do bola, a sad uz ovo bljuvanje i mučnine još tri put gore. i još mi je drugi mali zakurio i ja mu tuka dam tbl panadola 500 mg, mozak mi se odblokirao tek kad je popio, inače mu dajem po pola. ribica mala, živnuo je odmah i glavica ga prošla...ajde znam da mu ta jedna neće naškositi ali koja tuka i nemajka, ajme meni...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

sutra je pregled pa cemo znat termin za carski, ali kroz 7-10 dana najkasnije ce bit.
    ja moram odlucit spinalna ili opca.
    anestez ovde navodno nisu bas iskusni sa spinalnom..tako ljudi pricaju, a meni je dr savjetovao spinalnu. i ja bi isto spinalnu samo ne znam jel se moze dogodit da zezne nesto kao i sta sa epidulalnom postoji mogucnost od nepokretnosti u slucaju greske...ma tesko mi je za odlucit..iako je spinalna bolje jer vidim bebu odma+bojim se uspavljuvanja...
    i ne znam jel istina da nakon spinalne treba 36 sati lezat bez micanja na ledima radi izjednacavanja tekucine te neke...
    ima li neko od vas iskustva ili koju infoprmaciju?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Popisaj se i stavi zlicicu sode bikarbone.ako pjeni musko ako ne pjeni zensko.eto sanja tebi je uzv pokazao curu.pa me zanima dali i soda tako kaze.

Ja jos neznam spol.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kiri, iskustva su razlicita. Nekome je spinalna bila ok, a nekima kao mojoj frendici koma. Baš mi je neki dan rekla da ide opet rađati da bi uzela opću. Poslušaj svoju intuiciju. Ona će ti dati najbolji odgovor.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Da,leži se bez micanja i bez osjeta u nogama ne baš 36 ali je 24 sata.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    sutra je pregled pa cemo znat termin za carski, ali kroz 7-10 dana najkasnije ce bit.
    ja moram odlucit spinalna ili opca.
    anestez ovde navodno nisu bas iskusni sa spinalnom..tako ljudi pricaju, a meni je dr savjetovao spinalnu. i ja bi isto spinalnu samo ne znam jel se moze dogodit da zezne nesto kao i sta sa epidulalnom postoji mogucnost od nepokretnosti u slucaju greske...ma tesko mi je za odlucit..iako je spinalna bolje jer vidim bebu odma+bojim se uspavljuvanja...
    i ne znam jel istina da nakon spinalne treba 36 sati lezat bez micanja na ledima radi izjednacavanja tekucine te neke...
    ima li neko od vas iskustva ili koju infoprmaciju?
    Ja sam rodila prije 4 tjedna,kolegica koja je samnom bila na čuvanju trudnoće rodila je prije mene na 5 dana išla je na spinalnoj kaže nikad više spinalna nije se primila kako treba usred svega počela je popuštati i na kraju su joj morali davati injekcije da završe postupak,nakon spinalne moraš ležati 24h bez okretanja osim noge njih možeš micati oporavak traje dan-dva duže nego na općoj,ja sam izabrala opću i nisam se pokajala,nakon 12h od operacije sam bila na nogama malo prošetala a sljedeće jutro sam se sama oprala i bila več samostalna na nogama ,drugi dan navečer su mi skinuli dren i katater uzeli urinokulturu i otišla sam sa intenzivne u sobu sa svojom bebicom,treći i četvrti dan su problem samo kod okretanja i položaja za dojenje ali 5 dan već se normalno krečeš i svakim danom se sve bolje osječaš,sretno koju god odluku doneseš.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

a jesu imale glavobolje nakon spinalne i jel se te glavobolje odnose na tih par dana ili su stalne na duzi period?

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sanja_s i Sadie čestitam vam na malim princezama !!!!
    Lisice nadam se da će ti taj TORCH pokazat da imaš antitijela i da je sa bebom sve super !!! Negdje sam pročitala da neki ginekolozi pošalju trudnice na početku trudnoće da naprave ovu pretragu.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

jutro
    ja sam imala spinalnu i imam odlična iskustva, meni je to bilo nadrealno, ništa ne osjećaš, a sve vidiš
    jedino je tih 24h ležanja na ravnom koma pa onda dić nakon toga - užas - imaš nagon za kašljanjem, a nakon carskog imaš feeling da bu ti sve ispalo van kroz rez
    al sad ste me sprepale s tim popuštanjem, jel to moguće?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •