Stranica 168 od 581 PrviPrvi ... 68118158166167168169170178218268 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,351 do 8,400 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

da maco...lakse je sa vecom bebom vjerojatno..ma da..znam da mogu bit velika odstupanja... iznenadila sam se jer je prije 15 dana receno da ce do termina bit 3500 maksimalno ..kad ono danas oko 3800...napisao je 3500-4000--nebitno...

zna li itko kako se pravi taj secer sa mlijekom?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Usipas secera da pokrije dno loncica, mijesas dok ne posmedji, pa dolijes mlijeka, prokuhas jos malo i pijes toplo... samo stalno mijesaj da ti ne zagori

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    bit ce to sve ok ja sam sva neka pozitivna, iako jako mi je cudno s jedne strane gledati kako zivot raste i razvija se i radja, a s druge strane kako se polako gasi... krug zivota..
    I ja o tome često razmišljam. Baka mi je stara i svjesna sam da i sad ode, svi bi rekli poživjela je lijepe godine. Jako sam vezana uz nju, tako da mi ne bi bilo lako i da ih ima sto. Jedino želim da ne pati, neka bude ono što je najbezbolnije za nju. Ali, voljela bih da poživi i da vidi svoje praunuče. Biti će kako je suđeno. No, i ja sam kao i ti pozitivna. Sve će biti kako treba biti...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Omjer kaze 2 zlice secera, 1 salica mlijeka

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure, je li koja od vas rađala u prvoj trudnoći na stolcu? Jedna poznanica mi je toliko nahvalila rađanje ba stolcu, da me baš zanimaju druga iskustva?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja o tome često razmišljam. Baka mi je stara i svjesna sam da i sad ode, svi bi rekli poživjela je lijepe godine. Jako sam vezana uz nju, tako da mi ne bi bilo lako i da ih ima sto. Jedino želim da ne pati, neka bude ono što je najbezbolnije za nju. Ali, voljela bih da poživi i da vidi svoje praunuče. Biti će kako je suđeno. No, i ja sam kao i ti pozitivna. Sve će biti kako treba biti...
    Ko da sebe i svoje slusam.... moja je 82.god, osim sto ju jaako volim, jako sam joj i zahvalna i isto smo bliske... neopisivo mi je zao sto se sad na kraju muci, nije to nicim zasluzila... uzasno zvuci ali radje molim da ode u miru u snu nego da pati, kad vec otic mora... ona isto uvijek kaze da ju samo drzi to da ja rodim, samo da to doceka... nadam se i da hoce, bar 1 sliku da imam i urezanu uspomenu. Tebi i tvojoj baki zelim isto

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hvala ti Nadajmo se najboljem. Noćas sam nemirno spavala. Jucer sam cula neke vijesti (nevezane za mene) koje su me malo uznemirile. A ja emotivka pa me sve dira...

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

kiri ovak solgarov prenatal definitivno 2 tbl jer imaš samo 200 jedinica d vitamina, ne možeš se predozirati i da 4 popiješ. a a vit uopće nema, samo karotenoidi (provitaminski oblik, dakle nema retinil palmitat)
    ja vam toplo preporučujem tko može nabavit jer kod nas trenutno nema (možda ispod pulta) kal-ov vita mom po dvije tbl. daleko najbolji sastav.

morat ću počet koristi multi quotanje jer skroz zaboravim što sam htjela komentirati....

a-ha z aprehladu...a evo i mene pošteno drži i nema lijeka, čaj, med, limun....fiziološka u nos i to je to. noćas sam kašljala ko konj evo i sad dok pišem...onako mi se osuši grlo u trenutku, grozan osjećaj...ja se zaista nadam da to neće naštetiti trudnoći kao što je nespretno rekla med. sestra jučer kod moje ginićke...

moja baka isto koma, ide svaki drugi dan na dijalizu...i kaže sirota da se moli za mene...i sama je blizanka, a njena mama uz nju i sestru isto rodila još jedan par blizanaca.
    ta baka mi nije blizu i nisam tako bliska s njom kao s drugom bakom koja me odgojila praktički i kod koje sam provela nezaboravne dane svog djetinjstva kad god sam mogla na selu...a sad mi je tu i ona je, hB dobro još...tako da...čuvajte se i budite uz svoje bakice, one su nam neprocjenjive.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

jarica, neeeeeeeeeeee se sekirati...

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Trudim se twinolina, trudim Jel'vi cure osjećate tu i tamo neku tupu bol, kao menstrualnu? Ne znam da li je to od istezanja maternice ili čega već. Primjećujem da mi je trbuščić malo narastao, odmah sam počela nositi uske majice i ponosno šepuriti okolo

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

jarice a koliko si trudna sad? ja sam tu i tamo u samom početku tako osjećala, znači s 4-5-6 tjedana...a od onda ne više, ali sve je to individualno.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

16+4 mene svako nekoliko dana uhvati neki osjećaj, istezanje pa malo tupa bol tipa menstrualna. Najsretnija i mirnija sam kada me ništa ne boli. Čim me nešto zaboli, u meni lagani nemir...
    Posljednje uređivanje od jarica : 22.01.2015. at 11:15

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Primjećujem da mi je trbuščić malo narastao, odmah sam počela nositi uske majice i ponosno šepuriti okolo
    tak se i ja sepurim, nek svi vide meni je iskocio ono u par dana odjednom, sam se napirio, a kilaza ista.. i to mi je bas slatko jedva cekam da jos naraste

mene ta "menstrualna" bol vise ne drzi, samo neka propadanja u zdjelici, kao da mi nesto zasteka dolje, neki jaci pritisak... nesto cudno, ne znam ni kako opisat, i jucer u donjem dijelu ledja uff... al na nogama sam vec 3 dana od jutra do mraka pa je vald i to uzelo svoje...
    i kod mene naravno grlo grebe, svrbi, jutros cak i boli, nos jos nista... hrpa caja, limuna, meda, secer na mlijeku, cedevita i ispiranje slanom vodom... druge mi nema

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

i ne znam jel se to i vama dogadja al imam osjecaj ko da me trbusni misici bole, nije to bas bol, nego gore na trbuhu ko da sam se dobrano rastegnula taj neki osjecaj u misicima

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Idem svaka dva-tri dana, sa zaštitnom makom, dezinficiram i perem ruke i u torbi nosim eterično ulje čajevca koje udišem nakon posjete da ubijem viruse i bacile.
    Ali se ulje čajevca smije koristiti u trudnoći? Čitala sam da ne bi smilo, pogotovo ne u prvom tromjesečju.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    mozda je to onda to... ak ti se bude dalo, virni jesu li iste vrijednosti na 2 tablete

http://www.solgar.hr/index.php?page=prenatal
    iste su! meni piše za 4 tablete ova tvoja tablica uduplo, tako da ti i ja pijem 2

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ovo za mišiće gornjeg dijela trbuha pamtim još iz prošle T.
    za ulje čajevca ne znam, lai iskreno - svega se klonim. nekako si sad u prvom tromjesečju ne usudim ni rupurut uzet.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja ne pijem nikakve vitamine.samo puno voca i povrca.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jarica, mene su počeli boljeti jajnici baš kao pred mengu u 16tt, prije toga ništa. Dobila sam ljekić jer su se mučili proizvesti progesteron. Možda kod tebe nije ništa, ali pitaj ginicu jer ako su ti bolovi normalni ili zabrinjavajući kod jedne trudnice, ne znači da je tako kod tebe.
    ivana.sky, i ja pijem Solgar. Ista priča -Ameri pišu 4 tablete, ali po hrvatskim standardima se pije 2. Isto je i s TwinLabom - na pakiranju piše 2 tablete, a u hrvatskom prijevodu 1. Ameri imaju žestoke doze. Mislim, 100% vitamina A! Malo previše.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

S obzirom na gripu i razne boleštine, ja sam odlučila ne ići na ctg (ionako trudove ne osjećam).
    Danas mi je punih 38tt!!!!!!!!!!!!!!!! Po svojoj doktorici sam trebala rodit pred dva tjedna. Bez čačakanja i pregleda sam evo več tri tjedna. I super mi je!!! Ne čekam po doktorima i ne kvrčim se po hlanim hodnicima. Malom se i dalje ne ide van. Otvaram se od 31tt i od 36.tog sam "za rodit". Strah me javit se svoj ginekologici. Naljutit će se što nisam rodila onda kad je ona rekla da bih trebala. Pa se zato ni neću javiti...

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne pijem nikakve vitamine.samo puno voca i povrca.
    Potpisujem !!!

Optimistična, malac će vani kad bude spreman a ne kad doktori odluče !

Jutros mi došla jedna sumještanka u ured da je čula da sam trudna pa da me pita jeli istina, kao kako ću rodit kad nema u meni 2 kila Ima bit da trudnice moraju bit kao kitovi.....

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Vasim bakama zelim da budu dobro i da docekaju vase bebice, a moja baka je mene odbacila kad smo mm i ja poceli biti skupa jer ona iz neke bijesne ljubomore stare 25 godina ne razgovara s njegovima, a susjedi smo i druzili se kao klinci. Kad sam joj dosla u posjet samo me je izbacila iz kuce, naseg sina nikad nije dosla vidjet, ona i djed nisu ga priznavali kao praunuce, nego pred mojim tatom posprdljivo govorili ''rodak'', na sahranu mu nije dosla, meni da se obratila i jednom rjecju da joj je zao. Eto kakvih baba ima.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

prestrasno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom na gripu i razne boleštine, ja sam odlučila ne ići na ctg (ionako trudove ne osjećam).
    Danas mi je punih 38tt!!!!!!!!!!!!!!!! Po svojoj doktorici sam trebala rodit pred dva tjedna. Bez čačakanja i pregleda sam evo več tri tjedna. I super mi je!!! Ne čekam po doktorima i ne kvrčim se po hlanim hodnicima. Malom se i dalje ne ide van. Otvaram se od 31tt i od 36.tog sam "za rodit". Strah me javit se svoj ginekologici. Naljutit će se što nisam rodila onda kad je ona rekla da bih trebala. Pa se zato ni neću javiti...
    Evo i mene sa pregleda, 37 tj. + par dana... Sve je OK, beba cca 3kg, dubi na glavi, pokreti uredni, tlak uredan i to je to
    Hvala Bogu, radili su mi samo UZV, sve je u redu, užasno sam se bojala da me neće vaginalno pregledavat (prvi put mi je to izazvalo porod) ali čini se da je ta praksa prestala... Kontrola za tjedan dana.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i mene sa pregleda, 39+0, ctg uredan, posteljica zdrava, mali div živahan i super iako već jako stisnut, ja otvorena 3 cm.
    Idući petak opet pregled ako moje zlato ne dođe prije!
    I opet imamo lagano odbrojavanje . Finalistkinje, Kiri, Optimistična, buba klara, ne znam jel Vaki još u toj skupini, kojim ćemo redom!?

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Adrianovamamica jako mi je žao što si to morala proći s tvojom bakom. Svega ima na tom svijetu. Danas mi jedna doktorica kaže da se polako pripremim za bakin odlazak, da ne bi bio preveliki šok za bebu Molim Boga da me zaobiđe taj stres u trudnoći. Koliko god da sam razumom spremna, u srcu nisam nimalo spremna. Želim samo da ne pati.
    Sara u knjizi od Stribora Markovića 'Fitoterapija' piše da je ulje čajevca sigurno i netoksično. Kod biljaka i ulja koje su kontraindicirane u trudnoći stoji napomena da se ne smije koristiti u trudnoći.
    Sadie od jutros su mi popustili bolovi. No, nisu to baš bolovi tipa grčevi, više kao neki neugodni pritisak. Ne znam ni sama. Znam samo da se sledim kada me bilo što boli. Opustit ću se vjerojatno tek kad rodim.
    Ja pijem vitamine Vita Mum od Kala, ali samo 2 dnevno, a ne 4 kako ameri preporučuju.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jarica, ja sam rodila na stolčiću.
    Imaš moju priču sa poroda (Bajka na Kninskom stolčiću), a ako te još što zanima, pitaj.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Optimistična, Bebeto, Macapapucarica pa vi brojite jako sitno do poroda...kako lijepo Jedva čakamo da nas razveselite lijepim vijestima...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa pregleda, 39+0, ctg uredan, posteljica zdrava, mali div živahan i super iako već jako stisnut, ja otvorena 3 cm.
    Idući petak opet pregled ako moje zlato ne dođe prije!
    I opet imamo lagano odbrojavanje . Finalistkinje, Kiri, Optimistična, buba klara, ne znam jel Vaki još u toj skupini, kojim ćemo redom!?
    Super za pregled
    Mislim da je tigrić još s nama u finalu... znam da smo imale dogovoren pregled isti dan, samo druga bolnica. No, ne javlja se... mozda je rodila u medjuvremenu!?
    Posljednje uređivanje od buba klara : 22.01.2015. at 16:02

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Maco idem odmah potražiti tvoju bajku

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bubaklara ti i tigrić ste mi promaknule. Veselimo se s vama odbrojavanju i skatkom iščekivanju.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Jarice ja sam tek tjedan vise od tebe, 17+5 , skupa cemo mi odbrojavat.....

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bebeto oprosti, sve sam zbrkala. Veselim se zajednickom odbrojavanju.
    Maco, pročitala sam tvoju bajku s poroda...prekrasno. A i dobro sam se nasmijala zamišljajući tebe i muža u zajedničkom njihanju bokovima ilitiga plesu

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jarica, onda se može ulje čajevca i na kožu, tj. nokat koristiti? To me zanima jer imam problem sa 1 noktom na nozi, a otkad sam ostala trudna strah me bilo koristiti.

Maco, hoćeš i ovaj put roditi u Kninu, kada ti je termin?

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sara slobodno koristi. Ja sam s njime zalječila sada u trudnoći herpes u roku od dva dana. Čitala sam na više internetskih stranica, pored moje knjige, da je čajevac siguran u trudnoći.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sara, termin mi je 30. i po planu je opet Knin.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Adrianova mamice joj ružna je to priča, mislim da skoro pa nema obitelji koja nema takvu ili sličnu priču...ja sam nažalost u potpunom prekidu odnosa sa sestrom...jako ružna priča...teško je to...obitelj najuža, a tako te povrijedi....zato, s dreuge strane, ima ljudi koji ti nisu nitko i ništa pa te iznenade.

Cure u terminu bome vas ima, al će bit veselo na forumu!!!!!

Jarica i ti i ja pijemo iste vitamine...

Jedva čekam da malo otopli pa da možemo u prirodu, ovo me ubija....

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo mene sa novostima. 37+4 tt,obavila pregled,uzv i ctg. Beba procijenjena na 3800g,otvorena prst.plodna voda,i to sve ok,ctg također. No,gleda doktorica moje nalaze i po prvoj krvnoj slici iz 6 mj utvrdi da mi je trebala biti postavljena dijagnoza dijabetesa (glukoza 5.5) iako na nalazu ne stoji da je išta povišeno i moj ginić nikad nije na to ni najmanje reagirao. Kada sam kasnije redovno radila ogttt,nalaz je pokazao da mi je šećer nizak! Doktorica kaže da to nema veze ako je prvi bio povišen.e sad tko je tu fulao ja neznam ali u svakom slučaju sad se vodim kao trudnica sadijabetesom te bi trebala biti hospitalizirana između 38 i 39 tt te mi inducirati porod. Neću se previše uzbuđivati iako više neznaš kome da vjeruješ. Žao mi je jer bi puno više pazila na prehranu da sam znala iako sam i prvo dijete rodila sa 4100g bez dijabetesa i sa urednim nalazima ( tada sam trudnoću kontrolirala u bolnici). Tako da neznam,neka bude kako kažu,slijedeći tjedan opet na kontrolu pa ćemo vidjeti. A uputnicu za streptokok nisam dobila,niti mi je išta spomenula a ja u šoku od ovog zaboravila pitati.tak da uopće neznam što će biti s tim ako me slijedći put ostave u bolnici. Ah,majko moja

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj cure ja vas stalno čitam (iako ne stignem baš pisati), al stvarno je teško upratiti koliko je koja trudna
    ajde ubacite kakav link u potpis da se bolje pratimo, ili bar termin poroda pa će bit lakše
    kad neka pita jesu li normalni određeni bolovi, teško je i odgovoriti kad se ne možemo sjetiti koliko je koja trudna

sjećam se da sam ja i kasnije, iza 14-15tt imala par puta te neke bolove sločne menstrualnim
    moram priznat da su me više prepale takve tegobe nego ona oštra presjecanja
    sad me zna oštro zabolit u grudima...to do sad nisam čitala da se neko žalio :/
    i taj iscjedak me nervira, čisti, prozirni skoro ili jedva malo bjelkast,
    i svaki put premrem od straha i trčim u wc gledati

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene sa novostima. 37+4 tt,obavila pregled,uzv i ctg. Beba procijenjena na 3800g,otvorena prst.plodna voda,i to sve ok,ctg također. No,gleda doktorica moje nalaze i po prvoj krvnoj slici iz 6 mj utvrdi da mi je trebala biti postavljena dijagnoza dijabetesa (glukoza 5.5) iako na nalazu ne stoji da je išta povišeno i moj ginić nikad nije na to ni najmanje reagirao. Kada sam kasnije redovno radila ogttt,nalaz je pokazao da mi je šećer nizak! Doktorica kaže da to nema veze ako je prvi bio povišen.e sad tko je tu fulao ja neznam ali u svakom slučaju sad se vodim kao trudnica sadijabetesom te bi trebala biti hospitalizirana između 38 i 39 tt te mi inducirati porod. Neću se previše uzbuđivati iako više neznaš kome da vjeruješ. Žao mi je jer bi puno više pazila na prehranu da sam znala iako sam i prvo dijete rodila sa 4100g bez dijabetesa i sa urednim nalazima ( tada sam trudnoću kontrolirala u bolnici). Tako da neznam,neka bude kako kažu,slijedeći tjedan opet na kontrolu pa ćemo vidjeti. A uputnicu za streptokok nisam dobila,niti mi je išta spomenula a ja u šoku od ovog zaboravila pitati.tak da uopće neznam što će biti s tim ako me slijedći put ostave u bolnici. Ah,majko moja
    ovo sa šećerom mi je ???
    mislim, nisam stručnjak, sjećam se samo da su mi sa prvim sinom detaljnije gledali šećer jer je stalno bio veća beba (na svim UZV), ali sve do otprilike vrijednosti 6 glukoze moj gin. je smatrao da je nalaz u redu i nikad mi ništa nije propisivao, čak ni dijetu... ALI, u medjuvremenu su se navodno te vrijednosti postrožile za trudnice, tako mi je rekla sadašnja ginićka, i po novom, svaka druga ima trudnički dijabetes (odmahnula je rukom na to i ima svoja objašnjenja u vezi s tim, koja drže vodu), ona se i dalje drži "starih" vrijednosti...
    Nadam se da ti doista neće radi toga inducirati porod i da je beba samo malo krupnija, ko što i sama pišeš, sa urednim nalazima (ko šta je bio moj). Sretno i javi ako bude novosti

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tigrić, ja sam baš nedavno vadila pretrage uključujući i glukozu i na nalazu piše referentni interval za glukozu 4.4 - 6.4, pa prema tome tebi je glukoza u granicama normale.

maco, a jel ti pripadaš šibensko-kninskoj županiji?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    tigrić, ja sam baš nedavno vadila pretrage uključujući i glukozu i na nalazu piše referentni interval za glukozu 4.4 - 6.4, pa prema tome tebi je glukoza u granicama normale.

maco, a jel ti pripadaš šibensko-kninskoj županiji?

Zadarskoj.
    Ali prvo sam išla roditi u Knin zbog predivne dr Hemerich, a sada idem u nadi da im se modus operandi nije promijenio (a tako mi je rečeno) i da će me i ovaj put pratiti moja sretna zvijezda i dočekati moj "divan dr" i babica "spasiteljica"...

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kad vas citam kako pijete raznorazne vitamine,mislim si kak sam ja grozna. Ne pijem nista, osim onog c vitamina u sumecoj tableti uz zeljezo.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja u prvom 3mjesjecju nisam jela sto sam htjela, vec sto sam mogla pa sam morala piti minerale i vitamine. Inace je hrana bogatija vitaminima nego prije, tak da to sto pojedemo mislim da je dovoljno nama, ali ne i bebici. Beba si uzme sto joj treba (koliko moze), a sad koliko ostane mami to je druga stvar. Ali svakako si pojacaj zeljezo u zadnjem mjesecu trudnoce i 1 mjesec nakon poroda. Bas je danas babica pricala o tome na tecaju - beba dobije zeljezo od mame i stvara si zalihu za iduca 4 mjeseca. I jos izgubis puno krvi.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ups, sori, pijes zeljezo.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

buba klara,točno si sve napisala. Konzultirala sam se sa još dvoje doktora koji su mi također potvrdili da je to po tim sad nekim novim kriterijima koji su malo ipak možda prestrogi.
    Sara 10, zato ja ni nisam na to reagirala,a valjda ni ginić jer nalaz nije pokazivao nikakvo odstupanje,sve je bilo u intervalima koji su normalni.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

tigric...meni je malo bio povisen secer pa sam ga cesce morala kontrolirat. bez obzira na tablice, za trudnice je gornja granica 5.1. meni je prvi put bio 6.5 i dr se zabrinuo, megutim jois 5-6 vadenja krvi, i 2 ogtt su pokazali da je secer ok. nisam imala poviseni. a zasto je biop 6.5....mozda zbog stresa, nervoze, mozda sam kasno nesto pojela....nitko ne zna. ti poslusaj svaki savjet od doktora, ali moje misljenje je da te dr samo plasi bezveze...ali to je samo moje misljenje, neka su oni oprezni, bolje da pusu i na hladno nego da im nesto promakne. ti uvijek mozes otici u ljekarnu i nataste provjerit krv, traje 1 minutu i bit ces sigurnija. tako je meni dr savjetovao da tu i tamo odem u ljekarnu, samo te bocnu u prst i onaj aparat pokaze. moze ti i dr opce medicine to u ambulanti, tj. med sestra... ali bolje u apoteci da ne ides sad po cekaonicama.

ja sad isla na wc....kao moram ka.... dosla u wc da ka... kad ono nista. sjela i odjedanpout bol ogromna u pi.... ali unutra....digla sam se, napravila korak, boli, opet sjela, boli....i trajalo je mozda 10 sekundi. za svaki slucaj sam pogledala na sat pa ako se bude ponovilo opet u toku veceri....da znam. ja na prvi znak moram trcat u bolnicu da me stignu pripremit za cr, da se beba ne bi pocela spustat, ali nadam se da ce cekat termin dogovorenog cr

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

a joj cure moje zbilja je teško pratitikoja je koliko trudna...šteta što forum ne dozvoljava stavljanje tickera u potpis. evo ja ću stavit termin.

kiri auuuuuuuuuuu, oprez na vrhuncu! ajde, javi svakako i držim fige!

ja se najela svoje prežgane juhe koju sam i u prvoj trudnoći tamanila, to me je nahranilo, a nije mi bilo zlo. i dečki vole...evo se i oni navečerali...hihihihi s malo ulja, brašna i vode...neš ti večere!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Moj šećer do sad uvijek 4,7-4,9 a nikad nisam zdurala otić natašte nego bih cca sat vremena prije nešto doma žvaknula i svejedno dr kaže da ćemo iza 25 t radit ogtt, ne znam zakaj. Sutra smo 22tt.
    Posljednje uređivanje od stork : 22.01.2015. at 20:17

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj alkemicar prvotno napisa Vidi poruku
    i taj iscjedak me nervira, čisti, prozirni skoro ili jedva malo bjelkast,
    i svaki put premrem od straha i trčim u wc gledati
    danas sam primijetila iscjedak, prozirnkast, sluzav, nakon mokrenja...do sada sam imala smeđkast i sluzav, tako da je ovo baš promjena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •