Stranica 175 od 581 PrviPrvi ... 75125165173174175176177185225275 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,701 do 8,750 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Mazamala tak i ja... a on mi sam vice da nisam normalna, da on mene voli najvise, da nikad ne bi otisao, sve ovo gradimo za nas i toliko smo cekali bebu a sad ja mislim da ce on pobjec...

Bit ce da je gadna navala hormona.
    sva sam njonjava i nikakva

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Sanja_s ali to je skoro postala moja svakodnevnica,tebi se divim jer si hrabra,mlada buduća mama,ma svima se nama divim...mi smo žene zakonn..

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Jest da smo njonjave,pa nam je ovo nam nevalja ono,hahhahaha...sve ćemo mi to pregrmit,ipak smo mi ljepši,nježniji, i kako nam znaju reći bolji spol ( bolja polovica)

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

O financijama bolje da ni ne pocnem, ali kako je netko rekao, da smo cekali da sve bude savrseno za drugu bebu, da imamo vise prostora, vece place, rijesimo kredite itd... prije bih ja u menopauzu nego docekala drugu bebu. Nije bajna situacija, ali nekako mislim da ne treba brinuti o stvarima koje ne mozemo (sada) promijeniti, nego ici dan po dan, napraviti dobar plan potrosnje i stednje i to je to..

Sinoc sam imala jako dobar wake-up-call u vezi toga sto je u zivotu vazno, a sto sporedno. I meni se u par dana nakupilo nesto losih vijesti i briga, od financija na dalje, a onda je muza jucer pocelo uzasno stezati u prsima i zavrsio je na hitnoj, gdje smo proveli skoro cijeli dan. Odjednom mi je sve bilo poslozeno i jasno. Jedna jedina misao: samo da mi on bude dobro, moja djevojcica zdrava, bas sve ostalo je sporedno (na koncu je sve ok, ali jos i danas sam u nekom soku zbog pretrpljenog straha).

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

e kak je meni drago da mi imamo ovaj topic, nije mi drago što sve to proživljavate, ali lakše mi je kad znam da nisam jedina i da se i ja smijem tu pojadati jer vidim da nas sve manje-više muče iste stvari....
    ajme minus....nema meni minusa....ni kartica...mi koliko imamo (odnosno sada nemamo) imamo. i bolje da je tako. jer bih još više tonula sad. kod nas je snađi se druže sad. i pouzdano znam da će proći, pregrmili smo i gore stvari. ovo je samo do pred kraj trećeg mjeseca.

Ivekice da, smotuljak ili, ako Bog da da bude sve u redu, dva smotuljka....

Gripa i virusi isto mislim da nisu opasni već visoka temperatura, a to je ono što je kod gripe neizbježno.

Ja se isto ne prepoznajem, mm i ja smo prošli faze ljubakanja, kod nas ako je ljubakanje zna se šta se sprema hahahahahaah, ali svejedno sad najednom se nafunjim ako krene na vrata bez da me poljubi...dijete dijete...

sad mi je lakše po pitanju mučnina, ne znam tko je pitao, ali nekako od podne pa do 6 navečer bude malo zatišje. sutra sam ravno 9 tjedana.

idem zamutit jogurt kolač s višnjama.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Vala Mala ajme nažalost nam ponekad treba da nas nešto tako zdrma i super što je sve u redu ispalo, šaljem zagrljaj!!!!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Vala mala, baš tako. Nek su nama dragi ljudi dobro. A ostalo više manje. Posao se zamijeni, kredit otplati, iako se čini ko vječnost. Neka nas ovdje i nek uživamo u našim trudnoćama. Nećemo dozvoliti da nam prođu u brizi i tuzi i zamarati se pitanjem što bi bilo kad bi bilo.

Sanja, nemam roditelje nažalost. Bilo bi lakše kad bi se imala na nekog osloniti. Ali nije ni to smak svijeta.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Twinolina, ja sam pitala jer me podsjecas na mene kad pises o mucninama. Meni su ti se mucnine smanjile negdje u 15.tjednu. Drzim fige da ti produ sto prije jer sam ja vec bila i psihicki i fizicki iscrpljena i izmorena. Odlazila sam svaki dan kod mame na rucak jer mi je bila smrt otvoriti i frizider i osjetiti bilo kakav miris icega
    Ivekica, naravno da nije smak svijeta. Samo pitam ako zagusti imas li gdje otici i slicno. A tvoja gora polovica i dalje je kod mame?

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

auuu Sanja znači još 6 tjedana mi može tako biti...meni je najgore to što mi recimo sve smeta kod kuhanja pa onda odgađam i nakraju ogladnim jako brzo da mi bude muka od gladi...nikako pogodit pravi tajming za kuhanje. sva sreća danas sam bila pošteđena jer sam jučer popodne skuhala dosta pilećeg safta i sad sam si samo bubnula u mikrovalku i začas gotovo. smazala već i kolač. sad sam ok, ali veliim oko 6 će bit osjećaj kiseline, težine, mučnine...dok ne zaspim....pa ujutro jovo nanovo. nema veze, sve ćemo preživjeti....

jesam li se pohvalila s ogtt-om? na tašte 5,0 a nakon 120 min 5,6.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

vadila krv i dala urin, urin je ok, al CRP 16 (normalan do 5) i leukociti malo povišeni (11)....sutra ponavljam CRP, ako raste ide antibiotik

blaženo st(r)anje

twin, zašto već OGTT? meni tek iza 24.tjedna

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    ajme minus....nema meni minusa....ni kartica...mi koliko imamo (odnosno sada nemamo) imamo. i bolje da je tako. jer bih još više tonula sad. kod nas je snađi se druže sad. i pouzdano znam da će proći, pregrmili smo i gore stvari.
    Tako smo i mi godinama... i evo doso vrag na vrata... al navikli smo cim je sve ok i super, nest lose je iza ugla, a kad je vec moralo lose bolje da bude ovo ovako nego nesto nekome... prezivit cemo nekako do 6.mj...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ivana.sky vrimena su takva da uvik fali kunića.....minus nemam da ne bi ušla u njega, kredita imamo 2 i za sad bogu hvala sve plaćamo na vrijeme....živi mi bili i zdravi, to je najvažnije

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje, citam vas svaki dan, i bas ste mi super! Evo mi usli u 6 tjedan, nista prema vama svima, na samom smo pocetku! Od simptoma nista osim cicka koje su ooogrooomne i tu i tamo me malo dolje zaboli... Konstantni osjecaj da sam se popiskila dolje, hehe, ali osim toga nista vise! Nekada mi zna biti na dnevnom ulosku malo pojacan iscjedak, pa me malo to brine, i htjela sam vas pitati jel i vama tako bilo na samome pocetku? Inace tek polovicom 2 mjeseca idemo kod ginekologa jer je rekla da prvo sve pretrage napravim a onda da idemo na ultrazvuk! Pozdrav svima

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Minus? Drage moje, mi imamo jedan kredit, u rujnu otplatili zadnju ratu drugog kredita. Na IVF smo išli privatno - u prijevodu: polovni auto.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    vadila krv i dala urin, urin je ok, al CRP 16 (normalan do 5) i leukociti malo povišeni (11)....sutra ponavljam CRP, ako raste ide antibiotik

blaženo st(r)anje

twin, zašto već OGTT? meni tek iza 24.tjedna
    hm...ovo je recimo ok nalaz za trudnicu, i leukociti i crp mogu biti povišeni u trudnoći. jedino ako baš jako crp naraste onda ok za antibiotik

ne znam zašto već ogtt, tako je tražila moja mpo liječnica

ivana.sky nisi me skužila - ja minus niti ne mogu dobiti...ali kažem...bolje je tako....eto otplatila sam pola dugovanja u tri godine otkako radim na novom radnom mjestu, a perspektiva kod bivšeg poslodavca mi je bila da neću niti za 15 god riješiti...sve je relativno, danas jesi, sutra nisi, danas imaš, sutra nemaš...ma odavno sam se saživjela s tim i super nam je, planiramo sve i ništa nam ne fali, idemo na ljetovanje, pristojno živimo, nema luksuza, ali to nam niti ne treba. složna smo obitelj, a to nikakav novac ne može kupiti! moji roditelji su se rastali i to je zauvijek ostavilo traga na meni, dan danas kad gledam komediju Mladenkin otac plačem ko godina jer toga ja nisam imala...a oduvijek sam samo to željela. mom ocu je novac i financijska stabilnost jedini uvjet za sreću dok mu recimo fali topline i ljubavi...moji dečki su mu jedina unučad pa nas je posjetio 2 x u ovih 6,5 god. mi moramo k njemu ako se želimo vidjeti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ivchica, pojacan iscijedak je potpuno normalan u trudnoci, to je obrana tijela od unosenja razno raznih infekcija kroz grlic maternice do bebe. Oboruzaj se dnevnim uloscima i strpljenjem.

A sto se tice cicki, meni se cini da svakih par tjedana porastem za broj. Jos prednjace pred trbuscicem haha. I takoder, jako su osjetljive, tri puta vise nego prije trudnoce.
    Zgodno mi je primijetiti kako se ova trudnoca razlikuje od prve i po tim nekim malim simptomima.

I evo jedan od kojeg mi je muka (doslovce i u prenesenom znacenju): osjetilo mirisa mi je toliko jako da to nije normalno. Mislila sam da je to cesto samo na pocetku dok su mucnine i tako to (ja ih nisam imala), ali za mene je to sada jace nego ikada. Osjetim sve zivo i vecina mirisa mi je zapravo neugodna, pa cak i kad se radi o nekoj hrani koju volim.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Curke evo i mene,bila danas na pregledu,sve ok.danas sam 21+5,zatvorena,bebe su 484g i 454g,kaze doktor da ljepo napreduju,a meni je stomak u zadnja 3 dana bas narastao,sama sebi se cudim.I ja sam radila OGTT nataste 5.0 nakon 2 sata 6.5,kaze i to je ok.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

super za pregled. I ja sam danas bila na 4d uzv. Ona cista na posteljici je u biti hematom, dosta veliki ali marginalan i ne utjece na bebu. Beba lijepo napreduje tak da sam malo odahnula. Saznali smo i da je deckic. Danas smo 17+2. nemam vise hematom zbog kojeg sam na mirovanju i zbog kojeg sam krvarila u 12.tt. tako da sam dobila dozvolu za setnje i manje mirovanja nego do sada. Sutra idem odmah u shopping, ne velik jer i mi smo malo kratki, skupljamo za sobu nasoj princezi.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dobro jutro, ajmo trudnice poslužite se. Ima čaja, kave, kroasana

Artisan, mi smo u istom tjednu. Kako si ti s kg? Ja sam ovaj tjedan naglo dobila.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Jutro cure!
    Nina83 baš prekrasno...nekako imam dojam da kad dođem u tvoje tjedne da ću odahnuti...
    Artisan ma eto, bit će to dobro...
    Ivekica jutro draga, kakva kava, ne mogu je vidjeti (inače sam kavopija samo takva)...pojela šnitu kruha s mliječnim namazom i šunkom u ovitku....ni čaj mi se nešto ne mili previše...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam bome na prženom šećeru i mlijeku koliko me grlo boli. Neki dan otišla po Malog u vrtić i eto ti vraga. Nije ni mene zaobišlo.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Uzimam kavu ,meni pase. Ja sam dobila 2 kg. Drzim se dobro cini mi se. Ali i u prosloj sam dobila samo 7 kg. Doduse zbog dijete zbog gest. dijabetesa. Nadam se da ga ovaj put nece biti...

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jutro drage moje
    Ivekice kroasan i čaj, savršeno. Dodajem na trpezu još i krafne s marmeladom, one su mi fetiš zadnjih dana. Jučer sam ih pojela tri, a neki dan kad je MM pojeo zadnju i ostavio me bez, durila sam se na njega 2 sata. Bilo me sram u što sam se pretvorila pa sam se durila u sebi :D
    Twini i meni se gadila kava dok nisu popustile mučnine, a uvijek sam bila kavopija. Sada mogu popiti kavu, ali je ne pijem više s istim zadovoljstvom kao prije.
    Optimistična puno čaja, meda i đumbira i proći će to brzo.
    Artisan i Ivekica moja vaga kaže jutros +3 od početka trudnoće.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ivekica bum te Još sam u krevetu, kiša serucka i napravila sam si lagani kapućino s malo kakaa, pijuckam i sad mi sline cure na te tvoje kroasane, a od sinoć imam tihu misu s mm jer je malo dublje povirio u čašu i nemrem ga poslat da mi kupi (leži budan kraj mene i roštilja se; sad bi se on sigurno malo ljubakao, al' malo morgen, u nemilosti je). A Mlinarova pekara mi je na 100 m i kroasani s maslacem su im ovako ujutro predivni! Aaaaaa....

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Jutro cure !!! Ja sam upravo slistila dvije fete kruha sa mortadelom i popila bijelu kavu. To mi je u zadnje vrijeme omiljeni doručak. Slatko mi ne paše baš. Kavu pijem bez cukra već dugo, i ja sam smanjila sa 2 na jednu dnevno jer mi baš ne šmeka a inače ne mogu bez nje.
    Jarice i ja grizem ako mi se dirne u hranu )))) Čak me i djeca ponude kad vide da je nešto ostalo na zadnjem komadu....ah ti divni hormoni...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutroooo.
    Pocinje i mene peckat lagano grlo.
    Jucer smo vadili krv sinu.5epruveta.nije mu lako bilo ali moj hrabri decko je izdrzao sad se samo nadat da je nalaz ok.jer su slali i za zg krv. A i sad svaki tjedan logopedu a nezeli bez mene.tako da sam izlozena svemu.

Grozan san...toliko sam se isplakala.da sam prokrvarila.
    Inace imam u ovoj trudnoci lude snove (sex) i jos namjerno mm ispricam hahahaha

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bebeto, baš to, grizem ako mi se dira u hranu Prije par dana sam imala fazu mrkvi i uvečer kažem ja MM da si idem naribati mrkvu, a on kaže "nema više, ja pojeo zadnju". Uuuu meni svijet propao zbog te mrkve jer meni se jedino na svijetu u tom trenu jela baš mrkva. Smiješna sam sama sebi, kao dijete.
    Zadarmamice drži se. Od kad sam trudna često loše sanjam i jecam u snovima. Ah ti hormoni!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Zadarmamice ajme mila pa kako misliš prokrvarila od plakanja? jesi dobro? što je mišu malom da ste mu morali toliko epruveta izvaditi?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Twinolina prvotno napisa Vidi poruku
    Zadarmamice ajme mila pa kako misliš prokrvarila od plakanja? jesi dobro? što je mišu malom da ste mu morali toliko epruveta izvaditi?
    To sam sanjala da sam ptokrvarila i isplakala se u snu.
    Bio mi je jucer jako naporan dan i bolilo me prije spavanja i gadne kontrakcije.pa vjerojatno takav san zbog podsvjesti i straha da ne prokrvarim.

A moj sin mora obaviti sve pretrage.cak su mu i hormone vadili.a i neke serume smuckali i za zg slali.
    Kasnio u govoru i ide logopedu.pa je takav protokol.imamo i mr mozga 2016.

I da se pohvalim....on je tako tvrdoglava mala mazga.logopedica je mislila da mali nista ne prica.i u utorak smo bili i rekla je da ima jakooo bogat rijecnik ali je tvrdoglav i mora izvlaciti iz njega. On kako on oce i skim on oce i tira po svom.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i ja se mislim kako prokrvarila?!?!

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Uplatili smo jackpot i sad čekamo

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se mislim kako prokrvarila?!?!
    San je bio tako stvaran.ko kad imate jake izljeve kod menzisa.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nemoj mi ništa govorit, ja sanjala isto i kroz par dana se bilo i dogodilo
    puj, puj, neće tebi

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja zadnjih par dana samo kakao u malo dubljoj posudici i onda si unutra iskidam kruh. Al sad mi se osladile krafne s pekmezom, a ljena sam vise nego ista izvuci se iz pidzame i otic u lidl koji mi je 5 min udaljen po te krafnice. Meni su njihove najbolje. A i ima stvarcica za bebana.

Kakve ste vi po onom pitanju da ne valja nista kupovat dok se beba ne rodi. Ja smatram da su to praznovjerja i nista drugo.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zadnjih par dana samo kakao u malo dubljoj posudici i onda si unutra iskidam kruh. Al sad mi se osladile krafne s pekmezom, a ljena sam vise nego ista izvuci se iz pidzame i otic u lidl koji mi je 5 min udaljen po te krafnice. Meni su njihove najbolje. A i ima stvarcica za bebana.

Kakve ste vi po onom pitanju da ne valja nista kupovat dok se beba ne rodi. Ja smatram da su to praznovjerja i nista drugo.

Joooj ubi me.pokusavam se kontrolirat oko hrane.a kad udem u lidla i zamirise mi mmmmmmmmm
    Praznovjerje bezveze.
    tako je mom bratu punica zabranila da krevetic sastavi dok mu zena ne rodi.i on je slagao krevet tu noc kad je rodila.a drugi dan smo saznali da neznaju oce li beba prizivit i da ga ceka teska operacija srca.
    Tako da ako je nesto sudeno onda je sudeno.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

jel netko zna proceduru kod dogovorenog (induciranog)poroda u vinogradskoj? zanima me jel to bude isti dan, i kako već?? rečeno mi je da dođem u četvrtak u 9 u rodilište i to je to.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Uplatili smo jackpot i sad čekamo
    ja sanjam isto ko Mujo o dobitku a nikako da uplatim. ti si barem poduzela korake! bravo! nek ti je sa srećom! meni posudiš 20 000 eur i ja ti vraćam kao banci tak da buš i zaradila, može?

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    San je bio tako stvaran.ko kad imate jake izljeve kod menzisa.
    uh...samo san...svaašta nam dođe u snove...nemoj tome pridavati važnost. ja sam noćas recimo bilau Belgiji na autocesti i izišla van iz auta jer je kao gužva pa hodala uz autocestu i vrtilo mi se od prometa da bi se na kraju našla na ulicama gdje su svi trčali i pjevali vrapce i komarce od minee....tako da...ima svega u tim snovima.

nego, koliko ti je mali miš star? i ja imam malo zlato s teškoćama u razvoju, logopeda sustavno odbija, ali zato super radi s defektologicom koja nam dolazi doma. nema nikakvu dijagnozu, kad ga vidiš ne kuži se ništa, onako je mazast, bebica još, SVI koji ga vide se zaljube u njega, izuzetno toplo dijete, ali eto govor je jako otežan, tj ima bogat riječnik, ali izgovor je katastrofalan, razvojno ima nekih odstupanja ali ne na svim poljima. motorički je ispred dobi, ali praksija ga muči - zato valjda obožava senzoričku integraciju na koju ide s terapijskim psom. on je naša maza, evo ga svaki dan prvo pitanje ujutro i navečer kad će braco doći (on je s vrtićem u školi prirode na tjedan dana išao, danas se vraća). mi imamo mr mozga 12.7. eeg uvijek savršen. e da i odnedavno mi je na minirinu zbog noćnog mokrenja. zadovoljna sam.

nisam probala te iz lidla aj probat cu.
    ovosu mi praznovjerja, veze s vezom nemaju. kao i da se ne smije reći za trudnoću do trećeg mjeseca. a ja rekla odmah svima. i u prvoj.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Twinolina, opcenito ne vjerujem ni u kakva praznovjerja, nego radim kako osjecam. Za curku smo sve zivo pripremili vec do negdje 6 mjeseca trudnoce i hvala bogu da jesmo, jer sam posljednje mjesece provela u bolnici. Druge curke u bolnici su imale paniku i muz je kupovao, sredicao sve, a ja sam bila opustena, ostale su samo posljednje sitnice.

Sada za deckica nisam kupovala jos nista, jer veliku vecinu stvari imamo od male, ali spremam se u nabavku onih nekih osnovnih stvari kao sto su tetra pelene, nesto slatke robice koja ce niti bas njegova i tako to.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nisu praznovjerja već oprez - svašta se može dogoditi. Uostalom, zato se ne govori na sva zvona za trudnoću dok ne prođe 1. tromjesječje zbog mogućnosti spontanog.
    Dogovorila sam posudbu opreme, ali tek nedavno su mi stvari počele polako pristizati (s kolicima i kimbačem se još ne žurim). Sad smo 7. mjesecu i tek sad osjećam da je vrijeme nabavljati što mi fali. Ne daj bože problema, sad beba ima nekakve šanse, iako je i dalje jako mala. Odahnut ću kad navršimo 7 mjeseci i onda pripremiti baš sve.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

A znam, ali do zadnjeg dana trudnoce nista ne kupovat? glupost. Ja imam od mog proslog sina kolica, krevetic, ormaric, robicu, a vecina je posudena robice koju cu opet dobit, ali isto tako imam zelju i ja kupit ponesto svom sinu, ono bas njegovo da bude. Imam cak i 3 paketa pelena koje nisam stigla iskoristit, eto i one cekaju. Jedino sto ne zelim koristit ponovno je dekica od mog A, previse mirisi na njega i ne zelim isprati taj miris. A vidjela istu takvu za kupit bas sad je ima, a dok rodim vise nece biti, dolazi kak je na akcijama. Super mi je prakticna, bas ova koja je na mom avataru. A opet nije ni kad se rodi djete garancija da je to sad to, sve u savrsenom redu.. Nazalost..

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Adrianova mamice meni se sad srce slomilo kad sam uspjela povezati tvoj potpis, avatar i dekicu....

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je oprez upravo pripremiti se na vrijeme. Svjesna sam da tisucu stvari moze poci po krivu, no ne zelim misliti negativno. Po toj logici se nikada necu unaprijed pripremati ni za sto, jer postoji mogucnost da se nesto negativno dogodi. Mozda je besmisleno pokupovati svu opremu sa 6 tjedana trudnoce, ali ne vidim apsolutno nikakav smisao cekanja do posljednjeg mjeseca kako bi se sredivalo sve. Na koncu, tada je trudnica vec velika i sve joj je puno trze nego u npr. 2. tromjesecju kada uglavnom vecina nas ima vise snage i elana za sve.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

AdrianovaMamica

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo kupih dekicu . Ova je svjetloplava, jedna jedina ostala, ko da mene cekala. Da, pogadate izasla sam iz pidzame.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene zanima kakvu odjecu nosite...traperice me stezu uzasno.i nemogu ih vise.u trenerkama sam inace o bez trudnoce.obozavam ih.ali sad mo je i to dosadilo.koliko hod volim sportski tako bi se i nekad dotjerala.kosa i sminka je tip top i na sportsko ali ja bi tako tila haljinice i suknjice i traperice i na to kosuljice.
    A u hm nema u zd trudnicke traperice.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Evo kupih dekicu . Ova je svjetloplava, jedna jedina ostala, ko da mene cekala. Da, pogadate izasla sam iz pidzame.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Mene zanima kakvu odjecu nosite...traperice me stezu uzasno.i nemogu ih vise.u trenerkama sam inace o bez trudnoce.obozavam ih.ali sad mo je i to dosadilo.koliko hod volim sportski tako bi se i nekad dotjerala.kosa i sminka je tip top i na sportsko ali ja bi tako tila haljinice i suknjice i traperice i na to kosuljice.
    obicne traperice s gumicom probaj zakopcavat... a ja sam 24/7 u tajicama i tunikama i preko djemperi i kardigani, ako negdje bas idem nosim haljine

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tajice, ako vec nema traperice.. a strpi se do ljeta taman ces rodit i stati u sve te suknjice i haljinice. I ja jedva cekam. A uostalom ti jos i stanes vjerojatno u dosta toga, dok ja vise u nista ne stanem. MM mi ponudio svoju odjecu.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

na mojekrpicehr.com ima i nove i rabljene trudničke odjeće, isplati se bacit pogled

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tajice, ako vec nema traperice.. a strpi se do ljeta taman ces rodit i stati u sve te suknjice i haljinice. I ja jedva cekam. A uostalom ti jos i stanes vjerojatno u dosta toga, dok ja vise u nista ne stanem. MM mi ponudio svoju odjecu.
    Stanem u sve ali me uzasno smeta i steze.i beba se buni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •