ja sam u najvećoj krizi otkrila super second hand i bome na proljeće planiram opet u pohod jer mi ne pada na pamet kupovati skupo za par mjeseci. a sad nosim tunike i tajice ili trenirke. ne ličim ni na što. plava kosa u neurednom repu, izrast ( ne farba mi se nešto u trudnoći), blijeda, podočnjaci, ni trunka šminke jer mi se ne da....užas na šta ličim. samo kad idem na pregled upristojim friz i make up.
ise ja se ni ne gledam u ogledalo... izrast da je to uzas, blijeda, jos kak sam bila prehladjena kosa mi bila masna (nisam ju htjela prat), nokte ne lakiram, ne sminkam se... dobro pa se otusiram i pazuhe obrijemajd obrve cupnem isto... strasilo!
ali i dalje me jaaaaaaaaako muce cvimbe na ledjimanikad ih nisam imala nigdje, kamoli tamo... i bas su mi uzasna ledja!! mm me tjesi pa kaze bolje ledja koja mos sakrit nego faca.. u pravu je, al ja bi se i ovog nekako rijesila... jel ima netko ideja?
I ja isto visim u tajicama, majicama i trenirkama. Isto ko strasilo, ujutro se lijena i pocesljat pa si samo kosu sto urednije svezem. A kosu oprat to mi muka ziva, koja ljenost. Jos je i pustam da sto duza naraste jer za mjesec dana se udajem, pa ce eto tad past i frizura i sminka, haljina i cipelice. Srecom nista veliko, al vec si zamisljam kak cu se zgurat u haljinu.
Udaješ se, kako lijepoTebi će 2015 biti stvarno godina za pamćenje.
Eto ja danas taman bila tražiti donji dio trenerke bez gumice. Našla u Mani, a imaju i trudničkih hlača i traperica. Cijena cca 200 kn. Ja si kupila preko granice u H&M trudničke traperice tako da sam ili u njima ili u tunikama i tajicama. U ostali ne stanem, sve me steže.
Ja vec dugo ne stanem u nista. Imam tri para posudenih h&m traperica i super su mi. u zagrebu ih ima. Probaj pitati dal bi poslali u zd iz zagreba, ne znam dal rade to oni. Ili tajice... ja s njima kombiniram svasta. Ja bas volim nosit uske trudnicke majice u trudnoci i pokazivat trbuh, a to jedino ide sa trapericama. Iako nosim i haljine od prije na tajice, i to mi je ok.
ovo je srčeko trebalo bit al ok...nek bude onda jarice, nemoj osvojit manje od tri milje!
Posljednje uređivanje od Twinolina : 30.01.2015. at 16:18
Znam Twini, evo srčeko i tebi <3 Zadovoljit ću se i s povratom uloženogDanas sam se baš raspištoljila i uplatila 3 listića.
Ja nisam kupila nista za sebe u ovoj trudnoci osim jednih trudnickih tajica i seta gacica. Uglavnom sam u tajicama i raznim tunikicama preko, ali nosim i haljinice, njih imam dosta koje su rezane ispod grudi, tako da trbuscicu nista ne smeta. I inace sam ovisnica o haljinicama, tako da se veselim proljecu i leprsavim haljinicama koje lijepo pokazuju trbuscic.
Donje rublje mene muci, cicke ne stanu vise ni u koji grudnjak, a inace volim male gacice i tange, tako da sada isprobavam verziju baka-visokih-gaca ili pak onih nizih, ispod trbuha. Mrrrzim kad mi ista stisce i reze trbuh, a cim dodem doma, bacam grudnjak sa sebe. :D
Posljednje uređivanje od ValaMala : 30.01.2015. at 16:49
Ja jos nemam problema u oblacenju, s obzirom da sam tek na pocetku, a cicke su mi ionak i ovak jako velike tako da se i ne kuze da su jos vise narasle.
Htjela sam s vama podjeliti sat sam sanjala, i to mi se prvi puta u zivotu dogodilo... Sanjala sam sebe trudnu, onako sa velikim trbuhom, i onda odjednom da u rukama drzim predivnu curicu, crneee kose, sva cupava, ostalo mi je to u glavi da je imala jako puno kosice i da sam ju drzala u rukama i cijelo vrijeme ju ljubila i mirisala.
Nikada nisam imala tako jak san, takav osjecaj.. eto mislim da mi je to potvrda da je s mojom trudnocom sve ok.. E da i danas smo dobili termin za prvi pregled 23.02, taman cemo biti u 9 tjednu.
Joj i ja sam tako sanjala svoju curicu da držim i mirišem i uživala u njoj.... i onda me md probudio jer je išo na wcAh! Ali san kao stvarnost, prekrasno nešto!
ValaMala ja sam si sa ebaya naručila sportske grudnjake za sitnu lovu i odlični su. imaju u sebi uloške koje možeš i izvadit ako ti smetaju, više obične grudnjake niti ne gledam u ladici![]()
http://www.ebay.com/itm/161248793561...%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/331198815362...%3AMEBIDX%3AIT
Evo. Oba sam naručila L, iako nosim M, mali su im brojevi.
Hvala!
Koja si inace kosarica/broj (cisto da usporedim koliko je veliki taj L, posto je tebi ok)? Ja sam inace 36 ili 38 C-D. Sada ne znam, valjda DDDD. :D
Inače sam nosila 75B ili 80B, ovisi gdje je kupljen grudnjak. Sad mi treba veće definitivno, ali neću kupovat grudnjake. Ovaj sa čipkom mi čak ne bi bio loš ni XL ja mislim, ali ne mogu točno reć, jer nisam probala, uglavnom, imala sam osjećaj da me stišće ispod cica kad sam ga prvi put obukla. Više me ne prati taj osjećaj. Ovaj bez čipke mi je nešto bolji, moram si naručit još. U Svakom slučaju, rastezljivi su dosta.
Maybe ovakav crni ja bas imam, al nazalost samo jedan, i u njemu mi je najdraze biti. Morala bi si isto nabavit bar jos jedan dva.
ja kupila u Lidla 2 grudnjaka 85C za 70kn i 5 pari gaćica s čipkicom u struku za čini mi se 55kn, prezadovoljna
al mogla bi i koji ovaj s e-baya naručit za probu![]()
Ja sad nosim samo topove, one sportske mekane pompeine... razmisljala sam o grudnjaku al to mi je i bez t bila nemoguca misija nac (tako velikih ima samo babskih) tako da sad necu ni pokusavat...
Curke jos jedna stvar, sorry kaj vas gnjavim, ali treba mi svaki vas savjet! Do kada su vas cicke boljele? I kad su vam se bradavice pocele mjenjati?
Mene uopće ne bole, niti su me boljele, a čini mi se da se niti ne mijenjajujedino sam neki dan primijetila iscjedak, ali to je bilo kratkoročno. Nadam se da će bradavice van, inače, jao meni!
Mene su prestale i sad pred mozd tjedan dana opet pocele... pogotovo bradavice.. ne sjecam se tocno kad su mi potamnile i pojavile su se one tockice, pisala sam tu negdje cim sam primjetila... a sad su i onak ispupcene i krute i jucer sam prilikom tusiranja vidjela kao neki zuckasti iscjedak, al nije bio tekuci neg onak ko mala tvrda kuglica na vrhu bradavice.. nemam pojma sta je to, al nisam se ni zapitala ni zabrinula
Ivchica, mene su boljele jako do negdje 13., 14.tjedna. Nisam tocno sigurna, ali toliko su me boljele da sam muku mucila kad sam se tusirala, ali i spavala.
Kad vas sve slusam o tim povecanim sisama, mogu samo reci da sam ja u 16.tjednu i bome nista od velikih sisa. Samo su mi malo punije, ali nisu nista posebno narasle :D
Posljednje uređivanje od Sanja_S : 30.01.2015. at 20:58
O cice.... Najljepše su poslje par mjeseci dojenja, kad se "uhodaju". Sad u drugoj trudnoći to su više vimena. Strašno nešto. A grudnjaci za dojenje koji su inače mekani, samo ih bez obzira na veličinu (3 broja veće, prije dvojčica) samo zgnječe (visuljice, vimena kako kažem). Ako želim dekolte onda me samo nažulja. Bitno će biti da služe svrsi.
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 30.01.2015. at 21:30
Mene nisu uopce boljele do nekog petog mjeseca, tad ih taknut nisi smio. I dalje bole, ali puno manje. Sto se tice velicine mozda su mrvu porasle, ali osjetim koliko su sada teze, vjerojatno se pune mlijekom ili sto vec, al osjetim tu tezinu u njima. U vimenima![]()
Cure, da li koja od vas ima možda one sitne bradavice po vratu? Meni su se sada u trudnoći namnožile i lagano me svrbuckaju.
A kako stojite s lineom negrom? Zanimljivo, meni se u prvoj trudnoci pojavila jako rano, vec oko 10tt, a sad joj ni traga ni glasa.![]()
nema je na vidiku, a ni sitnih bradavica... samo moja uuuzasna ledjaaaa puna tockica i tocketina![]()
i ne znam koji mi je klinac al danas osjecam neopisivu glad!!! vecerala sam (dvaput vec! kao u 6 i jos jednom u 9) i sad sam opet gladna kao da cijeli dan nisam jela, crijeva mi krce i bune se i pocinje me glava bolit od odvracanja misli s hrane...
Jutro! Jeste li do sad u T imale dužu fazu "svi me živciraju"? Najradije bih pobjegla nekamo na par dana... A kad se živciram, onda imam okp koji upražnjavam u žderanju. S mm ne razgovaram već 2. dan i gospodin još nije shvatio poantu. Hormoni izgleda luduju i onda jučer još saznam da je Mumin mali Lovro postao anđeo, dušu sam isplakala. Eh, baš me pere nešto bzvz...
hehe, i meni svi sjede na živcu, najlipše mi je kad sam doma sama, uživam.....šta se cmoljenja tiče nisam taj tip ni inače, a ni u trudnoći sve do jučer, a onda je mm nešto podviknuo, a ja se uvrijedila ko malo dite i dušu isplakala....danas su mi oči natečene ka dvi pome![]()
Moj mene zadnja dva dana toliko živcira da se planiram selit. I ništa me ne smiruje. A poantu ne shvaća ni kada ju nacrtamBaš sam si jadna i onda me love i neke loše misli o bebi, brinem jel ona ok unutra, jer ju jako slabo osjećam i ne znam kako dočekat uzv.
Nadam se da će me sve to brzo proć, jer ću izludit inače.
A plakanje... ko da me netko plaća za to![]()
Kad smo vec na temi raspolozenja, da podijelim i ja svoje s vama.. Kad sam tek ostala sama u ovoj trudnoci na samom pocetku bila sam sretna sto sam trudna, ali naravno cesto sam razmisljala kako bi bilo divno da je netko pored mene, da me poljubi i zagrli onda kad mi je samo to potrebno. I mogu vam reci da je to sad iza mene. Sad se osjecam kao da sam si sama napravila bebu :D
Zadnjih tjedan dana sam sretna i tako uzivam u zivotu, kao da sam se probudila i ostavila iza sebe to razocaranje i tugu. Mozda je to samo faza koja ce proci sutra, ali uzivam u svakom danu s mojom mrvicom![]()
Upravo to - treba uživati u svakom trenutku i ne razbijati glavu sa stvarima koje su već posložene.
Ja kad gledam svoju bušu u ogledalu, toliko se rastopim da mi suze krenu i samo teku (od nježnosti). Ali ja plačem na sve, oduvijek, a tek sad s hormonima...![]()
mene samo užasava činjenica da sam sad živac i da se živciram i za šta treba i za šta ne treba, da muku mučimo s financijama trenutno i da ja tu ne mogu ama baš ništa i onda se živciram jer se živciram i bojim se da škodim bebama. plus, danas mi prvi put uopće nije muka ni išta i to me prestravilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zašto mi danas više nije muka?! plus ova moja dva gremlina se svađaju i dođe mi da ih strpam u kaznu! luda sam!
Pečem domaćye lazanje za ručak i sline mi cure, ne mogu dočekat kak mirišiiii![]()
Twini ništa od jackpota. Jedan pogođen broj : Što se tiče mučnina. To se i meni znalo dešavati do 12 tjedna. Svako toliko bi uletio dan ili dva kad mi nije bilo slabo i nisam ništa od simptoma osjećala. Prestravila bi se, ali dan dva poslije bi mi bilo opet loše i onda bi bila mirna.
Došao mm doma i navalio, morala sam mu oteti protvan da mi još koji ostane za večeru![]()
e moja stork dala si si truda! kod mene bilo mahuna od jučer za mm-a i mog Malog Vražićka, a sebi i Malom umiljatom sam nabrzinu njoke skuhala s piletinom u vrhnju, to samo nas dvoje volimo. Sutra planiram carsko meso, pire, juneća juhica i zelena salata...moram po meso u frizer...sam da ne zaboravim, nije mi našto kad meso odmrzavam u mikrovalnoj...
a upravo večeram prežganu juhu, to mi je kao i u pprošloj trudnoći naj naj klopa, vjerovale ili ne!
Hvala za ovo za mučnine, sprepala sam se. Nije dobro kad ih imaš, a još gore kad ih nemaš (mučnine)....
Jarice ne odustaj od lota, po meni je to jedino kockanje na koje pristajem, ipak daju u humanitarne svrhe i mislim da tu nema namještaljki.
nego, luđakinja, ne prestajem gledati 24 kitchen...ma ako ikad dobijem na lotu kupit ću si sve te lonce, tave i začine i namirnice i sve ću to skuhati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jel oni vani zbilja imaju sve te dodatke? meni je velika većina toga nedostupna iskreno rečeno....iako obožavam kuhati i nisam ograničena, ali zbilja kod nas niti nema za kupiti tih nekih namirnica koje oni uzimaju zdravo za gotovo.
I ja sam "žderala" negdje do 18tt, sad više nemam tako potrebu. Jutros (u 10,30h) 2 šnite crnog kruha s mliječnim namazom i gore Poly, velika šalica capuccina pojačana žlicom kakaa, u 16h - 2 manja komada lazanja i sad oko 21h pola konzerve ananasa. Na prvih 7kg, u zadnjih mjesec dana nisam dobila ni gram![]()
Posljednje uređivanje od stork : 31.01.2015. at 21:35
Bila u Lidlu po omiljene mi krofne. Nije ih bilo, a prodavačica mi kaže da ima samo još par zaleđenih. Mislila sam sad će mi ih ona speći, kad kaže ona meni da ih oni ne peku, nego ih samo odmrznu. Malo sam razočarana, mislim da ih sutra neću više jesti s istim guštom.
Stork, osiguraj si ti lazanjeNema gorega nego kad trudnici pojedu omiljeno jelo ispred nosa. Eto drame
Twini, ne odustajemo tako lako. Dobitak me čeka, kad tad :D
Mm kaze da su te igre "porez na budale "
A ananas nisam jela u prvoj trudnoci.navodno otvara.
To je kao u onom vicu gdje Mujo moli Boga da mu već omogući da osvoji na lotu, a Bog mu kaže "pa Mujo uplati već jednom taj listić". Možda su šanse male, no svakako veće nego da ne igram![]()
Kad smo kod klope... danas je deda spremao hobotnicu ispod peke i svi smo se nakrkali ko blesavi, ukljucujuci moju Pikulicu. Mljaac. I ja sam stalno gladna i to bas posljednjih nekoliko tjedana, ali imam glupi problem, nikako da skuzim sto mi se jede. Pa probam ovo, pa ono i nista mi bas nije "to". Ono sto mi najnajnajbolje pase je SARMA!