Stranica 196 od 581 PrviPrvi ... 96146186194195196197198206246296 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,751 do 9,800 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jutro cure, kako ste danas?
    Posljednje uređivanje od jarica : 05.03.2015. at 09:25

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zaspala u placu od brige... tjesi me sto osjetim rituckanje pa znam da je ok...
    A inace danas budna od pol 6, sve obavila pa sad blejim u serije
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 05.03.2015. at 09:30

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A ja imam gadan urinoinfekt :/ opet!! prva kura antibiotika je samo malo zalijecila ali nije izlijecila i cim sam prestala s tabletama,evo ga opet!! A urinokultura se ceka ko da ide pjeske iz zagreba!! Grrrr
    Ako je sutra napravim,nalazi su tek u utorak,srijedu

Jel to moze izazvat komplikacije u smislu prijevemenog otvaranja ili tako nesto? Znam da ako se ne lijeci ,izaziva probleme s bubrezima.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam se noćas probudila plačući....sanjala sam da mi je umro najstariji sin...evo i sad se naježim kad se sjetim...nisam više mogla zaspat od muke...jutros sam ga izljubila prije posla njega i malu...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

arlena jel' i tm radio kakve pretrage? Moguće da se igrate ping-pong ako nije uzimao nikakvu terapiju. Uglavnom, uvin čaj sad ne smiješ, toči se brusnicom čaj, sok, grickaj suhe, a definitvno ti je dobro i protiv razni beštija i za jačanje cirkulacije maternice čaj vrkuta (ako inače nemaš nekih žučnih problema), ali samo do 8. mj tt da te previše ne začepi.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    A ja imam gadan urinoinfekt :/ opet!! prva kura antibiotika je samo malo zalijecila ali nije izlijecila i cim sam prestala s tabletama,evo ga opet!! A urinokultura se ceka ko da ide pjeske iz zagreba!! Grrrr
    Ako je sutra napravim,nalazi su tek u utorak,srijedu

Jel to moze izazvat komplikacije u smislu prijevemenog otvaranja ili tako nesto? Znam da ako se ne lijeci ,izaziva probleme s bubrezima.
    Moja trudnoća je započela nekim uroinfektom. Poznanica mi je preporučila D-manosa prah. Prilično je skup ali isto sam morala čekati urinokulturu a bila paranoična. Počela s njim odmah, Fućkaš ga, urinokultura sterilna, prestalo me peći..Sad sam u 31. tj. Nema jo-jo efekta.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

ivana.sky, točno znam o čemu pričaš. Ja 21+5 i trbuh mi je mali, ali ponekad imam osjecaj da ce mi eksplodirati koliko je napet. Kao da sam pojela ne znam sto sve ne, a ono nisam jela nista posebno vise nego inace. Neku vecer sam mislila da mi beba ima 10kg odjednom kako me sve zatezalo i boljelo i bila sam kao balon, a osjecala sam se deblje 50kg. Uzas..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bas to...

Cure mene i danas sve steze i probada i bolucka.. nije konstantno, ali nije ni ugodno.. bas me sekira.. jel to normalno za ove tt? Da se brinem ili se mogu opustit? Sutra pregled..

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    arlena jel' i tm radio kakve pretrage? Moguće da se igrate ping-pong ako nije uzimao nikakvu terapiju. Uglavnom, uvin čaj sad ne smiješ, toči se brusnicom čaj, sok, grickaj suhe, a definitvno ti je dobro i protiv razni beštija i za jačanje cirkulacije maternice čaj vrkuta (ako inače nemaš nekih žučnih problema), ali samo do 8. mj tt da te previše ne začepi.
    Pijem caj od brusnice ,al bas je bolno. Zna bit i krvi. Jedna zena mi je rekla da se ona pocela otvarati i da joj je izazvalo razne probleme pa me toga strah. Ne znam dal je to istina al eto ,uspjela me uplasit :/
    A za mm mislim da nema veze jer ni ne sjecam se kad smo se zadnji put seksali libido mi je ispod podruma a i strah je ogroman,cak i njemu tak da smo u apstinenciji,iako za to vjerojatno nemamo neke realne potrebe

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja trudnoća je započela nekim uroinfektom. Poznanica mi je preporučila D-manosa prah. Prilično je skup ali isto sam morala čekati urinokulturu a bila paranoična. Počela s njim odmah, Fućkaš ga, urinokultura sterilna, prestalo me peći..Sad sam u 31. tj. Nema jo-jo efekta.
    Koliko skup i kak se to uzima? Vrijedi probat! Pogotovo ako ce me izlijecit!!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Koliko skup i kak se to uzima? Vrijedi probat! Pogotovo ako ce me izlijecit!!
    Sad sam guglala cini se ok
    Jedino mislim da cu sacekat da sutra dam urin pa krecem s prahom

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sad sam guglala cini se ok
    Jedino mislim da cu sacekat da sutra dam urin pa krecem s prahom
    Najpametnije ti je tako. Cca 280 kn ako se ne varam?! Skupo je, uopće nema dileme ali je dozvoljeno i pomoglo mi je, ne žalim ni kune. Još meni ta frendica veli da je okrenula 2 ture antibiotika i da je ovo bilo valjda 4. alternativa da je konačno djelovala. Samo da te pusti konačno! Danas se nacejavaj sa tekućinom na najjače!

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozzz svima.... Evo mene od doktora... Trudna sam 15+3tj bebica dobro napreduje spol jos ne znam.... Zbog bolova i onog iscjetka moram mirovat jos vise... Eto toliko od mene sad mi je malo lakse... Ivana sretno sutra i javi kako je proslo...

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Little mouse. Samo polako. Prešli ste već dosta.

Jel nekoga boli u desnom dijelu prsa. Točno ispod dojke kao da me netko nožem probada.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima. evo mi smo danas 22+ 4tt. Meni opet izbio herpes, 3. Put vec u trudnoci. Malena mi prehladena, ima malo i temperaturu...
    mene zadnjih dana zna mrvu zaboljeti nisko sastrane, kao da boli jajnik. Nadam se da je to normalno. Inace bebac je full aktivan vec. Bas ga puno osjetim...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj littlemouse1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozzz svima.... Evo mene od doktora... Trudna sam 15+3tj bebica dobro napreduje spol jos ne znam.... Zbog bolova i onog iscjetka moram mirovat jos vise... Eto toliko od mene sad mi je malo lakse... Ivana sretno sutra i javi kako je proslo...
    bitno da je sve ok, iduci pregled ces i spol saznat

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

littlemouse bravo! Samo miruj i bit će sve ok!
    ivana.sky sretno sutra! I ja imam pregled, nadam se prvi put vidjeti srčeko kako kuca!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Muma za

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Curke moje, posto ste vi ovak iskusne zenske, htjela sam Vas pitati, do kada ste osjecale ove povremene bolove kao da ce vam menga doci? Ja ulazim u 11-ti tjedan, jos sam uvijek malo preplasena sa svime i svacime, iako sam sebe tjesim da je sve ok, ali onda osjetim ova boluckanja i odmah me sve sasjece.. Nemam nikakvih cudnih iscjedaka, osim onih trudnickih normalnih, nemam mucnine, osjecam se super, i naravno umjesto da uzivam, malo panicarim... Molim vas za savjet. Imam drugi pregled slijedeci tjedan, na prvome pregledu je sve bilo super i doktorica je rekla da se nemam nista brinuti.

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Hvala svima.... Nadam se da ce sve biti ok i dalje.... Ivchica ja osjetim te bolove i dalje iako sam skoro 4mj trudna i zato sam sad na strogom mirovanju.... E da i danas mi je jos rekao da mi je cerviks omeksan citala sam malo po netu i nije bas za zezat se s time me.... Uffff sad me i to pati... Dali netko ima iskustva s tim.... Hvala.... Pozzzz svima

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ak je dr-ica rekla da je to u redu, onda je u redu. Ona je lijecnica i zna o cemu prica. Moji su jajnici sutili i podivljali u 16tt, pa sam na ljekicu.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 05.03.2015. at 16:39

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ma strah me jer sam radila jucer urinokulturu i tek je za tjedan dana gotova, a ako nesto mozda imam u urinu sto bi moglo ugroziti bebicu unutra, nikad si to nebih mohìgla oprostiti... a tjedan dana je dugo za cekati...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ivchice, "menstrualni" bolovi su potpuno normalni u trudnoci, ukoliko nisu vrlo jaki ili postoje neki drugi prateci problemi. Meni su ti bolovi u obje trudnoce bili prvi simptom, a ponekad ih osjecam i sada, premda sam u 24tt. Opusti se (lako je reci, znam).

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

I ja ih osje am, posebno zadnjih par dana, kao na pocetku su mal jaci i cesci... ali smatram to normalnim jer naocigled rastemo.

Muma

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. evo mi smo danas 22+ 4tt. Meni opet izbio herpes, 3. Put vec u trudnoci. Malena mi prehladena, ima malo i temperaturu...
    mene zadnjih dana zna mrvu zaboljeti nisko sastrane, kao da boli jajnik. Nadam se da je to normalno. Inace bebac je full aktivan vec. Bas ga puno osjetim...
    Artisan, mi smo terminuše, ti, ja i Ivekica
    Meni je isto došao herpes na usnama već dva puta od kada sam trudna. Rješila ga et.uljem čajevca. Dobila sam ovih dana i afte, no mažem desni propolisom i vidim da prolaze.
    I mene svako toliko nešto steže, zaboli, presječe, ali sve prođe s ležanjem.
    Little mouse hura za lijepe vijesti.
    Ivana.sky i Muma držim palčeve za sutrašnji pregled, nek' sve bude školski dobro.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jarice, zaboravila si mene.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma strah me jer sam radila jucer urinokulturu i tek je za tjedan dana gotova, a ako nesto mozda imam u urinu sto bi moglo ugroziti bebicu unutra, nikad si to nebih mohìgla oprostiti... a tjedan dana je dugo za cekati...
    KAk si ne bi mogla oprostiti? Nisi isla nesto namjerno pokupiti. Trudnice znaju imati bakterije i najnormalnije se izlijece da beba nit ne skuzi nista. Uostalom, otkud ti da imas nesto? Ja sam imala bakterije u urinu, pa mi je UK bila dobra. Ne mozes strepiti za rezultate svake pretrage koju napravis, a vadit ces jos zeljezo, ogtt, streptokok.
    Ja sam radila bris na streptokok i umjesto za 7 dana podigla nalaz za 14 dana. Fakat nisam brinula.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 05.03.2015. at 22:13

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku

Jel nekoga boli u desnom dijelu prsa. Točno ispod dojke kao da me netko nožem probada.
    Taj osjećaj probadanja i pečenja ispod dojki (kod mene obostrano) je moj trudnicki križ. I u prvoj i u ovoj trudnoći. Sjećam se da sam u prošloj trudnoći očajnički googlala da otkrijem što bi moglo biti i najlogicnije objasnjenje mi se činilo da neki dijelovi naše unutrašnjosti reflektiraju bol preko neurona koji idu iz kože, tako da se rastezanje/kompresija u trbušnoj šupljini osjeća kao peckanje kože. Potražit ću izvor kad nađem vremena.
    Grozan mi je taj osjećaj...

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    jarice, zaboravila si mene.
    Oprooosti pliz

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mene boli taj dio i rebra vec dugo, sad sve vise. A sad me jos i grudnjak steze, moram otic po novi, siri.
    Ne zabrinjava me to. Organi se pomicu i siri mi se prsni kos tak da to moram nekak osjetiti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dosla sam samo kukati malo. Ubi me zgaravica. Uzas jedan.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    KAk si ne bi mogla oprostiti? Nisi isla nesto namjerno pokupiti. Trudnice znaju imati bakterije i najnormalnije se izlijece da beba nit ne skuzi nista. Uostalom, otkud ti da imas nesto? Ja sam imala bakterije u urinu, pa mi je UK bila dobra. Ne mozes strepiti za rezultate svake pretrage koju napravis, a vadit ces jos zeljezo, ogtt, streptokok.
    Ja sam radila bris na streptokok i umjesto za 7 dana podigla nalaz za 14 dana. Fakat nisam brinula.
    Ja sam imala urin sve pet, a jucer sam radila urino kulturu! Ma imas pravo sve ce biti ok, moram se opustiti, ne strepiti nad svime! Hvala ti na rijecima utjehe...

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Opet se probudila rano, ne mogu spavati. Muči me želudac, ali sama sam si kriva. Jučer sam cijeli dan jela samo junk food...ljuta sam na sebe.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo mene opet s novostima. Jucer sam bila na kavi s mamom i sestrom "oca" mog djeteta. Mama je ostala najvise iznenadena kad sam joj rekla da sam vec 5 i po mjeseci trudna. Pitala je par minuta vremena da dode k sebi. Pitala je gdje je njen sin u cijeloj toj prici. Sve sam joj objasnila kako se dogodilo i da sam jednostavno osjetila potrebu reci im da ce postati nono i nona, ali ako oni ne zele sudjelovati da to postujem na sto je odgovorila da naravno da ce sudjelovati, da nista ja ne brinem. Zena je super. Uzela je moj broj telefona, rekla da se uvijek mogu javiti, a da cu naravno i doci koji put kod njih. Rekla je ako mi zagusti s podstanarstvom da kod njih uvijek ima mjesta. I tako dalje, da vas sad ne opterecujem sa svime. Jucer je odmah razgovarala s njegovim tatom i danas ce razgovarati s njim. Rekla je da mora preuzeti odgovornost za svoje postupke, a i da joj je jako ruzno sto on sad ima novu curu, a mene je ostavio samu u ovakvoj situaciji. Njegova sestra mi sve javlja sto se dogada, pa vjerujem da ce mi javiti i danas kad nesto sazna. Ona je jako sretna sto ce postati teta. Vjerojatno cu dobiti neku prijetecu poruku ili nesto slicno od bivseg kad ga roditelji suoce sa situacijom, ali ne brinem se

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Joj Sanja bas mi je drago da si imala susret s njom i da je skroz normalna (za razliku od sina), razumna i puna podrske. Nije ni njoj bilo lako cuti takve vijesti, a koliko sam shvatila, vas se dvije niste nikada upoznale. Vjerujem da ti je sada puno lakse, jer sam cak i ja osjetila olaksanje radi tebe

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Sanja_s baš mi je drago radi tebe, vjerujem da ti je sada lakše pa što god da se sada dogodi, ti si postupila po svojoj savjesti !!!
    Ja sam se noćas konačno naspavala, popila sam sinoć prije spavanja čaj od matičnjaka, možda mi je on ublažio nesanicu...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sanja, prekrasne vijesti. Zvuce kao normalni i odgovorni ljudi i, sto god bilo s bivsim, djetesce ce imati ok baku i dedu. I tetu.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Sanja drago mi je što je bila pozitivna reakcija. Ipak, nakon kiše dolazi sunce a pogotovo kad se rodi malena.

Ivchica nek te ne brinu urino infekcije. U dva navrata i to na samom početku sam pila antibiotik i nema nikakvih posljedica.

Ttil, hvala na objašnjenju. Baš je neugodan osjećaj.

Terminuše, koliko ste kg dobile. Eto mene 23 tjedan na +9

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sanja tako mi je drago što je sve prošlo dobro, što si naišla na razumne i normalne ljude. I kao što kaže Valamala, čini se da će tvoja mala imati ok baku, djeda i tetu
    Ivekice, mene više strah stati na vagu, ali mislim da sam 6 ili 7 +. Pojačao mi se apetit, jedem kasno, jedem slatko i kile se počele lijepiti.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivekice, zar nemamo ti i ja isti dan termin, 05.07? Ja brojim danas 22+5, u nedjelju ulazim u 23 tjedan. Ja tjedne računam onako pravo štreberski

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jarica, idemo isti dan u radaonu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivekice, zar nemamo ti i ja isti dan termin, 05.07? Ja brojim danas 22+5, u nedjelju ulazim u 23 tjedan. Ja tjedne računam onako pravo štreberski
    draga, ti si sad vec u 23-em tjednu u nedjelju ulazis u 24-i.
    to ti je kao ono s godinama. navrsila si 29, al si zapravo u 30oj.

svima veliki
    citam vas stalno!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja ko padobranac ali uredno pratim! sanja-predivne vijesti, što god bilo, tvoje dijete ima pravo na baku i djeda i neka si oni sami izgrađuju odnos, kako naprave, tako će im biti!
    jarica, ti već jesi u 23 tjednu, puniš ga dan po dan, u nedjelju imaš navršenih 23 i počinješ puniti 24., dakle ulaziš u 24!
    bubekica i ja istovremeno!
    Posljednje uređivanje od lisica : 06.03.2015. at 10:00

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

littlemouse drago mi je da je sve u redu i neka se tako i nastavi. Mislim da smo ja i ti najbliže jedna drugoj po terminu ovdje, ja sam 16+2, još malo pa sam pola trudnoće odvalila (ja računam 20tt da je pola), ne mogu vjerovat.

Muma i ivana sky, sretno danas na pregledima!
    Muma za srce!
    ivana.sky za spol da napokon saznaš!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sanja_s, odlicne vijesti, jako mi je drago zbog tebe!
    Kod mene novosti: bebac se u ponedjeljak okrenuo, pa je napokon u pravom polozaju (sutra sam 32/33+0), placenta praevia je sad marginalis pa mozda imam i sanse za normalni porod, iako me strah nakon prvog carskog.
    I da, dobila sam 13 kg, osjecam se i izgledam kao slon. Em sam niska, em sam sad i debela :D

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet s novostima. Jucer sam bila na kavi s mamom i sestrom "oca" mog djeteta. Mama je ostala najvise iznenadena kad sam joj rekla da sam vec 5 i po mjeseci trudna. Pitala je par minuta vremena da dode k sebi. Pitala je gdje je njen sin u cijeloj toj prici. Sve sam joj objasnila kako se dogodilo i da sam jednostavno osjetila potrebu reci im da ce postati nono i nona, ali ako oni ne zele sudjelovati da to postujem na sto je odgovorila da naravno da ce sudjelovati, da nista ja ne brinem. Zena je super. Uzela je moj broj telefona, rekla da se uvijek mogu javiti, a da cu naravno i doci koji put kod njih. Rekla je ako mi zagusti s podstanarstvom da kod njih uvijek ima mjesta. I tako dalje, da vas sad ne opterecujem sa svime. Jucer je odmah razgovarala s njegovim tatom i danas ce razgovarati s njim. Rekla je da mora preuzeti odgovornost za svoje postupke, a i da joj je jako ruzno sto on sad ima novu curu, a mene je ostavio samu u ovakvoj situaciji. Njegova sestra mi sve javlja sto se dogada, pa vjerujem da ce mi javiti i danas kad nesto sazna. Ona je jako sretna sto ce postati teta. Vjerojatno cu dobiti neku prijetecu poruku ili nesto slicno od bivseg kad ga roditelji suoce sa situacijom, ali ne brinem se
    Cini se kako su ipak normalni ljudi ali i dalje budi oprezna
    Ako bude ikakvih takvih sms poruka svakako ih sacuvaj..

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Da ne odgovaram svakoj pojedinacno jer vas ima puno, hvala vam svima Sretna sam sto je sve proslo u redu. Naravno da ce i njima trebati neko vrijeme da se priviknu na cijelu situaciju, ali bitno da sam ja obavila svoj dio i sad se osjecam odlicno. Smatram da on zaista ne bi rekao svojima do samog poroda, a majka se slozila da trebaju znati prije apsolutno. Osjecam se odgovorno, ozbiljno i zrelo sad kad sam tako odradila situaciju :D
    sara10, ja sam bas jucer razmisljala (sutra ulazim u 22.tjedan) da me kroz mjesec dana ceka zadnje tromjesecje, a kao da je proslo par tjedana otkad sam trudna. Uzasno brzo prolazi. Na porodiljni bih trebala od 29.5. To mi se cini tako brzo. Kad mi trbuh naraste kao balon vjerojatno mi se nece ciniti tako brzo.
    ivekica, ja stala na vagu jucer i od pocetka trudnoce pa do sad sad dobila oko 1,5kg (danas sam 21+6).

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sanja_S drago mi je, to je ljudski od njih! Nadam se da ti je sad laknulo.
    ivchica samo polako, bit će sve ok. Svi imamo strahove, i realne i nerealne. Ja sam jučer čitav dan vrtila jedan scenarij u glavi, ali pokušavam zle misli odmah maknuti. A sad, koliko uspijem, uspijem...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

sanja supika za mamu, drago mi je da su bar ona i sestra "normalne" i bez obzira kako se sve odvijalo, nadam se da ces u njima imati podrsku uvijek

mi smo saznali da nam stize cuuuurkaaaaaaa
    presretna sam jer sam navijala za curicu onako duboko u sebi, a mm joj je vec izbrojo na uzv da nema van do 20te i decka do 30te hahahahaha

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo ivana.sky!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •