Stranica 201 od 581 PrviPrvi ... 101151191199200201202203211251301 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,001 do 10,050 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    AdrianovaMamica koji ste vas dva tjedan sad?
    Evo ja cu ti odgovorit jer je ona 2 tjedna (tjedan i 6 dana, tacnije) iza mene, ja sam danas 33+4, a ona bi trebala bit 31+5. Velika joj beba!
    Moja je na zadnjem uzv imala 1.716 gr u 30+5 i tad mi je dr rekla da smo za tjedan veci nego prosek i jos se "nasalila" da je ok jer se danas cesto bebe radjaju sa preko 4kg i kako cu ja to lako jer sam velika zena - na sta sam ja bila , ipak sam prvorotka pa mi malo frka od tolike bebe Cekam da vidim sta ce biti sutra na kontroli...
    U svakom slucaju beba AdrianoveMamice ce, ako cemo verovati mojoj ginici, biti veeelikaa

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dobro je Violinchek napisala, 31+5 sam danas. Mene kad je ginekologinja vidjela rekla je da joj se po stomaku doimam kao da sam 34 tj, a ne 31. Moja je prva beba imala po rodenju 2830g, druga 3600g, a ovaj ce imat preko 4 kg i meni se cini.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bas me zanima kad cu vidjet spol ?! nakon kombiniranog probira iduci pregled imam sa 13+4t al kod gin na normalnom uvz..pa se nadam da bi se mozda nesto moglo i nazirati

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Bas me zanima kad cu vidjet spol ?! nakon kombiniranog probira iduci pregled imam sa 13+4t al kod gin na normalnom uvz..pa se nadam da bi se mozda nesto moglo i nazirati
    Lady pa sta se kombinirani ne radi tek oko 20-tog tjedna? ja sam danas 12 tjedna i nije se jos nista vidjelo(mislim na spol), rekla mi je za mjesec dana...Ja kombinirani imam tek u 20-om tjednu..mislim taj pregled je onak u kojem sve organe gledan jedan po jedan, jelda?
    Posljednje uređivanje od ivchica30 : 12.03.2015. at 16:34

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Lady pa sta se kombinirani ne radi tek oko 20-tog tjedna? ja sam danas 12 tjedna i nije se jos nista vidjelo(mislim na spol), rekla mi je za mjesec dana...Ja kombinirani imam tek u 20-om tjednu..mislim taj pregled je onak u kojem sve organe gledan jedan po jedan, jelda?
    Ovo je onaj mini anomaly scan u 1 tromj, radi se izmedu 11 i 12 tj. prema vlastitom izboru, znaci mozes i ne moras..

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ovo je onaj mini anomaly scan u 1 tromj, radi se izmedu 11 i 12 tj. prema vlastitom izboru, znaci mozes i ne moras..
    aha, ok, ja taj ne zelim raditi, zato nisam ni skuzila...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    aha, ok, ja taj ne zelim raditi, zato nisam ni skuzila...
    A ja sam se mislila hocu/necu pa rekoh budem mirnija ako obavim

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zadarmamice, kakvo je stanje???

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam to radila i bilo mi je divno. Dr.je polako radio 3d uzv i sve mi je pokazivao, pustio srčeko da čujem. Tek onda mi je sjelo da u meni raste mala osoba. Rekao je da je vjerojatno curica. Na idućem uzv-u je beba bila s boka, tak da sam definitivno saznala spol tek negdje sa 6 mj., na zadnjem uzv-u (ne sjećam se kad se radi 3. uzv).

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    zadarmamice, kakvo je stanje???
    Bolje.glava me steze.i bila na veceri kod mojih.a moja mama gadno soli.malo sam pojela.valjda me nece strefiti.
    Isla sam se pozdraviti sa bratom jer putuje u irsku raditi i vidit cu ga tek na jesen. pa sam sad malo i opterecena situacijom oce li mi tata biti ok.neznam jel mu to tesko pada.a imao je infarkt na pocetku moje trudnoce.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam to radila i bilo mi je divno. Dr.je polako radio 3d uzv i sve mi je pokazivao, pustio srčeko da čujem. Tek onda mi je sjelo da u meni raste mala osoba. Rekao je da je vjerojatno curica. Na idućem uzv-u je beba bila s boka, tak da sam definitivno saznala spol tek negdje sa 6 mj., na zadnjem uzv-u (ne sjećam se kad se radi 3. uzv).
    Ja se nadam da ce mi taj uvz bit i dozivljaj sam po sebi jer do sad sam bila samo na obicnom, i nadam se da ce mi dr "priredit" mali show program kad vec masno placam )

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha oki onda sad mi je lakse
    vidit cemo sad mozda opet zabaci negdje na neku drugu stranu

e a kad se vama pocela nakupljat voda? nisam dosad imala osjecaj nikakav da oticem, al jutros bas gledam prsten koji mi inace spada se vec dobrano ugnjezdio na prst... ko da su mal otekle ruke danas
    Ja koristim prsten kao mjerilo otecenosti. Ima dana kad je knap a ima i dama kad je kao prije trudnoće. Primjetila sam da jako ovisi o vrsti hrane, ako jedem slanije ili prženo bude tjesniji slijedeći dan.
    Sve u svemu, za moja skoro 34 tjedna mislim da sam jos ok... Nadam se da neću morati skinuti prsten do kraja.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam prsten skinula davno, muči me naticanje i utrnulost prstiju . Ujutro mi treba par minuta da pokrenem prste i stisnem šake...
    Lady B ja sam bila na 3D/4D uzv u poliklinici Harni i platila 600 kn ali beba se nije htjela okrenuti. Bila sam u 21 tj i vidio se spol pa je potvrđeno da je pišulinka Sve mjere su bile super ali opet nemam slikicu lica... Ne znam kako da natjeram bebu da se okrene jer bi išla tamo oko 30 tj pa me strah da opet ne vidim niš...

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prsten skinula davno, muči me naticanje i utrnulost prstiju . Ujutro mi treba par minuta da pokrenem prste i stisnem šake...
    Lady B ja sam bila na 3D/4D uzv u poliklinici Harni i platila 600 kn ali beba se nije htjela okrenuti. Bila sam u 21 tj i vidio se spol pa je potvrđeno da je pišulinka Sve mjere su bile super ali opet nemam slikicu lica... Ne znam kako da natjeram bebu da se okrene jer bi išla tamo oko 30 tj pa me strah da opet ne vidim niš...

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
    A da znam da uvijek postoji i ta opcija beba koja ne suraduje al eto mi se svi uvijek nadamo. Ja za ovo idem u Ginekos kod dr.Kosa

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

LadyB rijeeeetko tko će ti predviđati spol s 12tt na običnom uzv-u. Prije 15/16tt ja ne bih očekivala. Ima ti i tema o tome pa potraži...Kad ste saznale spol djeteta ili tako nekako. I nadam se da ti je bolje
    ivchica30 bravo za lijepe vijest s pregleda, sad uživaj do idućeg!
    zadarmamica kako je danas?
    littlemouse1 sve je to normalno!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

moja je drzala ruku medju nogama sad na zadnjem uzvu kad smo bili 19tt (sakrivala kojeg je spola) i onda ju je dr.ica mal prodrmala izvana sa sondom pa je bebuska maknila rukicu i otkrila da je curicka
    ja isto mislim da je 12tt dosta rano za predvidjanje, ali opet... greske se znaju uvuc i kasnije... recimo sestricni su do zadnjeg tjedna vikali cura cura cura kad ono opla evo piso viri ima beba koje suradjuju al te zavaraju, a ima beba koje ne suradjuju do smaog kraja... ja se veselim curici isto kao i decku, ali nisam odmah otrcala i kupila sve roza. niti hocu.. ako ista budem i kupovala bit ce neutralno

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni je svejedno koji je spol al sam po prirodi jako znatizeljan lik pa si ne mogu pomoc..

Muma na kombinirani probir idem sa 12+4t na 3d pa tko zna mozda dr nesto uoci to si ja brijem a na obicini uvz idem 13+4t na regularan pregled al nekako sumnjam da ce na tom 2d ista vidjet.. Kad je tebi iduci pregled? E da moj termin je 20.10.tako da smo tu negdje

A mucnine, evo slabije zadnja dva dana iako me zavaraju da sam bolje pa se malo pokrenem pa onda mi dodu u naletu..manke povracam..pa se nadam da je to vec dobar znak da se agonija blizi kraju..cak sam pojela nesto ova zadnja dva dana s gustom
    Posljednje uređivanje od LadyB : 13.03.2015. at 12:51

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dva doktora su rekla bratovoj zeni da nosi curicu a onda je u 7.mjesecu trudnoce saznala da je decko.toliko o tome.moja mama vec kupila rozu dekicu

Ja sam bolje.nocas ruke gadno natecene ali eto bar me ne manta.vatam zraka na balkonu.predivan je dan.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Dva doktora su rekla bratovoj zeni da nosi curicu a onda je u 7.mjesecu trudnoce saznala da je decko.toliko o tome.moja mama vec kupila rozu dekicu

Ja sam bolje.nocas ruke gadno natecene ali eto bar me ne manta.vatam zraka na balkonu.predivan je dan.
    Samo ti budi na svjezem zraku to cuda cini!
    Ja sam stalno na balkonu

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ZM, jesi provjerila proteine u urinu, da nije preeklampsija?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ZM, jesi provjerila proteine u urinu, da nije preeklampsija?
    Nedavno su bili uredu.mogu li trakice kupiti u apoteci pa sama provjeravat.?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

joj cure izgleda da se moja candida opet probudila svrbucka me dolje, nemam iscjedak nikakav ni nista samo onako neugodan svrbez pri hodanju... a trebam na put na 4 dana sutra i dr. mi radila jutros! aaaaaaaaaaaaa

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Nedavno su bili uredu.mogu li trakice kupiti u apoteci pa sama provjeravat.?
    ajme ne znam, možeš pitat, pa javi da i mi znamo

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

evo ja samo da javim da smo danas 33+5 i 2506gr teski sto su mere za bebu od 35 tjedana, glavica je dole, posteljica spreda (tacno ispod pupka), vrpca je sa strane - nista oko vrata/tela, dr je opet nagovestila da ce dogurati na preko 4kg najverovatnije i da je trudnoca skolska i da je sve super sem eto sto je malo veca beba al kao ja sam velika pa je to isto skroz ok. (ja sam inace 185cm visoka)
    na uzv smo dobili i slikicu lica iz profila i to dok nam se plazi :p DIVOTA! bas sam happy

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ivana.sky, ja sam u par navrata u ovoj trudnoci pomislila da je candida, ali sve je uredno. Moze biti, kao kod mene, da te jednostavno svrbucka obilniji iscjedak koje sve sad imamo.

Ja sam danas skroz u komi. Oni sto je mala bolovala se pretvorilo u bronhitis i zavrsila je na sumamedu i ventolinu. Ja kasljem ko manijak, imam 37,5 za sad i glava me boli za eksplodirat.. Bas se jako lose osjecam, sva neka malaksala. Otisla sam do moje dr. opce prakse i, hvala bogu, nista ne cuje na plucima. Lupocet i caj...

Pun mi je kufer ove "zime" i bolestina i svega..

Sljedeci tjedan bih trebala na ogtt, zna li koja utjece li viroza na rezultate i bih li trebala pricekati da prode?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Bok cure moje,ja sam u totalnoj komi,moj dragi radi takav posao da nikad neznam da li će taj dan doći doma ili mora ostati,u mjesec dana se već tog ostajanja zaredalo,tako i danas,javio mi je da neće doći do daljnjega..uuhhh...užasno sam pod stresom,plačem ne mogu se zaustaviti a znam da m to ne valja jer tako bebici škodim,molim Boga da me nekako umiri ali svako malo u plač..povrh toga kašljem i prehladu vučem,nemam temperaturu..
    Tako mi sve teško pada ,nervozna sam,živčana..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ValaMala čuvaj se Dekica, tv, knjiga... odmor!
    zadarmamica evo baš sam mislila na tebe kad sam lupala po suhim kobasicama kod frendice Klonim se suhomesnatog, ali eto...domaće, provjereno, i nije me strah listerie i toksoplazmoze kao u prvoj T.
    LadyB ja imam pregled na 12+4 kod svoje doktorice. Ali mi čekamo nalaze iz Njemačke pa planiramo biopsiju korionskih resica odraditi već do tad. I saznati da nosim zdravo m/ž ... svejedno za spol.
    ivana.sky da prestane!

Ja moram ići radit ks i vadit hormone štitnjače. Da li za štitnjaču moram biti na tašte? Meni nema logike, ali ne želim se zeznuti, a ne želim ni biti gladna ako ne moram Jel netko vadio?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne moras za stitnjacu biti nataste

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj MazaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure moje,ja sam u totalnoj komi,moj dragi radi takav posao da nikad neznam da li će taj dan doći doma ili mora ostati,u mjesec dana se već tog ostajanja zaredalo,tako i danas,javio mi je da neće doći do daljnjega..uuhhh...užasno sam pod stresom,plačem ne mogu se zaustaviti a znam da m to ne valja jer tako bebici škodim,molim Boga da me nekako umiri ali svako malo u plač..povrh toga kašljem i prehladu vučem,nemam temperaturu..
    Tako mi sve teško pada ,nervozna sam,živčana..
    Ja sam se tako, da kazem, bedno osecala u prvom tromesecju trudnoce. Da li je to do hormona ili do privikavanja na novonastalu situaciju (ja sam i prebivaliste promenila pa nemam puno prijatelja ovde pa me i to cinilo tuznom) ili je nesto trece, ne znam. Ali ti drzim fige da te prodje sto pre - jer je gadan osecaj i mislim da tacno znam kako ti je... I moj dragi je cesto van kuce a ja sam u gradu gde mi je samo jos mama bliska osoba koja tu zivi - svi prijatelji su mi u drugim drzavama maltene Zato, ako imas neku prijateljicu ili prijatelja provodi vreme sa njima - nemoj samo da ti muz bude ceo svet jer ni to nije zdravo. Nateraj se da radis druge stvari! Ja sam se tako izborila - naterala sam se da ispunim sebi vreme kako god sam znala!
    Mene je proslo sredinom cetvrtog meseca trudnoce ako me secanje dobro sluzi i od tada se osecam i fizicki i psihicki bas dobro.
    Eto, malo empatije od mene pa mozda bude lakse

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Violinschek hvala ti..ma sve ja to u duši znam,i nisam takva inače,vedra sam ,nasmijana,društvena,nemam ovdje prijatelja baš..svi su u drugim gradovima,nemaš se kamo ovdje maknuti,malo mjesto,čitam,šetam,ma ni sam aneznam više što bi,kada počnem čistiti,rediti,uhvate me leđa..danas sam već napravila kolač,aaa neznam..
    moj dragi mi je sve,dobro si rekla,ali opet bilo bi puno lakše kad bi se mogla bar malo maknuti,trenutno sam i prehlađena pa je možda i to "uvećalo" moju patnju..

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mi smo Mazo onda u slicnoj situaciji ali ja zaista mislim da su to samo hormoni (u kom si tjednu?). Ja ti i inace ponekad padam u depru pa sam naucila i da se sa njom izborim i jaaako dugo pre ove trudnicke nisam bila u depri pa me ova smlatila bas ali eto...bilo i proslo, ali sam se i borila. Bori se i ti ovako kako vec pises, citaj, setaj, kuvaj, spremaj Ja sam na sve to jos i jogu radila - skinula sa youtubea bas za trudnice i to mi je, mislim, dosta pomoglo.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Violinchek evo me u 30 tj...
    Tako me uhvati neka nesigurnost,samopouzdanje 0..kada uhvatim knjigu,nemogu se koncentrirati..jooj..samo da to prođe..
    Bebica se javlja..osjeti da sam u komi.. U kojem si ti tj?

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Sad sam vidila u 34 tj si..lipo..

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

joooj, ne znam cime se bavis al ja za nedostatak samopouzdanja imam oproban lek al je vrlo specifican - uzmem lepo svoj instrument i sviram pa se divim sama sebi kako super sviram hahahaha i eto samopouzdanja na vrhuncu - sjajan ego boost!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Curke moje pozdrav evo mene opet malo tu, prvo da vas pitam kako ste mi vi? Sto se tice mene neka me jeza prolazi jedva cekam pregled u ponedjeljak ali moram priznati da me i malo strah nadam se da ce biti sve okej najvise me strah sto me bocka jos uvijek ne jako ali zna tu i tamo malo s ljeve pa malo s desne strane i grciti me zna.. Nadam se da ce sve biti okej malo utjehe bi mi dobro doslo ..

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i mene, obično ko padobranac! Pratim šta se događa, zadarmamica držim fige da te ta voda ne gnjavi i da prestanu ti otoci.
    Violonchek htjedoh ti reći da su procjene skroz nepouzdane, mene plaši ginekologica da će mali biti ogroman, sa 31 +1 procjena 2000. Kaže ide preko 4 do kraja. Dođem doma jučer, uzmem nalaze prijašnjih trudnoća, mala sa 33 tj. 2500, rođena sa 3400 u terminu. malac 2500 sa 34 rođen sa 3650. I odahnem! A mjesecima gledam razrogačene oči svoje doktorice kad gleda mjere na UZV..Nisam se sjetila prije pogledati..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Muma, do kad čekamo tvoje nalaze iz Njemačke?
    Mi smo danas 29 tt, u pon idemo vaditi KKS.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

stork tek će u utorak doći materijal u Njemačku. Iz krvi nisu uspjeli ništa naći, pa su tražili tkivo. Spori su strašno ovi naši. U ponedjeljak će biti 12 dana kako to šalju i nikako poslati. Dovoljno dugo da je upitno hoćemo li stići obaviti CVS, iliti biopsiju, jer ne znamo koliko će im još vremena trebati za analizu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    stork tek će u utorak doći materijal u Njemačku. Iz krvi nisu uspjeli ništa naći, pa su tražili tkivo. Spori su strašno ovi naši. U ponedjeljak će biti 12 dana kako to šalju i nikako poslati. Dovoljno dugo da je upitno hoćemo li stići obaviti CVS, iliti biopsiju, jer ne znamo koliko će im još vremena trebati za analizu.
    Muma pa jel ne možeš tražit nekog šefa i pogurat malo tu ekipu, meni je to strašno kako se ponašaju. Užas.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja kurim na 38 i skidam kako umijem, mala se gusi od kaslja s bronhitisom. Bas smo nikakva ekipa tu doma kod mene i tako docekujemo punih 25 tjrdana sutra.. osjecam se grozno..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

muma, ne mogu ni zamisliti koliko ti je tesko to odugovlacenje i cekanje. Nadam se da ce brzo zavrsiti ovaj period i da ces moci mirnije i veselije zivjeti svoju cudesnu trudnocu.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 13.03.2015. at 23:50

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Djevojka00 mene uvijek jeza drzi par dana prije pregleda, ne daj se sekirat samo, kad vidis mrvu sve ce proci

Muma ja sam uvjerena da ce sve biti u redu! Al bas jesam

Valamala drzi se nekako, vald ce brzo proci... jedan od recepata za temp: oguli krompir, narezi na ploske i potrpaj u carape po tabanima i zglobovima

Ja opet zverlam u rano jutro... neke nocne more imala brine me nespavanje, pogotovo danas jer trebamo na put...
    A probudila se sa pomisli ja ne vjerujem da sam zbilja trudna!! I sjetim se svih uzv-a i malih rukica i nogica, pa se onda i smizla probudi i pocne rituckat.. toplina oko srca i suza u oku... zbilja ne mogu vjerovat kako sam sretna

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Muma i to su super vijesti da u krvi nisu ništa našli! Ma samo pozitiva!
    ivana.sky ak' te tješi, ja od 5 budna svako jutro, nekad i ranije, a razvlačim odlazak u krevet skoro do ponoći samo da što duže spavam. Eh, valjda me moj sin tako trenira već unaprijed

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

136/81 i evo lose mi bilo.godinama imam 90/50.i na svakom pregledu kod dokt.jel moze biti da mom organizmu smeta malo visociji...da sam navikla na nizi.
    Fali mi kisika.brzi i kratki udisaji.cila zuta,uzlupano srce.muka.

U ponediljak cu kod dokt.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

zadarmamica radije odi na hitnu da isključe preeklampsiju!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

To se smirilo.i nakon toga me boli glava i vratna kraljeznica.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nisu počeli na vrijeme pripremati tkivo, i sad kasne. Proces se ne može ubrzati.
    I nije dobro stork da nisu našli ništa. Moraju naći koji je gen uzročnik bolesti kod L... da možemo testirati bebu.
    Hvala vam cure. Nije ovo lako

zadarmamica, ValaMala držite se cure... ako treba i na hitnu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Cure jel koja od vas uzimala sumamed u trudnoći? Ja sam 22 tjedna trudna i popila danas zadnji sumamed. Uhvatila virozu, pila lupocete za snizit temperaturu, na kraju došla na 38.8, išla na hitnu pa na zaraznu da isključe gripu, grlo se upalilo,nos začepljen, kašalj za pluća izbacit, katastrofa. Vadili krv, leukociti u granici, crp 60 i dali mi sumamed. Puno mi je bolje, sve skoro pa prošlo. Zvala sam gina za pitat za sumamed i rekao je da uzmem, ali opet volila bi čut od cura koje su to uzimale u trudnoći. Imam kontrolu u gina sljedeći tjedan al me ipak malo strah, kakva su iskustva cura koje su uzimale sumamed u trudnoći?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

neolina, skusaj svog gina i budi mirna. Drago mi je sto si bolje. Meni se cini da cu js uskoro tvojim putem, bas mi je jako lose. Temperstura dode do 38 i lupocet je super skine, tako da me to ne brine, ali bas uzasno kasljem i cijeli trbuh mi se tada napinje. Moze li to naskoditi bebi?

Inace i mala mi je skroz u komi, isto uzasno kaslje, ali je na inhalacijama ventolinom i sumamedu, pa se nadam da ce uskoro proci bar njoj.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jesi pila onaj trodnevni sumamed? Tri dana po jednu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •