Stranica 204 od 581 PrviPrvi ... 104154194202203204205206214254304 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,151 do 10,200 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je bio dosta velik cim je poceo rasti, sad je prosjecan.
    Vidi temu ogtt, tamo su cure dosta pisale o vrijednostima i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

tetagogolina, meni je nataste bilo 5.5, nakon sat vremena 9.4 i nakon dva sata 6.4. Ja sam mislila da je to sto posto gd, vec sam se unaprijed pomirila s tim da me ceka dijeta i tko zna sto sve ne, ali ginekologica mi nije rekla apsolutno nista. Rekla je "ma to vam je jer ste jeli slatko navecer (nisam znala da ne smijem, pa sam jela), sve je u redu". I to je bilo to. Tako da mislim da su tvoje vrijednosti super
    ivchica30, sad si me bas nasmijala. Odi na temu "Naše trudnice - slike trbuha", pa pogledaj kako je svaka trudnica razlicita. Ovo sam ti ja na 23+1 i sve trudnice mi se smiju da one tako izgledaju inace :D
    http://tinypic.com/view.php?pic=xqmfk0&s=8

sara10, meni je svaki put prije pregleda par dana koma. Pocnem se brinuti da li je sve ok i uhvati me neki strah da ce mi reci da nesto ne valja i tako. Jedva cekam sutra, a opet znam da ce mi onda biti vjecnost do sljedeceg pregleda.

I pitanje za sve.. Ubacio me zubar prije sat vremena jer je netko otkazao. I rekao mi je da moramo vaditi zivac (i svasta nesto), pa staviti navlaku i tako dalje. A za taj postupak treba rendgen. I rekao je da je odluka na meni "ili cemo sad napraviti rendgen i izvaditi zivac, ili ces nakon sto rodis vaditi cijeli zub vani". Jeste citale sto ili imate kakav savjet? Ja sam ga pitala je li opasno, a on je rekao da nije jer mu je i tehnicar za uredaj s kojim on radi potvrdio da je razina zracenja minimalna s tim da jos koristi i neku zastitu. Stvarno ne zelim da mi se vadi cijeli zub, nego da se ovo popravi, ali mi nije svejedno s tim rendgenom. Pomozite

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ivchica stigne on narasti, ali jest da je dosadno čekati da se zaokruži i da počneš osjećati bebu!
    stork a hemoglobin i hematokrit obično šeću paralelno, kako jedan tako i drugi. Ali za eritrocite stvarno ne znam. Ali važno da ti nisu parametri baš niski.
    sara10 nismo išli s namjerom da gledamo bebu. Išli smo se raspitati za biopsiju, da li se treba naručiti za postupak - tj. koliko ranije, da li ćemo stići odraditi...pa je doktor htio virnuti. Nisam se baš žalila

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

sanja, ne znam ti za rtg zuba, možda da još zovneš ginića priupitat

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja bi radje vadila cijeli zub poslije... samo moje skromno misljenje, ne znaci da i ti moras

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sanja_S ja sam u trudnoci vadila zivac, bez prethodnog rtg-a
    Moja zubarka nije htjela ni cuti za to, iako je isto rekla da su zracenja minimalna, rekla je da se nece igrati
    Fino mi je dala anesteziju i izvadila zivac
    Jel mozes nekom drugom zubaru otici?

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sanja ja sam imala veliki problem sa zubom u cca petom tjednu trudnoce. Tada sam za rtg kontaktirala svog ginekologa. Rekao je da moze jer ti si tijekom zracenja obucena komplet u zastitno odijelo plus zracenje zuba he minimalno i zrake idu tocno preko zuba. Tako mi je on tada objasnio. Ja bi u svakom slucaju oko ovoga tvog slucaja kontaktirala ginekologa, ne znam u kojem si ti sada tjednu.

Ako ne postoji opasnost uistinu je velika steta vaditi zub.

Necu ni govoriti koliko su me na hitnoj izmaltretirali da ne smijem ni antibiotik ni slikat da moram trpit, a to su bili takvi bolovi da ja 48 sati nisam oka sklopila i hodala sam s krpom s ledom u ustima. Uzas.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

pitanje...
    zasto svuda nailazim na informaciju da je beba u 20tt cca 17cm, a u 21tt 27cm?! jel zbilja toliki nagli skok u rastu ili samo pisu drugacije mjere posto se beba pocne mjeriti i s nogicama?

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sanja, mene je moja zubarica poslala specijalistici endodoncije na Stomatološku polikliniku, ona ima neki apikometar (ako sam dobro zapamtila naziv), koliko sam skužila strujom kuri živac pa čisti iglicama, sjedila sam razvaljenih čeljusti sat i 20' jer je taj zub s 3 kanala i odmah je napunila kanale, kaže sad zbog T nećemo slikati. Par dana sam ga još po malo osjetila, to je normalna reakcija na iritaciju. Sad sam hB već 6 mj mirna. Traži nek ti da uputnicu za spec. pregled.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje...
    zasto svuda nailazim na informaciju da je beba u 20tt cca 17cm, a u 21tt 27cm?! jel zbilja toliki nagli skok u rastu ili samo pisu drugacije mjere posto se beba pocne mjeriti i s nogicama?
    Ne može beba toliko narasti u tjedan dana. Tu piše 26 (http://www.babycentre.co.uk/20-weeks-pregnant) i 27 cm http://www.babycentre.co.uk/21-weeks-pregnant). Možda su krivo prebacili inče u cm-e.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne može beba toliko narasti u tjedan dana. Tu piše 26 (http://www.babycentre.co.uk/20-weeks-pregnant) i 27 cm http://www.babycentre.co.uk/21-weeks-pregnant). Možda su krivo prebacili inče u cm-e.
    da, a tjedan prije: 19tt, pise 14,2cm

http://www.babycentre.co.uk/21-weeks-pregnant

cudno je da svuda nailazim na tu razliku

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

To je neka greska. Dijete najbrze raste zadnja 2 mj., zamisli koliko bi tek onda naraslo.
    Pogledaj malo ovu str.koju sam ti navela i Kliniku Mayo. Imam njihovu knjigu gdje isto pise sve po tjedan dana i nema takvih skokova u rastu. Ja volim citati vise stranica jer neke navedu nesto sto druge nisu. Isto tako, napisu da dijete razlikuje okuse u ne znam kojem tjednu, a u knjizi Klinike Mayo za to pise neki drugi tjedan (ja njima najvise vjerujem jer moraju pazit na ugled). Npr., dijete pocne sisat palac ne znam kak rano, a zapravo to radi nesvjesno, namjerno to radi tek kasnije (vjezba sisati kad se rodi, a zene pricaju kak je beba u trbuhu gladna). Prema Mayo, ranije kuze okuse i prepoznaju mamin glas. Ima nepodudarnosti. Dosta i prepisuju pa neke str.imaju iste opise tjedana (al ono, stil pisanja i sl.).
    Drugim rijecima - ja imam vremena.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

pratim i ja vise stranica i vise aplikacija na mobitelu i svuda imam tu razliku, ali mislim da je to zato sto se beba do 20tt mjeri od glave do trtice, a tek poslije od glave do pete... to cak i pisu pod opisom u tom nekom tjednu... sto bi taman bila ta razlika tj.taj skok u cm koji se pojavljuje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara jel bio pregled danas?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    pratim i ja vise stranica i vise aplikacija na mobitelu i svuda imam tu razliku, ali mislim da je to zato sto se beba do 20tt mjeri od glave do trtice, a tek poslije od glave do pete... to cak i pisu pod opisom u tom nekom tjednu... sto bi taman bila ta razlika tj.taj skok u cm koji se pojavljuje
    Naravno da su sve te aplikacije super, ali postoji i jedna jednostavna metoda, računanja "na prste"

Gleda se tako da trudnoća traje 10 lunarnih mjeseci, znači 10x 4 tjedna. Prvih pet lunarnih mjeseci, duljina bebe u centimetrima je mjesec na kvadrat:

8 tjedana tj. 2 mjeseca...2x2= 4 cm
    12 tj, 3 mjeseca............3x3= 9 cm
    16 tj , 4 mjeseca...........4x4= 12 cm
    20 tj, 5 mjeseci............5x5= 25 cm

Nakon toga se broj mjeseci množi sa 5
    24 tjedna 6 mj...6x5= 30 cm
    28 tj, 7 mj........7x5= 35 cm
    32 tj, 8 mj........8x5= 40 cm
    36 tj, 9 mj........9x5= 45 cm
    49 tj, 10 mj....10x5= 50 cm

Okvirno je gotovo točno, lakše je za zapamtiti, i uvijek se otprilike zna duljina bebe. Matematika trudnoće Koga zanima.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mi onda imamo oko 41 cm

littlemouse1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Pozzzz curke... Evo da vam se javim danas sam bila na pregledu spol jos ne znamo danas nam je 18tj i sve je ok sa bebom samo ja i dalje moram mirovat zbog onih bolova ali bitno da je s bebacem sve ok puno pozzzz vam saljem.....

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

littlemouse, super za pregled i da je sve ok!

Je Željkice, bio je pregled, sve je ok. Na 18+2 beba je 300 gr, potvrdio je spol, da je muškić i zezao se sa mnom za veličinu piše maloga (znaš ti našeg dr. P.), rekao mi "super ti je mali, opusti se". Slijedeći put je 4D i dobit ću dvd za doma, jedva čekam, je da je malo skupo, al nema veze. Eto moje izvješće ukratko!

Di su ostale cure sa pregledima, Sanja S, Kika?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo curke mene. Sve je u redu, zive smo i zdrave. Nije doktorica radila uzv, samo je provjerila srce i vaginalno me pregledala. Bila je ljuta jer kad sam joj dala nalaze koje su mi dali na transfuziologiji vidjela je da nisu potpuni odnosno nisu obavili sve sto je stavila na uputnicu, a ne moze izdati novu za istu pretragu sad, tako da cu morati u ponedjeljak opet tamo da vidim sto se dogodilo, da li su izgubili nalaz ili sto. Ako budem opet morala vaditi krv zbog njihove greske bit cu tako ljuta!
    Pitala sam ju za zub. Rekla je da je to mala kolicina zracenja i da bi trebalo biti u redu, nakon cega je rekla da mi ne moze reci sto da radim jer bi onda bila odgovorna kad bi se dogodilo da sam ja jedna u ne znam koliko kojoj je nesto poslo po krivu zbog toga. Onda je na kraju rekla u smislu "ma neka ga on sad zakrpa kako moze, pa ce se mozda dati popraviti i kad rodis, a i da ostanes bez jednog zuba, bolje nego riskirati". Vidjet cu. Nisam na cisto sama sa sobom :/

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da su sve te aplikacije super, ali postoji i jedna jednostavna metoda, računanja "na prste"

Gleda se tako da trudnoća traje 10 lunarnih mjeseci, znači 10x 4 tjedna. Prvih pet lunarnih mjeseci, duljina bebe u centimetrima je mjesec na kvadrat:

8 tjedana tj. 2 mjeseca...2x2= 4 cm
    12 tj, 3 mjeseca............3x3= 9 cm
    16 tj , 4 mjeseca...........4x4= 12 cm
    20 tj, 5 mjeseci............5x5= 25 cm

Nakon toga se broj mjeseci množi sa 5
    24 tjedna 6 mj...6x5= 30 cm
    28 tj, 7 mj........7x5= 35 cm
    32 tj, 8 mj........8x5= 40 cm
    36 tj, 9 mj........9x5= 45 cm
    49 tj, 10 mj....10x5= 50 cm

Okvirno je gotovo točno, lakše je za zapamtiti, i uvijek se otprilike zna duljina bebe. Matematika trudnoće Koga zanima.
    A, vidi sramoteeee. 4x4 je 16, nije 12. Oprostite. Prvi dan proljeća i pomrčina me možda mogu opravdati u tuđim očima ( iako teško u vlastitim )

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo me sarice super za tvog pišulinca, nek je sretno do kraja!!
    Littlemouse i sanja super da je sve dobro, neka bebe samo rastu
    Ja sam bila i nije bilo mog dr već neki drugi, ali mi se svidio, bio je temeljit i napravio mi je uzv bolji nego moj dr sa 20tj. Dakle moja srećica ima 655g i velika je, sve mjere su mi već za 25tj, sve je super i sad čekam sljedeći pregled za 4 tj..

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

super za preglede i bebice koje super napreduju

beti3 hvala ti na tabelici
    ja sam danas bila vrijedna i pocela praviti popise sta nam sve treba.. polako i krizati ono sto zasad imamo... tek sad polako shvacam koliko puno toga ima za napraviti i za kupiti, a tako malo vremena, a stalno si vicem jos je prerano... joj joj luda sam

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mi smo danas kupili kindić i komodicu Jedva čekam da sredimo zidove i onda to sastavimo pa lagano počinjem s peruckanjem i peglanjem. Danas točno 30tt i primjećujem zadnjih tjedan dana kak me sinko žulja pod rebrima, ali i dalje je nježan. Cijeli dan sam u pogonu od 11 do 9 navečer, još sam i s pesima išla van i sad sam iscrpljena k'o konj, a nemrem spavati. Huh... U pon kontrola.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Super za preglede, kod svih je sve u redu, bebice napreduju i to je najbitnije!

Sanja S, znači tebi ne pregledu ne radi dr. svaki put uzv? Mene svaki put pregleda vaginalno i na uzv.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Prosli put (20.2.) nije radila uzv jer su mi ga radili u bolnici 18.2. Sad sam mislila da hoce, ali nije. Napravila je vaginalni i provjerila s necim drvenim otkucaje srca i to je bilo to :/

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo danas kupili kindić i komodicu Jedva čekam da sredimo zidove i onda to sastavimo pa lagano počinjem s peruckanjem i peglanjem. Danas točno 30tt i primjećujem zadnjih tjedan dana kak me sinko žulja pod rebrima, ali i dalje je nježan. Cijeli dan sam u pogonu od 11 do 9 navečer, još sam i s pesima išla van i sad sam iscrpljena k'o konj, a nemrem spavati. Huh... U pon kontrola.
    kak je divno kupovati konačno svojoj bebici

pratimo se s kontrolom,i mi smo u pon i jedva čekam da je vidim

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Super cure za preglede.
    Mi sutra idemo po kolica, u pon.u ljekarnu po stvarcice za pupak i spremni smo. Cak su i grickalice i voda u torbi za rodiliste. Nikam ja ne idem bez papice. A ormar je pun ulozaka.
    I definitivno ne mogu biti na nogama kao do nedavno. Napravim rucak i jos 1-2 stvari po doma i to je to. Leda me bole,teska sam si i umaram se dosta.

I ja cu svoju malu uskoro vidjeti. Al ne na uzv-u.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 21.03.2015. at 16:39

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure koje ste pre kraj? Kako se osjecate? Meni je evo u pon. Termin i evo cesto mi se javlja onaj strah hoce li sve biti ok, hoce li dijete biti ok. Bojim se da nesto ne krene lose. Onda okrenem na pozitivu, ali ovo me dosta uznemiri....

Znam da i drugima zna biti tako, ali zao mi je da mi je da si tako radim sama protiv sebe kad mi sti crnih misli filmova proleti kroz glavu. Uzasno ih tesko odagnam..Imam osjecaj da se svi oko mene puno lakse s tim nose.

Pogotovo sto sam do skoro do samog kraja nekako sve super podnosila i bila ful pozitivna. Sto me to sad primilo?? Bas sam malo tuzna. Mozda i hormoni pred kraj rade svoje?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam preksutra 37tt, u terminu, jeeeej.
    Tesko mi je fizicki. Zamaram se, kad mi nesto padne na pod, gledam to ak treba i danima, leda me bole. Ujutro me u zdjelici boli, ispod bebe, al brzo dode u normalu. Valjda se to sve opusti. Danas sam se probudila u 6 i sva sam iznemogla i krepana. Od 11 sam manje-vise u krevetu. Sutra ce biti dobro. Vrti mi se malo cesce u zadnje vrijeme. Al nemam ni mjesec dana do termina pa kuzim da je to sve normalno i da ce bit sve teze. Sutra idemo u goste, tak da nije da sam nepokretna, samo mi je sve teze. Mogu i prosetat, al max.10 min.
    Za sad ne brinem. Mala raste, vrpolji se, kombinirani ke bio ok pa si mislim da ce sve bit u redu. Mene je jedino strah one dosade u predradaoni i kak ci izdrzat 3 dana u rodilistu.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jos me drzi neka groznica. Usne mi gore, ne mogu ih dovoljno namazati grozdanom masti, sve me peckaju. I sto god da stavim na lice, kao da me pecka. Ne znam jel to nesto trudnicko il me, eto, bezveze strefilo.

I nemoj brinuti, giussepe.Sve ce biti u redu. Stalo ti je do bebe i naravno da tak razmisljas, to je skroz normalno. Samo se opusti.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sadie, giuseppe sretno u preživljavanju ovih zadnjih dana! Svaki tren možete postati mame

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sadie, giuseppe, drž te se cure, još malo pa najljepši susret oči u oči!

Giuseppe, to su valjda i hormoni i normalni su strahovi, nekom intezivniji, nekom manje, al bit će sve u redu, dogurala si do kraja, nema straha!

Sadie, meni su neke moje rekle da su im ta tri dana u rodilištu, kad su bile same sa tek rođenom bebom, bila najljepša!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sara, voljela bih cuti od njih zasto, vecina mama koje znam, a tu ukljucujem i sebe, jedva je docekala pobjeci doma s babinjaca u svoj mir i dom s bebom.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Vala tako je i meni bilo, jedva sam docekala doci doma, a ja morala ostat 7 dana zbog carskog, pa da popiz... A jos i lezala 7 dana prije poroda.. Uzas... Sve si vidim da me ceka neka repriza, samo ovaj put nadam se bez prethodnog lezanja

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Curke kojima se blizi termnin zelim sto laganije ove zadnje dane i sto laksi porod

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

AdrianovaMamica, upravo tako, hrpa nepoznatih ljudi, ti si sva ranjiva nakon poroda i hormona i svega, jos nemas pojma sto i kako s bebicom, upoznajete se, sva si preplavljena emocijama i doslovce jedva cekas zatvoriti za sobom i bebom vrata vaseg doma. Sjecam se da sem samo gledala Pikulicu pokusavajuci procijeniti je li zuta - bebe sa zuticom su morale ostati par dana duze. Hvala bogu, nas je zaobislo i odosmo kuci. Slavlje!

(Ti si lezala 7 dana prije poroda, ja vise od 2 mjeseca, haha, vec mi je bila puna kapa bolnice)
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 21.03.2015. at 20:54

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nama je dugo biti u bolnici nekoliko dana, a ima vas koje ste fakat zaruzile tamo. Frendica je isto lezala 2 mj.prije poroda. Koma.
    Mene jos nije strah, nadam se da nece ni biti previse. Al polako postajem uzbudena. Ne mogu vjerovati da cu imati bebicu, al polako mi to sjeda. Radili smo ju 2 godine, a prije toga sam se s bivsim borila oko toga jer je komplicirao (nije mogao priznati da ima dijagnozu pa iz ponosa nije htio u bolnicu na postupke i tako i meni uskratio bebu).

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovati da cu imati bebicu, al polako mi to sjeda. Radili smo ju 2 godine
    isto i kod nas.. jedva cekam termin i da ju zagrlim najjace sto mogu...

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Moja se beba rita cjeli dan skoro bez prestanka jedva cekam da i ja rodim da poljubim to malo bice

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Moja je danas malo mirnija. Al povremeno se javi i trbuh mi se migolji.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Ube me nocne more... budim se u strahu i grcu... ima li to kakve veze s hormonima? Jer prije nikad nisam sanjala sebe u filmovima strave

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mene je to mucilo. Da mi netko zeli ozlijediti bebu i macu. Mislim da su to hormoni, ali i neki strahovi, potreba da se zastiti nemocna beba. Al kad se probudis u 2 , dignes u 4, vratis u krevet u 6 naivno se nadajuci da ces zaspat, onda te ne muce nikakvi snovi.

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sadie&Giuseppe tako je lijepo odbrojavati s vama dane do prvog susreta s vašim bebicama

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Sadie i Giuseppe, ponekad mi dode da sam na vasem mjestu i da sam pred porod. Drzim fige da sve prode u najboljem redu i da se sve poslozi bez ikakvih problema za vas dvije. Jedva cekam da cujem vijesti da ste sa svojim bebicama

Cure, ja se ponekad osjecam kao da imam bipolarni poremecaj :D Uhvati me ponekad dan kad budem grozno raspolozena i samo razmisljam da zelim roditi jer mi je grozno biti trudna. Onda ostale dane uzivam u trudnoci, ponosna sam trudnica, vesela, pricam s mrvicom i tako dalje. Lupaju i vas tako hormoni ili ja nisam bas normalna sto me uhvate dani kad samo zelim da ova trudnoca prode sto prije?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

I mene lupaju hormoni. Budem ljuta. Od sitnice razradim scenarij i nabrijem se, budem ljuta ko pas. Tesko mi je samoj sa sobom izaci na kraj. Sad mi se nekak to smirilo. Prije toga bi me mm rasplakao jer bi rekao krivu rijec.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sanja_s, znam kako ti je. Meni je zadnjih dana bas grozno. Sve mi se nakupilo. Fizicki se uzasno osjecam, nikako se rijesiti kaslja (danas cu opet do dezurne), a mala mi je prokasljala cijelu noc, taman kada bi sutra konacno nakon 2 tjedna antibiotika i ventolina i sranja trebala konacno u vrtic. Od zgaravice nista ne mogu normalno jesti i tako, sva sam nikakva. Tisucu puta pomislim da ne mogu docekati da trudnoca dode kraju, imam momcica u rukama i dovedem tijelo k sebi. Nadam se samo da se Pikulica nece opet razboliti, jer mi ocajnicki treba jedan dan da sama legnem u krevet i odmorim. Eto, malo kukanja za nedjelju ujutro. Nemojte zamjeriti...
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 22.03.2015. at 11:02

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo, bila kod dezurne dr., definitivno bronhitis, penicilin. Sad me frka da li je mala pokupila od mene, pa igramo ping-pong i takoder da li je mogla ova bolest naskoditi bebi. Ipak vucem vec vise od 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ValaMala ma nije naškodilo bebi, mene su negdje od 14 tt mučili sinusi, davila se od kašlja, 14 dana pila peniciline i onda nakon tjedan dana pauze ginica prepisala Sumamed, tek je onda prošlo, a bebonja sve 5!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bronhitis nije dobar za bebu ako ti je pala zasicenost krvi kisikom, a lijecila si se pa ne vjerujem da se to dogodilo. Bit ce beba ok. Najgore je za bebu kad trudnica ne moze disati, a nece koristiti lijek pa beba nema dosta kisika. Ja sam na pumpici zadnjih mjesec dana (ne ventolinu, vec kortikosteroidu). Mala mi stisce pluca, sto mi je problem zbog astme.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sadie, kako to mogu provjeriti? Ljecila se i jesam i nisam, sve nesto prirodno, a tek sads su otkrili bronhitis.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •