kiara, grlim te najjace. Nema tu rijeci pravih...![]()
kiara, grlim te najjace. Nema tu rijeci pravih...![]()
Kiara, ne znam ni sto reci. Covjek nema rijeci u ovakvim trenucima. Nikako nisi luda. Bitno da si napravila ono sto si osjecala da je ispravno u tom trenutku. Moje misli su s tobom. Drzi se.
Muma, kao sto je ja mislim Stork se sjetila, meni ti je secer nataste bio cak 5.5. Isprepadala sam se citajuci po internetu da je to definitivno dijabetes i da mi nema spasa od dijete i ne znam cega ne. I onda sam dosla kod doktorice koja je mrtva hladna rekla da to nije nista i da ne brinem. Istina da je meni pozlilo prije vadenja krvi i da sam navecer jela slatko, ali mislila sam da mi to nece uzeti u obzir. Rekla je da secer zna biti povisen od stresa koji prozivis, a i da se taj secer od vecer prije nije stigao razgraditi. Tako da eto valjda sam prva s 5.5 kojoj su rekli da je sve ok.
hvala vam cure na podršci, predivne ste.. isplakala sam more suza, i samo naviru.
Ali imam doma dvoje predivne dječice koja me trebaju i jednostavno se ne mogu prepustiti, moram ići dalje.. danas sam ih stalno grlila, ljubila, a suze su samo tekle.. T. me pitala, zašto plačem i objasnila sam joj da je bebica sad na nebu, da je mali anđeo koji će nas čuvati i paziti, a ona mi je odgovorila, da sad moram puno papati da mi naraste druga bebica u trbuhu jer ona želi jednu seku
a srce moje malo![]()
Kiara tako mi je žao![]()
Posljednje uređivanje od jarica : 13.04.2015. at 22:59
Kiara plačem i za tebe i bebu i za tvoju dječicu..
I moja je mlada takva, toliko jedva čeka bebu a kako sam krvarila stalno samo sam molila Boga da beba ostane.
Ne znam jesi li vjernik ali ću se za vas pomoliti da što prije dođe dječici seka ili braco.
kiara79 tvoja curica je rekla nešto predivno! Imaš anđele na zemlji i jednog na nebu... Na starohebrejskom riječ "anđeo" znači glasnik, a ti glasnici nam dolaze i kao bližnji i kao nepoznati ljudi. Mislim da dječica zbog svoje neiskvarenosti potpuno iskreno i otvoreno komuniciraju s Bogom i malena ti je samo prenijela poruku da puno papaš, a Bogu ništa nije nemoguće!![]()
Kiaraslobodno placi i otuguj, treba naci snage za dalje, ali dopusti si i tugu i bol
puno ljudi misle da samo srecu treba prozivit, ali svaki nas osjecaj koji nosimo ako ga sakrivamo, guramo ga u sebe ili ga se sramimo, "sjest ce" di ne treba i izac jos gori... bilo prvo ili sedmo, prestrasno je izgubiti dijete i ne zelim ni zamisliti koliku bol osjecas...
ja ti saljem puno snage i zagrljaja... rijeci utjehe tesko je uopce napisat jer vjerujem da ne znace puno sad...
![]()
Jel netko pozna sadie izvan foruma mozda?ima kakvih vijesti?
Ma mene boli ta nepravda. Žena se već napatila sa samom činjenicom da nije mogla doći do vlastitog djeteta, pa posvojila dvoje, našla svoju sreću napokon. A sad ovaj "šamar" fakat nema smisla i nije fer!
Ja danas izmjerila šećer kućnim aparatićem, bio je 4.3. Još ću ga koji put provjeriti. A nuhalni ću žicati da izmjeri doktor sutra kad dođem na biopsiju.
Kiara ... zaista mi je zao![]()
![]()
![]()
ma znam da tesko da ce se ona javit... al misla sam mozda ju netko ovako pozna pa je cuo nesto... ja isto vjerujem da je sve super proslo i da uziva sa svojim smotuljkom
koja nam je ono iduca?
Kiara, jako, jako mi je zao![]()
Cure, ja sam u 30tt i ponovo su krenule mucnine. Ne povracam, ali mi bude stvarno mucno i zlo. Jel imala koja tako nesto i da li je to normalno i u trecem tromjesecju? Moze li biti neka reakcija na ovo zeljezo koje po novome uzimam?
Inace, maternica mi je tako visoko vec iznad pupka da su mi rebra, zeludac, osit, sve skupa zguzvani. Bez daha sam i u zgaravici stalno.. Imam osjecaj da ce ovaj momcic, za razliku od Pikulice, biti mali div..
Fakat, koja nam je sljedeca da postane mama?
ValaMala, meni je bilo slicno u otprilike tim tjednima. Sve ti je to normalno. Zgaravica, mucnine..
TTil ima 25.4., Violincek ima cini mi se 26.4. termin, ja imam 2.5.
Posljednje uređivanje od annie84 : 14.04.2015. at 12:48
ValaMala probava ti je sigurno usporena i želudac pritisnut pa nije čudo da imaš mučnine...meni se iza svakog obroka hrana "vraća", baš podrigivam i imam plinove...žgaravicu za sada sam imala samo jednu večer ali vjerujem da ću kroz ova dva mjeseca što još imam do kraja još koju noć provest sjedeći...
Ima par dana da imam užasnu grlobolju, noćas me uništio kašalj...baš onaj suhi nadražujući...
Kiara bas mi je zao. Drzi se...
i mene zanima sto nam je sa sadie.
muma i meni se cini ok nn.
mi jucr imali pregled. Super napreduje decko, onaj veliki hematom na posteljici ne radi probleme hvala Bogu. Veliki smo skoro1,2 kg na 28 tt. udebljala sam se 9 kg. Cini mi se dosta ali veli dr da je ok.
kiara...koja tuga, žao mi je, što reći osim da sve sama nepravda oko nas![]()
Kcerkica se rodila jucer ujutro cr-om. Mala ima 48 cm i 3300g, Apgar 10/10. Mazimo se, od danas i papamo. Da nije nje, ne znam kak bih podnijela bolove.
Sad mi tek sjeda da imam dijete.
Hvala svima koje ste mislile na nas.
Posljednje uređivanje od Sadie : 14.04.2015. at 16:09
Cestitke Sadie na majusnoj curici!! Brz oporavak i uzivajte do maksimuma ♥
Sadieeee![]()
![]()
![]()
Kiara, jako mi je zao.Nemam riječi. Drži se...
Sadie, cestitam! Prva dva dana su najgori bolovi, sutra ce ti vec biti bolje, barem se nadam, tako je bilo kod mene. Ja sam isto rodila u ponedjeljak carskim rezom, u cetvrtak sam sama odlucila ici doma jer mi je bilo dobro, a isto su mi pon i uto bili katastrofa.
Tako da samo misli na sutra i prekosutra, jos malo i bolovi ce nestati.
Uzivaj sa svojom curicom!
Sadie čestitam na princezi!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Sadie cestitam na princezi![]()
uzivajte i drz se!!
![]()
Cure da vas pitam, radila sam nalaz ogtt koji je u redu i kks. Sve mi je u granicama normale, jedino su leukociti malo povišeni, vrijednost je 9,9, a interval (3,4 - 9,7). Znači blago su povišeni. Malo sam guglala pa piše da su povišeni leukociti normalni u trudnoći do 15 (tako sam negdje našla). Inače su povišeni leukociti znak neke upale u organizmu, al ja se nekako ne brinem previše jer su skroz malo povišeni iznad intervala, a u petak imam pregled pa ćemo vidjeti što će dr. reći na nalaz. Da li je koja imala slično iskustvo, malo povišene leukocite?
To je normalna vrijednost leukocita za trudnice.
Sadie, čestitam na curici![]()
Sadie cestitam!![]()
Sadie cestitam! Maloj curki zelim dobrodoslicu...
Sadie čestitke od srca !!!
Cure mene ovaj kašalj ubija, kad se zakašljem zaboli me sa lijeve strane stomka,negdje u razini pupka, recite mi da je to nekakav misic i da nemože naškodit bebici....a taman sam se bila malo opustila i počela uživat u iščekivanju...
Mi obavili biopsiju. I umjesto olaksanja samo sam jos vise potonula. Nuhalni je danas 2.1mm.
Fala curke na cestitkama. Puse od mene i male maze. Drzim figice da i vi uskoro zagrlite svoje smotuljke.
12+6. Evo nisam imala mira pa sam pitala dr. On je uvjeren da je sve to ok s obzirom da je beba duga 70mm. Da je manja, onda ne bi bilo ok. I kaze da on vidi po bebi da je sve ok, ne znam kako ali neka mu je. Rekla sam da cu ga doci tuci ako nece biti dobro. Dobili smo dosta materijala za obradu iako nije bilo lako jer posteljica nije vise toliko kompaktna. I falilo mu je malo spekica na trbuhu da ima duzi put dok uvodi iglu a ne da je odmah unutra.Posto kriogram rade tu, kazu da bi prvi nalazi mogli biti kroz 3 dana
![]()