Stranica 216 od 581 PrviPrvi ... 116166206214215216217218226266316 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,751 do 10,800 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sarfila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Muma, zar se može u par dana nn promjeniti toliko? Možda i nije dobro izmjerio, no još uvijek je u granicama, zar ne? Kad su vam nalazi gotovi? Ja ipak vjerujem da će biti sve dobro.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prekjucer je beba bila 58 mm i nn 1.9 a danas je beba 70mm i nn 2.1. Prema njemu, to je prakticki ista stvar posto je beba veca. Nadam se da cemo znati barem nesto za par dana.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Muma sad sam se i ja zabrinula. Meni je sa 11+2 bio 2,2 a bebica je bila 4cm. Jos sam odbila Harmony test. Rezultat naseg kariograma je stigao prije 10 dana i sve je ok. Ajme, brige nikad dosta. Ne znam jesam li pogrijesila sto sam odbila harmony.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A sto si onda radila posto znas kariogram? Ako je kariogram ok onda je ok.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Muma ma vide oni odmah sve. Samo nekad ne zele reci. Kako je meni vidio u drugoj t odmah da ne stima nekaj. Rekao je da mu se cini da se pravilno ne razvija beba...u cca 5 tt. Sve oni vide.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ne brini . Ak je rekao da je ok onda je ok.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mislila sam na moj i MD kariogram.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Muma bit ce sve ok, budes vidjela, samo smireno

Nama nikad nisu mjerili nuhalni, amnio i biopsiju sam odmah u startu odbila, iako me je dr nagovarala na to, na kraju potpisala da odbijam, jedino fet eho sam pristala napraviti. Samo se nadam najboljem, dat ce Bog zivu i zdravu bebicu..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ribica vas kariogram nema puno veze s bebinim. Eto vidis, neki odbiju a neki prihvate pretrage. Ja sam prihvatila. Ali nadam se najboljem za sve nas!

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Nisam vise pametna. Jedna dr mi predlozi harmony a druga mi kaze da nije potreban jer sam trudnoce izgubila u ranom stadiju i u obitelji nemamo nasljednih bolesti. Muma razumijem zasto nisi odbila pretrage jer bi na tvom mjestu i ja tako postupila.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Muma znam da je tesko ali ne sekiraj se ja vjerujem da je sve u redu!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Muma, dan po dan i mirno cekaj rezultate. Svi dr. s kojima sam oricala u ovoj i prosloj trudnoci toleriraju nn do 3.

Ja sam radila harmony radi naseg mira i, premda je skup, nama je puno znacilo dobiti nalaz da je sve ok. Ali razumijem svako razmisljanje i one koji odbiju i one koji odu na neki od testova.

Netko je pitao za kasalj, sad se ne sjecam koga muci. Ja sam umala prije koji mjesec onaj uzasni bronhitis i napinjala trbuh bas grozno dok sam kasljala. Dr. je rekao da kasalj kao takav ne moze ni malo naskoditi bebi, tu nema brige.mu nekim rijetkim slucajevima, ako postoji bas veliki pritisak na cerviks, moze doci do skracivanja, no to doista nije cesto.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma, narasla je beba pa i nn
    Jel to znaci da ne saljete materijale u Njemacku

nivesa, na uzv se vidi puno, ali ne bas i sve

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ginger, istina, ali i puno ovisi o aparatu koji dr. koristi.
    Moj gin ima stav da dr koji ne moze u 20tt vidjeti spol djeteta uzv, ne moze ni kompetentno napraviti anomaly scan.
    Mi vidimo doista velike detalje, da su testisi spusteni, sve prstice redom, gornju usnicu da je cijela, a da ne govorim o organima, potpunoj gradi srca, zilama pupkovine itd...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Naravno, a jako puno ovisi i o lijecniku koji gleda
    Jer, nisu svi ginekozi jednako spretni u tome
    I tvoj gin je mislim i u pravu, osima ako beba ne prekrizi nogice
    Posljednje uređivanje od Ginger : 15.04.2015. at 13:32

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    ginger, istina, ali i puno ovisi o aparatu koji dr. koristi.
    Moj gin ima stav da dr koji ne moze u 20tt vidjeti spol djeteta uzv, ne moze ni kompetentno napraviti anomaly scan.
    Mi vidimo doista velike detalje, da su testisi spusteni, sve prstice redom, gornju usnicu da je cijela, a da ne govorim o organima, potpunoj gradi srca, zilama pupkovine itd...
    I moja privatnica sa vrhunskim uzv prije 21tt nezeli nista predvidati.ako nije sigurna nazeli reci spol.a odlicna je u svom poslu.
    A za srce su mi rekli da se moraju ograditi i zato...tek kad se dijete rodi cu znati jeli zdravo.jer od mog brata sinu nisu vidili da ima rascjep luka aorte tip b.kao mogu viditi dosta toga sto bi moglo biti pokazatelj da nesto nije ok a i nemoraju viditi.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jedan dio resica ce oni iskoristiti za ovo sve sto mogu ovdje proanalizirati... kromosomopatije. Ostatak je za Njemacku , za analizu tog gena.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nisam imala snage prijasnjih dana da srocim tu recenicu ali prosli tjedan smo izgubili bebu..
    Mis.ab.utvrden na pregledu u 12tj na kombiniranom probiru, stao razvoj u 8/9tj...pa kiretaža..jos neko sitno krvarenje zadnja dva dana i totalna nocna mora jer mi ke to bila prva T. Znam da je bilo vas koji su imali ovakvo iskustvo i ranije pa ako imate koji savjet pomoci ce mi svaka pp..
    Posto su svi nalazi uredni kazu uzrok najvjerojatnije kromosomski, srecom imam dobre doktore oko sebe koji ce mi napraviti dodatne pretrage nakon svega...
    Meni samo prolazi kroz glavu:kako sve ispocetka? I sto ako?..

Saljem vam redom puse i pozdrave da izgurate sve do kraja uz veliki osmijeh

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Sadie cestitam od srca! Bol ce brzo nestati, samo se strpi jos malo...
    Muma ne znam sta bih ti rekla ali ponovicu samo ono sto sigurno vec znas - stres nikom ne pomaze a najmanje tebi i bebi zato probaj sto manje razmisljati o tome sta te tishti i okreni se malo drugim stvarima da izbegnes stresove jer sada nista ne mozes promjeniti, bice ili ili a stresom si samo shkodis. Ja nekako verujem da ce biti ok sve i drzim fige da to tako bude!

Ja sam cure bila juce prvi put na pregledu u rodilistu i sve je ok. Kad je dr krenuo gledati UZV prvo je rekao "pa kolika je ovo glava?!?!" :D na sta sam mu rekla da je za neku 42-3 nedjelju trudnoce (ja sam juce bila 38+2) najvjerojatnije, on se nasmijao i rekao da UZV isto to kaze ali da je on u nevjerici. Malo se kao zabrinuo hocu li moci rodit prirodno toliko glavato stvorenje ali je mjerio posle jos 3 puta i skontao da nije toliko strasno i da mi je zdjelica prostrana sto je isto dobro. Procjena je pri prvom mjerenju bila 4200 a onda poslije oko 3950-4000. On misli da necu skoro rodit jer sam jos zatvorena...
    Ja jako zelim prirodan porod i ne bih voljela da zbog bebine velicine moram na CR ali sam se juce i sa tim pomirila - vidicemo, kako bude bice. Ja straha od poroda nemam i tjeracu "po svom" tj insistirati na prirodnom porodu dokle god ja mislim i osjecam da je razumno ali o tom po tom.
    Narucena sam za sljedeci ponedeljak opet i rekao je da bi me volio tad zadrzati u bolnici za svaki slucaj jer iz ST idem u Knin rodit ali sam mu rekla da ok, doc cu na kontrolu i ponijeti sve za rodiliste, ali cemo se dogovorit tad. Sve se nadam da ce porod krenuti prije ponedeljka jer ovo moje "maleno" raste brzom brzinom izgleda a meni se ne da lezat u bolnici ko zna koliko dana prije poroda a jos manje mi se ide na CR.

Ivana sky pitala si koja je iza Sadie - mislim da je iz ovog mojeg posta to ocigledno

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam imala snage prijasnjih dana da srocim tu recenicu ali prosli tjedan smo izgubili bebu..
    Mis.ab.utvrden na pregledu u 12tj na kombiniranom probiru, stao razvoj u 8/9tj...pa kiretaža..jos neko sitno krvarenje zadnja dva dana i totalna nocna mora jer mi ke to bila prva T. Znam da je bilo vas koji su imali ovakvo iskustvo i ranije pa ako imate koji savjet pomoci ce mi svaka pp..
    Posto su svi nalazi uredni kazu uzrok najvjerojatnije kromosomski, srecom imam dobre doktore oko sebe koji ce mi napraviti dodatne pretrage nakon svega...

Nemam rijeci osim drzi se i skupi snage.doci ce bolji dani.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady strashno mi je zao. Nemam reci utehe niti savjet jer nikad i nisam bila u slicnoj situaciji. Samo se nadam da ces iz svega izaci jacha nego prije!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

LadyB, jako mi je zao

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

LadyB, zao mi je. Nemam takvog iskustva, alisigurno će ti se netko javiti.
    Muma, vjerujem da si zabrinuta. Nakon svega, tko ne bi bio.
    Probaj se nekako opustiti, nažalost ovo je van tvoje moći, tj na to nemožeš utjecati.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

LadyB terminušo zar i ti?! Žao mi je, jako mi je žao! Drži se draga, pokušaj nekako

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

LadyB, jako mi je zao. Odtuguj, osnazi i kreni ponovo. Dopusti sebi da osjetis svaku bol, ljutnju, sve sto ti dode.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Lady B

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

LadyB jako jako mi je zao...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

LadyB zao mi je
    drz se
    polako, daj si vremena...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Joj cure, sto nam se to zaredalo ovih dana. Kako tuzno...
    LadyB, drzi se. Svi mislimo na tebe.. Ne znam sto reci.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB, draga, nema riječi utjehe.....jako mi je žao

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Lady b, jako mi je žao...
    Želim vam snagu da nastavite dalje.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga LadyB,jako mi je žao!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

LadyB, jako mi je žao

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Lady B drzi se nekako... pretuzno

Violinchek ajme glavicee! Neka je sa srecom i neka krene samo i bude prirodno... ja se isto carskog bojim ko vraga

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Muma, narasla je beba pa i nn
    Jel to znaci da ne saljete materijale u Njemacku

nivesa, na uzv se vidi puno, ali ne bas i sve
    Vidi se da li su najbitnije stvari ok. Dobar dr sa ok uzv vidi . Pitanje je koliko se tko potrudi.
    Naravno da sa prastarim uzv ne vidi sve.
    Nahodala sam se na uzv od 5 tt u obje t.
    Ako ti dr moze sa cca 5tt reci da misli da se beba ne razvija kako treba onda se vide i druge stvari.
    Lady B pisem ti pp.
    Posljednje uređivanje od nivesa : 15.04.2015. at 22:29

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

LadyB baš mi je žao
    Što je zadnjih dana sve naopako

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

LadyB ti si sad mama anđela. Znam da nije utjeha, ja sam sina izgubila u 17tt prije 2 god zbog glupe pupčane pa blizance prije godinu missed ab u 8 tt i sve se s vremenom nekako posloži, iako je bilo u početku užasno... Ne guši, tuguj koliko ti treba i kad budeš spremna kreni dalje! Grlim te najjače!
    Muma naš nn je s 12 tt bio 1,2 cm, a s 13 tt 1,7 cm i to je ok s obzirom na rast. Znam da je još dr objašnjavala studentima kako je uvijek veći abd. sondom i zato se radi vag. uzv, a bebu mora uhvatiti u određenom položaju glavice pa to ne uspiju baš svaki put i zato ta tolerancija do 3 cm. Mislim i molim da se ne trebaš brinuti!
    Violinchek i mene strah CR jer je beba do 30 tt bila poprečno. U pon idem na kontrolu pa ćemo vidjeti jel' se okrenuo, ali najdraže bi mi bilo prirodno bez dripa, epiduralne, epiziotomije, pucanja i sl.
    Inače, frendica mi je posudila knjigu Duhovni pristup rađanju i ima prekrasnih smjernica za smiren porod pa se polako ufuravam u taj film, iako smutnja u glavi lagano počinje, a još sam se i sama dodatno ukomirala jer sam na youtube-u odgledala par epizoda "One born every minute"
    Posljednje uređivanje od stork : 15.04.2015. at 22:45

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

LadyB tako mi je žao Znam kako ti jer sam i sama prošla kroz to 3 puta, dva missed ab. i 1 biokemijska. Stegne me svaki puta oko srca kad pročitam da netko prolazi kroz isto. Moj savjet ti je da tražiš odmah da ti naprave testove za trombofiliju, a ima još dosta pretraga koje preporučuju uraditi. Ja sam napravila apsolutno sve što su mi rekli. Imaš popis pretraga koje su mi preporučili na temi koju sam bila onda otvorila-ponovljeni missed ab. čini mi se. Pišem s moba pa ti ne mogu provjeriti trenutno. Znam da ti je užasno teško, dozvolii sebi da odžaluješ svog anđela koliko god treba. No, ne gubi nadu i vjeru da će sve u konačnici biti dobro. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma ja se ne plasim CR samo ga ne zelim jer znam koliko je i po bebu i po mene bolje da sve bude prirodno. Da mi makar stave i ostave bebu na grudima nakon operacije i da ne seku vrpcu odmah u slucaju CRa mozda i ne bih bila toliko protiv ali to nigde u HR ne rade pa ni u Kninu, gde su inace bas ok za brdo nekih drugih stvari (zato sam se i odlucila da iz ST idem tamo). No...uvjek ima mjesta za napredak pa cak i kad je neko rodiliste toliko ok koliko je to Kninsko.

stork sad mi je vec kasno, ali volela bih da sam i tu knjigu procitala. Ja sam citala Inu Mej "vodic za prirodan porodjaj", knjigu "bezbolan porodjaj" ne sjecam se koji je autor, ali je bas bas dobra knjiga, hipnobirth i nebrojeno tekstova na netu od kojih neki imaju itekako veze duhovnoshcu i osvrt je na taj aspekt trudnoce i poroda pogotovo. Ta tema mi je vrlo zanimljiva tak da cu mozda traziti tu knjigu bez obzira sto cu do tad vec rodit.
    Ja neke od spomenutih knjiga imam u pdf formatu i mislim da bi bilo super da postoji neka tema gde pisemo sta koja ima od knjiga u pdf-u i onda saljemo jedna drugoj privatno samo ne znam da li bi to bilo u skladu sa pravilima foruma ili bi se ipak negde moglo podvesti pod krshenje autorskih prava i sl?

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

E da, sorry na duplom postu, ali zaboravila sam napisat da mislim kako je sasvim ok ponekad i ta smutnja u glavi samo je trebas ispratit i vratit se na te smjernice koje te dovode u smirenost. Smutnja (i jos razna druga osjecanja) je neizbjezna i ne znaci da nesto gresis vec smo prosto u posebnom stanju i nekad ne mozemo kontrolirati sta osjecamo ali mozemo pratit te osjecaje i osvjestit ih, onda je vec lakse usmjeriti se u neko smirenije stanje.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hoces meni poslati? posaljem ti mail na pp...

A kad smo kod toga ima li netko kakve knjige o odgoju, i snalazenju s prvom bebicom za preporucit ili jos bolje ovak u pdfu?

Ja sam se sinoc zasr*** imamo gore susjeda, cca 50+god koji si vald voli popit, zivi sam sa starom nepokretnom mamom i tak se onda mal svadjaju il si pusti glasno glazbu... i ok ajd pustis ga, novi smo u zgradi, necemo pravit frku.. ali sinoc oko ponoci izaso on na balkon, dere se ko lud, prijeti bacit ce se, pa uso u kucu, vice, cujem ono ko da je ormar pao, baca nesto, mama place, susjedi od preko zgrade izasli vidit sta se dogadja... i tak ja uzmem i nazovem mu policiju
    stvarno ok ekipa, dosli, provjerili, smirili ga vald, ali sta me nazivciralo poslije kod mene dosli i kao sve je ok, susjed poludio jer je moro vjesat ves pa je viko sam na sebe, srcani bolesnik je a mora brinit o mami pa jadan on prica mal sam sa sobom, a to sto je lupilo kao vjesalo mu palo i zakacilo bicikl blabla... mos mislit. Sad ne znam jel on njih zbilja u to uvjerio ili su oni meni to napricali da ja kao trudna ne brinem?!
    Al ajd smirili su me jer su rekli da zovem kadgod, stagod bilo, makar stao na balkon i viknio svoje ime, da ce ga onda i odvest u postaju... znaci ocito su vidjeli da je alkoholiziran i nenormalan.
    Secer na kraju mm koji taman doso s posla i popljuvo me sta sam zvala policiju, sad cemo sam imat probleme u zgradi...
    Mislim si bas me briga. On narusava moj mir i za to postoji sluzba -policija- koja to rijesava.. bolje neg da sam se ja isla svadjat s njim pa da me jos napao... a da ne pricam da mi takvi ispadi kasno u noc ne trebaju kad dodje bebica.
    nadam se da ce se smirit sad malo i valjda mi nece doc pravit sr*** jer sam mu zvala policiju..
    a bome se i ja moram smirit. Toliko sam se nasekirala i uplasila, jos sama kod kuce, a susjedi niko nist... a princeza se poslije ritala ko luda, valjda se i ona uznemirila toliko da mi je cak pas osjetio i dosao leci na stomak

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

LadyB jako mi je žao . Izgubila sam prvu bebicu na isti način, ista dijagnoza, nisu mi ni htjeli raditi nikakve pretrage, na moje inzistiranje napravila sam briseve na bakterije, nalazi su bili uredni. Tri mjeseca iza kiretaze zatrudnila sam opet i rodila sina iz posve školske trudnoće. Kad je on imao 2 g. ponovo sam zatrudnila i opet missed ab. u 10 tt. Opet mi nisu htjeli raditi nikakve pretrage jer sam imala posve normalnu trudnoću između ova dva spontana i rekli mi da je to samo "pegula". Opet sam na svoju ruku napravila neke pretrage koje su pokazale da je sve u redu. Četvrta trudnoća opet uredna. Peta mi se dogodila neplanirano, u glavi sam vidjela opet isti scenarij....ali evo Bogu hvala skoro sam u 30 tt. Znam da ti je teško i da te duša boli, takve stvari te obilježe za cijeli život ali glavu gore ! Za par mjeseci kad se oporaviš dušom i tijelom u nove pobjede !!!
    Muma bit će sve ok. Tvoj Lovro čuva brata ili seku !! Kad dobiješ te prve nalaze od biopsije vjerujem da ćeš biti mirnija.
    Violinchek sretno !! Da sve prođe u najboljem redu i za tebe i bebicu !!
    Stork što se dogodilo sa pupčanom u 17 tt ??? Možda si negdje i pisala o tome ali se ne sjećam. Ja imam fobiju od pupčane jer mi je sineku bila dva puta omotana oko vrata na porodu..srećom je bila jako duga pa ga nije zadavila...
    ValaMala...hvala ti na ovome za kašalj ... ja još uvijek hripam...spustilo mi se baš duboko u prsa...sve me boli kad se zakasljem...cijelu sam zimu nekako izgurala da se ne razbolim i sad me uhvati kad je konačno zatoplilo...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ladyB... plačem zajedno s tobom! drži se!!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ja valjda od svega ovog sto se dogada sanjala da sam prokrvarila kad sam isla piskiti i sve su mi bile ruke krvave, pa su poceli neki ugrusci izlaziti. Ma uzas. Probudila se van sebe

I jedno pitanjce.. Imate dojam da je vama toplije nego inace odnosno toplije nego sto bi bilo da niste trudne? Ja se vise znojim (nikad nisam tako), a i budim se po noci koliko mi bude toplo. Cak i na poslu mi je vruce, a obucena sam manje od drugih..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sad imas "vise krvi" a i znak da ti je dobra cirkulacija sto je super

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

ivana sky saljem ti mejl danas tokom dana - knjige su mi na drugom komp pa samo da to prebacim i saljem. Ja inace ne mislim da si zasrala zvanjem policije. Bolje je da oni to resavaju nego ti ili muz licno. Jedino sto je po mom misljenju neprofesionalno sa njihove strane je sto su bili ocigledni sa tim ko je zvao policiju jer su te tako na neki nacin ugrozili. Trebalo je da te skroz ignorisu kad su bili i naravno susjedu nish da ne spominju ko je zvao. Ovako sad susjed zna da si ti zvala i to je sr..e. Ali kontam ako uporno nastavis zvati i oni ga isprepadaju svaki put da nece imati druge opcije sem da se smiri. Drzim fige da tako bude!

Sanja_S to je od vishka krvi kako kaze ivana, i meni (inace vrlo zimogrozljivoj) je u trudnoci skoro stalno vruce i puno vise se znojim. Srecna sam sto cu uskoro rodit, ne mogu da zamislim trudnocu ljeti sa ovakvom termoregulacijom

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Violinchek molim te i meni ako možeš pošalji mail sa knjigicom evo poslat ću ti ga u pp..hvala

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Violinchek, meni termin 13.7. Ima da puknem zadnjih mjesec dana od vrucine :D

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Violinchek, meni termin 13.7. Ima da puknem zadnjih mjesec dana od vrucine :D
    ajme kad se sjetim tih vrucina,a cak nisam ni bila trudna usred ljeta.
    Sjecam se da su mi se grudi strasno znojile i bilo je nepodnosljivo, frendica koja je bila pred kraj trudnoce u ljeto spavala je u podrumu haha

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Podrum
    Joj grudi ne spominjite sa vrucinom! Mislim da cu pocet maramice furat izmedju cica i stomaka, sve se cijedi... a ja isto tek krajem 7. selo veselo

Hvala violinchek
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 16.04.2015. at 13:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •