Stranica 223 od 581 PrviPrvi ... 123173213221222223224225233273323 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,101 do 11,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

TTiL samo da je prosla ona subota kad nije radio birth center Sad ce valjda svaki dan... Jesi li bila na nekom pregledu? Znas li jesi li se pocela otvarati, jel se spustila beba? Meni je sve zatvoreno kao da necu jos 100 godina.

Adrianova mamice zasto su ti inducirali porod? Jel samo zbog prenesenosti od 13 dana ili je plodna voda bila mekonijska ili neki treci razlog? Meni je dr rekao da necemo inducirati nish sve dok se na CTG, UZV i po plodnoj vodi vidi da je beba ok i dok sam ja dobro pa koliko god da prenesem.
    Zaista sam srecna da mi je dr takav tj da slusa i postuje moju zelju za prirodnim porodom bez intervencija.

zadarmamice ne slusaj puno sta ti govore sa strane! I meni su pre desetak dana pricali da mi je drob spusten i da cu ja uskoro a vidis, dr mi je na pregledu ustvrdio suprotno. Za tjedan dana na pregledu pitaj doktora/ku sve sto te interesira. I naglasi da te to sto imas kontrakcije uznemirava i da te malo strah da ne krene porod prerano pa vidi sta ce ti dr reci. Bitno je da i on/ona zna i kako se osecas po tom pitanju jer u suprotnom mozda ne obrati dovoljno paznje na te simptome koje imas. Ja sam cak nekad preterivala u opisu simtoma doktorici koja je vodila trudnocu jer sam zeljela da bas obrati paznju na nesto sto me muci a ne da odmahne rukom i kaze "to ti je normalno" dok se ja istovremeno ne osjecam kao da mi je nesto normalno.
    Drzim ti fige da bude sve super!

Hvala vam cure na rjecima podrske!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Inducirali su 13 dan nakon sto sam prenjela, jer kod nas u bolnici ne drze duze od 14 dana nakon termina. Plodna voda je bila savrsena cjelo vrijeme. Ali nije djelovalo, tako da je nakon osmosatnog mucenja dovrseno cr.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

prekrasna vijest

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Muma cestitam na predivnim vijestima.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Je li netko od vas radio test spola bebe sa sodom bikarbonom?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ribica 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko od vas radio test spola bebe sa sodom bikarbonom?
    Ja sam radila.ispalo je tocno.ima jos par cura koje su radile tu.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo i mene sa ultrazvuka...

vijesti su dobre i lose...trenutno je najbitnije da je bebica dobro i razvija se kako treba...

no losija vjest da je moj ginic kada je reko da je "sve veliko" imao u jednu ruku pravo...on je napipao jedan dio, jedan mali zidic (kako bi doktorica rekla) koji se trebao spojiti sa maternicom ali nije...konkretnog razloga nema jedna od mogucnosti je da je isprva bila blizanacka trudnoca pa se to nije vidjelo...
    u slucaju ne spajanja bi moglo izazvati prijevremeni porod...nedostatak prostora bebici pa se javiti zalezanost...ili drugih komplikacija...

trenutno ne zelim razmisljati o tome...narucila me opet za dva tjedna pa cemo vidjeti...do tada se duboko nadam da ce sve doc na svoje...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i jos jedna losa vjest...
    danas digla i nalaze nadeno mi je "Ureaplasma urealyticum 10/4...
    odkuda sada to?...ni neznam tocno sto je to niti jel je opasno?...danas mi je doktor radio ujutro a sutra tek popodne mogu k njemu...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

lidać2, ureaplasma se liječi i kod tvog partnera, vjerojatno ćete dobiti antibiotike jer nije baš za zezanje u trudnoći....čitala sam da može izazvati prijevremeni porod, ne znam koliko si sad tjedana trudna ali držim fige da sve bude ok....sutra se javi svom doktoru s nalazom, sretno!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    i jos jedna losa vjest...
    danas digla i nalaze nadeno mi je "Ureaplasma urealyticum 10/4...
    odkuda sada to?...ni neznam tocno sto je to niti jel je opasno?...danas mi je doktor radio ujutro a sutra tek popodne mogu k njemu...
    Ja sam imala u prvoj trudnoci 10na4 i nisam lijecila.dokt mi nista nije dao.u ovoj trudnoci nemam.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam radila.ispalo je tocno.ima jos par cura koje su radile tu.
    Takodjer, ispalo tocno

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

trudna sam 16+5 ...

a nije mi jasno odkud mi sada odjednom to?...zadnje dvije trudnoce bilo sve ok...po tome izgleda koda mi muz sara okolo...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ureaplazmu treba liječiti, može izazvati prijevremeni porod u kasnijem stadiju trudnoće. Lidać koliko si trudna? Al mislim da s ebe z obzira na tjedne trud. daje terapija za ureapl., moja je prijatelj. imala u prvom tromjes. i dobila antibiotik, popila nije se vraćala i sve bilo super. Mene moj dr. nije puštao u postupke kad sam je imala.

Muma super vijesti, jako mi je drago zbog vas i neka je sretno do kraja!

Violinchek tvojoj bebi se nede van, lijepo joj je unutra. Ma izać će ona kad ona to bude htjela

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    trudna sam 16+5 ...

a nije mi jasno odkud mi sada odjednom to?...zadnje dvije trudnoce bilo sve ok...po tome izgleda koda mi muz sara okolo...
    Meni je dokt bio rekao da je dovoljno da padne imunitet.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma to ne znaci da ti muz sara okolo, imala sam ju i ja, bila sam pri kraju s terapijom taman kad sam otkrila da sam trudna, popili i mm i ja do kraja i nije se vratila bakterija. A nit ja nit on ne saramo okolo.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala u prvoj trudnoci 10na4 i nisam lijecila.dokt mi nista nije dao.u ovoj trudnoci nemam.
    Isto.
    Po novim standardima je ona dio flore rodnice i niski titar (ispod 10 000) se smatra normalnim nalazom pa preporučaju samo probiotike da ju nadjačaju kako ne bi probujala za terapiju.
    Ja sam pila laktogin i na idućem brisu je nije bilo. Sada na novom brisu opet imam niski titar i isto mi nije dao ništa od terapije a 6+3 sam pa si zobljem laktogin.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Naručena sam idući pon na kontrolu na 36+3 i rekla je da će raditi bris na BHSB. Zna li netko jel' se na SD uzima samo vaginalno ili i analno? (vidim da negdje uzimaju oboje, a jaooo moji hemići...) I koliko se čeka nalaz, kaj ak' npr rodim prije nego stigne rezultat?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Naručena sam idući pon na kontrolu na 36+3 i rekla je da će raditi bris na BHSB. Zna li netko jel' se na SD uzima samo vaginalno ili i analno? (vidim da negdje uzimaju oboje, a jaooo moji hemići...) I koliko se čeka nalaz, kaj ak' npr rodim prije nego stigne rezultat?
    Ja sam nalaze briseva cekala 5-7dana u prvoj trudnoci.samo vaginalno su mi radili.

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

stork i meni su ovde u st samo vaginalno radili taj bris. nalaz sam cekala 3-4 dana.
    lidac ne shara ti muz, ne brini! ureaplazmu mozes dobiti i ako se slucajno prljavom rukom dodirnes dole a i imunitet je bitan faktor kako neko reche... ja sam je imala, a dragi nije imao tako da ne brini - muz ti je vjerovatno vjeran ljeci se antibiotikom, dr ce ti reci koji je bezbedan u trudnoci. ja sam jako brzo izljecila... pij koloidno srebro! ono isto moze pomoc reshit se raznih bestija iz organizma pa i ove.
    Adrianova mamice meni je ovo sto zbog nekih svojih nebuloznih pravila prisilno (indukcijom) tjeraju bebu van, meni je tu bas strasno! Ne vidim ni jedan medicinski razlog za to buduci da se do kraja 42tt smatra terminom a i ako koji dan preneses u 43tt kontam da nije frka ukoliko je sa bebom i tobom sve ok. Stvarno besnim na takve price! Mrzim kad doktori misle da su iznad prirode i da znaju bolje uffff

Pitanje za sve koje - sta je test sa sodom bikarbonom?
    Mi smo inace odlucili da cemo cekati iznenadjenje. Imamo dva imena i sva je robica u neutralnim bojama

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala svima...

nisam mislila doslovno da"sara"vec to na prvu tako izgleda...
    sutra sam obavezno god svog dr.pa cemo vidjeti sto dalje...

isla sam googlat svoj nalaz o tome tkz."zidu" pravilno se zove amijski tracak i procitala sam velike strahote i jako se uplasila...rekla sam samoj sebi da vise nista nesmijem citati i slusati samo doktore...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

lidac , kako se to jos zove? Sto ti pise u nalazima? Ja ne mogu na netu bas nista pronaci kad upisem to sto si rekla. Budi samo pozitivna i idi korak po korak. Ja sam se u bolnici nagledala toliko slucajeva koji su djelovali doslovce osudeni na propast, a sada su to sve djecica vrsnjaci moje Pikulice i sve je proslo ok..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Violinchek, poslije 12tt uzmes i popiskis se na sodu (zlicica sobe i zalijes sa malo mokrace) pa ako se zapjeni decko.je, ako ne cura je...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kopala sam jel ima neka tema al nema pa cu pitat tu... kad legnem na lijevi bok, pojavi se neka nelagodna bol lijevo bas ispod zadnjih rebara... probadajuce onako... u kojem tt maternica doseze rebra? i jel moguce da je tu bebica pa me zulja jer tocno tak imam osjecaj, ko da joj je stopalo zabijeno u moja rebra! Ili je to nesto drugo...?
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 28.04.2015. at 00:14

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ivana.sky to ti je bebica. Mojoj su noge točno na rebrima.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

U nalazu pise ovako "Vidljiv tracak koji djeli amnijsku supljinu.(amijski tracak?,wanished twin?)...

ima neka stara tema ovdje na rodi o tom tracku i sve strahote su u njemu...ali jako malo ima uopce spomena o njemu na googlu sve ukupno par (sto se opet nadam da je to u biti dobro)...a ovo na eng.kada guglam nisam bas vicna s eng.pa nisam mogla bas citati...a mozda bolje da ne citam...

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Violinchek svaka cast sto ste spol bebe ostavili za iznenadenje, treba to i moci.. Sretno danas na pregledu!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo da se ja pozalim oko necega oko cega panicarim najvise u trudnoci.
    Imam pojacan sekret, cas ovakav cas onakav (imam kandidu pa je cas resim cas imam), no redovno sam u dilemi i strahu da li je plodova voda ili ne. Nekoliko puta na dan imam mokru vodenastu fleku na vesu koja je samo u centru belicasta. Izvinjavam se na opisu, ali prosto da vidim desava li se kome jos,... Jednom kad se to pojavljivalo u vecoj meri sam isla kod dr, utvrdio da nije plodova voda i bila sam mirna neko vreme, ali bezveze mi da svaki put kad sumnjam zovem i idem jer bi onda svako malo isla na pregled. A opet svaki put i dalje preznajam kad curne. Ovo narocito kad sam u setnji pa toga ima vise. KOd nas nema da se nadje onih ulozaka koji detektuju dal je plodova voda, tako da to otpada

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mislim da ti to nije plodna voda, i meni se naprimjer kad god odem u setnju do grada desi taj pojacani iscjedak, mislim da ti je to normalno u trudnoci.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pojacan sekret, cas ovakav cas onakav (imam kandidu pa je cas resim cas imam), no redovno sam u dilemi i strahu da li je plodova voda ili ne. Nekoliko puta na dan imam mokru vodenastu fleku na vesu koja je samo u centru belicasta. Izvinjavam se na opisu, ali prosto da vidim desava li se kome jos,... Jednom kad se to pojavljivalo u vecoj meri sam isla kod dr, utvrdio da nije plodova voda i bila sam mirna neko vreme, ali bezveze mi da svaki put kad sumnjam zovem i idem jer bi onda svako malo isla na pregled. A opet svaki put i dalje preznajam kad curne. Ovo narocito kad sam u setnji pa toga ima vise. KOd nas nema da se nadje onih ulozaka koji detektuju dal je plodova voda, tako da to otpada
    I ja sam napravila paniku kod dr s 24 tt pa su mi radili "Amni sure" test i bio je negativan. Potpuno isti simptomi kao kod tebe. Dr je rekla ako se na silu nakašljem i pocuri, onda je voda, a to kod mene nije. Sad sam već navikla skoro 3 mj hodati konstantno s onim mekanim uloškom da se ne presvlačim svako malo.
    Sve je to ok, ne brini!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala vam. Meni je stvarno ovo nocna mora. Isto mi je lakse da stavim ulozak, makar ne osetim to mokro i ne nerviram se, ali nisam bas pobornik ulozaka, taman sam kandidu zalecila. Nisam znala za test sa kasljanjem. Sad cu da kasljuckam svako malo

Violinchek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

ivana sky hvala na pojasnjenju testa sa sodom, svakako ga necu raditi jer kad smo izdrzali do sad da ne znamo spol mozemo se strpit jos koji dan. A za ovo probadanje sto opisujes ja to isto vucem vec tjednima. Ne mogu se sjetit kad je pocelo al fakat cim legnem na ljevi bok boli. Mada mene boli nekad i u drugim polozajima i to uglavnom navecer. Dr mi je rekla da to beba pritiska ali beba se mrda stalno pa mi je cudno da uvjek isto mjesto boli, ali ne uzbudjujem se previshe

lady.x imala sam isti iscedak i to od nekog 5-6 meseca trudnoce i dr mi je rekla da je pojacan sekret normalna stvar, ja sam je pitala zasto je tako bistar i ona kaze da to nije neki problem. Kasnije sam i guglala i videla da ima puno mama sa slicnim ili istim iscetkom i svuda pise da je to ok. Ne brigaj!

AM bake su mnogo nestrpljivije od mm i mene da saznaju je li cura ili decko jer im se ne svidja ime za decka pa navijaju za curu a i sveki ima 3 unuka pa bi sada da dobije unuku. Nama je tako svejedno pa se ni ne opterecujemo previse samo na svkom UZV naglasimo da dr ne gleda medju nogice

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mislim da nije plodna voda .Meni je curila u prvoj trudnoći i oosjećaj kad voda izleti je ko da dobiješ najjacu mengu barem je meni tako bilo ..u ovoj trudnoćiisto imam ppojačan iscjedak isto tako da nemoj brinuti

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I da zaboravih napisat radila test sa sodom i ne pjeni se :D
    Koliko je to pouzdano ?

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    I da zaboravih napisat radila test sa sodom i ne pjeni se :D
    Koliko je to pouzdano ?
    Toliko da se meni pjenilo a cekam curicu :D

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Violinchek prvotno napisa Vidi poruku
    TTiL samo da je prosla ona subota kad nije radio birth center Sad ce valjda svaki dan... Jesi li bila na nekom pregledu? Znas li jesi li se pocela otvarati, jel se spustila beba? Meni je sve zatvoreno kao da necu jos 100 godina.
    Ovdje u trudnoci nema vaginalnih pregleda, i samo su dva ultrazvuka - u 12om i 20om tjednu. Ostali pregledi su mjerenje velicine trnuha/maternice krojackim metrom, odredjivanje polozaja bebe pipanjem i trakice za urin. Tako da nemam pojma o ptvorenosti. Ali mislim da to nije ni bitno, ta se situacija moze promijeniti u nekoliko sati kad se pocne luciti oksitocin.

Ja sam jucer imala neki cudan osjecaj, kao da se beba malo spustila, al evo danas mi se sve opet cini kao i prije... cekamo dalje
    Ne bih na indukciju!!!!! AAAAAAA

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Violinchek, sretno danas!

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi isto nismo htjeli za prvu curku znati spol a bio je težak porod zbog njene veličine ( težak meni ne njoj) i tek smo se nakon par minuta sjetili pogledati kaj opće je
    Hodala sam po kući tjednima i plakala od sreće kaj sam dobila curicu, mislim da su me hormoni opako po glavi zveknuli ali ja sam uživala.
    Sada idem u četvrtak na regularni pregled, moram još podići nalaze hormona a kila sam do sad dobila 7, danas mi je 24 tj.
    Isti iscjedak imam i ja, više puta mislim da mi je mjehur popustio, pogotovo nakon hodanja ali to je vaginalno u većini slučajeva.
    Ja sam si zaribala mjehur ne mirovanjem nakon oba poroda tako da sam uvijek puštala kod vježbanja ili nekoh skakutanja. Molim vas cure mirujte i odmarajte koliko god možete prvih par tjedana dok se sve ne vrati na mjesto. Ja nisam imala pomoć a odlučila sam biti super mama, e pa sad nemam baš super mjehur. ..
    Ja sam ogromna, počinje mi biti teže kupiti stvari s poda pa angažiram cure da pomažu.
    Dogovorila sam i 4d za tjedan dana i tu idemo kao cijela obitelj na gledanje bebe.

Cure u finalu drz te se.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    Toliko da se meni pjenilo a cekam curicu :D
    Hihihi onda ce i kod mene bit kontra :D

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala vam. Meni je stvarno ovo nocna mora. Isto mi je lakse da stavim ulozak, makar ne osetim to mokro i ne nerviram se, ali nisam bas pobornik ulozaka, taman sam kandidu zalecila. Nisam znala za test sa kasljanjem. Sad cu da kasljuckam svako malo
    Ponekad to sto iscuri kad se zakasljes moze biti i urin... ono, raztezanje misica pelvisa koje oslabi sfinktere. Tako zvana "stress incontinence".
    Tako da nemoj odmah misliti na plodnu vodu.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Potpisujem TTil. Baš jučer krenula se tuširati i skidam se i počnem kasljati, a urin samo krenuo. Prestala kasljati, a i dalje curi... Gledala sam u tu lokvcu na pločicama i došlo mi da plačem.
    U prvoj trudnoći mi se to počelo dešavati oko 35 tjedna, a sad vec u 5 tjednu.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Meni kad se zakasljem ili kihnem ode cijeli mlaz mokrace...a iscjedak mi je stalno obilan od 1 dana trudnoce...nije me do sada to zabrinjavalo ali kako idem put zadnjih tjedana pitam se bili uopce skuzila da mi curi plodna voda...
    Cure u finalu sretno i da vam porodi krenu prirodno !!!!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

meni je isto od prvog dana pojacan iscjedak, prva 3mj sam nosila dnevne zbog utrica, a otad ih nosim zbog te neke vodice, pa nekad se zna tak mal zabijelit, nekad mal pobjegne mokraca... svasta nesta se dogadja dolje u pocetku sma isto panicarila al onda sam se navikla, trudim se samo jako cesto mijenjat ulozak da ne dodje do candide ili da se neka bakterija ne zavuce, uvijek ih imam u rezervi i u torbi kad negdje idem... rekla sam bas mm kad prestanem s uloscima pocet ce pelene, to mi je vjezba

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ma pishnem i ja kod kihanja ili kašljanja, ali fakat je drugačiji osjećaj, nedaj Bože, ali znale bi da je vodica.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky to ti je bebica. Mojoj su noge točno na rebrima.
    hvala
    bas sam i na guglu mal gledala, kazu i da se taman sad u ovim tjednima pocinju rebra skupljat i osit dizat, da prave mjesta za bebicu pa da i zbog tog zna bolit...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja isto u ovoj t nešto kao curkam, od samog početka. S L nisam to primijetila. Uložak je uvijek malo mokar. Sad čekam da se skroz skinem s utrića, pa ću dalje analizirati.
    Ovaj test sa sodom ako se sjetim, isprobam danas-sutra, pošto definitivno znamo da je cura!
    Ureaplasma - najčešće infekcija od ovih koje testiramo. Ja sam je imala prije 3 godine, dobila antibiotik za koji se ispostavilo da sam alergična - kao nuspojava je pisalo fotoosjetljivost. Bio je 3. mjesec i 13 stupnjeva a meni su se ispržile ruke od sunca, otišla cijela koža do mesa. Plakala sam ko mala beba koliko su boljele opekline. 4 kreme nisu pomogle... ne želim se ni sjećati toga. Samo svaki put kad radim briseve molim Boga da se nije vratila. To me čeka na idućem pregledu

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Muma divne vijesti
    Kod mene novosti da upravo čekam da me hospitaliziraju, dobila sam gestacijski dijabetes. Natašte mi je šećer bio 8, a nakon dva sata 14. Znat ću vam reći više kad me obrade.

Jarice nema te od 20.04. Pa kako si nam?

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja nemam dilemu da li je urin ili plodna voda, vise mi je dilema sekret vs plodna voda.
    Ajd smirila sam se malo. Valjda mu sve to dodje normalno

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jutro...

bila sinoc kod dr.dobili muz i ja Azitromicin na tri dana...kaze dr.da ce sve biti u redu...
    sto se tice ultrazvuka reko je da je najbitnije da je sa bebicom sada sve u redu...i da ne razmisljam toliko unaprijed...dan po dan...najbitnije da sam pod nadzorom...

reko mi je da mirujem pa polako...

curke koje ste bile ili ste jos na mirovanju dal smijete duze hodati?...
    Manja curka mi ide u vrtic i sve ukupno je oko 2km.pa me zanima smijem li toliko laganim hodom po nju?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lidać2 trebala si pitati koliko je to mirovanja, što smiješ a što ne! I meni je u prvoj t rekla neka malo više mirujem, pa je nisam ništa pitala nego sam sama izradila plan s "malo više mirovanja"... na kraju nije bilo dobro i rekla je da nisam smjela ni ručak skuhati! Baš sam bila ljuta jer mi je trebala reći "strogo mirovanje" a ne "malo više"! Hoću reći, ne znaju se ni oni baš izraziti koji put. A čim ti kaže mirovati, tad više ne vrijedi ono pravilo da radiš kako se ti najbolje osjećaš... u tom je problem.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

muma-istina ...to je i meni kasnije proslo kroz glavu da sam trebala pitati...
    no jucer sam dr.postavila toliko pitanja pa mi to u vezi mirovanja uopce nije palo na pamet pitati ...sto tocno misli pod "mirovanje"...
    a npr. dr. u bolnici mi rekla da nemoram na nista posebno paziti i mirovati...pa sad ga ti znaj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •