drz se i sretno!
Zadarmamica hoće li to
Djevojka, javi se doktoru za svaki slučaj. Nadam se da je sve ok ipak
Ajme zadarmamica,i to je došlo..još malo i stiže bebolino
Tetagogolina,kak je kod tebe?
Same terminuše ovdje
A ja evo stigla jutros doma,ne ponovilo se.
djevojka, ja sam u prvoj trudnoći imala sudar tak negdje oko 20 tt i dosta me stegnuo pojas i udarila s leđima u zic kad me vratilo
išla kod doktora i bilo sve u redu, rekao da je beba jako zaštićena i da bi trebao biti baš jaaaki udarac u trbuh da se ne daj bože nešto dogodi, istegnuo mi se samo mišić na leđima
ali odi ipak provjeri, radi svojeg mira
Cure idem se tusirati i spremat.
Posaljem vam por kakva je situacija.jer vec par sati traje da su na 5min razmaka a jacina boli se pojacava.
Zadarmamica Drž se!
Uf... Napeto je u finišu... ZM, sretno!
Žužy, neka te doma, neka.![]()
ZM sretno!!!! Još malo i grliš svoj smotuljak
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Evo na ctg sam.al nevidim brojke.daleko mi je a cvike mi doma
I dalje turbo bolovi svakih 5min.
ZM sretno !!!!! Cekamo lijepe vijesti !!!!
zadarmamica sretno!!!I nek bude brzo i što manje bolno!
žužy welcome home!!! I piši nam
djevojka00 i ja vjerujem da nije ništa ali nadam se da si otišla provjeriti situaciju čisto da se smiriš. Javi se!
Meni se povećava broj kontrakcija, očito nula bodova od magnezija. Od ponedjeljka sam na godišnjem a poslije godišnjeg je pregled, pa ćemo vidjeti što dalje.
Muma,ne pomaže ni ležanje na boku? Znam da si rekla da ti je gore dok si na leđima.
Meni dr u bolnici rekli da počnem piti željezo,prepisan mi je heferol. Ima ko iskustva? Najmanje kaj mi treba je zatvor i slično. A nalazi mi uredni..možda jer mi je sve blizu doljnje granice. Osim trombocita,oni su mi 434 (neznam ref. vrij.).
Ref.vrijednost je od 150-400. Znaju se povisiti kod krvarenja, nedostatka željeza i još nekih stanja koja neću navesti jer sigurno nije to. Kakve su ti vrijednosti MCV, UIBC i TIBC? S heferolom nemam iskustva al nadam se da te neće poštropat. ~~~~~~~~ da budeš izuzetak!
Muma, držim fige da prestane!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
ZM sretno! Mene je danas uhvatila uzasna bol u ledima da sam se prepala sto je. Nesto slicno je bilo kad sam imala spontani. Sreca.me danas nije bolio trbuh i osjecala sam malca pa si mislim da je sve ok. Jedva sam hodala. Prestalo tek kad sam stigla doma nakon dva sata.
Ovo je bilo s obe stran i nekako je zahvatilo cijela leda. Kao kad imam M pa jos jace. Zivac sam ljetos ukljestila tako da nije to ta bol.
hej hej evo nas doma.. isli smo na hitnu, pregledali su me doktor je bio iznimno neljubazan i neugodan, kao po njihovom sve je u redu nema sukrvice niti icega, beba ce dobro zasticena ali mi je samo naspomenuo kao ako nesto ne bude ok to nece biti od pada sigurno nego od neceg drugog, odmah me nazivcirao i jos su mi na nalaz napisali i krivo ime i prezime i godiste ma koma cure .... ali nas nista ne boli osim leda i okej se osjecamo ....
Pa strasno.... lezi i odmaraj sad
Ribica jel ti pijes mg?
ma sto reci, da hvala Bogu jako smo se uplasili ..iako nisaam pala direkt na trbuh svejedno me strah bilo ..no sve je okej![]()
žužy ne pomaže. Na poslu dok sjedim ih osjetim. A heferol sam ja pila, i svako jutro trčala na wcČak razmišljam da joj u ovoj trudnoći kažem da mi da nešto drugo jer zbog njega nisam skužila trudove
.
djevojka00 boli te đon, savjest i psiha su ti mirne! Najvažnija je beba!
Posljednje uređivanje od Muma : 20.06.2015. at 19:08
tako je draga :D
Muma,si ga pila na tašte ili kad?
djevojka,drago mi je da je sve ok..sad si mirnija bar.
Joj pojma nemam, ne sjećam se. Valjda sam čitala uputeSad pijem prenatal i magnezij uz obrok, a riblje ulje na tašte. Evo upravo srknula žličicu. Odvratno.
Naime pitam to tako jer ja vec par mj osjecam kao da me nesto zAtegne, ne bude bolno, ali nije ni ugodno... krene ko neki osjecaj ogromne treme u stomaku (povratak u srednju skolu pred usmeno odgovaranje)i onda izlazi kvrga na stomaku pa ko da mi netko isisa zrak i vidim tocno "obris bebe" kak se to sve stegne i to nakon par sekundi prodje... ja sam dosad uvijek mislila da se to ona premjesta/rasteze/okrece pa baci kvrgu (guzicicu) van i onda mene to tak stegne... ALI sad nekako mislim da su to te bh...
e a u zadnjih par dana me perja grcenje i bolovi ko menga, nekad me tako zasarafi grc ko da jako moram na wc, da moram onako zastat, malo disat i opet prodje...
Znam da trudovi jako bole i da su pravilnih razmaka i znam da se tijelo priprema ali voljela bi znati sta je sta, radi sebe same![]()
ivana.sky, savršeno si opisala bh kontrakcije![]()
Pa ovo ti jesu bh. A sad, meni su trudovi počeli kao "probavni problemi" zbog tog heferolasamo nešto redoviti na 5-8 minuta. A ne ovakve nelagodnije kvrge. Ali kažu da nema neke rezlike...osim u redovitosti + bolovi iz leđa.
žužy teško ti je meni naći tren kad sam na tašte, tj "dva sata iza obroka", ali trudim se...
Misa im podmuklog!! Znala sam!
A ja sva sretna uvijek svima viiidiiii, pipniiii kak se rastezeee, gura dupence da ju mama maaazi... a jesam naivna
ajd bar si sad nekak mogu predocit sta je to...![]()
Probaj ga pocet pit?mislim da odmoc nece nikako
Cureeeeee u 19h se rodila moja princeza.
52cm i 3850g.
Nisam pukla,nisam rezana,nisam dobila drip,nisam dobila klistir jer me doma ocistilo prije polaska u bolnicu.
Ma savrsen porod.saaaavrsen.
Bolji nego prvi pprpd.svaki trud prodisan odlicno.izmedu trudova sam slala poruke i nebi virovale u jednom trenu upalila 24sata na mob.hahhahahaha luda zena.
Osoblje ljubazno...nudili vodom.ma sve tip top.
ZM cestitke!! Ti i tvoja princeza ste to savrseno brzo odradile
Divno!! Porod za pozelit! Cestitamuzivajte nam
![]()
Iskrene čestitke!!!!!
Pratim, iako ne pišem...napeto i zanimljivo!
Čestitam!!! Svaka čast!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Zdmamice, cestitam od!
Grli malenu princezu, upoznavajte se i uzivajte!