Zadarmamica cestitam!!!
Zadarmamica cestitam!!!
Zadarmamice, joj tako mi je drago! Uzivaj u svojoj mrvici..
Mi danas 37.tjedan i ja sam sinoc po prvi put imala bolove kao onda kad imam menzis. Ne obazirem se previse na ista od toga jer znam da je sve to normalno. Perem robicu, peglam i pijem kave s dragim ljudima i to je to![]()
Nemogu zaspat.dogpvorili smo se da ce ju doniti u 05h da odspavam a ja nemogui imam super cimericu.dvokrevetna soba.
E i veceru su mi donili u boks jer sam morala dva sata tamo lezati.posteljica odma izasla.bila je ooooogromna hahahhaha
I krvarila sam dosta.dali infuziju.
Prije sat vrimena me sestra vofila na wc.sama lipo setam i nista me ne pece![]()
ZM čestitam
uživaj sa svojom curkom
baš lijep porod
Zadarmamica, moje iskrene čestitke!
ZM čestitam na maloj princezi!! Mazite se sad i uživaj!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Zadarmamice cestitke od srca !!!! Porod za pozelit !!! Da nam barem svima bude takav !!!! Ljubi malu Tonku !!!
zadarmamica wooow! Čestitam! Da je svakoj takav porod
Ribica1 bh kontrakcije. Evo ivana.sky ti ih je lijepo opisala. Kad ti se stvori grba na trbuhu, a ti misliš kako ti beba lijepo gura guzu...
Zadarmamicečestitam
muma neznam kakve točno bolove imaš ali mene je ovih dana bolio trbuh nekakvo grčenje i doktorica mi je dala normabel od 2mg ...rekla je da ga mogu popiti ujutro i navečer po jedan ili ako mi je bolje popiti ujutro jedan a navečer magnezij
Posljednje uređivanje od mona22 : 21.06.2015. at 09:33
zm čestitam, divan porod.
uživaj sad sa svojom princezom
Ja nemam nista za prijaviti, osim uzasan osjecaj iscrpljenosti. Cini mi se da cu docekati termin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji magnezij uzimate? Je li onaj sumeci iz ducana ili neki iz ljekarne? Da li trebam pitat dr za mg? Imali li kakve stetnosti? Totalni sam tutum sto se toga tice.
Meni je najbolji bio onaj biolektra mg direkt, koji se iz malih vrecica uzima direktno u usta.
Dm-ove drazeje, rekla sam dr.jos tam u 4.(?)mj da ga popijem tu i tam kad me grci, ona mi rekla slobodno da pijem svaki dan
Zadarmamice, čestitam na maloj princezi i brzinskom porodu!!! Sad uživajte i brzo ćete kući![]()
![]()
Ja uzimam mg od naturalweltha i u normalnim uvjetima bi mi bio super okusa ali sada mi je odvratan i svaki put povraćam nedugo iza njega (neki naranča okus).
Valamala, taj tvoj nema okus? I ima ga u ljekarni ?
Ima u ljekarni i postoji nekoliko okusa. 300mg je vrecica, lako za progutati jer su male sitne granule, a meni je okus fin. Sada imam limun, a ima i naranca i jos nesto (cini mi se da je taj treci mozda neki neutralni okus, ali iskreno nemam pojma).
Zapravo zadnjih nekoliko tjedana ne pijem magnezij, jer ne zelim vise sprecavati kontrakcije, naprotiv, rado bih ih izazvala.![]()
E hvala, mislim da ce me to spasit jer imam grčeve neke dosadne ,pogotovo navečer i popodne a kažem ovo šumeće odmah leti van iz mene..
Cure one moje bradavice za koje sam mislila da su koma.....e pa beba ih danas cili dan gnjavi.i dojimo bez silikona.izvuce sav kolostrum jer jos nema dovoljno mlijeka.a kad dode mlijeko biti ce to vrhunski.jako je dobra.cica i spava.danas je imala dvije stolice one crne.mene boli maternica dok dojim ali to je normalno jer se vraca na misto.
Hrana je super,osoblje isto,cimerica super.
Moja dobitna kombinacija je propala na najjace. Muza je frka (glava bebe nisko, a on je jelte, ne bas mali) i nije da smo bas u nekom sexy raspolozenju, tako da mi ostaje ananas i onaj navodno magicni recept. Probat cu ga sutra ili preksutra, pa javim.
Evo i price o tome i recepta:
http://www.scalinis.com/main-babies.html (prica o restoranu, receptu i bebama)
http://www.scalinis.com/images/eggplant-recipe.pdf (recept, djeluje njam)
ni moj se ne usudi sad prepustiti sexu
a meni libido sasvim normalno funkcionira
kako i ne bi kad sam 3 mjeseca ležala i imala zabranu aktivnosti tog tipa
a ta je, tu je
nemam sta drugo nego vam pozelit srecu! i da sto prije krene sve
ZM slika je divna
pitanje: dr. mi na godisnjem sad ovaj tjedan, a meni candida opet podivljala... ovo sto inace djeluje (gyno daktarin) ne mogu dobit bez recepta, a ne kupuje mi se canesten jer znam da nece pomoc (ili ce sam zavarat kratko) ima netko neki savjet sta drugo probat? ili jel bi me mozda njena zamjena primila bez obzira sto to nije "hitno" ili mi napisala recept?
ma pokušaj otići toj na zamjeni
nek ti da recept
ipak si visok stupanj trudnoće
Zm cestitam, konacno smo krenuli, ajmo sad ostale polako
Valamala hvala sto si stavila recept, bas sam se pitala koji je to tajni sastojak koji ubrzava porod. Ja sam bas jucer jela balancane, danas su mi opet na meniu, nije isto ali slicno spremljen
.
Ananas ne volim ali probat cu sutra sa cajem od maline....
Alkemicar sutra je tvoj dan "d" ???
Zadarmamice kako je lijepo cut da si sretna i zadovoljna !!! Brzo ces doma ???
Bila je pedijatrica i rekla je da sutra idemo doma.potvrdit ce krv ujutro.ali zasad nema naznaka zutice.
Noćas je od 23h do 05h navlacila mliko.i onda spavala od 05-08i30.
Bas je dobra.
Ja sam opustena a moj cetverogodisnjak je doma zadovoljan.
Zna li tko gdje ima za kupiti caj od listova maline?
Imaš u biljnoj ljekarni. Tamo smjesaju sta god treba
Hvala, curke. Idemo sad po sastojke za Eggplant parmesan i taj caj. :D
Ako ce netko kupovati, evo info. U dm-u ima caj od malina, ali od ploda. Cal od lista masline sam nasla u bio-bio, po 14kn.
Bili danas na kontroli. Mali se opet okrenuo na zadak. Pa ne mogu vjerovat. I pitala sam kaj je to carski kaze ona meni ne mora biti. Moze i vaginalno. Uzasnuta sam
artisan, grozno.Nisam ni pomisljala da se mogu okrenuti tako kasno. Nocna mora svake trudnice. Drzim fige da se opet zarotira na pravu stranu.
Ni ja nisam. Mislila sam da je to to. Znaci iza 35.tjedna se okrenuo na zadak ponovno.
Razmisljam cak o privatnom rodilistu. Ne mogu zamislit vaginalni zadak...
Prvo dijete je bio vaginalni porod? Ne znam sto bih ti rekla. Pokusaj naci nekog dr. za rizicne trudnoce koji ce ti htjeti napraviti carski po dogovoru. Saljem ti prijedlog u inbox.
U os zadak rade na carski... mozda je mislila da ima jos vremena da se opet okrene?![]()
U Petrovoj takodjer rade carski ako je na zadak. Kad sam bila prije 4mj u bolnici cimerica isla na carski jer je maleni bio zadak. Dr vise nije htjela cekat da se okrene da trudovi ne krenu prije.