sara10 čestitam!!!![]()
bravo za djecaka i hrabru mamu! najtoplije cestitke!
Sent from my A0001 using Tapatalk
Draga sara cestitan ti od srca!!! Napokon je tvoj bebac s tobom!!! Sad se samo cuvajte, mazite i ljubite. Bas nas zanima tvoja prrica s poroda al cini mi se da je dosta brzo proslo za prvorotkinju![]()
Sara čestitke ! Pridružujem se iščekivanju izvještaja!
Cestitam Sara10!
Aime Sara di prije pa mi smo isti termin..
Čestitam od srca.
a draga Sara 10,čestitam od srca !!!![]()
Uživajte...pusa
![]()
Drage trudnice.. nova sam ovdje.. muz i ja pokusavamo vec 6 mj trudnocu.. i eto nije se pojavila mjesečnica ovaj mjesec.. napravila sam kucni test.. pozitivan.. pošto radim u bolnici.. napravila sam i tu test u laboratoriju isto pozitivan.. posjetila sam danas ginekologicu koja me pregledala samo uzv vaginalno naravno nista se ne vidi.. jer je jos pre rano.. izračunala mi je kao 4+1..no mene probada na momente kao da cu dobiti mjesečnicu.. i sad sam lagano u panici..
Sara, čestitam od srca
Mi smo danas saznali da čekamo malu princezu <3
Drga Sara,cestitam i odjje tebi i TM,a malenog neka cuva dragi Bog,podari mu zdravlja,veselja,srece ..![]()
Žužy dosao mi je jastuk danas i prezadovoljna sam!
Cijena je super s obzirom da sam u beba centru gledala jedan skuplji od ovog bez jastučnice i sa stiropor kuglicama i cini mi se koma prema ovome. Ovaj bas onako ne propada pod težinom.
Hvala na preporuci![]()
Pozdravto ti je normalno, meni je baš tako bilo i kad sam skužila da sam trudna jer sam imala ono implantacijsko krvarenje i svaki čas osjećaj da ću dobiti...onda se to smirilo i sad se ponekad javi . Držim
da bude sve ok.
Jučer sam osjetila "leptiriće" u stomaku. Kao kad oko treperi. U 17 tt sam.
Jesu li to možda prvi pokreti beba koje sam osjetila?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sarice čestitam!!!!! Dobrodošao mali dječače
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
icsi, ja sam se na 17+3 prvi put uz jutarnju kavu skoncentrirala na "probavne" smetnje koje su se ponavljale vec par dana i shvatila da vjerojatno nisu probavne
od onda sam govorila kako sd ujutro podruzimo moja curica i ja i taj se osjecaj samo pojacavao <3
mišica, <3 za curicu!
mallagarava, probadanja, rastezanja, grcevi su normalni. osim ako su popraceni iscjetkom ili krvarenjem. ovaj period je najgori za zivce, samo pozitivno :hug:
Cure, kad je u redu ponovno početi piti kavicu?
Do sada mi nikako nije odgovarala, miris kave mi je dizao želudac, ali bih si možda popila nesscaffe, zaželjela sam ga se.
Danas sam 13+2.
Čitala sam da bi se trebala kava izbjegavati u prvim mjesecima trudnoće, ne znam zašto.
A meni to ionako zbog mučnina nije bio problem.
Ja ga pila svako jutro, jednu salicu s mlijekom... pomagalo mi za probavu i godiloto je tak mala doza kofeina da ne moze skoditi
Točno to, i meni treba za probavu.
Već mi je dosta donatice, na nos mi izlazi.
Sutra ujutro uživam u nessici.![]()
nisam je pila u prvom tromjesecju jer mi je bila fuj. sad pijem samo ujutro, popodne mi vise nije potreba.
Isto. Na početku mi je i od same pomisli na kavu bilo slabo. Sad popijem šalicu od dcl nessice ujutro kad mi dođe gušt.
Nekad se ni ne sjetim jer je tako dugo nisam pila.
Evo link na temu kofein u trudnoći. http://www.roda.hr/article/read/kofein-i-trudnoca
Posljednje uređivanje od eryngium : 11.08.2015. at 11:38
Evo ja već par dana osjetim,ne leptiriće niti mjehuriče ni ribice...kaj sam cijelo vrijeme čekala. Več prava kucanja i meškoljenja. Samo je jednu večer me kucnulo par put pod rukom. Ko da ne netko dodirnul s druge strane kože. Pa je muž stavil uho i njega je dva put kucnulo. Zna mi onak pod dlanom,ko da kolut naprijed napravi...pa se pitam jel to moguče!?
Čekam četvrtak,tad imam pregled..da vidim da je beba dobro,i da budem sigurna da je ovo što osječam bebica.
Probava nije...s njom se dugo borim i znam i zvukove i osječaje u crijevima.
Uh...koji filing.
Danas me nešto dolje dosta zabolilo...baš onak fanj...cijeli donji dio. Tak me još nije..
I novost kod mene...zadnji tjedan idem na wc svaki drugi dan,ničim izazvana.![]()
cure koje ste osjetile bebice
mišica, super za curku
Posljednje uređivanje od llella : 11.08.2015. at 15:15
Skroz je moguce, zuzy. Pogotovo ako je posteljica na straznjem zidu.
Meni su ovaj put ti leptirici koji mogu, a i ne moraju biti beba, poceli s nepunih 12 tjedana - posteljica mi je skroz straga, a i druga je trudnoca. Onda neko vrijeme (oko 16-og tjedna) nije bilo gotovo nicega, a sad dolazi i odlazi, sa skoro 20 (tj. osjecam od leptirica do udaraca, ovisno o tome kako se okrene).
Nevjerojatno...
Jučer cijeli dan skoro ništa,a ja samo čekala hahaha!
I danas ujutro opet i sad nakon ručka opet par pozdrava.
Da,posteljica je straga. I na dijelu trbuha di je beba nemam nekog špekeca,koža je zategnuta. Danas smo točno 17. tt.
Kak tek Icsi sa dvoje![]()
<mišica>,super za curku! Kad bi bar naša bebica bila raspoložena da podijeli sa nama kaj nosi neđu nogicama.
dominikslatki,baš mi je drago da si zadovoljna. Da,punjenje je super. Ja sam oko njega omotana cijeli dan...po noći ne,kak je neko več spomenuo-smeta mi pod poplunom pa sam ga jedne noči odbacila na muža koji me zbudil da me pita jel mi baš neophodan ili ga more deportirati![]()
Javi nakon nekog vremena kakav ti je u korištenju.
Bila danas na pregledu i bio je drugi dr i on me isto htio "rijesiti" obzirom na moje zdravstveno stanje da me nebi zapao netko manje strucan za vikend. Nisam se dala, cinio se malo ljut. Nadam se da sam ispravno postupila.
Poludit cu. Prvo prijeteci prijevremeni porod, a sad nece van..
Mislite li da bi meni gin u 15tt mogao vidjeti spol?
Recimo ako bebica nije sramežljiva, a on je turbodobar dijagnostičar?![]()
Jeee žužy! Bravo za pokrete. Ako ti bude kao meni, svaki dan ćeš kužiti javljanje sve više.![]()
I super mi je kad onako iskoči grbica na trbuhu. Svaki put se raspekmezim...
Mi smo spol saznali na nifty-ju pa uopće nisam pitala na utz-u jel se vidi, ali već sa 16tt bilo je prosto ko dan.
Pišulinac nije bio ni malo sramežljiv. Prema tome, Medeja, mislim da ima šanse.
Mi smo saznali s 11+6, isto preko krvnog testa (MaterniT21), a poslije na UZV nismo ni gledali (imala sam zadnji UZV sa 16 tjedana, ako se ne varam). Pretpostavljam da ce na anomaly scanu drugi tjedan pogledati i to.
Ma ja sam zadnji pregled imala na 10+6, a sada ću biti 14+2tt.
Neću ništa forsirati, ako on vidi, neka mi kaže. Prvo neka vidi ove bitne stvari, a za ovo je manje važno.
Ima nešto slatko u tom iščekivanju spola...
Nama je gin rekao za spol u 22 tt
Stvarno je musketir bio sramezljiv![]()
Prijavljujem da mi je krenuo izlaziti sluzni cep. Uzbudena sam!!!
Meni sluzni izasao u srijedu, u subotu rodila![]()
jel netko zna di je adrianovamamica, vec je dugo nisam tu vidila
Ona je rodila,zato se i rijetko javlja..ima posla s bebicom![]()
izluđena ~~~~~~~~~~~ !
znam znam da je rodila, ali nije dugo bila tu.. nadam se da uziva sa bebom
izluđena, da krene čim prije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni sa drugom curkom vidio u 15 tjednu, uzv nije bio neki ultra moderan
sad čekam 20.8. pa će valjda beba pokazati
Posljednje uređivanje od llella : 12.08.2015. at 15:38
cca sat vremena nakon cepa dobila sam trudove. cekala sam do 4:30 i krenula u bolnicu. Dosla otvorena 7cm i odmah u box bez klizme. U 8:38 rodio se moj sin 3580g i 50cm. Malo sam u komi, bilo je uzasno bolno, radili epi... Javim se kad uzmognem.
Vama sretno dalje!
Posljednje uređivanje od izluđena : 13.08.2015. at 07:58