Stranica 272 od 581 PrviPrvi ... 172222262270271272273274282322372 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,551 do 13,600 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives drago mi te je vidjeti tu! Tu bol nakon mokrenja i pri mokrenju u maternici sam i ja imala u tim tjednima a i sad me zna koji put pogotovo kad duže ne idem piškit. Ne brini za to.

Ribice kako vrijeme ide, kad ti kažeš koliko ti je do kraja svaki put ostanem paf

Eryngium ne brini sve ce biti ok, samo tako pomalo i pozitivno, kuzim te skroz

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Potpuno te kuzim Ives, ja nisam bila na pregledu 6 tjedana - od 6. Do 12 tt, koji će mi biti idući tjedan.
    I cijelo se vrijeme tješim da je valjda sve ok, jer mi je stalno zlo , vrti mi se, imam kratki dah.
    pa valjda je to dobar znak?
    Posljednje uređivanje od orange80 : 14.08.2015. at 18:42

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Dominik, orange
    Skužila sam sad da pošto sam napuhana jako i imam problema sa plinovima..baš tada me i presječe ..tako da sam sad sve sigurnija da mi je od toga. (Ahh a nekad sam bila tako razumna i neustrašiva a sad me obični "plinovi" isprepadaju i to na wc-u
    -.-"

Orange, sva pošizim ako me malo popusti mučnina.. (umjesto da budem presretna jer već dva tjedna povračam za poludit) neeee ..ja se moram uspaničarit ako mi je 5h dobro.
    Eto držim ti fige da sve bude u redu ( a bit će ) i probaj se opustiti do tada..nema nam druge.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma ja sam stalno u strahu. I nikako da ga se otarasim.
    Od simptoma imam samo umor, ponekad mučninu ako sam gladna, stalno pišanje i križobolju.
    Sekira me što mi se trbuh ne vidi, tu je kad ne kakam nekoliko dana, čim se pokakam, nema ga.
    Sljedeći tjedan idem na uzv, nikako da dočekam. Bit ću 14+2tt.

Kako nama mpovkama određuju termin poroda?
    Ja se držim onoga po zadnjoj mengi (14.2. ), a prema uzv je uvijek drugačije, ovisno o veličini mjerenja bebice (zadnji put stavljen je 11.2).
    Posljednje uređivanje od Medeja : 14.08.2015. at 21:41

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo malo motiva za otarasiti se bezrazložnog stresiranja:
    http://www.roditelji.hr/trudnoca/tru...tok-krvi-bebe/
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 14.08.2015. at 23:39

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Medeja, neki reproduktivci uzimaju dan transfera kao racunicu, neki starost embrija.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Medeja..Nisam iskusna u tom polju ali mojoj prijateljici koja je bila na mpo se računa od dana transfera.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja sam stalno u strahu. I nikako da ga se otarasim.
    Od simptoma imam samo umor, ponekad mučninu ako sam gladna, stalno pišanje i križobolju.
    Sekira me što mi se trbuh ne vidi, tu je kad ne kakam nekoliko dana, čim se pokakam, nema ga.
    Sljedeći tjedan idem na uzv, nikako da dočekam. Bit ću 14+2tt.

Kako nama mpovkama određuju termin poroda?
    Ja se držim onoga po zadnjoj mengi (14.2. ), a prema uzv je uvijek drugačije, ovisno o veličini mjerenja bebice (zadnji put stavljen je 11.2).
    Ovi simptomi koje si navela da imaš 'samo',mislim da su skroz ok
    Ja moram priznati da sam puuuno mirnija od kad ga osjetim kad se miče,obzirom da je moj jedini neki simptom bila nadutost. Ona mučnina koju sam povremeno tokom dana osjetila,nije vrijedna spomena dok čitam vas neke..
    Tako da vam želim da što prije osjetite pokrete,puuuno znači. Lakše je od pregleda do pregleda. Ponekad se pitam pa jel on zbilja tu,u nutra.
    Medeja,baš sam o tome sad pričala sa svojom gin,nedugo sam napisala.
    U bolnici su mi računali po zm,i tak je odgovaralo i po uzv-u uglavnom. Ali i to varira,pa je tako i zadnji put i sad beba veča...i evo bila je taman po oplodnji/punkciji,i tako nadalje i računamo.
    Al i sam točan dtm termina je ionako nebitan. Rijetko koja beba se rodi na sam termin.
    Posljednje uređivanje od žužy : 15.08.2015. at 09:53

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Medeja ne brini se sto se jos ne vidi. Meni je u tvojim tjednima bio "zalijepljen" za leda i mislila sam da nece nikad narast. Evo sad od njega ne vidim ni prepone depilirat bez ogledala. Opusti se i uzivaj, ima vremena da naraste.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives, dobro nam došla! Ako su ti mučnine počele lagano popuštati znači da bi uskoro mogle skroz prestati. Tako je meni bilo. Doduše ja sam samo jedan dan povraćala ovo drugo sam jela čim bi malo osjetila mukicu i prošlo bi me. Onda sam pomalo počela osjećati da mi više nije slabo kad mi je želudac poluprazan. Trbuh mi se kužio od 8tt zahvaljujući nadutosti. Nikad nisam imala trbuha i onda ko da sam loptu progutala. Pogotovo navečer i kad bi pojela nešto škrobno, tipa krumpir.
    Na plinove i bolove koji idu s njima ćeš se naviknuti. Uskoro ćeš znati prepoznati razliku kad su bolovi od probave a kad od rastezanja ligamenata i mišića. Sve to ide u trudnički staž.

Od kad su počeli pokreti mislim da sam samo jednom upalila baby watcher. Nemam potrebe kad znam da je ok čim me gurka, lupka i meškolji se. I još mi je bolje što mogu napipati neki dio (nogu, guzu) kad se namjesti... Raspekmezim se skroz.

Medeja, ja se ne zamaram previše terminom poroda. Na termin se rodi možda 5-10% beba tako da tih par dana razlike od punkcije/transfera/zm mi ne igra neku ulogu. Kad me pitaju za termin kažem sredina 12mj. Za razvoj po tjednima si gledam od punkcije jer mi se tako poklapa s mjerama na utz-u.

Dominikslatki, samo pozitiva, od transfera do kraja!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

eryngium, hvala na dobrodošlici.
    I na ovim savjetima.
    Baš ste me super umirile.Hvala vam.
    Vjerujem da će i kod mene biti tako.
    Što se trbuha tiće..već sad izgledam kao da sam trudna 5mj. Pitala sam gina jel to normalno pa mi je rekao da je to zbog hormona i da je sasvim normalno jer mi je i građa tjela takva. Uska sam u bokovima pa mi se zato već ovako rano vidi trbuščić.. sve me bude sram kad me pitaju koliko sam trudna..jer izgledam kao trudnica od 5mj. A tek mi je 9tt.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 15.08.2015. at 12:56

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Znam da je datum poroda klizni, ali Valentinovo...
    Bilo bi predivno.

Ovako, već sam jednom pisala da me muči probavica. Donatica rijetko kad pali.
    Ajmo ideje na sunce!
    Jogurt više ne jedem jer sam povraćala neki dan od njega. Voda s limunom isto ne jer mi digne kiselinu u nebesa pa opet povraćam.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni pomogne bijela kava ili čokolino ali na rijetko.. a za mučnine mi pomogne jedino donat ali iz plastične boce

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jela sam čokolino danima ujutro i to s donaticom.
    Ništa.

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Meni je pregled u ponedjeljak u 16 sati.
    Iscjedak je sve manji i sada je jako svijetle boje, žučkaste bolje reći. Možda to više i ne treba predavati hematomu.
    Nadam se da cu u ponedjeljak dobiti dozvolu barem da se malo počnem kretati i da me pusti sa suprugom u kino.

Sent from my iPhone using Tapatalk

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bilo bi predivno.

Ajmo ideje na sunce!
    Jogurt više ne jedem jer sam povraćala neki dan od njega. Voda s limunom isto ne jer mi digne kiselinu u nebesa pa opet povraćam.
    Dok su me držale mučnine jutra su započinjala s bananom i čašom hladne vode. U roku od par minuta je bio pravac wc. Od kad mi više nije muka izbacila sam banane i sad sam na nektarinama/borovnicama/malinama uz zobene i jogurt. Popodne/navečer uzmem onaj magnezij iz dm-a u tableticama. To je moj recept koji mi na svu sreću pali svaki dan. Nadam se da ćeš naći nešto da ti pomogne.

Icsi, super da više nema smeđarenja. da dobiješ dozvolu za malo muvinga.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Medeja, probaj sa suhim šljivama ili grožđem.. sigirno bude nešto upalio.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bilo bi predivno.

Ajmo ideje na sunce!
    Ja imam obrnuti problem
    od tvog i mislim da je to od 0,5-1 litre kefira koje svakodnevno "mazem", a sve kako bi se rijesila gljivica
    Je si li probala kefir? On je meni skroz nesto drugo od jogurta, i inace mi vise pase, a sad pogotovo, onako kiselkasto- osvjezavajuci.

Sto se termina tice, ja mislim da ga mogu objesiti macku o rep. Oboje djece sam rodila na 37 +0, dakle puna 3 tjedna ranije od sluzbenog datuma.
    Sada mi je 1.3.ali mislim da bi ti i ja mogle tu negdje. Ako sve bude ok.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma sve jogurasto mi diže želudac, inače ne podnosim laktozu, ali sam uzimala probiotike baš zbog probave.

Nego, sada ja opet krećem s pitanjima.
    Koristim svakodnevno dnevne uloške i nemam obilan iscjedak nego uvijek bude onako malo žućkasto.
    Jel to tako normalno?
    U utorak idem na pregled pa ću pitati gina, a do tada ste vi moje doktorice.

Orange, meni je ovo prva trudnoća, tko zna kad ja rodim.
    Možda ti rodiš na moj termin, a ja na tvoj.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 16.08.2015. at 08:38

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pozdrav cure! Ja sam nova na forumu, trudna sam 13 tjedana i zasad je mucnina i dalje tu...probava jaaaako usporena, jedino sto mi pomaze je gazirana mivela i ako nju pijem stalno, idem svaki drugi dan...malo me muci pola kuca slaba bol cas s jedne pa s druge strane trbuha, ali obzirom da je sve ok i nemam nikakvu upalu( bila sam na pregledu prekjucer), zanima me dal tak boli razvlacenje trbuha? Ne znam kak bi to drugacije nazvala, ali trbuh mi je tek poceo rasti..prva mi je trudnoca i nemam pojma o pojmu, mama tvrdi da umisljam i da nju nista nije boljelo..zbunjena sam

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Koristim svakodnevno dnevne uloške i nemam obilan iscjedak nego uvijek bude onako malo žućkasto.
    Jel to tako normalno?
    To bi trebalo biti ok. Ne kažu bez veze sunčani iscjedak.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala, eryngium.
    Nemam bolove, peckanja i slično pa i ja pretpostavljam da tako treba biti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uh ta probava...mene npr oduvijek napuhava voče,mlijeko,čokolino,pomfri i dinstani luk. Sad u trudnoči se to samo pojačalo. Mislim da mi je najgore sa lukom. Kad pojedem sataraša ili gulaša,uf...
    Još kad sam bila heferolu ajme..jedva sam došla do toga da idem na wc svaki treči dan. I to jedva. Onda mi je heferol ukinut a uvela sam magnezij,njega mi je i gin preporučil za nadutost. I zadnji tjedan evo idem svaki dan.
    Sve me strah sad kad mi opet uvedu heferol,a garant budu..jer mi je pred mjesec dana još hemoglobin bio negdje 113, a gin mi je rekla da mi ga budu ubacili oko 20. tt. Taman tolko budem na idučem pregledu a onda budu i nalazi krvi i urina kod nje.
    Meni je nekad pomogao donat,nekad mivela,nekad slatka jaka kava. Nekad ništ.
    Posljednje uređivanje od žužy : 16.08.2015. at 20:06

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Icsi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je pregled u ponedjeljak u 16 sati.
    Iscjedak je sve manji i sada je jako svijetle boje, žučkaste bolje reći. Možda to više i ne treba predavati hematomu.
    Nadam se da cu u ponedjeljak dobiti dozvolu barem da se malo počnem kretati i da me pusti sa suprugom u kino.

Sretno sutra na pregledu i da dobiješ zeleno svijetlo za koju šetnjicu!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Od jada sam kupila zobene (one u Sparu Haferflocken) i sušene brusnice.
    Kako vi jedete te zobene?
    Mislila sam ih ostaviti u mlijeku preko noći i ujutro ubaciti malo brusnica.
    Jel to može tako?

A i ja imam onaj šumeći magnezij, ništkoristi za probavu, ali me više ne grče listovi (to je bio i razlog uzimanja magnezija).

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zobene su mi najbolje sa jogurtom ili kefirom, pa unutra ubacim voće, bilo kakvo

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Zobene smiksam s bananom i mlijekom. Bude bas fino. U zadnje vrijeme stavim i chiu (dobra je za zeljezo). Meni najbolje regulira probavu grozde i smokve.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jel mi vjeruješ da sam gledala kako bih kupila banane, ali sve su bile tako zelene da sam odustala.
    Grožđa nije bilo.
    Imam brusnice. Sutra ću u drugi dućan po bananice i grožđe.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stavi zobene u jogurt, pomijesaj s nekim vocem i ostavi preko noci pokriveno u frizideru. Super je jogurt ujutro.

Zuti iscjedak je normalan. Moze biti i prilicno gust.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Hvala na savjetima, cure/doktorice/savjetnice moje!

Inače, naručila sam si i ja onaj banana jastuk od Aroma Balans i jučer ujutro u Pošti ga i platila. :D
    Iako sam još rano u trudnoći, teško mi je spavati na boku, križa me bole pa sam ga uzela.
    Odabrala sam bordo točke, taj mi je divan, ali sam na nekim drugim fotkama vidjela jednu šarenu navlaku s velikim cvjetovima, žao mi je što nje nema u ponudi. Još ne znam spol pa nisam uzimala plavi ili ružičasti.
    Budem dala šivati još neke navlake osim ako ne nađem negdje za kupiti.

Vi koje ste ga isto kupile, oni ga dostave doma, jel da?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,da doma su mi ga dostavili. Samo si poštar uzme pet kn.
    Moja navlaka je blijedo roza na leptire..nije neka pinki al i da je mislim da bi mom momčiću bilo svejedno hahaha.
    No,mislim da ti svaka švelja može zašiti navlaku kakvu želiš. Samo joj daš dimenzije jastuka.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pa da, htjela bih još koju navlaku. Budem dala šivati.
    Žužy, s obzirom da si ti mpouša kao i ja... Do kad se pije Folacin?
    Znam da ću dufiće uzimati sigurno još koji mjesec, ali ovaj Folacin mi je odvratan i ne mogu ga još dugo trpiti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

S Folacinom sam prestala sa krajem prvog tromj. Dalje zbilja nema potrebe za njim,a uvela sam Tvinlabov Prenatal,po jednu kapsulu dnevno. A ubrzo i magnezij isto Tvinov.
    Viš ja Folacina nisam ni osjetila,on mi nema okusa...koma mi je prenatal. Nemrem popit kapsulu pa izvadim prah van,koji baš i nije njami.
    Ja sam na utrićima,i vjerojatno budem još dugo.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mene pak zanima kaj znači dok mi se maternica stvrdne? Nekad pola ali večinom cijela,pa bude prava tvrda lopta...točno napipam sve rubove uokolo. I nakon pet min ko da nije ništ bilo. To mi tak jednom dnevno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kaj nisu to BH kontrakcije?
    To bi trebalo biti normalno.
    Mene je to znalo toliko zaboljeti, da sam morala sjesti dok se ne opusti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja sam prezadovoljna s jastukom ne odvajam se od njega!
    Žužy i meni se tako stvrdne i onda kao zateže..
    Cure, jel koja uzimala geonistin vaginalete? Ja sam jucer prvu stavila i sad mi cijeli dan curi bas me iritira, sad razmišljam da mozda ne stavljam to jer nisam imala neke tegobe osim iscjetka, nisam pametna..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Mene pak zanima kaj znači dok mi se maternica stvrdne? Nekad pola ali večinom cijela,pa bude prava tvrda lopta...točno napipam sve rubove uokolo. I nakon pet min ko da nije ništ bilo. To mi tak jednom dnevno.
    To ti je normalno. Od 20.tt nadalje povremene kontrakcije su normalna pojava. Neke trudnice ih osjete skoro cijelu trudnoću.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Bh kontrakcije, osjetit ces ih stalno... pogotovo zadnji mjesec kad postanu intenzivnije i ceste

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma sve jogurasto mi diže želudac, inače ne podnosim laktozu, ali sam uzimala probiotike baš zbog probave.

Jel to tako normalno?

Orange, meni je ovo prva trudnoća, tko zna kad ja rodim.
    Možda ti rodiš na moj termin, a ja na tvoj.
    he, he tko zna?

Jel ti još uvijek stavljaš utriće ili si prestala i kad?

I ja idem sutra na pregled. Uh, malo me hvata panika.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 17.08.2015. at 14:44

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    evo malo motiva za otarasiti se bezrazložnog stresiranja:
    http://www.roditelji.hr/trudnoca/tru...tok-krvi-bebe/
    da zanimljivo.

e cure,a jel koja od vas primijetila da je postala zaboravna u trudnoći?
    baš sam MM-u rekla da bolje da je to od hormona, jer u protivnom mi se čini da dobivam Alzheimer!

dobro da mi je godišnji uletio baš u 1. tromjesječju, a ako sve bude dobro i 3-će ću si skratiti sa godišnjim oko
    Božića i NG. Ali treba odraditi i ovaj ostatak i + dok djeci počne škola...
    a koncentracija mi je tako slaba i ponekad se pokušavam sjetiti nekakvih najobičnijih pojmova, naziva isl.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je pamćenje koma, sve zaboravljam, a kako mi je tlak skroz nizak, sva sam ko u nekom oblaku

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

znači nisam sama.

najgore je što već par dana zaboravljam podići nalaze onih osnovnih pretraga u trudnoći.

kad dr. radi - ja zaboravim, a sjetim se kad ne radi.
    a tek "Štampar", oni ne rade svaki dan, tak da tko zna kad ću ja uspjeti podići nalaz urinokulture

ok. sutra idem na pregled kod mog ginića pa imam veliku motivaciju da skupim sve nalaze...
    držite mi fige

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Meni sluzni izasao u srijedu, u subotu rodila
    ot. preslatka ti je bebica.
    vidi se i iz ovog kuta

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj nisu to BH kontrakcije?
    To bi trebalo biti normalno.
    Mene je to znalo toliko zaboljeti, da sam morala sjesti dok se ne opusti.
    Ma nekak si ih nisam tak zamišljala,neznam...meni se uglavnom cijela maternica stvrdne,ne dio kak svi kažu.
    Ali rekla je gin u bolnici da nekad počinju od 16. tt a od tad i ja polako osjetim. Nekak mi rano za to. No dobro.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Orange, ja se u ljekarni nisam mogla sjetiti naziva lijeka koji već četvrti mjesec uzimam.
    Tako da zaboravljivost kužim, mislila sam da se to bzvz trudnički mozak, ali ne, moj je zaista turbotrudnički.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 17.08.2015. at 15:47

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nekak si ih nisam tak zamišljala,neznam...meni se uglavnom cijela maternica stvrdne,ne dio kak svi kažu.
    Ali rekla je gin u bolnici da nekad počinju od 16. tt a od tad i ja polako osjetim. Nekak mi rano za to. No dobro.
    može i cijela, može i dio.

kad je cijela onda se trbuh onako ulopti (poprimi oblik baš lopte).

ja sam u 12-tom pa sam već skužila da sam ih imala par puta.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

orange,bila sam uvjerena da ti je ovo 1va trudnoća, pogotovo radi one brige oko hrane....
    onda mora da je prošlo dosta godina od posljednje?

ja sam neki dan upalila pećnicu da se zagrije i pošla vježbat,vraćam se u DB nakon kojih uru vremena i gledam da zašto je toliko toplo a klima gori...

BH imam,mada brkam sa probavom, jučer sam se npr. nakon objeda prejela grožđa i smokava,i da nisam trudna bi se napuhala samo tako, a ovako me je koža fuuul zatezala...
    ali za stolicu dušu dalo....baš kad sam radjala N. je bila sezona smokava,mislim da sam svakodnevno po bar kilo tamanila i išla na wc 3-4x dnevno...
    sjećam se da su se primalje iznenadile da kako se nisam onečistila pri porodu/izgonu a odbila klistir....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 17.08.2015. at 16:25

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    orange,bila sam uvjerena da ti je ovo 1va trudnoća, pogotovo radi one brige oko hrane....
    onda mora da je prošlo dosta godina od posljednje?

ja sam neki dan upalila pećnicu da se zagrije i pošla vježbat,vraćam se u DB nakon kojih uru vremena i gledam da zašto je toliko toplo a klima gori...

ha,ha i prošlo je dosta godina i puno sam pozaboravljala,
    a i u prijašnjim trudnoćama nisam imala baš neke toliko frikovite prehrambene zahtjeve.
    (pohana svinjetina vs sushi)

ajme pećnica gori po ovoj vrućini

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Čekam sina.
    Napredan je za svoje tjedne. 4 dana napredniji. 205 grama i 15 cm. Vidio se pišo i testisi.

Nažalost jednu bebu smo izgubili.
    Sad jeli krivac hematom ili je plod imao kakav defekat, ne znam.
    Hematoma više nema što ipak ukazuje da se možda ovaj otišli plod nije dobro ugnjezdio te u konačnici je prestao dobivati krv i kisik.
    Doktorica kaže da se ovo desilo nedugo nakon zadnjeg pregleda prije mjesec dana jer se plod osušio, nema gestacijske vrečice ni plodne vode. Vide se samo osušene koščice i kralješnica. Sada je jedno moje dijete vjerojatno sa anđelima.

Sada je trudnoća daleko manje rizična. Ovaj muškić što je ostao leži prilično visoko. Međutim, cerviks mi je malo tanak pa moram i dalje mirovati.
    Za tjedan dana sam naručena ponovno samo da doktorica provjeri otkucaje bebe.
    Ne znam što bi mislila?
    Samo da moj sin izdrži do kraja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •