Stranica 282 od 581 PrviPrvi ... 182232272280281282283284292332382 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,051 do 14,100 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

žuži, pa kad sam bila na kontroli s 20tt pitala sam baš za briseve krajem trudnoće i rekla je da nema potrebe kad su bili ok prije trudnoće.
    jer sam ja bila na pregledu krajem siječnja, napravila briseve, a zatrudnila krajem ožujka.
    međutim onda na kontroli s 23tt, kad je kao postao moguć serklaž je ipak napravila kontrolne zlu netrebalo.
    iako je mene i onda s 20tt nešto kopkalo, u biti sam bila uvjerena da su neke gljivice, ali njoj po pregledu nije bilo ništa neobično.

meni moj trbuh isto nekako ne raste
    mislim, kad usporedim fotke, vidim da je veći.
    jučer sjedim u kafiću i kraj mene u kolicima sin od prijatelja i prilazi mi poznanica i kao "jooooj ti već rodila".
    ja zbunj, a ona, pa nemaš ništa stomaka, ja mislila to tvoja beba.
    a nekako kad sjedim, stvarno se ne vidi, pogotovo u široj majici. i ovako sam visoka pa se valjda cm izgube.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

melange, ja sam radila briseve netom prije začeća i isto je sve bilo OK, ureaplasmu te koncentracije sam imala jednom prije planiranja 1ve trudnoće i ginić je rekao da se tako male vrijednosti ni ne tretiraju jer antb će pak navuć gljivice i eto ti začaranog kruga...nisam dobila nikakvu terapiju i začela u roku mjesec-dva....
    generalno ako ideš čitat o bakterijskim vaginozama mišljenja su podjeljena (da li uopće tretirat),pogotovo kad nema peckanja,svrbeža i neke boli...

meni je sad bio sumnjiv malo iscjedak + miris, 3 noći za redom sam stavljala češnjak umočen u kantarionovo ulje i sad je puno bolje (rekla bi sve 5), nit iscjetka nit ikakvog mirisa...

u trudnoći, s obzirom da se mijenja hormonalni status, budeš podložniji svime tako da je moguće da si imao uredan bris prije pa da ti se onda poshemberi (odnosno namnože neke bakterije) u trudnoći....
    ali bolje provat prvo sa alternativom pa se onda kljukat tabletama,još pogotovo u tako maloj koncentraciji...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 08.09.2015. at 12:10

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

zasad skulirana, sa svime se slažem i otprilike mi je to i liječnik rekao.
    ali ipak antibiotici i vaginalete. pijem sa strane kefir, kapsule češnjaka i propolis.

u biti mislim da mi se imunitet smrdao pa ću do kraja trudnoće svakako na tome raditi.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ne znam zašto,na mojim kapsulama češnjaka piše da se ne smiju uzimati u trudnoći....ne uzimam ih jer ga dosta koristim u hrani + kefir na dnevnoj bazi a i ne jedem slatko pa računam da je OK...
    samo sam zaboravila na abnormalnu količinu smokava i grožđa koje sam pojela u zadnjih mjesec + što baš i nisam bila disciplinirana na plaži i odmah mijenjala mokri kupaći pa i tome pripisujem zmrdanu floru....
    sad sam još ubacila i kapanje čajevca na donje rublje kao terapiju... ( a uvijek mi je ukapan u intimni gel za tuširanje)

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku

a zašto sam jučer bila kod doktora? da mi prepiše terapiju za ureaplasmu i mycoplasmu
    pojavile se u brisu, koncentracija je samo 10x4, ali svejedno.
    pitala sam postoji li mogućnost da ona utječe na smekšavanje cerviksa, rekao je u nategnutoj teoriji da, ali da ne razbijam glavu time.
    baš sam se nanervirala. ne kužim, jel ona isto uvijek prisutna samo se pojavi kod pada imuniteta ili?
    jer bris od siječnja prije trudnoće je bio čist na sve.

i još pitanjce - čini li vam se da su vam bebe mirnije kad je niža temperatura?
    moja nekako kao da se zavukla negdje dublje gdje je manje osjetim.
    prije je imala baš trenutke kad bi tulumarila, zadnjih par dana baš rjeđe.
    Moj gin kaže da su one normalni stanovnici vaginalne flore i u brisu se izoliraju kada preostala dobra flora malo opadne bilo zbog stresa, lijekova i sl. On ne propisuje nikakvu terapiju na koncentracije ispod 10^5. Samo probiotike jer od antibiotika veća šteta nego korist.
    Naravno to je pod uvjetom da nema nikakvih drugih simptoma.
    Moja beba se giba jednako bez obzira na temperaturu. Jače udara kad sam gladna, to valjda protestira i baš budu kao udarci. Dok sam sita (a valjda i on) samo migolji s jednog kraja na drugi. A trbuh i kilaža mi paralelno bujaju, od prvog dana. Psihički se spremam stat na vagu sutra ujutro.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Uh, kad vas čitam sve mi je muka. Meni sad u bolnici nisu pronašli apsolutno nikakvu upalu (osim malo crvenog cervixa i crp-a 5.5), i svejedno su me nafilali s tjedan dana medazola oralno i 10 dana vaginalno

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja nisam ni gledala jel se kapsule češnjaka smiju u trudnoći.
    pa češnjak ko češnjak, samo koncentriraniji?

hvala vam na riječima utjehe. nisam znala da je ta ureaplasma toliko česta.
    ima smisla sve što govorite.

muma, ti si kategorija za sebe, prestani brojati tablete

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ni moj ne prepisuje nista za tako male koncentracije i govori da se tolerira svastanesto, a u normalnim kolicinama.

Na pocetku trudnoce mi je nekakav doktor koji se slucajno docepao mojeg uzorka urina (imaju malo cudnovat sistem hendlanja rezultata koje klinika objavi vikendima) prepisao neki manijakalni antibiotik sto lijeci okorjele infekcije urinarnog trakta koji se, zapravo, uopce ne preporucuje trudnicama, osim ako im gori pod nogama. Naravno da nisam nista podigla u apoteci prije nego sam se cula sa svojim ginekologom. U urinu je bila eserihija, minimalna kolicina (iliti dovoljno da se vidi, nedovoljno da se smatra infekcijom), a pronadjena je u epitelnim stanicama koje u urin dolaze najcesce kontaminacijom (iliti, ocesala sam casu u vanjske dijelove spolovila malo previse). Dala sam im novi uzorak urina par dana nakon tog prvog i vratio se sterilan.

Ovaj sto mi je prepisao antibiotik uopce nije OB ginekolog, vec neki tamo nesto... itd. Plus je neiskusan, tj. jos uvijek uci, pa prepisuje terapije vikendom na dezurstvu, itd.

Sto se briseva tice, tu se brisevi jedino i samo rade ako postoje indikacije da su potrebni. Inace nisu standardni dio pregleda u trudnoci, prije trudnoce, a niti prije postupaka potpomognute oplodnje, barem ne u klinikama s kojima sam ja imala posla. Radi se bris na streptokok na kraju, to da.

Men'se opcenito cini da u HR jako puno previse i jos vise skacu na prazno, ali najbolje ce svatko odluciti u razgovoru sa svojim lijecnikom.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 08.09.2015. at 17:06

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure, ja od jučer navečer osjećam nekakve bolove u predjelu oba jajnika.
    Ti bolovi nisu cjelodnevni, jave se popodne, tu i tamo. Nema krvarenja, nikakav iscjedak.
    Vama koje ste prošle punkcije najbolje ću objasniti da je to onakvo probadanje baš pred ovulaciju.
    Trebam li se brinuti? Moram li do gina?
    Pregled imam u utorak 15.9.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako te brine, pitaj.

Mene jajnici konstantno probadaju kad ih beba pritisne. Tipa kad se okrenem u krevetu ili ponekad kad naglo ustanem. Inace me ne boli samo od sebe.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,zbilja neznam..možda od rastezanja doljnjeg djela,pa osječaš tak
    Ako te bude jako bolelo,pitaj gina.

A mi odosmo na pregled za pol vure.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    A mi odosmo na pregled za pol vure.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sretno žužy! čekamo izvješće.

medeja i mene je jučer žigao desni jajnik, baš kao da ovuliram,
    okretala sam se na kauču kao na ražnju. pretpostavljam da je ovo što je kaae rekla.

moja miguljica je jutros opet aktivna po starom

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Medeja, rekla bih da ti je to normalno. Kako se beba bacaka tako više osjećam sve.
    Nekad imam dojam da baš nalegne na mjehur, želudac, na jajnik i sl. pa prema tome mi se ili jako pripiški ili me štrecne sa strane ili se podrignem...
    Govorim si da dok ne krvarim i bol nije konstantna tako treba biti.

žužy čekamo te s dobrim vijestima.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo nas...sve je dobro,uključila je i 3D da vidi gornju usnu i sve je u redu. Pa sam mu vidla malo i ličeko Potvrdili smo dosadašnje uzv-ove.
    Jedino kaj odstupa je bedrena kost,ona je po mjerama za 19+5. A ja sam danas 21+4. Dva tjedna mi nekak puno zvuči...pogotovo jer je prije dva tj bila za 19+3. I kad gledam mm,ispada da je narasla malo više od jednog mm za svo to vrijeme.
    I to nam odma kvari prosjek bebe,pa smo po uzv-u eto 20+6. A beba je oko 400 g teška. Raste oko 100 g u dva tj.
    No to je i dalje u prosijeku....pa se neću opterečivati time. Plus kaj ni mi nismo veliki ljudi.
    Izvadila sam krv za senzibilizaciju i u ponedjeljak sam kod svoje gin. da joj odnesem nalaze.
    I rekla mi je doktorica da misli da bi mogla prestat i sa ovim jednim normabelom dnevno kaj još pijem.
    Da su utrići dovoljni za smirivanje maternice.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Eh žužy, znaš sve o tim mjerama... nema potrebe dodatno diskutirati... sve je ok. Beba je u prosjeku i to je to. Na idućem uzv-u bude bedrena ok. Treba se zabrinuti ako su zastoji svaki put sve veći.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš gledam,piše mi za FL- 3,13cm/19+5 (17+6 - 21+4).
    Ma znam...ic okej

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bok, cure! Da vam se kratko javim. Otišla sam rano ujutro na hitnu i zadržali su me. Pregledao me gin koji mi je vodio postupke pa zbog svega toga nije želio riskirati.
    Ugl, nalaz krvi je pokazao nekakvu upalu, a urinokultura je to potvrdila. Dobit ću antibiotik i ostati barem jedan dan kod njih.
    Eto, znala sam da me ne boli bez veze.
    Nače je bebica u redu, drži rukice oko glave, sam sebe grli, sreća mala. Bacaka se, a gin nije mogao vidjeti spol jer mu uzv nije baš nešto. To je to.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,eto kaj je instinkt...nek upala prejde brzo
    I bravo za bebicu!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Već su mi dali Ketocef intravenozno, sve sam u ustima osjetila okus.
    Bolje da sam ja tu nego da si doma mislim kaj mi je.
    A instinkt mi je već pravi majčinski. :D

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Zuzy super za bebicu
    Medeja sve ce to biti ok

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super da si otisla, Medeja.

zuzy, super vijesti! Bedrena kost je u normalnim granicama, ja ne bih brinula.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Žužy sve je to ok, s tim mjerama znaš i sama da je tu bilo i svakakvih trbusica i glavica i nogica i kilaže i sl pa je sve bilo ok. Al kuzim te ja nesto govorim, a i sama bi ispalila.

Mi smo sutra na rasporedu uhhhh

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo i mene sa mojom starom boljkom i najvecim strahom.U brisu cerviksa izolirani: ureaplasma >10na4 (a do sad ju nikada nisam imala),zatim moj stari enterokok i stara candida ,a tek sam 8+1. Pijem Lactngyn po dvije tablete,a u pon.cu kod dr.po terapiju,uh

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj Mury baš jesi priljepak Ajde očistite sad to i nek je prvo i zadnje u ovoj trudnoći. Možda ima još nešto osim Lactogyna da te drži "čistom" Kako je bilo u trudnoći s F?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke imam jedno pitanje..pa ako mi netko od vas može odg. bila bila bih vam jako zahvalna.

Danas sam 12+6tt i dolje pri dnu trbuha osjetim od nočas nekakve blage bolove slićne onim probavnim, ali nisam sigirna što bi ovo moglo biti..kad se ustajem iz sjedećeg položaja onda se ta tupa bol širi po desnoj bočnoj strani trbuha sve do doljnjeg djela . Ali ne stalno. U ponedjeljak idem napokon na kontrolu pa sam svakako mislila napomenuti.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 10.09.2015. at 09:12

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ives mislim da je od širenja i rastezanja. Znaju bit kao grcici i boluckanje, al napomeni svakako.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    cure S.O.S (pogotovo koje ste imale hematom u početku t)
    imam pitanje vezano za ''smeđarenje''...
    imam hematom ispod GV od 14mm doktor kaže da je to po njihovim standardima mali, da će se apsorbirat ili izaći,
    ja sam sada 6+2t i od tog ultrazvuka imam 3 put dnevno po točkicu svjetlo smeđeg traga na dnevnom ulošku nakon piškenja..
    jutros je bila kombinacija ljepljive prozirne cervikalne sluzi i smeđkastih kao ''vlakana'' u tome...(isprike na grafici)

Doktor mi je rekao da je to sve ništa, da je oskudno, a mene samo zanima vaše mišljenje s obzirom da znam da vas je nekolicina imala hematome...
    Jel to tako izgleda kada izlazi? ili da očekujem neki komadić u nekom trenu?
    Nakon spontanog više nisam uračunjljiva po pitanju ičega na dnevnom ulošku pa ni točkice...
    ja sam isto imala dosta tog smedeg iscjedka, par dana bilo pa proslo pa opet vratilo se... ali u devetom tjednu iscurilo dosto toga na celi ulosak i dok sam drugi dan isla na kontrolu nije ga vise bilo... i nakon toga jos sam cetiri dana imala to smede

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dominikslatki,moguče probava..bar slično bude meni kad me muči.
    Ili od raznih rastezanja.

Mury draga,k jadu i beštijama
    da nestanu što prije!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke imam jedno pitanje..pa ako mi netko od vas može odg. bila bila bih vam jako zahvalna.

Danas sam 12+6tt i dolje pri dnu trbuha osjetim od nočas nekakve blage bolove slićne onim probavnim, ali nisam sigirna što bi ovo moglo biti..kad se ustajem iz sjedećeg položaja onda se ta tupa bol širi po desnoj bočnoj strani trbuha sve do doljnjeg djela . Ali ne stalno. U ponedjeljak idem napokon na kontrolu pa sam svakako mislila napomenuti.
    i kod meni isto takvi neki bolovi znaju doci....neznam vise kaj bi mislila... ja sam danas u 12 i pol tjedana

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Onda neću raditi paniku,malo ste me smirile, valjda je to normalno, ali svakako ću vidjeti i sa doktorom.

Ljube, nas dvije se baš pratimo ^^

Valjda tako treba biti..ipak se svašta nešto sada događa
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 10.09.2015. at 10:12

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives mislim da sva tak "bol" koja se na takav nacin siri (a da nije pre jaka) je ili rast trudnoce ili probava. Mislim da nemas razloga za brigu ali isto tako znam da si vec luda dok docekas ponedjeljak...doci ce i ponedjeljak

Moj hematom je nestao na UVZ pa pretpostavljam da je ono smedarenje bilo bas to..i dalje sam na Duphastonu, trenutno nemam nikakvih iscjedaka osim nekog blago zuckastog (ne bih iskljucila ni to da mi pobjegne koja kap od tiskanja kada povracam..)..mucnine-postojane i dalje 24/7..

Dominik nadam se da je sve dobro proslo na pregledu, cekamo te
    Posljednje uređivanje od LadyB : 10.09.2015. at 11:04

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Mury baš jesi priljepak Ajde očistite sad to i nek je prvo i zadnje u ovoj trudnoći. Možda ima još nešto osim Lactogyna da te drži "čistom" Kako je bilo u trudnoći s F?
    I s F. sam gutala po dva Lactogyna, a problem mi je što zbog mučnina prva 3-4 mjeseca jedem doslovno smeće od hrane, pa mi imunitet padne, nit mogu voće, niti povrće, niti jogurte, nego jedem čips, pršut, peciva, paštete...ma užas . Danas sam otkrila da mi paše grejp jer je gorak, pa ću od danas svaki dan po jedan grejp maznut, možda malo digne imunitet.
    Muma, kako si nam ti, koliko si danas tt?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Muma, sad vidim iz potpisa koliko si tt

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo nas s pregleda sve je ok hb!! I da mala breskvica je u pitanju

Pitala sam za grčeve i lagane bolove i rekla mi je samo pa trudni ste mora nesto boluckat, stezat.. Tako da dok nije jako i dugotrajno sve je ok.
    I da, onaj 3D meni uopće ne ide ja tamo ama bas nista ne kuzim, koliko god ona meni objašnjavala, uzalud

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ajme bravo. Ima puno cura koliko vidim. Dok sam bila trudna prvi put bili su sami dečki...

Da Mury...danas-sutra smo 34tt (kako tko računa) - još jedna granica prijeđena

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ooo nice Dominik

Muma samo se drzite

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajme dominik..divno..malu curicu čekaš, baš mi je drago. ♡♡♡♡♡
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 10.09.2015. at 13:27

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja danas koma sinoc nista nisam spavala kicma me ubijala i bolilo me nesto oko gospode :-p
    Jel to normalno?Za tri dana punim 36 tt

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

oko 13tt maternica krene izlaziti iz zdjelice i to tupo boli.
    ja sam bila taman 14+3 na kontroli i nije bila ugodna bol jer je užasno podsjećala kao da ću dobiti m.
    doktorica me smirila, eto.

dominik, čestitke na djevojčici
    meni isto 3D nekako jeziv kad su bebe skroz male.
    sve nekako špicasto, kao mali vanzemaljci

muma, ulaziš u 35tt! još ćeš i prenijeti

kod mene treći dan antibiotika, ništa ne svrbi, kuc kuc.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dominikslatki,čestitam na breskvici
    Bit če snahica na izbor mom frajeru

Muma,

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

cao cure,moze li pomoc

ja sam trudna 4/5 rana trudnoca ali imam jake grceve u stomaku i neuravnotezenu stolicu i gasove.Nije konstantna bol ali zaboli nekad bas jako da mi noge pocnu trnuti,i preznojim se i drhtim sva,pijem dabroston tablete 3x1 i **** mama sirup.Sinoc su me toliko grcevi uhvatili da sam se bas bila prepala.Ne krvarim nikako.
    Prva mi je trudnoca i neznam kako da se ponasam ni sta da ocekujem.

da li je neka od vas imala iste ili slicne simptome..????? Pomozite

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj cvjetic prvotno napisa Vidi poruku
    cao cure,moze li pomoc

ja sam trudna 4/5 rana trudnoca ali imam jake grceve u stomaku i neuravnotezenu stolicu i gasove.Nije konstantna bol ali zaboli nekad bas jako da mi noge pocnu trnuti,i preznojim se i drhtim sva,pijem dabroston tablete 3x1 i **** mama sirup.Sinoc su me toliko grcevi uhvatili da sam se bas bila prepala.Ne krvarim nikako.

Sve smo ih imale, i sve je to normalno bit će još grčića, bolova, svega... maternica se počinje širiti i cijelo tijelo mijenjati. Ne brini!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Meni danas dva puta doslo mucno i to ono trudnički mucno da sam sve izbacila iz sebe! Jel to normalno tako odjednom i u tim mjesecima??

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dominik koliko sam ja shvatila nema pravila kad ce ti doci takav nalet..procitala sam svu mogucu literaturu i internet o mucninama s obzirom da je meni i prvi put i sad u ovoj t muka od jutra do mraka stalno, povratim min jednom dnevno i jako se mucin s tekucinom..umrem od muke kad cujem da neke tako znaju i citavu trudnocu..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moze cijelu trudnocu, moze dio, moze u vise navrata, a ne mora nikad. Stvarno nema pravila.

A uvijek postoje i crijevne viroze, hoce i to ponekad. Pa i u kombinaciji.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala cure! Bas iscrpljuju te mučnine, stvarno nije lako..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj cvjetic prvotno napisa Vidi poruku
    cao cure,moze li pomoc

mislim da je tebe uhvatila neka crijevna viroza i ovo nema nikakve veze sa trudnoćom...

bitno da bol nije samo na jednoj strani trbuha!
    Posljednje uređivanje od orange80 : 11.09.2015. at 09:43

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je tebe uhvatila neka crijevna viroza i ovo nema nikakve veze sa trudnoćom...

bitno da bol nije samo na jednoj strani trbuha!

nadam se samo da nije nista opasno,a moj ginekolog mi kaze da je to normalnoneznam ni sama sta cu jer nije prijatno nimalo bol je bas jaka sad sam kupila magnezij pijem,cula sam da pomaze,,nadam se da ce i meni

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa mojom starom boljkom i najvecim strahom.U brisu cerviksa izolirani: ureaplasma >10na4 (a do sad ju nikada nisam imala),zatim moj stari enterokok i stara candida ,a tek sam 8+1. Pijem Lactngyn po dvije tablete,a u pon.cu kod dr.po terapiju,uh
    baš smo malo poviše o tako malim koncentracijama ureaplasme diskutirali...moj ginić tako malu koncentraciju ne tretira..
    gljive će ti nakon antb još i više buknut a prehranom si ne pomažeš,dapače...morala bi se klonit UH,šećera i junka (kojima hraniš candidu) a jesti puno jogurta i povrća....

uzmi picu česna,umoči u kantarion i šišni u gospođu 3noći za redom pa da vidiš kako pomaže!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •