Stranica 284 od 581 PrviPrvi ... 184234274282283284285286294334384 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,151 do 14,200 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    blago tebi, da su ti mučnine bile blage, moja nije i trajala je četiri mjeseca, uz niski tlak ja nisam funkcionirala
    meni, eto homeopatija pomaže
    Od kuda ti ideja da su mi mučnine bile blage? Ali, mučnine su dio trudnoće, kao i rast trbuha i sve ostalo i jednostavno ih treba uzeti kao dio "paketa"

I kako ti je to homeopatija pomogla ako su ti mučnine trajale i dulje od uobičajena 2,5 do 3 mj?

Nema veze, ti si odlučila, ali možda će neka trudnica razmisliti prije nego popije, namaže ili ukapa neprovjerene tvari u trudnoći, samo to.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.09.2015. at 19:05

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jetrene probe su ispale čudnovate. Upala u organizmu pa otuda kreću. Luda sam već. Fali mi moj krevet. Malo i muž.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Od kuda ti ideja da su mi mučnine bile blage? Ali, mučnine su dio trudnoće, kao i rast trbuha i sve ostalo i jednostavno ih treba uzeti kao dio "paketa"

I kako ti je to homeopatija pomogla ako su ti mučnine trajale i dulje od uobičajena 2,5 do 3 mj?

Nema veze, ti si odlučila, ali možda će neka trudnica razmisliti prije nego popije, namaže ili ukapa neprovjerene tvari u trudnoći, samo to.
    pa napisala si da kod mučnine pomogne keks, meni ništa takvo nije pomagalo, pa sam zaključila da su ti bile blage.
    i drugačije je kada na to razdoblje gledaš sa odmakom, a drugačije kada to upravo prolaziš.
    da me sad pitaš je li mi u prošloj trudnoći bilo muka, rekla bi da je, ali da je prošlo, ali sad kad mi je bilo koma, bome mi išta nije pomagalo to kaj sam znala da će proći

i napisala sam prije da mi je u prošloj trudnoći pomogla, u ovoj mi je bila drugačija mučnina i ista remedija nije djelovala, a tek sam sad naknadno bila na radionici kad su mučnine već prošle
    a u ovoj trudnoći mi je pomogla za glavobolju

ali ti si odlučila da tebi homeopatija ne pomaže, pa nema niti smisla ovaj razgovor
    Posljednje uređivanje od llella : 14.09.2015. at 19:54

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i medeja, drži se
    ~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo curke, i ja prijavljujem da je kontrola prošla super. Sve je u redu. I jako sam happy. Po ZM sam 13+3tt a po UZV-u sam 13+2tt. Termin potvrđen 19.03.2016.g. Napokon mogu malo landrat i opustit se. Curke šaljem svima pozdrave i držite se

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Drži se Medeja Uskoro ideš mužiću u naručje, čim se stvari srede.
    Bravo cure za preglede...pa da i ja zaokružim...prvo nas je gin htio ostaviti do poroda, ali odlučio ipak ostaviti odluku za nakon uzv-a. Prema prvom uzv aparatu narasla je i skoro 300g, a prema drugom aparatu 150g...tako da uzimamo neki prosjek od 200g ovaj tjedan...što bi bilo 2100g. Ctg, plodna voda i protoci super! Doma smo za sad. U petak ponovno ctg, uzv i bris na bhsb, pa ćemo vidjeti dalje

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure bravo na pregledima, bas ste me razveselile!!
    Medeja draga, drži se i javi situaciju!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drage moje trudnice...

Jucer mi doktor prepisao Dalcin vaginalnu kremu zbog povecanog iscjetka s neugodnim mirisom...

Reko mi jednu ampulu navecer...
    No malo sam se sokirala koliko je ta ampula velika ...

Dal je tko tu kremu koristio?...

Cini mi se prepuno kreme,em mi se ampula cini predugackom ...bojim se da nebi nastetila bebi ako gurnem tako jako a trebala bi gurnuti u rodnicu i sve istisnuti...

I bas citam da ima puno nuspojava pa me sve strah...

Inace trudna sam 36+5....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, cure!
    Eto, ja ću se još zadržati tu jer su mi jutros radili nove pretrage krvi, a i stigli su nalazi urinokulture od dana kada sam primljena u bolnicu.
    Ugl, pet me dana liječe od urinoinfekcije venskim antibiotikom, a meni nalaz urinokulture uredan. Crp porastao od srijede s 22 na 26, željezo palo na 110.
    Ostajem na promatranju, možda je oštećenje jetre.
    Medeja, nadam se da je to sa jetrom lažna uzbuna
    i da ćeš uskoro doma

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    orange nema ništa u toj krafni, ali te vjerojatno tijelo traži. I ako ti nije mučno, super. Kad sam ja žicala gina da produžimo sad nifedipin još neko vrijeme, prvo mi je rekao da si pocuclam bombončić i zen, jer psiha je faktor br 1. E sad, produžili smo nifedipin pa ne cuclam placebo A sad, jel teorija vrijedi i za mučnine
    micamaca sretno! Ja sam u 17.30h!
    e ovo mi je melem za dušu, da čujem da dr. preporuča bombončiće

što bih ja bez bombončića, nutelle i grožđa u ovo trudnoći?

a glukoza u krvi ispod ref. vrijednosti...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje trudnice...

Jucer mi doktor prepisao Dalcin vaginalnu kremu zbog povecanog iscjetka s neugodnim mirisom...

Reko mi jednu ampulu navecer...
    No malo sam se sokirala koliko je ta ampula velika ...

Dal je tko tu kremu koristio?...

Cini mi se prepuno kreme,em mi se ampula cini predugackom ...bojim se da nebi nastetila bebi ako gurnem tako jako a trebala bi gurnuti u rodnicu i sve istisnuti...

I bas citam da ima puno nuspojava pa me sve strah...

Inace trudna sam 36+5....
    neznam lidać, ali možda baš ta infekcija koju imaš može tek naškoditi bebi jer
    je može pokupiti tijekom poroda.
    možda bolje sada lijek tebi u rodnicu, nego kasnije maloj bebici u organizam

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bravo na pregledima, bas ste me razveselile!!
    Medeja draga, drži se i javi situaciju!
    Kako si mi ti? Koliko brojiš?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    neznam lidać, ali možda baš ta infekcija koju imaš može tek naškoditi bebi jer
    je može pokupiti tijekom poroda.
    možda bolje sada lijek tebi u rodnicu, nego kasnije maloj bebici u organizam
    Nije problem sto bi ja to sebi stavljala...vec me strah da je to previse kreme i da sada nebi stetilo bebici...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako si mi ti? Koliko brojiš?
    Evo 22tj za koji dan, trbuh vec onako velik podosta! Inace sve ok osim standardnih boljki kičma, malo mučnina, pa umor , emoativni ispadi hahah, ma sve su to čari jel..

Lidać a se mogu prepoloviti nekako s nožem pa uzmeš pol doze?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nije problem sto bi ja to sebi stavljala...vec me strah da je to previse kreme i da sada nebi stetilo bebici...
    A kakve nuspojave pišu? Za moj nifedipin piše da nije za trudnice, pa ga svejedno trebam zbog kontrakcija. Iako smo sad smanjili dozu na 1xdnevno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives,muma,super za preglede

Mene zadnjih dana muči neka mučnina...pa kud sad. Budim se s težinom i napetim trbuhom..i ta mučnina potraje kroz cijeli dan. Nekad se smanji tokom dana kad pojedem nešt,nekad ne.
    Naoružala sam se raznim grickalicama,slanim,slatkim pa da vidimo.
    Kud ste se morale raspisati o mučninama...
    Dominikslatki,si ti opče imala period bez mučnina il ti tak od početka stalno?
    I,kaj sam samo ja kuražna ogolila svoju bebinu kućicu? Ajmo,da vas vidim!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lidać,ma sumnjam da bi ti dali nešto što bi škodilo bebi.
    Ako te strah,raspitaj se još malo,kod gina,u ljekarni..

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Proljev,vaginalna iritacija,osip,svrabez,omaglica,vrtoglavica,zgarav ica,mucnina,povracanje,jaka bol u trbuhu,krvarenje...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Proljev,vaginalna iritacija,osip,svrabez,omaglica,vrtoglavica,zgarav ica,mucnina,povracanje,jaka bol u trbuhu,krvarenje...
    Pa to prepisuju iz svih kutija lijekova Na mojem lijeku je ispisano 2.5 strane nuspojava! Iskreno, ne da mi se to ni čitati.
    Ako te strah pitaj nekog za drugo mišljenje, ali mislim da ti ne bi gin to samo tak dao da nije ziher.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives, muma, bravo!

lidać, ja bi radije na tvom mjestu koristila kremu i zaliječila upalu nego strahovala da se infekcija popne višlje. Al to sam ja.
    Medeja, jel ima kakvih novosti?

Cure, koliko BH kontrakcija je previše tj. za zabrinut se? 3 dana ne spavam kako spada od njih.
    Prije sam imala po par komada dnevno ali sad me svako malo zgrči. I nema veze jel mirujem ili se gibam.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pitanje- kada ste pocele osjecat da vam se siri maternica? Ja sam sad 8t i ne osjecam ama bas nista osim mucnina..imala sam prva dva tkedna feeling kao da cu dobit mengu al od tad nista..jel to normalno?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Ives, muma, bravo!

lidać, ja bi radije na tvom mjestu koristila kremu i zaliječila upalu nego strahovala da se infekcija popne višlje. Al to sam ja.
    Medeja, jel ima kakvih novosti?

Cure, koliko BH kontrakcija je previše tj. za zabrinut se? 3 dana ne spavam kako spada od njih.
    Prije sam imala po par komada dnevno ali sad me svako malo zgrči. I nema veze jel mirujem ili se gibam.
    I ja sam se brinula ali me moja gin smirila da je to normalno...i bitno da ne bole i da si ti zatvorena.
    I meni nekad bude par,a nekad mi se trbuh kameni non stop. Kaj sad...nemrem ništ tu poduzeti.
    S tim da su mi do sad bile samo dok bi se spružila na leđa a sad me zna primit i na boku a par put i dok sam stajala.
    Ja sam to prihvatila kao da je prirodno i da maternica vježba.
    Samo me zanima kak to beba doživi unutra...ono,garant osjeti,na neki način.
    Evo još tema za iščitavati..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lady,sve je to normalno..i osjetiti sve i ništa. Pokušaj ne brinuti

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

lidac, mislis li ti pod ovo ampula na onaj aplikator za umetanje kreme u rodnicu ili?
    nuspojave isto ne citam, ali skroz razumijem tvoju nesigurnost. ipak, vjerujem da ti lijecnik ne bi prepisao nista sto nije sigurno u trudnoci.

ladyb, ispocetka menstrualni bolovi. pa se sva bol preselila u grudi onda opet tupa bol dolje oko 13tt. strecanje u jajniku svakodnevno. sad bh kontrakcije. stalno neka akcija

eryngium, uzimas li mg?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Žužy ja meni su mučnine prestale, mjesec dana nista i onda par dana sad nedavno muka i povraćanje , tako da eto dogodi se i to..sad je dobro , bilo mi je mozda 2-3 dana bas onako trudnički mucno pa prestalo..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Je, je, uzimam Mg od početka. Jučer sam poduplala dozu pa sam uspjela malo više odspavati.
    Ne mogu reći da nisu bolne. Ako se krenem ustati presječe me. Malo me brine što ih je u zadnjih par dana baš jako puno.
    Ću vidjet s ginom što kaže.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure, što vi pijete od vitaminćeka.. meni je doktor rekao da mogu i pregnital..da li koja pije te tabletice ili je možda bolje nešto drugo???

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovo su moje: http://www.amazon.com/Rainbow-Light-.../dp/B002CPRLH6

Odabrano nakon dugotrajnog istrazivanja, a uzimam barem dvije godine. Za vrijeme prve trudnoce i prije nje sam pila Twinlabov Prenatal, a onda odustala zbog cudnovatih kolicina vitamina A i jos nekih sitnica koje sam procitala o njima.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Meni je jedna dr na pocetku trudnoce rekla da mi vitamini nisu potrebni vec raznolika i zdrava prehrana. Poslije 20tt na savjet druge dr sam pocela sa Prenatalom od Solgara i zadovoljna sam. Nemam mucnina a zeljezo mi se popravilo.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Doma imam pregnital..pa sad ne znam da li da to pijem jer sam pročitala dosta loših kritika o tim tabletama

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

I da Pregnital sam pila za vrijeme druge T (5tj) i jos par mj nakon.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja pijem elevit.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam na tvinlabovom prenatalu i dodatno magneziju. Malo se borim s kapsulama...ali njega sam odabrala na preporuku drage prijateljice.
    Istina i mene je malo puntala visoka doza vit. A i dok sam čitala o retinolu...ali nisam o nijednom prenatalu čitala sve sto % super.
    A nekaj moraš zbrati..
    Čini mi se da je solgar kao marka nekak najcjenjenija,natural welth najmanje.
    Jedino kaj sad dvoumim koju bi omegu uzela. A planiram ju svakak uvesti u trečem tromj.
    Nemrem reči da se hranim raznovrsno i šareno kolko bi htjela i znam da ne unašam sve kaj mi treba,pa mislim da mi ovi dodatci prehranu trebaju.

Evo danas mi je malo lakše sa mučninom (kuc-kuc)...jučer mi je bilo baš bljakič do noći. Pokušat ću jesti malo češče ali sitnije,pa budem vidla.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se brinula ali me moja gin smirila da je to normalno...i bitno da ne bole i da si ti zatvorena.
    I meni nekad bude par,a nekad mi se trbuh kameni non stop. Kaj sad...nemrem ništ tu poduzeti.
    S tim da su mi do sad bile samo dok bi se spružila na leđa a sad me zna primit i na boku a par put i dok sam stajala.
    Ja sam to prihvatila kao da je prirodno i da maternica vježba.
    Samo me zanima kak to beba doživi unutra...ono,garant osjeti,na neki način.
    Evo još tema za iščitavati..
    Mene moj pravo isprepadao. Da od kud mi ideja da je to normalno jer i da mi je sve u najboljem redu bila bi visokorizična trudnica a kamoli ovako kad se na druge stvari nakaleme nove. Cervix mi je za 3mm kraći nego na zadnjoj kontroli.
    Dao mi hrpu uputnica za laboratorij, propisao spasmex, vratio na strogo mirovanje i kontrola za tjedan dana.
    I hajdmo dalje dan po dan.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajoooj
    To mi je največa briga,samo da mi je cervix ok.
    Ako se tvoj skratio malo,onda pripazi.
    A i bude spasmex pomogao...nekim curama je on bolji nego normabel..kolko ima mg?
    Ja si baš gruntam popiti jednoga. Jučer me pralo dosta bh al sad su krenule od jutra i to češće. Jen čas mi je stalno trbuh bio tvrd.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Mene moj pravo isprepadao. Da od kud mi ideja da je to normalno jer i da mi je sve u najboljem redu bila bi visokorizična trudnica a kamoli ovako kad se na druge stvari nakaleme nove. Cervix mi je za 3mm kraći nego na zadnjoj kontroli.
    Dao mi hrpu uputnica za laboratorij, propisao spasmex, vratio na strogo mirovanje i kontrola za tjedan dana.
    I hajdmo dalje dan po dan.
    Koliko si sad točno tt, koliki ti je cervix i u kojem roku se skratio 3mm? Ako znaš

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko si sad točno tt, koliki ti je cervix i u kojem roku se skratio 3mm? Ako znaš
    Još najbolje da ne znam.
    Ako računam po oplodnji (a računam) 27+3. Cervix mi je 37,5mm. Do sad na svim kontrolama je bio 41mm, zadnja je bila pred 2 tjedna. Jesam li pogubila tih par mm kroz ta 2 tjedna ili samo od kad su krenule kontrakcije prije 4 dana, ajd ga znaj... On računa da je zbog kontrakcija. Meni bitno da se ne nastavi i da nisam otvorena. Odbijam njegove crne scenarije jer ću inače šviknut.
    Spasmex je od 5mg po 3x na dan. I u kombinaciji s ležanjem bi rekla da djeluje. U zadnjih 4 sata me steglo samo 2x, i to kad bi se digla za wc. A u sat i pol dok sam došla do dr-a 6 komada i 2 kod njega dok me gledao.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A sve je do ginekologa. Normalno skraćivanje cervixa je 1mm tjedno. Moja gin je reagirala tek kad mi se skratio 8mm u 4 tjedna pa je time došao na 30mm...bilo je to na 28+3. Na tvoj nalaz ona ne bih dizala paniku jer je to još uvijek duuugačak cervix, a i nemaš nekih prijevremenih poroda kao ja. Iskreno, ni ja ne vidim paniku s takvim nalazom koji imaš. Zen u glavu, ali slušaj gina pa miruj.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium,ajme 3 spasmexa dnevno pa si budna kaj?
    Moja cimerka u bolnici cesto spala od jednog dnevno.
    Dobro,kak veli Muma..nije strašno.

Muma,veliš da je normalno skračivanje cervixa 1 mm tjedno. Od kad,od kojeg tj?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bok curke, da prijavim svoje stanje. jučer bila na uzv (28tt) - malac ima 1210 grama, što je za cca tjedan dana više nego što sam trudna, ali su sve ostale mjere manje za cca tjedana dana, što i odgovora ovulaciji. dakle, mali buhtlić

uloživa za vršak prsta. samo nisam baš sigurna da znam što to znači - može pomoć?? i gdje mogu vidjeti duljinu svog cerviksa, to mi nitko nikada nije posebno napomenuo...možda na nalazu postoji neka skraćenica??

cure, šaljem puse!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma dobro, nek me poslao na sve živo. Bolje da netko puše na hladno kad ja za sve mislim da je ok i tako treba biti.

Kudri, bravo za buhtlicu. Neka ga, neka. Duljina cervixa obično piše kao CL, bar meni na nalazu.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy poslije 20tt, uglavnom, kad krene sa skraćivanjem.
    kudri znači da ti se cervix počeo malo otvarati, za vršak prsta. A duljinu cervixa ti može samo izmjeriti vaginalnom sondom... mjeri ti?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kako se osjećaju te bh kontrakcije? Kao grčevi ili?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Muma,meni cervix mjeri abdominalnom..i mada nije neki super uzv,skroz se sve lijepo vidi. Dodatno to provjeri vagin. pregledom.
    Evo meni sad trbuh bil kameni pola sata u komadu...smiril bi se na minutu,dvije i opet bi se stegnuo. Popila sam normabela i sad sjedim u krevetu jer čim se spružim odma me primi. Mislim,ne boli...ali bome živcira.
    dominikslatki,stegne ti se dio maternice ili cijela. Zgrči...i samo osjetiš stezanje.
    Ja ih imam od 16. tt. Par dana nakon,osjetila sam prvi put bebu.
    Rekla mi je gin da imam tanku stijenku maternice...morti je to povezano s tim.
    kudri,

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma da, može se i preko trbuha, ali najpouzdanije je vaginalno izmjeriti.
    Ja sam zadnji put odbila mjerenje, i baš sam se iznenadila s tom odlukom (koja inače ne bi nikad bila u mom stilu). Ako je trenutno mirna psiha (uz mirovanje) najbolja za sprečavanje prijevremenog poroda, a u tjednima sam kad se porod više ne sprečava...onda ne želim ni znati u kakvom je stanju cervix.
    Posljednje uređivanje od Muma : 16.09.2015. at 15:47

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eryngium, 37,5mm je super duzina cerviksa. Tu se uzbudjuju tek ispod 2.5, pogotovo ako nema drugih simptoma, poput otvaranja ili neceg drugog sto bi naznacilo prijeteci raniji porod.

Moj cerviks je bio 39mm s 20 tjedana i rekli su da je super dugacak za drugu trudnocu. Vjerojatno je sad kraci. Mjere samo ultrazvucno; moj doktor (na moju veliku srecu) na radi vaginalne preglede. Rade se samo ako nije mjerljivo UZV-om ili ako postoji nesto drugo sto bas zahtijeva da kopaju pod haubom.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zbilja Muma,svaka ti dala
    Mislim da nebi zdržala ne znati dal se skratil il ne...a ko zna u biti kak bi razmišljala.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ne zadrže u petak!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kod nas je sve iznad 3cm dobra dužina cervixa.
    Uvijek dobijem zavirivanje ispod haube, dubinsko ispitivanje ispod haube (TVS) i poliranje haube (abdominalni utz).
    Kako me danas oprao mislim da mi do kraja neće pasti na pamet odbiti bilo što od 'punog paketa usluga'.
    Navikla sam da oko mene za sve paničare ali ovo mi je bilo novo.

Muma, respect za način razmišljanja. Samo tako nastavi i još ćeš i prenijet.
    žužy, ne spava mi se ništ posebno od spasmexa a već sam 2 krknula.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure dal vi osjetite bebu kako vas lupka nekako dole, jer ju danas cijeli dan osjetim kao da me lupka dole po znate čemu jel
    Je to normalno? Malo je neugodno ali ne boli , vec se bas miče , imam osjećaj kao da mi je u kanalu dole

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

O, da. Sutra idem na pregled pa cu saznati kamo se okrenula, ako se okrenula, ali prvih 20. tjedana je svakako stajala - okomito. Fino gazi po mjehuru i skace po stidnoj kosti.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kaae tnx, bit ce da je to to onda, onako kao da su me lupka skroz nisko dole negdje na sredini taman iznad ulaza u rodnicu. Uf potpuno novi feeling za mene, vec sam se prepala. I cijeli dan tako, vj se okrenula ili mozda narasla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •