Stranica 290 od 581 PrviPrvi ... 190240280288289290291292300340390 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,451 do 14,500 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako nista drugo, jednostatni test ima manje glukoze u casi. A i sok je od narance. Grozan je, ali bolji mi je od OGTT napitka bez icega. Plus je ledeno hladan. (I ceka me za 12 dana.)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vezano uz porodiljnu naknadu, i meni će biti manja nego što je plaća jer sam u tih šest mjeseci bila nekoliko puta na bolovanja, što za sebe, što za dijete, a dani koje si na bolovanje se ne računaju jer to isplaćuje hzzo! uglavnom, ako nisi ništa na bolovanju, ispadne više manje isto, ali meni je isto cca 1500kuna manje ispalo!!! KOMA! da sam znala, išao bi mm na bolovanje...

vezano uz ogtt, ja sam ponijela limun i dali su mi da iscijedim i skroz je finno bilo
    Posljednje uređivanje od kudri : 01.10.2015. at 14:44

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

žužy eto recepta za poticanje probave!
    Meni taj ogtt uopće nije bio tako strašan. Čak me ona bremzala jer prebrzo pijem pa da mi ne dođe slabo.
    Doma sam si icjedila limun i dofurala u bočici koju sam dolila u tu njihovu čašu. Ispalo ko slatka limunada.
    Za wc sam pretpostavila da nema papira, sapuna za ruke i sl, malo me zateklo da nema ni daske al ok. Imala sam sve sa sobom. Osim daske.

Prosjek plaće si neću ni računat. Kako god uzeli bit će minimalno 1000kn veći od ove naknade koju primam sad na bolovanju tako da sam u plusu sigurno.

micamaca sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    žužy eto recepta za poticanje probave!
    Meni taj ogtt uopće nije bio tako strašan. Čak me ona bremzala jer prebrzo pijem pa da mi ne dođe slabo.
    Doma sam si icjedila limun i dofurala u bočici koju sam dolila u tu njihovu čašu. Ispalo ko slatka limunada.
    Za wc sam pretpostavila da nema papira, sapuna za ruke i sl, malo me zateklo da nema ni daske al ok. Imala sam sve sa sobom. Osim daske.

Prosjek plaće si neću ni računat. Kako god uzeli bit će minimalno 1000kn veći od ove naknade koju primam sad na bolovanju tako da sam u plusu sigurno.

micamaca sretno!

Ma fučkaš dasku,nije da bi sjedila na njoj?! Ova je imala dasku,al moš mislit kak je zgledala nakon brdo datih uzoraka urina.
    I da,misliš da mi ni palo na pamet stati do doma u ljekarni i kupiti glukozu..ono,ni to loše imat doma hahaha.
    A limun,no way da bi mi ga dali nacijediti. Stroga neka pravila....i nije sad to nekaj preteško za popiti (al sam sad jaka na riječima),više me iznenadilo ono posle .

Kaae,fini neki test kod vas..ni loše.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Srećom za uzorke urina imaju drugi wc odmah kod vađenja krvi pa je ovaj pošteđen stampeda zapišanaca.
    Moš mislit što bi sjela na nju (i kvaku u javnom wc-u jedva da dotaknem) ali baš da je uopće nema me malo zateklo. Ono, zdravstvena ustanova, financirani iz više izvora, imaju automatsku rampu, mijenja se strop, reko bi čovjek da imaju 100kn za dasku.
    A da si probaš doma napraviti toplu slatku limunadu ujutro? Jest da nije glukoza ali možda te poćera.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje sto je bilo daleko doslo je blizu ...
    Sutra put petrove i slijedi carski u poned-uto jos neznaju..
    Mene zanima od mamica koje su frisko tamo dal ima interneta i tv na odjelu cfa
    Sretno!
    Cef ti je inače neobnovljeni odjel, nema TV (osim ako je ne doneses), interneta nema- jer ga cijela Petrova nema, kreveti su stari, nema frizidera.
    Ja sam na pt 1, kod nas je puno bolje. Pt2 je još bolji odjel.
    Ali, ne mora te to brinuti, ionako si kratko tu!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Inače, ja sam u Petrovoj već 6 mjeseci

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

S_iva i ja sam cuvala trudnocu u petrovoj prije 8 god na odjelu cefa.
    Da idem na kratko ne brinem se previse ali znam da ce mi dani pogotovo jer idem danas pa sam vikend tamo biti dosadno..Ma snaci cu se imam mob ...Samo da me porode i da se mazim sa buhtlicom

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo ja se smjestla u sobu sama sam sto mi nije drago
    Mjesaju se strah sreca i tuga .....doma mi je ostao moj medo Dean
    No ubrzo nam stize braco <3

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

micamaca -drzi se...
    Misli na to kako ces ubrzo imati malu pahuljicu u rukama a onda ces i ubrzo domeka...svojoj velikoj pahuljici...
    Iako znam da sada izgleda tako dalekooo vrijeme...

A zasto su te stavili u bolnicu za vikend s obzirom da ce carski napraviti tek pon./uto.?

Ja brojim jos 6dana...svaki dan se nadam da ce me uhvatiti no sve si mislim nista od toga...
    Sada se vec pomalo bojim i iz kuce daleko ici da nebi slucajno vodenjak pukao...(tog me vani najvise trta)...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

micamaca sretno! Možda ipak dobiješ cimericu do kraja dana da imaš s kim kratiti vrijeme.
    Baš su te mogli i pustiti za vikend doma.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mene najvise strah puknuca vodenjaka. Vec neko vrijeme imam obilniji vodeni iscjedak pa si mislim valjda nije plodna voda. U ponedjeljak sam kod dr pa cu vidjet sto ona kaze.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Stavili su me u bolnicu radi priprema iako mi to tak bezveze sve nalaze imam ....radila ctg upravo i sve super bebac aktivan turbo ....
    Hvala vam svima na podrsci bas mi treba ....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ribica 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene najvise strah puknuca vodenjaka. Vec neko vrijeme imam obilniji vodeni iscjedak pa si mislim valjda nije plodna voda. U ponedjeljak sam kod dr pa cu vidjet sto ona kaze.
    Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku

Ja brojim jos 6dana...svaki dan se nadam da ce me uhvatiti no sve si mislim nista od toga...
    Sada se vec pomalo bojim i iz kuce daleko ici da nebi slucajno vodenjak pukao...(tog me vani najvise trta)...
    zašto vas je strah puknuća vodenjaka, ne kužim? teško da će to biti onaj filmski pljus sa litrama po podu i to još bez ijednog truda prije toga...
    s obzirom da većina rodilja dođu u bolnicu sa očuvanim vodenjakom te da im se radi amniotomija ne kužim strah?
    (osim ako ti Ribice još nisi u terminu)

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium,neko vrijeme sam započinjala dan sa toplom limunadom baš zbog probave,a kasnije sam ju pila sa heferolom...nebi bilo loše opet ju uvesti. Baš mi rekla gin da pojedem/popijem nešto sa c vit. uz npr meso,da iskoristim njegovo željezo.
    Zovem gin za nalaze ali nikak dobiti.
    Več neko vrijeme me dosta peče nakon stolice,negdje unutra u crijevu...moguče nutarnji hemeroidi?

Micamaca,neka si se ti smjestila,brzo če vikend proči.
    Meni je pak super paselo biti sama u sobi.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zasad skulirana-upravo me strah tog "filmskog"puknuca...
    susjeda mi je imala bas takvo puknuce ali je bila doma...
    iako je to "filmsko"puknuce zaista rijetko ali mi opet nije svejedno...

micamaca-i meni bi kao zuzy bas pasalo biti samoj...
    vise sam onaj tip "pusti me na miru u takvim situacijama"...heheh

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam imala filmsko puknuće - oba puta.
    Ali i nije baš filmsko.

Iako se doslovno čuo prigušeni zvuk sličan otvaranju boce šampanjca, količina plodne vode koja je istekla je jako mala, tolika da sam isprva mislila da mi je pobjeglo malo mokraće.

Trudovi su krenuli nakon toga.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 02.10.2015. at 11:35

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mene nije strah filmskog puknuca nego visokog puknuca gdje voda curka polako. Trenutno sam 36+3 pa se tjesim da je jos rano.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ribice ja takav vodeni iscjedak imam cijelu trudnocu ..a plodne vode imam dovoljno.
    U prvoj trudnoci s 29 tt sam imala visoko puknuce vodenjaka a voda mi je znala izaci u mlazu i to pomalo al se osjetilo

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a stvarno, što vas zabrinjava puknuće vodenjaka ako ste negdje vani?
    meni bi bio problem jedino da sam npr u kinu pa da ne ostavim fleku

ne znam što bi meni bilo izglednije s obzirom na serklaž i ima li to ikakve veze.
    ja se definitivno nadam prvo trudovima da što duže budem kod kuće.

micamaca, pa nisi sama, imaš ovdje kokošinjac

žužy, meni je heferol skroz smrdao probavu. a željezo mi je onako na donjoj granici i nemam neke simptome anemije pa sam ga odlučila piti svaki drugi dan.
    a što se hemoroida tiče, kao pripremu za serklaž sam dobila dulcolax. ispatila sam se kao isus na križu, ono je nešto prestrašno.
    kao trebao bi olakšati stvari, ja ne znam jesam li ja nešto krivo napravila
    točno sam osjetila kako mi je iskočila kvržica. ništa me sad ne boli, ali još je tamo. nisam pogledala, strah me

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kod mene nis pametno, danas smo 20 TT, trbuha nemam, kile nisam dobila ni jedne, kontrola prije 10 dana, sve OK.
    A ja uopce nemam osjecaj da sam trudna, i to mi ide na zivce. Hocu imati skembicu i osjetiti bebu, pa kad ce vise!?!
    Jedino imam bolove od pubicne kosti, preko prepona do guze..nemam pojma jel i to normalno.. pregled je za 10 dana i do onda cu svisnut od muke.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

melange-pa zamisli da odem npr.negdje u shoping centar ili da se nadem sama na cesti (evo bojim se ici po curku u vrtic pjesice (10min tamo i nazad) da mi se nebi desilo putem...ajde lako za malo,lako za trudove...ali da mi se desi taj "filmski"obilni uopce neznam kako bi reagirala i sto napravila...heh

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiara,i tvoja mi trudnoča leti...uvijek tuđi tjedni idu brzo.
    Kakve si inače građe? Ma bitno da beba napreduje kako treba,lako za tvoje kile...ali kužim te,isto me mučilo. Jedva sam čekala i trbuha i kile (prvu sam dobila sa 19. tt),a pogotovo da ga osjetim. Sad će to

Konačno sam dobila sestru na telefon,kaže i ogtt i kks uredni,jedino u urinu bakterija i leukocita ali ne toliko da bi mi dala terapiju.
    A pitala sam se neki dan otkud mi taj neki čudan poriv na stalno mokrenje...sad je to bolje,no eto.
    Moram odnijeti urin na mikrobiološki u ponedjeljak. A do tad,piti puno vode da ispišavam češče.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sretno micamaca!

Puknuca vodenjaka me nikad nije bilo strah, osim sto sam se nadala da nece puknuti puno prije poroda. Za istjecanje vode u javnosti ili po kuci... briga me. Na kraju sam prosla kroz svih 66 sati trudova i kroz porod s vodenjakom. Poceo je lagano kapati jedno 10-ak sati prije nego se debeli rodio, ali rodjen je u opni, s plodnom vodom.

Vjerojatno je skroz neizgledno da ce se scenarij s vodenjakom ponoviti, ali prebacit cu se opet na uzimanje vecih kolicina C vitamina na kraju pa cemo vidjeti.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kaea-66 sati????????....zar je toliko porod trajao...
    Jao,kako si izdrzala?...svaka cast...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bilo mi je bas super. Prvih 50 sam bila doma (i po vani), zadnjih 16 u bolnici. Recimo da je zadnjih 24h trajao intenzivniji dio poroda; aktivni dio sigurno 20-ak. Ne bih se uopce bunila da opet bude tako. (Za pocetak, recimo, bilo bi super da se mala okrene glavom dolje... A ako bas zeli biti jako dobra, onda ne mora biti sunny side up kao brat, sto je svakako pridonijelo epskim razmjerima sage, haha)

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozzz, cure..... Evo da vam javim se, bila sam danas na uzv i bebica bas inatljiva i ne zeli otkriti spol....
    I probala sam vas metod sa sodom bikarbona i ispada da je curica na putu.... Eto sada cemo viditi za tri tjedna....

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kaea-a dobro ja mislila da si bila u bolnici toliko dugo i da su te pucali jaki trudovi tj.oni intezivni...pa sam si mislila kako si izdrzala?..

A koliko si sada trudna ?

Ja imala dva poroda a ni jedan nisam imala "pravi" pa sada ni neznam sto me ceka...

Sa prvom sam prokrvarila na 40+1 (bila mlada) pa sam odletila u bolnicu uhvatili me trudovi ali sam ih prakticki prespavala (vise ni neznam sto su mi dali)...S drugom curkom sam bila jako lose i zavrsili na hitnom carskom zbog abrupcije posteljice u 37+3...

A sada kako stvari stoje moja curkica nemisli skoro ...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

27+1 sam danas, termin je 31.12.

Zapravo me muz nagovorio da idemo u bolnicu u nekom trenutku, ja nisam imala namjeru, s obzirom da mi nije bilo nesto osobito tesko (prakticki niti u jednom trenutku). Dosla sam otvorena 6 cm, s trudovima na par minuta, ali u principu su se nakon toga razbacivali na sve strane, a porod je bio neizmjerno spor od 8 cm na dalje, vjerojatno dobrim dijelom i zato sto je bio okrenut licem prema gore.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jos se malena stigne okrenuti nije tako kruticno...valjda nece mami u busi vec sada biti mali zlocko...

Svaka cast na hrabrosti sto si toliko doma izdrzala...
    ja cu najvjerovatnije na prvu jacu bol otic u bolnicu s obzirom da sam prva dva poroda imala takva kakva jesam...pa cu se ipak sigurnije osjecati u bolnici...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro! Evo da podijelim skuhanu .
    Mene je koječega strah i ništa nije tako prizemno kao puknuće vodenjaka u javnosti, al o tome neću jer kakve crnjake sanjam i na kakve scenarije se pripremam, baš sam za .

Kaae, u vodenjaku se rodio?!? Ne znam jel se to ikad desilo u Hr. Za KBC Ri sam 99% sigurna da je svakoj vodenjak prokinut ako slučajno nije pukao sam.

žužy, samo pij, al ne gazirana i slatka pića. Na urinokulturi će ti se ionako vidjeti ako je prava upala i propisati antibiotik prema antibiogramu. Bolje nego da ti je šibnula 'preventivno' terapiju kako neki znaju.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure bas sam neka tuzna jutros radim ctg i otkucaji su od 133 do 140 dr.je rekla da ga treba ponovit ja ponavljam isto sve .... nitko nista ne govori ja sam sva u bedu

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

jutro dame! eryngium hvala na kavici

micamaca, ponovit ces ctg i ako ista bude sumnjivo u bolnici si pod najboljom njegom.

Sent from my A0001 using Tapatalk

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

micamaca-ne brini zbrinuta si u bolnici i ako nesto nedaj boze ne bude u redu ipak si trenutno u najboljim rukama...
    misli pozitivno bit ce sve u redu...

ja nocas mislila da cu u bolnicu...
    bebica mi sinoc bila tako divlja a uz nju divlju su mi se lagano javljali bolovi u trbuhu,kukovima i protezalo se na bedra...
    i tako svakih par minuta a bol trajala svega par sekundi...
    nisam znala sto da mislim jer kazu da su trudovi puno,puno jaci sa bolovima u ledima i trbuhu s pravilnim razmacima...

jutros nista osim sto me tu i tamo cimne tupa bol (ne tako jaka) u trbuhu a noge me cijelo vrijeme onak isto podmuklo bole ...koda da sam npr.jucer prehodala kilometre i kilometre...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium,tnx for coffie evo ja pijem kamilicu. Inače ne pijem nikakve čajeve niti sokove,pogotovo gazirane..ne pašu mi za probavu več dugo. Al ajde reko da se malo ugrijem...a nemam doma neki izbor čajeva.
    Sad mi malo žal kaj nisam zvala još u četvrtak za nalaze,pa bi još jučer obavila uk.
    micamaca,kaj to točno znači,previsoki su otkucaji ili?
    Pokušaj se smiriti kolko možeš,sigurno i beba osjeti tvoju nervozu
    I traži,pitaj da ti objasne.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da cure istina tu sam pod nadzorom al iskreno jucer cijeli dan sestra je dosla samo jednom nikoga nije od dr.bilo
    Evo ctg sam ponovila 3× i konacno je aktivniji...Heh i danas vizita 3sec dr.je pitala samo zasto sam tu i da ctg treba ponovit....nekako mi to sve jadno
    Nisam razmazena netreba mi nicija paznja al imam filing da se sve radi preko volje ..

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bas sam neka tuzna jutros radim ctg i otkucaji su od 133 do 140 dr.je rekla da ga treba ponovit ja ponavljam isto sve .... nitko nista ne govori ja sam sva u bedu
    Pa cemu panika? Ja sam prebacila 11dana, svaki drugi dan sam bila na ctgu nakon termina, i stalno su mi otkucaji bili od 120 do 160, cesto se desavalo da malena spava, i bili bi kao tebi, i uvijek su mi dr govorili da je to super i skolski... Cak mi je jedan stariji doktor rekao da je to znak da je bebi super unutra, na kraju su me inducirali 12.dan nakon termina

Sent from my GSmart Guru G1 using Tapatalk

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

al doduse, sad sam i ja jos jednom procitala. normalan ctg je 120-160. ti si bas u finoj sredini. meni su dva puta do sad mjereni otkucaji s onim fetalnim monitorom i uvijek bi bili oko 140.

Sent from my A0001 using Tapatalk

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ponavljala sam ujutro 3 × i treci je bio kao ok beba je bila aktivna.
    Sada oko 5 sam ponovo radila opet je kao uspavan ali nitko nije rekao da moram ponavljati...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ma nemoj se nervirati, vjerojatno su htjeli zabiljeziti pokrete, ali ako spava, spava.. Tako su je meni jednom pokusali probuditi guranjem trbuha lijevo desno, ali mala diktatorica se nije dala. Da nesto nije u redu bili bi ili jako niski (tipa ispod 100, jer pred kraj mogu bit i ispod 120) ili jako visoki otkucaji, s tim da znaju biti iznad 160 kad je beba zivahna, ni to nije neki razlog za uzbunu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tu koriste neki buzzer, cudnu malu napravicu koja kao probudi bebu. Mojeg bas i nije - bila sam ukupno na dva CTG-a u prvoj trudnoci, ako se ne varam, a oba su bila u doba dana kad se on jednostavno bas i nije nesto javljao.

Inace, da, rodjen je u vodenjaku. Prilicno rijetka pojava za bolnicki porod.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure ubi me ova dosada
    Jedva cekam ponedjeljak da vidim sta ce dr reci kad cu ugledat svog misica ...Nekako imam osjecaj da to nece biti ovaj tj.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj aaria prvotno napisa Vidi poruku
    Pa cemu panika? Ja sam prebacila 11dana, svaki drugi dan sam bila na ctgu nakon termina, i stalno su mi otkucaji bili od 120 do 160, cesto se desavalo da malena spava, i bili bi kao tebi, i uvijek su mi dr govorili da je to super i skolski... Cak mi je jedan stariji doktor rekao da je to znak da je bebi super unutra, na kraju su me inducirali 12.dan nakon termina
    Ooooo, aaria, čestitam!!! Nisam te vidjela na forumu od pozitivne bete i sad vidim lijepe vijesti. Divno!

micamaca vjerujem da ti je dosadno. Rekla bi ti moja svekrva sad čitaj, spavaj i odmaraj jer jako brzo više nećeš imati vremena za to. Nadam se da ti barem posjete malo prikrate dan.
    Što se tiče otkucaja i živahnosti bebe, moj je do sad bio proglašen hipokinetičan, letargičan i uspavan s otkucajima od 110 (nije bio moj gin), da bi na idućoj kontroli šutao nogicom direkt u sondu i imao otkucaje 140 jer je bio budan i očito sit. Od pregleda do pregleda sam izgubila par godina života za ništa.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Micamaca znam da si vec nestrpljiva i da ti je svih informacija preko glave ali da te utjesim mojoj rodakinji je pred mj dana u bolnici bio isti scenarij..ponekad beba spava ponekad je zivahnija i sev je pitanje u kom terenu su gledali..blizu si i misli kako te samo jos malo dijeli od mrvice

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Iskreno vise neznam sta da mislim na viziti danas opet ponovit ctg premiran je ....ja ponavljam kad ono sve isto jednolicni otkucaji dosla sestra i stresla mi trbuh i ajd malo zivahniji je bio..
    Jedino sta me ljuti i na sta sam mogu reci bjesna je to sto sam vodila trudnocu privatno i sve kao bilo naruceno za moj dolazak u bolnicu a oni pojma nemaju zasto sam smjestena u bolnicu..Nitko nista neprica ntko mi nista nece reci neznaju ...Jer kao moj dr iz mpo poliklinike je sve dogovorio sa ovim dr.a ovaj ni zucnut nece..
    Oprostite mi cure na kukanju morala sam to reci izjeda me neizvjesnost i sutnja

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hvala eryn pokusala sam se maknut od foruma kroz trudnocu da ne crnjacim previse :D
    Micamaca kad ti je beba aktivnija? Trazi tad ctg kad si vec na odjelu. Meni je uvijek kroz jutro bila uspavana, a popodne i predvecer party, a na ctg svaki put bila narucena oko podneva, imam onih grafova od ctga valjda 20ak, svaki put prosjecna vrijednost oko 135, i komentar uz to nalaz uredan. Od vise razlicitih ginica, i starih i mladih. I sta se mucis, ako te kopka zovi si svog privatnog mpoovca i reci sta te muci, tim vise sto je privatnik

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Aaria nisam imala mira i zvala sam svog mpovca i javila se sestra rekla mi je da ce proslijedit poruku i da ce se moj privatni dr.i ovaj tu cuti ..
    Moram cekati do sutra jer sutra ovaj dolazi.
    Moj malac je sada aktivan

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

micamaca, ako je problem (njima...?), zasto ne induciraju premirno dijete? Sve mi se cini da, pardonmyfrench, bezveze lupetaju.

Jos malo pa si gotova. Nadam se da ce sve biti brzo, ukljucujuci i cekanje.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kod nas ti daju cokolade ili keksa na ctgu ako je beba premirna pa se pocne bacakat ako to ne upali, posalju te na 1h jest nesto i popit sokica pa se vratis da te opet prikopcaju ..

Probaj prije pojest nesto... pogotovo slatko ili bananu...

Sretno svima u finalu!!
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 05.10.2015. at 07:26

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Bas gledam svoj ctg od prije tjedan dana...otkucaju su bili izmedu 140/120 malo gore malo dole...

Ginekolog je reko da je sve u redu...

Ja vjerujem da nesto nije nedaj boze stvarno u redu da bi te porodili odmah a ne se tako zezali...iako mi nije jasno cemu ovako bez objasnjenja plase...

Ja danas idem na pregled brojim 3 dana do poroda...nocas bas nista nisam spavala samo sam se vrtila i vrtila...
    Jutros sam imala neki obilniji sluzav iscjedak smedkaste boje...malo sam se uplasila ali idem sada u bolnicu pa cemo vidjeti...
    Do sada sam uvijek muku mucila sa iscjedkom ali bilo ga je malo i bjeli...

Drzite mi fige...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •