Stranica 293 od 581 PrviPrvi ... 193243283291292293294295303343393 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,601 do 14,650 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bok, cure!
    Čestitam svim novim mamicama!
    Mi smo jučer navršili 22 tjedna i ušli u 23.
    Prošli smo tjedan bili na 4D, bejbi je super i dečkić je!
    Napredni smo za nekoliko dana, sva su mjerenja taman za te tjedne, ima 456g, okrenut je glavom dolje i zabio se u posteljicu, mazi ju i ljubi, tako da nismo dobili baš neke slikice ličeka. Vidjela sam ga kratko kada je bio okrenut prema nama, sreća moja mala.
    Stalno lupka i bubeta nogicama i ručicama, to mi je potpuno novi osjećaj jer sam ga tek počela osjećati u 21tt.
    Osjeti se i pod dlanom kada lupne.

Ovaj smo vikend kupili kolica, bio je popust u WG pa smo to iskoristili.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 12.10.2015. at 10:03

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj Medeja,tak te lijepo čitati!
    Kaj ne koji osječaj kad te tako šuška unutra
    I ja guštam skroz...jučer popodne je bio miran jedno dva sata,kaj inače nije. No,javio bi mi se kad bi stavila ruku na trbuh. Kucne mi i ja mirna. Ljubav.
    Jedva čekam srijedu da ga vidim.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bravo Medeja, konačno si dočekala da ti se javi.
    Prošli tjedan je mm imao privatni session s malcem.
    Ja jedva da sam ga vidjela jer se ekran nije mogao pozicionirati da i dr. i ja istovremeno gledamo.
    Nekako mi bilo bitnije da dr. vidi što treba nego ja pa nisam protestirala. Mm se skoro zalijepio doktoru za leđa pa je imao dobar pogled.
    Sad jedva čekam drugi tjedan.
    Usput, od kojeg tjedna se radi ctg?
    Jer mi je spominuo zadnji put da će mi možda raditi ctg ali nekako mi se to čini rano (32+4tt ću biti tada). Možda zato što se vodim kao visokorizična trudnoća?

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

medeja, baš mi je drago da si osjetila pokrete i vidjela malca i da ste saznali spol
    vjerujem da sad slijedi neko mirnije razdoblje trudnoće, kad možeš osjetiti bebicu, barem što se psihe tiče.
    (dok ne ojača dovoljno da ti ne da zaspati po noći )

eryngium, meni je ctg rađen prije serklaža, tad sam bila nepunih 28tt.
    razlog - da se utvrdi da je beba živa i da nemam trudove. doslovno mi je tako doktor rekao
    mislim da se ctg radi kad se uđe u 9 mjesec pa se onda prate kontrakcije i što već ne.

micamaca, kako bradavice?

voljela bih da nam se muma javi, iako sam sigurna da ima pune ruke posla

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

melange,jel tebe tvoja beba zna probudit noću?
    Moj zna dobrano udariti, ali još me nije probudio usred noći. Kad se zbudim zbog nečega,osjetim ga...ali ne prejako.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene samo kontrakcije probude noću. On me ne ometa previše. Valjda isto spava.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nije me još probudila dok spavam. nadam se da i ona spava
    ali kad legnem ja da zaspem onda krene tulum.
    uopće ne kužim što je toliko uznemiri ili potakne na akciju (pasta za zube? )
    najgore je što ja ako odmah ne zaspem dižem se na wc.
    onda to krene s lijevi bok, bum bum, wc, desni bok, bum bum bum, wc i tako ukrug.
    jučer sam se baš nanervirala, doslovno sam je osjetila kako mi gazi po mjehuru svakih par sekundi.
    na kraju sam zaspala na leđima što mi je najneudobniji položaj, ali očito je pomogao da se ona smiri.

preko dana stvarno nije toliko aktivna, a ja sam većinu vremena na kauču pa bih skužila.
    navečer doslovno povampiri.
    a jutros muž šalje poruku s posla "jesi dobro? jesi se uspjela naspavati? baš mi te bilo žao sinoć."

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cestitam na deckicu, Medeja!

Meni je prvi CTG radjen nakon termina prvi put. Sumnjam da ce i sad ranije, osim ako nesto ne krene po krivu. Zivu bebu vidi i na UZV (a i bez njega), a meni CTG ionako nije bio uskladjen s trudovima. Naprotiv.

Ova mala me niti jednom nije probudila nocu (za sad), a ponekad mi se cini aktivnija od prvog. Ali... sad sam jedno trideset puta umornija nego prvi put.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mene danas neka mučnina muči,i malo glava..i bolucne me unutra negdje desno. Kaj mi je novost jer mi je inače lijeva strana osjetljivija.

melange,i moj je navečer poprilično aktivan,tam oko 22 h nakon kaj stavim utriče. Preko dana ga isto stalno osjetim,ali je nježniji. Snimam ga na veliko,kakve valove mi radi po trbuhu

eryngium,kak tvoje kontrakcije..jesu se pojačale,smanjile il je tu negdje?
    Ja se več navikla na svoje,ne brinu me više toliko...a i ko da su mi manje više podjednake tjednima.
    Za tvrd trbuh,dok stojim/sjedim/hodam,mi je gin rekla da su mi to mišiči,maternica mi je bila mekana dok ju je pipala.
    A bh...pazim da mi mjehur nije prepun,to kužim da ih pogoršava.

Dominikslatki,Ives,LadyB,kak ste cure?

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Curke pozdrav na brzaka..
    Mi smo dosli u subotu domeka mazimo se i pazimo i bas je dobra bebica papa i spava <3
    Bradavice bolje da nepricam o njima bolneeeeeee jako naotecene sa ranicama desna cika mi je tj oko bradavice bas tamo gdje bebac ciki naoteceno i tvrdo pa stavljam obloge...sutra ce mi doci patronazna pa ce vidjet i pokazat mi sto i kako dalje jer bez obzira sto me boli bebonja siki ...
    Eh da jos sa k svemu tome i anemicna sam u bolnici su mi vadili krv i hemoglobin (valjda sam dobro napisala) je 100...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

micamaca, nazovi SOS, molim te. Ne zelim nista tvrditi unaprijed, ali postoji mogucnost da neces dobiti korisne i/ili ispravne informacije o dojenju od patronazne.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku

eryngium,kak tvoje kontrakcije..jesu se pojačale,smanjile il je tu negdje?
    Ja se več navikla na svoje,ne brinu me više toliko...a i ko da su mi manje više podjednake tjednima.
    Za tvrd trbuh,dok stojim/sjedim/hodam,mi je gin rekla da su mi to mišiči,maternica mi je bila mekana dok ju je pipala.
    A bh...pazim da mi mjehur nije prepun,to kužim da ih pogoršava.
    Kako kad. Ima dana kad je super, di ih imam oko 20ak pa ni ne popijem spasmex jer ih jedva osjetim. A onda ima dana kad bi mogla popit šaku spasmexa jer ih imam u prosjeku po 20 u manje od sat vremena i svaka peče. I tako me zna držat po par sati. Nema pravila.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

curke moje drage, imam jedno pitanjce koje me mući od jučer

Primjetila sam jučer na gačicama pokraj uloška vodeni iscjedak.. bez mirisa i boje..upilo se u gačice.. od tada nisam primjetila da se ponovilo tako obilno da je probilo na gačice pa me to malo umirilo. Sutra idem na kontrolu pa ću svakako napomenuti svom gin. samo me zanima da li se koja od vas susrela s takvim vodenim sekretom jer ću do sutra pobudalit od brige ... danas sam 17+3tt...

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bez mirisa i bez boje?
    Ja bi rekla da je to ok. Al vidi sutra s doktorom.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    micamaca, nazovi SOS, molim te. Ne zelim nista tvrditi unaprijed, ali postoji mogucnost da neces dobiti korisne i/ili ispravne informacije o dojenju od patronazne.
    veliki potpis na ovo,mene je moja npr. natjerala na izdajanje i po tome mjerila imam li mlijeka....
    za ovaj put imam 2 SOS-ače na speed dial-u....

mene moj ne budi,ne udara,ne tjera na pišanje...sve ko i prva...toliko je neprimjetan da sam danas skužila da je vrijeme da ja počnem nešto pripremati...
    bila u Lidla, kupovala bječve maloj i pogledam na neke male muške i sjetim se da bi mi i to možda trebalo....

Ives,takav ti je posve normalan,a ako i bude drugačiji češnjak + kantarion riješavaju sve probleme...

MallaPlava avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok!! danas opet radili ctg i iako sam ja sva bila u panici da će me ostaviti u bolnici jer je bio jako živ i cijelo vrijeme smo gubili kontakt pa su nam otkucaji bili svakakvi, čak i ispod 120 jer je očito hvatao i moje otkucaje kad bi izgubio njegove, doktorica nam je rekla da je sve super i da imamo jako živahno dijete od sad svaka dva dana idemo na ctg, a ako potraje, onda ćemo svaki dan. za sad skroz zacementirana, što se nadam da će se uskoro promijeniti. još tri dana do termina!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav cure, danas smo ravno 17+0 tt i zabrinuta sam sto slabo osjecam micanje!!!! Dal i kod vas tako bilo?????

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ljube,ma rano je još..super da več i osjetiš,sad češ sve jače
    I več 17 tt...jao kako zbilja tuđe trudnoče lete.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, danas smo ravno 17+0 tt i zabrinuta sam sto slabo osjecam micanje!!!! Dal i kod vas tako bilo?????
    To što ga uopće osjećaš sa 17tt je super. Šta ne?
    I ja sam ga počela osjećati tu negdje 17-18tt s tim da nisam baš u početku znala jel probava ili on.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj MallaPlava prvotno napisa Vidi poruku
    Bok!! danas opet radili ctg i iako sam ja sva bila u panici da će me ostaviti u bolnici jer je bio jako živ i cijelo vrijeme smo gubili kontakt pa su nam otkucaji bili svakakvi, čak i ispod 120 jer je očito hvatao i moje otkucaje kad bi izgubio njegove, doktorica nam je rekla da je sve super i da imamo jako živahno dijete od sad svaka dva dana idemo na ctg, a ako potraje, onda ćemo svaki dan. za sad skroz zacementirana, što se nadam da će se uskoro promijeniti. još tri dana do termina!!
    Eto te u finalu...još pinkicu i stiže bebolino

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure puno hvala na odg. E da zaboravila sam reci da imamo 99% curicu nadamo se da ce zato i ostati....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I jos ponekad imam ta nekakva probadanja i svakodnevnu bol u kicme...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ljube, tako ti je i meni..don't worry, be happy!!!!! Čestitam ti na curki.. <3

Ja se evo spremam se za kontrolu nadam se da ćemo i mi danas saznati spol naše mrve... ide i mm samnom... pa mi je odmah lakše ^^

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sretno na pregledu Ives!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo i nas s pregleda, super smo veseli i na veliko iznenađenje prisutnih (11+6t) pokazali smo nešto što bi mogao biti pišo, ali gin je rekao da se strpimo za potvrdu do idučeg UVZ
    Odahnula sam iako i dalje povraćam ko' vodoskok svaki dan

Radili smo i kombinirani probir, nuhalni nabor 1.1
    A nalaze krvi sam dobila i čekam povratnu informaciju, pa ako netko od vas zna to protumačiti ljubim ga

HCG 57,66 / Mom 0.82
    PAPP-A 5877,0 / Mom 2,95

Rizici:
    za dob 1/555
    za Down <1/ 10 000
    Edwards, Patau <1/100 000
    Posljednje uređivanje od LadyB : 13.10.2015. at 14:09

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Lady,i nuhalni i probir izgleda ok.
    I još jedan pišulinac čestitam!

Ives,sretno danas!
    Trebamo tu snahice hihihi:

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da i ja prijavim pregled. Danas smo punih 38tt. Otvorena 2 prsta i glavica se spistila u zdjelicu. Teski smo 3280g. Dr kaze da bih mogla uskoro iako je termin tek za dva tjedna. Ja bih sto prije da upoznam nase malo zlato.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vau Ribica...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj pregled je za 3 sata i nesto sitno. Trenutno najvise brinem jer znam da cu riknuti od gladi od sad pa do barem sat i pol nakon pregleda. Pojela sam kao neki dorucak, ali ne smijem se cak ni prejesti zbog glukoze.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Od puste brige i brije, nemam vise snage ni mislit ista osim pozitivnog jer sam bas iscrpljena sva :/

Ribica wooow ti si u finishu
    Ives sretno danas cekamo te s vijestima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo i mene s jadikovkama Nakon popijene kure sumameda i klavocina nalazi briseva još gori, pored ureplasme i enterokoka dobila i e coli....pucam po šavovima, ludim....i tako. I opet dobila sumamed ( 2 tablete danas, 2za tjedan dana i 2 za tri tjedna) te cefalexin 2*2 (8 dana)

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdravljam vas trudnice! Novim mamama čestitam od srca, a ostalima želim da što mirnije dočekate najljepši susret.

Mury joj, pa kud još beštija, da što prije odu

Ja sam okupirana svojim mališanom koji je predobar, spava noću, budi se samo za dojenje, voli se šetat i vozit u kolicima. Super je beba!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nikada se ja njih Sara necu i ne mogu rijesit,samo Boga molit da mi opet zlo ne naprave

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke evo mene. Nismo saznali spol ali dobro.. bitno da je s mrvom sve dobro. Idući put ćemo pokušati opet.. pa ako nam se pokaže..

Imam nekakvu bakteriju i eto zašto imam onaj iscjedak.. sad sam na antibioticima tjedan dana pa ćemo vidjeti..

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene s jadikovkama Nakon popijene kure sumameda i klavocina nalazi briseva još gori, pored ureplasme i enterokoka dobila i e coli....pucam po šavovima, ludim....i tako. I opet dobila sumamed ( 2 tablete danas, 2za tjedan dana i 2 za tri tjedna) te cefalexin 2*2 (8 dana)
    .. a koji s tt? Mogu si mislit kako to ubije u pojam.. joj ajde držim da se riješiš tih beštija što prije.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke evo mene. Nismo saznali spol ali dobro.. bitno da je s mrvom sve dobro. Idući put ćemo pokušati opet.. pa ako nam se pokaže..

Imam nekakvu bakteriju i eto zašto imam onaj iscjedak.. sad sam na antibioticima tjedan dana pa ćemo vidjeti..
    Znam da si se veselila al tak se zna potrefit da nekaj smeta, polozaj, sjena i sl..bude se uskoro otkrilo

A bakterije, kaj ces..i taj dio je prirodan samo ti antibiotici su koma al ne ide bez njih...
    Bit ce sve uredu
    Posljednje uređivanje od LadyB : 13.10.2015. at 18:24

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives,di imaš bakteriju,u cervikalnom brisu? Kad si radila briseve da več znaš?
    ~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi i Mury da beštije odu ne vrate se nikad!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma doktor je po iscjetku rekao o ćemu je rijeć i kako da to liječim.. zadnje briseve cerviksa sam radila prije 8 tjedana i bilo je sve ok.. dobila sam Dalacin C 300 mg( klindamicin) 2×1 i za 10 dana kontrola

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da si se veselila al tak se zna potrefit da nekaj smeta, polozaj, sjena i sl..bude se uskoro otkrilo

A bakterije, kaj ces..i taj dio je prirodan samo ti antibiotici su koma al ne ide bez njih...
    Bit ce sve uredu
    Je u pravu si.. a eto. Sad se liječimo i nadamo se najboljem

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Puj, puj, puj beštije! da ih se čim prije riješiš!

Citiraj Ribica 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Da i ja prijavim pregled. Danas smo punih 38tt. Otvorena 2 prsta i glavica se spistila u zdjelicu. Teski smo 3280g. Dr kaze da bih mogla uskoro iako je termin tek za dva tjedna. Ja bih sto prije da upoznam nase malo zlato.
    Ispast će da sam bila u pravu kad sam rekla da si nam ti iduća.

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Moj pregled je za 3 sata i nesto sitno. Trenutno najvise brinem jer znam da cu riknuti od gladi od sad pa do barem sat i pol nakon pregleda. Pojela sam kao neki dorucak, ali ne smijem se cak ni prejesti zbog glukoze.
    A ta glukoza te niš ne zasiti ili je premalo ima?
    I ja sam se kod ogtt-a bojala gladi jer se ne jede minimalno 12h prije pretrage, a ja jedem svake 3 ure, ali me ta glukoza začepila ko da sam pojela konkretan doručak.

Ives, i tebi sretno u borbi s beštijom! A za spol, doći će i to jako brzo.
    Ja se tih antibiotika bojim ko vraga. Šopam se probioticima, češnjakom i sl od kad sam na prvom brisu imala ureaplasmu u niskom titru.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ljube,ma rano je još..super da več i osjetiš,sad češ sve jače
    I več 17 tt...jao kako zbilja tuđe trudnoče lete.
    ali meni ti to jako sporo ide sve...... i jedva cekam 26.10 kontrolu da smirim zivce od brige....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma doktor je po iscjetku rekao o ćemu je rijeć i kako da to liječim.. zadnje briseve cerviksa sam radila prije 8 tjedana i bilo je sve ok.. dobila sam Dalacin C 300 mg( klindamicin) 2×1 i za 10 dana kontrola
    ginić ti olako propisuje antb,jeli uopće znaš za koju bakteriju ga piješ?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku

Bit ce sve uredu
    i moja mala na prvom uzv kod ginica nije htjela otkriti se samo guzicu pokazivala ali sam usput bila narucena na 4D i tamo sa teskom mukom nekako otkrivala se... ali opet dr.kaze da ako nista ne visi i nema naznaka na deckica pa 99posto curica.... a mi bas osjekujemo svi curicu i odmah sam znala od pocetka trudnoce da je cura....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme, ja ne bih ni pod razno pristala na takvo sto. Pretpostavljam da svatko zna zasto je odabrao odredjenog lijecnika i da mu vjeruje, ali meni osobno je nepojmljivo.

Na kraju me 50g glukoze (s okusom odurne narance) zasitilo skroz. Popila sam to u 11:00, kad sam vec rikavala od gladi, a onda sam skroz ok prezivjela do sad, u 13:00, kad sam se docepala juhe i nekakvog sendvica. Cekam rezultate, izvadili su krv tocno u 12:00 i rekli da pratim portal izmedju 13 i 14h. Nadam se da necu morati na trosatni OGTT.

Pristala sam cak i na cijepivo protiv gripe ove godine, prvi put u zivotu. Dosadilo mi vise slusati muza kako propovijeda (on ga uzima redovno, s obzirom da spada u ekstremno kriticnu skupinu), a i ovo je prvi put u 5 godina da mi je i sam ginekolog rekao da izgleda da su pogodili sastojke.

Inace, mala tvrdoglava je glavom dolje i vjerojatno se, s obzirom na tjedne, nece vise okretati, osim oko svoje osi. Termin ostaje isti, 31.12., noge su duge, ostalo malo kaska, a tezina je, onako otprilike izmjerena, oko 1275 grama. Podosta za 28+5.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kaae, držim fige za dobar nalaz!

ives, imam osjećaj da je curka pa sad

ja sam isto s kontrole. serklaž ok drži. ostalo neću prepričavati jer već znam što će mi koja od vas napisati

idemo dalje tjedan po tjedan. tješim se da imam još samo jednu kontrolu pa skidanje konaca i onda ću brzo roditi

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Velika curka! Jel sam dobro skopčala da dubi na glavi kako treba?
    Kod nas svake godine onima u rizičnim skupinama preporučuju/guraju cjepivo protiv gripe. Pristala sam se cjepiti samo onih godina kad se cijepi i ekipa s epidemiologije.
    Tako da sam zadnje dvije preskočila.
    Posljednje uređivanje od eryngium : 13.10.2015. at 20:52

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stigao nalaz.

Glucose 1 Hr OB
    111 mg/dL (Normal)
    Oct 13, 2015

Preko 140 je lose, dakle... odo' po neku tortu.

Skroz mi je krvna slika ok, cak je i hemoglobin 12.8, a 12 je minimum, tako da sam super.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je, je, cura je na glavi kako treba.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke,super pregledi!
    melange,a morti te iznenadimo..daj nam nekaj!
    Bitno da je grlić ok.
    Ives,meni isto malo čudno to...da ti ginič prepisal antibiotika na temelju izgleda iscjetka
    No dobro,valjda zna o čemu govori.
    Mi nastupamo ujutro u 7h.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke hvala vam na savjetima.. puno mi to znaći. Eto i ja sam malo razmišljala o tome i došla do zaključka da mi naštetit neće jer sam u drugom trom. A i neću ih dugo piti tako da se nadam će biti sve ok. Mislim da mi ih moj doktor sigurno nebi prepisao da mi mogu naštetit. Vjerijem mu jer ima veliko iskustvo i najbolji je gin. u mom gradu definitivno....on je meni i rekao o čemu je rijeć al sam ja totalno zablokirala kad mi je spomenuo antibiotike da više nemam pojma šta mi je rekao..rekao je da svakako to moramo lijećiti jer ta bakterija može napraviti velike probleme u trudnoći ako se ne lijeći. Danas sam odmah popila prvu tabletu... ipak je on Dr. a ne ja, pa vjerojatno i zna što radi..a meni jedino preostaje njemu vjerovati i slijediti upute. Eto za deset dana kontrola i nadam se da ćemo iskorijeniti beštiju...

Melange, čak je i mm danas nakon uzv-a rekao da misli da je cura.. ( a od početka se bebi obraća sa Sine ) i svi u našem društvu mu od srca žele kćer baš zato što stalno kokodaće da će biti mali Ivan...a jadan je čak i sanjao da mu jedan deda govori da će biti cura, smjestili su mi onu foru sa nožem i škarama i ispala mi je cura.. evo i ti mi sad kažeš da mi predosječaš curku... pa kad na kraju ispadne popišanac ... ^^ <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •