Stranica 299 od 581 PrviPrvi ... 199249289297298299300301309349399 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,901 do 14,950 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium,da ima logike sve kaj veliš. Al me buni to da da mi sve okreče kod okretaja na drugi bok u krevetu. Nemoram se ni dič. Imam filing da sad čučnem da bi u toj pozi i muža dočekala dok dojde s posla
    Čovječe...velim mm kak je super da osim tih problema sa probavom i bh u biti nemam nekih tegoba poput raznih bolova u leđima,preponama,žgaravice...i eto mi sad drugih stvari.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uf... mislila sam da te manta samo kod ustajanja. Nisam skužila da te vitla kod promjene boka.
    Jesi li imala nedavno prehladu ili nekih problema sa srednjim uhom prije? Kad manta u ležećem onda obično ima veze sa srednjim uhom. Ili je to samo još jedna od onih 'trudnoća' mušica.

Medeja ne mora ti se mjeriti cervix. Meni je prestao mjeriti jer očito nestaje pa nema veze koliko ga točno u mm ima dok nisam otvorena.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja,meni moja gin izmjeri cervix na svakom uzv-u,abdominalno. Veli da se nekad nekim ženama ne može lijepo vidjeti ali meni je svaki put mogla izmjeriti i lijepo se vidlo,čak i unutarnje ušče. To nam je dovoljno do vag. pregleda kojeg imam jednom mj. i tad samo potvrdimo da sam zatvorena. Svaki put upiše isto,cervix 1 članak,tvrd,zatvoren.
    Nek tak i ostane.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni su mjerili cervix na uzv s 20 tjedana, na kojem su mjerili ama bas sve i svasta, a inace samo pogleda i izmjeri eventualno ako sam ja znatizeljna. Vaginalno me nije pregledavao, a vjerujem da ni nece do iza termina, ako doguram toliko dugo, a za pretpostaviti je da hocu. A mozda nece gledati ni tad.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure hvala na podrsci! Nadam se da ce maleni odlucit prije cetvrtka van.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Curke imam još mučninu tu i tamo na prepad kroz dan ali fakat nakon onih koje su me ubijale dan i noć ovo je mila majka (kažu mi frendice da ustvari tako izgleda normalna verzija mučnine kakvu ustvari većina trudnica ima- meni je to sad raj) Ali sad sam super kako sam jadna bila na infuzijama

Medeja mi smo sada 14tj i imamo pišulinca koji nas pozdravlja na svakom uvz vrlo jasno još od 11tj

I ja sam se malo zabrinula za Dominik faktor se uvijek javi..nadam se da je samo u nekoj gužvi i puna energije u drugom tromjesečju pa ne visi na neku
    Posljednje uređivanje od LadyB : 27.10.2015. at 14:53

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure evo da vam se javim.. Bilo mi je tesko zadnjih tjedana pa sam izbjegavala sve vezano za trudnoću i toliko sam bila zabrinuta da se nisam htjela uopće veseliti ničemu ni nista raditi vezano za trudnoću i bebicu.. Uglavnom, jucer sam nakon 3 tjedna bila na kontroli i stanje je hvala dragom Bogu i dalje ne promijenjeno unutarnje ušće nije išlo dalje od onog sto se otvorilo, cerviks ostao na 2,5, guramo k prvom cilju a to je 30. Tj pa cemo polagano pomicati granice..
    Preletila sam temu malo drago mi je zbog svih vas sto sve ide kako treba !!

Žužy mislim da sam pročitala da tebi curka iz cicki, bome i meni vec jedno tjedan dana bude kao flekica na majici ali citala sam da je to ok i normalno!

Eryngium mislim da imamo istog doca , skužila sam po terminima pregleda da bi mogao biti on , a mozda i nije! (Dr.F)

Ribice tvoja trudnoća mi je tako proletila!!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da vam se javim.. Bilo mi je tesko zadnjih tjedana pa sam izbjegavala sve vezano za trudnoću i toliko sam bila zabrinuta da se nisam htjela uopće veseliti ničemu ni nista raditi vezano za trudnoću i bebicu.. Uglavnom, jucer sam nakon 3 tjedna bila na kontroli i stanje je hvala dragom Bogu i dalje ne promijenjeno unutarnje ušće nije išlo dalje od onog sto se otvorilo, cerviks ostao na 2,5, guramo k prvom cilju a to je 30. Tj pa cemo polagano pomicati granice..
    Preletila sam temu malo drago mi je zbog svih vas sto sve ide kako treba !!

Žužy mislim da sam pročitala da tebi curka iz cicki, bome i meni vec jedno tjedan dana bude kao flekica na majici ali citala sam da je to ok i normalno!

Eryngium mislim da imamo istog doca , skužila sam po terminima pregleda da bi mogao biti on , a mozda i nije! (Dr.F)

Ribice tvoja trudnoća mi je tako proletila!!!!
    Super da si se javila, već smo se zabrinule. Bravo za status quo, nek stanje ostane isto bar do 36tt. To želim i tebi i sebi.
    Mislim da nam nije isti dr. jer moj jučer nije bio u ambulanti. Obično mi kaže da dođem na odjel kad mu najviše odgovara.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dominik drži se, očito mirovanje pomaže da bar ostane na istome..i nadam se da ćeš prevaliti preko svakog cilja

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke evo i mene..

LADY.. malog pišulinca kažeš... jaooooo slatko, jedva čekam da i ja saznam spol ovog mog čuda.

DOMINIK, tako mi je drago da si se javila.. zbilja smo se već sve ovdje zabrinule. Vidiš da možeš ti to.. polako. Dan po dan.. okupiraj se serijama, filmovima, knjigama i vrijeme će proletiti.

ŽUŽY meni se to događa isto na momente.. tko zna kaj nas hiće..
    Vjerojatno drugo stanje

Evo ja došla od svog dr. opće prakse.. hvala Bogu nije se razvio Bronhitis niti upala pluća..
    Kašljem ko nenormalna.. sutra idem opet na pregled kod gina jer sam primjetila opet vodeni iscjedak kao i prošli tj... nadam se da je to samo par kapi mokraće i moja paranoja.. i da je sve uredu s mojom bebom. Strah me tog kašlja.. i napinjanja.. sve me trbuh boli. Znam da sam paničar ali poludjela bi doma 4tj. u neznanju

Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve iznesemo svoje kikaće do kraja.. onako po školski.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dominikslatki,nadala sam se da ti samo treba malo mira al ono,i brinula sam se malko di si.
    Bitno da je sve ok,makar i nepromjenjeno,super!
    Meni je prije nekad curilo mlijeko iz cice,krv isto..sad samo imam mrvičasti iscjedak,čepiči mi se slažu. Vidim da se unutra zasjaji vlažno kad maknem tog čepića ali ne diram i ne tiskam. A normalan je iscjedak u trudnoči,to da...

Ives,si dobila kakvu preporuku za kašalj?
    I odi samo k ginu,bitno da si ti mirna.

A ja puuuno bolje naspram jutra,čak sam se odvažila i izači iz kuće. Sve je ok,samo nesmijem pogledati dolje i sagnuti glavu. Gotovo,vrti mi se koma jedna. Oprati zube,pogledati trbuha,obuti se i sl...nula bodova. Nadam se da bude i to prošlo.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nisam se još susretala s iscjetkom iz cika.. pa ti tu nemogu ništa pametno reči. Ali mislim da je to taman to .. cike se pripremaju punom parom. Što se vrtoglavice tiče.. mi o vuku... baš me smotalo kod dr. u čekaoni,sva sreća da sam stajala do zida pa nisam nigdje oteturala. Sve sam bila smiješna sama sebi.. čitala sam da su nam u trudnoči poremečeni centri za ravnotežu..pa smo zato "smotane, šeprtljave..itd.. "

Ništa na žalost mi nije mogao prepisati..puno inhaliranja i odmaranja ..Pijem i dalje sirup od bijelog Sljeza i malo mi to smiri kašalj..još samo sutra da vidim jel sve ok s bebijem pa da se smirim.. ova bol dolje i iscjedak me baš nerviraju..uff samo da sve bude dobro.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

E cure moje da ste vidjele moju vrtoglavicu jucer kad sam izašla na sunce nakon 4 tjedna ležanja u kući

Dal su bh kontrakcije lažni trudovi? Ili su to sva različita pojma.
    Bome me peru 10ak dnevno , moram onako puhat dok ne prođe .. Ali kako sam si uvela magnezij (pijem 800mg dnevno) malo je ipak lakse a i idem na wc s lakoćom

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bh kontrakcije nisu lažni trudovi i u pravilu ne uzrokuju otvaranje.
    u tvojim/našim tjednima trudnoće su potpuno normalne, kako si i navela 10-15 puta dnevno.
    ako ležiš uglavnom je dovoljno promijeniti položaj.
    meni se npr obavezno pojave kad idem mokriti.
    i mg pomaže tako da super.

ives, meni prešla tvoja prehlada. upalilo mi se grlo i začepio nos.
    razmišljam da li da kupim nešto u ljekarni već kad ću ići van.
    propolis i septogal već imam.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A bh kontrakcije nisu ništ drugo nego lažni trudovi. Ima ih svaka žena od početka trudnoče samo ne osjete ih sve..neke ranije,neke kasnije a neke nikad. Ovisi o maternici. Treba paziti da je stalno prazan mjehur,po mogučnosti i crijeva,pomaže Mg,progesteron,normabel. I ne bole.
    Pred termin se razlikuju od pravih trudova tako da nisu pravilnih razmaka i ako npr popiješ normabel pa stanu,to su bh.
    Meni danas dan započeo isto ko i jučer.
    U pola 6 je sve bilo ok i onda mi se počelo vrtjeti u krevetu. U pola 10 sam se odvažila diči jest i uh...bacalo me.
    Pa sam nazvala svoju gin,veli da nek dojdem da me pogleda. A nemam kak.
    Uglavnom,u ovim tjednima cirkulacija počinje biti otežana jer je maternica več povelika pa se pritišče vena u zdjelici. Zato je bitno ležat na boku. Plus niski tlak i ležanje...Moram puno ranije ujutro počet jesti,kroz dan često i slanije i piti više vode. Tak da budem sutra rovala po frižideru čim se zbudim...vidim da mi je bolje čim sam se najela. Ako mi sutra nebude bolje,pem navečer da me pogleda.
    Neznam samo kak bum danas kosu oprala..

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

žužy draga....pa šta je za reći? sad tek čitam da te manta...idi ti kod dr što prije, nemoj se zjb....i pazi na slano previše, da si šećer ne zezneš...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam vam "slatka" trudnica....blah...slatka od gestacijskog dijabetesa...i sad paziti na hranu iako se ne debljam, dobila dijetu 1800 kcl, pa smršavila 1 kg od nje, pa me strpao na infuziju...i tako ko munjena...baš me to izbediralo sa šećerom...danas smo ravno 7 tt...i u subotu na GUK profil...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Melange.. baš mi je žao. Šopaj se odmah s limunima..medom, papaj voća i budi na sviježem zraku dobro obućena. Bude prošlo

Eto mene s pregleda..
    Ja i moj loš predosječaj završila sam u bolnici, ako mi svi nalazi budu dobri, u petak mi onda rade serklažu. Nakon što sam se dobro isplakala, muža poslala po stvari doma, sad sam se smjestila u sobu pa reko da se i vama javim. Baš sam jadna i nemam pojma šta da mislim.. sutra smo trebi ići na put jer sam Krsna kuma ..sad se sve poremetilo.. a najviše me strah same serklaže i oporavka

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ives,pa kako,što bilo...jel se otvaraš? Kaj su ti rekli?
    Šaljem zagrljaj dan po dan,bude dobro,bolje da ti naprave serklažu,i bude uz mirovanje sve ok.

zeliko_bebu,slatka naša trudnice,~~~~~~~~~~~~~~~ da u subotu nalaz bude bolji i da te skinu s te tumač dijete!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Čekam još da me moj dr. pregleda pa da čujem što će on reći. Cerviks mi se znatno smanjio od čet. pa su se odlučili za serklažu.. nadam se da će sve dobro proči. Budem vam više zanala reći kasnije..čekam vizitu popodne

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Melange.. baš mi je žao. Šopaj se odmah s limunima..medom, papaj voća i budi na sviježem zraku dobro obućena. Bude prošlo

Eto mene s pregleda..
    Ja i moj loš predosječaj završila sam u bolnici, ako mi svi nalazi budu dobri, u petak mi onda rade serklažu. Nakon što sam se dobro isplakala, muža poslala po stvari doma, sad sam se smjestila u sobu pa reko da se i vama javim. Baš sam jadna i nemam pojma šta da mislim.. sutra smo trebi ići na put jer sam Krsna kuma ..sad se sve poremetilo.. a najviše me strah same serklaže i oporavka
    Pa što su ti rekli? Da si otvorena? Jel to od one bakterije ili od kašlja?
    Vjeruj da će sve biti ok, u bolnici si, mirovat ćeš, seklaža će držati sve na mjestu i samo dan po dan.

Melange, sve već znaš. Nadam se da će te prehlada brzo pustiti.

Žužy, ako ti je bolje čim pojedeš slano znači da je ipak tlak glavni krivac. Sve ostalo mu se samo pridruži.

Želimo_bebu, pa kako već GD?!? Ili imaš DB tip 1 od prije pa sad divlja zbog trudnoće?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nisu mi još konkretno ništa rekli..
    Čekam još pregled i vizitu pa ću pitati.. ja vjerujem da će biti zbog kašlja jer se jako napinjem i sve me već boli.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.10.2015. at 13:17

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Joj, Ives, pa koje si simptome imala? Jel se uopće skraćivanje cerviksa može osjetiti?
    Baš mi je žao... Bitno da si sada kod njih pod kontrolom, serklaž će učiniti svoje pa ćeš biti mirnija.
    Javljaj nam se... :grlim:

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala vam curke

Evo me s pregleda.
    Cerviks se smanjio i proširio i moram obavezno na serklaž. iscjedak je sada uredan.. malo me doktor oraspoložio pa više nisam cmoljava. Vidjeli smo bebicu i opet nismo uspjeli vidjeti spol.. mustra mala.. ali ajde malo sam ipak živnula.

MEDEJA, da ti pravo kažem i nisam neke posebne simptome imala osim što sam osjetila bol u stidnoj kosti i pričinilo mi se da opet imam onaj vodenkasti iscjedak pa me neka sumnja otjerala kod gina. na pregled..možda ne bi ni otišla da nisam morala sutra na taj put..ovako se slučajno vidjelo da se cerviks smanjio.. vjerujte svojoj intuiciji..mene moja nije prevarila.

Eto.. sad mi preostaje čekanje do petka..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajme Ives, ajd bit ce sve to super
    Mislimo na tebe

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ives, bitno da si u dobrim rukama.
    sam postupak malo boli, ali poslije kao da ti ništa nije rađeno.
    misli pozitivno i mi smo tu kad treba utješiti

a što se tiče da si se otvorila od kašlja, stvarno mislim da je to nemoguće. dajte ono, bez panike. po tome je i kihanje opasno.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma nije to od kašlja, neke žene kao i ja npr imaju takvo tkivo Ajmo rec slabije pa popusta.
    Ne brini, moja teta je isto napravila serklažu i normalno funkcionirala do kraja, dok ja koja nisam moram lezat cijelo vrijeme. A to ti je kako koji doktor procijeni i čemu je sklon. Moj npr nije htio cut, protiv svakog cackanja je , dok bi neki drugi vec napravio, s tim da sam se ja vec i otvorila. Ne brini. ( znam da hoces ali moramo si tako reci)

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

hvala vam drage moje na potpori. Puno mi to znaći

Naravno ne želim ovdje širiti paniku da se razumijemo. Ja zbilja jako , ali jako kašljem, na momente takav napad dobijem da mislim da ću se ugušit i imam veliki pritisak na trbuh.. tako da ništa nije nemoguće..jer je to isto naprezanje. Pitala sam doktora rekao je da imam vjerojatno prirodno oslabljeni taj dio marernice ali da mi i ovaj kašalj definitivno nije u prilog.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 28.10.2015. at 15:10

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives baš mi žao da se tako odigralo, ali eto i taj tvoj predosječaj i odluka da prije puta ipak to provjeriš se na kraju pokazala najboljom...vjerujem da si se nadala i boljim vijestima...neka samo to dobro prođe, neke od cura će ti znati više reči iz svog iskustva... Bit će to sve dobro
    p.s: ja vjerujem da je to neka sramežljiva curka

Žužy odi ti na pregled malo da to hitanje te ne hiti na pod...Ponekad je bolje i bit paranoičan nego samo mislit kak će proći..tko zna, možda dobiš i kakav pametan savjet

Melange baš je sezona prehlada, nemaš kaj, čaja i limuna i bit na miru...dok ne popiškiš svu prehladu van..meni kao ni Ives doktor nije niš dao za pomoć..

Želim bebu pretpostavljam da imaš neku dijagnozu od ranije ili? jer baš me iznenadilo da tak rano to šalju

Curke, kako sam ja do nedavno bila u fazi vodoskoka, pa niš nije ostajalo u meni, nisam ni pila nikakve nadomjestke van ovih koje mi je gin reko da baš moram...
    Sad kad mi je bolje, milite da trebam kaj uvest još (uzduphaston 3x1, b komplex)? Mg ili neke prenatale?

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Gle, uz Duphastone i folnu ti nije puno potrebno. Ponekad ne valja pretjerivati.

Magnezij sam počela piti jer su me krenuli listovi grčiti i ostala na njemu.
    A i željezo sam počela piti tek kad je krvna slika pokazala da je potrebno.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ives, bit ce sve ok, pohvatali su sto ne valja pa ce to i rijesiti. Od kaslja sigurno nije, pa radjale bi zene na sve strane da je tako.

Ja sam zapravo izuzetno fascinirana razlikama u prenatalnoj i ostaloj skrbi s dvije razlicite strane oceana. Ponekad mi se cini da bih u HR zavrsila u nekoj instituciji, samo ne znam je li od brige ili od uzasa... ili zbog kombinacije. :/

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kaae, ne samo da je razlika prekooceanska nego i međugradska u Hrvatskoj.
    Npr. Ja otvorena s lažnim trudovima i skraćenim cerviksom puštena doma na mirovanje , bez terapije, bez serklaze.
    Npr. ives zatvorena sa skraćenim cerviksom u bolnici.
    Znaci u puno boljem stanju zadržana na liječenju .
    Svaki doktor svoje, sta rec i Ajde ga ti znaj

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Čitala sam o serklažu i na nekoliko mjesta naišla da je to zastarjela metoda koja se baš i ne radi više.
    Naime, u Vg se itekako radi. Dok sam ležala tamo nekoliko je djevojaka na to išlo, a jednoj koja je bila sa mnom su upravo micali taj šav i tjedan dana kasnije je rodila. Mislim da su joj ga maknuli s 37tt, a s 38tt je rodila.
    A stavili su joj ga u 17 ili 18 tjednu, tako nešto.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 28.10.2015. at 16:28

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure moje kod mene se nesto pokrenulo, napokon. Ledja me stezu i imam neke nazovimo trudove u nepravilim intervalima. Krenulo jos jutros. Cekam da krene bolnije jer mi se ne da jos u bolnicu iako sam 50km udaljena.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sretno, Ribice!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kaae, ne samo da je razlika prekooceanska nego i međugradska u Hrvatskoj.
    Npr. Ja otvorena s lažnim trudovima i skraćenim cerviksom puštena doma na mirovanje , bez terapije, bez serklaze.
    Npr. ives zatvorena sa skraćenim cerviksom u bolnici.
    Znaci u puno boljem stanju zadržana na liječenju .
    Svaki doktor svoje, sta rec i Ajde ga ti znaj
    Da je razlika barem samo međugradska nego čak u istoj ustanovi jedan doktor kaže jedno a drugi drugo.
    Ako imaš sreće vodi te samo jedan pa se njega držiš ko pijan plota jer inače izludiš.

Ribice sretno!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ribice, ajmoooo

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ribica, sretno

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ribice sretno!

Eryngium potpuno si u pravu! Moliš Boga da tvoj doc bude uvijek tu!
    Koliko ti sad brojiš? Jesi vec 32-33?
    Posljednje uređivanje od dominikslatki : 28.10.2015. at 18:22

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ribicaaaaaa

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ribice sretno!

Eryngium potpuno si u pravu! Moliš Boga da tvoj doc bude uvijek tu!
    Koliko ti sad brojiš? Jesi vec 32-33?
    Jesam, 33+3 sam. I idemo dalje, dan po dan.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ribice sretno!!

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sretno ribice

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ribice,nek bude brzo i što manje bolno

Mi danas obilazili rodilište,rađaonu,gulp.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure..hvala vam još jednom što ste tu. <3

Ribice draga... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka prodje što bezbolnije i da sve bude u redu. Moje misli su s tobom ^^

Baš super Žužy, koliko još ideš na tečaj i jel ide tvoj mužek s tobom u rađaonu?

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Nocas u 1:15 stigla nasa ljubav 3780g i 54cm. Odmah smo cicili. Ma neopisiv osjecaj kad smo ugledali to maleno nase cudo. Cijelu noc ne mogu zaspati od adrenalina. Odveli su ga na kupanje. Jedva cekam da mi ga ponovno donesu da se mazimo. Porod je protekao ok. Malo su me zasjekli jer sam pocela pucati i u dva truda maleni je vec bio vani. Babice su bile vrhunske i nisu nista forsirale. U 21:30 sam usla u radjaonu skoro otvorena ali se maleni sporo spustao pa je zato trajalo malo duze.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ribica, cestitke od srca <3

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajmeeeee divnooooo. Čestitam ti od sveg srca i čuvajte se. Brz oporavak želim.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ribica, čestitam!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ribice bravo! Čestitam od srca!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu