Stranica 303 od 581 PrviPrvi ... 203253293301302303304305313353403 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 15,101 do 15,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Oprema - čim manje i sve rabljeno,osim AS! Pogotovo tako mala dječja robica se ne stigne iznosit i to sve izgleda ko' novo kad se kupi...
    Kupujem ovdje na burzi,njuškalu i mojim krpicama,nisam imala nijedno loše iskustvo, za smiješno mali novac se dobiju super stvari!
    Primjetila sam da većina kaže je da im je kiderbed završio kao skladište robe a beba s njima u krevetu...a i ima onih koji se ne žele vozit u kolicima...
    Dobar savjet koji sam dobila u 1voj TT je ne kupovat robicu ispod vel. 56, ono manje se munjevito preraste a 56tici lako podvrneš rukave....

Mene su npr. starci,sestra i par dobrih prija odmah pitalo što mi konkretno treba tako da su već dobili "zadatke",vjerujem da je tako i vama pa se i tu dodatno možete rasteretiti....
    Ali stvarno,pola toga na kraju ne treba,marketing po pitanju djece i dječje opreme je tu jako lukav...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam za sada kupila jedino oblekicu u kojoj će izaći iz bolnice i higijenske potrepštine - omekšivač, prašak, četku, pelene, vl.maramice... i ajde, neki dan sam spakirala i torbu. s obzirom da sam sad skoro 36tt, mislim da je vrijeme da krenem i u daljnje pripreme hihihi
    kolica ćemo posuditi, kinderbet je u podrumu i samo ga treba složiti. robica je posuđena...isto nismo skoro ništa kupovali, čak sam i prodavala stvari od prvog djeteta jer sam shvatila da se nepotrebno sve to gomila...
    jedino planiram kupiti glazbeni mobile za krevetić i viper koji se trese-vibrira ali to isto preko njuskala ili ebaya. ne pada mi na pamet davati 500-ak kuna koliko to dođe kod nas u trgovinama!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 06.11.2015. at 10:56

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ives... ❤

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Joj, makar je meni dosta rano, ja jednostavno ne mogu odoliti.. kolica maxi cosi mura 3 kupila na faceu za, maxi cosi jaje od jedne forumasice i bazu na njuskalu, sve skupa za 1500 kn, kindac imamo od malca, samo cemo kupiti novi madrac. Robicu face, burza..fakat se nade prekrasne i ocuvane robice za malo para, a kvalitetne. Uzimat cu 56 i up to 3 i lako zavrnem rukavice, da mi bas ne preraste za 3 tjedna. Preskupo je to a tak brzo prerastu, a cijene su stvarno bezobrazno visoke. Bas neki dan gledala 3 tetre 100 kn..majketi, skoro me strefilo. :\

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

E da viper sa vibrom i muzikom sam nasla na akciji za 200 kn u plodinama, pa kolko izdrzi.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni ste otvorile oči budem si i ja bacila oko pomalo na oglase, nego kaj do sad nisam htjela ni pomisliti na sve kaj mi treba al vidim da sve to ustvari se prodaje na lopate polovno...
    Nemojte me krivo shvatiti ali ja do sada nisam imala pojma kaj je viper dok nisam zgooglala
    Neke stvari će svakako familija ali mislim da će više neke tako robice i to nego konkretne stvari i namještaj jer ipak, mislim da se tu boje moje profesionalne deformacije kako cjepidlacim oko dizajna :/ Al dobro kaj, buđe junior bar imao lijepu sobu

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ste otvorile oči budem si i ja bacila oko pomalo na oglase, nego kaj do sad nisam htjela ni pomisliti na sve kaj mi treba al vidim da sve to ustvari se prodaje na lopate polovno...
    Nemojte me krivo shvatiti ali ja do sada nisam imala pojma kaj je viper dok nisam zgooglala
    Neke stvari će svakako familija ali mislim da će više neke tako robice i to nego konkretne stvari i namještaj jer ipak, mislim da se tu boje moje profesionalne deformacije kako cjepidlacim oko dizajna :/ Al dobro kaj, buđe junior bar imao lijepu sobu
    definitivno se isplati kupiti rabljeno kvalitetno, nego žnj novo..ja sam baš htjela muru 3 jer su mi baš onak, super, a npr. na kolicima, bazi i jajetu smo uštedjeli 3500-4000 kn, što je jako puno, a gdje je sve ostalo.. naslijediti nemam od koga, tak da baš moram kupiti. Isto tako sam pikirala s Oliver, Benetton, Carters i Gymboree rabljeno, jer se grozim ove kineske robe..to mi je ono..ufff.. evo jučer sam naletjela kod jedne tete na lot 2x hlačice,2x majčica i jaknica za 120 kn s pt s Oliver, a znamo kolko košta u dućanu. Nisam frikuša da mi je bed da mi beba nosi rabljeno, a mislim da će i curki biti svejedno. Pogledaj malo oglase, stvarno se nađe full jeftino i očuvano. Ako trebaš pomoć, tu smo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

http://forum.roda.hr/threads/1591-Št...56#post2818956

Ajmo nastaviti tu,da nas teta moderatorica ne našpota

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eto cure danas bila kontrola... sve uredu zatvorena ..
    Beba ok napreduje prije tri tjedna bila 208 g a danas 376g... nabrala sam sam 1kg..
    Hvala bogu... moram ponoviti urinokulturu da vidimo ali nestala bakterija

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas o 20+3

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas smo 20+3

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

super ljube, drago mi je da je sve OK

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš lijepo ljube

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku
    ali očito tebi ima veze dok se ponavljaš svakih par dana.
    ne kužim stvarno kako ti se da i što imaš od toga (osim osobne zadovoljštine?) da većinu ovdje napisanog poklopiš s konstatacijom da je drugdje bolje/drugačije/naprednije?
    Pa da, da mi nema veze tj. da mi je nebitno, ne bih pisala.

A zapravo razmisljam od jucer bih li odgovorila, ili ne bih (do sad nisam ni stigla, bila sam po nekim konferencijama) jer zapravo odgovor nekako pase i uz ovo sto pisem. Neke stvari su stvarno drugdje bolje, drugacije i naprednije i zapravo bi bilo ok kad bi se to moglo prihvatiti kao cinjenicu, a ne kao podbadanje s visoka, jer to nije. Zasto pisem? Zato sto mozda nekome informacija i posluzi. U ljigavo-americkom stilu, valjda, iz svega mogu izvuci neku zadovoljstvo (a ne zadovoljstinu), u najpozitivnijem mogucem smislu, ako barem jedna osoba negdje nesto procita pa ju mozda zaintrigira dovoljno da, recimo, provjeri je li tome stvarno tako i da napravi nesto drugacije pa da joj, na kraju, mozda bude i bolje. I vjerojatno zvuci patronizirajuce ovako napisano, ali ne pada mi na pamet neki drugi nacin kako bih to srocila, a da je politicki korektno, pogotovo u situaciji kad se kritika i/ili razlicito misljenje tumace samo i jedino kao (patronizirajuci) napad.

Da je sve super idealno u Hrvatskoj i da ne postoji bolje i drugacije, prva se Roda ne bi imala za sto zalagati. Vezano uz trudnocu, porode, a onda i dojenje, toliko je toga zastarjelog, netocnog i nesuvislog da stvarno boli glava. I onda piskaram, kad stignem. Mozda nekom posluzi, iz ovog ili onog razloga, ili na ovakav ili onakav nacin.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja uopće ne dovodim u pitanje činjenično stanje da je u americi bolja prenatalna skrb nego tvoju potrebu da to iznova naglašavaš na temi koja se zove "strahovi, strepnje, panika u trudnoći", a ne "razlike zdravstvenog sustava u hrvatskoj i americi, FAQ i osobna iskustva".

dakle kad se javi uspaničena cura koja ide na serklaž, ne koristi joj odgovor "američki ginekolozi smatraju da je serklaž totalno nepotreban i zastario".
    kad se javi cura kojoj je bio neugodan vaginalni pregled, ne koristi joj odgovor "ja sam samo jednom vaginalno pregledana jer američki ginekolozi smatraju da je bolje imati što manje pregleda."
    kad se javi cura kojoj je dopizdilo mirovanje, što će ona s rečenicom "američki ginekolozi uopće ne znaju za mirovanje."
    itd. itd.

hoću reći da naravno, ajmo dijeliti nove spoznaje, ajmo propitkivati prakse.
    ali ponekad na ovoj temi nije ni mjesto ni vrijeme za to.

a ovo da se kritika i/ili različito mišljenje napisano s tvoje strane tumače samo i jedino kao (patronizirajući) napad pripisat ćemo krivom iščitavanju i poludjelim hormonima s moje strane (valjda toga ima u americi, mislim skroz nepatronizirajuće )

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

zuzy ti si rekla da malca slabije osjetiš, jel tako?
    Bome i ja svoju, kao da se smirila zadnjih dana, kad stavim ruku lupne i premijesti se, ali nisu to onako divljački udarci kao sto je bilo prije tjedan i pol -dva.. Pretpostavljam da je manje mjesta..?
    Vise se onako migolji pogotovo kad legnem na bok e onda se kao gurka o krevet pa moram na leđa lec..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pa jučer navečer sam se več pitala...cijeli dan jedva da se javio. Nije reagirao niti na ruku,inače mi se zna ko namjestiti u dlan
    A ni jednom me nije onak lupnuo ko inače. Po noči me isto stalno gurka,sad ni to....i onda je jutros nadoknadio za čitav jučerašnji dan. Vratili se oni jaki udarci,stalno me šuška,reagira na dlan.
    Zaključila sam da se jučer tak nekak okrenul prema unutra...jer me par put uz to meškoljenje i zabolelo negdje nutra duboko.
    Draže mi je dok je ovak,nek on samo lupa mene punom parom

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Da ja bi isto da me tuče , ali mislim da necu panicarit sve dok ju osjetim makar i to lagano, mozda se gospodična samo malo okrenula sto ti kazes..

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja uopće ne dovodim u pitanje činjenično stanje da je u americi bolja prenatalna skrb nego tvoju potrebu da to iznova naglašavaš na temi koja se zove "strahovi, strepnje, panika u trudnoći", a ne "razlike zdravstvenog sustava u hrvatskoj i americi, FAQ i osobna iskustva".

dakle kad se javi uspaničena cura koja ide na serklaž, ne koristi joj odgovor "američki ginekolozi smatraju da je serklaž totalno nepotreban i zastario".
    kad se javi cura kojoj je bio neugodan vaginalni pregled, ne koristi joj odgovor "ja sam samo jednom vaginalno pregledana jer američki ginekolozi smatraju da je bolje imati što manje pregleda."
    kad se javi cura kojoj je dopizdilo mirovanje, što će ona s rečenicom "američki ginekolozi uopće ne znaju za mirovanje."
    itd. itd.

hoću reći da naravno, ajmo dijeliti nove spoznaje, ajmo propitkivati prakse.
    ali ponekad na ovoj temi nije ni mjesto ni vrijeme za to.

a ovo da se kritika i/ili različito mišljenje napisano s tvoje strane tumače samo i jedino kao (patronizirajući) napad pripisat ćemo krivom iščitavanju i poludjelim hormonima s moje strane (valjda toga ima u americi, mislim skroz nepatronizirajuće )
    Mozda ce nekome koristiti informacija da istrazivanja pokazuju da serklaza nije potrebna u vecini slucajeva.
    Mozda ce nekome koristiti informacija da jednokratno povisen secer ne zahtijeva dijetu od 1,200 kalorija u kojoj se konzumiraju vecinom samo i jedino namirnice s visokim GI indeksom.
    Mozda ce nekome koristiti informacija da je Normabel opasan za bebu. Da vaginalni pregledi stvarno nisu potrebni.
    Da se beba stavlja na grudi sto je prije moguce nakon poroda kako bi se uspostavilo dojenje i da, nazalost, nekad treba izricito zahtijevati vlastito dijete kako bi se to postiglo. (Tuzno, ali istinito, s obje strane oceana). Vecina situacija u kojima beba prestaje dojenje s par sati, dana, uzrokovana je needuciranim medicinskim osobljem i njihovim savjetima koji se bespogovorno slusaju.
    Mozda nekome koristi procitati da velik broj panicnih strahova koje siju needucirani (iliti zastarjelo-educirani) lijecnici uopce nemaju nikakvog temelja u znanosti i da ce, lako moguce, strahovi i panika puno lakse proci ako se potrazi drugo misljenje i informacija iz nekog drugog izvora.

Vecina zena evidentno ne trazi ili ignorira informacije koje dolaze iz drugih izvora, sto ne znaci da su lose zene i da ne zele najbolje za svoju djecu i sebe, vec naprotiv da ne znaju ili nemaju kako. Skroz je suprotno ljudskoj prirodi da bas ne zele. A sto se tice pruzanja podrske, svi komunikacijski treninzi koje sam do sad zavrsila (no s druge strane bare, pa mozda (opet?) postoji problem) ispocetka ponavljaju da je vrlo bitno uvaziti osjecaje, znaci strah i zabrinutost, ali ne tapsati po ledjima ono sto ih izaziva ili podrzavati odluke i postupke koji s njima imaju veze.

I onda se opet sve svodi na to da izmedju dvije strane, ja biram ovu informativno-cinjenicnu jer, eto, mozda nekome posluzi i bude mu lakse kad vidi da nije sve tako crno kako jest i da moze biti bolje. (A nece samo od sebe.) Ono sto nikako nije ok je da se za to bolje cesto treba postaviti na straznje noge. Ali hebi ga, od toga polazi, u principu, svaka promjena.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Da ja bi isto da me tuče , ali mislim da necu panicarit sve dok ju osjetim makar i to lagano, mozda se gospodična samo malo okrenula sto ti kazes..
    Pa je dok ih osjetimo kroz dan ikak,sve je ok. Al da je bilo jučer čudno bilo je,jer je bila ogromna razlika na do sad. Sigurno se okrenula pa odtud ti drukčiji filing,sad još ima lufta.
    Mi danas napunili 30tt,nemrem vjerovati..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury,kak je kod tebe sa beštijama?

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Pa je dok ih osjetimo kroz dan ikak,sve je ok. Al da je bilo jučer čudno bilo je,jer je bila ogromna razlika na do sad. Sigurno se okrenula pa odtud ti drukčiji filing,sad još ima lufta.
    Mi danas napunili 30tt,nemrem vjerovati..
    30tt, wuhuuu!
    Meni se zna desiti da ga praktički cijeli dan uopće ne osjetim. Ni na boku, ni na leđima, nikako. Malko se mrdne ako pojedem nešto jako slatko ali ni približno kako spada. I to je obično kad su mi kontrakcije žestoke tako da mi je trbuh cijeli dan u grču. Onda uzmem baby watcher u ruke i odahnem čim vidim da su otkucaji ok.
    U zadnjih par dana baš mi je nekako trbuh postao težak. Prije me smetao samo kad bi se skamenio a sad više nema udobnog položaja. I više mi se ne vide kosti na stopalima a prsti na rukama mi sve više liče na ćevape. Sutra smo 35tt.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hahaha Eryngium bas sam se nasmijala na tvoj opis jer bas i ja primjetila danas da su mi stopala nekako okrugla..

Žužy bravo za 30! To je moj prvi cilj!
    Posljednje uređivanje od dominikslatki : 07.11.2015. at 16:33

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

eryngium,tolko naotičeš
    Vidiš,meni kad je dio trbuha u tvrdoj kugli,zna biti da me baš tud lupa. Pa bude pojačan doživljaj...njegovi udarci plus taj osječaj stezanja,koji sad več zna biti dost jaki.
    Tebi je zbilja več teško,baš te muče te kontrakcije...al 35. tt je odličan. Kak veli dominikslatki,to je moj sljedeči cilj. Zatim 37.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

eryngium,tolko naotičeš
    Vidiš,meni kad je dio trbuha u tvrdoj kugli,zna biti da me baš tud lupa. Pa bude pojačan doživljaj...njegovi udarci plus taj osječaj stezanja,koji sad več zna biti dost jaki.
    Tebi je zbilja več teško,baš te muče te kontrakcije...al 35. tt je odličan. Kak veli dominikslatki,to je moj sljedeči cilj. Zatim 37.
    Pa i pretpostavila sam da ću se u ovo doba početi pretvarati u buhtlu. Od prije mi bubrezi ne rade baš kako spada pa je za očekivat. Dok god nema proteina u urinu i tlak je dobar, nemam se u planu zabrinjavati. Za kontrakcije mogu iskreno reći da sam se navikla. Nekako kad sam došla u safe zonu za rodit uopće me više nije briga koliko ih je i koliko su jake. I dalje brojim dan po dan koji mi fakat brzo idu valjda jer sam se nekako skulirala. Nema mi više neke panike jer sam napravila sve što sam mogla i to mi je dovoljno za zen.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

E točno to. Sve stoji kaj veliš.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

eryngium, dobar ti je stav
    ja se isto nekako uljuljkala u sigurnost, kao da sam u terminu.

meni su ujutro "bolni" prsti na rukama kad skupim saku, bas osjetim da su malo natekli.
    i stopala me boluckaju, ali nisu naocigled otekla. osjetim po obuci.

jedino mi je cudno kako me ne muci trbuh, u smislu velicine i pretezanja naprijed hehe znam da su se sve frendice na to zalile.
    mozda se kod mene izgubi u visini, a mozda jos imam vremena za tu boljku

Sent from my A0001 using Tapatalk

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ovo sam jos htjela dodati <3

http://www.upworthy.com/17-photos-of...ictures?c=ufb1

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Palčići mali
    Vidla sam to..
    Ma neka naši samo dođu u terminu!

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

i ovo sam jos htjela dodati <3

http://www.upworthy.com/17-photos-of...ictures?c=ufb1

Hvala ti sta si podjelila ovo. Nemas pojma koliko trenutno meni znaci vidjeti ove slike. Da vidim da je moguce i da nade uvijek ima. Hvala ti

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Carmina,kako je kod tebe?
    U kojem si tt?
    Posljednje uređivanje od žužy : 07.11.2015. at 19:57

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kod mene je stabilno da tako kazem. Plodna voda izgleda vise ne curi. Strogo mirovanje u bolnici.

Brojimo dane,tjedne da izdrzimo sta je vise moguce. Sada smo u 22tt i vjerujem da ce mo izdrzati do kraja

Ives nadam se da ste dobro

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nisu ti napravili serklažu?
    Kak si skužila da ti curi plodna voda...jel bilo toga količinski,ili je otkriveno na pregledu..
    Drago mi je da je prestalo, da sve bude dobro. Drži nam se

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zasuzila sam...

Carmina

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja nisam imala serklazu jer sam nasrecu zatvorena skroz vec sam se probudila u lokvi vode. Iz nekog razloga kod mene se dogodilo visoko prsnuće i nesto vode je iscurilo. Nisu pronasli nikakav uzrok zasto se to dogodilo. Radili su Amnisure koji je bio pozitivan. Odmah sam primljena u bolnicu i tu sam do daljnjeg. Kuci imam djecu i dusa mi place jer postoji mogucnost da ce mo biti odvojeni par mjeseci. S druge strane najvaznije je sacuvati srce koje kuca ispod moga. Dr nisu bili optimisticni ,vidjelo se po izrazima lica ali ja vjerujem iz svega srca u cuda i vjerujem da idemo na termin. To nam je cilj i zelja.

U Bozjim smo rukama

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Carmina i Ives, želim vam da izdrzite sto duze. I da se dobro držite zbog svojih bebica.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Carmina i Ives ~~~~~~~~~~~~~

s_iva jako sam sretna da cete se vas troje uskoro grliti

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ginger, susret je zakazan za petak! Jedva čekam!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mury,kak je kod tebe sa beštijama?
    Ponavljam briseve tek 16.11. Ali cx je 45 mm,ja se super osjecam i briga me vise za bestije

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Cure drage sretno vam svima koje ste u finalu!! Posebno si mi ti s_iva u mislima, bit će to najradosniji petak u tvojem životu!!!

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam briseve tek 16.11. Ali cx je 45 mm,ja se super osjecam i briga me vise za bestije
    Mury,super za cervix,nek tak i ostane. A beštije iš,iš!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti sta si podjelila ovo. Nemas pojma koliko trenutno meni znaci vidjeti ove slike. Da vidim da je moguce i da nade uvijek ima. Hvala ti

znači u petak dočekujemo još jednu bebicu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger, susret je zakazan za petak! Jedva čekam!
    znam draga vidjela sam na drugoj temi
    bit ce to predivan petak

melange, docekujemo dvije bebice, blizanci

Mury

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ginger

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajme, cure crknut cu... stidna kost, prepone, zdjelica rasturaaaa. Dignem se sa stolca, ne mogu krenuti, okretanje u krevetu, Boze sacuvaj, lovim se za zrak i rukama i nogama. Ne znam jel bi se smijala il plakala. Ne mogu vjerovati da to tolko moze boliti..

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kiara, mi smo terminuše pa znam kako ti je. Kada se po noći okrećem u krevetu zna mi oko prepona toliko škljocnuti da pomislim da sam pukla po pola. Škljocam i kad hodam. Prepone isto bole, kao da stalno vježbam.
    Stidna kost standardno boli jer je tu micko odlučio odmarati glavicu.
    Sve su to čari trudnoće.
    Ali se naglas ne žalim, sve sam si ovo htjela, ali je i mene iznenadilo koliko se mogu osjećati neugodno u svojoj koži.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

s-iva, jedva cekam, ljubim, dosla bi da sam blize
    mury, draga moja
    mislim na vas

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Hej evo mene jos u komadu danas bili na pregledu beba je preko 3800 i zatvorena sam te su rekli da dodem u srijedu da vidimo kako i sta, i opet ce mi raditi ultrazvuk pise zbog velicine ploda, vise ne znam ni sama sta da mislim jer nitko ne spominje carski iako svi oko njega pricaju jer sam kao pre sitna i ne bi me trebali muciti ali da su htjeli carski valjda bi me ostavili i krenuli s pripremama za carski mislim sad stvarno vise nista ne znam ..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Djevojka još malo i to je TO

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    melange, docekujemo dvije bebice, blizanci
    smetnuh s uma