Stranica 309 od 581 PrviPrvi ... 209259299307308309310311319359409 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 15,401 do 15,450 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ribice,imam ovu,dobila od frendice,pa nek se nađe.
    http://www.windeln.de/lansinoh-lanolin-salbe.html

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje opče ne tiskati,ono...se moreš predomisliti
    Žužy, nije to smiješno Beba se može roditi bez tiskanja. Moja je kćerka samo isplivala na svijet, lagano, bez i trunčice tiskanja, naravno i bez pucanja. Ravno 3 kg i 51 cm je imala. Doduše, bio mi je to 4. porod, ali i ta mogućnost postoji. Treba ju uzeti u obzir Ali, zato sam s njom osjetila "ring of fire" kao ni jednom prije.

A za strije, moja mama ima grozne, po cijelom trbuhu i grudima, široke, a ja ni jednu, ni nakon 4 trudnoće. Vrlo rijetko sam mazala, jer nikakve svrhe od mazanja, puca onaj sloj na koji ne djeluje mazanje.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma lako za kremu za bradavice; bitan je hvat. Ako hvat ne valja, mozes mazati do prekosutra i nista nece biti bolje... samo ce mozda mrvicu manje boljeti.

Inace, moj sin, dakle prva beba, je rodjen bez tiskanja. 3980 grama, 57cm dug, glava 35 ili 36, zaboravila sam. Savova je bilo, ali nije boljelo nista, ni u porodu, ni kasnije. Osjetila sam ring of fire. Jedini nagon za tiskanje se dogadjao tamo negdje 2-3 sata prije poroda, jedno vrlo kratko vrijeme, vjerojatno taman kad se mozda odlucio spustiti skroz do kraja. Od pocetka trudova do poroda je proslo 66 sati, od kojih 16 u bolnici (dosla sam otvorena 6 cm, s trudovima na par minuta).

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

32. tt. Danas je bio pregled.
    Beba je teška 2020 grama i oko 40 cm duga i sve je savršeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Chiccovi ulošci su odlični. , preporučam.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super, Icsi!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Icsi,super za pregled i bebicu!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

žužy,googlaj fetal ejection reflex.... malo žena ga doživi ali je moguće,naročito ako si u vertikalnom položaju,beba doslovno leti van bez tiskanja...
    a za popis što ponjet dosta ovisi i do rodilišta,ja obavezno nosim svoju rolu wc papira & šlape za tuširanje,to mi je ostalo u glavi ko' nužno!

ja imam medelin purelan,ma bilo što se ne mora ispirat je praktično....
    sestra mi se kune u one multi-mam komprese,proslijedila mi je što je ostalo,kaže da joj je odmah preporodilo bradavice a ovo joj je sad bio 3ći porod/dojenje...nisam nikad imala ragade jer sam pazila na položaj ali što su bile booolne i osjetljive...

...chiccovi su ulošci definitivno najbolji,ja sam se nakon njih prebacila na VIR pa na dnevne...krvarenje je individualno,ne treba se nakupovat ful unaprijed (pogotovo jer su Chiccovi skupi),lako poslat nekog u butigu po još...ja sam na kraju višak proslijedila....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 23.11.2015. at 22:00

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kakve su to multi mama komprese? Di se kupuju? Jel to za bradavice?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ICSI bravo za bebicu i tebe...

Pije li tko Almagea Prenatal? DR mi predložio da krenem piti....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    žužy,googlaj fetal ejection reflex.... malo žena ga doživi ali je moguće,naročito ako si u vertikalnom položaju,beba doslovno leti van bez tiskanja...
    a za popis što ponjet dosta ovisi i do rodilišta,ja obavezno nosim svoju rolu wc papira & šlape za tuširanje,to mi je ostalo u glavi ko' nužno!

ja imam medelin purelan,ma bilo što se ne mora ispirat je praktično....
    sestra mi se kune u one multi-mam komprese,proslijedila mi je što je ostalo,kaže da joj je odmah preporodilo bradavice a ovo joj je sad bio 3ći porod/dojenje...nisam nikad imala ragade jer sam pazila na položaj ali što su bile booolne i osjetljive...

...chiccovi su ulošci definitivno najbolji,ja sam se nakon njih prebacila na VIR pa na dnevne...krvarenje je individualno,ne treba se nakupovat ful unaprijed (pogotovo jer su Chiccovi skupi),lako poslat nekog u butigu po još...ja sam na kraju višak proslijedila....
    Znam za to..velim,iščitala sam sve kaj se dalo i teoriju savladala a sad samo čekam kako bude
    E a kaj zbilja trebaju japanke za tuširanje,kaj su žene tolko neuredne da ne počiste za sobom pa se puno njih ne usudi boso pod tuš? Ili ovisi o samoj ženi. Vidla sam kak je kod nas u bo dok sam ležala na početku trudnoče,zbilja sve sam nosiš,i wc papir.
    A nadam se da nebudem nabasala ne neku pušačicu jer goreg mirisa od duhana u wc-u zbilja nema.
    Za multi mam komprese se dosta pisalo na ovoj temi,ako se ne varam maca papučarica je pisala...kupila ih nisam al sam se raspitala di ih ima pa ako zatreba da znam.
    Jaaaaako se nadam da bumo cicali kak treba od starta,da bumo savladali hvat i da nebude problema.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

multi mam kompresa ima po ljekarnama. isto sam cula samo najbolje.
    sto se urednosti cimerica tice, ne bih riskirala :/ jos pogotovo iza poroda bude krvi i svega..

Sent from my A0001 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Icsi drago mi je za bebicu

Ives jako mi je žao što se to dogodilo, znam da ne pomažu nikakve riječi utjehe ali evo jedan veliki zagrljaj

Kažu da vrijeme liječi rane, ali ja ne mislim tako, s vremenom samo nekako naučimo živjeti sami sa svojom boli...

Ima li mama koje NE PODNOSE LAKTOZU?

Ako da evo Vam par savjeta: folacin sadrže laktozu, i meni su jako smetale, pa sam prešla na Prenatal od Natural Wealtha, nema laktoze a imaju dovoljnu količinu folne kiseline.
    Nadalje s obzirom da mlijeko i jogurte ne konzumiram, za dodatak sam uzimala od Twinlaba tablete zovu se Calcium citrate (i još uz kalcij imaju i magnezij). Inače kalcij i magnezij se bore za položaj u tijelu pa bi ga trebalo uzimati u omjeru 2:1 u korist kalcija.
    Sobzirom da sam u 1.trudnoći počela dobivati hb kontrakcije u 14.tj. još sam morala pojačati i magnezij, pa sam uzela isto od Natural Wealtha.
    Što se tiče 2.trudnoće zbog krvarenja dobila Duphaston, on isto SADRŽI LAKTOZU, i užasno mi je bilo od njega, tako da slobodno tražite zamjenu.
    Kad mi ga je prepisivao dr.uvjeravao me da nema to laktozu, nema šipak.
    Ima više vrsta laktoza u tabletama. Rceimo laktoza hidrat mi ne smeta! Ona je u ergometrinu (dobije se za stiskanje maternice), ja dobila nakon spontanog i od njih mi nije bilo slabo a pila sam ih svaka 4sata.

Evo nadam se da sam nekome barem malo pomogla vezano za tablete i laktozu za koju puno ljudi ni nezna da im smeta

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve su to multi mama komprese? Di se kupuju? Jel to za bradavice?
    I mene zanima gdje se mogu nabaviti.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Zuzy ja imala krokse u kojima sam hodala okolo i u njima se i tusirala, cim sam izasla van iz zgrade bacila sam ih u smece. Toliko je uredno u tusu da bi obula i 3 kroksi da sam imala.

Wc papir.

Trebali su mi i obicni ulosci jer sam ta 2 dana u bolnici prije poroda kao krvarila (oni su rekli da je to normalno i da cep jos uvijek izlazi, iako je ispao 3 dana prije, ali i druge cure su rekle da imaju tak jaci krvavi iscjedak pa eto nisam brinila i sad mogu prenijet i to saznanje)

Trebale su mi jednokratne presvlake za stavit ispod sebe jer nisu imali posteljine i derale bi se kad ti procuri na plahtu krvi poslije poroda (a procuri svakako kolikogod se tusirao i mijenjao uloske) i onda bi zene tak lezale na tom prljavom i mokrom, a ja sam ovo sam srolala, bacila i stavila novo. I bebu sam na tom previjala jer mi se gadila posteljina njihova.

I svoj jastuk sam imala zamotan u rucnik koji sam isto poslije bacila.

Nisam cistunac ni bolesna (koliko vam zvucim) al zbilja nam je bolnica u os prljava i stara da je to prestrasno. Kad se sam sjetim one krpe s kojom peru podove, i sad mi se povraca.

Tablete za bolove. Ise kad se sjetim... brojali su svaku! Rupture svega, 56 savova, a na kraju me optuzili da sam ovisnik jer svaka 4h trazim lupocet (dr mi rekla da tak pijem).
    "To trebate pit samo kad vas boli" ... Ma da?!

I pogrijesila sam sto nisam odmah ponijela sesirice za dojenje. Tko bi znao da ce mi trebat... al eto od njih dobila vrh gumeni od bocice da beba na to sisa i upropastila si bradavice dok mi moji nisu donijeli nastavke.

I mene su recimo slani krekeri spasili. Bas su mi godili i prije i poslije poroda. Svakako neki oblik hrane (ak neces u bolnici kupovat) jer kod nas ti je dorucak u 7 vald, rucak 12, vecera 6... i bila sam gladna izmedju, a uvijek sam sve pojela stagod nam dali.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

A sto se ulozaka tice imala sam vir i lolu... bili su mi super (koristila sam ih sigurno mj dana poslije dok nisam presla na always)
    Rodila sam u sub navecer, izasla u utorak ujutro... imam osjecaj da sam potrosila bar 50 pakovanja svake posjete po 2 paketa ulozaka i 1 paket gacica su mi donosili... al dobro ja sam dosta krvarila, nije tako svakome... A i to vam zbilja uvijek mogu donijet pa ne morate teglit sad 10 pakiranja...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    hvala draga!!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ivana,ti si zbilja iznimka a ne pravilo
    Ma kod nas nisu sestre (valjda) takve baš rospije..neznam kak je u rodilištu ali na gin dok sam ležala zbilja ti daju tablete koje trebaš. I preskidale su krevet kome treba,pitaju u jutro. Ja sam ležala jednu noč u krvi ali drugo jutro sam im rekla i bez brige su promjenile. Ovo za krokse je dobra ideja. Na alwaysima nisam dugo več,pasela mi natturela i cleverovi u zadnje vrijeme...al svakak si bum i takve uloške pripremila.
    Al ovo s krpom mi je poznato,prvo su nam obrisale ormariće s njom a onda pod. Hahaha!
    Jelo je i kod nas u pol 8,12 i pol 6-6. Tak da to več znam da mi bu dugačko do jutra...mislim,neznam al bolje imati. Za šeširiče zbilja mislim da nebu potrebe,bar dok ovak sad vidim svoje bradavice,niti sam čitala dobro o njima...al zbilja nikad nemreš znati. Ma...lako se sve donese,moj nije daleko. Fala ti!
    Posljednje uređivanje od žužy : 25.11.2015. at 11:00

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pozz, molila bih ako mi iskusne trudnice mogu dati koji savjet.
    Danas sam ugledala svoj plusic na testu i vec imam puno pitanja i briga u glavi. Kad bi trebala otici na prvi pregled, ne znam kako ide dalje..imam uzasne glavobolje da li smijem piti caffetin, postoji li nesto da ublazi mucninu, smijem li imati odnose vise s muzem itd?

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

radoznalica, ja sam sa 6tjedana i 2dana (znači 2tjedna i 2dana nakon izostanka menge) otišla, kucalo je srčeko...uglavnom tad se već može vidjeti dal je vanmaternična trudnoća, ili sve štima. mislim da prije 6.tjedna nema smisla, al budu ti i druge cure rekle.

šte se sexa tiče, meni je zabranjen, jer imam povećane jajnike zbog IVF-a i stimulacije, ali mislim da je dozvoljen kod normalnih trudnoća. ako se baš bojiš, možete se suzdržati tih 2tjedna do prvog pregleda.

za tablete, ne znam, nisam do sad imala bolova, al rekla bih da smiješ samo one ne čijim upustvima piše da su pogodni za trudnice (pitaj u ljekarni).

mučnine - kažu cure puno manjih obroka i čaj od đumbira, ili mentol bombone.. ili grickati ušećereni đumbir.

eto, sretno

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav cure, evo me danas sa pregleda... Nabrala sam 2kg u tri tjedna a do sada skoro 18kg, zatvorena sam sve sa ginek.strane uredu ... Malena super odgovara sa svima mjerama za svoje tjedne... Nabrala je 200g za tri tjedna.... Nadam se da je to uredu... Danas smo 23+1 i teski 571g

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super za pregled, ljube!

Radoznalica, smijes piti paracetamol. Caffetin je koktel sastojaka od kojih je u redu samo paracetamol, a sve drugo je ili nepreporuceno, ili uopce nema dovoljno podataka za trudnice i dojilje. Odnose najvjerojatnije smijes imati, a za mucninu eksperimentiraj s hranom. Nekom pomaze jedno, nekom drugo, a nekome nista.

Ovako kad citam o bolnicama i onome sto treba ponijeti, lakse mi je opravdati cijenu koju mi placamo za porod i boravak. Ogromna je cifra, ali barem nema brige o cistoci, a ukljuceno je i sve ostalo, od hrane u izobilju, do ulozaka, jednokratnih gaca, pelena i robe za dijete... svastanesto.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ljube, bravo za pregled i za curku!
    Bome se kile tebi primaju, ja sam danas 28+2tt i na +2/3 kile sam kako koji dan.
    Nadam se da ju osjećaš nešto jače i češće.

Moj se malac pritaji preko dana i podivlja navečer i ujutro kada uglavnom izbacuje guzicu kod pupka.
    Nego, dokle je došla maternica u mojim tjednima? Ima li koja stranica gdje se to može pratiti?

Datum pristupanja
    May 2008

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Trebalo mi je neko vrijeme da nađem pupak na slici.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj Leon@ prvotno napisa Vidi poruku
    radoznalica, ja sam sa 6tjedana i 2dana (znači 2tjedna i 2dana nakon izostanka
    menge) otišla, kucalo je srčeko...uglavnom tad se već može vidjeti dal je vanmaternična trudnoća, ili sve štima. mislim da prije 6.tjedna nema smisla, al budu ti i druge cure rekle.

šte se sexa tiče, meni je zabranjen, jer imam povećane jajnike zbog IVF-a i stimulacije, ali mislim da je dozvoljen kod normalnih trudnoća. ako se baš bojiš, možete se suzdržati tih 2tjedna do prvog pregleda.

za tablete, ne znam, nisam do sad imala bolova, al rekla bih da smiješ samo one ne čijim upustvima piše da su pogodni za trudnice (pitaj u ljekarni).

mučnine - kažu cure puno manjih obroka i čaj od đumbira, ili mentol bombone.. ili grickati ušećereni đumbir.

eto, sretno
    Menga mi je kasnila 10 dana pa sam danas napravila test i pozitivan je pa ne znam da li je rano vec da idem sutra ili prekosutra ginekologu. Sad me malo strah 2,3 dana sam pila caffetin al nisam mislila da sam trudna, iako sam imala vecinu simptoma jer svaki mjesec do sad je bio razocarenje i negativan rezultat.

Hvala vam na savjetu.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Super za pregled, ljube!

Radoznalica, smijes piti paracetamol. Caffetin je koktel sastojaka od kojih je u redu samo paracetamol, a sve drugo je ili nepreporuceno, ili uopce nema dovoljno podataka za trudnice i dojilje. Odnose najvjerojatnije smijes imati, a za mucninu eksperimentiraj s hranom. Nekom pomaze jedno, nekom drugo, a nekome nista.

Ovako kad citam o bolnicama i onome sto treba ponijeti, lakse mi je opravdati cijenu koju mi placamo za porod i boravak. Ogromna je cifra, ali barem nema brige o cistoci, a ukljuceno je i sve ostalo, od hrane u izobilju, do ulozaka, jednokratnih gaca, pelena i robe za dijete... svastanesto.
    Hvala na odg nadam se da nece biti stete sto sam par caffetinq popila prethodni dana prije nego sto sam saznala da sam T. A vase misljenje kad otprilike posjetiti ginekologa da se utvrdi da li je sve ok.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

radoznalica, kad ti je bio prvi dan zadnje menstruacije?
    broji 6-7 tjedana od tog dana i tada odi na pregled.

moja kontrola danas isto prosla ok. cekamo jos 10ak dana da budem 37+tt pa skidam konce. postajem lagano nestrpljiva

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku
    radoznalica, kad ti je bio prvi dan zadnje menstruacije?

broji 6-7 tjedana od tog dana i tada odi na pregled.

moja kontrola danas isto prosla ok. cekamo jos 10ak dana da budem 37+tt pa skidam konce. postajem lagano nestrpljiva

Prvi dan zadnje menustracije je bio 18.10 ali 8.11 sam isla na pregled ginekoloski da vidim da ne postoji neki problem jer 7mjeseci smo pokusavali i nista. I na tom pregledu mi ginekolog nije rekao nista o tome da sam trudna, samo mi je rekao da je sve ok i da sam imala ovulaciju. Pa sad ne znam kad sam zatrudnila uglavnom danas je 11 dan kako mi kasni.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ginekolog 8.11. nije mogao nista ni vidjeti, tako da ne brini.
    a racunat ce ti tjedne trudnoce ne po tome kad si zatrudnila (jer se to sa sigurnoscu ne moze ni znati) nego po datumu zadnje m.
    dakle, danas si 5+3.
    ja sam na prvi pregled isla s 8+2 da se postedim ima srca/nema srca. ali vjerujem da je sve iza 6tt ok za naruciti se.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mislim da bi za tjedan dana mogla na pregled, radoznalice.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja bih isto cekala 8 tjedana, osim ako znas da ginekolog ima dobar UZV (bolju masinu od neke iz doba Kremenka) i da zna ocitati otkucaje koji su vidljivi, ali se nece cuti. Ako nema... stvarno cekaj osam tjedana od 18.10., bit ce ti lakse.

Ja sam u prvoj trudnoci bila s 5+2 na prvom UZV, s obzirom da sam sluzbeno bila MPO pacijent. Vidjela se gestacijska sa zumanjkom i to je to. Nakon toga me pregledavao ginekolog u HR koji nije vidio otkucaje, a jos manje cuo, do 8+ nesto. Druga ginekologica u HR ih je nasla s 8+0. Itakoto. Stresno.

Ovaj put sam bila na prvom pregledu s 8+0 i sve se vidjelo. Prije toga nas ovdje nitko ne zeli pregledavati, osim ako postoji nesto sto indicira opasnost po zivot (zene).

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam kao i melange išla sa 8+3, jer bi se valjda pojela živa da sam išla ranije, a nije još bilo srčeka, pričekaj još 2 tjedna pa odi.

Danas bila na pregledu CRP 25 urinokultura ok, jedino leukociti u urinu, al veli dr. da nije strašno, curka super 1100 g, ja na +3 kg.. šefica lupa na sve strane, voli kad mazim trbuh, al kad mm stavi ruku odmah se umiri, heheh, sigurno kuži da nisam ja
    Danas smo 27+5

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Hvala na savjetu poslusati cu vas sacekat cu jos tjedan, dva s obzirom da me sad strah da sta lose ne bude kad bi otisla a da ne cujem otkucaj srca mislim da bi pala u depresiju i brigu.
    Hvala sto ste tu
    Kiara79 drago mi je zbog vas, jedva cekam to da docekam.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

radoznalice, ako vec znas kod kojeg ginekologa ces ici, nazovi ga, reci da ti je test pozitivan i nek ti rezervira termin kad trebas doci.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kiara, i meni pao crp, a i riješila sam se enterokoka, nalaz urinokulture je fiziološka flora.
    Crp je 21.
    Valjda će sada krenuti na bolje.
    Rekao mi gin preko telefona da je to sve super i da su te vrijednosti crp-a kod mene očito normalne.
    Za tjedan dana sam na pregledu, jedva čekam, najgori su ti zadnji dani pred sam pregled.
    Tri tjedna proleti, a zadnji tjedan se vuče.

Super za pregled i crp, napredujemo obje puževim korakom.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure, kako spavate po noći?
    Ja se stvarno namučim, pogotovo zadnjih dana. Svakih 2h se budim, trbuh mi je toliko težak tako da kad legnem na bok se istegne sastrane pa boli i nateže .. Onda se okružim jastucima pa nekako polubočno na leđima uspijem zaspat..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stavi jastuk ispod trbuha, bocno, kad legnes tako na stranu. Plus drugi (ili isti, ako je dugacak) izmedju nogu, izmedju koljena.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Medeja , dobro osjecam se ali jos nisam dokraja opusteno i mislim da necu dok to maleno ne primim u ruke.... Lupka malena svaki dan ali najvise po danu... Ujutro, navecer i po noci mirna!!!!!

Ja po noci isto ne spavam jednostavno mi je tesko i nikako da namjestim se a tek mi 24tt ....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je..i mene muči spavanje. Bolje rečeno okretanje,svaki okret me zbudi,koma jedna. Pa mi utrne bok,pa se ispružim,pa me ulovi bh...i tak do jutra. Često više ne zaspim nakon 6.
    Danas smo kupili odjelce za našeg mišeka i njegov dolazak iz rodilišta. I sebe sam počastila novim gačama.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Uh malo lakse kad vidim da nisam jedina.. Žužy mene isto bh onda ulovi
    Bas se vidi da smo tu po tjednima..

Kaae ma imam onaj banana jastuk ali moram nać neki određene visine da naslonim trbuh na njega. A trbuh mi je ono skroz u špic, imam uske kukiće i nisu nis išli u širinu , sve ide unaprijed

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kad stavis nesto medju koljena i pod ruku, onda trbuh vise ne zateze prema naprijed, odnosno ne bi te trebao prevrtati prema krevetu. Ovako nekako: http://cache.relaxtheback.com/media/...lp-YGliA-S.jpg

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kad stavis nesto medju koljena i pod ruku, onda trbuh vise ne zateze prema naprijed, odnosno ne bi te trebao prevrtati prema krevetu. Ovako nekako: http://cache.relaxtheback.com/media/...lp-YGliA-S.jpg
    Aaa kuzim, inace sam spavala ovako kao na slici i nije dobro . Sad sam jastuk stavila pod ruku tj rame na gornji dio banane i stvarno je malo lakse. Idemo probat zaspat! Tnx kaae

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ah,po danu se vučem po tom jastuku i zbilja ga nebi dala za ništ. Al po noći mi samo smeta pod poplunom..
    Pa radije naguram popluna između nogu.
    I da,paše mi kad stavim manjeg jastučića ispod trbuha..ko potporanj.
    Novost mi je da mi je vruće uglavnom po noći i mm se čudi jer sam inače zimogrozna sa vječno hladnim nogama i ne makivam poplun niti ljeti. Zimi samo dodam deku. Sad ne da nemam deku nego se tak oznojim da mi bude majica mokra ispod cica. Ajme...pa se raskrijem,pa se pokrivam kad sam mokra...ajme noćnih li ceremonija.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja prijavljujem noćno ne spavanje, ali volim te brige jer znam koliko sam ih čekala, a i svjesna koliko žena bi ih voljela osjetiti!
    cure, koliko god teško bilo ne spavati, uživajte, i u trudnoći, ali isto tako i u činjenici da sada ipak možete spavati! uskoro kad dođe mali mirišljavi smotuljak, spavanje će biti puno rjeđe...

šaljem vam svima pusu trudnice moje!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kudri tako je! Ne jadam se nikome (sem vama) sretna sam kaj sam tu di jesam jer sam dugo čekala biti trudna. Jučer su mi suze išle dok sam rekla svom kak sam se znala pitati hoću li ikad kupovati oblekicu svojoj bebi a ne uvijek tuđima. Ova beba dolazi doma s nama i bude tu zauvijek.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam si već kupila onaj veeeliki kifla jastuk baš za spavanje od 190cm i njime se okružim, pod trbuh,iza leđa, među noge i zaista me spasio jer ja i zbog mučnina još uvijek jako loše spavam i budim se :/
    Prvo sam probala s kombinacijom više jastuka al ih u toku noći izgubim i izguram po krevetu..nije funkcioniralo za mene..

Prije dva dana osjetila sam one "leptiriće" pokraj jajnika i sigurna sam da je to bio bebac,jer nije bilo ni ko crijeva ni plinovi..Al od tada ništa..ja postajem nestrpljiva i pomalo paranoična kad će se javiti da osjetim..i ono najgore,je li sve uredu..počela sam već brijati da ću na UVZ danas..
    Danas smo 18+2t..još je rano za neke ocite i bitnije pomake?
    Posljednje uređivanje od LadyB : 26.11.2015. at 11:24

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady ne brini tako je i meni bilo , nedje sa 20 sam bas jasno mogla razabrat tuk-tuk a tamo od 18-og kao neki balončići tu i tamo , nisam bila sigurna jesu li crijeva ili sto drugo..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Lady ne brini tako je i meni bilo , nedje sa 20 sam bas jasno mogla razabrat tuk-tuk a tamo od 18-og kao neki balončići tu i tamo , nisam bila sigurna jesu li crijeva ili sto drugo..
    Thx a što ću pitam..nemam ni jednu trudnicu s iskustvom pored sebe..a moja mama se ne sjeća točno nego mi kaže da je ona osjetila u 5mj prvi put a to su tjedni i tjedni :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •