Stranica 310 od 581 PrviPrvi ... 210260300308309310311312320360410 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 15,451 do 15,500 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam u 20tt osjetila baš mala lupkanja, moj je preskočio leptiriće i škakljanja.
    Sada ga osjetim najviše ponad stidne kosti.
    Skužila sam gdje su mi crijeva, njih znam često osjetiti, pomiču mi cijeli trbuh.
    Iznad maternice su mi i s lijeve strane.
    Njegovi su pokreti puno ugodniji i nježniji te slabiji. I to zato jer mi posteljica ide desnim bridom pa ga stvarno sve skupa slabo osjetim.
    Fali da me lupka, da ga pošteno osjetim.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 26.11.2015. at 15:03

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Lady, ja sam u prvoj trudnoći leptiriće osjetila s 18 tjedana...ali isto nije bilo svaki dan. Sad, u drugoj trudnoći te iste leptiriće prepoznala sam već s 16 tjedana, ali onda je bila pauza od tjedan-dva, pa opet nešto sitno. TO su ti tako sitni udarci da možeš danima ništa ne osjetiti! NIšta ne brini! Uskoro će narasti i lupati pošteno!

A moj se nekako primiro zadnje dane...vjerojatno jadničak više nema mjesta, a možda se i priprema za dolazak...Ko zna. Još je malo do termina, 12 dana...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U prvoj trudnici nisam osjecala nikakve leptirice, koliko se sjecam. Bas mi je bilo cudno da nista nisam uspjela raspoznati. Prvi put sam bas bila sigurna da je beba kad me s valjda 18-20 tjedana, ne sjecam se tocno, gurnuo tako da je narastao rog na trbuhu.

Ovaj put sam prvo nesto osjetila s 11+6 i to se ponavljalo tu i tamo tjednima. Doktor je rekao da je moguce, s obzirom na polozaj posteljice, ali da naravno ne mozemo znati (tako sam i ja razmisljala). Onda neko vrijeme nije bilo nista, a s oko 16 tjedana, ili kad vec, je sve postalo jasnije. Ovu drugu bebu opcenito osjetim drugacije nego prvoga. On se nekako micao kao ogromni hipo, s lijeva nadesno, pa gore dolje, i gurao kvrge prema van, a ova beba udara kao mala divljakusa i to uglavnom prema 'unutra', odnosno direktno u organe.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam sinoć legla u krevet i skužila da se ne sjećam da se ovaj mali javio cijeli dan pa sam ga provocirala lupkanjem da uzvrati...dobila sam nešto sramežljivo zauzvrat...
    tako da se stvarno ne sjećam kad sam skužila da crijeva nisu crijeva nego lupkanje...

i u prvoj T a evo i sada (ušla u 36ti tjedan) spavam ko' beba...u biti,ne, to je urbani mit,bebe ne spavaju a ja spavam...
    OK, ako ne računam jednu noć kad sam se probudila piškit i dvije radi grča u nogama...ostalo kako legnem, tako se ujutro probudim....
    tako da uživam dok još mogu,psihički se pripremam na navijanje alarma i buđenje svako 2-2,5h za noćne podoje!

od ponedjeljka sam svako jutro na bazenu i plivam po 1h, toplo preporučam tko ima gdje,vjerujem da je i bebačima super feeling kad su u vodi...kad bi bar i porod mogla tako...šalim se sa ovima u spa hotela da bi im mogla rodit u bazenu...

ne znam kako vi,ja sam špajzu opremila čajevima za dojilje i počela sam ih piti, to je pola marketing ali se osjećam bolje misleći da već radim na produkciji...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 26.11.2015. at 18:07

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A cajevi ne stete, sigurno (ako nisu od stetnih tvari ), ali najbolje ce beba rijestiti pitanje produkcije.

Plivanje je super, mi smo na bazenu jednom tjedno. Ne mogu bas plivati kako bih htjela, s obzirom da vodim uskoro-trogodisnjaka sa sobom, ali opet se dovoljno 'naradim'. Ja sam imala opciju koristenja kade za vrijeme poroda (ne znam bi li mi dali da ostanem unutra i za izgon), ali nije mi ni u jednom trenutku palo na pamet. (Mislim, na kraju krajeva, odabrala sam roditi lezeci napola na strani, napola na ledjima, sto mi je zvucalo nezamislivo kad sam pisala plan poroda).

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

zasad skulirana, koje čajeve? ja sam kupila kim, anis, komorač i piskavicu.
    ali kao da sam negdje pročitala da se nešto od toga ne preporuča u trudnoći nego tek iza? ne znam jesam li zabrijala.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam ti u DM-a i Mullera kupila po par vrsta pa sad isprobavam koji mi je najboljeg okusa...
    ali po sastavu ti je to manje više sve isto,to što si nabrojila...u jednom još ima matičnjak...na svima piše za pijenje u trudnoći i dojenju...(ko moš počet i prije za pospješivanje produkcije)...mislim da bi matičnjak mogo bit sporan ali šalica-dvije dnevno u tim količinama su zanemarive....

Kaae,kad prvi put zaglibiš onda drugi put pucaš svim raspoloživim sredstvima...

e,ima i neko weledino ulje za masažu dojki (ne i bradavica,jel'), ko za prokrvljivanje mliječnih kanalića,od 38TT se koristi...pa kad već medjicu častim da i njih malo namažemo,dobro u biti to ću MMu prepustit...

ja sam u ned obećala juniorki da je vodim sa sobom na bazen,taj sam dan otpisala za plivanje,mogu mislit na što će to ličit...
    joooj,što bi ja dala za porod u vodi i tu opciju, na dan kad sam malu rodila sam bila na plaži...
    u moru/vodi se osjećam u svom elementu,ima bit da sam bila riba u prošlom životu...

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Da li je neka od trudnica imala problem na pocetku sa iscjedkom bijelo zuckaste boje, i povremeno kao da mi neko iglom bocne jajnik(ruzan osjecaj), a mucnine danas kao i da nemam pa se bojim da nije nesto ok

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Takav je iscjedak normalan, kao i senzacija u jajnicima (maternica se širi pa i ligamenti).
    Mene još uvije štreca u predjelu jajnika.
    Nagli izostanak mučnina ništa ne mora značiti, sada si hormonalni vrtuljak.
    Ne brini, već ti sutra ujutro može biti loše kao nikad do sada u trudnoći.
    Meni izostale mučnine u 9tt, prepala sam se, taman bilo vrijeme kontrole pa se uvjerila da je sve okej.
    Za dva su se dana mučnine vratile i ostale do 20tt.
    Imam ih i sada ponekad.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Eventualno bi mogla, ako te nastavi boljeti u predjelu jajniku, napraviti pretragu urina i prema potrebi urinokulturu.
    To ponekad može biti povezano.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Takav je iscjedak normalan, kao i senzacija u jajnicima (maternica se širi pa i
    ligamenti).
    Mene još uvije štreca u predjelu jajnika.
    Nagli izostanak mučnina ništa ne mora značiti, sada si hormonalni vrtuljak.
    Ne brini, već ti sutra ujutro može biti loše kao nikad do sada u trudnoći.
    Meni izostale mučnine u 9tt, prepala sam se, taman bilo vrijeme kontrole pa se uvjerila da je sve okej.
    Za dva su se dana mučnine vratile i ostale do 20tt.
    Imam ih i sada ponekad.
    Brinula sam se prethodni dana kako podnositi mucnine bas znaju biti lose a danas me strah sto ih nema. A 8.11 kad sam bila na rutinskom pregledu ginekolog mi je rekao da imam blage nahlade pa sad me strah da ne naskodi nesto, a jos mi rano po preporuci drugih da idem na pregled.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Eventualno bi mogla, ako te nastavi boljeti u
    predjelu jajniku, napraviti pretragu urina i prema potrebi urinokulturu.
    To ponekad može biti povezano.
    Hvala na savjetu valjda ce biti ok bar dok ne bude vrijeme odlasku ginekologu sad ce 6t, ako do tad ne poludim od brige, strah me svake promjene.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo mene s pregleda. I dalje se otvaram , ali doc se nada jos kojem tjednu ..
    Ono sto mene brine su otkucaji na ctg ., jedan moment su došli na 200 i sestra napravila paniku i zvala doca on kaže ma nista to nije, ne mora to nista značiti (?)
    Ima tko slično iskustvo?
    Inace ja bebu osjetim onako malo divlja pa nista par sati pa se malo javi i tako,. Žužy jel i tebi tako?
    Sad me sve brine jooooooj

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj dominikslatki prvotno napisa Vidi poruku
    Ono sto mene brine su otkucaji na ctg ., jedan moment su došli na 200 i sestra napravila paniku i zvala doca on kaže ma nista to nije, ne mora to nista značiti (?)
    Ima tko slično iskustvo?
    Inace ja bebu osjetim onako malo divlja pa nista par sati pa se malo javi i tako,. Žužy jel i tebi tako?
    Imala je i moja curka otkucaje do 200, kad sam ja bila u panici. Unatoč tome, imale smo najbolje ctg-e na odjelu. Dešava se. A ti si bila sigurno prestrašena pa je i ona bila malo uzbuđena.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ima tko slično iskustvo?
    Kolko si se otvorila od zadnji puta?
    Sa otkucajima nemam iskustva,nisam još bila na ctg-u..tebe su prikopčali pretpostavljam zbog otvaranja?
    A bebini udarci,ja svog osjetim kroz čitav dan..ima krače periode da se ne javi ali reagira mi na dodire i javi se ubrzo kak ga podragam. Jedina razlika je da to više nisu snažni udarci kao od početka več sad osjetim migoljenje i meškoljenje po čitavom trbuhu. Jučer pratim u isto vrijeme i dolje među dlakama skroz di je glavica i desno mi je guzu izbacil i lijevo skroz me gurkal nogicama.
    To kak ti osjetiš svoju bebu je skroz normalno ko što i ja svoju. Svaka ima svoj ritam,neke više dremaju u nutra a neke se više vrpolje. Znaš kak je ljube znala reči da joj se njena ne javi po tri dana. Sve je to ok,bitno da se javi kroz dan.
    I bitno da je sve dobro prešlo na pregledu,protoci,mjere...i kak Muma veli,vjerojatno se i beba na tren uzbudi,pomjeri,pa i ctg poskoči.
    I,sutra si 32 tt!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Muma sto je najbolje ja sam skroz smirena bila.. Kad je to išlo do 200 je bas divljala cijeli trbuh mi je plesao. Kasnije su otkucaji pali ali tada je bila mirna skroz..Samo da joj nesto ne smeta....

Žužy nas kopcaju na ctg na redovnoj kontroli nakon 30. Tjedna .. Zadnji put mi je bio uredan..

Otvorila sam se 1 prst unatoč strogom lezanju.. Samo da izguramo jos malo ..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas tvrde da otvaranje i lezanje nemaju konkretne veze, odnosno da lezanje u pravilu ne smanjuje vjerojatnost preranog otvaranja.

Koliko si sad otvorena? Jos nekoliko tjedana pa ste u izuzetno sigurnoj grupi...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo, i ja se najzad javljam na ovoj temi, iako nikako da se osetim da tu stvarno pripadam. Danas smo bili na prvom ultrazvuku i videli i čuli srculence ☺. Ja sam za sad prilično smirena i imam osećaj da će sve biti u redu, ali samo čekam da me počnu loviti strahovi, pa cu vas gnjaviti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dominikslatki,na kolko je procijenjena bebica,kolko je teška?
    Ti činiš sve što možeš..eto,na otvaranje ne možeš utjecati. Dan po dan draga,bude sve dobro,mora biti!
    vojvodjanka,bravo za srce malo! Jako sam sretna zbog tebe,nek se tako i nastavi..sve kako treba!
    U jednu ruku,i bolje da ne pripadaš na ovu temu...med sve ove strahove i probleme. Ali,navrati ponekad da nas update-aš.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Skulirana, blago tebi za spavanje.
    Neku sam se noć dizala svakih sat vremena piškiti, ali ono, ne malo nego puno.
    Ja uopće ne zadržavam vodu, prstenje mi spada s ruku.
    A jučer sam išla tri puta u pola sata piškiti nakon što sam legla u krevet.
    Mali mi je s glavom na mjehuru, valjda ga je zamijenio za jastuk, a posteljica je dekica. Ušuškao se nisko i samo mrda tu i tamo oko stidne kosti. Tu najviše osjetim pokrete.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I da, vojvodjanka, dobro nam došla!!! I ostala nam još 7 mjeseci i nešto sitno.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Skulirana, blago tebi za spavanje.
    Neku sam se noć dizala svakih sat vremena piškiti, ali ono, ne malo nego puno.
    Ja uopće ne zadržavam vodu, prstenje mi spada s ruku.
    A jučer sam išla tri puta u pola sata piškiti nakon što sam legla u krevet.
    Mali mi je s glavom na mjehuru, valjda ga je zamijenio za jastuk, a posteljica je dekica. Ušuškao se nisko i samo mrda tu i tamo oko stidne kosti. Tu najviše osjetim pokrete.
    E stvarno kad tebe čitam, ko da sam ja pisala, izluđuju me ti odlasci na wc, i to ono par kapi.. ma poludit!
    Spavanje, heheh, što je to?? Zaspim oko 1, pa do 3 i onda brundam do 5.. odspavam eventualno popodne kad J ide spavati, onda se voli zalijepiti za mene, pa i ja malo dremuckam. Inače moja je divljakuša lupa 3-4 dana od jutra do večeri, pa je 2 dana nema, eventualno lupne koji put toliko da se javi, al kad divlja nekad zna biti malo i neugodno, premjesti mi sve organe

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I da, vojvodjanka, dobro nam došla!!! I ostala nam još 7 mjeseci i nešto sitno.
    X

Muma,
    p.s. čekam priču s poroda

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas tvrde da otvaranje i lezanje nemaju konkretne veze, odnosno da lezanje u pravilu ne smanjuje vjerojatnost preranog otvaranja.

Koliko si sad otvorena? Jos nekoliko tjedana pa ste u izuzetno sigurnoj grupi...
    Da , znam da oko tog ležanja postoje oprečna mišljenja, ali meni je lakse u horizontali kad san na nogama imam osjećaj da ce sve ispast i odmah moram piškit ..
    Otvorena sam 1 prst..

Žužy vidis vidis rekao mi je izračunat cu vam težinu i na kraju smo zaboravili.. Ako tko zna izračunat dam mjere, nemam pojma kako oni to računaju..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nadam se da ne panicare oko 1 prsta, to stvarno ne bi trebalo biti ama bas nista. Ali ako ti je lakse lezati onda, naravno, odmaraj!

Mozes ovdje racunati tezinu: http://www.babymed.com/tools/ultraso...ht-calculator#

Vjerojatno imas podatke za head circumference, femur, i abdominal circumference. I naravno gestation.

Mislim da su mjere po Hadlocku najustaljenije.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 27.11.2015. at 18:39

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma i ja i ja čekam! Predivna je!!!!
    Posljednje uređivanje od željkica : 27.11.2015. at 18:58

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Muma, malena je ko lutkica. Preslatka je.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nadam se da ne panicare oko 1 prsta, to stvarno ne bi trebalo biti ama bas nista. Ali ako ti je lakse lezati onda, naravno, odmaraj!

Mozes ovdje racunati tezinu: http://www.babymed.com/tools/ultraso...ht-calculator#

Vjerojatno imas podatke za head circumference, femur, i abdominal circumference. I naravno gestation.

Evo unijela i onda mi izbaci masu toga i gramaža a ja bas ne stojim najbolje s engleskim . Di mi piše da ta procijenjena težina? Mislim koja rubrika?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajd stavi negje brojke koje si dobila, nemam svoje nigdje pri ruci pa ne znam sto bih upisala, a da ima smisla.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ni ja tu niš ne kontam...imaš koju tablicu na rvackom

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

http://www.poliklinika-harni.hr/ac.aspx

Tu si provjerim za kolko tt mi je koja od mjera (glavica,femur,trbuščić) i uglavnom tjedni odstupaju od mjera na uzv-u kod moje gin,ali ništ strašno.
    Za izračun gramaže na temelju tih mjera nisam našla.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ajd stavi negje brojke koje si dobila, nemam svoje nigdje pri ruci pa ne znam sto bih upisala, a da ima smisla.
    Evo: bpd 77, fl 60, ac 295, c 40.

Ovo c nemam pojma sta je.
    Žužy i ja gledam po harniju i svaka mjera mi dođe za drugi tjedan ..

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Cure da li je normalno osjećati grčeve u trbuhu kao pred mengu u 32tt...imala sam ih u početku i onda je prestalo i sad opet

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mona ja ih imam svakodnevno ali se smire nakon nekog vremena i u preponama ih imam redovito
    Mislim da je bitno da ne idu kroz leđa

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hvala draga...kad mi kažu trudnoća ti je nešto najljepše mislim naravno da je nosiš u sebi novi život ali ta napetost od samog početka me ubija ako boli zašto boli ako neboli zašto neboli....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo: bpd 77, fl 60, ac 295, c 40.

Ovo c nemam pojma sta je.
    Žužy i ja gledam po harniju i svaka mjera mi dođe za drugi tjedan ..
    Jos fale tjedni.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jos fale tjedni.
    Upss, da, 32.tj.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vojvodjanka.........dobrodošla među trudnice...očito trebamo ti i ja neku temu otvoriti da možemo mljet..mi sve koje smo manje T od ostalih ovdje...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dominik, fali ti HC, iliti opseg glave... tako da ne zeli izbaciti nista. Za sad nisam uspjela pohvatati sto bi bio onaj C....

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A to onda nemam jer mi samo ovo pise.. Mozda je taj c opseg glave?
    Meni je izbacilo neke grame ali u vise kategorija a nisam razumjela sto znače.
    Ma ne sekiraj se kaae znat cu za 10 dana ako se sjetim.. Od stresova sve zaboravim pitat ..

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala draga...kad mi kažu trudnoća ti je nešto najljepše mislim naravno da je nosiš u sebi novi život ali ta napetost od samog početka me ubija ako boli zašto boli ako neboli zašto neboli....
    Znam kako ti i je i sama sam stao u strahu.
    A opet si mislim da mu je tu najbolje, čim se rodi kreću nove brige.
    Mislim da onoga dana kada se rodi neću bez brige na pameti zaspati i tako do kraja života.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A to onda nemam jer mi samo ovo pise.. Mozda je taj c opseg glave?
    Meni je izbacilo neke grame ali u vise kategorija a nisam razumjela sto znače.
    Ma ne sekiraj se kaae znat cu za 10 dana ako se sjetim.. Od stresova sve zaboravim pitat ..
    Preveliko ili premalo je za glavu - obicno su mjere u milimetrima, znaci 4cm ne moze za opseg, a 40 je puno previse, s obzirom da je neki prosjek 35 cm na porodu, u terminu.

Grami koje izbacuje su prosjecni grami za 32 tjedna, nazalost nista specificno za tvoju bebu jer fali ta mjera.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala kaae evo pomogla mi njuškica u inbox tako da imam rezultat otprilike !

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Super!
    Jesi saznala sto je C?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nemam pojma i dalje sto je to c , ako slucajno tko zna nek javi.
    Evo prislijedujem link za izračun i jos jednom se zahvaljujem dragoj korisnici na info.
    http://www.gravidanzaonline.it/calco...-peso-feto.htm

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ta je tablica vjerojatno vrlo, vrlo okvirna (iako niti jedno mjerenje ne moze biti tocno, s obzirom da su mjere relativno 'otprilike', uzete s ekrana). Vecina lijecnika racuna po formuli koja trazi opseg glave i trbuha, duzinu femura i tocnu gestacijsku dob. Mislim da je formula po Hadlocku.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I sluzbeno prijavljujem da mi je dosta! Ne spavam,noge i ruke ko buzdovani i booole!! Trbuh ogroman!! Ko cce izdrzati jos tjedan dana!?? Ajde mali vise!!
    Do prije par dana bila sam ko zmaj,a sad ko neki ogroman pokvareni kit

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajoj kudri,
    Bit će bolje...

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Vojvodjanka.........dobrodošla među trudnice...očito trebamo ti i ja neku temu otvoriti da možemo mljet..mi sve koje smo manje T od ostalih ovdje...
    Slažem se ☺! Ali je korisno i pratiti ovu temu i pokupiti mnoge informacije. Brzo ćemo i mi stići do ovih briga

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I ja ću se upisati ovde.

Trudna 10+5 i počela sam osećati kontrakcije. U prvoj trudnoći su krenule u 12t, ali ginekolog tome nije pridavao mnogo pažnje. Kada bih mu se požalila da mi često stomak bude tvrd i bolan, on bi mi rekao da malo usporim tempo. Ležanje na boku kada dođe do toga i povećane količine magnezijuma su, čini mi se, ublažavale problem.

Sada opet isto, ali drugi ginekolog koji mi od početka trudnoće želi otvoriti bolovanje. Imala sam smeđkasti iscedak i odmah me htela slati na komplikacije. Dogovorile smo se da ću joj se javiti odmah ako se ponovi. Uvela sam folnu i iscedak je nestao. I dalje se čudi što još uvek radim, iako mi posao nije naporan. Ja sve mislim da ako sam prošli put izgurala 42t i na kraju se nisam ni otvarala niti su kontrakcije bile dovoljno jake da se porođaj završi prirodno, da ću i sada izdržati do kraja. Jedino sada imam intenzivnu četvorogodišnjakinju, jedan carski rez i starija sam, pa se brzo umaram i stalno me nešto bolucka.

Pozdrav svima i da nam brige budu manje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •