sad vidim na pismu od pvt ginića da
je napisao ord. B-SHB,dakle to je to (meni je novo jer 2011te nisam nijedan bris pred porod radila) a ova pametnjakovićka od sestre kod socijalnog na uputnicu napisala: CB/MYCOPL-UREAPL. CHLAMYD,CERVIX - AE, ANAE, RODNICA....jesus,dakle sve je ispisala osim onog što je trebalo...

sreća pa imam do petka poći to ispraviti....
žužy,trebaš vidit sveki na što liči,ona je komirana a ni pola stvari ne radi ko ja, razni prirodni pripravci i postupci mogu puno pomoć,pogotovo ako napadneš u začetku!
ja bi propolisom riješila početna škakuljanja u grlu bez problema....no sad sam se odjednom jučer probudila sa noževima u grlu...

slažem se da su pastile papilova,za 40kn koliko košta kutija Strepsilsa kupim masu đumbira i ostalih stvari...
sjećam se da sam bila bolesna (temp do 39°C) na samom početku 1ve trudnoće,to mi je bilo jedno od prvih pitanja na ovom forumu,baš su svi pisali (a i ginić mi je to rekao) da popijem nešto za snižavanje temp jer da se u tom slučaju plod više pati ako ne snižavaš temp!
sada,pu pu pu nemam febru...
danas sam se vidjela s kolegicom s posla, 2-3 tjedna više trudna od mene,njoj trbuh totalno drugačije izgleda,njen je ful nisko i što mi je najzanimljivije, ona kad priča i smije se on cijeli poskakiva a moj tvrdo ko kamen stoji,ono ko' neka velika kugla....a u nje lopsica-hopsica...
radoznalica,mene si zbunila spominjanjem abortusa,pomislila sam da si više trudna,no sa 5-6 tjedana se radi kiretaža,odnosno ništa ukoliko se spontano očistiš...