Stranica 344 od 581 PrviPrvi ... 244294334342343344345346354394444 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 17,151 do 17,200 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj vucica prvotno napisa Vidi poruku
    Helloo...vidim priča se o seksu.. Na početku mi je libido bio nula, još uvijek je, al malo se vraća..također nismo se seksali u početku, prvo radi utrića, a i zbog mučnina i povraćanja..svakako mi nije bilo do toga. Neki dan smo krenuli, ali je čudno, haha..nekako se nikako opustiti ni ja ni on, a poslije mi je nekako sve i bilo nadraženo i nekako me boluckalo, valjda jer dugo nismo. Mm kaže da sutra pitamo na pregledu jel smijemo i jel pametno da on svrši u mene..Što se mene tiče i dok nisam bila trudna kad dugo nemamo odnos, onda se baš stisnem kako bi rekla, što ga više prakticiram, bolje je. Ali nikako da mi se vrati moj stari libido..pitam se i hoće li?!
    Pa ja mislim da smije svrsavati u tebe,nebi to trebalo nista smetati,kad si prestala sa utricima ja ih jos koristim,vidjet cu iduci tjedan na pregledu,kako je rekao doktor da cemo ih postepeno ukidati,smanjit cemo na 2x2 i tako malo po malo skroz,jer naglo ako stanemo postoji mogucnost da prokrvarim,tako je bilo njima kojima je naglo ukinut pa su naglo prokrvarile,pa im je opet vracen utric i onda je stalo.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tina stavljala sam utrice do 12 tj...nisu mi ih postupno ukinili..a nisam ni prokrvarila, hvala bogu. Ma to za svršavanje pitam jer sperma sadržava prostaglandine, hormone koji se koriste i kod indukcije porođaja. Oni omekšavaju cerviks maternice.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Tina stavljala sam utrice do 12 tj...nisu mi ih postupno ukinili..a nisam ni prokrvarila, hvala bogu. Ma to za svršavanje pitam jer sperma sadržava prostaglandine, hormone koji se koriste i kod indukcije porođaja. Oni omekšavaju cerviks maternice.
    Znam da,za svaki slucaj pitaj sutra,mene je isto boljelo nakon seksa,kao da nam je prvi puta,ocito zbog toga sta nismo par mjeseci nista.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeja draga,čestitam na bebici!
    Svima puno pusa šaljemo moj mišek i ja

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kako znati curi li mi plodna voda? Četvrta trudnoća, 1.tjedan. Znam da je normalno imati pojačani iscjedak....i nije da nemam iskustva.. ali danas je taj pojačani iscjedak baš pojačani... Ima li netko mudar savjet....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sorry, 31.tjedan

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

casa, plodna voda ima slatkast miris, i tako je mozes razlikovati od urina. zatim, ako legnes neko vreme, pa ustanes, i ako tada iscuri, veca je mogucnost da je plodna voda. meni se desavalo da ako cucnem kad se tusiram, kasnije iscuri neka voda, nisam nikad shvatila je li iz vagine ili je urin, ali je delovalo kao plodna voda. Defitivno nije bila, jer mi nije ni pukao vodenjak nikada :D, a rodila sam s 41+1 (ili 2) cetvrtu bebu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam bila prilicno uvjerena u drugoj trudnoci da mi curka plodna voda zadnjih 3-4 tjedna. Cijedilo se kod malo vecih napora, kasnije kod jedva ikakvog napora, a bilo je nekakvo mlijecno, vrlo slatkasto-sirnog cudnog (u smislu meni skroz nepoznatog) mirisa. Ali nis'. Ni plodna voda, niti infekcija. Vodenjak je pukao jedno dvije minute prije nego se beba rodila.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prestalo je. Ali jucer je cijeli dan pooolako curila neka tekucina bez boje i mirisa. Urin nije sigurno. Osjecam djetetove pokrete. Ni u jednoj trudnoci mi vodenjak nije spontano pukao prije izgona. Trebam li sad ici doktoru? Ili da cekam redovni pregled za tjedan dana. Sklonija sam cekat sljedeci tjedan al nikad panicara od mene.

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Pozdrav Cure.
    Moj bebač super napreduje. Ima 42 dana i oko 5 kg.

Imam pitanje za prijateljicu. Ja sam već zaboravila proceduru.
    Ona je u 19 tt i sve prolazi ok.
    Zanima je da li je potrebno raditi briseve i za što i kada?
    Više prevencije radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Vucice,jesi bila na pregledu,sta kaze doktor,jel beba narasla?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sve je u redu Tina, mjerio je bebu, odgovara za tjedan u kojem sam..narucio me za 9.3.
    Beba se bas zavalila nekako, mislim da je spavala, hehhe..

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dal se mice polako,koliko ti sad onda je po tjednima trudnoca?

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Mene moj svaka 4 tjedna narucuje,pa mi dugoooo

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danas sam 14+3...micala se na proslim pregledima, danas nisam vidjela..bila je mirna...
    Posljednje uređivanje od vucica : 18.02.2016. at 22:56

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Moja se jos nikako nije micala,nisam vidjela,nadam se da hoce sad na ovom pregledu,tada je bilo 11+3,pa je bilo rano da se vide pokreti,bila je mirna ili miran ,nadam se samo da je to u redu?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

casa, to je sve vrlo subjektivno (tj tesko je preneti i prema prenetom shvatiti sta se desava), ali ja ne verujem da bi ti plodova voda prestala curiti da je vodenjak zaista ostecen.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tina ma sigurno je u redu, ja sam bas vidjela kako se mice dok jos nije ni izgledala kao covjek, heheh..cak mi dr to pokazao..kad ides na pregled? Ja se nadam da cu na sljedecem pregledu saznati spol, tad cu biti 17+2.
    I pitala sam dr za odnose, rekao je slobodno...pa eto.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja idem 23 sad u utorak,jedva cekamo,mozda saznamo i spol,ide i muz samnom u nutra,ovaj puta ce raditi UZV preko trbuha,pa cemo vidjeti,al najbitnije mi je da je sve u redu,ako vidi spol dobro,ako ne hoce kasnije.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav curke.... nisam trudnica (odavno već) al mi je šogorica u 25 tjednu trudnoće. Jučer je bila na pregledu i kaže joj doktorica da je otvorena 2 prsta, rekla joj da miruje i da dođe opet za 7 dana. Ima ona već neko vrijeme kontrakcije-niišta strašno ali osjeti. E sad- ja sam sad već stvarno to sve pozaboravljala ali meni se čini da je to ovako rano dosta ozbiljno i mislim da ju je trebala uputiti u bolnicu . Molim Vas iskustva ....
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 19.02.2016. at 14:47

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tina1993 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja idem 23 sad u utorak,jedva cekamo,mozda saznamo i spol,ide i muz samnom u nutra,ovaj puta ce raditi UZV preko trbuha,pa cemo vidjeti,al najbitnije mi je da je sve u redu,ako vidi spol dobro,ako ne hoce kasnije.
    Meni je još uvijek radio vaginalni uzv, mozda od iduceg ce preko trbuha, nemam pojma..Ma jos ti je rano za spol, ako si u tjednu kao i ja..

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

A tada cu biti u 15tt,pa reko mozda se vidi,jer koliko sam citala malo po netu,pise ako ovaj tjedan imate zakazan uzv,mozda saznate spol bebe.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok mame kako ste meni je ovo druga trudnoca prva je bila super ali ova je pun a iznenadenja, uz as no sam nervous sve mi smeta trudna sam 20th blizanci. ...strogo mirovati ali pored dvogodisnjaka je to nemoguca misija☺

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok mame kako ste meni je ovo druga trudnoca prva je bila super ali ova je pun a iznenadenja, uz as no sam nervous sve mi smeta trudna sam 20th blizanci. ...strogo mirovati ali pored dvogodisnjaka je to nemoguca misija☺
    Pozdrav i tebi,dobro dosla,svaki dan je drugaciji,to je trudnoca,hormoni i sve divlja,ali sve se to smiri sa vremenom,i ja sam stalno nervozna,nama je ovo prva beba,nakon borbe,pa je normalno da se i svega bojimo,ako moras mirovati,miruj sto vise,je da je teze uz dijete,ali moras misliti i na bebice u trbuhu,ako ti ga ima tko pricuvati barem na par sati da se odmoris malo to bi bilo super,samo polako i opusteno koliko god mozes.

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

dodagoda ja isto mislim da je to malo neozbiljno od doktora da je pošalje doma, mislim da je 2 prsta dosta ozbiljan nalaz za te tjedne trudnoće. Meni je u drugoj trudnoći cerviks bio otvoren za 1 prst i odmah su me ostavili u bolnici, bila sam trudna 24tt. Nažalost ta trudnoća nije dobro završila, ali ne zbog toga. Ja bi na njenom mjestu potražila drugo mišljenje.
    zima77 dobrodošla, blizanci....kako je to lijepo
    ja sam u četvrtak bila na anomaly scanu, doktor je sve pažljivo pregledao, beba je zdrava, super napreduje čak 10 - ak dana veća nego je trudnoća. Cerviks zatvoren, dug 45mm. Sve baš super, vratila sam se jako sretna bilo me tako strah. Potvrdio mi je da je cura, dosta je živahna bila na pregledu kaže doktor da je vrijedna a i osjetim je dosta, obzirom da mi je posteljica sprijeda, ima snažne udarce
    Posljednje uređivanje od karanfilčić : 20.02.2016. at 07:52

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Karanfilcic super sto je sve dobro..bravo za curu!
    Tina onda moguće da i saznas spol..

Cure ima li koja od vas onako žućkasti sunčani iscjedak? Jel to normalno ili? Zaboravila sam pitati dr. Nemam nikakvih problema, nista me ne svrbi, ne peče..urin mi je dobar prema nalazima.
    I da jutros sam u snu doživjela orgazam, probudio me, svi mi se mišići zgrčili..to mi se već drugi put dogodilo.
    Posljednje uređivanje od vucica : 20.02.2016. at 12:45

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Karanfilcic super sto je sve dobro..bravo za curu!
    Tina onda moguće da i saznas spol..

Cure ima li koja od vas onako žućkasti sunčani iscjedak? Jel to normalno ili? Zaboravila sam pitati dr. Nemam nikakvih problema, nista me ne svrbi, ne peče..urin mi je dobar prema nalazima.
    I da jutros sam u snu doživjela orgazam, probudio me, svi mi se mišići zgrčili..to mi se već drugi put dogodilo.
    I ja to imam,al je rekao dr da je normalan,posto me nit pece,nit svrbi,niti ima miris.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Tina ...pratit cu ga i dalje..samo nek je sve ok.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Hvala Tina ...pratit cu ga i dalje..samo nek je sve ok.
    Ma nemas brige,i ja sam se prepala pa odmah zvala dr,pa je isto rekao da mi je nalaz urina u redu,a i da su iscjetki normalni u trudnoci,cak pred kraj se jako povecaju,glavno da ne svrbi,pece i da nema mirisa,pij caja od brusnice al 100% jednu salicu na dan,ostatak dana kamilicu ili pun vode,sto vise mokrimo to nam je bolje,je da je nagore taman se najmjestim u krevetu pa moram na wc-e,al nema veze,samo da nase bebe rastu i napreduju,dojt ce i taj 8mj ako Bog da.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pijem dosta vode, i idem cesto na wc kao i ti..ma doci ce da, evo sad ce jos malo pa ozujak..javi kako je bilo na pregledu..

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Pijem dosta vode, i idem cesto na wc kao i ti..ma doci ce da, evo sad ce jos malo pa ozujak..javi kako je bilo na pregledu..
    Naravno,svakako javim,ovaj moj trbuh poraste navecer,ujutro je manji,nije ni tvrd niti nista,hahaha poludit cu oko trbuha i njegove velicine

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma još ti rano da trbuh bude pravi trudnički

Mene tako znaju oprati paranoje jel sve ok, jel se beba razvija, dal će uzv biti ok. Da barem postoji neki znak koji bi mi rekao da je sve sigurno u redu. OK bole me grudi, i nekad jajnik il blagi grčevi. Danas sam popila magnezij, pa ni toga nema. Jedva čekam doći do faze osjetiti bebu pa da su paranoje ipak manje

Mislim, dr kaže da dok ne krvarim sve je ok. I tješim se time da je dr rekao da je sve školski i krasno, pogotovo jer srčeko već kuca. Al uvijek su mi u glavi one priče "došla na uzv, beba prestala s razvojem".

No dobro, ajmo na pozitivu nekako...

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tina, ja sam danas 16+2 tt pa mi se trbuh skoro uopće ne vidi. Ni ne kuži se da sam trudna.
    A k tomu mi je ovo druga trudnoća i trbuh lakše raste.
    Probaj se ne opterećivati ovim jer zaista nema razloga.

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

A ma znam da bezveze panicarim,ma da mi svi govore da sam se zdebljala,jer sam inace mrsava,onda valjda svaku kilu koju dobijem vidi se,uvijek je tu taj neki strah bespotrebno,smirim se kad dodem na uzv vidim da je sve super,e onda onaj zadnji tjedan,dva do uzv se opet uzpancarim,smirit cu se uskoro skroz,nadam se.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke.... nisam trudnica (odavno već) al mi je šogorica u 25 tjednu trudnoće. Jučer je bila na pregledu i kaže joj doktorica da je otvorena 2 prsta, rekla joj da miruje i da dođe opet za 7 dana. Ima ona već neko vrijeme kontrakcije-niišta strašno ali osjeti. E sad- ja sam sad već stvarno to sve pozaboravljala ali meni se čini da je to ovako rano dosta ozbiljno i mislim da ju je trebala uputiti u bolnicu . Molim Vas iskustva ....
    Uh..ovisno o tome dal je prvorotka, brisevi ?..u svakom slučaju drugo odmah potraziti mišljenje..

moje iskustvo; ja sam imala nalaz od jednog prsta u 24tj s čistim brisevima i provela sam koji tjedan u bolnici na promatranju i tokolizi iako nisam imala ni kontrakcije, svejedno sam završila na serklaži i još uvijek strogo mirujem kod kuće sada 31tj...pa sad..ne bi se složila da je njeno stanje baš tako bezazleno..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Opet svježa krv pa zašto opet, nadam se da je samo hematom koji je iscurio. Imala sam blage grčeve, uzela magnezij, i sad su prestali. Jel zbog tog iscjetka ili je mg prodjelovao, ne znam

Tjedan dana ništa, i onda opet. Čekam da vidim što mi dr kaže. Tresem se cijela...

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Vrci i ja evo nocas grcici i krv. Isto sam luda a pregled imam tek 3.3. Meni su zadnje rekli nema vise hematoma ali vam je posteljica skroz nisko i cak djelomicno orelazi preko cerviksa. Mozete ocekivati krvarenja i zato strogo strogo mirujte. Mene hebe jer mi je i hematom bio nisko pa sad mozda je on jos tu samo ga je dodatno posteljica prekrila grrr. Ovo ce biti teska igra zivaca. Ja sam osim magnezija popila i normabel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dr mi javila da odem doma i da ležim i ne vraćam se raditi.
    Najcrveniji dio prošao, sad je roskasto

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a joj Vrci
    lezi i miruj
    kad ces ici na pregled?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Otišla sam danas s posla. Beba je u tjedan dana narasla školski (velika je za 7+1), skoro pa i više, i sad je skoro u dan velika po procjenjenoj ovulaciji. Srčeko lijepo kuca Ali gestacijska je malena Samo malo veća od bebe.
    Sad sam na utrićima i duphićima i strogom mirovanju, što je jako teško uz živog dvogodišnjaka. Već sam par puta plakala što ne mogu ono što me on traži

Strah me jako, googlanje mi daje puno negativnih ishoda, a i ovo je rijetko zapravo. Dr je pozitivna, ali sad ništa ne možemo. Ja se nadam da je bebo imao skok u rastu, a da će sad gestacijska slijediti. Tek idući tjedan kontrola, to mi tako daleko

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Vrci, ne znam ništa o tome, ali vidim da si u strahu i da ti je teško. Žao mi je. Plači koliko god te "traži", suze postoje s razlogom.
    Dvogodišnjaku kratko i što smirenije (i jasnije i iskreno) možeš objasniti da ne možeš sve što on od tebe želi jer "te buba trbuh" ili već što smisliš. Mogla bi se iznenaditi kako će razumjeti. Ok, zaboravit će i iznova tražiti isto, ali ne posustaj. Vjerujem da se osjećaš krivom prema njemu, ali znaš zašto to radiš, za drugu bebicu. On to ne može znati niti treba.
    Pitaj za pomoć koga god imaš, olakšaj si gdje god mogneš.
    Drži se! Nadam se da će ovo biti zaboravljeni "grbavi" početak divne trudnoće i dvogodišnjakovog brace ili seke.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nema me baš često ovdje ali vas pratim. Čestitam svim novopečenim trudnicama i majkama!!! Sretno svima!! Nisam vidjela jel Frćka rodila?? Možda mi je promaklo

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kika vidim da si pitala za Frćku, ona se nije javljala ovdje, al rodila je 17.02. curicu 3100gr i 50cm. Sad su kući i maze se i doje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Zima77 prvotno napisa Vidi poruku
    Zima čestitam! Sjećam te se iz borbe za prvo dijete, sad blizanci, bome biće veselo, al neka budu živi i zdravi to je najbitnije!

tina1993 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Drage moje eto i mene sa uzv-a,sve je u redu,bebica mase i pliva,zatvorena jesam,jedno moram utrice jos stavljati jer mi je usce maternice mekano,al kaze dr da je to sve super da nemam brige za panikom,pa se nadam da je tako,sretna sam jer sam rvi puta vidjela moju bebicu kako pliva,muz nije isao samnom rekao je tek iduci pregled 23.3 sa 18tt da ce se bolje vidjeti onda bebica.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja krvarim ozbiljnije, ali i dalje na uzv sve kao jučer, beba kucka. Ne vidi se točno otkud krv, samo da se potencijalno stvara hematom. I dalje gestacijska kao i jučer, manja no što bi trebala

Iskreno se nadam najboljem, ali spremna sam na sve

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Vrci,
    Znam da nije lako, neizvjesnost je najgora (preživjela vanmaterničnu pa znam).
    Želim ti da sve bude najbolje što može i da brzo prođe neizvjesnost.
    Nadam se da imaš nekoga s kim možeš podijeliti strah i bol, ako ne, uvijek smo mi ovdje.
    Piši, čitat ćemo te. Lakše je podijeliti teret.

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

vrci znam koji strah sad proživljavaš, pokušaj koliko možeš misliti pozitivno. Svim srcem se nadam da ćekrva renje prestati i da će tvoja bebica biti dobro, kao što ti je i galicia rekla tu smo za tebe, ako će ti biti lakše piši šaljem ti puno pozitivnih vibracija i najveći virtualni zagrljaj

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vrci draga
    Posljednje uređivanje od željkica : 23.02.2016. at 21:09

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Pozdrav svima, evo da javim da sam i ja danas bila na UZV, 6+5 smo, vidjela sam srce kako titra, ali me prepala dr jer je pored gestacijske nesto za sto ona nije sigurna jel druga gestacijska koja se prestala razvijati ili je hematom, pa su mi povecali utrice sa 3x1 na 3x2 i rekli da mirujem.. I kao bitno da ne prokrvarim pa sam sad u panici..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •