Hvala koje olaksanje))
Sent from my iPhone using Tapatalk
ebay testovi su, najcesce, najprecizniji. Vecinom puno bolji/osjetljiviji od ovih sto kostaju brdo para. Jedino sto kostaju zivaca, bas zbog svoje osjetljivosti.
Kod nas se isto kombinirani radi tako da mjerenje NN i vadjenje krvi moraju biti isti dan.
Viki, čestitam! ponavljaš betu ili čekaš uzv?
Joj mislim da cu cekati uvz nebih bas opet placala jedino ako mi da na uputnicu. A gdje se vadi na uputnicu?
Slazem se s Kaae....mene ti testici nikada nisu iznevjerili.
Napisala sam bas to i na temi za testove.
Viki i jos jednom cestitam....to je super beta![]()
Ja sam ti na uputnicu vadila u bolnici u svojem gradu,samo ju podignes kod svojega gin.
Sutra nemogu nista jer radim cijeli dan a prrkosutra sam ja podne/noc a dr. Isto popodne
Jedino da supruga ili nekoga posaljes po upunicu,pa izvadis prekosutra ujutro.
A on isto na zalost radi a nitko dr ne moze jer nikome ne zelimo reci jos.. A cekati cu utorak uvz pa cemo vidjeti valjda ce biti sve ok
A to je tesko jer sam sestra i radim u starackom domu
Ja radim sve od medicinskog dijela do dizanja presvlacenja kupanja apsolutno sve.. Jako je tezak posao i u nocnoj nas 2 imamo na sebi 105 ljudi .. Ali pokusat cu sto vise mogu
Viki, ja bih na tvom mjestu otvorila bolovanje i ne bi riskirala da se nešto dogodi zbog posla... bar dok ne odeš na uzv i ne popričaš s dr da li smiješ raditi ili ne.
Vidim u tvom potpisu koliko dugo se borite za bebu...
A joj moram mijenjati potpis zaboravila sam na to. Nee to je bilo sa bivsim muzem nije islo nikako ali ruku na srce nismo bas niti imali odnose ali sam iz prvog pokusaja ostala trudna eto valjda tako moralo biti . Sudbina .. A budem cim doktor potvrdi i cujem srceko. Joj danas su me kriza pocela boljeti bas tupa bol nikad me kriza ne bole
I ja bi na tvojem mjestu trazila bolovanje,cim prije,sad je beba na prvom mjestu,barem kolegici na poslu kazi sta je,da ti moze uskociti vise oko tezih poslova.
Posljednje uređivanje od tina1993 : 13.04.2016. at 20:22
Da to sam planirala razgovarati cu sa njom sutra
Ja ne bih trazila bolovanje.
(Idem se sad sakriti... dugo vec to nisam spomenula.)
Viki, mene su jednu večer, mislim da sam bila u 5 tt, isto kriza bolila da skoro cijelu noć nisam spavala, a sad mi je to skoro svakodnevnica.
Danas opet bez simptoma niti umor ni kriza nista to mi tako cudno samo me grudi bole
just
Viki čestitam na betisad polako i strpljivo do utorka..mislim da nema potrebe za bolovanjem samo se malo pripazi čisto da si psihički olakšaš u smislu da radiš sve kako treba..
Viki, ne brini oko izostanka simptoma. Meni je od prvog dana tako... mene su samo grudi bolile, ali i one kako koji dan - jedan dan bole, drugi nešto malo, a umor nisam baš osjećala, osim što sam svaki dan oko 13/14h morala malo odspavati, a križa su me na početku bolila samo jednu noć, a tek oko 10 tt su me počela boliti skoro svaki dan, iako te ni križa ne moraju boliti, to je individualno... meni su sa 10+2 kompletno izostali svi simptomi, išla panično kod gin., sve super bilo... evo me sada na 14+3![]()
Viki, sa 4-5 tjedana je vjerojatno jos prerano za neke izrazene simptome. A i nemaju sve zene topicne trudnicke simptome. Sve je normalno!
Hihi ja bi se bolje osjecala da imam simptomeprije me jace trbuh bolio sada me tu i tamo zna zabopiti par sekundi i stane
znam kako ti je, upravo kroz isto prolazim. doduše, ja imam simptoma, no mislim da je to sve vrlo individualno. ja u 1. trudnoći nisam imala nikakvih simptoma, no bilo je sve u redu - dječak je već školarac. u 2. trudnoći sam se izrazito loše osjećala (došlo je do missed ab. u 7. tt), sad je evo 3. trudnoća i sva sam isprepadana da se ne dogodi kao i zadnji put, iako se ne osjećam kao tada. i meni je sljedeći tjedan pregled kao i tebi, u ponedjeljak sam tek naručena na UZV nakon što je prekjučer pokazalo da ima zadebljanja. grudi su mi narasle za sigurno pola broj, a križa me ubijaju, te osjećam kao da ću dobiti menstruaciju. 3 testa su pokazala plusić i kasni mi već 2 tjedna...
nadam se da ćemo obje biti mnogo mirnije sljedećeg tjedna...
Viki88 ni ja nisam imala simptome do 7 tjedna osim izostanka m. Tako da te to ne brine.
Jadranka, isprazni inbox, ne mogu ti poslati porukicu.
Jutro drage moje,ja evo do sinoc nisam imala problema sa spavanjem i boli u kicmi,znala je zaboljeti ali ne tako,sinoc me je toliko boljelo da sam si jedva nasla mjesta da zaspem,jutros se probudim bol je jos tu,al stvarno boli uzas,i donji dio trbuha,posto mi je ovo prva trudnoca danas sam 21+5,dali je to normalno da tako boli u ledima?
Viki, mogla bi ti se vidjeti samo gestacijska. Ja sam bila na prvom pregledu u 5 tt (moja beta je bila dosta visoka, pa je dr rekla da bi se moralo nešto vidjeti - ja već mislila da su blizanci) i vidjela se gestacijska od 7 mm, a u 7 tt se vidio plod i otkucaji srca
Pa ja sam zvala kad sam napravila test i narucila me onda 19. 4 da se utvrdi jeli uopce trudnoca
Jel postoje biokemijske sa takvom betom?
Viki ja nisam imala ama baš nikakve simptome do 8tj..kada sam počela povraćati i imati stalne mučnine do 6mj trudnoće..tako da ima svih scenarija kako ide..
Viki, potpuno te razumijem. Mene je i danas strah od spontanog i razmišaljem o tome. Čim me nešto počne boliti, odmah mislim na najgore.
Evo, upravo danas me križa bole i boli me stomak sa strane, negdje oko slijepog crijeva i odmah sam sva u panici, a to mi se već dešavalo i bilo je sve ok. Poznavajući sebe, mene će ovaj strah pratiti do kraja trudnoće - a sigurno je svakoj trudnici tako.
Vjerovatno je tako da ak je sudeno je sudeno mislim da tu nista nemozemo promijeniti..
Danas mi u vise navrata izasao onak prozirno bjelkasti vise vodeni iscjedak to normalno?
Vodeni iscjedak i ja imam stalno. Rekla mi je dr. da je normalno.
Jeejj jos jedan simptomcic
I meni stalno iscjedak..stalno mokra
Joj cure moj bebo zeza prvo par dana osjetim svako toliko njezne udarce i onda dan dva pauza tu i tamo ako uhvatim jedan dva udarca i gotovo..e da to meni ne stvara paniku bilo bi dobro..
Mozda promjeni mjesto pa slabije osjetim?
Drugi tj imam ultrazvuk nadam se da je sve dobro
Joj je da predivan..vidjet ces
Zato kad je tako pauza fali i svasta mi se pocne motat po glavi..razne misli uh i kako vise cekam imam osjevaj da ce se manje javit..
I kad lupka drzim ruku i onda stavi i muz ruku da osjeti al isti cas prestane..jos je nije uspio ulovit