Stranica 382 od 581 PrviPrvi ... 282332372380381382383384392432482 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,051 do 19,100 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Muke po plodnoj vodi...nikad nisam bila sigurna curi li mi ili ne. Vodenjak mi, nazalost, uvijek busili u rodilistu. Sjecam se da mi je pred sam kraj prve trudnoce pomalo curila voda i to sam kuzila kad sam isla na wc. Izgledala je kao da se papirnata maramica rastopila u vodi-bila je vec mlijecna plodna voda. U 20tt bi trebala biti skroz bistra pl.voda. Nadam se da je rijec o malo vodenastijem iscjetku.

Cure, dugo vas citam pa ne cekam formalnu pozivnicu i samo cu vam se pristekat. Prvu trudnocu sam bila aktivna na drugom trudnickom forumu. Jednom 'liberalnije' prirode gdje je bilo normalno reci da se placa carski rez i nisi trebao javno govoriti da dojis. Po mentalitetu pripadam ovom forumu definitivno. Imala sam relativno lagane porode, ali svi s nekim oblikom intervencije (nalijeganje na stomak, epiziotomija, drip, busenje vodenjaka...). I mislila sam da sad znam sto zelim i da je to 'prirodni' porod. Nakon proucavanja rodinog foruma vidim da je cak i taj naziv 'prirodni porod' pomalo falican i da jos ne znam sve. Tako da sam sad u dilemi-sto zelim i mogu li se izboriti za to. Velim, treci je porod, znam sto mi tijelo moze, nisam shmizla, ne trcim u rodiliste na prvu, ali pomisao na borbu s osobljem u tim trenucima me ispunjava stresom. Nisam mrzitelj lijecnika i babica-neki su vise, a neki manje 'open minded' i imaju zute minute poput svih nas. Nikad ne bih ugrozila sigurnost bebe i pristajem na sve ako joj je zivot u opasnosti makar me kao svinjce raspolovili da ju izvade.
    Treci porod cesto je nepredvidiv i iako sam drugi put rodila unutar pola sata jakih trudova, treci put ne mora ici brze od toga.
    Ono sto zapravo izrazavam ovim dugim postom jest moja dilema o sposobnosti borbe za bolji porodjaj u samom boxu. Fali mi neka mantra, neki alter ego koji ce preuzeti kontrolu kad za to dodje tren.
    Za sve vas koje ste se borile u rodilistu: koja je bila vasa mantra, vasa snaga, vasa misao vodilja-kako god to nazvali?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Uzmi isti takav dnevni ulozak pa polako izlijevaj vodu u njega do one mjere koliko ti je bio smocen. To bi ti moglo dati percepciju o kolicini tog iscjetka. To ti opet nece dati siguran odgovor ali znat ces barem kolicinu o kojoj se radi.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vikki, plodna voda u ovim mjesecima je bez boje i mirisa. Ukoliko osjetis urin ili miris iscjetka, vjerovatno se ne radi o plodnoj vodi. Problem je kaj na gacicama ne mozes skuziti to.Ja sam osobno citavu trudnocu nosila uloske, izludilo me to. Nekoliko puta sam sumnjala na curenje, odes na hitan prijem kazes kaj te muci i pogledaju. Nece te nitko odbiti za pregled ako je to u pitanju.Uglavnom kako beba raste, ovisno o njenom polozaju pritisce mjehur i otezano je praznjenje do kraja pa se cesto dogada da imas osjecaj da si se do kraja popiskila a ostatak mokrace izade naknadno. Plodna voda se takoder obnavlja. Znaci ukoliko nije neki veci izljev i ako se bas radi o puknuci, velike su sanse da se dobro zavrsi ako se na vrijeme shvati. Ako si zabrinuta javi se doktorici.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Stavim si tamnije gacice ili crne na njima se vidi bjeli trag a danas imam svjetlije isto je bjelkasto/zuckasti trag i miris iscjetka ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Moja plodna voda je bila jedva vidljivo obojena u sivkasto i osjecao se blagi miris. Moglo bi se reci slatkast. Vec sutradan nije curilo nista. Nema pravila. Na hitnoj nisu vidjeli nista neuobicajeno. Sve je bilo u savrsenom redu. Nema pravila. Nije to tako jednostavno za reci i za dati dijagnozu. Ni doktorima a kamoli nama tu na forumu. Nije dobro stvarati paniku,ja osobno to ne zelim postici ali zelim dati cinjenice iz osobnog iskustva. Plodna voda jest bezbojna dok je u vodenjaku ali putem vani moze naici na neko svjeze ili starije mmaleno krvarenje pa biti lagano roskasta ili smedkasta ili sivkasta itd. Kombinacija mnogo. To su cinjenice

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa eto. Plodna voda ne ostavlja takav trag, vec kao da si se popiskila ali bez mirisa. Cep je guste teksture, zilava zelatinasta sluz prosarana sukrvicom. Ukoliko ne nosis uloske taj osjećaj je jos pojacan a kada ih nosis 100 drugih stvari smeta. Uglavnom poanta jest da ako si zabrinuta/nemirna odi doktoru, vec takvo stanje steti, u svakom slucaju uspori. Nije na odmet da uzmes te uloske cisto da se primiris.Odmor dobro dode trudnici po ovakvom vremenu.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cek malo.... vodenjak se nalazi unutar maternice, a maternica zavrsava grlicem maternice, koji je po pravilu zatvoren sluznim cepom. Ako vodenjak bilo gdje popusti, plodna voda bi se trebala skupljati unutar maternice ukoliko je sluzni cep tu. Ako je sluzni ispao, onda dolazi do curenja plodne vode van, bez obriza gdje puknuce ili rupica bila na vodenjaku. Kud drugo da prodje plodna, ako ne kroz grlic???
    Ili se ja stvarno ne kuzim u anatomiju?!

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I Viki kod tebe je najvjerovatnije to samo pojacan iscjedak. Nije mi namjera zaplasiti te ali obavezno to opisi kod doktora sto tocnije mozes. Onda ces biti najsigurnija i najmirnija

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

bmaric. Ja sam bila zatvorena skroz. Sluzni cep nije ispao jer bih ga primjetila da sam i na pola slijepa a curila je plodna voda. Kuda je prosla ja neznam . Valjda istim putem kuda i krvarenje kod zena koje imaju npr hematom koji se ispraznio. Nisam doktor ali ako je sluzni cep na dnu maternice onda nijedna zena ne bi imala ni krvarenje jer bi ostalo unutra
    Posljednje uređivanje od Carmina406 : 31.07.2016. at 10:44

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Carmina406 a kada si imala curenje u kojem tjednu? Ma naravno da cu sve u detalje opisati dr

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

18tt u sred noci. Amnisure test je raden tek nakon 4dana i bio negativan i lose napravljen. Rekli su da sam se upiskila. Pa u 21tt Amnisure pozitivan na curenje. Prestalo sutra. Pa ponovo u 23tt. Nije to tako jednostavno reci jest ili nije plodna voda osim ako se ne radi o vecoj kolicini i konstantom curenju zato i pisem ovo sto pisem. Osjetila sam vaginalno curenje i bila sigurna da se ne radi o mokraci. Kolicina je bila pun nocni ulozak

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    18tt u sred noci. Amnisure test je raden tek nakon 4dana i bio negativan i lose napravljen. Rekli su da sam se upiskila. Pa u 21tt Amnisure pozitivan na curenje. Prestalo sutra. Pa ponovo u 23tt. Nije to tako jednostavno reci jest ili nije plodna voda osim ako se ne radi o vecoj kolicini i konstantom curenju zato i pisem ovo sto pisem. Osjetila sam vaginalno curenje i bila sigurna da se ne radi o mokraci. Kolicina je bila pun nocni ulozak

Kakav je bio onda daljnji tok ?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Viki, meni su u nekom trenutku stalno bile mokre gacice pa sam ih snjofala al svaki put mi je to mirisalo na mokracu pa sam nekako zakljucila da je to to. Al slazem se s curama, ako si zabrinuta, odi na pregled, ne moze skodit.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Haha jadranka i ja snjofam stalno meni po iscjetku. Hvala puno cure

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Biti ce to ok
    Uopce ne znam zakaj jos pratim ovu temu, samo se stepavam na sve ove simptome
    Barem mi ne dopusta da zaboravim kako mi je bilo haha

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kris lijepo je sto si tu i pratis tako da mozes pomoci nama neiskusnima i uplasenima!
    Moj mali danas jako aktivan cak me oar puta tako jako lupio da se vidjelo iz vana .. Do sad su to bila lagana lupkanja

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav je bio onda daljnji tok ?

Daljnji tok je hospitalizacija i pracenje crp svako 2-3 dana ako se radi o intraamnijskoj upali. Mjerenje temp nekoliko puta na dan. Crp i brisevi su mi bili uredni ali se ipak daje antibiotik 10dana intravenozno za svaki slucaj. I tokoliza ako se pojave trudovi. Strogo mirovanje. Uzv 1xtj i bez vaginalnih pregleda. To je procedura. Ukoliko je plodna voda prestala curiti i uredne je kolicine postoji mogucnost mirovanja kod kuce za sve ostale u bolnici do daljnjeg.

Ponavljam kod tebe je u pitanju najvj. iscjedak ali nismo doktori i to je to. Sutra ti je vec ionako vec ponedjeljak. Bit ce sve ok. Sorry ako sam te isprepadala na bilokoji nacin :hug:

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Dok cekam da mi moderatori puste prethodni post, dodjose nove brige..treca trunoca, prvu curu rodila na termin, drugu koji dan ranije, sad sam 32+1tt. Cijeli dan intenzivne BHkontrakcije, nepravilna razmaka. Puna neobjasnjivih vjetrova-pokusala otici na wc maloprije i osjecala se kao da ce mi sve ispast van i kao da cervixa uopce nema. Na zadnjem pregledu cervix 1 cl.zatvoren. Sutra sam se narucila na pregled kod privatnika jer imam osjecaj da necu izgurat do termina.
    Ima li koja viserotka iskustva s ovakvim simptomima u 32-33.tjednu?
    Stvarno sam zeljna komunikacije s vama i nadam se da ce mi moderatori pustit post danas

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ma nisi sve ok. Sutra vadim kks i crp pa cu vidjeti iako i ja mislim da je iscjedak jer mi je i maloprije izaslo onako malo vise ali bas iscjedak bjelkasto nije bilo vodenasto.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni je u 25.tjednu curila plodna voda.
    Prvo sam mislila da je iscjedak,pa da se znojim.
    Bila kod svog gina,pregledao me i rekao da nije plodna voda.
    Iduci dan navecer sam cucnula po nesto i samo su mi se natopile gacice.Prozirno,bez misrisa....
    Otisla sam.privat i amnisure je bio pozitivan.
    Pravac Petrova.Mirovanje.Crp i leukociti povisen.Antb.intravenozno .Uzv ok kolicina vode.
    I na uzv nikad nije falila voda.
    Rodila se 2dana prije termina.Vodenjak mi na kraju probusili.
    Ako sumnjas odi radije nego da bude kasno.
    Sretno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

QueenBee, ja sam prvorotkinja, ali bh komtrakcije imam vec od cca. 20. tt. Prvo sam mislila da mi beba stvara pritisak, ali sam kasnije, kad su pokreti postali jasniji, skuzila da nije beba vec da se maternica grci (danas sam 30+0). Nekad ih imam 7-8 dnevno, nekad 2-3. Rekla sam svojoj gin, nesto nas je omelo, pa nismo o tom razgovarale, ali citala sam da je to sasvim normalno, da je bitno da su u nejednakim razmacima, da nisu bolne. Uzimaj magnezij, on bi ih trebao smanjiti (ja ga pijem vec 3 dana i imam 2-3 puta dnevno). Vidjet cu za tjedan dana s gin sto kaze.

A ja cesto imam osjecaj da ce mi sve ispasti iz mene, pretpostavljam da je to zbog tezine bebe i njegovog polozaja. Nekad sam teska sama sebi i tesko hodam zbog pritiska, a nekad sam ka leptiric.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Stigao nalaz CRP mi je mrvicu povisen inace normala do 5 a meni 5,5.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Viki mislim da je to ok nalaz. Da je i nesto veci nije za zabrinuti se,mozda ce trebati pratiti da li raste. I mozes sama mjeriti koji put temperaturu iako u trudnoci moze biti i ona povisena malo.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Vidjet cu sta ce mi sutra reci dr. I leukociti blago poviseni ali nista znacajno normala 9,7 a meni 9,8.. Urin uredan a hemoglobin nesto nizi ali to i znam jer sam na heferolu od pocetka

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da je i to da su leukociti malo poviseni normalno u trudnoci.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-malo je drugacije kod viserotki. U prvoj trudnoci sam imala slabe BH kontrakcije pred kraj. U drugoj su me malo jace takve kontrakcije otvorile 6 cm gotovo bezbolno. Da mi nisu dali drip i prokinuli vodenjak, mozda bi takve i do kraja ostale. Zato sam sad oprezna jer sam sama kuci s curama pa da ne lovimo bebu po stepenicama ak mi ispadne
    Probada me kroz cervix isto i sjecam se da mi je tako bilo kad sam se otvarala. Ali sluzni cep je na mjestu i pregled je za 3 sata pa cemo vidjet umisljam li samo ili sam nesto i naucila o svom tijelu dosad. Taj pritisak na dno zdjelice i sve otvore tamo me zbunjuje. Moze biti da se beba spustila jos vise. Trbuh mi izgleda kao suza i prvi put zalim sto nisam kupila onaj pojas za trudnice kad je bio na snizenju u Kauflandu. Sad trcim po ulici za ove svoje dvije zvrke i jednom rukom drzim trbuh kao vrecu brasna. U drugoj mi boca vode, vlazna maramica, kitica cvijeca i gumica za kosu..prizor za 5.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je i to da su leukociti malo poviseni normalno u trudnoci.

Ja isto mislim

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvala curke

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mislim da se leukociti u trudnoci toleriraju do 12 ali nisam sigurna, tako da ti je to sve ok.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad sam teska sama sebi i tesko hodam zbog pritiska, a nekad sam ka leptiric.
    I ja se tako osjecam na dane. Nekad mi je bas tezak i trbuh i sve. A nekad i zaboravim da sam trudna. Makar u prosjeku svaki tjedan sam si malo teza :D

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I ja se tako osjecam na dane. Nekad mi je bas tezak i trbuh i sve. A nekad i zaboravim da sam trudna. Makar u prosjeku svaki tjedan sam si malo teza :D

Tako je i meni nekad mi je trbuh tako napet teska sam si a ponekad kao da nisam uopce trudna

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam prije par dana primjetila da me koljena bole i kad se dizem iz sjedeceg polozaja... ja sam do prije 2 tjedan na zadnjem pregledu dobila 14 kg, pa nije ni cudo da me koljena bole od tezine, a mogla bi, kako je krenulo sa dobivanjem kg, jos u ovih preostalih 10 tj. dobiti jos 10ak kg.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bok curke, vidim da se svasta nesto dogada na forumu. Ja sam danas tako sva depresivna, u nekom suludom strahu. Jer taman danas sam usla u tjedne kad mi se zadnji spontani dogodio. Bas sam grozno

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke, vidim da se svasta nesto dogada na forumu. Ja sam danas tako sva depresivna, u nekom suludom strahu. Jer taman danas sam usla u tjedne kad mi se zadnji spontani dogodio. Bas sam grozno

Leona29 nemoj misliti tako . Biti ce sve u redu vidis da se stanje popravlja . Ja sam uvjerena da ce sve biti ok. Znam da nije lako i sama sam u strahu radi svega zivoga ali drzi se

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo me s pregleda. Cervix skracen na pola,uloziva za prst, uu zatvoreno. Imala sam pravo da se nesto dogadja. Obzirom na razvoj proslog poroda i ucestale BH stavio me na mirovanje i pojacao mi Mg. Ako se pojacaju kontrakcije da dodjem odmah u bolnicu jer mi je prerano za porod.
    Uzv-bebica predivna, smije se, zijeva. 2050g.
    Imali smo zanimljiv razgovor..pitala sam ga kako bi osoblje pri porodu reagiralo kad bih trazila da mi ne prokidaju vodenjak i da ne rezu pup.vrpcu dok ne otpulsira. Za vodenjak je rekao da to mogu traziti i da cu i dobiti,ali s pupcanom oni rade kako su dosad i radili.
    Obeshrabrena sam
    Otisli smo na sladoled, u trgovinu, podigla manju jednom-slavili smo sto su seke prvi put gledale malu Mašu na uzv. I onda me pocelo sarafat u križima. Sad mirujem konacno.
    I ja sam usporena u odnosu na prije, osjecam trudnocu u svakom pokretu. Teze disem, pati me nesanica,tesko nadjem polozaj za lezanje, pati me nizak tak i izgubila sam apetit (dobila sam pola kile u 3 tjedna). K tome se gnijezdim, perem robicu i spremam torbu za rodiliste. Zaboravna sam kao Dora, plačna i hormonalna do ibera i imam majstore u stanu.
    Samo ova zadnja stavka je dovoljna da se porodis od muke..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

malo poviseni leukociti i crp su normalni u trudnoci
    i ja sam uvijek imala tako malo povisene, a nikad nije bila infekcija u pitanju
    s te strane, trudnoce su bile uredne

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Leona polako i drz se!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Drz se, Leona!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Hvala vam drage moje valjda cu ovaj put uspjeti.. Danas sam prvi put se isplakala kao nikada u zivotu. Valjda to tako mora doci i dobri i losi dani...

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Leona drzi se. Treba se i isplakati. Normalno je za zene koje tako odrzavaju trudnocu da ne mogu uvijek biti ni snazne ni sigurne. I strah je prisutan. Ali sve je za sada dobro i ide na bolje. Ti si jako snazna zena :hug:

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Samo se isplaci i izbaci to iz tebe! Ma ti se odlicno drzis.. Jaka si. Rijetko tko bi mogao tako!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Mene je iskreno uzasno strah sutrasnjeg pregleda :/

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Leona, drzi se. Ide vam dobro! I ja sam izgubila jednu bebicu, dosta rano u trudnocu, sa 7-8 tjedana. S ovim malisom sad nisam ni pomislila da se opustim dok nisam vidila srce, a i poslije toga me jos dugo drzao strah. Sad je vec puno bolje. Kad prodjes te tjedne, bolje ces se osjecat! I tvoj strah ne skodi bebici, nece joj nista bit od toga sto se bojis, niti on ista lose znaci. Proc ce pomalo.

Viki, ja sam panicar pred preglede, kakve god, cak i kod rutinskog vadjenja krvi mislim, joj, sto ce mi sad nac?! Al taj strah pred pregled ne znaci nista, tipa da je nesto lose. Nego samo da smo malo strasljive. Meni se cini da je tvoja bebica sasvim ok, lupka i javlja se, nalazi si ti isto ok, a ono je vjerojatno bio iscijedak. Bit ce ok!

Meni je sutra pregled.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 02.08.2016. at 06:43

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    . ja sam do prije 2 tjedan na zadnjem pregledu dobila 14 kg, pa nije ni cudo da me koljena bole od tezine, a mogla bi, kako je krenulo sa dobivanjem kg, jos u ovih preostalih 10 tj. dobiti jos 10ak kg.
    Bmaric, nisam ni ja puno bolja vaga u ginekologice je prije 3 tjedna rekla +10, al moja dona kaze +14. Prvo vaganje u gin mi je bilo tek sa 7 tjedana - a i vaga joj je sasava. No, sta cu, i s prvim sam dobila toliko (tj. sve skupa 20) pa sam u godinu dana sve izgubila To tijelo skuplja zalihe za dojenje... haha... ne brini, otic ce to.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Stigao nalaz CRP mi je mrvicu povisen inace normala do 5 a meni 5,5.

Meni je crp tijekom cijele trudnoce isao od 17-30. A leukociti uvijek redovito poviseni oko 13-15.
    I sve je bilo u redu. Tvoji su nalazi savrseni.

Leona, drzi se!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Viki, Carmina, Jadranka, Medeja hvala vam puno na rijecima utjehe. Sinoc sam.odlucila popit normabel da mogu zaspati. Tek oko 3h sam uspjela. Znam da moram biti jaka, borac sam citav svoj zivot, pogotovo za bebicu.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moj crp je skoro 10, i to kazu doktori je normalan u trudnoci.
    Tako da 5,5 je sigurno dobar crp
    Nekad je granica crp bila 10, pa su smanjili, a ista stvar i sa secerom

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ok za crp , ali mene strah za ono prije ali valjda bi mi jos curilo od onda jucer je bilo pojacano ali bas iscjedak jedino nakon tusiranja sam imala osjecaj da mi voda izlazi ali to je bio samo osjecaj izaslo je par kapi gacice su bile vlazne ne mokre. Sad cekam pregled pa cemo vidjeti .

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vikki drzim fige za pregled.
    BH kontrakcije sam imala citavu trudnocu i pila magnezij do 34tt. Nista posebno ne rade osim sto nisu ugodne i nerviraju. I nisu slicne trudovima vise trbusnjacima. Reflexna bol se moze pojaviti u ledjima radi nejakog trbusnog zida.
    Crp je normalno povisen u trudnoci. Vjerovatno jer da bi se plod ugnjezdio imunitet pada, obicno ostane povisen kroz citavu trudnocu.
    Samo hrabro cure dalje.
    Vezano za strah. Iskustvo je majka za****. Svaki tjedan u kojem mi je nesto bilo u trudnoci koji sam izgubila, bila sam ukopana kao macka. A gdje su jos standardni testovi...ti su me kostali zivaca. Svaka je drugacija i osim poznatih problema kod majke(uzroka pobacaja) veca je sansa da ce trudnoca nakon njega proci ok nego da nece.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Gotov pregled sve je super a iscjedak je tako jak radi candide! Dobila 2 kutije geonostina. I ipak kazu nije sin nego curica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •