Stranica 390 od 581 PrviPrvi ... 290340380388389390391392400440490 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,451 do 19,500 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Mia_Lena avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Drage trudnice,
    Iako ne spadam na ovaj PDF svako toliko vas škicnem pa evo da podjelim s vama svoju pricu...
    Treca beba, radila do 45 dana prije poroda. Stalno sam imala kontrakcije,pila magnezij i sve 5! U 35. tjednu na pregledu cervix smeksao,u nestajanju. Kaze mi gin da cu roditi kroz par dana. Kontrakcije su bile ceste i jake. Skoro svaku noc oko 3-4 ujutro bi ih imala kao prave trudove. Setala,tusirala se i na kraju isla spavati
    Sljedeci pregled u 37.tj. Gin. se čudi sta jos nisam rodila. Kaze ti ces kroz par dana roditi. Ako ne,kontrola za dva tjedna ali sigurno se necemo vidjeti. Mene i dalje svaku noc peru kontrakcije. Barem jedno 10 puta sam bila sigurna da je to TO.
    39. tj. na pregledu gin sva u cudu-jos niste rodila???
    Na termin se javljam u bolnicu. Naravno kontrakcija kao u prici. 2 prsta otvorena,CTG uredan,nepravilni trudovi se ocitavaju,ali nista konkretno. Dr. govori kontrola za 2 dana,ako ne krene prije. Mislim se da-da slusam to vec tjednima. Ljeto je,vrucina me ubija,debela sam,troma i jedva cekam vise roditi. Za 2 dana na pregledu 5 prstiju otvorena,a trudova nigdje Kaze dr ovo je za rađaonu,malo dripa i do popodne je gotovo. Rekoh hvala lijepo vratit cu se ja popodne kad to samo krene. Potpisujem da idem doma na vlastitu odgovornost. I tako zivim 5 min od bolnice. Taj dan nista, u noci opet kontrakcije ali nepravilne malo na 5 min,pa na 10,pa na 3... I taman kad sam mislila krenuti(da mi beba ne ispadne po putu) sve se smirilo. I tako sam svaki drugi dan isla na kontrolu do 41+4. Taj put otvorena 6 prstiju. Ne daju mi vise doma. Rađaona ili na odjel! Sta cu sad??
    Ma idem u rađaonu da se rijesim vise toga
    Za sat i pol je bilo gotovo!!
    Eto,6 tjedana su mi govorili sad ces roditi,a na kraju su ga dripom potjerali van

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mia_Lena-cest scenario ovo sto opisujes :D onaj dio s 5 cm identican mojoj dr.trudnoci samo sto ja nisam potpisala da cu kuci vec se dala u radjaonu. Prokidanje vodenjaka, drip i sve gotovo za 'keks'. Ovaj put cekam svoje prirodne trudove makar sv.dan potpisivala papire.

A to su te trece bebe. Poznate po tom 'evo me-nema me-evo me-nema me' pocetku poroda. Kakva je bila bebica izgledom kad se rodila? Je li izgledala prenesena?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jer moja druga je bila potpuno prekrivena vernixom. Kao mali snjesko. Uopce joj nije bio red ici van. Bas sam bila ljuta..

Mia_Lena avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

To je bila treca prenesena beba. Prva 13 dana,druga 3 dana,treca 11 dana. Ali svejedno mi nisu htjeli pomaknuti termin. Prvi i treci put drip,a drugi je doktor potaknuo jaako grubim pregledom. Jos mi je i rekao kao evo sad ce to krenuti. A ocito je da imam kasne ovulacije. I da bebama nije bilo vrijeme za izaci. Zapravo ova treca je bila skroz lijepa cista,ali je duga bila sva bijela

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikako biti u miru... upravo dobila nalaz brisa i pozitivna sam na streptokok.
    Jeli tko imao i kako ste lijecile?
    Nije dobro otici na porod, a da ne znas za taj podatak. Lijeci se, i dobija se infuzija u toku poroda da beba ne pokupi.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jooj da-ti grubi pregledi kad krenes na ctg u bolnicu..kod nas imaju taj obicaj izmesarit te da ti 'potaknu porod'. Uredno zene plačući izlaze van iz ordinacije. Amnioskopiju cesto rade i ako je zena zatvorena, ako nije-uzmu presirok tubus i jos silom guraju jos jedan prst pa ti u nalaz pisu 'tijesno za 2 ili 3 prsta'
    ..Svaki put sam krvavih mudanti i povrijedjenog ponosa isla kuci

Nadam se da je kod vas drugacija praksa, cure

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ovi mladi ginekolozi sto dolaze su uredno i prijazni i pristojni i relativno nijezni na pregledima. Ovi stari sto rade jos od proslog stoljeca cu mahom nadrndani, osorni, grubi...ne smijes nikad sugerirati promjenu termina na temelju datuma odnosa ili ovulacije ili cervikalne sluzi, uzv ti gledaju cijele 2 minute i onda ti izmjere bebu 500g vecu...ma mogla bih do sutra pisat..

Nego, cure-ako se koja prirodno cistila kad joj ke krenuo porod, kakve jje khm...konzistencije bilo to sto je izlazilo?
    Hocu pitati mora li biti rijetko ili moze i normalna stolica samo da izlazi kao u poezija u nastavcima?

Mene klistirali oba puta pa ne znam..

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Normalna u nastavcima plus sam dobila klizmu u bolnici.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Nije dobro otici na porod, a da ne znas za taj podatak. Lijeci se, i dobija se infuzija u toku poroda da beba ne pokupi.
    Sanja hvala! Rekao mi je dr koji mijenha moju gin (ona na go) da streptokok sada ne moze nista napraviti, da se ne daju sada antibiotici, vec kad krenem na porod moram ponjeti ovaj nalaz i dati im ga tamo, pa ce me spojiti na antibiotik tijekom poroda kao zastitu za bebu.

U utorak sam kod svoje gin, pa cu opet s njom sve proci.

Citala sam i ja da sada dok sam zatvorena, odnosno dok ne pukne vodenjak ne moze se nista dogoditi. Ali sto ako mi pukne vodenjak dok sam doma? Koliko se uopce brzo siri streptokok i koliko brzo moze preci na bebu?

Od samog pocetka trudnoce muku mucim sa bakterijama... umorna sam od toga...
    Posljednje uređivanje od bmaric : 16.08.2016. at 19:12 Razlog: .

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bmaric, cima iz rodilista je imala streptokok i dali joj profilaksu dok je radjala. Nakon porod bebi malo povisen crp i stavili ga na neonatologiju gdje je dobivao antibiotik. Ostala duze od mene dva dana a isti dan rodile. Sve bilo ok. Uglavnom, nakon poroda ti pregledaju bebu i odmah reagiraju ako je potrebno tako da ne moras brinut.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Beba to pokupi u porodnom kanalu. Tak da cim osjetis trudove kreni da te prikopcaju.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

[QUOTE=QueenBee;2906968]Ovi mladi ginekolozi sto dolaze su uredno i prijazni i pristojni i relativno nijezni na pregledima. Ovi stari sto rade jos od proslog stoljeca cu mahom nadrndani, osorni, grubi...ne smijes nikad sugerirati promjenu termina na temelju datuma odnosa ili ovulacije ili cervikalne sluzi, uzv ti gledaju cijele 2 minute i onda ti izmjere bebu 500g vecu...ma mogla bih do sutra pisat..

Nego, cure-ako se koja prirodno cistila kad joj ke krenuo porod, kakve jje khm...konzistencije bilo to sto je izlazilo?
    Hocu pitati mora li biti rijetko ili moze i normalna stolica samo da izlazi kao u poezija u nastavcima?

Mene klistirali oba puta pa ne znam..[/QUOTE

Ja imala sa L. 3 dana braxtonove... I kad su krenuli oni pravi oko 21h navecer, cca 1,5 h kasnije ciscenje... Uz trudove ta stolica ti dode kao olaksanje... A kakva bude ovisi kakva ti je inace.
    Kad sam dosla u bolnicu odmah su rekli da klizma nije potrebna!

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Recite mi jel se kome dogodilo da je u 39 tj a da nije radena kontrola plodne vode? Meni je danas samo ctg raden i pogledao me jesam li otvorena (1 prst). Nije mi spominjao dr amnioskopiju nego da se vidimo u pin ako ne prije. Ne znam je li me posteduje nepotrebnih pretraga ili sto? Kuzim da nije jos termin ali svima to izgleda u vecim gradovima rade.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zg, 39+3 samo pregled, uzv, ctg. Dakle vaginalni pregled plodne vode nije radio

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kakac u nastavcima bilo kakve konzistencije-ok, hvala cure!

Sl. Brod-rade po defaultu amnioskopiju u 39.tt. ide se na ctg sv.drugi dan, nakon svakog drugog ctga ide i vaginalni pregled i asc uredno u zadnjem tjednu. Tako je meni bilo i 2010. i 2013. Mozda se nesto promijenilo..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

U bolnicu se krece na preglede kad udjes u 38.tt

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala cure! Tako ce i biti... prvi trud i eto me u bolnicu na prikljucak. Nadam se samo da ne moze nista biti ako mi vodenjak pukne doma, pa dok dodjem u bolnicu. Bude li tako, necu se ja ni presvlaciti nego onakva pravac bolnica... nije me briga, tad ce me vidjeti i tko zna da li ce ikad vise.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

A kak se gleda ta plodna voda? Vaginalno instrumentom?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma nece pa da i grune vodenjak nebas sva voda izletit van u jednom trenu!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bmaric, ne brini, znaju sto rade. Bit ce ok!

VeraM, meni se cini da su meni plodnu vodu gledali tek kad sam presla termin, i onda su mi je svaka dva dana gledali, makar se ne bi zakunila na to. Mislim da su i mojoj priji sad u Splitu tek poslije termina gledali plodnu vodu.

QueenBee, bravo za park. Bolja si od mene! Ja sam svog danas vodila samo do zubara Opet su pocele vrucine, i meni se ujutro ne ide nikud iz kuce. Ako izdajem, poslije se po ure moram oporavljat uz izlezavanje. Zahladjenje dodji!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-kad ti je pregled opet? Da pitas sto i kako ako pukne vodenjak.

Sanja-dok si na 'kanalu', kako to mm voli reci, prvo ide rucni pregled da provjeri koliko si otvorena da zna koji tubus (cjevcicu) da uzme. Mislim da imaju 2 velicine. I onda ugurka tu cjevcicu i zaskilji kroz nju. Ako si otvoren, ne osjetis nista.
    Lol-sad sam se sjetila kako sam bila otvorena 5 cm na pregledu i pita sestra doktora hoce veci ili manji tubus za asc-kad on njoj dobaci odnekud podno planine od mog trbuha: 'Sasvim svejedno-vidim golim okom iz drugog krila bolnice! Zena je 5 cm otvorena!'

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    A kak se gleda ta plodna voda? Vaginalno instrumentom?
    Da, da, nesto ti uguraju, nekakvu cjevcicu, i onda kroz to gledaju plodnu vodu. Provjeravaju jel bistra, mlijecna, ili zelenkasta (ako je to zadnje bebica se pokakila i mislim da onda u pravilu induciraju porod).

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Aaa to mi nisu radili

Bmaric kolko su dugo cekala na nalaz od brisa? Jesi ti ono rekla da ti se urea vratila u 28tt.?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadranka- ma jos sam ih predvecer odvela u soping centar po papuce za vrtic. Al mi se smucilo od princeza sofija, Ane i Elze, Zvoncice...i svako malo cucni pa navlaci te papuce na njih, a one otrombolje nogu pa nikako natakarit-kao da kurton na mlohavu ćunu navlacis da oprostite na izrazu al' boljeg opisa nemam. I tako milion puta jer moraju probat svakog jbnog diznijevog lika, a meni osjecaj kao da ce frizider, a ne beba iz mene ispast svaki put kad cucnem.i dok ja na jednu navlacim te cokule, druga ide redom i rusi sve cipele s polica pa onda pol sata trckaram okolo i češem si tintaru koja je cipela s koje police...onda me na blagajni upila teta za neke uloske sto se u cipelu stavi da ne zulja iznad pete. 'Hocete ovaj super-duper ulozak za blah blah?'
    'Necu'
    'Ali znate on Vam je od blahblah materijala'
    'Dobro, necu.'
    'Bas bi dobro dosao za ove Zvoncica papuce jer su blahblah'
    'Oooo 'bemu i ulozak i Zvoncicu-stavi ih u vrecicu za koji god drek bio samo da izadjem vise,upiskit cu se!'
    Za to vrijeme ove dvije vec porusile 30 polica, pokidale 2 zlice za cipele i preparkirale sve taburee u trgovini..

I sad su se konacno umirile u krevetima nakon 3 piskenja i dva kakanja, 3x pijenja vode i jedne price. Zvoncice, naravno.
    Gledam onaj Somersby sto sam si kupila za rainy days i mislim da je red nacet ga..smozdena sam..
    Pardonček, morala sam se malo izjadat..
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 16.08.2016. at 23:12

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

U zg se ide nakon 35tt u bolnicu. Odnosno cca 37tt dodes na red, i onda svakih 7 dana dok se ne priblizi termin. Cca 39+... se ide na 3dana, pa ako se prede i na dan valjda... Tak su meni rekli.
    Ja sam sa M dosla na red 39*3 i dobia trudove navecer... Nisam stigla na onaj slijedeci pregled zakazan za 3dana
    A sa L sa dosla sa 37+3 i opet nisam stigla na sijedeci sa 38+koji dan.. Jer sam na 38+1 rodila

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QueenBee mi to po kratkom postupku, kupimo mu iste kakve je vec imao, samo broj vece ni ne vodimo ga nuzno u shopping

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadranka-zahvaljujem ti do nebesa! Odsad tako radim makar Zvoncica papuce i na maturalac nosila

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

QueenBee, pregled mi je u utorak, pa cu svakako pitati sto i kako.

Sanja, nalaz brisa sam cekala 8 dana. Da, urea se vratila sa 28 tt, dobila neku vaginalnu kremu i ovo je bio kontrolni bris. Urea nestala, ali zato streptokok tu.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Recite mi jel se kome dogodilo da je u 39 tj a da nije radena kontrola plodne vode? Meni je danas samo ctg raden i pogledao me jesam li otvorena (1 prst). Nije mi spominjao dr amnioskopiju nego da se vidimo u pin ako ne prije. Ne znam je li me posteduje nepotrebnih pretraga ili sto? Kuzim da nije jos termin ali svima to izgleda u vecim gradovima rade.
    Vera je li to u Mtk ili Du? U Du rade amnioskopiju na dan termina. Moja dr prije ni ne salje u bolnicu na pregled.

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

O.k. kako sam shvatila većinom iza termina počne pregled plodne vode. Kod nas je rodilište u sklopu doma zdravlja i moj gin. je i voditelj rodilišta i porađa. Ipak je razlika kad ti ideš u bolnicu gdje te ne znaju, pa žele pokrit sve točke. Jer meni je termin u petak, reče dok. ako te ništa ne zaboli, vidimo se u pon (tjedan dana nakon prošle kontrole). Nije ništa spominjao posebne pretrage ili ne baj Bože indukciju, samo vidimo se za tjedan dana. A možda zato što je vikend, pa ajde izdrži ti do pon. da ne moram dolazit!

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Ribica 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Vera je li to u Mtk ili Du? U Du rade amnioskopiju na dan termina. Moja dr prije ni ne salje u bolnicu na pregled.
    U Mtk, u domu zdravlja. Dok mi je dr. Matuško.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

VeraM a da napravis generalku u kuci? Mozda te pokrene
    Leona kako je danas?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vera, mislim da ti indukciju spomenu tek 10-ak dana iza termina don't worry.

Jutros smo stariji i ja cak dva sata bili vani sad su mu dosli baka i dida pa koristim priliku da forumiram.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Draga Sanja evo u fazi lezanja. Leda malo manje bole ali i dalje bole. Sinoc je dragi malo masirao pa je odmah malo bolje bilo.. Ti?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo i nas. Na igralistu. Razmisljam hocu brojati razmak izmedju osjecaja pritiska u dnu stomaka. Ne obadajem vise te kojekakve kontrakcije. Sinoc sam sanjala da sam bila na pregledu i da sam otvorena.
    Cure, hocemo se preseliti na temu 'dnevni boravak' isto na ovom podforumu? Nekako me strah da ce nas moderatori sami potjerati. A bas se lijepo druzimo pa bih to nastavila

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nema veze sto pise da je za zadnje tromjesecje

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i nas. Na igralistu. Razmisljam hocu brojati razmak izmedju osjecaja pritiska u dnu stomaka. Ne obadajem vise te kojekakve kontrakcije. Sinoc sam sanjala da sam bila na pregledu i da sam otvorena.
    Cure, hocemo se preseliti na temu 'dnevni boravak' isto na ovom podforumu? Nekako me strah da ce nas moderatori sami potjerati. A bas se lijepo druzimo pa bih to nastavila

Aaa?? Kakav boravak?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona a guram... Vucem se po malo,po stanu... Skuham pa legnem, stavim ves pa legnem, operem kosu pa legnem... U gl. Stalno sam umoran i stalno mi treba sna i samo sna... Strasno se i uspusem !
    Izgubila sam apetit, ne znam kaj da jedem,a da mi je sa voljom? Doruckujem, rucam, i vecera voce, jogurt... Probudi me glad u noci ili mucnina od gladi ali ja nemam apetita! Izgubila sam cak i 2kg!

Ne bih me brinulo da jedem, pa se puno krecem.. Al ja ne jedem, ne krecem se i cak izgubim kg.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Haha tako i mene zna glad probudit navecer oko 3h/4h ujutro. A citav dan nemam volje za jest. Premda eto ja sam dobila 3 ipo kg. Nekako sad u zadnji par dana cekam sljedeci pregled da vidim dali je sve ok
    Najvise me je strah radi e.coli dali smo je se rijesili. Da se jos samo rijesim negativnih misli bilo.bi super..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kaj si pila za e.coli? Nadenanu brisu il urinu?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Klavocin, nadena u cervikalnom.brisu.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Curke, pozdrav. Da se i ja pridruzim. Danas smo 19+2, oko 9.1. stize nam deckic.

Imate li vi ruzne snove? Meni su poceli, pa sam cijeli dan pod dojmom. Jucer sam imala napadaj panike da moje tijelo nece izdrzati trudnocu. Imala sam spontani prosle godine, ova trudnoca je za sad uredna.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Draga Tanita i ja ih imam. Mene znaju budit navecer tako da mi srce lupa ko ludo. Vrlo stvarno izgledaju. Ali negdje sam.citala da je to sasvim normalno u trudnoci bas da snovi budu izrazajni.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

U istom ovom podforimu 'Trudnoca i sve sto ona (do)nosi', odmah ispod ove nase teme 'strahovi, strepnje, "panika"..' je tema 'dnevni boravak za sve nas u zadnjem mjesecu trudnoce'.
    Malo odbija naziv 'zadnji mjesec' jer nas ovdje tipka sa svakkvim stazem, ali sam mislila kako bi mozda mogle tamo se preselit.
    Meni je, zapravo, totalno svejedno gdje cu s vama tipkati. Ako nas moderatori 'poćeraju' odavde, mozemo se tamo preseliti.
    Meni definitivno stima bilo koji oblik dnevnog boravka s vama

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Imam i ja ruzne snove. Spojim osobe i mjesta s kojima sam bila u kontaktu taj dan u neku 'noir' pricu o trudnoci i porodu. Npr.jucer sam ravno 21x zvala ginekologinju da mi pomakne pregled na jutarnji (sutra je trebao biti u 11.30 a moram cure skupit iz vrtica u 11.45 pa pomjerila na 9h). I jedva dobila sestru da me ubaci ujutro. Navecer krenem sanjati da me ta ista sestra pregledava umjesto doktorice (?) i kaze kako se vidi čep koji je poceo curiti jer sam se otvorila. Probudim se nasilu, izroštiljam par puta pa opet zaspem i usnem sljedeci scenario:
    Pregledava me ginekologinja i cim je zabola prste u mene, pukne mi vodenjak i sve se izlije po njenoj ordinaciji. Zeli da idem izravno u radjaonu, ja se svadjam da necu dok ne sredim tko ce po cure u vrtic-osim ako nije doslo do prolapsa pupkovine. Legnem na pomocni krevet, dupe u zraku drzim i zovem prvo svoju sestru. Ona ne moze sad odmah, kaze, kod prijatelja je na kavi. Posvadjam se s njom pa zovem tatu. On pocne plakat jer ga strah bit sam s malom djecom. Poklopim i njemu slusalicu. Zovem muza koji je na terenu u Đakovu-on pak lezerno pita jel mogu sjest u auto i doci po njega. Doktorica sa strane ne vjeruje kojim debilima sam ja okruzena i šizi totalno. Med.sestra se dere da ce mi ona po djecu otici. Ja objasnjavam da mladja nece ni u ludilu k nepoznatoj osobi i da ce dobit zivcani slom...na kraju popi*dim i kazem da ode po cure u vrtic sama i da cu rodit kod kuce pa nazvat hitnu.

Eto kakve ja strahove imam
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 17.08.2016. at 14:25

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona, ja sam ju imala sa M ali u urinu. Popila klavocin... Nekoliko puta za redom radila urinokulturu i sterilno. Nikad se vise nije vratila.. Niti u trudnoci sa L, niti sa nasom zeljno ocekivanom T

Tanita dobro nam dosla... Valjda su nam snovi takvi od stresa

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nego jel imate imena za svoje bebice
    Odnosno djecu. Jednom mi je dok.rekao nije to lutka, to je djete

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    U istom ovom podforimu 'Trudnoca i sve sto ona (do)nosi', odmah ispod ove nase teme 'strahovi, strepnje, "panika"..' je tema 'dnevni boravak za sve nas u zadnjem mjesecu trudnoce'.
    Malo odbija naziv 'zadnji mjesec' jer nas ovdje tipka sa svakkvim stazem, ali sam mislila kako bi mozda mogle tamo se preselit.
    Meni je, zapravo, totalno svejedno gdje cu s vama tipkati. Ako nas moderatori 'poćeraju' odavde, mozemo se tamo preseliti.
    Meni definitivno stima bilo koji oblik dnevnog boravka s vama
    Pa da se bediram tamo... Ak nas poteraju ja ode, pa se javim sa pitanjima...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nase cure su Eva, Lucija i sad stize Maša. Svaka seka daje iducoj seki ime.
    Da je bio braco, Lucija bi bila Spiderman, a Maša-Papuča!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

U opciji je bila jos i Barbara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •