Drage trudnice,
Iako ne spadam na ovaj PDF svako toliko vas škicnempa evo da podjelim s vama svoju pricu...
Treca beba, radila do 45 dana prije poroda. Stalno sam imala kontrakcije,pila magnezij i sve 5! U 35. tjednu na pregledu cervix smeksao,u nestajanju. Kaze mi gin da cu roditi kroz par dana. Kontrakcije su bile ceste i jake. Skoro svaku noc oko 3-4 ujutro bi ih imala kao prave trudove. Setala,tusirala se i na kraju isla spavati
Sljedeci pregled u 37.tj. Gin. se čudi sta jos nisam rodila. Kaze ti ces kroz par dana roditi. Ako ne,kontrola za dva tjedna ali sigurno se necemo vidjeti. Mene i dalje svaku noc peru kontrakcije. Barem jedno 10 puta sam bila sigurna da je to TO.
39. tj. na pregledu gin sva u cudu-jos niste rodila???
Na termin se javljam u bolnicu. Naravno kontrakcija kao u prici. 2 prsta otvorena,CTG uredan,nepravilni trudovi se ocitavaju,ali nista konkretno. Dr. govori kontrola za 2 dana,ako ne krene prije. Mislim se da-da slusam to vec tjednima. Ljeto je,vrucina me ubija,debela sam,troma i jedva cekam vise roditi. Za 2 dana na pregledu 5 prstiju otvorena,a trudova nigdjeKaze dr ovo je za rađaonu,malo dripa i do popodne je gotovo. Rekoh hvala lijepo vratit cu se ja popodne kad to samo krene. Potpisujem da idem doma na vlastitu odgovornost. I tako zivim 5 min od bolnice. Taj dan nista, u noci opet kontrakcije ali nepravilne malo na 5 min,pa na 10,pa na 3... I taman kad sam mislila krenuti(da mi beba ne ispadne po putu) sve se smirilo. I tako sam svaki drugi dan isla na kontrolu do 41+4. Taj put otvorena 6 prstiju. Ne daju mi vise doma. Rađaona ili na odjel! Sta cu sad??
Ma idem u rađaonu da se rijesim vise toga![]()
Za sat i pol je bilo gotovo!!
Eto,6 tjedana su mi govorili sad ces roditi,a na kraju su ga dripom potjerali van