Stranica 392 od 581 PrviPrvi ... 292342382390391392393394402442492 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,551 do 19,600 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Nisam bila otvorena na zadnjem pregledu 25.7. niti mi je ispao cep niti mi nista ne curka. Nista me ne boli i nju osjetim dosta visoko, skroz pod rebrima. Idem popit jos jedan Mg pa cu vidit. Nije mi se ovo jos do sad dogadalo. Jcr sam malo pretjerala s hodanjem jer stan uredujemo pa kupujemo namjestaj, mozda je i zbog toga. Pratit cu jos malo pa pravac hitna ak se ne smiri

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    VeraM mislim da po pravima mu ne smiju zabranit. Ima tu na forumu prava rodilja, i na drustvenoj mrezi hrv.udruga doula koja ti mogu da ti savjet.
    Reklabbih da je to isto kao i rodiliste prijatelj djece, a onda se toga ne drze
    Koji grad u pitanju?
    Metkovic. Al nije bitno jer ga ja ne zelim u radaoni, vise bi se brinula kako je njemu panicaru i hoce li ga strefit nego kako je meni. On ima problema zdravstvenih koje nervoza i stres okidaju, sigurnije mu je doma.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tajci bit ce sve ok. Vjerojatno si se preforsirala jucer pa te beba podsjeca da si pretjerala. Dobro razmisljas-popij mg, sacekaj jos malo pa na hitnu ako se ne smiri. Drzim fige da te vrate kuci s packom po prstima kao mene

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Tajci66 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam bila otvorena na zadnjem pregledu 25.7. niti mi je ispao cep niti mi nista ne curka. Nista me ne boli i nju osjetim dosta visoko, skroz pod rebrima. Idem popit jos jedan Mg pa cu vidit. Nije mi se ovo jos do sad dogadalo. Jcr sam malo pretjerala s hodanjem jer stan uredujemo pa kupujemo namjestaj, mozda je i zbog toga. Pratit cu jos malo pa pravac hitna ak se ne smiri

Jel bolje? Povecaj magnezij, mozda i folnu.. I nazovi da pitas za normabelcek. Mislim da bi bilo bolje da muza saljes u shopping bez tebe...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vera mozda dobis proljev, al ne boj se nisi predozirana od Mg. Samo udri, i puno tekucine, prazni mjehur

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Metkovic. Al nije bitno jer ga ja ne zelim u radaoni, vise bi se brinula kako je njemu panicaru i hoce li ga strefit nego kako je meni. On ima problema zdravstvenih koje nervoza i stres okidaju, sigurnije mu je doma.
    Aaa onda jos i bolje! Moja frendica isforsala muza da ide... Kad ovaj pao u nesvijest, razbio glavu na radijator... Nije joj to trebalo!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sto se tice ... Ja jedva docekala da se porodim sa M. On me uklijestio i nista pomagalo nije! Oni mene u sobu... Kaze setra ajde sad polako u krevet... Reko ja bih na wc! Moze! Ceka ona i ceka.. Kad zaurla pa sta radis? Ee paa
    Dolazi dok.u vizitu odmah posle poroda.. Ajmo koja je pipi, ja vicem ja sam i ... Bila sam glavna faca u sobi da sam to obavila

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moj je bio na oba poroda. Isprva se neckao, a onda se zaunatio. Bio je super-stalozen, smiren..doduse on je mrljotina od covjeka inace. Osoblje je bilo zbilja pristojno prema meni -mozda zato sto je mm bio tu. Kvasio mi je usta gazom, zvao babice kad sam trebala tiskat..
    Doduse nekim prepristojnim tanasnim glasicem:
    -'ummm..oprostiteee, moja zena bi..ummm...tiskala..cini mi se..'
    A ja iza grizem sipke od kreveta i urlam 'beba ideeeeeeeee' :D

Kakanje poslije poroda..tu si dajem -2 ocjenu..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Zivcirao me sto mi je stalno vracao one cjevcice za kisik u nos. A meni to smetalo jer sam lamatala glavom amo-tamo pod trudovima. Dolantin me skroz osamutio pa nisam znala pricati da mu kazem da ohane s tim vise. I sve se kontam skuzit ce, ali jok..on mi uredno svaki put nabije te cjevcice natrag u nos.
    I morao je ici zaviriti dole taman prije nego ce glava promolit vanka pa se vratio do uzglavlja, nagnuo mi se do uha i tiho rekao da mi se pipi rascvala kao konobarski novcanik :D
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 17.08.2016. at 23:49

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pise na drugoj temi da nam je Vera otisla u rodiliste! Sretno!!!

Ja kontrakcija ne osjetila u cijeloj prvoj trudnoci sve do odlaska u rodiliste (sa 41+3) kad su mi inducirali porod, a bome ni u ovoj sad. Nit se mojim bebama oce van, nit se mom tijelu priprema za to.

Tajci, nadam se da su u tebe to te bh kontrakcije, i da su se smirile.

Queen, a jel padnu koji put s kreveta? Ja bi stavila stariju, osim ako tu i tamo padne al imaju ti kreveti neku zastitnu ogradu pa ne bi trebao bit problem.

Potvrdjujem da kile brzo odlaze. U prvoj sam ih dobila 20, a i u ovoj sad cu, cini mi se, bar toliko. Meni je dojenje sve otapalo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Vera-sretno! Vjerujem da se vec mazis sa svojim smotuljkom

Tajci-kako si?

Jadranka-padaju obje kao kruske s kreveta. Starija ima zastitu za krevet i uredno od nju buba 10ak puta po noci. Kad ne uspije na tu stranu, onda se zalijepi za zid kao pauk. Mladja voli stati pored kreveta i dudit na glavi pa tako spavati. Koje god da zapreke postavili uz krevet, ona nadje put do poda. Moji cirkusanti..

Idem budit cure za vrtic pa cu na pregled..
    Dobro jutro, svima

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Stucaju li vase bebe?
    Moj bebac svaki dan, nekad i po par puta dnevno, pa mu vjerojatno dosadi i onda se pocne namjestati.
    Znam da je stucanje dobro, da tako trenira gutanje i pluca, ali da li se smatra do ili od neke brojke "premalo" ili "previse" stucanja?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je stucanje dobro, da tako trenira gutanje i pluca, ali da li se smatra do ili od neke brojke "premalo" ili "previse" stucanja?
    Ne vjerujem Vjerojatno neke bebe stucaju vise, a neke manje... ja bas ne primjetim da ovaj moj stuca... al mozda i stuca.

Bila je neka knjiga o maloj djeci koju je moja rodica citala i u kojoj je pisalo da su neka djeca pravi bjuckavci. To joj je bilo smijesno dok joj se malisa nije rodio i stalno po svemu bljucko. A mladja cer koju godinu kasnije skoro pa nista. Bice tako i sa stucanjem.

QueenBee i VUBS sretno vam na pregledima!

Sto se tice torbe za rodiliste, uopce se ne sjecam sto sam tocno nosila prosli put (osim tih ulozaka i pelena i velike cokolade!), treba pronac tu neku temu di ima popis. Al u Splitu ti navodno mogu donit sta god ti treba, bilo kad.

Ja bi da md bude sa mnom na porodu, ali jos nije otisao platit to veselje Prosli put je bio, dijelom.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo mene s pregleda...beba je super
    ipak je mali hematom, dobila duphostan
    tobi se trebalo povuci za dva tjedna sve
    sve drugo ok

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vubs bravo! Samo hrabro napred

Vera sretno! Nadam se da se moj san odnosio na tebe! Sanjala sam sebe da radjam, i rodila decka... Valjda je to bila neka povezanostbs tobom. Javi nam se

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    nije da vam vadim mast...ja sam u prvoj trudnoci dobila 5kg, a u drugoj 2kg

bebe normalne tezine, 3600/3100

ajme kako sam ja gladna,stalno bi nesto zvakala, a sve mi bez okusa
    jeli vama tako?
    Ma ne jook
    A fi ti ono kupujes hranu? Da i ja probam, mozda necu biti toliko slatka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nista posebno,jednostavno sve normalno jedes, uz izbacivanje secera
    meni ne pase, a inace se davim u slatkome

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure moje drage, dali je normalno osjecat pritisak u trbuhu? Ima par dana osjecam ga ali nije bolan vise nekako cudan.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo i mene. Nalaz dobar. Upisala cervix 3/4 clanka, uloziv za jagodicu. Malo se kao poboljsao jer je bio 3/4-1/2 i za prst uloziv. Ja velim zar nije to rel.normalno za trecerotku u skoro 9.mj t. NIJE, veli ona. Ok, nije. Ali pohvalila me za mirovanje i rekla da ne izigravam vise supermena. Pregled-zadnji kod nje-za tri tjedna. Dotad mirovanje i dalje.
    Otvaram porodiljni 28.8. Od danas zvanicno gotov godisnji.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bravo qeen, ajde jos malo ti imas...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Izbudalila me sestea kod gin. Kaze ona meni da mi je porodiljni do 28.2. (6mjesevi od otvaranja jel'). Pitam ju zar nije do datuma kad beba napuni 6 mjeseci? Opet ona meni isto-'do 28.2.pa Vi sebi produljite na godinu dana'. I ja ponovim pitanje-ali jok. Iznervirana vice da ne zna ona kad cu ja rodit. Pa znam da ne znas, o tom i pricam!
    Sad sjedim u autu i dumam jesam sto krivo skontala?? Koliko se ja sjecam, porodiljni dopust se otvara 45-28 dana prije termina i traje do navrseni 6 mjeseci djetetova zivota.
    Je li se ista od toga promijenilo?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Leona-
    Gdje ti je pritisa? Odredjeni dio stomaka? U zdjelici?
    Mislim da je normalan pred kraj kad bebe otezaju i nasjednu u zdjelicu. Ali ti nam nisi jos pred kraj..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona opet ja, al sta cu kad moram
    Mozda su crijeva usporena i trebas se ocistiti. Mene jucer odjednom pocelo boliti, i cijelu noc slabo spavala... Sve dok nisam obavila full mekanu
    Svi simptomi nestali! Daj probaj malo vise mg, pa zalij cedevitom.. Bas da te otcepi

Qbee cekaj malo! Pa kaj se cerviks moze nakon otvaranja ponovo zatvoriti?
    Bravoo za tebe i bebicu! Sigurno lakse dises
    Posljednje uređivanje od Sanja :) : 18.08.2016. at 11:11

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Izbudalila me sestea kod gin. Kaze ona meni da mi je porodiljni do 28.2. (6mjesevi od otvaranja jel'). Pitam ju zar nije do datuma kad beba napuni 6 mjeseci? Opet ona meni isto-'do 28.2.pa Vi sebi produljite na godinu dana'. I ja ponovim pitanje-ali jok. Iznervirana vice da ne zna ona kad cu ja rodit. Pa znam da ne znas, o tom i pricam!
    Sad sjedim u autu i dumam jesam sto krivo skontala?? Koliko se ja sjecam, porodiljni dopust se otvara 45-28 dana prije termina i traje do navrseni 6 mjeseci djetetova zivota.
    Je li se ista od toga promijenilo?
    Nije! Jedino ne znam razliku izmedu 45 i 28 dana?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Koja sad ima slijedeca da ju otpratimo u radaonu?
    Veru smo poslali!
    Tajci, Bmaric, Qbee, Jadranka... Mozda da stavite termine, meni je sve pomjesano

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Osjecam.ga u donjem djelu trbuha, samo nemogu razlucit jeli pritisak ili beba radi mjesto sebi kako raste. Neznam i to kad lezim na ledima, inace kad hodam i pi pi i nemam. Inace svako jutro imam normalno nuzdu. I pijem 750mm magnezija. A beba je dosta aktivna. Mlati me stalno.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mislim da se cervix moze malo 'stisnut' u slucaju ulozivosti i da se moze malo produziti. Tako barem citam po forumima. Moguce da je i do toga pregledava li te drugi doktor koji ima svoje vizije i procjene. Zbilja ne znam. Nisam dosad isla u rikverc s otvaranjem.
    Mozda ovaj put rodim na usta kak je krenulo.

Odahnula jesam ali iz nekog razloga sam nadrndana. Iznenadila me opustenost ginekologinje i narucivanje za 3 tjedna. Mislila sam i ocekivala neku paniku, prijetnje bolnicom i sl.pa se na to pripremila. Valjda sam samo zbunjena. Drago mi je da je bebulinka sigurna u buši i da cemo se jos druziti 2u1. Samo ne bih vise da prste u mene guraju razliciti doktori. Primirit cu se jos ta 3 tjedna i ćubit kod kuce i cim obavim taj zadnji pregled kod nje, odoh ravno sa stola u teretanu/na pijacu/kavu/ringišpil-ne nuzno tim redom :D
    Nedostaje mi kretanje i aktivnost

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

45 ako ti je kriticnija trudnoca, 28 ako je sve ok.

Termini-mislim da smo sve 4 nabrojane tu negdje u tjedan-dva razlike. Moj termin je (navodno) 26.9.

Leona-mozda samo bebica raste

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj termin je korigirani 2/3. 10. Korogiran je odma na prvom i drugom pregledu. Ja cu 45 dana ranije na porodiljni. Rekla mi ga je dok pisat po korigiranom terminu. Porodiljni bi trebao trajat do 6 mjeseci nakon bebina rodjenja. Bar je tako prije bilo, a ne znam da su nesto mijenjali. Kad se beba rodi, mislim da se to ide prijavit, izmedju ostalog, i na hzzo pa onda oni izracunaju tih 6 mjeseci od datuma bebina rodjenja. To koliko se sjecam.

VUBS i QueenBee super za preglede!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Leona, meni to zvuci normalno.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona i meni se to cini skroz ok., Bolovi na ledima.. Ja nekad imam osjecaj kao di mi svi organi tonu kroz vodu... Pa se presaltam i bude ok.
    Moja beba se javi, ali nije mi bas neki boxer! Malo me to cudi... Posteljica je sprijeda! A i L je bio tako pa sam super ga osjecala

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Moja bebica je prehiperaktivna. Cak se na trbuhu odrazavaju pokreti. Haha mislim se sto ce tek biti kasnije. Mozda mene hvata malo panika dali je dolje sve ok nakon stavljanja prstena. Neznam.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Porodiljni bi trebao trajat do 6 mjeseci nakon bebina rodjenja. Bar je tako prije bilo, a ne znam da su nesto mijenjali. Kad se beba rodi, mislim da se to ide prijavit, izmedju ostalog, i na hzzo pa onda oni izracunaju tih 6 mjeseci od datuma bebina rodjenja. To koliko se sjecam.

točno
    sestra kod ginekologice nema ništa s trajanjem porodiljnog nakon poroda, računa se od datuma kad se dijete rodi
    a mislim da je meni ginekologica objašnjavala da porodiljni se otvara 45 dana prije termina ako je prije toga bilo bolovanje, a ako nije bilo bolovanja onda 30.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

leona, meni su se isto na trbuhu jako vidjeli pokreti s oboje, sa mlađom pogotovo, snimala sam jer je znalo prefriki izgledat
    točno sam znala gdje joj stoji koji dio tijela po kretnjama, i kasnije na ultrazvuku sam vidila da sam bila u pravu

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure hvala sto pitate. Bila sam cijelu noc u predradaoni spojena na ctg. Kad sam dosla imala sam cesto kontrakcije, a poslije se smirilo. Kao ne daju nikakve ljekove u ovim mojim tjednima jer da se beba i rodi bila bi ok. Otpustili su me poslije vizite i sad sam doma, al kontrakcije su i dalje tu. Dobro je to sto sam zatvorena i ne otvaraju me kontrakcije i nisu bolne. S bebicom je sve ok i receno mi je da je ctg besprijekoran. Bas mi je panika :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tajci...drzi se
    koji si tjedan?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Leona, taj pritisak ti je normalan, vjerojatno sirenje maternice.

Meni je cervix oko 16 tt bio 3 cm, kasnije izmedju 3,4 i 3,8 cm. Meni je dr rekla da se moze iznutra "zatvarati / stisnuti" ako se lezi, pa nema pritiska na cervix.

Meni je termin 10.10. Cini mi se da sam ja zadnja po terminu.

To za bolovanje ne znam. Kad sam zvala u hzzo raspitati se o svemu, oni su meni samo spominjali 45 dana prije termina.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

tamgerina-to sam ja pokusavala reci sestri-da mi ne moze ona govoriti dokad ce mi trajat porodiljni

Ma ta sestra me u biti izbacila iz takta. Opet ju pitam da mi izracuna termin poroda jer kako god ja ili racunalo to radili, uvijek 40 tjedana od dana zadnje menstruacije ispadne 24.9.a ne 26.9.
    Ne moze ona tu nista, njoj program tako izbaci. Mislim se 'hajd' nek bude tako pa si usparam jos 2 dana prije forsiranja indukcije ako prenesem slucajno

Onda stanem na vagu i umjesto da mi skine koji gram zbog ubuce i odjece, ona doda jos pol' kile da si zaokruzi na puni broj
    Ja zamolim da zaokruzi na manji broj-isti klinac joj dodje-jer me vaze u robi i da me dr.ne špota. Nece.

A jos sam joj orhideje pohvalila...grr..

A pri ulasku idem iza neke visoke, preplanule, modna-pista nasminkane i 'vid mi svjeze ofarbane i ispeglane kose' kose trudnice, bljesti na njoj zlata vise neg u cige u svatovima, po boce parfema leluja zrakom miljama oko nje..odmjeri me 2x i onda mi pred nosom zalupi svim vratima do ordinacije od ginekologa. Wtf?? Jos me sv.5 minuta mjerkala dok smo sjedile u cekaonici. Ne znam zasto su neke trudnice tako zloceste prema drugim trudnicama. Jel' to neka ljubomora, nesigurnost sto li..meni trudnice svetinja. Svakoj vrata otvaram, ustupam stolicu i sl.

K tome se panicno bojim visokih zena iz nekog razloga a u ove je bilo bar 1.80m
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 18.08.2016. at 12:48

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tajci-ti si 33+6 danas?
    Malo mi cudno da ti ne bi davali nista da je porod krenuo. Mene su dobrano isplasili na hitnoj

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Stucanje-moja prva je stucala kao blesava-takva je i sad. Druga je svega par puta stucala-i sad rijetko stuca. Ova treca sreca stuca minimalno 1x dnevno po 10ak minuta.

Nema razlike izmedju psihomotornog razvoja prve dvije.

Lupkanje i rastezanje- sve tri akrobatkinje. Dušu mi izbiju iz tijela.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.

Davajte termine pa napravimo popis

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    točno
    sestra kod ginekologice nema ništa s trajanjem porodiljnog nakon poroda, računa se od datuma kad se dijete rodi
    a mislim da je meni ginekologica objašnjavala da porodiljni se otvara 45 dana prije termina ako je prije toga bilo bolovanje, a ako nije bilo bolovanja onda 30.
    ako su komplikacije onda 45 dana prije, ako ništ onda 28 dana prije, ali recimo ja sam zadnje otvorila 32 dana prije, pa na kraju ispalo da sam rodila i 10 dana ranije od zadanog termina

možete dogovorit s doktorom svašta između 45- 28 dana
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.08.2016. at 13:12

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni je bez problema s prvim doktor otvorio 45 dana prije termina. Do tad sam radila. Sad mi je doktorica rekla da moze tako i sa drugim.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.
    Sanja 22.1.2017.
    Leona29 23.1.2017.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je bez problema s prvim doktor otvorio 45 dana prije termina. Do tad sam radila. Sad mi je doktorica rekla da moze tako i sa drugim.
    mislim da ti oni to izvedu tako da ti otvore jedan dan bolovanja i onda porodiljni

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Drage moje,hvala vam na optimizmu.Nova sam ovdje,pratim vas vec dugo...
    Na strogom sam mirovanju vec peti mjesec,termin mi je taaaako daleko!
    Cetvrta trudnoca i sve naopako od prvog dana...kako ostati pozitivan?Kako vam to uspijeva?
    Prosle smo polipe,hematome,dobile parvo virus,placentu previju,sad nas muce BH kontrakcije od 16.tt,a tek smo 24+3.

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

34 sam dns po njihovom i po mjerama bebe. Njima je bitno da se ne otvaram i da kontrakcije ne postaju bolnije. Smirile su se one, al ima tu i tamo koja. A nznm, rekli su mi da se ne daje nista za bebu, a za mene ima nesto da smanje kontrakcije al posto su se smirile nije bilo potrebe. Moj datum je 30.9.
    Posljednje uređivanje od Tajci66 : 18.08.2016. at 13:32

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,hvala vam na optimizmu.Nova sam ovdje,pratim vas vec dugo...
    Na strogom sam mirovanju vec peti mjesec,termin mi je taaaako daleko!
    Cetvrta trudnoca i sve naopako od prvog dana...kako ostati pozitivan?Kako vam to uspijeva?
    Prosle smo polipe,hematome,dobile parvo virus,placentu previju,sad nas muce BH kontrakcije od 16.tt,a tek smo 24+3.
    Pozdrav draga Milenche, evo i ja sam jedna sa jako slicnim.problemima. lezim od 11tt isto bh od 16tt plus cervix skracen. Optimizam mi je 0 bodova, izdrzavam nekako uz serije, forume, i sve moguce igrice. Mogu ti samo porucit budi jaka..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Leona, prije 4 dana je rodila moja prijateljica sa slicnom pricom tvojoj.Prvu bebu je izgubila u 20tt trudnoce,u ovoj su joj radili preventivnu serklazu dosta rano jer joj je uu bilo vec otvoreno,a cervix 22mm. U 37.tt su joj skinuli sav i prenjela je tri dana, beba nije htjela van.Zato budi hrabra i drzi se!!!
    Ja sam preumorna od dijagnoza i toga da se jedne rijesim,nova stigne...
    Lezim od prvog dana,termin mi je 05.12.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    QueenBee 26.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.
    Sanja 22.1.2017.
    Leona29 23.1.2017.
    uh najzadnja sam