Stranica 397 od 581 PrviPrvi ... 297347387395396397398399407447497 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 19,801 do 19,850 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ma kakvi :D imam neku ruznu 'osrednje omalu' zepterovu sivu ala sportsku torbu sa zelenim savovima koju, evo, i treci porod vucem sa sobom u radjaonu. Kod nas nisu mijenjali te bolnicke 'kredence' jos od doba Tite pa znam ziher da ce ova torba stati.
    Ali ja sam ti to sve slagala u torbu kao da sam tetris igrala-nema milimetra neiskoristenog prostora. Jer plan je iduci:
    Dovezu me u sobu, ja gladna/zedna, otvorim torbu i potamanim pol' zalihe. Onda presvucem mudante i oblozim se uloscima. Kad nadodjem, dokucim iz srednjeg reda papuce, neseser i rucnik pa se otusiram. Po noci potamanim ostatak zalihe i probijem put do donjeg reda. U medjuvremenu nemilice trosim uloske i jednokratne. Eh treci dan se to vec sve ustali pa mi taman ustrebaju grudnjaci za dojenje, tuferi i nova spavacica. Gaze za bebicu mi trebaju cim mlijeko nadodje.
    Zaboravila sam reci da obavezno stavim plasticnu casu u torbu i vrecicu za prljavu robu.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Za prvu curku sam kupila svačesa i definitivno previse. Nisam se znala i mogla kontrolirati. Ali sam kupovala preko njuskala ili preko oglasa na forumu jer tu najmanju robicu bebe zaista ne isprljaju i bude kao nova. Gaze sam dala sivati-odnosno kupila gazu i dala krojacici da obrubi-malo jeftinije izadje. Neke tetra pelene sam naslijedila-sama od sebe-mama ih sacuvala. To je neunistivo, covjece!

A bodici-njih imam malo vise jer kakica cesto prodje pa ih mijenjamo par puta dnevno. Iako sam napisala da imam dosta vel.56, mnogi su malo veceg kroja. Npr.skuzila sam da MTČ ima megalomanske krojeve. Kik je isto dosta velik kroj. H&M je onako osrednji. C&A nemam nijedan. Stanić tekstil mi se uredno razvuce. Lupilu iz Lidla mi je odlicna marka-peri/deri roba, isto malo veci kalup, ali cesto imaju dvobroj bodica s dva reda drukera pa bodice beba nosi pola godine.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche-ma kakvi :D imam neku ruznu 'osrednje omalu' zepterovu sivu ala sportsku torbu sa zelenim savovima koju, evo, i treci porod vucem sa sobom u radjaonu. Kod nas nisu mijenjali te bolnicke 'kredence' jos od doba Tite pa znam ziher da ce ova torba stati.
    Ali ja sam ti to sve slagala u torbu kao da sam tetris igrala-nema milimetra neiskoristenog prostora. Jer plan je iduci:
    Dovezu me u sobu, ja gladna/zedna, otvorim torbu i potamanim pol' zalihe. Onda presvucem mudante i oblozim se uloscima. Kad nadodjem, dokucim iz srednjeg reda papuce, neseser i rucnik pa se otusiram. Po noci potamanim ostatak zalihe i probijem put do donjeg reda. U medjuvremenu nemilice trosim uloske i jednokratne. Eh treci dan se to vec sve ustali pa mi taman ustrebaju grudnjaci za dojenje, tuferi i nova spavacica. Gaze za bebicu mi trebaju cim mlijeko nadodje.
    Zaboravila sam reci da obavezno stavim plasticnu casu u torbu i vrecicu za prljavu robu.

Ja sam u torbu stavila one male sapune,kalodont,cetkicu,slape od kineza za tusiranje od 10 kn i to sve uredno bacila prije odlaska kuci jer je wc i tus bio tako fuj neciscen i neodrzavan da mi se gadilo vracati to kuci.Nadam se da se stanje popravilo u ovih 10,5 godina.
    Koliko ti ima mlađa curka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mladja ce 16.9.napunit 3.
    Boze mi 'prosti, ali radije bih isla rodit nego organizirat rodjendansku zabavu
    Ne zelim dva tuceta rodbine u stanu koje moram dvorit pid kontrakcijama..mislim da cu nagovorit muza da platimo igraonicu za cure i par prijatelja s djecom njihove dobi i amen.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Necu ni peci tortu. Mala je luda za Malcima i kupit cu od Leda onu tortu na Miniona, zabost svjecicu, narucit pizzu i nas cetvero cemo taj iće-piće dio proslave obavit nasamo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

A mozda joj donesem seku za rodjendan

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Necu ni peci tortu. Mala je luda za Malcima i kupit cu od Leda onu tortu na Miniona, zabost svjecicu, narucit pizzu i nas cetvero cemo taj iće-piće dio proslave obavit nasamo.

Mislim da ti sada najmanje treba velika proslava rođendana,nitko ti nece zamjeriti,malena najmanje.Moj srednji ima rođendan 26.08. i poslat cu ga na pizzu s frendovima,a ledo rodendanska torta je vec u zamrzivacu.
    Proslavili smo do sada 16 Borninih,12 Lucianovih i 10 Luninih rodendana...dovoljno?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A mozda joj donesem seku za rodjendan

To bi bio najljepsi poklon,a ustedila bi rodendanske proslave u buducnosti

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milenche-rodi kod kuce ;p
    Ayan-mene to ama bas svaku trudnocu pitaju :D btw kad ti je termin da te dodam?
    Termin je 30.11.
    Zavidim vama koje stignete do frizera i pedikera.ja moram na brazilku al mi problem popest se na stol.ko nasukani kit sam.onda me teta tam okrece dok sve ne pocupa.

Mene je ponekad strah kako ce mm kad budem u bolnici.sve mi pomogne doma, brine za malu ali je na muskoj frekvenciji.posaljem ga s malom kod dr.i zove me jer ne zna na koja vrata uci.idemo kod iste dr.vec 3.5.g.onda opet zove jel da malu skine u gace za pregled ili u majicu.sav sretan joj kupi kompletic za ljeto ali mu nisam imala srca rec da je kupio piđamu koliko je bio ozaren.

Mi smo poceli kupovat pelene za bebu.robicu imam od male i as,cipele pa to ne moramo.sad pratimo snizenja pa smo nasli 30% na djecju kozmetiku.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

http://www.njuskalo.hr/odjeca-bebe/b...oglas-17399550

Ja se unaprijed ispricavam moderatorima ako krsim koje pravilo-htjela bih samo pokazati kako se preko njuskala npr.moze pronaci super stvari za bebe. Ako ne smijem stavljati linkove, molim da se obrise post.

http://www.njuskalo.hr/odjeca-bebe/l...oglas-18404009

http://www.njuskalo.hr/djecji-komple...oglas-19781889

http://www.njuskalo.hr/pelene/lot-te...oglas-20001303

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

http://www.njuskalo.hr/odjeca-bebe/b...oglas-17399550

Ja se unaprijed ispricavam moderatorima ako krsim koje pravilo-htjela bih samo pokazati kako se preko njuskala npr.moze pronaci super stvari za bebe. Ako ne smijem stavljati linkove, molim da se obrise post.

http://www.njuskalo.hr/odjeca-bebe/l...oglas-18404009

http://www.njuskalo.hr/djecji-komple...oglas-19781889

http://www.njuskalo.hr/pelene/lot-te...oglas-20001303

Definitivno cu detaljnije pogledati,isplati se!I najbolje od svega,mogu kupiti s kauca!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    Termin je 30.11.

Zavidim vama koje stignete do frizera i pedikera.ja moram na brazilku al mi problem popest se na stol.ko nasukani kit sam.onda me teta tam okrece dok sve ne pocupa.

Mene je ponekad strah kako ce mm kad budem u bolnici.sve mi pomogne doma, brine za malu ali je na muskoj frekvenciji.posaljem ga s malom kod dr.i zove me jer ne zna na koja vrata uci.idemo kod iste dr.vec 3.5.g.onda opet zove jel da malu skine u gace za pregled ili u majicu.sav sretan joj kupi kompletic za ljeto ali mu nisam imala srca rec da je kupio piđamu koliko je bio ozaren.

Mi smo poceli kupovat pelene za bebu.robicu imam od male i as,cipele pa to ne moramo.sad pratimo snizenja pa smo nasli 30% na djecju kozmetiku.

To mi tako poznato zvuci.I MM ce sve napraviti,a ja sam obavezno koordinator s kauca

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

QueenBee meni je posteljica sprijeda.

Sto se tice robice... Imam nesto sto sam ostavila za uspomenu od svojih... Tako da je sve plavo, zeleno, sivo, mozda se nadje koja beige boja! Krevetic imam pukom slucajnoscu. Tetra pelene isto sreca ziva, jer kad sam dijelila stvari nitko nije zelio jos moje tetra dok sam se rodila... Jer su svi brijali na one sa motivima!
    Kolica nemam, al znam koja zelim... To planiram rjesavati tik do samog poroda. Higijena za bebu samo bademovo ulje, sterilne gaze za pupak, octenisept. Nesto imam tipa skarice i nastavak za nos.
    Sto se cetke za kosu tice moji se rodili cupaviii, da im jedva cesalj isao kroz glavu! A M se sa 20dana sisao! Nisam znala sto bih sa tolikom kosom!

Eeh da sad sam kod pedikerke vidla cool jednokratne natikace... Rekla sam da mi naruci. To je drito udes u njima i odmah u smece s njima... Takvih par kom.i milina.

Na popis stavite punjac za mob( ocistite memoriu da vam stanu slikice)

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pedikerske papuce jednokratne (japanke) samo se dignu izmedu prsta da se zakaci..
    https://www.socap.hr/media/catalog/p...03-328x418.jpg

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moj m je isto smotan po pitanju djece. On je onaj tip sto mu dijete padne s tobogana dok stoji kraj njega s rukama u dzepovima ili sjedi na klupi i cacka po mobitelu dok se mala igra u travi pored znaka 'oprez-otrov za stakore'..oblaci im hlace naopako tako da su cif i dzepovi na guzi..platnene stavlja bez covera..i tako..
    Da, da, punjac za mobitel

Poslat ga pedijatru samog je jednake koristi kao i kupati ribu. Isto zove cim udje unutra jer ne zna koliko dugo kaslje/kolika je temperatura/jesmo dali kkav lijek...nista ne zna makar je on mjerio temp/davao lijek..radije odem sama.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 20.08.2016. at 17:31

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Pedikerske papuce jednokratne (japanke) samo se dignu izmedu prsta da se zakaci..
    https://www.socap.hr/media/catalog/p...03-328x418.jpg

Vauuu,super izgledaju!!!
    Jesu skupe?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-mozda zato njeznije osjetis bebu. Meni je srijeda pa me razvlaci kao Suljo pitu.

Jednokratne-fora izgledaju. Vec se vidim-hodam kao šestar u pol dva hodnikom bolnice, idem zicat ibuprofen, fleke od mlijeka po razdrljenoj spavacici, mozda i sis viri van i na nogama carape s krompirom usjecene jednokratnim japankama izmedju palca i onog dopalca koji mi je, by the way, ko presadjen s tudje noge jer je za 2 cm veci od ostalih prstiju...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016.
    Tajci66 30.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.
    *sunshine* 16.11.2016.
    Ayan 30.11.2016.
    Milenche 5.12.2016.
    Viki88 15.12.2016.
    Tanita14 9.1.2017.
    Sanja 22.1.2017.
    Leona29 23.1.2017.
    ljube555 2.3.2017.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Meni je s prvim posteljica bila naprijed i osjecala sam ga najmanje od svih.
    U ovoj trudnoci u 8.tt privatna ginekologica mi je rekla da imam skolski primjer placente previje totalis koja se pomaknut nece...nevjerojatno za dati takvu dijagnozu tako rano.
    Sad mi je posteljica otputovala negdje straga daleko od usca i jako dobro osjetim divljakusicu...u biti nisam sigurna spava li ta ikad.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kolko vidim 50kom/130kn. Mislim ok.je cijena na kolicinu... Al treba mi max.10kom. U njima se otusiram..i onda svoje obucem... Al nemam onda brigu da ove perem, susim...u kojima se tuskam

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni je L bio isto sprijeda, pa sam ga osjetila ajmeee

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Htjela sam reci da mi je posteljica straga. Ne daju mi ove moje dvije mira. Starija uci pisati, a mladja je u 'zasto?' fazi

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i mene kao zadnje na listi...27.03.2017.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-kako moze tako rano dat prognozu za placentu previu?
    Kad sam ja naivno pitala na prvom uzv s 13 tt gdje mi je posteljica, ginekolog opsovao, rekao kak je to glupo pitanje za zaj stupanj trudnoce i onda izjavio da je preko usca i da se pomice kako maternica raste. I pomakla se-isto kao i tebi.
    Ja si poslije hrkljuš lupala sto sam uopce pitala jer sam nokte grizla do iduceg uzv.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 20.08.2016. at 18:07

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016.
    Tajci66 30.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.
    *sunshine* 16.11.2016.
    Ayan 30.11.2016.
    Milenche 5.12.2016.
    Viki88 15.12.2016.
    Tanita14 9.1.2017.
    Sanja 22.1.2017.
    Leona29 23.1.2017.
    ljube555 2.3.2017.
    Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bit ce dva vodenjaka u 2017
    (Nemojte me raspet sada sto volim horoskop)

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-kako moze tako rano dat prognozu za placentu previu?

Kad sam ja naivno pitala na prvom uzv s 13 tt gdje mi je posteljica, ginekolog opsovao, rekao kak je to glupo pitanje za zaj stupanj trudnoce i onda izjavio da je preko usca i da se pomice kako maternica raste. I pomakla se-isto kao i tebi.

Ja si poslije hrkljuš lupala sto sam uopce pitala jer sam nokte grizla do iduceg uzv.

Ostali ginekolozi koji su vidjeli taj nalaz su se samo posprdno nasmijali,a ja se nisam previse brinula.I sve je sada kako treba.Kod nje nikad vise nisam otisla,a dode mi da joj kazem koliko je bila u krivu,cisto da ne baci u depresiju neku novu trudnicu!
    Netko je na medicini morao biti najgori student,zar ne?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene kao zadnje na listi...27.03.2017.

Vubs samo ti trci... Dabe kad bus zadnja

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Meni se opet gadi meso kao u 1.tromjesecju. Nit ga mogu mirisat nit jest. Hrana mi gubi okus-sto rezultira ili gladovanjem ili prejedanjem.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja se isto ne mogu pohvaliti nekim apetitom... Jela danas punjenu papriku i skoro se zbljuv..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Hocemo bacati prognoze kad bi koja mogla rodit? :D

Ja imam filing da ce Milenche i Sanja uranit tjedan-dva. Leona ce sretno docekati 37.tjedan. bmaric ce prenijeti tjedan dana Jadranka bi mogla u 39.tjednu..

Moram kupiti kristalnu kuglu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ee jel opasno raditi briseve u trudnoci? Ja bih htjela da mi napravi bris opet sada sa 20tt, pa onda oko 30tt, skupa sa brisom na streptokok

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam pravila zapecenu brokulu i faširke. Evo jos uvijek preživam na kaucu..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja imam filing da ce Milenche i Sanja uranit tjedan-dva. Leona ce sretno docekati 37.tjedan. bmaric ce prenijeti tjedan dana Jadranka bi mogla u 39.tjednu..

Tjedan ti priznam, a za dva ne

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-ja nemam pojma..ja ne volim kad mi uzimaju briseve. Prvo me raščeni s onim kakti škarama i onda struže po meni da cujem i ja 'greb greb greb' tamo gore na stolu

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kladionicu cemo otvoriti...
    QueenBee potpisujem,rijeci ti se pozlatile!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ee jel opasno raditi briseve u trudnoci? Ja bih htjela da mi napravi bris opet sada sa 20tt, pa onda oko 30tt, skupa sa brisom na streptokok

Meni jos nitko nije uzeo bris na klamidiju i mikoplazmu...Ne znam kako ih natjerati!!!
    Prvo nisu htjeli jer sam krvarila do 16.tt, sada su mi uzeli samo obican bris i to tri puta!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja kod ove briseve ne osjetim... Sve ima mini mini, plasticno...

Eee bas mi se princess javlja!! Oo Boze koliko ju obozavam vec sada

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja se preznojavam od ovog prezivanja. Ne znam sto je-fasirka il brokula-al', brate, jedem ja nju, jede ona mene..
    Zeludac mi je totalno out of order, nista ne probavlja. Okusni pupoljci isto-kao da sam petarde lizala. Njuh mi je pak previse izostren, osjetim svaki rucak u zgradi (i svaki mi smrdi)..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Meni jos nitko nije uzeo bris na klamidiju i mikoplazmu...Ne znam kako ih natjerati!!!
    Prvo nisu htjeli jer sam krvarila do 16.tt, sada su mi uzeli samo obican bris i to tri puta!

I na kaj te onda testira? Koje bolesti?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-gnjave li ti sinovi trbuh? Moje dvije ujutro prvo do trbuha trce i onda se deru na pupak 'Mašooooo, probudi seeee'. Netko od nas je provalio da beba cuje i vidi kroz pupak pa su prvih par mjeseci skiljile kroz njega da vide hoce uskicat seku..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I na kaj te onda testira? Koje bolesti?

Na sve ostale bakterije,osim klamidije,urea/mikoplazme.To je onaj bris koji ide u bocicu s gelom jer te bakterije ne mogu zivjeti na zraku

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Inace sam bruh operirala i stavili mi mrezicu koja je, naravno, pukla i odvojila se pa sad pluta po trbuhu. Tako mi i pupak vise uopce ne lici na pupak jer ga bruh rastegao. Izgleda kao tanjuric za kavu.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ne znam prognozirat za ostale cure dok se ne protipkamo skroz

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sanja-gnjave li ti sinovi trbuh? Moje dvije ujutro prvo do trbuha trce i onda se deru na pupak 'Mašooooo, probudi seeee'. Netko od nas je provalio da beba cuje i vidi kroz pupak pa su prvih par mjeseci skiljile kroz njega da vide hoce uskicat seku..
    Ajmeee gnjave prije i poslije spavanja postoji ritual... Pusa mami, bebi, grli se trbuh, pa se ljubi i neizostavna recenica "volim te najvise na svijetu"
    Onda mama jel te buba busa? Mama nemoj piti colu to beba ne smije, brokula je bolja! Mama a kako se beba hrani... Onda sam vadila slike sa neta di se vidi pupkovina... Ili .ako L kaze "crijevo"
    Onda svada u cijem ce krevetu beba prvo spavati...!

Sve i svemu obozavaju seku, i seku su si zeljeli

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ajmeee gnjave prije i poslije spavanja postoji ritual... Pusa mami, bebi, grli se trbuh, pa se ljubi i neizostavna recenica "volim te najvise na svijetu"
    Onda mama jel te buba busa? Mama nemoj piti colu to beba ne smije, brokula je bolja! Mama a kako se beba hrani... Onda sam vadila slike sa neta di se vidi pupkovina... Ili .ako L kaze "crijevo"
    Onda svada u cijem ce krevetu beba prvo spavati...!

Sve i svemu obozavaju seku, i seku su si zeljeli

❤️

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ja nekako mislim da bi mogla prenjeti, em sto sam prvirotkinja, em sto se moram cuvati zbog kratkog cervixa, a ovakvima kao meni se inace dogodi da onda i prenesu.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, znate da cu biti samohrana majka (one koje nisu znale, eto sad znate), sa ocem djeteta imam kontakt samo kad posalje poruku i pita kako je bilo na pregledu.
    Kad danas pojavi se gospodin otac da nas malo obidje i vidi kako smo i jesmo li se udebljali (vjerojatno da se uvjeri jesam li zaista trudna, jer smo se zadnji put vidjeli kad sam bila u 4. mj. trudnoce, a tada se i nije nesto bas vidjelo).
    Donio sladoled i nutellu - bar neke koristi od njega

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja imam neki osjecaj da cu prenjeti.
    Mene i dalje muce kile imam osjecaj da samo bujam kao dizano tijesto. Valjda jednostavno nisam naviknula na toliku velicinu :/

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bmaric mozda i neces ! Mozda se ako je stvar popravljiva dogodi happy end! Lijepo od njega u svakom slucaju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •