Stranica 406 od 581 PrviPrvi ... 306356396404405406407408416456506 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,251 do 20,300 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Viki-tebe bas zastopalo!
    Ogtt-probaj jesti zdravo dan prije, bez puno brzih uh (kruh, tjestenina, riza), bez slatkog-osobito u zadnjem obroku. A taj zadnji obrok neka bude tipa oko 7 navecer.
    Nama daju samo tu slatku vodu-ne limunadu. Pa je super ponijeti sa sobom krisku limuna i nacijediti unutra.

Milenche-jesam dobro sve napisala?

Apsolutno sve,draga!
    Od 18 nista ne jesti,samo piti vodu.Najbolje cvaknuti dva normabela da prespavas glad(salim se)
    Dobijes 300g ciste glukoze otopljene u vodi i moras to popiti u max 5min(ne moras na ex)Iscijedis si limun kuci pa ulijes u to i popijes.Kod nas se prvo vadila krv na taste,pa nakon pol,pa nakon sat,pa nakon dva.Cijelo to vrijeme ne piti,ne jesti,ne pusiti i ne se kretati!!!
    Takva su pravila u Domu zdravlja Ri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jadro-tek sam sad ulovila da ces jos i ti na pregled. Sretno i vrati nam se i ti s dobrim nalazima!

Nego, da se vratimo na trudnicke boljke-probode li vas ikad skroz snazno kroz rodnicu?
    Peglala sam-nasjedecki, iako to nije nikakva isprika-i kad sam se ustala, prvo krenula klasicna tezina u stomaku pa grcevi i onda u pol koraka taj samurajski proboj kroz rodnicu. Skiknula sam da su mi cure popadale sa stolica.
    A stalno mi dole nekako osjetljivo, kao izraubano. Taj osjecaj je konstantan.

Imal'koja ovakve boljke?

Nemam primjedbi na svoju rodnicu,za sad.Trenutno je vec dugo van svake funkcije i vise manje je nisam svjesna.
    Ali me simfiza boli vec nekoliko dana,i kad hodam i kad lezim.Mozda zato sto se ona okrenula na glavu i vise ne lezi popreko pa pritisce dole

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche drago mi je da je sve super )))

Hvala ti ❤️

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Tiia prvotno napisa Vidi poruku
    Mene stalno ta leda zatezu a nije trud neg osjetim bol.

Zanima me sutrasnji ctg i pregled

Dok sam bila tamo dvije su zadrzali zbog trudova na ctg.Danas su bili dezurni Dr Stimac i Dr Klaric tako da njih sutra nema.
    Sretno sutra!!!

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Queen ma zatezanje,nisam se sjetila dobre rijeci
    otvorena sam bila na zadnjem pregledu 2cm. Znaju me prasiti lazni trudovi
    u subotu sam mislila to je to ,kad se digla figa sve stalo

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hb da nema Stimac
    Nije mi simpaticn

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Haha... ovo za plutanje ti je dobro

Ma ja sam ti se dobro potkozila salom - meni nista nije hladno more - pravo mi je gust. Doduse zadnjih 10-ak dana svako malo pa bura - dosta je zahladilo more.

Sta se tice kapaciteta pluca, bas sam zadnjih dana primijetila da mi je lakse - mislim da se bebica spustila nize. Vise ni ne osjecam udarce bas u rebra. Nekako mi je lakse. Al zato osjecam udarce po lijevom kuku sto mi je totalno cudno - kako se tu smjestio?!

Meni je rekao moj dr da nikako ne smijem u more ako je i malo hladnije jer razlika u temp moze izazvati BH...kao da bih isla.Slijedece ljeto

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mene će izluditi nesanica više!!!! Mogu na prste nabrojati koliko noći sam prespavala u komadu u zadnjih 6 mjeseci! Ovako mi je bilo i u prvoj trudnoći, ali nisam toliko patila jer sam imala cijeli dan za valjanje po kauču i dremuckanje a sad cijeli dan trčim za ditetom! Ne mogu višeeee!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ajme,koliko napisete
    milenche super za pregled, netko rodio na cetvrtom katu??
    zadnji put je isto bilo zanimljivo tamo ali ne kao danas ocito.
    queen ma nisam bas tako izasla. Bilo je gafova ali u mjer nekako
    bmaric, meni je docent rekao dva put cim ulove trudovi dodite nemojte previse cekati. Zasto tako neznam.
    Valjda misli da cu brzo roditi,da bar
    Pretpostavila sam da treba odmah ici, jer se ne zna hoce li zena brzo roditi, pa da antibiotik moze poceti djelovati.
    Ja cu s prvim trudom vec biti u bolnici. Ili puknucem vodenjaka. Bez obzira sto prvo bude, eto mene na vrata bolnice.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Hb da nema Stimac

Nije mi simpaticn

Ni meni se nije ucinila simpaticnom,ali nikad s njom nisam dosla u kontakt.Ravnateljeva zena...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jutro, i kavica!

I mene zadnjih tjedana muci nesanica... probudim se u 3, 4 pa budna dvi ure, pa onda uspijem zaspat uru i po, i to je to.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Jutric
    Evo i ja se par noci budim vise puta , vjerovatno je to sve normalno

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro,cure...
    Probudim se oko 6,odem u dnevni,nesto sitno pojedem i vratim se oko 8 u krevet i jos malo odspavam.Iskreno,sram me je reci do kad...
    Pa eto,odoh ja jos malo...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jutro, cure

Pridruzujem se ekipi losih spavaca. Mene pati wc jer idem po 5x pišpiš i to postenu kolicinu izbacim svaki put. Pocele su me zezati te kosti zdjrlice dole. Simfiza i sve sto je zakaceno na nju boli sve vise i problem je ustati se za taj wc po noci.
    Ajde jos mjesec dana..

Tiia-evo vibre saljem da krene uskoro!

Lola-i tebi da ti malena odspava popodne da mozes s njom

Jadro-cekamo izvjestaj

Mi cemo uskoro put pod noge. Stvarno mi nije pametno u ovakvom stanju na more, ali moram radi cura. Da ih more i morski zrak malo izlijece. Jadne, stalno mi imaju neke upale noseva, mokracovoda, usiju..starija se bori s trecim krajnikom kojeg smo operirali, ali rekla bih da se nije popravilo stanje. Duša moja mala..
    Cmolj cmolj-ubise me hormoni

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ja cu neki klinac skombinirat da te vidim-ak ne ove godine, onda nagodinu. Bas si mi srcu prirasla.

bmaric-legendo-i tebe isto! Zasto imam osjecaj da si visoka zena? Mene malo plase visoke zene..

O Bože..odoh pit kavu. Baljezgam.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

S Jadrom cu u teretanu, Sanjine decke bezecirat za svoje cure, Leonu cu izvest u disko...i tako...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Haha qeen bas ti hvala.. Drage moje jutros kad sam bila na wc obavit veliku nuzu, osjetila sam da mi je izasla neka poveca tekucina od dole, a nisam osjetila da piskim. Sad gledam po kuci sam prosetala i gledam dolje nema nista mokro ili da kaplje. Uhvatila me je panika da nijebplodna voda. Neznam sto da radim. Supruga cekam da dode za jedno 30min ce doc pa cemo vjerovatno na hitnu... mozda se samo radi o pojacanom iscjedku neznam.. nikako na zelenu granu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Milenche-ja cu neki klinac skombinirat da te vidim-ak ne ove godine, onda nagodinu. Bas si mi srcu prirasla.

bmaric-legendo-i tebe isto! Zasto imam osjecaj da si visoka zena? Mene malo plase visoke zene..

Sto se visine tice don't worry, prosjecnih 170 cm - u biti 169 cm, ali ljepse mi zvuci 170, kad kazem 169 osjecam se zakinuto za taj jedan cm.
    Ali ako te plase zene neke normalne tezine, malih sisa, sirokih bokova i jakih bedara (ovo je prijetrudnicko stanje), onda se imas ceka plasiti.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona, vjerujem da nije plodna voda... Mozda ne kontrolirana mokraca! Ako mene pitas mislim da bi bilo super da te ginic narucuje svaka 3tj., sto zbog psihe, a i svega ostalog.

Ja pisem popis za M tortu. Ne znam uopce od kud cu snagu izvuc da ih napravim. Plamiram sutra kore, pa onda petak fila, subota ukrasavanje. Bas mi fali ta moja snaga i elan.
    Kadcsmo kod nesanice, i ja sam u tom klubu s tim da me od 03 tako cudno bolio trbuh... Ne bih rekla da su BH, ali sam popila Mg.,oko 07, i tek onda zaspala.

A visina... Mene bi se prepale! Ja sam "VISOKA" i to punih 162cm
    Kad smo kuhinju radili, onda je muz "diktirao" visinu pecnice, mikrovalne... Sreca da je majstor malo veci od mene pa je na svoju ruku spustio sve nize, inace bi protvan stavljala sa lojtrama!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

S Jadrom cu u teretanu, Sanjine decke bezecirat za svoje cure, Leonu cu izvest u disko...i tako...
    Daj si razmisli bih li ipak moje na rezervaiju... M jos spava, a L skace sa kutne i vice "ja sam huligan"
    Cuj jedino kaj su fakat zgodni pa sad

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ee da VUBS di si nam ti? Kako je?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj pak trci za curicama i vice, ti si zlocesta, bas si zlocesta! a sve mu se svidjaju.

QueenBee, moj cijelo ljeto kasljuca. Jucer mu radili bris grla - doktorica misli da je mozda streptokok. A mozda samo prehlada koja se vuce. Lipo se odmorite u Puli! Nek muz sve radi, a ti samo lezuckanje i odmaranje, a plivanje, ako ti pase!

I moj pregled gotov, sve ok, malisa naglavacke, vode ima, srce lijepo kuca (radila ctg), i novi pregled za dva tjedna. Meni tlak ok, i skroz zatvorena, a beba visoko. A po cemu ce onda lupkat kad bude nisko?!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Haha qeen bas ti hvala.. Drage moje jutros kad sam bila na wc obavit veliku nuzu, osjetila sam da mi je izasla neka poveca tekucina od dole, a nisam osjetila da piskim. Sad gledam po kuci sam prosetala i gledam dolje nema nista mokro ili da kaplje. Uhvatila me je panika da nijebplodna voda. Neznam sto da radim. Supruga cekam da dode za jedno 30min ce doc pa cemo vjerovatno na hitnu... mozda se samo radi o pojacanom iscjedku neznam.. nikako na zelenu granu

Leona, vibram da sve bude ok!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moj pak trci za curicama i vice, ti si zlocesta, bas si zlocesta! a sve mu se svidjaju.

QueenBee, moj cijelo ljeto kasljuca. Jucer mu radili bris grla - doktorica misli da je mozda streptokok. A mozda samo prehlada koja se vuce. Lipo se odmorite u Puli! Nek muz sve radi, a ti samo lezuckanje i odmaranje, a plivanje, ako ti pase!

I moj pregled gotov, sve ok, malisa naglavacke, vode ima, srce lijepo kuca (radila ctg), i novi pregled za dva tjedna. Meni tlak ok, i skroz zatvorena, a beba visoko. A po cemu ce onda lupkat kad bude nisko?!
    I moj L je takav... Samo za curicama trci... Igra se s njima.. I samo u zensko drustvo trci! Tipican muskarac!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bas me zanima kakav ce ovaj novi bit. Slican ili skroz drugaciji Jedva cekam da ga vidim!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Leona znas da je tako i meni bilo nedavno pa eto nije bila plodna nego samo veliikii iscjedak.. A i skuzila sam da mi zna pobjeci malo urina a da to ni ne osijetim ponekada.. Meni je doktor u petrovoj rekao da je plodna voda da bi to stalno curilo van, da bi se to vidjelo.
    Nadam se da je sve ok

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bas me zanima kakav ce ovaj novi bit. Slican ili skroz drugaciji Jedva cekam da ga vidim!
    I ja jedva cekam da ju vidim! Jedva cekam da dodje dan za porod! Tako sam jedva cekala da vidim M, i bio je full drugaciji od one moje zamisljene bebe u glavi. Za L sam ocekivala da ce biti slican M, a sada jedva cekam da vidim tu nasu zensku malu

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Uvalit cemo mom najstarijem sinu svu sitnu celjad da ih cuva i postenu kavu cemo popiti.
    Uzivajte na moru,i ti ces se opustiti.
    I ja nagovaram muza da skupi klince i da odu koji dan na Krk jer tamo njegovi imaju kucu,da se jos malo svi okupaju.
    Necu umrijeti sama dva dana...cak stovise!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se visine tice don't worry, prosjecnih 170 cm - u biti 169 cm, ali ljepse mi zvuci 170, kad kazem 169 osjecam se zakinuto za taj jedan cm.

Ali ako te plase zene neke normalne tezine, malih sisa, sirokih bokova i jakih bedara (ovo je prijetrudnicko stanje), onda se imas ceka plasiti.

Hahaha!!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Leona, vjerujem da nije plodna voda... Mozda ne kontrolirana mokraca! Ako mene pitas mislim da bi bilo super da te ginic narucuje svaka 3tj., sto zbog psihe, a i svega ostalog.

Ja pisem popis za M tortu. Ne znam uopce od kud cu snagu izvuc da ih napravim. Plamiram sutra kore, pa onda petak fila, subota ukrasavanje. Bas mi fali ta moja snaga i elan.
    Kadcsmo kod nesanice, i ja sam u tom klubu s tim da me od 03 tako cudno bolio trbuh... Ne bih rekla da su BH, ali sam popila Mg.,oko 07, i tek onda zaspala.

A visina... Mene bi se prepale! Ja sam "VISOKA" i to punih 162cm
    Kad smo kuhinju radili, onda je muz "diktirao" visinu pecnice, mikrovalne... Sreca da je majstor malo veci od mene pa je na svoju ruku spustio sve nize, inace bi protvan stavljala sa lojtrama!

Sanjo,ti si u mom klubu...ali u pubertetu bih ubila za tih 4cm vise...
    I nas stolar je napravio isto,prilagodio visinu meni,sa samo jednim gornjim elementom.
    Kuhinja za hobite...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Super,za pregled!Jucer je bio dobar dan za preglede!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I ja jedva cekam da ju vidim! Jedva cekam da dodje dan za porod! Tako sam jedva cekala da vidim M, i bio je full drugaciji od one moje zamisljene bebe u glavi. Za L sam ocekivala da ce biti slican M, a sada jedva cekam da vidim tu nasu zensku malu

Obozavam moje sinove,ali onaj cas kad se ona rodila...ma nema niceg s cim bi to mogla usporediti

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Leona,uvjerena sam da to nije plodna voda,mozda si se popiskila,a da nisi ni skuzila,i meni se dogodi.
    Mislim i ja da bi za pocetak trebala ipak ici malo cesce na preglede,makar utz bez da dole itko ista dira da budes sigurnija da je sve dobro!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je u prosloj trudnoci bilo da sam se digla iz kade i iz mene iscurio vodenkasti iscjedak velicine dlana. Brzo na pregled i sve bilo ok, pojacan iscjedak u trudnoci plus sto sam koristila hormone za odrzavanje trudnoce koji mogu pojacati iscjedak. Sto se tice piskenja u gace prestala sam brojiti. Obavezno bi ih mjenjala nakon kasljanja ili kihanja.

Uglavnom skuzis da sve sto mozda izgleda kao patologija rjetko to je. Ja sam bila trudnica s traumama i skakala na sve zivo.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ee da VUBS di si nam ti? Kako je?
    tu sam tu sam,hvala sto mislis na mene

kod mene nista novoga, mucnine prestale, cekam pregled 5.9.
    i dalje sam na duphostonima...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bila na pregledu sve ok. Uzelo mi bris. Nije plodna voda nego od vaginaleta koje su se nakupile oko prstena tako da to je to. Mislim da ce svi ispalit na zivce od ginekologa mi do muza sa mnom.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Super,za pregled!Jucer je bio dobar dan za preglede!

Hvala

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bila na pregledu sve ok. Uzelo mi bris. Nije plodna voda nego od vaginaleta koje su se nakupile oko prstena tako da to je to. Mislim da ce svi ispalit na zivce od ginekologa mi do muza sa mnom.
    Super!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Tako mi je drago da je sve ok,samo ti njih maltretiraj.Najvazniji je tvoj mir

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Eto vidis.. Ali briga te neka ispale znam da ti nebi bila mirna da nisi otisla provjeriti.. Bolje da oni ispale nego da se ti sikiras

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kad god te tako nesto muci, ti slobodno odmah na pregled, i nemoj se zamarati sto ce netko misliti. Nek ispaljuju drugi, bitno da ti ne ispalis.

Jesu li ti mjerili cervix?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A i to sto kazete, vec ako sve placam onda bolje biti miran
    Premda moj dr nevoli da me se dole puno cacka radi bakterija i samog mog stanja.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bmaric nije mi mjerilo cervix zanimalo ih je dali ima dovoljno plodne vode.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Super. Cuj pa ne morate uopče cackat dole. Urin/traka, uzv, tlak... Daj ti njega pitaj

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nesto nam se QB pritajila... ????

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

QB, javi seee!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Qb na putu za pulu.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A ja cekam neku rodbinu...moja mama je makedonka i njima je obitelj SVE... Ono tipa Moje grcko vjencanje.I sad cekam neke ljude koje sam vidjela pet puta u zivotu u dobi do 10.godine zivota...a kuca kaoticna,ja nasukani kit na kaucu,ali kazem li mami ne,nece pricati samnom tjednima...
    Muz je vec mudro nestao,srednji sin isto....
    Tako mi se neda,nisam jos za primati goste!!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

A ja pak... Zove me moja baka"ja bum umrla" brzo dodji!
    U auto, pakuj djecu, sebe... Dodjem.. A ona popila sam tabletu, necu hitnu, necu doktoricu, necu patronaznu... Meni je sad super!!
    Primim telefon, neee ne da ona! I sad krece, di te boli, tlak, temp.,mokrenje/stolica...
    Da povracanje, bolovi u abdomenu, proljev, groznica... Kaj si jela?? Samo sendvic kaze ona meni!
    Kad idem provjeravat, salama isteko rok 05/2016, majoneza rok 01/2016... Peceno vrhnje pljesnjivo, visnje pljesnjive...
    Stvarno sam umorna!!

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sanja, milenche vama je veselo.nikad mira naravno
    Mi nekakve sitne radove po kuci, farbanja nekih zidova,popravci i sl stalno imas nesto po toj kuci za raditi a jos kad ti se MM bavi uredenjem interijera onda je to veselje :@

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •