Evo meeeee!!
Dosli prije pola sata tek. Kasnili u polasku-s posla zvali da jos nesto treba. Stali 3x na pis pis i da se protegnu noge. Nije bas bilo ugodno. Spasilo me sto smo od Karlovca do Rijeke stariju stavili na suvozacevo, manju na jastuke izmedju klupa i ja legla na zadnja sjedala. Stavila loptu izmedju koljena-inace bih svisnula od boli.
Na kraju su vec kontrakcije krenule. Ali evo lezim sad na livadici ispred vikendice. Tu su mi rasirili lezaljku i polegli me kao neku naplavinu. Cure s bakom zalijevaju cvijece. Muz se muva okolo. Ispid dupeta mi zapalili onu spiralu protiv komaraca i dali mi moj mg.
Bas ste mi nedostajale![]()
Aaaaaa,uzivaj i za nas!!!
Mozak na pasu i sve prepusti muzu i baki,naplavino nasa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baka je 0 bodova, ali muz ce dobivati jednostavne upute koje moze pratiti.
Mada mi je dao da bacim karticu s naplatnih. Fino ga pitam jel neki zguzvani papiric u autu za bacit-'je, je'. Za pol sata na naplatnim-gdje je tiket?![]()
Posljednje uređivanje od QueenBee : 24.08.2016. at 19:39
Vidim ja na drugoj temi da ti ozbiljno namjeravas rodit tu na stolcicu
Uzivaj!
QB ja sam bila uvjerena da si ti isla rodit kad su cure napisale da si krenila put Pule. Nisam.bas danas nesto na ti sa mozgom.
Kod mene otisli gosti,muz rasciscava nered,da sam ranije znala nabavili bi plasticne case i tanjure.
Htjela,ne htjela sam danas puno manje mirovala i evo ih moje drage BH...popila sam treci Mg danas!Valjda me nece ubiti...
Jadro- :D u autu mi palo na pamet da sam jos uvijek u 8.mjesecu trudnoce pa da se ne nadam bezze stolcicu ak nece moci
Leona-nije bas da sam isla s tim ciljem, ali kad sam vec tu :D
Milenche-u horizontalu!
Cure imam jedno pitanje dali itko od vas ima samsung ves masinu?
A petak i nedjelju je u Ri moj dr dezuran,ma dobit ces sve sto pozelis,obecajem!!!
Haha-lude ste! Danas sam 35+4
Ne mogu spavati :/
Sjedim ko majmun i mraku i jedem clever kekse. Jedino sam to mogla naci. Svi troje spavaju.
Ja od Samsunga samo mobitele
Btw ne znam si pin napamet, a nisam ponijela karticu. I sad mi se ne smije ugasiti mobitel. I ponijela sam tablete za komarce, ali ne i onu kruskicu sto se utakne u struju.
Sa strepnjom cekam sutrasnji odlazak na plazu da vidim sto sam jos zaboravila
Kupili danas novu perilicu, samsung ali onu plicu od 40cm dubine.. Citam prospekt i pise abnormalno dugacko pranje na 40 i 60 c .. 280min.. Pa mi sad nije jasto stvarno sta ona pere 3-4h.. Prvo razocarenje a Onda sam upalila masinu za probu i prala je sat i pol.. I zanima me kako si zadovoljna sa masinom? Ja nisam zadovoljna sa velicinom bubnja ali drugacija masina nam nebi stala. Pise kapacitet 6kg.
Znam da je za nas dvoje dovoljna ta masina ali kad dijete dode malo me frka da je pre mala
Ja sam kupila Beko zbog najveceg promjera otvora,kapaciteta 8kg(nas 5 i 6.na putu),kracih programa,programa za odstranjivanja zivotinjskih dlaka(2psa i macak) i 5 godina garancije...prezadovoljna!!!
Dakle...ja sam nocas radila sve osim spavala..
Sinoc stavili zvrke na jedan krevet, nas dvoje na drugi. A ne znas koji je krevet manji. Njih dvije se lemaju nemilice, malo malo jedna oplace. Miza stavila do zida da se mogu ustajat na wc. Trazi mala nonu-ustaje se muz, zapne za moj banana jastuk, pada, psuje..stavi je na nonu-ne moze ona ipak kakat..ajd nazad. Idem na wc 1.put. Izudarale se cure, valjda se osamutile, zaspale one, zaspo muz-odo na wc 2.put. Vratim se, jedva se nekako namjestim, muz pocne hrkat. Gurkam ga-daj se, barabo, na stranu okreni, hrces. Nariktam njega, ali sad me pocne patit sindrom nemirnih nogu. Ustajem se, sto cu, jedem one kekse, tipkam po mobu. Najela se ja, ajd na wc i oprat zube. Legla ja opet, jastuk neki grbav, a ja ko princeza na zrnu graska. Blejim tako u zvijezde kroz minijaturni prozorcic, jedini posteni izvor zraka u sobi i da cu zaspat-pocne mala hrkat. O jesamu...tad me pocnu i stopala svrbit. Reko' garant otekla..kadli se dize i muz. Veli on kako su ga komarci izgrizli i 'vid' kako su mi ruke natekle, vid' vid'..on se meni zali kako je natekao, a ja izgledam ko boa! Rekoh ajd ti nas naspricaj s autanom, sto cemo sad kad nemamo kruskicu. Dize se on, udari malim prstom od cosak kreveta, stenje jadan, ali nadje sprej i udri po nama. Smrdi soba, ali ajde bar ne grizu. Legli mi, zakunjao on, ja se rostiljam, kontrakcije svako malo...kadli osjetim komarci opet grizu...budim ja muta, moramo nesto naprabit inace cemo ujutro izgledati svi ko karikature kad nas izgrizu...skuzimo mi neki fenjer pa idemo u njega gore ugurkat onu tabletu za kruskicu protiv komaraca. Ustaje se on, zapne za medu sto je pao s kreveta, opet pada, psuje..trazimo mi sad ko dva majmuna u 2 ujutro (tek je 2 bilo!!!) dušicu, škare i tabletu za komarce. Ovo sad zvuci ko Krleža i Pismo majci. Rondamo mi, rondamo-i nadjem ja neke prahistorijske dušice i tabletu, a on od nekud iščupao škare za rezat zavoj-one medicinske sto idu u koso. Mislim, ja nemam pojma odakle to i jel to treba bit u muzeju vec. Reze on to, mrda..odo ja na wc, sto cu..ajd sredio on to, idemo leci. Usput jednu podigli s poda jer je pala. Drapunjam se ja i dalje, ovaj zahrkao odma..mladja opali plakat da ju pece nozni palac..ajd dizi se, guram ovog svog, dajem mu upute gdje je neseser i sinopen krema-kontam se izgrizli ju komarci garant. Ustaje se muto, zakaci nogom jorgan, ovaj put ne pada ali porusi sve kofere sto smo-bezuspjesno-stavili curama kraj kreveta da ne padnu..ruje on po tom neseseru, vidim u mraku da shizi totalno..nadje neku kremu, melja po njoj..ova spava vec s nogom u zraku..tko zna sta je on njoj namazo i s cim, bilo me strah pitat ga ista. Lego' on opet, zaspo ko klada. Ajd tu i ja pocnem kunjat..i ne bi dugo-potjera me piskit, jel..i tako nekako do 4 ujutro je to trajalo kad sam skuzila da ona dušica u fenjeru uopce ne gori, probudila muza opet da upali drugu (prvo mu raskrcila put da ne padne opet), pa se zamijenili za krevete-on otisao kod manje, veca dosla meni..i bilo je lijepo cijelih 10 minuta dok oni nisu pozaspali, a ja se pokri-otkri-pokri-otkri..jer je dušica opet prestala gorit, ja nisam imala srca (a ni muda) probudit ovog svog opet, pa sam se pokrivala preko glave da me bar po usima ne grizu. Ali kako se pokrijem, tako bar jednog poklopim s plahtom pa me taj nastavi grist u miru...
Da skratim ovu pricu, ustala sam se prije pol sata, oprala zube i guz'cu, skuhala si kavu u polumraku-sfrljila si pramen kose s cela jer sam se nabuljivala da vidim jel uzavrela voda..komarci me i dalje grizu, kava je cudnog okusa-mislim da sam usula kefir umjesto mlijeka..i slusam neku patku sto pače u daljini..
'Ebo ti ovo ljetovanje..
Qbee,
A ja se ljutila na macka sto me probudio u sest ujutro da mu dam jest.
Ajme, danas me sve prepone bole i najradije bi cijeli dan odlezala.
Da pohvalim svog starijeg, jucer stavio prvu plombu, i bas je super bio. Zubarica ima neke plombe u bojama, a on odabrao kricavo zelenu. Ima jos 4 zuba za popravit. Vec vidim da ce mu usa izgledat kao duga :D
QB - meni inace citanje "romana" u jutarnjim satima ne ide, previse za moj mozak da obradjuje informacije kad se tek probudim, ali morala sam i nisam pozalila. Inace mi treba sat-dva dok se ujutro iz zombi-stanja unormalim i progovorim prvu rijec, ali ovo tvoje je na mene djelovalo ka infuzija kave
Jadro, jesu li ti jucer procjenili tezinu bebe (ti si bila jucer na pregledu? - ako me nije nesto prebacilo)?
Kud ode ova tema? Nekad nam to admini nisu dali. Morale smo biti strogo poslovne![]()
Sanja ja sam jucer prala na 1200 okretaja jer toliko joj je najvise i cini mi se da je ves dosta zguzvan izasao iz masine inace sam naviknula na 1000 okretaja. A sto se tice tih opcija mislim da mi to sve nije ukljuceno nego ja to mogu ukljuciti na ekranu dodatno .. Predpranje ispiranje i to.. Ma nadam se da ce mi 6 kg biti dovoljno dok nas bude 3-oje a kad dode jos jedno mjenjati cemo mada najdublja stane ja mislim 45 dubine tako da nista znacajno . Hvala bogu pa svekrva kat ispod ima normalnu pedilicu sa 7kg pa mogu dolje oprati kad imam nesto vece! Sve u svemu mislim da je sve stvar navike sad mi je to novo naviknula sam do sada na onaj duboki bubanj pa mi je sok.. Mada ova ima jako veliki otvor vjerovatno zato sto je plica.. Samo me buni u uputstvu sto za svaki program smanjuju kilazu robe jeli tako i kod tebe? Mislim da mi jedino za 60 i 95 pise 6kg..
Evo malo sam istrazivala ima na nekim programima ukljuceno to sto si rekla pa kad se iskljuci se smanjuje pranje.. Hvala ti puno
Meni od 31 tjedna za tri tjedna (to bilo jucer), a sad svaka 2 tjedna. Bmaric iduci put ce mi gledat uzv. Inace, za prvog malog su mi tocno rekli tezinu, 3500.
Meni do sada radila uvijek uzv, nisam sigurna da li ce i sljedeci put.
Meni je bitno da fl, ac i bpd odgovaraju tt, a tezina mi nije toliko bitna, mada ne odbijam znati.
Uglavnom nemam vise mjerenja cervixa uzv, samo rucni pregled tvrdoce, koji mi jucer uopce nije bio ugodan. Malo me bolilo, pa sam mislila da sam se pocela otvarati, ali hvala Bogu zatvorena. A jos kad vidim dr da se sva koncentrirala na opip i nikako stati opipavati, a cekam sto ce mi reci...
Ja sam u prvoj trudnoci stalno gledala te fl, i ino... i brinula se sto je jedan recimo tjedan dana veci od drugog pa guglala vrijednosti. Sad se na to uopce ne obazirem. Makar, kad gleda uzv, ona uvijek to i pogleda. Al, ako je njoj ok, i meni je.
Jesu li jednokratne gacice obavezne u bolnici ili je to stvar osobnog izbora?
Nema ih ni u dm-u ni u muller-u.
Gdje bi ih jos moglo biti?
Cure,ja sam bolesna...
Grlo,nos,glava,temperaturica...smrc
Hvala mojoj mami koja je dovela copor ljudi meni koja lezim u izolaciji 5 mjeseci...
Sto smijem piti?Help!!!
Milenche, a jojja bi, s obzirom da mi zvuci ko viroza, prvi dan pila samo cajeve, narancade, limunade i juhicu. Eventualno da md pita u ljekarni stogod.
Evo mene nakon pregleda u lezecem polozaju s kusinom pod guzicom! Beba se nabila nisko nisko i cerviks omeksan! Rekla je da vise lezim i ne nosim nista tesko i za dvaa tjedna kontrola. Sad sam 25+ 3 i beba je 930grama! cini li vam se to malo too much![]()
Lola drzi se! Super za bebaca! Ha cuj moj kuma kad je bila u 27tt je bila preko 1kg., i kao veelika beba.. Imat ce min.4kg... Na kraju u terminu rodjena sa 3200!
Iako se full slazem da od starta imaju lijepu kilazu iz vise razloga
Nego zatvorena jesi? Samo je omeksan?
Mrezaste gacice iz ljekarne su zakon.
Peru se i super dodu za poslije poroda.
Ja jucer presjedila na poliklinici
izgubim dan tamo i zivce a dodem u.morna ko s baustele.
Stanje isto 2 cm open. I moje kontrakcije koje bole svako malo.
Tiia da sam bar ja na tvom mjestu
Muza bih si zaskocila jadnog
Ajme bas sam ti zavidna samo da znas!