Stranica 408 od 581 PrviPrvi ... 308358398406407408409410418458508 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,351 do 20,400 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ee kad smo kod muzeva! Jer i vasi kad su saznali da cekaju curku, odmah pobedastili? Moj si je pustio brkove! Dakle 190, crnomoljast sa rijetkim brkovima
    Kaze da ih brije cim se rodi njegova princeza
    Moj strah, strepnja i panika da mu se ne svide pa ih ostavi i dalje!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene nakon pregleda u lezecem polozaju s kusinom pod guzicom! Beba se nabila nisko nisko i cerviks omeksan! Rekla je da vise lezim i ne nosim nista tesko i za dvaa tjedna kontrola. Sad sam 25+ 3 i beba je 930grama! cini li vam se to malo too much
    Ne mora biti tocna tezina. Sigurno ce opet sljedeci put napraviti procjenu, pa ako bude smatrala da je previse, slat ce te sigurno na ogtt.
    Jel ti sto komentirala u vezi bebine tezine?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A gdje nam je QB???
    Nije valjda otplutala do Italije...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sve je moguce... Nakon burne noci, otplutala na lufticu...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Ljekarna. Stvar osobnog izbora, ja sam imala normalne gace pa na njih veliki nocni ulozak, pa na to mekane ukloske, i jos jednom obicne gace preko svega, i na njih jednokratne. Ne moram ti reci da mi nikad nije nista promocilo
    Koliko si toga imala, cini mi se da si izgledala ka beba sa sirokim povojem...

Stvarno se toliko krvari??? Ja sam mislila da je to kao nesto jaca menstruacija... pa trebat ce mi sleper onih vir ulozaka...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Caj bez limuna i meda jer mi nisu zeludac friendly,spricam propolis baby u grlo i krevet party...temp zanemariva pa nisam pila lekadol.
    Mrzim prehladu!!!
    Lola meni kilazu jucer nisu rekli,ali po gabaritima je tjedan i pol starija,pogotovo po duzini nogu.
    Tiia,ona poliklinika,ono je jezivo,treba doci oko 14 jer se tada rascisti
    Sanja,moj je dobio povrat poreza i narucio joj Mamaroo,stigao danas,ali sam previse sugavo da bih isla raspakirati!

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo me..nisam otplutala :D
    Ali nam crk'o auto..kad te ide, onda te ide..sad i da hocu kuci, ne mogu!

Zadnja scena: palimo auto na guranje, ona shema:u drugu pa pustaj kvacilo i pali...moj muz, bos, u poderanim havajkama, tamnoput..moja mama, 70 hodina, 40kg s krevetom. I ja, međed..idemo mi palit auto..

Kao vic:
    Cigo, baba i trudnica guraju mini tenk niz padinu..

Nismo ga upalili, nisam mirovala, uclanila s se u HAK i doci ce sutra popravit makinu.

Da nismo off topic-isli smo na plazu, ljudi su se sablaznjavali, djeca upirala prstom u mene, babe se krizale..u vodu sam ulazila polako, dala vremena tijelu da se prilagodi, i nisam imala kontrakcije u vodi. Presvukla se odmah, pila vode da ne dehidriram..
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 25.08.2016. at 18:23

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sta je Mamaroo?

Jednokratnih gaćona ima u ljekarni-ja kupila 10 komada. Cine se bolje nego one iz DMa.

Muzevi kad zena ostane trudna-kod nas sva 3 pura cure i sva 3 puta moj muz pustio bradu i brkove.

Nalazi-moja je bila 505g u 13 tt. Cesto grijese s mjerama za uzv

2 cm i kontrakcije-sad ce to!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko si toga imala, cini mi se da si izgledala ka beba sa sirokim povojem...

Stvarno se toliko krvari??? Ja sam mislila da je to kao nesto jaca menstruacija... pa trebat ce mi sleper onih vir ulozaka...
    Ja sam prva dva dana dosta, a poslije ne bas previse. U neka dva-tri tjedna je sve prestalo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam oba puta krvarila puno prvih par dana. I onda sve manje jos 2-3 tjedna. Slicno kao Jadranka.
    U rodilistu sam nosila 2 vir uloska, dijelom preklopila jedan preko drugoga kod rodnice. I jednokratne gacice. Meni je najvise stimalo zapravo samo drzati uloske izmedju nogu ili samo ispod guze da mi se lufta rana od epi-dok lezim.
    Kod kuce sam isto tako lezala i cesto se prala hladnom vodom dole. Zvuci grozno, ali prvih tjedan dana sam piskila u kadi pod mlazom vode jer me strasno pekla rana dok piskim. I samo sam luftala luftala luftala..bolila me rana kad ju nesto dira

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Mamaroo je neka njihaljka,neko space cudo koje je on vidio na netu i sav se raspekmezio jer njegova curica mora imati bar nesto svoje novo,ne sve od starijih...ja bih rade da je prestao pusiti...
    QB suđen ti je stolcic u Puli

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Zvuci grozno, ali prvih tjedan dana sam piskila u kadi pod mlazom vode jer me strasno pekla rana dok piskim.
    Vidis, to je bas dobra ideja!

Jel vruce u Puli? U Splitu je ponovo zatoplilo - a mene vrucine ubijaju... bas sam za nista... jucer sam cijeli dan bila s malim vani... a danas pola sata na suncu i ostatak dana sam se samo izlezavala po kaucu, podu i krevetu.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-ja sam samo tako mogla piskiti..
    Nije toliko vruce ovdje-mi smo ti u D.Uvali ali gore u selu pa je ovdje cak hladnjikavo ujutro i navecer. Za dugi rukav bude.

Milenche-moj nista ne kupuje za ovu trecu...nije ni za drugu..mozda da nosim decka bi se osokolio za neku sitnicu
    Mi imamo viper u kojem mi nijedna nije htjela bitu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Makedonce nase-kud te bas viroza sad jos snasla..nadam se da ti nece prijeci na kihanje i kasljanje
    Da ne naprezes trbuh. Propolis, caj i pastile-nemas bas izbora puno

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja se danas nisam niti do dnevnog odsetala,bas me sredilo.Nadam se da ce mi sutra biti bolje.Taman sam htjela ekipu poslati na Krk,sad nema sanse da me muz ovakvu pusti.A mogla bih s najstarijim ostati,trebam odmor od Nickleodeona i igrica na PlayStationu!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Potjeraj ih na Krk i zadrzi starijeg!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Makedonce nase-kud te bas viroza sad jos snasla..nadam se da ti nece prijeci na kihanje i kasljanje
    Da ne naprezes trbuh. Propolis, caj i pastile-nemas bas izbora puno

Meni svaka prehlada prede u upalu sinusa,bez kaslja.Valjda bi mi mogli dati neke antibiotske kapi lokalno u nos,umjesto bas antibiotika ako do tog dode,nadam se da nece!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Mislim da bi i mogli-do 12tt su jako oprezni s lijekovima, dalje dozvole manje-vise antibiotike

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Nek ne bude gore od ovog i bit ce dobro.Poslije cu se inhalirati,grlo mi je vec nijansu bolje...
    A mislila sam da od beskorisnog ne mogu biti beskorisnija...a ono te zivot uvijek iznenadi

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Meni svaka prehlada prede u upalu sinusa,bez kaslja.Valjda bi mi mogli dati neke antibiotske kapi lokalno u nos,umjesto bas antibiotika ako do tog dode,nadam se da nece!!!

Ako je viroza, nece ti dati antibiotike. Kad je mene tako capalo, poslala me gin. kod dr opce prakse da procjeni da li bi mi inace dao antibiotike ili ne, pa bi mi ih ona (gin) prepisala. Kaze dr opce pr. da je viroza, koja moze potrajati i do 5 dana, tako da nisam pila antib., jer nema smisla.
    Meni je trajalo tocno 3 dana, tj. jedan dan dobila temp. u 18h, nakon tri dana tocno u 18h vise ju nisam imala.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A mislila sam da od beskorisnog ne mogu biti beskorisnija...a ono te zivot uvijek iznenadi
    Ja danas gledala slike s nekog izleta na kojem smo bili kad sam bila peti mjesec trudnoce i na kojem sam se mislila, "daj, nemoj me slikavat, vidis kako sam debela" - danas sam shvatila da se uvijek moze bit i deblji :D

~~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdravis!

Ja bi da ovih 5-6-7 tjedana do poroda prodju sto brze! Tako mi je sporo ovo pred kraj... znam da realno to nije puno... al u mojoj glavi, cini se kao vjecnost!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ako je viroza, nece ti dati antibiotike. Kad je mene tako capalo, poslala me gin. kod dr opce prakse da procjeni da li bi mi inace dao antibiotike ili ne, pa bi mi ih ona (gin) prepisala. Kaze dr opce pr. da je viroza, koja moze potrajati i do 5 dana, tako da nisam pila antib., jer nema smisla.

Meni je trajalo tocno 3 dana, tj. jedan dan dobila temp. u 18h, nakon tri dana tocno u 18h vise ju nisam imala.

Viroza je sigurno,tipicna prehlada.Ali ti ja imam minijaturan nos i devijaciju septuma i skoro svaka prehlada zavrsi upalom sinusa jer ne mogu ispuhati nos kako treba,kupit cu si ono za usisavac ionako ce mi uskoro trebati.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas gledala slike s nekog izleta na kojem smo bili kad sam bila peti mjesec trudnoce i na kojem sam se mislila, "daj, nemoj me slikavat, vidis kako sam debela" - danas sam shvatila da se uvijek moze bit i deblji :D

~~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdravis!

Ja bi da ovih 5-6-7 tjedana do poroda prodju sto brze! Tako mi je sporo ovo pred kraj... znam da realno to nije puno... al u mojoj glavi, cini se kao vjecnost!

Hvala ti...
    Ma proletit ce to cim krene rujan i neke nove obaveze!
    I meni se mojih 14 tjedana cini beskrajno puno

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mene danas lijevi kuk odvaljuje. Jedva izdrzim sat vremema lezati...

Od prekjucer pijem Mg ujutro i popodne za BH, umjesto ujutro i navecer i mogu vam reci da mi je u ova 2-3 dana puuunoooo bolje. Vidjet cemo do kad ce ovako drzati.

Jadro, znam kako ti je. Meni je vrijeme proletilo do nekog 30. tt, a kraj nikako docekati. Ja u biti za sada cekam 37. tt da napokon mogu djirati, ali mi se oduuuuuuziiiiloooooooooooooo.
    A kad dodjem do 37. tt onda cu cekati kad ce trudovi krenuti.
    Inace su mi tjedni brzo prolazili, ovaj nikako zavrsiti.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Viroza je sigurno,tipicna prehlada.Ali ti ja imam minijaturan nos i devijaciju septuma i skoro svaka prehlada zavrsi upalom sinusa jer ne mogu ispuhati nos kako treba,kupit cu si ono za usisavac ionako ce mi uskoro trebati.

Da li bi ti inhalator vise pomogao?
    Posljednje uređivanje od bmaric : 25.08.2016. at 20:16 Razlog: .

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Da li bi ti inhalator vise pomogao?

Inhalirala sam se po starinski,onaj plasticni inhalator i bude mi bolje.Meni kad sam prehladena nikad ne curi nos,samo se negdje gore skuplja i na kraju upali.Glupi nos!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Inhalirala sam se po starinski,onaj plasticni inhalator i bude mi bolje.Meni kad sam prehladena nikad ne curi nos,samo se negdje gore skuplja i na kraju upali.Glupi nos!

I meni se zna tako kupiti i inhalacija mi pomaze. Ja sam zadnji put isla prokuhati vodu, stavila vrecice caja od kamilice, pokrila glavu rucnikom, nagnula glavu nad vrucu kupku..... i sprzila sve dlake u nosu.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I meni se zna tako kupiti i inhalacija mi pomaze. Ja sam zadnji put isla prokuhati vodu, stavila vrecice caja od kamilice, pokrila glavu rucnikom, nagnula glavu nad vrucu kupku..... i sprzila sve dlake u nosu.

Stavila sam caj od mente,mentu obozavam u svakom obliku.Nekad sam znala staviti malo tigrove masti,otcepilo bi sve

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Qbee 505g sa 12tt.? Jel to neka zabuna?

Milenche, meni ti pomaze za grlo tekuci djecji lupocet. On ti oblozi grlo i smanji bol. A to smijes piti. Za nis imamo isti problem. Meni pak pomaze da mi je nos na toplom... Tipa sal preko njega, odmah se otcepi. S tim da je vrijeme ambrozije, pa nemoj isjljuciti i da je alergija. A ona pak ima simptome viroze, prehlade.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro, bmaric-

Milenche-mi smo kupili Medikoel elektricni inhalator za cca 300kn i spasava nas sve. Ima maskicu za bebace i vecu za odrasle. I taj aspirator za usisavac-spasava. Fiziolosku kupujemo na litre, ispiremo nosice, inhaliramo i usisavamo.
    Inhalator preporucam svima. Spasi nas inhaliranja kod pedijatra-znaju nam dati lijek pa ga sami kod kzce stavimo u inhalator.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-mislim da sam se zeznila-to je uzv s 20 i nekog tjedna. Sve sam pobrkala..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sto se krvarenja tice... Prvih 3 dana obilno.. Onda sve manje, i tako cca.5tj. A ulozaka sam potrosila kamion... Sigurno 30paketa. U bolnicu nosila 3pak.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sanja-mislim da sam se zeznila-to je uzv s 20 i nekog tjedna. Sve sam pobrkala..

Sve 5! Ko bi ti zamjerio danas

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Znam zasigurno da je bebica bila procijenjena na 2050g s 32+2tt. Noge dugacke za 32+5tt, glava promjera za 32tt.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Qbee 505g sa 12tt.? Jel to neka zabuna?

Milenche, meni ti pomaze za grlo tekuci djecji lupocet. On ti oblozi grlo i smanji bol. A to smijes piti. Za nis imamo isti problem. Meni pak pomaze da mi je nos na toplom... Tipa sal preko njega, odmah se otcepi. S tim da je vrijeme ambrozije, pa nemoj isjljuciti i da je alergija. A ona pak ima simptome viroze, prehlade.

Mislim da je obicna prehlada,a nisam znala za djecji tekuci lupicet,obicno koristim propolis ili angal.Sad sa spricala propolis baby i bolje mi je.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-

Ja nosim isto 3 paketa u rodiliste, muz ce mi donijeti jos 2, a kod kuce cu jos jedno desetak potrositi..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jadro, bmaric-

Milenche-mi smo kupili Medikoel elektricni inhalator za cca 300kn i spasava nas sve. Ima maskicu za bebace i vecu za odrasle. I taj aspirator za usisavac-spasava. Fiziolosku kupujemo na litre, ispiremo nosice, inhaliramo i usisavamo.
    Inhalator preporucam svima. Spasi nas inhaliranja kod pedijatra-znaju nam dati lijek pa ga sami kod kzce stavimo u inhalator.

Imala sam elektricni inhalator jer mi je najstariji bio asmaticar od 2.godine.Cijelo djetinjstvo je proveo spojen na njega brizan.Spasio ga je...Hvala bogu zadnji napadaj je imao s 10,pred vise od 6 godina.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-mislis li da bi astma mogla biti posljedica prijevremenog poroda?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mislim da je obicna prehlada,a nisam znala za djecji tekuci lupicet,obicno koristim propolis ili angal.Sad sa spricala propolis baby i bolje mi je.

Probaj.. Ja to ili onaj nurofem sirup, a najbolji sto sad ne smijemo i uprofen sirup... To popim onak 2-3gutljaja, bez ispiranja i boli nema.. Pa opet ponovim...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mene zadnje kad su sasili sinusi, upala oba uha... Temp. Zavrsila sam u radaoni. Pod trudovima su mi fiziolosku spricali u spricu, a ja .... Udah, sprica, nos, pljus, pa izdah na trud...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dobro da sam pitala za krvarenje i da spominjete koliko paketa ulozaka nosite. Moja mama neki dan spominje 10 paketa, pa ja razmisljam kako onda moram nositi veliki kufer ka da idem na put od 15 dana. Vec sam si zamisljala kako vucem taj veliki kufer sa sobom u bolnicu i kako ga otvaram, kad ono cili arsenal ulozaka.
    To ona mene zeli opremiti, jer ne zna da li ce biti u tu kad rodim.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam kupila pet vir80 paketa za rodiliste. Al ja volim non-stop mijenjat uloske.

Bmaric, jesi ti vec spakirala torbu? QBee, znam da ti jesi

Meni md neki dan objasnjavao da torba za rodiliste mora bit spremna najkasnije mjesec dana prije termina. I da sto ja jos cekam?! Ko da ljudi ne zavrse u bolnici svaki dan bez pripreme i bez torbe... samo trudnice moraju bit spremne mjesec dana prije :D

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-mislis li da bi astma mogla biti posljedica prijevremenog poroda?

Nisam sigurna bas,jer imamo alergicara u obitelji koliko hoces.Ona mi je svako malo sva u urtikariji od glave do pete,srednji je isto imao osipe na sve i svasta.Brat mi je imao astmu,s muzeve strane njegova sestra i njena djeca...
    Glavno da je to iza nas i od onog mimoza djeteta mi je sad najzdraviji od svih.Jest da je kroz te silne godine razvio hipohondriju,ali mislim da je to isto genetika,na mog muza...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Probaj.. Ja to ili onaj nurofem sirup, a najbolji sto sad ne smijemo i uprofen sirup... To popim onak 2-3gutljaja, bez ispiranja i boli nema.. Pa opet ponovim...

Da,sve ibuprofensko ne smijemo,trebalo mi je da se naviknem na to,imala sam glavobolje od duphastona...sve bih bila dala da sam smjela popiti brufen

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Mene zadnje kad su sasili sinusi, upala oba uha... Temp. Zavrsila sam u radaoni. Pod trudovima su mi fiziolosku spricali u spricu, a ja .... Udah, sprica, nos, pljus, pa izdah na trud...

Ajme,grozno...jadna ti trebalo je to prezivjeti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure Chiccovi ulošci su vam super puno bolji od vir, veliki su , meni je bio dosta jedan paket.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure Chiccovi ulošci su vam super puno bolji od vir, veliki su , meni je bio dosta jedan paket.

A gdje ih ima za kupiti?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ne pamtim da sam nesto extra krvarila...stavila bih neki veliki nocni ulozak i dva vira.
    Kad sam dosla kuci sam koristila samo velike nocne i nikad mi nista nije nigdje procurilo

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jutro

Jadranka, ja sam spremila cca 4-5tj.prije. Sto za bolnicu, sto za doma stvari za bebu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jutro!

Sanjo, ti si super! Mi smo nabavili autosjedalicu i recikliranu robicu za malisana (zapravo za bar tri malisana - koliko toga ima . Sad nas ceka selidba starijeg u vlastiti krevet (koji vec mjesec dana samo sto nije dosao!) i organiziranje kutka za prematanje... I te torbe... i sto onda md sizi oko toga, kad je to sve skupa dvi ure posla? a on da necemo stic :O

Mene jos drzi neki, ajme meni, kad ce vise bebica, osjecaj. S tim da zapravo ne bih nikako voljela da se rodi 5 tjedana ranije, mozda samo jedan ili dva :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •