I tako osjecam neku nabijenost svih mogucih organa u blizini bebaca... bas mi je neki osjecaj guzvancije i boluckanja... nije nista ni pretjerano neugodno ni bolno... al je konstantno pa umara. Trebaju mi neke vedrije misli!![]()
I tako osjecam neku nabijenost svih mogucih organa u blizini bebaca... bas mi je neki osjecaj guzvancije i boluckanja... nije nista ni pretjerano neugodno ni bolno... al je konstantno pa umara. Trebaju mi neke vedrije misli!![]()
to u nas nece proc, jer smo ovaj put odlucili ni ne sastavljati krevetic. A i tako je neki ukleti... ni jedno dijete nije htjelo spavati u njemu
Nama plan za pocetak stavit krevet od starijeg odma do naseg - nadam se da ce to proc. Samo bi htjela da taj krevet dodje bar mjesec dana prije bebe. Dakle odma
![]()
Ja ti imam ovo http://media.vega-direct.com/media/c...keltisch_1.jpg
i svakom za preporuku.
A frendovi nam da li ovo, mada mislim da ce ici prva opcija kao i sa deckima... https://www.schwanger.at/tl_files/_g...keltisch-1.jpg
Zeljkica super info. Hvala. Ja bih isto da su sto veci! Jer one viro, lola stavljam po 3kom.
Ima ih u Konzumima, našla sam ih i u DM-u, i u Baby Centeru i Bubamari
Ja nisam ni cijeli paket iskoristila
Napomena - tražite paket veličine pelena, a ne uložaka![]()
Jutro leona29. Milenche kako je danas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bokic, curke!
Kod mene raspad sistema. Muz i mama niš koristi, sve sama moram. Jutros docekala HAK, odvezli auto, muz s njima. Nije prebacio sjedalice u mamin auto. Ne zna kad ce doci..djeca gladna, moraju na wc, trce po suncu..i jos dodje mali susjed uvalit se na igranje-a znate da djeca te dobi stalno nesto traze. I meni se jednostavno fomilalo i gomilalo dok me nije pocelo boliti dole u stomaku, vise na lijevoj strani oko jajnika. I uhvatio me napad panike, spustila se na sve 4 i isplakala. Tek tad je mama skuzila da bi mogla doci od susjeda i malo pripazit djecu. Lezim sad. I dalje stalno boli ali osjetim da se bol pojacava svake 4 minute pa pretpostavljam da su kontrakcije.
Ne mogu piskiti kako treba, boli me kroz rodnicu.
Nemam normabela, popila sam jos jedan mg.
Cini se da je bila greska otici na more, ali kod kuce bi bilo jos gore jer ih moram sama spremati i odvoziti/dovoziti u vrtic, kuhat, prat itd. I jos zivjet na 4.katu. isti mi klinac onda.
Nije u trudovima
cep ispada opet. Ja se pripremam vec tj dana. Sve temeljito
Idem kosu oprati da budem uvijek spremna
Ja nisam ovaj put uzela chiccove uloske. Imam ih par od zadnjeg poroda. Samo vir80 .
QB mislis da su pravi trudovi?
Tiia! Jupiiii!!! Sad ce to brzo!!!![]()
QB,zasto mi nisi blize?Donjela bih ti normabele i dovela ti rezervni auto?I najstarijeg da pripazi cure.Trebala si njih poslati u Pulu,a ti ostati kuci i posteno se odmoriti!
Leona,nesto sam bolje nego jucer,jos kad bih mogla dobiti drugi nos,nitko sretniji od mene!
Danas mi srednji ima 13.rodendan.Cudak moj mali ,pubertet je gadna stvar!
Mislim da nisu pravi. Prestala je konstantna bol, sad su samo kontrakcije na 4 minute, malo jaceg intenziteta. Mislim da je identicno kao prije 3 tjedna
I ja zalim sto nisam blize bilo kojoj od vas
Nisam,termin u nedjelju.
Tad idem na pregled
nisam ni pitala kad da dodem uopce.
hmmm
ako ne rodim ali to vec pricam stalno pa nista
Hvala ti❤️
Bila sam za jedan vikend na patologiji trudnoce jer se vikendom tamo javis.Bilo je oko 10 ujutro i jedno 20 zena na termin,pitala sam sestru i rekla je da je vikendom svako jutro tako,tako da odi kasnije,ako ne rodis u meduvremenu.
Mene je Klaric smjestio u ctg sobu,gledala sam tv i bila oko 15 na redu kad su obavili sve te zene
Na 4 minute su. Ne slabi intenzitet boli. Izmedju drijemam. Prosetala sam se na wc, sjela, pojela jabuku-nisu nestale kontrakcije.
Muz se vratio. Otisao na wc, jeo, otusirao se i zaspao. Nije ni pitao kako smo. Toliko od njega. Auto je napola popravljen.
Pokusat cu i ja odspavati. Ako uspijem-onda su laznjaci.
Qb dobro ste se pokvacili danas! Nadam se da ce ti prestat!
Samo mg. Rostiljam se malo na krevetu-kad promijenim polozaj, kontrakcije preskoce jednu-dvije ture pa se vrate uz malo drugaciju bol (npr.krenu ledja zatezat dole kod bubrega).
Cooliram se polako. Cure su mi zaspale kraj mene pa se mogu opustiti
Guuuus frabaaaa
Ne znam iz kojeg je to filma ali to si sad ponavljam
Cep mi ne curi i to mi je znak da je sve jos ok
Sanja-nismo se posvadjali. To je njegov stav inace-u se/na se/poda se pa tek onda svi drugi.
Kauem ja-da mi je bit musko na 2 dana da se odmorim
Sanja-koliku tezinu moze podnijeti ova prematalica sa slike? Svidja mi se jako
Pohane zelene rajciceQB mislim da je to film!
I ja sam danas u horizontali! Cim se dignem pritisak mi je uzasan i mam osjecaj da ce mi sve ispasti! Kad lezim malo mi je lakse ali ipak neki ruzni osjećaj! nadam se da će se to uskoro promjeniti i da će se beba malo dići. Cerviks mi je omeksan, mozevli se on opet stvrdnuti ako popusti ovaj pritisak?
Qb nadam se da su te kontrakcije napustile!
Ajme toliko zena.
Omg
Qb kad je tebi termin?
sanja u rijecko rodiliste
Hvala, cure
Lola-26.9. kazu da trebam roditi. Mislim da su se zeznuli :D
Ustala sam se malo otusirati i skuhati makarone s tunjevinom (nije kreativno, ali je najbrze gotovo) i osjetim da nije bolje. Kontrakcije su i dalje tu i ona uzasna tezina u trbuhu. Legla sam opet. Ali ne znam sto bih od sebe, nisam navikla biti ovako neaktivna.
Pohane zelene rajcice..gledala film samo jednom. Nedovoljno da moj mozak zapamti detalje
A da probas,barem probas cijelo vrijeme biti u horizontali i ne misliti previse o nicemu?
Budi Queen makar na jedan dan i miruj!!!
Ej...ljepote moje...lezala bih ja da ima ođe klima i tv. Nego sam ja u vikendici koju je sklepala moja mama bez imalo znanja o graditeljstvu, s 2 solarne ploce na krovu i polucrknutim generatorom sto li-pa iskljucujemo frizider preko noci (iako struje nestane cim se zvijezda danica pojavi)- gdje nema tople vode i skakavci su velicine hrenovke...Robinson Crusoe bi odavde pobjegao.
Tako da ja i kad legnem-ili brisem znoj s cela ili mlataram rukama da me zivina neka ne pojede.
Ali, eto, djeci je lijepo i zato dodjemo
Jadro-to bi cak i mogla. To je jedini lijek za moje kontrakcije da prestanu :D
Od straha, jel..
A da nam posaljes broj od automehanicara pa cemo ga zvati jedna po jedna i toliko izmaltretirati da ce popraviti auto momentalno samo da nas se rijesi...tako da mozes sto prije kuci na sigurno
QB, citam malo o vrstama trudova i cini mi se da su tvoje zbog spustanja bebe u zdjelicu. Pise ako imas pritisak u zdjelici i bolove u istom razmaku (to se odnosi na trudnocu od 35 - cca. 38 tt), onda su to vjerojatno bolovi / trudovi zbog spustanja bebe. Dok god se beba spusta, moze boliti i s vremenom postaje lakse dok skroz ne popusti.
Primjetila sam da kad me bebac udari u odredjeno mjesto, dobijem BH kontrakciju. Jel jos kome tako?
I opet mi je danas pucketalo u stomaku... izludit ce me to.