Stranica 416 od 581 PrviPrvi ... 316366406414415416417418426466516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,751 do 20,800 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Budala krenula listat od prosle strane..a popus na 390i nekoj..
    I ja mislim da necu jos. Sad su na 7 minuta. Mah..tko ih šiša. Ne idem ja nikud dok mi vodenjak ne pukne. Ne dam da mi ga iskukičaju ovaj put!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Lola 06.12.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    bmaric-kad ti je pregled?
    U utorak mi je pregled.

Sto se tice E.coli, ja sam ju imala prije nekolilo godina i receno mi je da ne pijem brusnicu, jer ju ona moze pogorsati i da se brusnica pije preventivno, a ne kad je upala/bakterija tu.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ma QB, ti ces se jedno jutro probuditi,a beba ce mirno spavati kraj tebe u krevetu...
    Jedino bi moglo biti zeznuto ako ti je madrac od memorijske pjene...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016.
    Tajci66 30.9.2016.
    Jadranka 2.10.2016.
    bmaric 10.10.2016.
    *sunshine* 16.11.2016.
    Ayan 30.11.2016.
    Milenche 5.12.2016.
    Lola32 6.12.2016.
    Viki88 15.12.2016.
    Tanita14 9.1.2017.
    Sanja 22.1.2017.
    Leona29 23.1.2017.
    ljube555 2.3.2017.
    Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam si isplanirala porod
    Za 2 dana ce mi ispasti cep. U noci ce poceti kontrakcije odmah na 5 minuta. Dobra vila iz Pepeljuge ce mi doci cuvat djecu. Muz ce me odvesti u Osijek do bolnice i putem nece preci preko nijedne rupe. Na parkiralistu ce mi puci vodenjak kad izadjem iz auta-da ne smocim sjedalo jel. Pozvonit cu u rodiliste i otvorit ce mi zdepasta babica dobrocudnog pogleda sa stolcicem pod miskom. Ja cu joj mahnuti desnom rukom jer cu lijevom drzat glavu bebe koja mi je vec napol vani. Zadici cu haljinu i sjesti na stolcic kojeg cu namjestit muzu na nozni palac da i njega malo boli. Babica ce ficukati Branka kockicu dok mi se medjica rasteze ko zvaka na vrelom asfaltu i ja cu roditi bez tiskanja i rezanja. Onda cu se sama odsetati u apartman sa svojom bebicom, a muz ce otici kuci na vrijeme da odvede cure u vrtic. Pustit ce nas kuci odmah iduci dan jer cu stalno nesto zanovijetati i pozivat se na rode.
    Eto sad moram jos samo neku vračku bacit da si to prizovem

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Znas onu,kako zracis tako i privlacis.Pa se ne bih cudila tom scenariju kod tebe...
    Jedino je mozda onaj dio o Dobroj vili mozda malo nategnut,ali ne i totalno
    nemoguc...
    I babica je naravno princ na bijelom konju,odnosno na bijelom stolcicu!
    Hahaha!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sto se mene tice-moze babica bit i sam konj, samo da se docepam stolcica

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Queen
    Prvi put sam isla roditi 40+3 sam bila. Danas sam toliko i nista

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam si isplanirala porod
    Za 2 dana ce mi ispasti cep. U noci ce poceti kontrakcije odmah na 5 minuta. Dobra vila iz Pepeljuge ce mi doci cuvat djecu. Muz ce me odvesti u Osijek do bolnice i putem nece preci preko nijedne rupe. Na parkiralistu ce mi puci vodenjak kad izadjem iz auta-da ne smocim sjedalo jel. Pozvonit cu u rodiliste i otvorit ce mi zdepasta babica dobrocudnog pogleda sa stolcicem pod miskom. Ja cu joj mahnuti desnom rukom jer cu lijevom drzat glavu bebe koja mi je vec napol vani. Zadici cu haljinu i sjesti na stolcic kojeg cu namjestit muzu na nozni palac da i njega malo boli. Babica ce ficukati Branka kockicu dok mi se medjica rasteze ko zvaka na vrelom asfaltu i ja cu roditi bez tiskanja i rezanja. Onda cu se sama odsetati u apartman sa svojom bebicom, a muz ce otici kuci na vrijeme da odvede cure u vrtic. Pustit ce nas kuci odmah iduci dan jer cu stalno nesto zanovijetati i pozivat se na rode.
    Eto sad moram jos samo neku vračku bacit da si to prizovem
    al zasto kuci iduci dan? Ostanite koji dan u tom apartmani... ili da ko 1000 rodilja u ovoj godini dobis mjesec dana u hotelu s poslugom u sobu i svime

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tiia-da te stavim na popis pa mozda onda krene :D

Jadro-kako mi se svidja ovaj drugi dio s 1000itom rodiljom...kad vec nista od onih 1000€ za novorodjencad..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bas mi je lijepo...decki su otisli na more,ona je prosetala do mojih,muz za poslom...pijuckam magnezij,king kong me udara nogom u rebra...
    Gledam Istrage zrakoplovnih nesreca i mislim si kako da je covjek trebao letjeti imao bi krila...
    Eto,ima u ovoj muci i lijepih dana...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vidim ja da ovdje svakakvih dogodovstina ima. Kod jedini dogadjaj je taj da sam toliko ulegla kauc, da sam danas dosla kukom do dasaka.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim ja da ovdje svakakvih dogodovstina ima. Kod jedini dogadjaj je taj da sam toliko ulegla kauc, da sam danas dosla kukom do dasaka.

I moj ce biti za baciti jednom kad se dignem s njega...a ni ja necu biti daleko od toga

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    I moj ce biti za baciti jednom kad se dignem s njega...a ni ja necu biti daleko od toga

Imam jos 5-6 tjedany do termina, a ne ide dublje od ove daske...
    Do sada sam stedila za bebu, od sada moram za novi kauc

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Imam jos 5-6 tjedany do termina, a ne ide dublje od ove daske...

Do sada sam stedila za bebu, od sada moram za novi kauc

Meni sutra dolazi knauf decko,pregraditi dio boravka mojoj curi za sobu...bas se veselim radovima u kuci

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja neki dan na krevet, a krevet krrrrc! Ispala jedna podnica iz lezista.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, jesu se smirile kontrakcije?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo mene opet..bome moje kontrakcije ne prestaju. I ja mislim da su laznjaci, ali nekako mi se cini da ce se pretvorit u prave da necu ni skuziti. Svaka kontrakcija mi stvori uzasan pritisak na rodnicu da se jedva susprezem da ne pocnem tiskati. Evo sad sam u polusjedecem polozaju jer sam jela-da sprijecim zgaravicu ne smijem leci-i upravo sam istrpila jedan takav laznjak gdje sam usrkivala zrak ustima koliko me tjeralo tiskati.
    Moram ipak leci i riskirat zgaravicu jer mi ovo sve sad malo smrdi.
    Popodne sam dzem skuhala i rucak i nesto peruckala i brisuckala-i svejedno me kontrakcije stalno sibaju.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I ja sam morž na pokidanoj podnici. Strah me da cu jedan dan sjesti nasred kreveta on ce se preklopiti kao knjiga

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Evo mene opet..bome moje kontrakcije ne prestaju. I ja mislim da su laznjaci, ali nekako mi se cini da ce se pretvorit u prave da necu ni skuziti. Svaka kontrakcija mi stvori uzasan pritisak na rodnicu da se jedva susprezem da ne pocnem tiskati. Evo sad sam u polusjedecem polozaju jer sam jela-da sprijecim zgaravicu ne smijem leci-i upravo sam istrpila jedan takav laznjak gdje sam usrkivala zrak ustima koliko me tjeralo tiskati.
    Moram ipak leci i riskirat zgaravicu jer mi ovo sve sad malo smrdi.
    Popodne sam dzem skuhala i rucak i nesto peruckala i brisuckala-i svejedno me kontrakcije stalno sibaju.

Kad si rekla da ides na kontrolu?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bila s uvjerena da me potjeralo kakati i odem na wc, naprezem se i nista. Ni naznake
    Jedino sto sam zaradila je osjecaj da mi se cervix sav izokrenio.
    Mislim da se beba spustila

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

6.9.je pregled

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jel ti tako bilo i sa starijim curama?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-nije
    S prvom sam dobila skolske trudove bez prijasnjih BH.
    S drugom sam imala BH zadnji mjesec, ali bez pritiska na rodnicu. Bezbolno se otvorila 5cm.
    Sad imam kontrakcije vec mjesec dana, pritisak na dno zdjeluce i bolne prepone.

Ako doguram do neke 5. ili 6.trudnoce, morat cu u hibernaciju cim popiskim plus

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam se odlucila, ako budem jos jednom trudna, da cu se u toj trudnoci osjecat blazeno, zenstveno i energicno

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nadam se da ce ti se kontrakcije umirit na jos tjedan-dva pa da onda lipo rodis!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moguce da me podsvjesno zivciraju te kontrakcije pa si umisljam da sam blizu poroda. Mozda imam strah od poroda pa preuvelicavam svaki simptom. Ili je neka vrsta panike da necu znati prepoznati pocetak poroda pa cu rodit pred curama..mislila sam da sam cista u glavi, skulieana, dovoljno pametna da prepoznam kad sam u kojoj fazi. A maloproje mi muz posprdno kaze da vec mjesec dana 'kukam' pa se pitam preuvelicavam li mozda..
    Nista nisam smirenija kao trecerotka nego sto sam bila u prvoj trudnoci

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

6.9.je pregled

Ako ti budes 06.09. jos 2 u 1,obecajem si da se vise necu zivcirati oko bh!!!
    Ti neces skuziti da si rodila!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro- ja sam si za ovu trudnocu zamislila kako cu ici u teretanu u rozenim majicama, nosit M velicinu tajica i bile starke, osisati se kratko i moderno i pit kavu na korzu u suncanim cvikama. Yeah right :D

Zato se uzdam u tebe da ces ti to odradit umjesto mene za koju godinu!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ce ti se kontrakcije umirit na jos tjedan-dva pa da onda lipo rodis!
    Mislim da ce tako nekako i biti. Prat ce me ovo sve do 38.tt i onda cu samo jedan dan rodit iznenada

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I da sam zamisljala cetvrtu trudnocu,ovaj scenarij mi nebi bio ni na kraj pameti...
    Blago Trnoruzici...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche- :D kukaj, zeno-zato i jesmo tu!
    Zeznute su te BH..a i citala sam da sa svakom iducom trudnocom budu sve izrazenije. Nista cudno onda da se zene uspanice pred kraj

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jadro- ja sam si za ovu trudnocu zamislila kako cu ici u teretanu u rozenim majicama, nosit M velicinu tajica i bile starke, osisati se kratko i moderno i pit kavu na korzu u suncanim cvikama. Yeah right :D

Zato se uzdam u tebe da ces ti to odradit umjesto mene za koju godinu!

Moja treca trudnoca je identicna tvojoj,osim bh od 20.tt.
    Sjeti me se budes li isla na cetvrtu...hahaha

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-daj mi ponovi same finale tvoje trece trudnoce da znam sto me ceka

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche- :D kukaj, zeno-zato i jesmo tu!
    Zeznute su te BH..a i citala sam da sa svakom iducom trudnocom budu sve izrazenije. Nista cudno onda da se zene uspanice pred kraj

Meni nisu jace,samo u svakoj slijedecoj pocnu ranije,u ovoj od 16.ttVec 11 tjedana,prokletinje...
    Moja dr me narucila tek 27.09.to je najduze ikad!!!Sigurno joj idem na zivce

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Eee sad sam se sjetila da su trece trudnoce notorno poznate po kreni-stani porodu. Zene se pate danima, tjednima jer im porod krene, one se psihicki i fizicki pripreme i onda sve stane. I tako danima..
    Ne idem ja nigdje dok ne pukne vodenjak i ne osjetim da ce ubrzo izgon. Bolnica mi je na 5 minuta od stana. 4.kat moze malo zezati...sve cu kod kuce odradit-prehodat, prelezat, prodisat..tusirat se, grlit namjestaj, cistit se na svojoj skoljci..
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 31.08.2016. at 19:05

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-daj mi ponovi same finale tvoje trece trudnoce da znam sto me ceka

Bolovi u preponama pogotovo pri micanju noge lijevo-desno,bol u simfizi nisko nisko dole...zadnji mjesec svaki dan sve gore.Uzasan pritisak...na kraju me skroz obogaljilo i zadnje dane sam otisla mami jer smo tad zivjeli na Ucki bogu iza nogu.Nisam mogla od bolova stajati duze od koju min...
    Ne znam kad i da li sam imala trudove jer su me svi oko mene natjerali da odem na ginekologiju,tamo na ctg kaze dr pa vi imate jake trudove,ja kazem nemam...na pregledu 8cm otvorena,aaaa kaze evo trud sad ste 10cm.Mogu busiti vodenjak rodit cete za 10 min.Kazem busite...dok je voda iscurila,babice namontirale stolcic.Pogledala sam na sat... Za 7,5 min ona je bila vani...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Stolcic opsjednuta sam njime!
    Bit ce i meni tako, Milenche

Evo lezim sad i nemam nagon za tiskanjem. Kontrakcije su na 10 minuta cijelo vrijeme. Kad se ustanem, odmah pritisak na dole

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Evo lezim sad i nemam nagon za tiskanjem. Kontrakcije su na 10 minuta cijelo vrijeme. Kad se ustanem, odmah pritisak na dole

To je na kraju bio jedan generalni ogromni pritisak i tupa jaka bol da zaista nisam mogla reci sto se dogada...da sam ostala jos sat vremena kuci,rodila bih doma

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

I u sve tri trudnoce meni je cep ispao na porodu,ne znam kako izgleda

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma to su tebi vjerojatno kontrakcije zbog spustanja bebe u zdjelicu. Kazu da su i one bolne i da se cak mogu zamjeniti sa pravim jer su slicne. Ali ako se razmak nije smanjio, vjerojatno je to to.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kod mene doma svi hodaju po istom mjestu, jedino ispod mene pocele plocice skripati... mozda bi mi bilo dobro da sto manje hodam, inace cu morati odraditi kompletno renoviranje kuce.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Morat cu procitat stogod litetature o prepoznavanju pravih trudova. Da je meni ko tebi QueenBee, ja bi vec 10 puta bila otrcala na hitnu, uvjerena da cu rodit. Bacam se na proucavanje!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-bas me cudi da ti cep nije ispao, a bila si toliko otvorena. Meni taj cep sad znak da je nesto ozbiljno pocelo. Dok ga nema-ja mirna!

bmaric-moze biti da je spustanje

Jadro-samo copy-paste ove moje trakavice u word i eto ti enciklopedije poroda kod viserotki :D

Ja sam jos tu. Ribam stednjak, pecem sodu bikarbonu da dobijem Ca karbonat pa cu ocistit perilucu, vodnim orhideje..necu da me porod zadesi nespremnu :p
    Otusirala sam se da vidim hoce prestati-malo se prorijedile kontrakcije i nema vise nagona za tiskanjem.
    Umorna sam vec i tlak mi opet roknio do podruma, osjetim da mi se ruke tresu.
    Ak sta i krene, bitno da je men' šporet čist i cvijece zaliveno!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-bas me cudi da ti cep nije ispao, a bila si toliko otvorena. Meni taj cep sad znak da je nesto ozbiljno pocelo. Dok ga nema-ja mirna!

bmaric-moze biti da je spustanje

Jadro-samo copy-paste ove moje trakavice u word i eto ti enciklopedije poroda kod viserotki :D

Ja sam jos tu. Ribam stednjak, pecem sodu bikarbonu da dobijem Ca karbonat pa cu ocistit perilucu, vodnim orhideje..necu da me porod zadesi nespremnu :p
    Otusirala sam se da vidim hoce prestati-malo se prorijedile kontrakcije i nema vise nagona za tiskanjem.
    Umorna sam vec i tlak mi opet roknio do podruma, osjetim da mi se ruke tresu.
    Ak sta i krene, bitno da je men' šporet čist i cvijece zaliveno!

Prva dva puta porod jr krenuo tako sto mi je puknuo vodenjak,a treci put sam ga sigurno previdjela nekako...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Morat cu procitat stogod litetature o prepoznavanju pravih trudova. Da je meni ko tebi QueenBee, ja bi vec 10 puta bila otrcala na hitnu, uvjerena da cu rodit. Bacam se na proucavanje!
    Daklem, zakljucila sam kad trudovi budu na pet minuta idem u bolnicu. A mozda i na 3 minute jer i ja zivim pet minuta pjeske od rodilista. Usput sam se malo osmotrila u ogledalu pa se sad bacam na proucavanje literature o uklanjanju celulita

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dok nemas kacu od mesa ispod kao neki...

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jutro! Nece san na oci!
    Mislim da je vrijeme da se nesto prigricne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •