Budala krenula listat od prosle strane..a popus na 390i nekoj..
I ja mislim da necu jos. Sad su na 7 minuta. Mah..tko ih šiša. Ne idem ja nikud dok mi vodenjak ne pukne. Ne dam da mi ga iskukičaju ovaj put!
Budala krenula listat od prosle strane..a popus na 390i nekoj..
I ja mislim da necu jos. Sad su na 7 minuta. Mah..tko ih šiša. Ne idem ja nikud dok mi vodenjak ne pukne. Ne dam da mi ga iskukičaju ovaj put!
Ma QB, ti ces se jedno jutro probuditi,a beba ce mirno spavati kraj tebe u krevetu...
Jedino bi moglo biti zeznuto ako ti je madrac od memorijske pjene...
Sent from my iPhone using Tapatalk
QueenBee 26.9.2016.
Tajci66 30.9.2016.
Jadranka 2.10.2016.
bmaric 10.10.2016.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016.
Milenche 5.12.2016.
Lola32 6.12.2016.
Viki88 15.12.2016.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017.
Leona29 23.1.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
Ja sam si isplanirala porod
Za 2 dana ce mi ispasti cep. U noci ce poceti kontrakcije odmah na 5 minuta. Dobra vila iz Pepeljuge ce mi doci cuvat djecu. Muz ce me odvesti u Osijek do bolnice i putem nece preci preko nijedne rupe. Na parkiralistu ce mi puci vodenjak kad izadjem iz auta-da ne smocim sjedalo jel. Pozvonit cu u rodiliste i otvorit ce mi zdepasta babica dobrocudnog pogleda sa stolcicem pod miskom. Ja cu joj mahnuti desnom rukom jer cu lijevom drzat glavu bebe koja mi je vec napol vani. Zadici cu haljinu i sjesti na stolcic kojeg cu namjestit muzu na nozni palac da i njega malo boli. Babica ce ficukati Branka kockicu dok mi se medjica rasteze ko zvaka na vrelom asfaltu i ja cu roditi bez tiskanja i rezanja. Onda cu se sama odsetati u apartman sa svojom bebicom, a muz ce otici kuci na vrijeme da odvede cure u vrtic. Pustit ce nas kuci odmah iduci dan jer cu stalno nesto zanovijetati i pozivat se na rode.
Eto sad moram jos samo neku vračku bacit da si to prizovem
![]()
Znas onu,kako zracis tako i privlacis.Pa se ne bih cudila tom scenariju kod tebe...
Jedino je mozda onaj dio o Dobroj vili mozda malo nategnut,ali ne i totalno
nemoguc...
I babica je naravno princ na bijelom konju,odnosno na bijelom stolcicu!
Hahaha!
Sto se mene tice-moze babica bit i sam konj, samo da se docepam stolcica
Queen
Prvi put sam isla roditi 40+3 sam bila. Danas sam toliko i nista
Tiia-da te stavim na popis pa mozda onda krene :D
Jadro-kako mi se svidja ovaj drugi dio s 1000itom rodiljom...kad vec nista od onih 1000€ za novorodjencad..
Bas mi je lijepo...decki su otisli na more,ona je prosetala do mojih,muz za poslom...pijuckam magnezij,king kong me udara nogom u rebra...
Gledam Istrage zrakoplovnih nesreca i mislim si kako da je covjek trebao letjeti imao bi krila...
Eto,ima u ovoj muci i lijepih dana...
Vidim ja da ovdje svakakvih dogodovstina ima. Kod jedini dogadjaj je taj da sam toliko ulegla kauc, da sam danas dosla kukom do dasaka.
Evo mene opet..bome moje kontrakcije ne prestaju. I ja mislim da su laznjaci, ali nekako mi se cini da ce se pretvorit u prave da necu ni skuziti. Svaka kontrakcija mi stvori uzasan pritisak na rodnicu da se jedva susprezem da ne pocnem tiskati. Evo sad sam u polusjedecem polozaju jer sam jela-da sprijecim zgaravicu ne smijem leci-i upravo sam istrpila jedan takav laznjak gdje sam usrkivala zrak ustima koliko me tjeralo tiskati.
Moram ipak leci i riskirat zgaravicu jer mi ovo sve sad malo smrdi.
Popodne sam dzem skuhala i rucak i nesto peruckala i brisuckala-i svejedno me kontrakcije stalno sibaju.
I ja sam morž na pokidanoj podnici. Strah me da cu jedan dan sjesti nasred kreveta on ce se preklopiti kao knjiga
Bila s uvjerena da me potjeralo kakati i odem na wc, naprezem se i nista. Ni naznake![]()
Jedino sto sam zaradila je osjecaj da mi se cervix sav izokrenio.
Mislim da se beba spustila
Jadro-nije
S prvom sam dobila skolske trudove bez prijasnjih BH.
S drugom sam imala BH zadnji mjesec, ali bez pritiska na rodnicu. Bezbolno se otvorila 5cm.
Sad imam kontrakcije vec mjesec dana, pritisak na dno zdjeluce i bolne prepone.
Ako doguram do neke 5. ili 6.trudnoce, morat cu u hibernaciju cim popiskim plus
Ja sam se odlucila, ako budem jos jednom trudna, da cu se u toj trudnoci osjecat blazeno, zenstveno i energicno![]()
Nadam se da ce ti se kontrakcije umirit na jos tjedan-dva pa da onda lipo rodis!
Moguce da me podsvjesno zivciraju te kontrakcije pa si umisljam da sam blizu poroda. Mozda imam strah od poroda pa preuvelicavam svaki simptom. Ili je neka vrsta panike da necu znati prepoznati pocetak poroda pa cu rodit pred curama..mislila sam da sam cista u glavi, skulieana, dovoljno pametna da prepoznam kad sam u kojoj fazi. A maloproje mi muz posprdno kaze da vec mjesec dana 'kukam' pa se pitam preuvelicavam li mozda..
Nista nisam smirenija kao trecerotka nego sto sam bila u prvoj trudnoci
Jadro- ja sam si za ovu trudnocu zamislila kako cu ici u teretanu u rozenim majicama, nosit M velicinu tajica i bile starke, osisati se kratko i moderno i pit kavu na korzu u suncanim cvikama. Yeah right :D
Zato se uzdam u tebe da ces ti to odradit umjesto mene za koju godinu!
I da sam zamisljala cetvrtu trudnocu,ovaj scenarij mi nebi bio ni na kraj pameti...
Blago Trnoruzici...
Milenche- :D kukaj, zeno-zato i jesmo tu!
Zeznute su te BH..a i citala sam da sa svakom iducom trudnocom budu sve izrazenije. Nista cudno onda da se zene uspanice pred kraj
Milenche-daj mi ponovi same finale tvoje trece trudnoce da znam sto me ceka
Eee sad sam se sjetila da su trece trudnoce notorno poznate po kreni-stani porodu. Zene se pate danima, tjednima jer im porod krene, one se psihicki i fizicki pripreme i onda sve stane. I tako danima..
Ne idem ja nigdje dok ne pukne vodenjak i ne osjetim da ce ubrzo izgon. Bolnica mi je na 5 minuta od stana. 4.kat moze malo zezati...sve cu kod kuce odradit-prehodat, prelezat, prodisat..tusirat se, grlit namjestaj, cistit se na svojoj skoljci..
Posljednje uređivanje od QueenBee : 31.08.2016. at 19:05
Bolovi u preponama pogotovo pri micanju noge lijevo-desno,bol u simfizi nisko nisko dole...zadnji mjesec svaki dan sve gore.Uzasan pritisak...na kraju me skroz obogaljilo i zadnje dane sam otisla mami jer smo tad zivjeli na Ucki bogu iza nogu.Nisam mogla od bolova stajati duze od koju min...
Ne znam kad i da li sam imala trudove jer su me svi oko mene natjerali da odem na ginekologiju,tamo na ctg kaze dr pa vi imate jake trudove,ja kazem nemam...na pregledu 8cm otvorena,aaaa kaze evo trud sad ste 10cm.Mogu busiti vodenjak rodit cete za 10 min.Kazem busite...dok je voda iscurila,babice namontirale stolcic.Pogledala sam na sat... Za 7,5 min ona je bila vani...
Stolcicopsjednuta sam njime!
Bit ce i meni tako, Milenche![]()
Evo lezim sad i nemam nagon za tiskanjem. Kontrakcije su na 10 minuta cijelo vrijeme. Kad se ustanem, odmah pritisak na dole
I u sve tri trudnoce meni je cep ispao na porodu,ne znam kako izgleda
Morat cu procitat stogod litetature o prepoznavanju pravih trudova. Da je meni ko tebi QueenBee, ja bi vec 10 puta bila otrcala na hitnu, uvjerena da cu rodit. Bacam se na proucavanje!![]()
Milenche-bas me cudi da ti cep nije ispao, a bila si toliko otvorena. Meni taj cep sad znak da je nesto ozbiljno pocelo. Dok ga nema-ja mirna!
bmaric-moze biti da je spustanje
Jadro-samo copy-paste ove moje trakavice u word i eto ti enciklopedije poroda kod viserotki :D
Ja sam jos tu. Ribam stednjak, pecem sodu bikarbonu da dobijem Ca karbonat pa cu ocistit perilucu, vodnim orhideje..necu da me porod zadesi nespremnu :p
Otusirala sam se da vidim hoce prestati-malo se prorijedile kontrakcije i nema vise nagona za tiskanjem.
Umorna sam vec i tlak mi opet roknio do podruma, osjetim da mi se ruke tresu.
Ak sta i krene, bitno da je men' šporet čist i cvijece zaliveno!
Jutro! Nece san na oci!
Mislim da je vrijeme da se nesto prigricne![]()