Jadro-kako tvoji novi simptomi na wcu? Je li to ciscenje ili se bebica spustila malo?
Jadro-kako tvoji novi simptomi na wcu? Je li to ciscenje ili se bebica spustila malo?
Meni danas apetit u banani, nit gladna nit zedna. Samo mi se lezi. Cim se dignem, osjetim neku nemoc i vucem se kroz kucu. Prisilila sam se napraviti svasta nesta, ali sve sitnice.
Ali sam si zato mini wellness priustila-depilacija, obrve, nadusnica, pete...odrezala sam si nokte na nogama bez ikakvih problema! Sto mi je s trbuhom?? Zasto ne smeta vise? Jos mi se danas cini nekako mali..
A kontrakcije minimalne. Cak nema ni tolike boli dole. Ili je zatisje pred buru ili...ne znam sto dalje 'ili' :D
Sta se bijeli u gori zelenoj, jel'...
Ajme bmaric, nutela, salji malo!!!
Nego, i ja sam zadnjih tjedan dana par pita cula ono pucketanje iz trbuha. Bas cudno!
QueenBee, nema u mene nista od simptoma, ni kakice visenece beba jos... nemam pojma jel se spustio... zgaravice nemam pa valjda nije previsoko, al mislim da nije ni nesto narocito nisko.
Cure jel se saginjete u trudnoci? Mislim ja kad nesto radim cistim i sl nemam naviku cucnuti nego se saginjem pa me frka jel moze nesto biti bebacu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad pitam muza je li se spustio, on kaze da je njemu isti.
Milenche mi rekla da njoj izgleda nisko moj trbuh. Hoce jos koja sliku moje veeeeeeeelike bushe?
Viki-nece joj skoditi saginjanje 'iz ledja'. Jedino tebe moze boliti u ledjima poslije
To mi je bitno da njoj ne skodi a mene za sada ne bole
Ja bih tako rado jela nutelle, ali bih se poslije prekobacila od zgaravice.
Ja jedem prstice sa sezamom i pijem jogurta. I ne znam ja jesti na lezeci ili polulezeci. Sva se zaflekam i dobijem zgaravicu odmah. Pa sam sjela i naslonila se na zid i uopce mi nije ugodno-pritisak dole u zdjelici. Ali glad je jaca-vec mi je postalo slabo. Pojela sam danas tanjur juhe, 4 strudlice i snitu kruha. Za umr't od gladi.
Kako da zakeljim sliku iz galerije sa svog moba u privatnu poruku?
Jadro-sto ti ono reče koliko si visoka?
Ajmeee-pojela sam prstice i popila pol case jogurta i odmah me krenula treskavica..tako mi je svaki pit nakon jela. Mislim da su to simptomi one intolerancije na glukozu
I ja bi nutelu tj linoladu bijelu ali me strah kg.. I ovako rastu abnormalno brzo
Nemam tapatalk i nemam pojma kako poslat sliku na private poruku...
Ma nema veze..spustio se definitivno.
Dirala sam si nozne prste-nema sigurnijeg znaka od toga :D
Viki, ja pitala svoju dr za saginjanje. Kaze da se smije slobodno i da bebi ne moze nista biti.
Nema sto ja ovu svoju gin nisam pitala. Mislim da se ona mene jedva ceka rijesiti. Ispila ja nju svaki put. I sada imam novih pitanja za pregled u utorak
Jadno, jeli tako da je cudno?! Ja u zadnje vrijeme prebacim desnu ruku preko glave. Lezim na lijevom boku, pa mi je lijevo uho na jastuku i priguseni su mi zvukovi, desnom nadlakticom zacepim desno uho, samo da ne slusam to pucketanje. Mislim da od prije par dana nije vise bilo, ali bolje da ga ne cujem, strah me uhvati.
Cure moje ja sam danas nikako,imala sam par jacih kontrakcija prespavala dan.Beba danas toliko divlja ga nogu izbaci van barem 3 cm.Izgleda stravicno i boli.Nikako se namjestiti da se bar malo smiri.
Grozan dan
Ja sam danas primjetila da me, kad se bebac vrti, boli odn. pecka mjehur. Idem normalno na wc, ispraznim ga cijelog (bar tako mislim), ali cim odjetim njegov pokret dolje, pocne me peckati. On stane, vise nista ne pece.
Netko to osjetio?
Mozda nekakva blaga uroinfekcija? Mozda ti ovako nemas simptoma ali kad bebac pritisne mjehur da.. Ili te jednostavno zbog opterecenja mjehur pecka
Sto se tice sagibanja onda super jer ja se bas ne stedim i dosta se sagibam kad nesto radim: usisavam, perem podove,kupaonu, u vinogradu.. Recimo danas porezivali kupine a ima puno toga i grane su jako nisko debele isprepletene oko zice.. Pa sam se zato zabrinula dali moze nesto biti..
Milenche-tvoj mali king kong se rasteze
bmaric-i mene pece mjehur kad mi bebulinka nasjedne na njega
Viki-hoce biti kupinovog vina?
Viki, ja bi svejdno cucnila, prvo zbog sebe... a i kako drob bude rasto, postat ce ti nezgodno savijanje, a cucnjevi su ok.
Bmaric, kako sam prije od tebe procitala da cujes to pucketanje, tako sam zakljucila da je to normalno, i odlucila se ne zabrinutial da je cudno, je! Ne sjecam se da sam to cula sa starijim.... mozda prduckaju
QueenBee, 182 visoka - ili bar bila i najboljim danima. Sad bi mi trebalo jedno dobro istezanje i ispravljanje![]()
182cm...jedes mi s glave. I jos se moras sagnut!
Pucketanje-najbolje objasnjenje koje sam ja cula je da to dolazi od bebinih kostiju kako se namjesta. Kao sto ima ljudi kojima 'kosti pucketaju'. Kao meni npr. Ja sam tesko krckalo. Ne bi se mogla prisunjati nekome ni u ludilu. Zato nisam nikad mogla postati ninja![]()
Posljednje uređivanje od QueenBee : 03.09.2016. at 22:28
Ove godine smo prvi puta pravili pa sad neznam kakvo bude.. Mislim da ce biti malo kiselije jer nismo vrenje na vrijeme prekinuli ali iduce godine ce biti bolje! Ja ih inace jako puno pojedem radi zeljeza pa pravimo puno pekmeza, sok, kolace.. Dio zamrznemo.. Nismo u mogucnosti brati svaki dan nego samo vikendom onda i dosta propadne na zalost, njih bi svaki dan trebalo brati..
Jadranka nisam jednostavno naviknuta na cucanje i ovo radim nesvjesno a i vjerovatno zato sto mi trbuh jos dopusta.. Kad nebudem mogla vjerovatno ni necu se sagibati.
Popila bih ja i to kiselo...
A trenutno bi i gusjenice zvakala ako bi me to rijesilo zgaravice..ja jednostavno ne smijem jesti nista osim 2 dvopeka i saku badema poslije 18h.
Pocinje me brinuti bebino stucanje. Prva kcer je dosta stucala i nije me to brinulo. Ali ova je rekorder-u prosjeku stuca 5x dnevno po 5-10 minuta.
Ne znam trebam li se poceti brinuti..ta kad se rodi nece zaplakati vec ce pocet stucati..
Ako netko zna ima li neka granica koliko stucanja je ok-pls podijelite..
Imali svadbu. Bili na veceri i jedva izdrzala veceru. Sad opet nesanica....
Jutro! Ajmo pisanje, umivanje ahahaa
I meni je to najlogicnije objasnjenje. Ali ni struka nema pojma od kud pucketanje, vec samo nagadjaju.
Puno sam citala po netu o tom, forume procesljala i tjesi me to sto ima puno slucajeva gdje zena cuje pucketanje, i sve bebe su se rodile bez ikakvih posljedica. Nisam nasla niti jedan slucaj gdje nesto nije bilo ok s bebom. To mi je ogromna utjela, inace bi nakon svakog pucketanja visila kod gin.
Drage moje imam jedno pitanje. Ima 2-3 dana kao bolove menstrualne, nisu jaki. Neznam dali je to normalno?
Bolovi dok nisu popraceni cudnim icjetkom i jako intenzivni su normalni. meni se raspada zdjelica i kukovi.nocas sam sjedila na krevetu i odspavala u polu lezecem polozaju jer su mi suze isle koliko me boli.to je kad stara rasklimana baba ko ja ide imat bebu.
Sto se tice saginjanja saginjem se, cucnem i sl.imam klinku od 3.5 g i nemam izbora. ne razumijem zbog cega trudnica to ne bi smjela?
Moja prva curka (ili druga-imam trudnicki mozak) je stalno kvrckala i pucketala unutra. Zvucalo je kao kad netko popuca zglobove na prstima. I skroz je sve ok s njima. Izuzmemo li treci krajnik, odbijanje hrane, zadrzavanje mokrace i hiperaktivnost :p
Leona-meni ovo moje iskustvo kaze da je sve nenormalno u trudnoci-normalno! Ali sto je jednoj normalno i u okviru uredne trudnoce, to ce drugoj biti za bolnicu. Menstrualna bol moze znaciti vise toga-rastezanje maternice, pritisak bebe, trudovi...je li bol/osjecaj konstantan ili ritmicki? (Mada ni to nije sigurni pokazatelj iskljucivo jednog simptoma). Kak sam mudra danas :belj:
Inace dobro jutroooooooooooooooo!!!
Svima kuvam kaf'cu, ajmo za Slavoniju!
Evo usla u 20 tt. Pa me malo panika uhvatila. Vjerovatno rastezanje maternice. Svaki boziji dan nesto boli.![]()
Ih..dok sam ja nabocala 'volki post vi vec sve rekle :D
Natekle mi ruke pa ko da tipkam hrenovkama
Mi u srijedu imamo kontrolu. Jedva cekam! Ovaj put mi bilo dugo! Leona ti ides 2x, a ja tek 1x od zadnjeg pregleda
QB samo boli konstantno. Neznam vidit cu danas kako ce mi biti.
Doduse ni ne broj zadnji jer je samo gledala dali je curenje plodne vode i uzela bris.
Leona pametno sto se tice geonistina , toliko su suhe i ostre da se ja sva poderem..
I mene su takvi bolovi pratili do nedavno
Leona ali ti strogo mirujes zar ne? Mene je onda bolilo i od lezanja. U obje trudnoce isto stalno neka bol vec sam luda od svega. Najgore kad me tak presjece da se moram lec i mislim da je sad gotovo.