Stranica 421 od 581 PrviPrvi ... 321371411419420421422423431471521 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 21,001 do 21,050 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-kako tvoji novi simptomi na wcu? Je li to ciscenje ili se bebica spustila malo?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Meni danas apetit u banani, nit gladna nit zedna. Samo mi se lezi. Cim se dignem, osjetim neku nemoc i vucem se kroz kucu. Prisilila sam se napraviti svasta nesta, ali sve sitnice.
    Ali sam si zato mini wellness priustila-depilacija, obrve, nadusnica, pete...odrezala sam si nokte na nogama bez ikakvih problema! Sto mi je s trbuhom?? Zasto ne smeta vise? Jos mi se danas cini nekako mali..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

A kontrakcije minimalne. Cak nema ni tolike boli dole. Ili je zatisje pred buru ili...ne znam sto dalje 'ili' :D

Sta se bijeli u gori zelenoj, jel'...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Leona, Bmaric, i ja sam nocas imala mokar san. I bas mi je bilo super. Cak sam se i muzu pohvalila
    Kolko znam od orgazma kao ne moze biti nista., tj.ionako na to ne mozes utjecati.
    Ja prije par mjeseci, jos dok je bilo ucestalo, rekla prijateljici, a ona meni na to da ona ni tijekom sexa ne dozivi orgazam, a kamoli u snu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas apetit u banani, nit gladna nit zedna. Samo mi se lezi. Cim se dignem, osjetim neku nemoc i vucem se kroz kucu. Prisilila sam se napraviti svasta nesta, ali sve sitnice.
    Ali sam si zato mini wellness priustila-depilacija, obrve, nadusnica, pete...odrezala sam si nokte na nogama bez ikakvih problema! Sto mi je s trbuhom?? Zasto ne smeta vise? Jos mi se danas cini nekako mali..
    Ako ti se spustio trbuh, vjerojatno ti zato ne smeta.
    Sto se apetita tice, moj je izgleda na vrhuncu. Navukla sam se na nutelu. Danas otorila onu veliku od 750 gr, maloprije otisla zagrabiti zlicicom, kad ono pojedena sigurno 1/5 - ja sve sama danas pojela i mogla bi jos

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti se spustio trbuh, vjerojatno ti zato ne smeta.
    Sto se apetita tice, moj je izgleda na vrhuncu. Navukla sam se na nutelu. Danas otorila onu veliku od 750 gr, maloprije otisla zagrabiti zlicicom, kad ono pojedena sigurno 1/5 - ja sve sama danas pojela i mogla bi jos
    Ajme bmaric, nutela, salji malo!!!

Nego, i ja sam zadnjih tjedan dana par pita cula ono pucketanje iz trbuha. Bas cudno!

QueenBee, nema u mene nista od simptoma, ni kakice vise nece beba jos... nemam pojma jel se spustio... zgaravice nemam pa valjda nije previsoko, al mislim da nije ni nesto narocito nisko.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Cure jel se saginjete u trudnoci? Mislim ja kad nesto radim cistim i sl nemam naviku cucnuti nego se saginjem pa me frka jel moze nesto biti bebacu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kad pitam muza je li se spustio, on kaze da je njemu isti.
    Milenche mi rekla da njoj izgleda nisko moj trbuh. Hoce jos koja sliku moje veeeeeeeelike bushe?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Viki-nece joj skoditi saginjanje 'iz ledja'. Jedino tebe moze boliti u ledjima poslije

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

To mi je bitno da njoj ne skodi a mene za sada ne bole

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kad pitam muza je li se spustio, on kaze da je njemu isti.
    Milenche mi rekla da njoj izgleda nisko moj trbuh. Hoce jos koja sliku moje veeeeeeeelike bushe?

Samo salji

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja bih tako rado jela nutelle, ali bih se poslije prekobacila od zgaravice.
    Ja jedem prstice sa sezamom i pijem jogurta. I ne znam ja jesti na lezeci ili polulezeci. Sva se zaflekam i dobijem zgaravicu odmah. Pa sam sjela i naslonila se na zid i uopce mi nije ugodno-pritisak dole u zdjelici. Ali glad je jaca-vec mi je postalo slabo. Pojela sam danas tanjur juhe, 4 strudlice i snitu kruha. Za umr't od gladi.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kako da zakeljim sliku iz galerije sa svog moba u privatnu poruku?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Kako da zakeljim sliku iz galerije sa svog moba u privatnu poruku?

Meni kad udem u inbox dolje na dnu nacrtan fotic i slikica i kad udem u slikicu odmah mi ode u slike na mob. Ali ja koristim tapatalk. Preko njega sam naforumu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-sto ti ono reče koliko si visoka?

Ajmeee-pojela sam prstice i popila pol case jogurta i odmah me krenula treskavica..tako mi je svaki pit nakon jela. Mislim da su to simptomi one intolerancije na glukozu

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

I ja bi nutelu tj linoladu bijelu ali me strah kg.. I ovako rastu abnormalno brzo

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nemam tapatalk i nemam pojma kako poslat sliku na private poruku...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ma nema veze..spustio se definitivno.
    Dirala sam si nozne prste-nema sigurnijeg znaka od toga :D

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Viki, ja pitala svoju dr za saginjanje. Kaze da se smije slobodno i da bebi ne moze nista biti.

Nema sto ja ovu svoju gin nisam pitala. Mislim da se ona mene jedva ceka rijesiti. Ispila ja nju svaki put. I sada imam novih pitanja za pregled u utorak

Jadno, jeli tako da je cudno?! Ja u zadnje vrijeme prebacim desnu ruku preko glave. Lezim na lijevom boku, pa mi je lijevo uho na jastuku i priguseni su mi zvukovi, desnom nadlakticom zacepim desno uho, samo da ne slusam to pucketanje. Mislim da od prije par dana nije vise bilo, ali bolje da ga ne cujem, strah me uhvati.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure moje ja sam danas nikako,imala sam par jacih kontrakcija prespavala dan.Beba danas toliko divlja ga nogu izbaci van barem 3 cm.Izgleda stravicno i boli.Nikako se namjestiti da se bar malo smiri.
    Grozan dan

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam danas primjetila da me, kad se bebac vrti, boli odn. pecka mjehur. Idem normalno na wc, ispraznim ga cijelog (bar tako mislim), ali cim odjetim njegov pokret dolje, pocne me peckati. On stane, vise nista ne pece.
    Netko to osjetio?

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam danas primjetila da me, kad se bebac vrti, boli odn. pecka mjehur. Idem normalno na wc, ispraznim ga cijelog (bar tako mislim), ali cim odjetim njegov pokret dolje, pocne me peckati. On stane, vise nista ne pece.

Netko to osjetio?

Mozda nekakva blaga uroinfekcija? Mozda ti ovako nemas simptoma ali kad bebac pritisne mjehur da.. Ili te jednostavno zbog opterecenja mjehur pecka
    Sto se tice sagibanja onda super jer ja se bas ne stedim i dosta se sagibam kad nesto radim: usisavam, perem podove,kupaonu, u vinogradu.. Recimo danas porezivali kupine a ima puno toga i grane su jako nisko debele isprepletene oko zice.. Pa sam se zato zabrinula dali moze nesto biti..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-tvoj mali king kong se rasteze

bmaric-i mene pece mjehur kad mi bebulinka nasjedne na njega

Viki-hoce biti kupinovog vina?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Viki, ja bi svejdno cucnila, prvo zbog sebe... a i kako drob bude rasto, postat ce ti nezgodno savijanje, a cucnjevi su ok.

Bmaric, kako sam prije od tebe procitala da cujes to pucketanje, tako sam zakljucila da je to normalno, i odlucila se ne zabrinuti al da je cudno, je! Ne sjecam se da sam to cula sa starijim.... mozda prduckaju

QueenBee, 182 visoka - ili bar bila i najboljim danima. Sad bi mi trebalo jedno dobro istezanje i ispravljanje

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

182cm...jedes mi s glave. I jos se moras sagnut!

Pucketanje-najbolje objasnjenje koje sam ja cula je da to dolazi od bebinih kostiju kako se namjesta. Kao sto ima ljudi kojima 'kosti pucketaju'. Kao meni npr. Ja sam tesko krckalo. Ne bi se mogla prisunjati nekome ni u ludilu. Zato nisam nikad mogla postati ninja
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 03.09.2016. at 22:28

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Viki-hoce biti kupinovog vina?

Ove godine smo prvi puta pravili pa sad neznam kakvo bude.. Mislim da ce biti malo kiselije jer nismo vrenje na vrijeme prekinuli ali iduce godine ce biti bolje ! Ja ih inace jako puno pojedem radi zeljeza pa pravimo puno pekmeza, sok, kolace.. Dio zamrznemo.. Nismo u mogucnosti brati svaki dan nego samo vikendom onda i dosta propadne na zalost, njih bi svaki dan trebalo brati..
    Jadranka nisam jednostavno naviknuta na cucanje i ovo radim nesvjesno a i vjerovatno zato sto mi trbuh jos dopusta.. Kad nebudem mogla vjerovatno ni necu se sagibati.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Popila bih ja i to kiselo...
    A trenutno bi i gusjenice zvakala ako bi me to rijesilo zgaravice..ja jednostavno ne smijem jesti nista osim 2 dvopeka i saku badema poslije 18h.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Pocinje me brinuti bebino stucanje. Prva kcer je dosta stucala i nije me to brinulo. Ali ova je rekorder-u prosjeku stuca 5x dnevno po 5-10 minuta.
    Ne znam trebam li se poceti brinuti..ta kad se rodi nece zaplakati vec ce pocet stucati..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ako netko zna ima li neka granica koliko stucanja je ok-pls podijelite..

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Osim one sto 3 puta na dan guram utrogestan i 1 put tj geonistin

Leona kako ti ide sa geonistinom? Meni je uzasan jedva ga stavim a drugi dan curi cijeli dan cak i navecer jos. Definitivno su mi najgore vaginalete sto se toga tice

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kako bi bilo lijepo da smo sad negdje u prirodi..rostiljamo..Milenche i Leona na onim velikim ljuljackama, bmaric reze kukumare na lezaljci, Sanja do nje pijucka virgin bloody marry, Jadra sa strane sjedi na pilates lopti i mase bučicama, lola premece meso na rostilju, vubs kunja u hladu ispod drveta sa sesirom na glavi, vikki do nje pravi vjencice od maslacaka..ostali igraju nogomet s djecom, djecica sva bijela od kreme za suncanje, sviraju hitovi 'ljeto '86'..

Guuuus fraaabaaaaaa
    Ajmeee divote! Obozavam koktele, i daaa bloody marry

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja prije par mjeseci, jos dok je bilo ucestalo, rekla prijateljici, a ona meni na to da ona ni tijekom sexa ne dozivi orgazam, a kamoli u snu

Ajme sirota! Pa ne zna kaj propusta

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanjo-nema te cijeli dan

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Imali svadbu. Bili na veceri i jedva izdrzala veceru. Sad opet nesanica....
    Jutro! Ajmo pisanje, umivanje ahahaa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pocinje me brinuti bebino stucanje. Prva kcer je dosta stucala i nije me to brinulo. Ali ova je rekorder-u prosjeku stuca 5x dnevno po 5-10 minuta.
    Ne znam trebam li se poceti brinuti..ta kad se rodi nece zaplakati vec ce pocet stucati..
    Ja sam nedavno na netu trazila isto ovo oko stucanja, jer i moj mali zna nekad stucati po par puta dnevno. Nigdje ne pise koliko je normalno ili nenormalno, samo pise da je dobro kad stuca, znaci trenira gutanje i usput i pluca. Tako da se ja vise ne brinem.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

182cm...jedes mi s glave. I jos se moras sagnut!

Pucketanje-najbolje objasnjenje koje sam ja cula je da to dolazi od bebinih kostiju kako se namjesta. Kao sto ima ljudi kojima 'kosti pucketaju'. Kao meni npr. Ja sam tesko krckalo. Ne bi se mogla prisunjati nekome ni u ludilu. Zato nisam nikad mogla postati ninja
    I meni je to najlogicnije objasnjenje. Ali ni struka nema pojma od kud pucketanje, vec samo nagadjaju.
    Puno sam citala po netu o tom, forume procesljala i tjesi me to sto ima puno slucajeva gdje zena cuje pucketanje, i sve bebe su se rodile bez ikakvih posljedica. Nisam nasla niti jedan slucaj gdje nesto nije bilo ok s bebom. To mi je ogromna utjela, inace bi nakon svakog pucketanja visila kod gin.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Leona kako ti ide sa geonistinom? Meni je uzasan jedva ga stavim a drugi dan curi cijeli dan cak i navecer jos. Definitivno su mi najgore vaginalete sto se toga tice
    Uzela sam lactogyn gel koji mogu koristit trudnice, inace se koristi za suhocu rodnice. Tako da na njega stavim gel razmazem i stavim sasvim normalno.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Drage moje imam jedno pitanje. Ima 2-3 dana kao bolove menstrualne, nisu jaki. Neznam dali je to normalno?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje imam jedno pitanje. Ima 2-3 dana kao bolove menstrualne, nisu jaki. Neznam dali je to normalno?
    U kojem si tjednu? Ja sam do 20 i nekog tjedna znala imati takve bolove i sve bilo ok.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leona normalno

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bolovi dok nisu popraceni cudnim icjetkom i jako intenzivni su normalni. meni se raspada zdjelica i kukovi.nocas sam sjedila na krevetu i odspavala u polu lezecem polozaju jer su mi suze isle koliko me boli.to je kad stara rasklimana baba ko ja ide imat bebu.

Sto se tice saginjanja saginjem se, cucnem i sl.imam klinku od 3.5 g i nemam izbora. ne razumijem zbog cega trudnica to ne bi smjela?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Moja prva curka (ili druga-imam trudnicki mozak) je stalno kvrckala i pucketala unutra. Zvucalo je kao kad netko popuca zglobove na prstima. I skroz je sve ok s njima. Izuzmemo li treci krajnik, odbijanje hrane, zadrzavanje mokrace i hiperaktivnost :p

Leona-meni ovo moje iskustvo kaze da je sve nenormalno u trudnoci-normalno! Ali sto je jednoj normalno i u okviru uredne trudnoce, to ce drugoj biti za bolnicu. Menstrualna bol moze znaciti vise toga-rastezanje maternice, pritisak bebe, trudovi...je li bol/osjecaj konstantan ili ritmicki? (Mada ni to nije sigurni pokazatelj iskljucivo jednog simptoma). Kak sam mudra danas :belj:

Inace dobro jutroooooooooooooooo!!!
    Svima kuvam kaf'cu, ajmo za Slavoniju!

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Evo usla u 20 tt. Pa me malo panika uhvatila. Vjerovatno rastezanje maternice. Svaki boziji dan nesto boli.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ih..dok sam ja nabocala 'volki post vi vec sve rekle :D
    Natekle mi ruke pa ko da tipkam hrenovkama

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mi u srijedu imamo kontrolu. Jedva cekam! Ovaj put mi bilo dugo! Leona ti ides 2x, a ja tek 1x od zadnjeg pregleda

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

QB samo boli konstantno. Neznam vidit cu danas kako ce mi biti.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Doduse ni ne broj zadnji jer je samo gledala dali je curenje plodne vode i uzela bris.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Leona pametno sto se tice geonistina , toliko su suhe i ostre da se ja sva poderem..
    I mene su takvi bolovi pratili do nedavno

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ayan- ja se rodila prije neg' je Tito umro, a ti?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Leona ali ti strogo mirujes zar ne? Mene je onda bolilo i od lezanja. U obje trudnoce isto stalno neka bol vec sam luda od svega. Najgore kad me tak presjece da se moram lec i mislim da je sad gotovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •