Stranica 436 od 581 PrviPrvi ... 336386426434435436437438446486536 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 21,751 do 21,800 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Krvarenje iz nosa, normalna pojava. Navala hormona meni receno.
    Moja curka se toliko ritala maloprije, i tocno tu di su nas pikili. Samo nek je ona meni zdrava.

Kia cestitke. Ekipa je super. Daj termin poroda i pregleda.
    Ee al mene sad brine, mislim si... Kolko su vam vile teske bebe sa 20-21tt.
    Leona za tvoju znam

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curka se toliko ritala maloprije, i tocno tu di su nas pikili. Samo nek je ona meni zdrava.

Leona za tvoju znam

U 20tt 304g

Sent from my iPhone using Tapatalk

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku

Leona za tvoju znam

20+6 tt 375g

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja se osjecam tako us*ano danas..lose sam spavala, imala nocne more, cijeli dan sam u krevetu i ne zelim van uopce. Imam poneku bh kontrakciju i to me uzasno zivcira jer se nista konkretno ne dogadja. Imam osjecaj da necu jos mjesecima rodit

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kia-cestitam i dobrodosla

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kia - cestitke na blizancima. Jel jos pijes zeljezo? Ako pijes, sigurno se jos popravilo.

Ja imam mjere bebicine tezine od nekog 27. tjedna (po menstruaciji; po korigiranom terminu na sve ide tjedan vise) i ovako pise: 27 tj - 1200; 30+2 tj - 1800; 35+2 tj - 2700-2900.

Danas sam primijetila neki (valjda) iscjedak na gacicama - malo sluzavo - malo bijelo-smeckasto-zelenkasto... sad se mislim da to nije dio onog sluznog cepa.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Kia - cestitke na blizancima. Jel jos pijes zeljezo? Ako pijes, sigurno se jos popravilo.

Ja imam mjere bebicine tezine od nekog 27. tjedna (po menstruaciji; po korigiranom terminu na sve ide tjedan vise) i ovako pise: 27 tj - 1200; 30+2 tj - 1800; 35+2 tj - 2700-2900.

Danas sam primijetila neki (valjda) iscjedak na gacicama - malo sluzavo - malo bijelo-smeckasto-zelenkasto... sad se mislim da to nije dio onog sluznog cepa.

Pa moja s 28+3 i 1420g i nije tako velika kako je to jucer dr rekla!!!Mogla je i fulati 100g!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Pa moja s 28+3 i 1420g i nije tako velika kako je to jucer dr rekla!!!Mogla je i fulati 100g!

Pa da, po ovim mjerama od moga, ispada da je i on s 28 tjedana imao 1400 g; odnosno da je od 27. tjedna dobivao po 200 g tjedno. Nije mi nikad rekla da je prevelik. A ako ovako nastavi rast, s 40 tjedana ce imat taman oko 3.5 kile... S tim da je on od prvog pregleda za tjedan dana veci. Pa to 27 ona zapravo drzi za 28. Al s obzirom da se tog davnog sijecnja nismo bas puno keksali, ja mislim da je to zapravo 27 i tri dana :D - eto isto ko i u tebe :D
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 14.09.2016. at 18:25

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, cini mi se da ja slicno kao i ti, na dane super i energicno, a na dane nikako. Ajde, jos malo imamo! Ti ni dva puna tjedna!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Pa da, po ovim mjerama od moga, ispada da je i on s 28 tjedana imao 1400 g; odnosno da je od 27. tjedna dobivao po 200 g tjedno. Nije mi nikad rekla da je prevelik. A ako ovako nastavi rast, s 40 tjedana ce imat taman oko 3.5 kile... S tim da je on od prvog pregleda za tjedan dana veci. Pa to 27 ona zapravo drzi za 28. Al s obzirom da se tog davnog sijecnja nismo bas puno keksali, ja mislim da je to zapravo 27 i tri dana :D - eto isto ko i u tebe :D

Bit cu sutra pametnija nakon ogtta.I ja znam u dan koliko moja ima i pratila je u dan,zadnja tri tjedna je izmakla kontroli.
    30.08. je imala 1300,13.09. 1420g.Znaci 120g u vise od 2 tjedna

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa to mi ne djeluje puno, 120 g u vise od dva tjedna. Vidjet ces sutra nakon ogtt-a sto kazu.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja pakiram torbu za rodiliste. Glavna dilema, sto spakirati sebi, a sto bebi za izlazak iz rodilista? Cinilo mi se da imam gomilu robice za maloga, a sad mi se cini da je sve ili preveliko ili namijenjeno zimskom dobu, a ne ovom toplotnom udaru. A sto se tice mene, tu jos manje znam sto bi. Kaze na onom nekom popisu, robu koja mi je odgovarala u petom mjesecu trudnoce. Ko da ce mi s eguzice u porodu smanjit na 4 broja manju velicinu?!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Toplotni udar bi trebao proci za dan dva,Vakula je rek'o...
    Mozda ti se sav visak vode bas u guzi skupio i kad rodis i to sve ode...
    Imam uzasnu zgaravicu od prehrane za dijabetes,poludit cu!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja pakiram torbu za rodiliste. Glavna dilema, sto spakirati sebi, a sto bebi za izlazak iz rodilista? Cinilo mi se da imam gomilu robice za maloga, a sad mi se cini da je sve ili preveliko ili namijenjeno zimskom dobu, a ne ovom toplotnom udaru. A sto se tice mene, tu jos manje znam sto bi. Kaze na onom nekom popisu, robu koja mi je odgovarala u petom mjesecu trudnoce. Ko da ce mi s eguzice u porodu smanjit na 4 broja manju velicinu?!
    Ja sam napisala na papir sto ce moji donjeti bebi i meni kad budemo izlazili. Jedino sam spakirala torbu za bolnicu.
    A sto se tice odjece za mene, ja cu van u trudnickim tajicama, koje sam nosila na proljece (tada su mi bile z velike), a mogu mi i sada.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo mene kao padobranac jer nit sam trudnica niti namjeravam više biti, ali imam iskustvo s viškom plodne vode koje kako vidim sad muči i Milenche.

moje iskustvo je doduše dosta staro, prošla je već skoro 21 god. od toga, ali bilo je jako traumatično tako da pamtim skoro svaki detalj. bila je to moja druga trudnoća i sve je bilo uglavnom ok. do negdje 27. tjedna. kad je na redovitom uz pregledu ginekolog vidio višak plodne vode i to po njegovim riječima zabrinjavajuću količinu. sad se ne sjećam točno tih mjera jer mi je to sve bilo špansko selo u to doba bez interneta i zapravo nisam poznavala nikoga tko je imao sličnu situaciju da usporedim. znam da je dr počeo spominjati razne malformacije, a jedna od njih je bila i suženje jednjaka uz komentar na kraju valjda da me utješi "a sve vam je to gospođo moja spojivo sa životom." naravno da me nije utješilo već sam počela tražiti druga mišljenja. i sljedeća 2 ginekologa u mom gradu potvrdili su da višak stvarno postoji, ali beba je na uz izgledala skroz u redu koliko se onda moglo vidjeti na ne tako modernim uređajima. da napomenem, onda se ogtt nije rutinski radio, ali su mene odmah poslali na tu pretragu i to je bilo ok. nisam imala gestacijski dijabetes. još sam na kraju dospjela i na sv. duh u zagrebu kod dr. višnje latin koja je u to doba imala napredniji uz i ona je naravno vidjela višak pl. vode, ali me malo umirila jer mi je rekla da je imala više takvih slučaja koja su na kraju završili sretno. tad nam je i potvrdila sa sigurnošću da čekamo curicu <3

da skratim, ta curica je danas zdrava mlada žena i samo se ovako nekad podsjetim koliko sam straha i trauma doživjela dok je nisam primila na ruke. uglavnom, nikad nisam saznala zašto se taj višak plodne pojavio, ali to mi više nije bilo ni bitno. želim ti Milanche od srca da i kod tebe bude slična priča.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene kao padobranac jer nit sam trudnica niti namjeravam više biti, ali imam iskustvo s viškom plodne vode koje kako vidim sad muči i Milenche.

moje iskustvo je doduše dosta staro, prošla je već skoro 21 god. od toga, ali bilo je jako traumatično tako da pamtim skoro svaki detalj. bila je to moja druga trudnoća i sve je bilo uglavnom ok. do negdje 27. tjedna. kad je na redovitom uz pregledu ginekolog vidio višak plodne vode i to po njegovim riječima zabrinjavajuću količinu. sad se ne sjećam točno tih mjera jer mi je to sve bilo špansko selo u to doba bez interneta i zapravo nisam poznavala nikoga tko je imao sličnu situaciju da usporedim. znam da je dr počeo spominjati razne malformacije, a jedna od njih je bila i suženje jednjaka uz komentar na kraju valjda da me utješi "a sve vam je to gospođo moja spojivo sa životom." naravno da me nije utješilo već sam počela tražiti druga mišljenja. i sljedeća 2 ginekologa u mom gradu potvrdili su da višak stvarno postoji, ali beba je na uz izgledala skroz u redu koliko se onda moglo vidjeti na ne tako modernim uređajima. da napomenem, onda se ogtt nije rutinski radio, ali su mene odmah poslali na tu pretragu i to je bilo ok. nisam imala gestacijski dijabetes. još sam na kraju dospjela i na sv. duh u zagrebu kod dr. višnje latin koja je u to doba imala napredniji uz i ona je naravno vidjela višak pl. vode, ali me malo umirila jer mi je rekla da je imala više takvih slučaja koja su na kraju završili sretno. tad nam je i potvrdila sa sigurnošću da čekamo curicu <3

da skratim, ta curica je danas zdrava mlada žena i samo se ovako nekad podsjetim koliko sam straha i trauma doživjela dok je nisam primila na ruke. uglavnom, nikad nisam saznala zašto se taj višak plodne pojavio, ali to mi više nije bilo ni bitno. želim ti Milanche od srca da i kod tebe bude slična priča.

Hvala puno,svaka s prica sa sretnim zavrsetkom mi pomogne da se smirim bar malo.❤️
    Tuzno je za reci,ali nadam se gestacijskom dijabetesu jer mi je puno lakse da nesto sa mnom nije ok,nego da se moram jos 2,5 mjeseca gristi sto ce biti s njom.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Termin mi je 11.12, a na pregled idem 22.9
    ja sam obavila ogtt prije 10 dana i ok je. Isto me je poslala zato sto je mali bio nesto veci za svoje tjedne, a curka taman kako treba. Njoj je to bilo cudno jel su blizanci i oni bi trebali biti manji u odnosu na tjedne. Ovi moji su od pocetka trudnoce malo napredniji.
    U 25 tt decko je procjenjen na 990 gr, a cura na malo manje oko 750-800 gr.
    U prvoj trudnoci mi je ogtt u 25 tj bio ok, a kasnije su me slali jos jednom jel je kao beba velika i onda se pokazao dijabetes ali to je bilo u 36 tt. A sto se "velike bebe" tice rodjena u terminu sa 3650 i 48 cm

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Dobro veče!
    evo i mene...neUrozne. pokupila se s curama u grad nakon što sam cijeli dan preležala osjećajući se kao da sam na umoru. Nit sam mogla zaspati nit gledati tv nit raditi doktorat...nikako se skoncentrirati na bilo što. Pa me neke crne slutnje obuzele kako mi starija upada u šaht, a ja se ne mogu spustiti da ju izvučem zbog trbuha pa se rasplačem..ma fujfujfuj-nemam pojma što mi je danas. Na kraju zove muž da ne može naći neki čaj u trgovini i ne svidi mi se njegov ton pa se razbjesnim..uopće se ne mogu kontrolirati. Na kraju skužim da moram izaći van inače ću poluditi. Šetalo mi se nenormalno. Uzela svoje dvije zvrke, svakoj okačila torbicu na rame i fino u trgovinu po slatkiše-naime, rođendan je Luciji za 2 dana pa ćemo pakirati male poklončiće za djecu u vrtiću-dva bombona i lizu u šareni papirić, dvije mašnice i baš mi to slatko. Tetama jedan Jack Daniels..zezam se. Mada vjerujem da im dođe svako malo da si trgnu jednu štamplicu. Znam da bi meni..
    i još u trgovinu s igračkama da si mala odabere poklon za rođendan-odabrala si bebu s kadicom pa sad obje imaju svoje bebe i svoje kadice uz male prematalice i kutić za presvlačenje beba je gotov. Tortu smo se dogovorili onu ledo Minions ili Frozen-to ju pitam u petak ujutro. JOš svaka dobila neki set za frizera pa ih, eno sad, u krevetu s tijarama i viklerima, gledaju Pipi dugu čarapu.
    I bilo mi je fino šetat se samo što mi je užasno muka. Ne bih baš gurala prste u usta, ali bih se spasila da sam jedna od onih što lako povraćaju. Pijem sad kriglu cole s ledom i limunom jer ne mogu ništa jesti. I točim si orhideje iza u sudoperu. I sjedim na lopti za pilates jer imam osjećaj da me beba grebe po samom porođajnom kanalu-skroz mi je nelagodan osjećaj i baš je nekako...ne znam...nesvakidašnji.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-baš tako. Dva dana skačem ko duracell zeko, i onda se treći obatalim ko crnogorac. ako ti je čep-vibram ti i zavidim ti!
    Za rodilište-ja imam dva seta robice za bebu-deblji i tanji. Oba slojevita. Uz jedan ide lagana dekica, uz drugi deblja. Za sebe nemam ništa pripremljeno. Možda mi neće trebati ništa od toga

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016. (Ž) 15.9.
    Tajci66 30.9.2016. (Ž) /16.9.
    Jadranka 2.10.2016. (M) /20.9.
    bmaric 10.10.2016. (M) /20.9.
    *sunshine* 16.11.2016.
    Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
    Milenche 5.12.2016. (Ž) /22.9., 27.9.
    Lola32 6.12.2016.
    kia 11.12.2016. (Ž i M)/22.9.
    Viki88 15.12.2016. (Ž) /21.9.
    Tanita14 9.1.2017.
    Sanja 22.1.2017. (Ž) /13.9.
    Leona29 23.1.2017.
    Sadie 1.2.2017. (Ž)
    ljube555 2.3.2017.
    Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Znaci danas je neki cudan dan. svega mi se skupilo i krv iz nosa i opet strahovi vezani uz anemiju.... i onda sam sa svojom malom bila vani i nije me slusala pa smo se raspravljale, i bas sam se osjecala ko totalni primasaj od roditelja i jos kad sam se vidla u ogledalu u liftu kolika sam rasplakala sam se ko kisna godina. Mm je bio u cudu, obadvije smo placuci usle u stan

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanjo-što kod tebe trebam napisati za idući pregled?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

QB a kao 12.10., al kad ne znam jos nalaze pa nemoj ni pisat

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ok, necu

Ja se malo patim s bolovima. Beba je skroz nisko u maloj zdjelici. Nisam ju dosad tu osjetila. Ne osjetim ju uopce iznad pupka. Migolji se, imam osjecaj, par cm od ulaza u vaginu. I opet mi je kao da se rastavljam dole.
    Da me ne shvatite krivo-ne kukam; drago mi je da je neki drugi osjecaj i da se nesto pomice

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jutro cure!

Milenche, sretno danas! Bit ce sve ok!

QBee, curica ti fakat nisko! Mogla bi ona brzo! Ovaj moj je jos gdje je i bio zadnja 4 tjedna.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Hvala ti!
    Mislite na mene,nadam se da imam gestacijski jer mi je sestricna poslala clanak o visku vode i parvo virusu i to me tako zabrinulo da nisam spavala cijelu noc.
    Iako mi razum kaze da sam luda jer je parvo bio pred 17 tjedana,iako je beba savrseno zdrava bez ijednog najmanjeg znaka parvo virusa,ja sam ocajna.
    Dosta mi je svega,najrade bih da je sto prije izvade van i da se razvija van mene ovakve nikakve i neupotrebljive!!!
    Naravno da su mi bh 100/h od zivciranja!
    Poludit cu!!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jutro svima.
    Kako ste trudnice?
    Kia nesto si spominjala smeckasto...? Kako je danas? Se smirilo?

Ja moram u Klaicevu sa L kod otorinca. Zamolit cu ih da nas odmah prime... Muz mi stvarno ne moze vise izbivati sa posla toliko.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti!
    Mislite na mene,nadam se da imam gestacijski jer mi je sestricna poslala clanak o visku vode i parvo virusu i to me tako zabrinulo da nisam spavala cijelu noc.
    Iako mi razum kaze da sam luda jer je parvo bio pred 17 tjedana,iako je beba savrseno zdrava bez ijednog najmanjeg znaka parvo virusa,ja sam ocajna.
    Dosta mi je svega,najrade bih da je sto prije izvade van i da se razvija van mene ovakve nikakve i neupotrebljive!!!
    Naravno da su mi bh 100/h od zivciranja!
    Poludit cu!!!

Zenice neee se nervirat! Beba je zdrava! Prava manekenka! Ne zivciraj se prije vadenja krvi!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milenche, potpis na Sanju! I nemoj nista googlat. Google je zlo!

Sanjo, sretno s pregledom od M.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jutro!
    Brkate imena stalno :D Jadra je imala smeđe,a Sanja ide s L kod otorinca. A ja sam štreber
    Jadro-ima li još čepa?
    Sanjo-sretno!
    Evo prođe noć punog mjeseca, a mi sve još u komadu :D
    Ali nema veze, ja sam skulirana opet danas. Curka je bila jako nemirna sinoć-neki tulum je imala. Oproštajnu zabavu možda hehe
    Večeras smo na pregledu-ctg, uzv i ostale radosti.

Ajmo Milenche dobrih vijesti daj!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Popila sam onaj fuj i sad lezim na krevtu sat vremena,previse zakiselila glukozu limunom.Zgaravica ce me ubiti

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, ima svega... ni traga iscjetku al drago mi cut da je sinoc bio puni mjesec - to mi valjda zadnji u ovoj trudnoci. Inace brojim vrijeme od punog mjeseca do punog mjeseca. Odo budit malisu za vrtic!

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jutro,
    Dogegala sam se do posla. Ovi moji ostali u krevetu. O noćima neću ni pisat više . Ono što sam i spavala sam sanjala nalaze krvi, hemoglobina i ostalo. Širom otvorila prozor od spavaće sobe ali nemam osjećaj da sam se manje znojila. Možda manje kosa i vrat ali između cica i bedara koma.

Milenche sretno

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Milenche i Sanja vase cure su mali borci i bit ce sve u redu, dat ce dragi Bog
    Jadro ipak onda mozda nije sluzni!?
    QB kod vas je uvijek akcija, ne moze ti bit dosadno i da hoces
    Kia dobrodosla Grozni su ti nasi trudnicki hormonceki :/
    Cure meni se spustio trbuh. Dal to znaci da cu uskoro put rodilista ili ne mora znacit? Sutra sam u 9 i 15 na pregledu na Sv. Duhu. Nadam se da cu izdrzat do sutra
    Jos mi je babica koja ce me porodit na godisnjem pa ju ne bi bas htjela uznemiravat prije iako je rekla da ce doci bezuvijetno

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Jutroo , jos jedna neprospavana noc valjda eto puni mjesec a i od susjede pas je lajao bez prestanka a ova mala isto nocas ludovala u trbuhu!
    Milenche sretno brzo ce proci tih 2 h .. i sve je u redu uvjerena sam .
    Kad bebe pocinju stucati tj od kad mi to osjetimo? Kako prepoznati stucanje?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro!
    Sretno svima danas!!!

Viki, ja koja inace pratim sto se dogadja u trbuhu i pamtim otprilike po tjednima kad je sto bilo, bas ovo oko stucanja nisam zapamtila. Osjecaj je bas stucanja, osjetim kao ujednaceno lupkanje na jednom mjestu. I sto je veci to jace osjecam. Kod mog malca to traje 5-10 min., pa mu dosadi i onda se pocne migoljiti, pa opet nastavi stucati.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Haharke su u vrtiću. Kupila sam krep papir pa ćemo se popodne zabavljat s pakiranjem bombončića za vrtić.

Tajči-spustio se trbuh, tijelo se priprema- ali nije pokazatelj točnog vremena poroda. Bit će unutar par tjedana maksimalno-ali to si znala i prije :D Ali evo pun je mjesec još večeras i sutra, a bebe vole dolaziti na svijet dok je punog mjeseca.
    I ne, kod nas nikad dosadno :D

štucanje-kad počneš osjetiti pokrete bebe, možeš osjetiti i štucanje. Meni je štucanje bilo uvijek lakše za prepoznati nego pokrete jer je ritmičko.

A evo kolekcije predivnih komentara unazad par dana:
    -ti ko' slonica, kad ćeš rodit više?
    -jesi još pokretna?
    -kako ćeš dijeliti ljubav na 3 dijela sad?
    -kojoj kćerci ćeš dati prednost?

Sve osim prvog su pitanja mog starog. Čovjeka koji je rekao da je porod kao kad imaš malo tvrđu stolicu. Nekad mislim da su me moji našli u kontejneru...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kako je meni bljuv sve što pojedem! i popijem. ništa nema okus kakav je imalo prije. čak ni cola

i trbuh mi se rastegao do granica nestvarnog. ako se dobro okrenem prema svjetlu, onda vidim one kao svilene crte od strija. kao autoput oko pupka. Ne znam jesu li stare ili nove-tetovaža je preko pa se ne kuži. možda ne bih ni popucala da nisam bruh tu operirala pa nije koža elastična na tom mjestu.
    Mah...još malo..nek se beba samo još spusti (imam još mjesta jedino u dupetu, nek ide tamo) pa da rastereti 'bubanj' malo..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

sad odoh leć, centrirat gospoju prema balkonu i mantrat bebi da krene prema svjetlu...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

QueenBee 26.9.2016. (Ž) 15.9.
    Tajci66 30.9.2016. (Ž) /16.9.
    Jadranka 2.10.2016. (M) /20.9.
    bmaric 10.10.2016. (M) /20.9.
    *sunshine* 16.11.2016.
    Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
    Milenche 5.12.2016. (Ž) /22.9., 27.9.
    Lola32 6.12.2016.
    kia 11.12.2016. (Ž i M)/22.9.
    Viki88 15.12.2016. (Ž) /21.9.
    Tanita14 9.1.2017.
    Sanja 22.1.2017. (Ž) /
    Leona29 23.1.2017.
    Sadie 1.2.2017. (Ž)
    ljube555 2.3.2017.
    Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.

kia-kad ti je pregled idući?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tajci, moguce da nije. Mozda komadicak... slazem se s QBee, bit ce nekad unutar sljedeca tri tjedna... a sutra il za tri tjedna ko zna... imam ja jednu tetu sto cara bara s viskom, mogla bi nju pitat

No, jucer sam spremila torbu za rodiliste do pola - onda sam odustala jer sam shvatila da trebam makar robicu od maloga popeglat - a to mi se nije dalo. A ja bi nesto sareno i cvijetno obukla za izlazak - a sve mi nekako crno i tamno u ormaru...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-moras hitno u soping

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Pa imam upisan Kiin pregled..tuntlo..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tajci i ja se nadam da cu svoje babice (dvije koje rade) na Sv. Duhu uspjet kontaktirat i dogovorit da idu s menom. Milsim jedna od njih Ali prvo nalazi!!!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ola, ženice i bebice!

Mi bili na godišnjem, iskupali se na veliko i napunili baterije za jesen. Bili i na anomaly scanu, sve pet, dečkić 600g težak. QB, slijedeći pregled 30.9.

Milenche i Sanja, vjerujem da će na kraju biti sve super s vašim bebolinicama.

Curke koje ste finišu, malo vam zavidim. Mi smo sad 23+3, ne znam bi li krenula sa kupovinom opreme ili ne još. Baš sam u nekom vakuumu.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tanita, super za pregled i deckica!

Kakva je sada situacija u bolnicama po pitanju pica nakon poroda? Smije li se odmah nesto popiti i pojesti ili ne?
    Da znam hocu li sto nostiti ili bolje ne da ne dodjem u napast...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Milenche, kad ce biti nalaz gotov?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Tanita, super za pregled i deckica!

Kakva je sada situacija u bolnicama po pitanju pica nakon poroda? Smije li se odmah nesto popiti i pojesti ili ne?
    Da znam hocu li sto nostiti ili bolje ne da ne dodjem u napast...
    Ja mislim da mozes. I tako te odvedu u sobu i daju ti dijete i puste te na miru

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Hej ekipo,prezivjela sam ogtt,trudnica sa mnom je povracala.Dosla kuci,popila pol l mlijeka i pol l mineralne i gastal da neutraliziram zgaravicu,legla i zaspala do sad!
    Nalazi su iza 13.
    Hvala svima na lijepim zeljama i sto mislite na mene❤️

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam zaspala ko klada! Jos uvijek se neckam ustat ili odustat. Nadoknadjujem valjda sto sam propustila preksinoc i sinoc. Jer i sinoc sam se budila non stop.

Tanita-super vijesti! Dodam u tablicu.
    Milenche-cekamo svi tvoje nalaze

bmaric-nosi krekere, suhe kekse, corny cokoladice i vodu obavezno. I casu nemoj zaboravit. Nebitno je koja je bolnica u pitanju-to nam svima treba poslije poroda bez obzira kad rodimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •