Stranica 440 od 581 PrviPrvi ... 340390430438439440441442450490540 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 21,951 do 22,000 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    QB nisi li ti danas na ctg-u
    Pravim se da nisam cula doktora kad mi je to rekao :D
    Ne idem vise na pregled. Bar ne do iduceg tjedna. Beba je ok-normalno se mice. Nemam trudova-pokoja kontrakcija tu i tamo. Nisam se otvorila. Nemam zasto na pregled ni ctg..
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 17.09.2016. at 16:01

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Radije cu se dati u setanje. Prestala je kisa pa mogu s curama van. Trebam caj od lista maline a ne mogu ga naci-zna li koja gdje ga ima?
    Potice trudove navodno
    Mogla bi se prosetati do biljne ljekarne mozda

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja danas bila kod frizerke - juhuuuuuuu.

Stomak mi cijeli dan ful tezak, na wc-u sam svako malo, ne pase mi ni stajanje, ni sjedenje, ni lezanje, ni u jednom polozaju se ne mogu namjestiti.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Joj, cure, kako sam neplanski imala dobar izlazak! Prvo sam cekala cure pola sata da idemo van i onda poludila pa otisla sama. Bauljala po Kauflandu (nema caja od lista maline) pa lagano kuci. I skuzim da mi se ne bude u kuci i pozvonim svojoj ekipi da sidju dole-i odemo fino prosetat se do grada, sjednemo u neku pecenjarnicu, najedemo se momacki i fino kuci. Tako da sam ja lajsala tri sata vanka. Cure jedu kruske pa ce u krevet, a ja otusirana zalegla i cekam sad hoce se ista dogoditi.
    Hormoni mi divljaju-sretnem kolegicu s posla. Prvo pita jesam li jos u komadu (a ja:grrrr), onda mi kaze da sam samo stomak dobila (a ja:awwww) i onda digne obrve kad kazem da ce porod skoro (ja opet: grrrrr)..tako da sam u potpunosti neuracunljiva. Jos sretnem putem skolsku koja me pita u kojem sam tjednu i kaze da je ona tad vec rodila. I opet grrr. Bas me smetaju ljudi iako nisu zlonamjerni uopce.
    To valjda bude tako pred kraj.
    Danas sam 39tt ravno. S tim da mi termin racunaju 26.9.kad cu biti 40+2tt. Bas me zanima tko ce ispast lud na kraju sto se tice racunanja termina.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 17.09.2016. at 22:26

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bmaric, super za frizuru )

Mali i ja smo proveli popodne s frendicom i njenim bebacem u parku, na kavi, trampolinima i napuhanim zamcima

I danas me nekako proslo iscekivanje termina i zelja da se maliso sto prije rodi (bar na jedan dan). Nek se rodi kad hoce Ok mi je sad.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, lipo za ugodno vece!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-eh, da smo blize, skupa bi onda s klincima u igraonicu. Ja sam svoje jutros vodila. I skakala tamo s njima za balonima, valjala se po podu i slagala kockice..i nista!
    Dobro Milenche kaze-ja nosim malu Vagicu u buši. Neodlucna sva!
    Ne mogu vjerovat da sam imala trudove za radjaonu prije dva dana i od onda nista! Ali ne kenjam za trudove-poslala sam Milenche nalaz ctga-planina do planine na obje crte.
    Kuzim da porod moze krenuti pa stati i tako par dana-ali da krene pa stane NA par dana, to nisam cula.
    Jedino sto znam da svi pricaju kako su trece bebe notorne po zezanju s porodom. Evo zivi dokaz...

bmaric-jesi plavusa ili brineta sad?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QueenBee, mogu ti rec da sam citajuci o tvom iskustvu, zakljucila da i ja zelim sto prirodniji porod u kojem se sve samo odvija. Prije mi je bilo poprilicno svejedno kako ce tocno bebac van, al sad bi i ja da se sve samo odvije prirodnim ritmom... sad kad pocnem zaobilazit bolnicu u sirokom luku i skivavat preglede

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Napisem čitabu od pol strane, ispadne mi mob i sve se obrise...
    Jadro imas moju potpunu podrsku! Nije uopce lagano ni jednostavno napustiti sigurnost potpunog predavanja u lijecnicke ruke. Ali ima ogromna animalna snaga u nama i neka iskonska urodjena mudrost u svakoj zeni zbog koje zna tocno sto napraviti da rodi dijete. Nisam se ni ja potpuno oslobodila straha od preuzimanja odgovornosti za porod i ostavljam sve opcije otvorene. Ali eskiviranjem nepotrebnih pregleda se osjecam sigurnija u sebe, nekako jaca, pametnija..ne znam uopce koji izraz koristiti. Od spomena rodilista mi klecaju koljena, od pomisli na porod kod kuce mi se smjesak stvara na licu
    Ne kazem da trebaju svi ici do te mjere da prokuhavaju špigete za podvezat pupcanu :D ali mozda odbiti koju amnioskopiju ili prisilnu indukciju bude dovoljno da pobudimo snagu prirode u sebi. Mislim da nam ta sigurnost u sebe moze samo pomoci da nam porod bude bolji
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 17.09.2016. at 23:17

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

U ovom trenu mi je veca teskoca psihicka napetost oko pocetka poroda nego sam porod. Spremnija sam mentalno za trudove i izgon nego za cekanje da porod krene. I mene pocinju patiti pitanja: sto nije u redu s mojim tijelom kad me cima ovako, da li to sto Maša stalno drzi rukicu ispred lica koci porod...
    Od samog tijeka poroda nemam strahova-ako pricamo o kucnoj verziji(bilo da se to dogodi namjerno ili slucajno zbog predugog cekanja)- osim sto me ta rukica zabrinjava i ne znam tocno kako se sama poroditi bude li isla s rukicom uz lice van. Taj dio jos proucavam po literaturi.
    Ovaj caj od lista maline moze smanjiti postporodjajno krvarenje pa bih si tako pokusala pomoci.
    Dio mogucih teskoca oko prijave djeteta rodjenog kod kuce i pregleda pedijatra jednostavno blokiram u mozgu. Ne mogu se s tim opterecivati jer mi od majstora mrza samo birokracija s njihovom papirologijom.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

QBee, sve je u redu s tvojim tijelom. Taj porod jednostavno ide tako. Sta kazes, ko zna koliko bi zapravo poroda islo tako da se ne ubrzaju dripom. I ti bi vjerojatno bila rodila da si pred koji dan ostala u bolnici. I to bi isto bilo ok Bit ce sve ok. I doc ce Masa brzo, samo da se odluci. Ne vjerujem da ti mislima ili bilo cime blokiras porod. Mislim da to jednostavno tako ide.

Pricala sam jucer s tom prijateljucom koja je rodila pred koji dan, i onako kako mi je ona opisala svoj porod, djelovao mi je kao niz nepotrebnih intervencija, bas nekako grubo, bas s nastojanjem da bude sto prije gotov. Nine to nju puno smetalo, al bas nekako grubo zvuci.

Ugodna vam nedilja svima!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I dalje sam ipak za prisustvo strucne osobe na porodu (u nasem slucaju za porpd u rodilistu), al ne mislim da je neki narocit problem prijava djeteta koje nije rodjeno u rodilistu. Jedna moja poznanica s dvoje nije stigla do rodilista
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 18.09.2016. at 07:07

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Dobro jutro od nas dvije izgladnjele!
    Tako me je strah da ce zbog gestacijskog dijabetesa sve moje zelje oko prirodnog poroda pasti u vodu.Pridrzavam se svakog grama i minute svakog obroka.Vidjet cu 22. i 27.09.da li je stagnirala dobijanjem na kilazi.Kad prede 2 kg bacam sve lijekove i ubacujem u petu brzinu i pokusat cu je prirodnim putem istjerati van.Ne zelim inducirani porod!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Milenche samo prati prehranu bit ce ok
    mislis da induciraju radi gd tu?imala sam ga u prvoj t i rodila 40+3 bez indukcije

Jel ima koja tema za druzenje i nakon poroda??
    bas bi trebalo nam. Ako se smije. Ili na fb bar da napravimo.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-i ja sam za asistirani porod-ali kod kuce. Nazalost, kod nas je to prakticki neizvedivo. Barem meni.
    Istina je da bi puno poroda u HR bilo prodromalno (krene/stane/krene/stane) kad ih se ne bi induciralo po defaultu. Bila sam savrsen kandidat za indukciju u cetvrtak-pravilne kontrakcije, 1-2cm otvorena, cervix u nestajanju. Podrazumijevalo se da ce me pristekat na drip, zavezat ctgom za krevet i probusit mi vodenjak. Rodila bih uz potencijalno nalijeganje na stomak i vjerojatnu epiziotomiju unutar 3 sata. Pod opravdanjem: ajmo TO rijesiti.
    Zato mi je tesko prihvatiti da im je moja beba 'to'. Bebe su ziva bica sa svojom voljom i dolaze na svijet kad one odluce-imaju svoje razloge zasto rastu tako kako rastu, zasto stucaju, zasto im krckaju kosti i zasto se radjaju u odredjeno vrijeme. Medicina uopce nema tocno odredjene i opce prihvacene teorije zasto se ovo sto sam navela dogadja. Ne prihvacam intervenciju dok mi ne kazu sa sigurnoscu da je potrebno. Naravno, s prvim djetetom nisam bila toliko osvjestena niti itko ocekuje da ce prvorotke 'ici na barikade' ispred bolnica.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 18.09.2016. at 10:40

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Tiia prvotno napisa Vidi poruku
    mislis da induciraju radi gd tu?imala sam ga u prvoj t i rodila 40+3 bez indukcije

Mozemo grupu na fb... Ja sam za

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Puno citam strane forume oz zemalja gdje su intervencije u trudnoci i na porodu puno manje nego kod nas. Ima hrpaaaaaaaa zena-osobito trecerotki-koje bebe isto ovako zezaju kao moja mene :D gotovo kod svih ti silni počeci poroda rezultiraju polaganim otvaranjem i ekspresnim porodom. Psihicki i fizicki je iscrpljujuce, ali se prezivi. Mnoge kazu da je vjerojatan razlog tome losa pozicija bebe koja se ne moze dobro namjestiti u zdjelicu. Maša gura glavom izmedju mog desnog kuka i desne prepone i drzi ruku i jednu nogicu ispred lica (savila se u slovo K :D ). Moguce da nas to koci. Nasla sam jucer da polozaj 'open chest/knees position' moze pomoci bebi da se namjesti optimalno. Treba ga prakticirati kad trudovi krenu pa cu i to probati ako opet krenu kontrakcije u nekom ritmu.

Tiia-otvorit cemo si temu mozemo ju i sad otvoriti tu na forumu ako se dogovorimo

Milenche-ubaci saku badema ili ljesnjaka kad osjetis glad. Treba par dana da se tijelo navikne na novi rezim
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 18.09.2016. at 10:52

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mene je jako strah prijevremenog radi uree! A ona mi nije dala terapiju! Mislim da cu je ipak nazvati sutra i pitati koji je razlog bez terapije!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tiia aj otvori grupu... Pa javi na pp kak se zove... Da se ubacimo..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kolika je beba bila uz kontroliranu prehranu i sto si od pretraga

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Kolika je beba bila uz kontroliranu prehranu i sto si od pretraga

Jos radila?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mene je jako strah prijevremenog radi uree! A ona mi nije dala terapiju! Mislim da cu je ipak nazvati sutra i pitati koji je razlog bez terapije!
    Sanja, ja bi svakako trazila terapiju. Ja sam imala 10^3 oba puta i oba puta dobila antibiotik (prvi put pila Makromicin, drugi put neki vaginalnu kremu).
    Koji si tjedan? Ako si u visim tjednima mozda zbog toga ne zele ti dati terapiju...

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Sanja slazem se s bmaric i ja bih isto trazila terapiju. Nije ona toliko bezazlena. Ajme meni ja sutra idem uzet bris na e.coli i nosim urinokulturu. Da vidimo jesmo se uspili rijesiti baja. Ja vise poludujem s ovim.lezanjem toliko sam atrofirala da me sve boli i jos uz to kako trudnoca odmice pocela sam dobivati fobije, stalno neke negativne misli, za poludit mi je na dane. Evo danas 22tt.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bmaric i Leona 22tt.sutra punim

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Jadro-i ja sam za asistirani porod-ali kod kuce. Nazalost, kod nas je to prakticki neizvedivo. Barem meni.

Istina je da bi puno poroda u HR bilo prodromalno (krene/stane/krene/stane) kad ih se ne bi induciralo po defaultu. Bila sam savrsen kandidat za indukciju u cetvrtak-pravilne kontrakcije, 1-2cm otvorena, cervix u nestajanju. Podrazumijevalo se da ce me pristekat na drip, zavezat ctgom za krevet i probusit mi vodenjak. Rodila bih uz potencijalno nalijeganje na stomak i vjerojatnu epiziotomiju unutar 3 sata. Pod opravdanjem: ajmo TO rijesiti.

Zato mi je tesko prihvatiti da im je moja beba 'to'. Bebe su ziva bica sa svojom voljom i dolaze na svijet kad one odluce-imaju svoje razloge zasto rastu tako kako rastu, zasto stucaju, zasto im krckaju kosti i zasto se radjaju u odredjeno vrijeme. Medicina uopce nema tocno odredjene i opce prihvacene teorije zasto se ovo sto sam navela dogadja. Ne prihvacam intervenciju dok mi ne kazu sa sigurnoscu da je potrebno. Naravno, s prvim djetetom nisam bila toliko osvjestena niti itko ocekuje da ce prvorotke 'ici na barikade' ispred bolnica.

Slazem se sa svakom rijeci i uopce ne sumnjam da ce ovaj put biti po tvome!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Puno citam strane forume oz zemalja gdje su intervencije u trudnoci i na porodu puno manje nego kod nas. Ima hrpaaaaaaaa zena-osobito trecerotki-koje bebe isto ovako zezaju kao moja mene :D gotovo kod svih ti silni počeci poroda rezultiraju polaganim otvaranjem i ekspresnim porodom. Psihicki i fizicki je iscrpljujuce, ali se prezivi. Mnoge kazu da je vjerojatan razlog tome losa pozicija bebe koja se ne moze dobro namjestiti u zdjelicu. Maša gura glavom izmedju mog desnog kuka i desne prepone i drzi ruku i jednu nogicu ispred lica (savila se u slovo K :D ). Moguce da nas to koci. Nasla sam jucer da polozaj 'open chest/knees position' moze pomoci bebi da se namjesti optimalno. Treba ga prakticirati kad trudovi krenu pa cu i to probati ako opet krenu kontrakcije u nekom ritmu.

Tiia-otvorit cemo si temu mozemo ju i sad otvoriti tu na forumu ako se dogovorimo

Milenche-ubaci saku badema ili ljesnjaka kad osjetis glad. Treba par dana da se tijelo navikne na novi rezim

A ne usudim se nista ubacivati jer svugdje pise prosecite nakon obroka,a ja to ne smijem jedino do wc,pa onda jedem i manje nego sto bih trebala.Podebljat cu kad pocnem setati!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja, ja bi svakako trazila terapiju. Ja sam imala 10^3 oba puta i oba puta dobila antibiotik (prvi put pila Makromicin, drugi put neki vaginalnu kremu).
    Koji si tjedan? Ako si u visim tjednima mozda zbog toga ne zele ti dati terapiju...
    Jesi je se ti rjesila? U kojem tt si pila antibiotike?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A da ti razmislis o nekom drugom ginekologu?Prvo ti napravi dozivotnu traumu s pijelonima,sad ti ne objasni zasto ne antibiotok..svaka od nas bi trebala imati povjerenja u ono sto nam nasi ginekolozi pricaju,zar ne?

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Milenche odg na pp
    sta cemo onda ?ako se slazete vecina mozemo fb grupu
    imate fb?

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ja nisam previse radila pretraga kad sam imaala gd. I profile koji se jos rade u bolnici.
    Valjda ovisi o ginekologu.
    Niti sam doma mjerila secer dok u isto vrijeme neke u zg su provjeravale secer nakon jela isle na guk profile
    milenche uprati malo jelovnike za trudnice. Sastoji se od jedinica. Nemoj gladovati bas jel i tad podivlja secer.
    Ja sam oba puta rodila iste bebe prakticki po kilazi prvi put bio gd drugi put ne

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Leona29 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja slazem se s bmaric i ja bih isto trazila terapiju. Nije ona toliko bezazlena. Ajme meni ja sutra idem uzet bris na e.coli i nosim urinokulturu. Da vidimo jesmo se uspili rijesiti baja. Ja vise poludujem s ovim.lezanjem toliko sam atrofirala da me sve boli i jos uz to kako trudnoca odmice pocela sam dobivati fobije, stalno neke negativne misli, za poludit mi je na dane. Evo danas 22tt.

Sjeti se kako su se sa 16tt, 22tt cinila daleko,jos 6 tjedana i polako izlazis iz sive zone.Mozes ti to i hoces!!!
    Drzim fige da si eliminirala beshtiju!!!

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Si pitala svog prijatelja MK o tome??

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Sjeti se kako su se sa 16tt, 22tt cinila daleko,jos 6 tjedana i polako izlazis iz sive zone.Mozes ti to i hoces!!!
    Drzim fige da si eliminirala beshtiju!!!

Hvala ti draga da jos samo tih 6tt i onda polako odbrojavanje.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Si pitala svog prijatelja MK o tome??

Rekao je da ne panicarim i da gledam na to s vedrije strane jer kad se rodi cu je odmah u vrtic moci upisati!Lol

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja nisam previse radila pretraga kad sam imaala gd. I profile koji se jos rade u bolnici.
    Valjda ovisi o ginekologu.
    Niti sam doma mjerila secer dok u isto vrijeme neke u zg su provjeravale secer nakon jela isle na guk profile
    milenche uprati malo jelovnike za trudnice. Sastoji se od jedinica. Nemoj gladovati bas jel i tad podivlja secer.
    Ja sam oba puta rodila iste bebe prakticki po kilazi prvi put bio gd drugi put ne

Skinula sam jedno 20ak jelovnika,a i QB mi je poslozila jedan i pridrzavam ih se,sve vazem...najvaci problem je visak vremena provedenog u horizontali pa mi se samo to mota po glavi.Cim prestanem mirovati ce biti lakse!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tiia i ja sam za grupu. Javi na pp

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Jesi je se ti rjesila? U kojem tt si pila antibiotike?
    Pila sam sa 16 tt, a vag. kremu sam koristila sa 28 tt.
    Oba puta sam je se rijesila, ali ne znaci da mi se u medjuvremenu opet nije vratila. Sutra punim 37 tt, pa sada i da me otvori nebitno je, jer sam u terminu.

Cure vi koje mirujete, znam da vam se cini daleko dok vam se odobri ponovo normalno kretanje, ali vjerujte proletit ce i to. Ja sam mirovala od 16 tt do punih 36 tt i evo me na nogama. Moj vam je savjet kad se dignete sako nemojte pretjerivati s kretanjem. Ja sam se toliko izmorila u ovih 5 dana od kako sam na nogama, mislim da ne bi imala snage za porod da me sada uhvate trudovi. Moram ubaciti u manju brzinu, jer cu se skroz iscrpiti. Nije lako kada vam tezinu stomaka "nosi" krevet / kauc nekoliko mjeseci i tijelo se u tom razdoblju nema vremena polako privikavati na porast tezine, pa odjednom se dignete na noge i onda po 2-3 sata u komadu nosite vi stomak. Ja sam planirala dan po dan povecavati kretanje, ali sam bila kao kad se busman docepa civilizacije - nikako dosta.
    Posljednje uređivanje od bmaric : 18.09.2016. at 13:41 Razlog: .

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pila sam sa 16 tt, a vag. kremu sam koristila sa 28 tt.
    Oba puta sam je se rijesila, ali ne znaci da mi se u medjuvremenu opet nije vratila. Sutra punim 37 tt, pa sada i da me otvori nebitno je, jer sam u terminu.

Cure vi koje mirujete, znam da vam se cini daleko dok vam se odobri ponovo normalno kretanje, ali vjerujte proletit ce i to. Ja sam mirovala od 16 tt do punih 36 tt i evo me na nogama. Moj vam je savjet kad se dignete sako nemojte pretjerivati s kretanjem. Ja sam se toliko izmorila u ovih 5 dana od kako sam na nogama, mislim da ne bi imala snage za porod da me sada uhvate trudovi. Moram ubaciti u manju brzinu, jer cu se skroz iscrpiti. Nije lako kada vam tezinu stomaka "nosi" krevet / kauc nekoliko mjeseci i tijelo se u tom razdoblju nema vremena polako privikavati na porast tezine, pa odjednom se dignete na noge i onda po 2-3 sata u komadu nosite vi stomak. Ja sam planirala dan po dan povecavati kretanje, ali sam bila kao kad se busman docepa civilizacije - nikako dosta.
    A izmedu 16-28tt ili kasnije nisi radila kontrolni bris?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A izmedu 16-28tt ili kasnije nisi radila kontrolni bris?
    Radila sam kontrolne sa 19 tt i nije bilo uree. I nakon vag. kreme radila kontrolni sa 31 tt i opet je nije bilo, ali mi je zato otkriven streptokok.
    Bez obzira na ove kontrolne, svakako bi ti trebali raditi bris nakon 37. tt. Ako ti ne budu radili (sumnjam da nece), trazi.

Svakako vidi sutra za terapiju. Ipak nisi jos blizu 9. mj. da ti moze biti svejedno sto imas ureu. Ona ne mora nista napraviti, u vecini slucajeva i ne napravi, ali s obzirom da su (neki) antibiotici sigurni i u trudnoci, nema razloga da riskiras da ti se rasiti bakterija i da te pocne otvarati.
    Meni je moja gin rekla da se inace sa 10^3 ne daju antibiotici, tek od 10^4, ali mi je ipak dala, jer mi je cervix zbog operacije od prije 10 god vec kraci i morala sam do punih 36 tt mirovati.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno .

Meni noga narasla za jedan cijeli broj. Hoce li se ikad vratiti u normalu ili ce mi ostati ovako?

I jos nesto... sto trebam nositi kada budem isla na porod? Nosim li cijelu torbu odmah ili za porod nista, pa mi onda netko od mojih donese torbu kad rodim?
    Posljednje uređivanje od bmaric : 18.09.2016. at 14:40 Razlog: .

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pisite mi na pp da vas nadem na fb
    Dok sve polovim ubacim vas. Koliko mi djeca dozvolee

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pisite mi na pp da vas nadem na fb
    Dok sve polovim ubacim vas. Koliko mi djeca dozvolee
    Sto treba napisati na pp?

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Curke ili pisite Milenche vas isto moze dodati.
    ja sad u guzvici

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ime vase na fb bmaric ☺

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni noga narasla za jedan cijeli broj. Hoce li se ikad vratiti u normalu ili ce mi ostati ovako?

I jos nesto... sto trebam nositi kada budem isla na porod? Nosim li cijelu torbu odmah ili za porod nista, pa mi onda netko od mojih donese torbu kad rodim?
    ovisi o tvojoj zelji u slucaju da nosis na porod onda stvari voze za tobom, u slucaju da odlucis da stvari ostavis doma uzi koji ulozak i rezervne gace dok ne dode neko i donese ti torbu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nekome noge ostane, nekome ne.
    A torba, cuj svakako svoju odmah ponijeti. Za izlaz, za bebu to ti donesu

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

QB palo mi na pamet.. Jesi pocela pisati pricu o porodu ? Jedva cekam da ju procitam

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    I dalje sam ipak za prisustvo strucne osobe na porodu (u nasem slucaju za porpd u rodilistu), al ne mislim da je neki narocit problem prijava djeteta koje nije rodjeno u rodilistu. Jedna moja poznanica s dvoje nije stigla do rodilista
    Moja sestra nije stigla do rodilista. Nije bilo problema kod prijave.
    Ja sam isto za bolnicki kakav takav tretman.

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja bih samo u rodilistu mogla, kuci bih umrla od straha..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je suprotno.umirem od straha od bolnica i doktora.cim uđem u boks i krene dahtanje za vratom s njihovim mjerenjima i prckanjima trudovi stanu,ne otvaram se i mozes ga fuckat.

Imam fobiju da ce se beba zapetljati u pupcanu vrpcu koliko je aktivna.
    Imam fobiju od pregleda u utorak koliko je beba teska jer imam veliki trbuh i znam da ce biti blizu 4000 kg na kraju. Tko ce to roditi?
    Dosta mi je prepiranja s doktorom i odbijanja pretraga, znam da ce sad zapeti na guk profilima zbog prakticki nikakvog secera,da cu odbiti i onda slusati kako sam neodgovorna.
    Sto se vise blizim kraju imam fobiju od svega i prisjela mi je trudnoca od svih pregleda, 5x bila na hitnoj, jos kad se sjetim poroda zlo mi je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •