Evo me doma
Bolje volje san odma
Tralalala
Ljubi vas vasa pčelendra
Nisam ja bas nesto ekstra hrabra. Malo mi je falilo da se skinem i popnem na stol. Da sam zaista hrabra, odbila bih i taj ctg na koji sam morala cekati sat vremena. Cure ostavila s mojom mamom pa me to stalno opterecivalo-hoce im baba dat nozeve da se igraju, hoce jesti majonezu i nutellu zlicom..ali znatizelja je bila jaca, morala sam vidjeti nalaz ctga. I sve je ok-otkucaji izmedju 120 i 160. U pocetku se bebica stisla pa kad je ctg ocitao trud onda je podivljala. Veli buldog: ctg uredan, kontrola za 2 dana ako se ne porodite dotad.
Ih-to 'ako se ne porodite dotad sam vec cula :D pa sam jos uvijek kinder jaje :D
Mene je zapravo 'ohrabrila' sestra od doktora koja me prvo zaprimila da mi izmjeri tlak i proteine. Starija zena, mozda kojih 5-10g do mirovine. Sprdamo se nas dvije na racun onih 5 primalja s pocetka price. I kaze ona, izmedju ostalog, kako ona ne zeli tu raditi. Hmmm..dobro ajde, sreca pa neces ti gurat ruke u mene mislim se..i pitam ju koji je dr.dezurni-veli Buldog. Uh uh..odvratim kako on bas nije nijezan na pregledima (jedan od 4 mesara sa zivotnom misijom da nasilu porode sve sto hoda bolnicom), kad evo 'samilosne' sestre:
-ha, cujte, svi su Vam oni takvi pred kraj-to Vam mora tako biti.
Ma nemoj!! Zasto moraju biti grubi? Zasto moraju forsirat porod gurajuci nasilu jos jedan prst u zenu? Zasto moraju raskrvarit svaku zenu koja legne na stol?
Pa zar nije to za tuzit??
E tu sam odlucila da cu pojest go*no ak treba, ali ne dam da me izmesari zato sto smatra da mi se treba nasilno potaknut porod.
Za mene je to zlocin nada mnom da mi netko silom gura bilo sto u vaginu bez moje dozvole, bez objasnjenja i s jedinim ciljem da mi izazove bol. Po cemu je to ista blaze od silovanja?