Ja sam prije u trudn.nabrala 30kg dok sam rodila 21.3 samo mi je 14kg otislo negdje a sada u trudn.sa 18+5 u minusu sam tri kg..... Nama rekao kao da decko ali za tri tjedna cemo znati sto posto
Ja sam prije u trudn.nabrala 30kg dok sam rodila 21.3 samo mi je 14kg otislo negdje a sada u trudn.sa 18+5 u minusu sam tri kg..... Nama rekao kao da decko ali za tri tjedna cemo znati sto posto
Ne brinu mene kile kao kile, ovih 15 se skoro ni ne vidi na meni, brine me taj ogtt. Nadam se da ce biti u granicama.
Kod mene ogtt prva vrednost bila povisena za 0,1 i odmah svi dr.racunali secer.... A druga i treca vrednoost bila u granicama norm.i zbog tog toj prve vrednosti isla na indukaciju
Pozdrav trudnicama od odbrojavalice!
Tajciiiiii! Cestitam!
Cheerliee ma jesi ti to trudna?! Juhuuuuuu!
Bravo curkice!
I dok sam tu cestitke Jadro i QueenBee!
Jagodicabobica ~~~~~ da popiskis veliki + i da te stavimo na nas popis![]()
Jadro, hvala!
Jucer na pregledu nikakvih novosti, ctg dobar, zatvorena. U petak opet pregled.
Sanja, kod mene najbolje vise ne pisati datum pregleda, jer cu od ponedjeljka, ako ne rodim do tada, morati svaki dan.
Vrlo sramežljivo i puna nade se i ja prijavljujem na ovu temu
U potpisu se vidi sve, imam gen. trombofiliju i već 24 dana sam na Clexanu 4000 (od pozitivnog testa, tj. čak 4 dana prije očekivanog izostanka menstruacije), plus Utrogestan 2x3 dnevno. Radim i osim žgaravice i natečenih grudi super se osjećam.
U petak idem u KBC na UZV, biti ću 7+1.
Termin...(Bože daj da bude) termin bi bio 25.5., iako pretpostavljam da mi neće dati da to dočekam jer mi je prof. Petroović na inicijalnim konzultacijama ljetos u KBC Ri to dao natuknuti.
I draga Ginger i Cherilee, čestitke od srca!
Cherilee, kakvi su rezultati krvi? Kad ti je pregled?
Jesam jesam!
Jučer podigla nalaze bhcg, sve odgovara tjednima, imam kontrolu 12.10.
(htjela sam vam se javiti na odbrojavanju, al sam skužila da sam se malo nezgodno odjavila, samo sam vas pozdravila a druga poruka mi nije vjerojatno prošla, di samnapisala da trebam malu pauzu od svega toga praćenja i mjerenja)
Tajci, Jadro i QB , cure, čestitam !!!!!!!!!!!
MalaRiba i Cheerilee, dobrodošle i čestitke!
Sanja, meni piši kontrola 10.10. (Ž) .
bmaric 10.10.2016. (M) /
ankica 7.11.2016. (Ž)
*sunshine* 16.11.2016. (Ž) / 10.10
Ayan 30.11.2016. (Ž) /31.10.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /
Lola32 6.12.2016.
kia 11.12.2016. (Ž i M)/
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 31.10
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 12.10.
Leona29 23.1.2017.
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. / 24.10
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. /
MalaRiba 25.05.2017. / 07.10
Cheerilee /, 12.10
Cure, mi domekatrudimo se oko dojenja - ima malo zutice pa je uspavan, al cini mi se da smo na dobrom putu
idem ga sad budit da popapa. Malac je presladak i bas je neki zadovoljni tip (il se samo pravi
BMaric, jos malo i malac ce ti bit u rukama
Svim novim trudnicama zelim skolsku trudnocu!
Jadrankauzivajte! Mogu misliti da je malisa medeni
Zutica bude prosla uz sisoljupca nema greske![]()
Jadro, uzivajte zajedno!
Ja jos cekam, ali priblizio se termin... jedva cekam.
Cure moje, ja rodila prije neke 2 ure. Sve dobro proslo, moj malac super hvala Bogu!
Sanja, napokon me brisi s popisa cekalica poroda.
Svima zelim brz i lijep porod, bez komplikacija!
ankica 7.11.2016. (Ž)
*sunshine* 16.11.2016. (Ž) / 10.10
Ayan 30.11.2016. (Ž) /31.10.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /
Lola32 6.12.2016.
kia 11.12.2016. (Ž i M)/
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 31.10
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 12.10.
Leona29 23.1.2017.
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. / 24.10
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. /
MalaRiba 25.05.2017. / 07.10
Cheerilee /, 12.10
Hvala cure!!!
Eto rijesena tura za ovaj mjesec, sad ste sljedece na redu vi u 11. mj.
Sretno svima!
Evo mi smo bile doma tjedan dana,beba napreduje i raste...danas sam se vratila u Petrovu lezat,35+5 sam i mislim da sam sad do kraja tu. Zasad je sve u redu,plodne vode ima u istoj kolicini ( afi 6/7 ),zatvorena,protoci uredni,beba mi je prosli utorak imala 2171gr,znaci da bi sad vec bila oko 2 i pol kile,mozda i vise![]()
Pozdrav,
Velike cestitke svima koji su rodili dok me nije bilo i dobrodoslica novima
dok sam radila sam imala puno vise vremena za surfanje nego sad
Osim standardnih tegiba jos me malo prehlada drzi ali mi se fini da ide na bolje.
U srijedu 12.10 imam prvi pregled u TA.
Ja sam upravo s pregleda, UZV pokazuje gestacijski mjehur s više homogenih odjeka...kao da se nešto (dvoje toga) pokušalo razviti no nije uspjelo. UZV kontrola u srijedu, da vidimo je li išta išta uspjelo, do onda nastavljam s terapijom Utrićima i Clexanom...za sada dijagnoza prijeteći pobačaj.
Budući da bi ovo bio 4ti spontani za redom...moramo dobro dobro razmisliti idemo li dalje uopće, ili trebamo ostati na ovome što imamo, biti zahvalni i ne mučiti se više.
MalaRiba, kolika je trudnoca? Zao mi je zbog spontanih, nadam se da ce se ove mrve ipak odrzati.
Ankice, neka ste pod nadzorom i zelim vam da se uskoro mazite![]()
Danas već 7+1. Treba mi izlazna strategija, kako se pomiriti između velike želje za drugim djetetom, i toga da se ne mučim više sa gubitcima trudnoće.
Posljednje uređivanje od MalaRiba : 07.10.2016. at 13:42
Je, dijagnoza je genetska trombofilija (MTHFR C677T, faktor V Leiden i PAI homozigot).
Ovo je prva trudnoća da se bockam Clexanom, no on ne pomaže jer se radi o nekakvoj patologiji, moguće da plod/ovi? sam po sebi nije ispravan...
Šteta, da sam bar imala dijagnozu kad sam imala dva prijašnja misseda, onda bi heparin definitivno pomogao.
Ovako, bila sam puna nade, a opet ništa.
Ne otpisuj jos sve. Ja sam vjecni optimist i zajedno s tobom cekam srijedu. A onda ovisno o pregledu, vidjet ces sto i kako dalje![]()
Hvala ti!
Posljednje uređivanje od MalaRiba : 07.10.2016. at 17:30
Malariba ne odustaj, i daj si sansu. Svakako sacekaj srijedu pozitivno![]()
Malo upadam, zamalo sam vam se (opet) pridružila na ovoj temu, ali ipak nista. Blighted ovum na 7+5 dijagnosticirano.
Malariba, vidim da imas jedno dijete i onda, nažalost, tri pobačaja. Dobila si dijagnozu, znaci li to da je bila velika sreća za prvu trudnoću? Ili? Zna li se to ista? Nadam se da ce se ipak razviti, ali na 7+1... Ali znam da treba uvijek pozitivno.
Sarasvati bas mi je zaoali se nadam da vec tamo brzoo si sa nama
![]()
Dobar dan drage trudnice!
Vec sam pisala tu, ali novi sam korisnik pa mi nisu objavljeni svi postovi...
Mi smo danas 14+3 i imamo sve navedeno - strah, strepnju, paniku, zabrinutost...
Cuvam dvojceke zacete ivf-om. Ovo mi je druga trudnoca ove godine a prva je na zalost bila missed abortion u 8tt.
Za sada je sve u redu ali zbog loseg iskustva ni sekunde ne mogu biti opustena i uzivati![]()
Ginger skoro da sam ti cestitalaa ono zabuna hahahhaha! Sreca da je tako
Nego da te uvrstimo u tablicu?
Jadranka nisam. Hvala sto mislis <3
Sutra idem, i full sam zivcana! Ka pas! Nisam bila takva kad sam isla na amnio! Svega me strah... Ujutro u 8:30 imam termin. Drz mi fige![]()
Dobro dosla giulia![]()
Vjerujem da si u strahu i strepnji. Nadam se da ce brzo taj strah nestati![]()
Kako se inace osjecas? Znas li spol?
Mi imamo ovdje tablicu jer nam je lakse pratiti kako tko ima preglede i termine... Pa ako zelis da te upisemo
Termin, spol i datum pregleda
Zelim ti dosadnu trudnocu![]()
Evo mene da se i ja javim s našeg pregleda, obavili smo pregled + uzv .
znači, 35tt, cerviks straga, 1 čl., smekšan, zatvoren .
Jedino ne znam što znači F=X/4 ??
Uzv - to me malo zabrinulo, dr kaže sve uredno, jedino da je beba malo sitnije građe, evo mjera:
posteljica straga
plodne vode dovoljno
ri acm 0,81
ri aum 0,66
kčs +
bpd 8,58
ac 29,34
fl 6,5
tt 2341g
sljedeća kontrola 24.10.
Evo i nas
25+2
Beba je super, lijepo se rita![]()
![]()
Pijeloni su porasli ali hvala Bogu ne tako puno. Sad su 57 i 45.
Cervix mi se skratio ali je rekla da je i dalje super. 36mm, st.č.II Portio odrzan.
Za 7 dana pocinjem sumamedom protiv uree.
I beba ima 870gr. mada u nalazu je napisala 815gr. Al eto to je cca kilazica.
Strogo mirovanje zbog uree, redovna kontrola za 4tj. A kroz 10dana napraviti ogtt., i doc po injekciju prolutona.
Sve u svemu sam zadovoljna i molim da izdrzimo do 31tt, a do 35tt mi je san da doguramo![]()