Stranica 459 od 581 PrviPrvi ... 359409449457458459460461469509559 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 22,901 do 22,950 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su se te kvrzice javljale jedno godinu dana nakon sto sam prestala dojit. Bila na uzv-u dva puta, doktor jednom rekao da ne vidi nista, da je vjerojatno zlijezda znojnica, a drugi put da su mi malo natekli limfni cvorici, al nista pretjerano. Svaki put proslo samo u tjedan dana (pipkanje ne pomaze da brze prodje!). Ako te frka, odi na uzv, da otklonis brigu.
    danas je napipala prvi put i boli me,recimo kad dignem ruku nak u zrak,istegnem se bas bolucne,s prvim mi je na preponi izkocila , evo sad me pocelo i boliti tocno na jednom mjestu izmedju pupka i pub kosti,ali vise prema kosti ko da malac prsticem i ostrim nokticem upire u jednu tocku....aaaa...bas sam strasna danas,,,nije moj dan nikako... dajem si dan dva tri da vidim kak ce se razviti,ionako imam kontrolu ubrzo...

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala ispod desnog pazuha. Citala ako se za 3 tj povuce, onda nije nista, ako ostane, onda treba lijecniku.
    I ako se moze pomjerati gore-dolje, lijevo-desno, onda isto nista, ako se ne moze pomjerati, onda lijecniku.
    i meni ispod desnog,dajem si koji dan ionako 29 . imam kontrolu ako se ne povuce ili se dogodi koja promjena pa morem sve istrkeljat doktoru...ufff bas me nadje...

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku

Tanita baš sam se pitala kak si?

još malo imaš do kraja? jel dečko ili cura?

Držim fige da sve bude suuuuper

Draga, evo nas sutra punih 33 tjedna. Dečko je i za sad sve uredu. Ja sam postala nestrpljiva i jedva čekam da se mazimo.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Marince i meni se javlja kvrzica bas u D pazuhu isto tako boli ali sam par puta uspjela istisnuti bijeli gnoj iz nje.. povuce se pa se nakon nekog vremena opet javi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Viki88 o da mora vit da se zljezda upalila, nije mi bilo to uopce do evo jucer...vas na dodir boli, u ovih 32 sad vec i 33 tjedna nije bilo uopce, bit ce da je dezic potaknuo upalu...

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Sigurno je zlijezda, ja sam 36+5 i 2-3 puta mi j tako bilo

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ali desavalo se i prije trudnoce

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

S prvim mi se izbacila na preponi, al doktor bio reko to normalno, malo sokirala ova al eto valjda i to normalno...malac me poceo po jajniku klepat opako...ocito mu zabavno...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Marinche prvotno napisa Vidi poruku
    Viki88 o da mora vit da se zljezda upalila, nije mi bilo to uopce do evo jucer...vas na dodir boli, u ovih 32 sad vec i 33 tjedna nije bilo uopce, bit ce da je dezic potaknuo upalu...
    I meni je kvrzica bila bolna na dodir i javila mi se, cini mi se, oko 30. tt. Ne znam tocno, bas sam ovdje pisala.

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

tanita kad ti je termin...mislim da smo blizu....

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj Marinche prvotno napisa Vidi poruku
    tanita kad ti je termin...mislim da smo blizu....

9.1.

Kvržice sam i ja imala na početku t, pa su se same povukle.

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nebis vjerovala i meni doktor pomaknuo na 9.1, 10.1 u principu ispada po mengi...isto deckic...a sto se tice kvrgice vidim i osjetim da se smanjuje...nisam se vise spricala s tim dezicem...fala bogu...sad samo idem stalno na wc i to kakanje...bila prije neg cu u ducan i evo sad opet kad sam dosla iz ducana...luda sam vise, plus hemeroid koji imam jos iz prve trudnoce...

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Dobar dan cure. Ja sam nova na ovoj temi i imam milijun pitanja. Ovo mi je prva trudnoca nakon 2 god pokusavanja. Trenutno imam jedan bas gadan problem pa ako imate kakve savjete za mene bilo bi super. Sad sam u 9 tj i jako me pati probava stomak mi je napuhan kao balon i nemogu redovito ici u wc imam osjecaj kao da svaki dan jedem kamenje

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Jesi probala donat mg, ili magnezij? Ja sam pila magnezij fala bogu mogla sam normalno na wc, kompota jesti i nekaj kaj omeksava stolicu...morat ces naci balans u prehrani svakako...

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Anka, draga, čestitam od ❤.

Ja ti dan započinjem voćkom tipa jabuka, kruška, mandarina, pa kava. Djeluje. Svakako si uzmi mg.

Marinche, znači zajedno bumo pjevale I mene hemić neki napao, ništa strašno, ali baš nije ni ugodno.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Anka ja sam trudna 11+3, od 9 tjedna me ubijala nadutost i zatvor, dr preporučila magnezij 300, ja uzela šumeći i danas ( nakon 3 dana magnezija) se ne mogu ustat s wc-a od proljeva, sad me pak strah zbog toga.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja pak kao i Tanita, zapocnem dan sa vockom, jer mi jako odgovara i stvarno redovnu stolicu imam! Naduta jesam, ali barem je stolica redovna.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala cure na savjetima
    Probat cu sad donatom i sa vockom ujutro pa cu vidjeti kako ce funkcionirati.
    Tanita hvala ti

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kod mene nis ne funkcionira. Ni vocka ujutro koja mi pase, ni magnezij, ni donatica, ni uredna prehrana...
    I jos me pocelo brinuti sto me u noci, i ujutro trbuh steze. Mislim da nisu BH jer je to onaj osjecaj kao inace ujutro kad se probudite pa imate potrebu se istegnut. Jel moguce da mi se trbuh ulezi od spavanja?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hrana koja sadrzi vlakna i donat mg
    i kafica

ja se dosla pozaliti na nervozu
    kombinacija ovog glupog vremena i hormona me izludjuje
    zivcira me sve i svi, grrrrrr

dobra vijest je da moja curica lupka ko velika
    najvise dok jedem

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Slažem se sa Ginger, također i mene pere uzasna nervoza!

Marinche avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

ka evo pripremam lagano sobu,generealno i tako,renoviramo i preuredjujemo dvije prostorije u stanu jedna ce bit djecija a jedna nasa,duga prica da ne pftopcarim,ugl ledja me toliko bole da sam ko paralizirana,pocele mi trnit desna ruka i noga,morala stat i odmarat...a uspijela sam oprat prozore....aaaaa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam od pocetka pila donat, prvo onu najvecu dozu, kad sam prvi put dobila proljev smanjila sam na najmanju i svaki dan isla jedan put.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Danas sam ravno 9tt i od sinoc me hvata lagana panika. Naime, jucer popodne prilikom lezanja na desnom boku sam pocela osjecati jako laganu tupu bol u desnom jajniku. Ne znam jel desni jajnik ali tu je negdje i malo se pojaca pri naglim pokretima. Ak se bas jako smirim onda ne osjetim uopce.
    U prvoj trudnoci sam imala jaka probadanja povremeno, ali gin mi je rekla da je to normalno u ranoj trudnoci i stvarno nije bilo nikakvih problema do kraja trudnoce, medjutim ovo nije niti blizu tako jaka bol ali me brine sto ju stalno osjecam od jucer.
    Da napomenem, nisam bila na uzv jer ovdje gdje zivim je praksa da se prvi uzv obavlja tek u 12tt.
    Pocinjem se brinuti i neznam kako cu docekati jos 3 tjedana a da ne znam jel sve u redu
    Molim vas utjehu ili neki pametan savjet!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Narancice stvarno je to dugo cekanja. Ja mislim da bi izludila od neizvjesnosti. Nadam se da ta bol nije nista opasno. Mene ti povremeno boli stomak kao da ce M stici. A dr mi je rekla da je to normalno radi rastezanja i to sve. Mozda je tako i kod tebe

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam ravno 9tt i od sinoc me hvata lagana panika. Naime, jucer popodne prilikom lezanja na desnom boku sam pocela osjecati jako laganu tupu bol u desnom jajniku. Ne znam jel desni jajnik ali tu je negdje i malo se pojaca pri naglim pokretima. Ak se bas jako smirim onda ne osjetim uopce.
    U prvoj trudnoci sam imala jaka probadanja povremeno, ali gin mi je rekla da je to normalno u ranoj trudnoci i stvarno nije bilo nikakvih problema do kraja trudnoce, medjutim ovo nije niti blizu tako jaka bol ali me brine sto ju stalno osjecam od jucer.
    Da napomenem, nisam bila na uzv jer ovdje gdje zivim je praksa da se prvi uzv obavlja tek u 12tt.
    Pocinjem se brinuti i neznam kako cu docekati jos 3 tjedana a da ne znam jel sve u redu
    Molim vas utjehu ili neki pametan savjet!
    Skroz normalno za pocetak trudnoce. Kontroliraj probavu, tekucine, odmaraj i proci ce

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Oooo, Narančice, evo i tebe! Čestitam, draga! ❤

I meni je bilo kao tebi cijelo prvo tromjesječje, baš zatezanje u dijelu desnog jajnika.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku

I meni je bilo kao tebi cijelo prvo tromjesječje, baš zatezanje u dijelu desnog jajnika.
    Daa, bio je i red vec :D

Hvala cure, ma sigurno bezveze panicarim. Bit ce sve ok, vjerujem to!

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

I zaboravih se zahvalit, pa hvala draga Tanita
    Nadam se da si ti dobro, brojis jos kratko jel ?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jesam, dobro sam. Bebo lupa ko veliki, još nekih 6tjedana do kraja. Proletilo!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ayan kako si? Jesi rodila?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ayan 30.11.2016. (Ž) /
    kia 11.12.2016. (Ž i M)/
    Viki88 15.12.2016. (Ž) / 22.11
    Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
    Marinche 12.01.2017 (/) /
    Sanja 22.1.2017. (Ž) / 30.11
    Sadie 1.2.2017. (Ž)
    ljube555 2.3.2017. / 16.11
    sejla 08.03.2017 (M) / 17.11
    Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) / 21.11
    baby01 27.04.2017. (M)/ 27.11
    Cheerilee 06.06.2017/ (), 24.11, 07.12

Black_girl
    Narancica000
    Zenii

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Lola i Milenche rodile
    Posljednje uređivanje od Sanja :) : 25.11.2016. at 07:52

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cestitke!!!

Kako je Milenche? Kako curica? Puno je pozdravi!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lola i Milenche, čestitke!!!!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Curke, čestitke!!! ❤❤

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Čestitke

Curke evo i ja danas obavila pregled 19+0, ne kod svoje giničke (polomila nogu u prometnoj, nema je do daljnjeg) nego kod starog ginekologa. Bas sam razocarana, uzasno me bolio vaginalni pregled na sto mi on rekao da se nesto mora i pretrpit i opljuvao mi giničku da je mlada i neiskusna. Ajde barem sam vidjela bebicu kako se rita i srčeko kako kuca ❤. Dao mi uputnicu za ogtt (ionako ga moram napravit) i rekao da nemam GD, sad me samo zbunio. Da je normalna vrijednost 5.1, sad se misli koga slušat da ce pokazat ogtt dal ga imam! Rekao je da se beba dobro razvija, pitala sam ga kolika je, okrenuo je temu. A i sto bi vidio iz svog prastarog ultrazvuka! Ja danas isla sva vesela, a vratila se tužna!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Baby01, super da je beba dobro. Ako imas vrijednost FL (duzina bedrene kosti), uzmes tu vrijednost i pomnozi sa 7. Tako ces dobiti okvirnu duzinu bebe.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Lola i Milenche-cestitam! Nadam se da je sve proslo dobro

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lola i Milenche cestitam!!!

baby kod kojeg si to debila bila?
    meni je na taste 5.1, ostale vrijednosti dosta niske i moja ginicka i dr.op.pr. da je to ok

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Ayan kako si? Jesi rodila?
    Nisam jos. Cerviks skroz mekan, 2 cm otvorena i veli dr.da bi do srijede trebala roditi. Svakako se javim.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj baby01 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke

Curke evo i ja danas obavila pregled 19+0, ne kod svoje giničke (polomila nogu u prometnoj, nema je do daljnjeg) nego kod starog ginekologa. Bas sam razocarana, uzasno me bolio vaginalni pregled na sto mi on rekao da se nesto mora i pretrpit i opljuvao mi giničku da je mlada i neiskusna. Ajde barem sam vidjela bebicu kako se rita i srčeko kako kuca ❤. Dao mi uputnicu za ogtt (ionako ga moram napravit) i rekao da nemam GD, sad me samo zbunio. Da je normalna vrijednost 5.1, sad se misli koga slušat da ce pokazat ogtt dal ga imam! Rekao je da se beba dobro razvija, pitala sam ga kolika je, okrenuo je temu. A i sto bi vidio iz svog prastarog ultrazvuka! Ja danas isla sva vesela, a vratila se tužna!

Ako ti ogtt bude povišen, imaš gd. 5.1 je granična vrijednost i na VV dijagnosticiraju gd s tim nalazom. Ne brini, nije ništa strašno.

I drago mi je da je bebica ok. Gin je baš bezveze

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ayan-sretno! Drzim fige da bude blizu onog sto zelis

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitke!!!

Kako je Milenche? Kako curica? Puno je pozdravi!

Super su curke. Jucer rodila, danas su vec doma... U rijeci panika zbog prokisnjavanja krova pa tko zna sve i dobro je idu doma

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam jos. Cerviks skroz mekan, 2 cm otvorena i veli dr.da bi do srijede trebala roditi. Svakako se javim.
    Bravoo! Drzim figice

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ako ti ogtt bude povišen, imaš gd. 5.1 je granična vrijednost i na VV dijagnosticiraju gd s tim nalazom. Ne brini, nije ništa strašno.
    srecom da nisam na VV
    meni se cini da je na tu granicnu vrijednost pretjerano dijagnosticirati gd, pogotovo ako je sve ostalo ok
    plus, kaze moja dr da ta prva vrijednost zna biti malo povisena i zbog loseg spavanja, stresa i sl.

Ayan srerno i javi se!

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    srecom da nisam na VV

meni se cini da je na tu granicnu vrijednost pretjerano dijagnosticirati gd, pogotovo ako je sve ostalo ok

plus, kaze moja dr da ta prva vrijednost zna biti malo povisena i zbog loseg spavanja, stresa i sl.

Ayan srerno i javi se!

Meni, ako ništa drugo, dobro došlo da pripazim na prehranu. Nisam bila na dijeti, ali sam pazila. Sad su mi šećeri svi u granicama i nemam više kontrola do poslije poroda. A da je pretjerano postavljati dijagnozu na temelju jednog nalaza i jedne povišene vrijednosti, je.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hvala vam curke, vidjet cemo u ponedjeljak koje ce biti vrijednosti. Svakako cu se trudit pridržavat djete kao i do sad, dobro je sto sam ostala na istoj kilaži! Iako stignem dobit jos najmanje 15kg.
    Ginger prvi i zadnji put kod tog, iz susjednog grada!
    Ali kako me doli bolilo cijeli dan, uzas.

Ayan sretno!
    Posljednje uređivanje od baby01 : 26.11.2016. at 07:54

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Pa dobro jel ja moram doci tu provjeravati ko je trudan?!
    Sva sreca kaj sam freak pa uletim tu tamo proucavati simptome?

Dakle, Zenii, cestitiam ti bas sam se razveselila za tebe!

I apeliram svim bivsim odbrojavalicama, s koje god teme zatrudnile nek se jave u matcni ured odbrojavnja iz kojeg su startale da se veselimo plusekima!

Sretno svima

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Jagodice jel se cujes s Ives? Kako je ona? Par puta sam pitala za nju al nitko ne odgovara.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •