Hvala cure.
Kod mene nista.niti mali trud.imam osjecaj da cu preci termin.u srijedu imam pregled i znam da ce pocet s forsiranjem indukcije na sto mi se dize kosa na glavi.
Ionako sam zivcana i pod stresom kad se sjetim poroda.
Hvala cure.
Kod mene nista.niti mali trud.imam osjecaj da cu preci termin.u srijedu imam pregled i znam da ce pocet s forsiranjem indukcije na sto mi se dize kosa na glavi.
Ionako sam zivcana i pod stresom kad se sjetim poroda.
Hvala cure! Ja sam imala indukciju, 38+1, beba je ostala bez kapi plodne vode! Rodila sam zbilja brzinom munje![]()
Sad smo kući i ne skida se s cice
Hvala cure! Ja sam imala indukciju, 38+1, beba je ostala bez kapi plodne vode! Rodila sam zbilja brzinom munje![]()
Sad smo kući i ne skida se s cice imao je 3200, izasli s 2960!
Čestitke frišlim mamama...
Ja sam u petak bila na uzv-u, zbog ranog kombiniranog, sve je ok, bebica lijep raste, nosna kost je vidljiva, nuhalni je 1.2mm i sve ostale mjere odgovaraju za tjedne trudnoće... Osjetim tu i tamo lagano probadanje/grčeve pa mi je dala Spasmex tablete, piti prema potrebi... Mjerila je i cervix uzv-om (jer nije sad radila vag. pregled) to je ok, zatvoreno, 5cm dužine....
Jedino samu problemu, idem ujutro vaditi krv, a prije moram uplatiti iznos za kombinirani u pošti (za kbc sestre milosrdnice) a neznam točno koliko, 300 i nešto kuna, pa molim ako netko zna da mi napiše..
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 27.11.2016. at 15:40
ja sam kombinirani platila 350 kn, ali cijene se razlikuju od laboratorija do laboratorija
kod nekih je i 400
nazovi ujutro lab i pitaj koliko je
Cure pomoc! Izgleda da mi curi plodna voda.onako lokva velicine dlana na gacama.nemam trudova bebu osjetim ali se jako umirila.
Da idem u bolnicu ili da pricekam?
joj, kako ja ne volim kad porod pocne pucanjem vodenjaka
a tako mi je bilo 2/3 puta
nadam se da ovaj put nece
Ayan, ja sam u prvoj t isla odmah nakon pucanja, jer sam isla na carski
u trecoj t sam cekala nekoliko sati, poceli su trudovi nakon nekog vremena i krenula sam kad su se nesto pojacali
dosla sam s tek 4 cm otvorena
moja se micala cijelo vrijeme pa cak i stucala
Hvala svima.
Jos sam doma.zovem ljekarne da vidim da li itko ima trakice ili ulozak koji pokazuju radi li se o vodi ali nitko nema, navodno samo bolnice.
Znam ako odem da mi ne gine indukcija jer sam u terminu, a to sam tako htjela izbjeci jer su me izmesarili prosli puta.
Jos ne smijem dobiti niti epiduralnu da toliko ne boli drip.
Bas sam tuzna i bojim se.
Ayan, je li curilo jos poslije?
probaj se nakasljati da vidis ide li jos
meni je curnulo svaki put kad bih se nakasljala
za indikciju te kuzim
a zasto ne smijes epiduralnu?
kod nas to inace niti ne nude![]()
Ayan, sretno! Odi u bolnicu!
Meni ovaj sad porod poceo pucanjem vodenjaka, i super je prosao!
hey![]()
nova sam u svijetu trudnica
trudna sam 5 tijedana i Imam jake bolove u stomaku i ledima pogotovo navecer bolovi me bude i traju po nekoliko minuta preko dana me isto boli i kad lezim
znojim se i kad osjetim bol pocne mi jako srce kucat jedva dojdem do wc-a zavrti mi se u glavi
ako netko zna nesto o tome molim vas da odgovorite jako me je strah
Ipak sam pričekala da gin otvori ordinaciju (planirala smaujutro oko 7 na vađenje a dr mi radi od osam),
320kn je potrebno uplatiti, plus 40 tu kod nas u labosu, za pakiranje krvi...
Ayan - sretno!
Nemam iskustva s pucanjem vodenjaka....
Znam samo da može biti tzv visoko prsnuće pa onda voda crka povremeo i lagano..
ginger - kao u potpis staviti ticker? Ovako kak ti imaš?
Znala sam to nekad davno, pokušavam na sve naćine al nejde....
Nije voda hvala bogu.izgleda da mi curi urin jer je beba s glavom na ulazu u zdjelicu i jako je aktivna pa me stiska.
Nalaz isti i sad copram da se sto prije porodim jer vec nagovjestavaju eventualnu indukciju.
Bila si u bolnici? Super da nije voda
Ako ste ti i beba dobro, indukciju mozes odbiti, to znas
Ali probaj nesto za poticanje poroda, recimo, zaskoci muza![]()
pozdrav svima cure, ja vam stižem s potpomognute![]()
čestitke svim trudnicama i odnedavnim mamama![]()
čitam vas već neko vrijeme, pratim što se događa, niste ni znale, ali ste mi pomogle oko nekih mojih strahova vezano za simptome prije vađenja druge betei odmah ću u glavu s pitanjem - koristi li isto kompresijske čarape? ja od samog početka, od transfera, imam ledene noge, trudim se držati ih povišeno, kretati se koliko mogu jer me zaboli od dosta hodanja, ali baš me muči cirkulacija. do te razine da me zapravo bole noge na nekim mjestima jer sam loše protočna
našla sam negdje na netu da ih ima, ali ne vidim nigdje cijene i ne znam što bih tražila. pa ako itko ima sugestiju, bila bih jako zahvalna
![]()
Sluzava sukrvica i nepravilni bolovi poput menstrualnih, kojiidu iz leđa. Nadam se da je pocelo...Bas sam kao kit na suhom.
Ayan-u rodilištu si garant-javi nam kako je prošlo! U mislima smo s tobom
Doma sam.ispada cep polako a trudovi su stali.tuzit cu vlastitu vaginu.
Početno
Ayan 30.11.2016. (Ž) /
kia 11.12.2016. (Ž i M)/
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
Marinche 12.01.2017 (/) /
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 30.11
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. /
sejla 08.03.2017 (M) /
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Cheerilee 06.06.2017/ (), 07.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Sybila
Posljednje uređivanje od Sanja :) : 29.11.2016. at 11:38
Kod nas deckic i kontrola 15.12 .... Cure danas smo 26+6 i ja tog malenog uopce ne osjecam. Do sad sam osjetila jednom i to jako jako nisko ko nekog malenog mravlja
Evo mene curke!! Obavila kontrolu 33+3 bebonja dobro...dobila dosad samo tri kile, i doktor mi stvarno nista ne govori sto se tice velicine bebonje, mozda je to i oke, provjerava organe i kosti ono dal je sve oke, sve normalno, moram piti magnezij i dalje, iduci tjedan nova kontrola i radi mi ogtt , i to da sat vremena prije kontrole popit neku bocicu od 300 ml...
Ma ne pise ti on meni u knjizicu nista...strava! Otprilike znam koliko bi trebao biti sad velicak, jedino me brine sto sa zatvorena ko cep od boce!! S prvim sam bila vec centimetar otvorena...a s ovim nista ni milimetar...ocito ce s ovim bit zeznuto radjat...ufff
Eh da iduca kontrola za tjedan dana 6.12. Bit ce da odsad startam svaki tjedan do poroda...
Jaki trudovi na 15 min.beba doslovno divlja i ne znam jel me vise boli od nje ili od trudova.mislila sam da se smire,ovo je udaranje iz sve snage,propinjanje i guranje prema dole.
Imam osjecaj da ce odmah hodati kad se rodi.
P.S.doma sam.
Posljednje uređivanje od Ayan : 29.11.2016. at 23:56
Ayan-it has begun! Pitanje je sata, možda dana. Nije se ni moja druga smirila-ta se koprcala dok je vanka izlazila. Prva i zadnja se jesu umirile. Sretnooooo!
Sanja, ni on sam nezna zasto ne osjecam. Jedini odg.mirna beba!!!! Ovako sve ostalo uredu....posteljica sprijeda u fundusu!!!!!
Ljube555 kada se umiris probaj slusat kad se mice. Posteljica i mirnija beba dovoljni su da slabije cujes. Ako je doktor rekao da je sve u redu netrebas se brinuti, ali opet slusaj sebe jer mi mame najbolje osjećamo sto je dobro za nas i bebice. Ukoliko se jako brines zovi doktora i neka te pregleda (mozes trazit i drugo misljenje) . Moja druga curka bila je stvarno mirna sto se i pokazalo nakon poroda, dušica od bebeali zato imam osjećaj da ce sad ova bebica sve nadoknadit.
Rodila danas prekrasnu princezu.sve je proslo super brzo.cujemo se.pusa svima