Ayan,cestitam!
Početno
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Tanita14 9.1.2017. (M) / 05.12
Marinche 12.01.2017 (/) /
Sanja 22.1.2017. (Ž) /
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. /
sejla 08.03.2017 (M) /
Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Cheerilee 06.06.2017/ (), 07.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Sybila
Početno
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Marinche 12.01.2017 (M) 06.12
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 14.12
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. (M), 15.12
sejla 08.03.2017 (M) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Black_girl
Narancica000
Zenii
Sybila
Ayan cestitam!
Ja sam bila na pregledu danas.
Princezica je super! Cervix 33mm. Pijelon na gornjoj granici, ali od unazad 3tj.,stagnira. I nema pritiska na bubreg. Yeesss!!
Teska 2kg.
Kontrola za 2tj., i onda kontrole u bolnici.
Mirovanje jos 2tj. A voljela bih jos 4tj.izdrzat tj. do punih 37tt
Sanja-drago mi je da su nalazi dobri. Još malo i evo te s ove strane priče![]()
QB jedva cekam!
Bas mi je jucer rekla da nismo radili amniocintezu da bi sa mjerama desnog bubrega bila jako, jako zabrinuta!
Ayan, čestitke!!!!! <3
Sanja, super za lijepe vijesti, curka je dosta velika, još par tjedana i čaroban susret može komotno doći
Jutros sam vadila krv, pa ćemo vidjet kako je štitnjača. Naručila se na 3D/4D 22.12., pa jedva čekam da se gledamo i dobimo slikice/filmićeDanas sam 26+1...
Mislim da sam kolko/tolko `odlučila´ u vezi poroda. Želim VBAC, ali ako mi se posreći da uspijem dočekati vlastite trudove, porod krene svojim prirodnim tijekom i nema kontraindikacija za suprotno. Ako će iz nekog razloga porod opet morati biti izazvan, onda mislim da ću odbiti indukciju i radije na cr...s obzirom da je i prvi put indukcija (par sati s trudovima na dripu) na kraju završila s cr, onda mi se ovo čini `lakše´...i u tom slučaju spinalna, ne opća ko prvi put, tako da budem svjesna i da se odmah ugledamoU toj cijeloj priči me jedino frka igle u kralješnicu, inače mi igle nisu problem, al ovo
![]()
Nisam vidi post od kia-e, a vidim da svi cestitaju, pa... Kia, cestitam!!!
Dobila sam nalaz kombiniranog, nalazi su u biti uredu veli gin...
rizik za SD je 1:1270
rizik za Ed i Patau 1: 100000
a biokemisjki za DS je 1:218 (to je nešto granično pa je rekla da mogu još nifty napraviti, al u dogovoru s mužem neću, držim se ova dva prva pokazatelja i uzv-a)....
Jedino ću još 4D napraviti i to je to
el netko imao takav nalaz? Sličan?
Hvala svima od srca.
Mi smo dobro. Bilo je brzo i bolno, pazite sto zelite meni se zamalo ostvarila zelja da rodim u autu ili liftu.
Princeza je vec u rađaoni pocela dudati i ne skida se sa sise, uzivamo jedna u drugoj...
Vrijedilo je...
cestitke curke!!! vidim da se i ja lagano pnjem na vrh...ehheheehe...pa shodno tome i uredjujem pomalo djeciju sobu...rijesavam svoje strahove da mi nece nista biti spremno na vrijeme....iduci tjedan startam s pranjem i peglanjem...juuhhhuuu...
Bravo AyanJa baš sanjala noćas da sam rodila doma u kupaoni, i još si kao mislim, pa wow, kak je bilo lako
Marinche i mi smo u radovima, doduše mi adaptiramo i namještamo cijeli novokupljeni stan pa znam sveDočekan je moj san uređenja i oslikavanja dječje sobe
Sanja, je slažem se, da sam u prirodnom porodu isto ne bih epiduralnu nikako, baš zbog tog straha od igle u kralješnicu....u svakom slučaju si želim vbac...ali ako će baš morat biti cr, onda trenutno više naginjem spinalnoj jer je navodno i za bebu bolja, opća im kao smanji i apgar što nisam znala (Ema imala 8/10, nisam bila dobila objašnjenje). Iako stvarno nemam neg. iskustva ni iz opće. Pričat ću još s dr, imam vremena
Srećom, tsh je ok, 2.8.
Cherilee, mislim isto da je nalaz ok, pogotovo ako je i nuhalni nabor ok, bitni su ovi drugi pokazatelji, a ne toliko postotak prema dobnoj skupini....
Ayan bravo!
Sanja moj prvi porod je bio cr pod spinalnom i sve je super proslo pa ja nemam strah od te injekcije u kicmu
zapravo, trenutno untenzivno razmisljam o epiduralnoj
a ono, imam jos vremena do poroda, sto put cu se jos predomisliti
ayan, joj, baš lijepo![]()
cure, ima koga ovdje s endometriozom? mene su počeli brinuti zapravo dosta jaki bolovi, probadanja, iako znam da su normalni za prvo tromj, imam osjećaj da su prejaki. malo sam guglala i našla da žene s endo, pogotovo ako su prošle operacije, imaju ful izražene bolove u prvom tromj. rastezanje priraslica, ožiljkastog tkiva i svašta. ne boli me samo na jednoj strani, nego posvuda. probudi me bar 3-4 puta po noći, a ponekad završim i u suzama. ne mogu reći da su kao menstrualni, jer moji m.bolovi krenu iz trbuha ali se vrlo brzo prošire cijelim tijelom i onda nastane totalni pakao, tako da je lakše i drukčije. i prođe za par min. pa me zanima kakva su vaša iskustva? koliko je vas boljelo, ako uopće, u prvih par tjedana? nema nikakvog krvarenja, to bi htjela reći. na utrogestanu sam 3x2.
eh...ako mi netko može objasniti popis ja bi bila jako sretnagledam ga i gledam, pokušavam shvatit što znači prvi, a što drugi datum, ali mi ne ide
![]()
Sanja, a kakav je plan, s obzirom na bubreg?
cekate da krene porod ili je ipak indukcija planirana?
sori ak si vec pisala, malo zaboravljam u zadnje vrijeme![]()
e, i da se pohvalim, sinoc je curka tak jako udarala da je i tata mogao osjetiti to lupkanje![]()
Čestitke curkama na bebicama. Ayan ❤ za brzi porod i curku ☺
Sanja bravo za nalaze i bebicu ☺❤
Ginger to ona ide: kuc, kuc ima koga ja sam ❤ i da, ja bi ovaj put epiduralnu jedan veliki + za to ☺
Znaam kako ti jepo pitanju memorije!
Hmm plan! Ima ak prede 10mm. Onda beba mora van. Za sada je oko 8mm i dobro je sto lijevi stagnira na cca 5mm vec tjednima, a ovaj desni se nije povecao od zadnjeg pregleda.
Sad sam na kontrolama radi cervixa i bubrega na svakih 2tj. Tako da je zasticena,tj redovito pracena.
14.12 sam kod nje, 29.12 u bolnici. A sa 01.01 punimo 37tt. i onda se vise necu opterecivati. A do tada sam na mirovanju i full sam na iglama!
Eto ugnjavih tek sad![]()
Baby01 hvala ti
Sybila ako zelis na listu.. Datume ljubazno molim![]()
Viki88 15.12.2016. (Ž) /
Marinche 12.01.2017 (M) 06.12
Sanja 22.1.2017. (Ž) / 14.12
Sadie 1.2.2017. (Ž)
ljube555 2.3.2017. (M), 15.12
sejla 08.03.2017 (M) /
baby01 27.04.2017. (M)/
Sybila 05.08/ (), 08.12
Black_girl
Narancica000
Zenii
Prosla danas kontrola!! Dobila jos 1 kilu, tako da sveukupni dobitak samo 4 kile , tjedan 34+3 lagano se blizimo kraju...vadila krv za ogtt iduci put radimo na streptokok B kod nas se placa cirka 20 eura...beban je u polozaju, jos uvijek zatvorena , ctg danas isao do 50 donja crta ... nista osjetila nisam... iduca kontrola za tjedan dana...15.12. Danas nastavljamo sa slatkisima od sv.nikole...
Popodne krenulo bolesno evo cijela kuca u prehladi, virozni...mene trbuh dosta boli...beba se mrda osjetim je normalno koliko ima jos mjesta...al me sve boli ...jos nisam pocela kasljat pa neznam od cega...puhanja nosa?
Sanja moj termin poroda je 29.6.2016.
Za pregled jos ne znam!
Hej! Kod mene se malo zakompliciralo, krenuli trudovi u četvrtak, pa hospitalizirana, dobila injekcije za bebina pluća i za zaustavljanje trudova. Otvorena jedan prst... Danas smo 35+1, doma sam, osjetim trud na svakih 10-15 min i čekam hoće li se pokrenuti ili smiriti...
Ajme Tanita, napeto je!!! Jesu jako bolni trudovi? Kako se ti sada osjecas? Drzi se draga![]()
Nisu bolni, ali su neugodni.
Ubiti sam htjela pitati ima li koja cura da je prošla slično i dočekala termin?
Da je stalno imala te trudiće? Meni je samo da uđemo u 37.tjedan, mada ništa ne zaustavljaju ako i danas krene jer je bebo navodno spreman.