Stranica 471 od 581 PrviPrvi ... 371421461469470471472473481521571 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 23,501 do 23,550 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Početno

Sadie 1.2.2017. (Ž)
    ljube555 2.3.2017. (M),
    sejla 08.03.2017 (M) /
    Vjerujem u bolje sutra 25.3.2017. (Ž) / 16.01
    baby01 27.04.2017. (M)/
    Cheerilee 06.06.2017/ (), 23.01
    Gabi25, 07.06.2017/(M/Z),
    Petticoat 18.06.2018(M),
    Narancica000 29.06.2017/ (),
    Zenii 30.06.2017/ (),/
    Sybila 05.08/ (), 30.01

Black_girl
    Žuška
    Mini1010
    Klamerica

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Mono, nadam se da je ok, tipkam preko moba. Šaljem veeeeliki zagrljaj!

Sanjo, super za maličku ❤

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

OGTT nalaz mi je dobar, jeeeeeej (4.0 natašte i 5.3 nakon 2h)
    Željezo mi dosta nisko, dr mi je preporučila Elevit baby pa sam si kupila i bit ću redovita. Moram priznat da sam ovaj put dosta nemarnije pila vitamine nego prvi put, ono imam doma al popijem tu i tamo, osim u periodu planiranja t i prvim tjednima, onda sam jako pazila najviše zbog folne.

Sybilla, nadam se da ti se povraćanje smiruje. Ne znam kako tebi i jesi li probala, ali mene kod povraćanja spašava ishlapljena coca cola, na žličice u mini gutljajima. Inače nikad ne pijem colu, niti išta od tih gaziranih pića, al tada mi baš pomogne...i u ovoj t sam otkrila kako mi jako paše čaj od mente.
    Posljednje uređivanje od sejla : 12.01.2017. at 13:49

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mono saljem zagrljaj

Sanja odlicno za bubrege, pusa princezi
    Mi cemo dobiti jos jednu princezu, ovoga puta ljetnu
    Muz sretan, seka jos sretnija! :D
    Sve je u savrsenom redu, 4D uzv sa 16tt nije idealno vrijeme, ali svejedno je predivno vidjeti sve to
    Posteljica je straga, i vec lagano osjetim njezine dodire. Carolija!

Sejla, super za ogtt. Sada mozes biti mirnija!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cudno mi je da za nisko fe pijes elevit. Meni je u pocetku t fe bilo 27 (od max.30) i dr.je rekla nek slobodno pijem prenatal sa fe jer ga je tak malo da mi ga nece biti previse. Sad mi je 7 pa pijem fe na recept, puno jaci. Isto tako u 1.t kad mi je bio 15. Daj ti to opet prekontroliraj s tim eleviticima.

Meni pase cola zero da je to strasno. Tak je fiiina. Ok, zbljujem se i poslije nje, al nekad mi bude bolje od cole.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sejla -bravo!

Ja sam sluzbeno danas dosla u fazu kontraproduktivnosti coca-cole. Do jucer mi je pomagala i s dehidracijom i s mucninama, od jucer ju izbacujem cim popijem, danas potvrdila. Ali od jucer mi pase obicna voda na zlicu, sto do sada nije. Tako da sam na tome. I skroz blagi caj od mente.
    Danas sam vec dva puta sve izbacila, nemam stolicu vec tri dana, ali mi se cini kao da je danas mrvu lakse. Jucer sam ubacila linex u rezim, kao da mi pomaze.
    ali s drugim lijekovima zakazujem - folnu pijem mozda svaki 3.dan, jer ju nemam kad popit da ostane, andol isto, elevit ne pijem jer mi tesko padne na zeludac ..magnezij smanjila. Euthyrox pazim jako da se primi, to uspijevam. Vidjet cu do vikenda kakvo ce stanje biti.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Narančica, bravo za curku

Sadie, nezz što da ti kažem sada mi je željezo 7 isto ko i tebi, i baš sam odmah s nalazom otišla kod dr opće prakse jer mi je gin na go, isto sam se nadala da će mi dati recept za neki sirup, al je dr rekla nek si uzmem Elevit i da će to bit ok...a nisam ga dosad pila jer mi je preskup, pa reko ajde sad ću probat...budemo vidjeli. Prvi put sam poslije poroda 3mj pila Legofer.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nije ti elwvit dosta. Ja sam s 15 pila hefetol. Lako za tebe, al nije dobro za bebu.

Ja nikad nis nisam pila na zlicicu protiv mucnine. Dok bih popila neku ucinkovitu kolicinu tekucine vec bih se zbljuvala.

Iduci tjedan idem u TA. Ubija me ta neizvjesnost. Psihicki sam spremna da mi dr.kaze da iduci dan idem na cr. Al bitno da cu se osisat i dat pramenove dan ranije, jer kad dode curka nis od toga.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

U pon mi se vraća gin, pa ću nju onda tražit da mi prepiše i sirup željeza, pa ću kombinirat...dr opće prakse mi se promijenila, moja otišla nažalost u penziju i ovu mladu sam danas prvi put upoznala...a nisam se ni sama snašla, kad mi je rekla da samo to uzmem i da će bit ok

Meni je kontrola u TA idući četvrtak.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Tanita,
    Super, hvala. Grozno mi je jer pamtim sve te datume i ne mogu ih zaboraviti, i onda jos kad vidim da mi pise...

Ja sam ok. Super je ova vakumska kiretaža, bas se dobro osjecam, za razliku od klasicne kiretaže.
    Sutra vadim betu i u 13 imam pregled pa cu tad vise znati ali vjerujem da je sve ok.

Narancica i ja tebi saljem

Javim sutra

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

S obzirom da ja nisam imala problema s manjkom željeza, a i nisam dr., ne mogu reći da je ok ili nije ok to kako te je uputila, ali mogu reći kakvo sam iskustvo imala s Elevitom kad sam ja bila trudna. Doktorica mi je savjetovala da pijem baš to jer ima više željeza od drugih dodataka (s obzirom na to da ne jedem meso), te sam neka dva mjeseca pred porod prestala piti i prešla na neke žnj tablete iz dm-a. Zato što mi je vrijednost željeza bila 34.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je u poc.trudnoce bilo 27. I palo na 7. Moze neki prenatal imati vise fe, al dalwko je to od kolicine potrebne kad je nisko.
    Ja idem u TA prvi put iducu stri., a u cet sam u 39tt. Valjda me dr. nece spotat zbog toga. Dobila bih raniji termin da nisam htjela bas njemu.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ovako, probada me na predjelu lijevog boka, tj.prepona i guze, ne stalno i ne na istom mjestu
    lagano mi i trne ta noga
    traje vec pola sata
    je li moguce da je beba nesto stisnula pa je od toga ili koji je to vrag?

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ginger tako men eprobada vec mjesecima...kad se preforsiram
    moram onda stati i leci
    zbog toga sam i zavrsila u bolnici, skratio se cervix
    odmaraj sto vise mozes

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vubs, drugacije je kad me trbuh probada
    onda znam da sam pretjerala i da moram leci
    ovo je bas lijeva noga i ne prestaje dok sjednem ili legnem
    i k tome jos trne
    bas ruzan osjecaj

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ginger koji si tj?

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sanja draga cestitam, mazite se puno i uzivajte u trenucima!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Petti, sutra punih 25tt

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne znam zbilja mi to djeluje kao da beba pritisce .Jesi ju probala onako malo podic, malo s rukom pogurati .Meni bi to bilo onako prvo, ja sam imala situaciju iza 20tt da kad bi si na nekom mjestu pritisnula trbuh ili se naslonila trbuhom u nesto da mi se neka zila pritisnula i da sam mislila da cu se odmah srusit.A kad sam isla na pregled s 20 tjedana onaj anomaly dr. mi je ultrazvukom pritisnuo valjda tu zilu da sam mu se na stolu onesvjestila zato mi ovo tvoje zvuci dosta moguce.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vidi kako ce ti sutra bit ako nastavi odi kod dr po misljenje

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ginger meni je curka u prvoj trudnoci legla na zivac i nisam mogla stati na lijevu nogu. MM me doslovno nosio na wc.
    U drugoj trudnoci su mi trnule ruke i noge i to se nastavilo i nakon poroda, osobito kad se probudim.
    S tim da imam problema s kicmom pa i to pridonosi.
    Vjerujem da je i kod tebe nesto takvo i da je sve ok. Samo je beba nesto pritisnula.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala cure!
    prije spavanja se smirilo, a onda u noci opet pocelo
    noga me tako bolila da sam sat vremena jaukala, uzas jedan!
    ujutro kao da nista nije bilo...i cijeli dan sve ok...
    nadam se da se nece ponoviti, uf...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure, jel se može osjetiti otvaranje? Jučer me u par navrata jako štrecnulo dolje, pa me odmah paranoja...nekako me u zadnje vrijeme strah da će krenut prije vremena. Nadam se da umišljam. Vidjet ćemo idući čet na pregledu u TA...
    Trudova nema, osim povremenih BH.
    Posljednje uređivanje od sejla : 15.01.2017. at 09:10

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sejla, mene je strecalo u svakoj trudnoci i nikad se nisam otvarala
    ako se nastavi, ti ipak provjeri, razlicite smo

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je ginekologica rekla da se nemože osjetiti jer sam se u drugoj T čudila kak sam se počela otvarati a nisam apsolutno niš osjećala, čak ni BH....

Ja s nestrpljenjem očekujem kontrolu 23.1.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure! Prvi put nisam ništa takvo osjetila, barem se ne sjećam. I mislila sam si da se otvaranje u biti ne primijeti, al evo baš me neka paranoja počela pa reko da vas pitam za iskustva...i dr mi je na zadnjem uzv rekla da je malac već dosta nisko, pa me možda i to još dodatno...
    Jutros je ok.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je curka jako nisto, imam ista strecanja dolje i bh kontrakcije
    sejla identicno kao kod tebe...
    i ja sam vec paranoicna nakon svih peripetija u 26tt i skracivanja cervixa
    sada pusem vec i na hladno
    ja sam sutra na kontoli, nadam se da sve to nije skratilo cervix

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

VUBS, držim fige i javi nam se sutra!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala
    javim, naravno

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vubs sretno sutra!

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Zdravo svima,

Zdravo svima,
    ja se sa strepnjom budim i sa strepnjom zaspim.
    Sad sam u 13. tjednu druge trudnoce i dok u prvoj, koja je bila prije 12 godina a ja imala 27, nisam niti jednog trenutka pomislila da nesto moze biti kako ne treba, sada od brige ziva nisam.
    Pila sam Seroxat prvih 5 tjedana trudnoce dok nisam znala za trudnocu, u 2. tjednu imala RTG snimanje zuba uz stavljanje amalgamskih plombi, u 6. tjednu zdrmao me neki virus temperatura i drhtavica , jedan dan je trajalo, no brine me da nije od macke kucnog ljubimca. Folnu kiselinu pocela sam piti tek od 5. tjedna itd...itd.... Uglavnom ne samo da ne mogu uzivati u trudnoci, vec ne mogu normalno zivjeti od raznoraznih misli, sta ako se dogodi ovo ili ono...
    Svaka pomoc mi je dobrodosla, hvala unapred

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Akinom jesi bila na kojem pregledu? Ultrazvuku? Kombiniranom probiru s 12 tjedana?
    Svi smo u većem ili manjem strahu, ja sam mirna 3-4 dana poslije pregleda i onda opet počnem brinuti do sljedećeg [emoji4]

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Akinom , opusti se realno gledajuci rtg.si imala u 2tt kad jos niti nisi trudna bez obzira sto se i to ubraja.Folnu sam i ja pila tek od kad sam saznala da sam trudna kako u prvoj trudnoci, tako i sada i sve je bilo uredu.Sto se tice macke, ne vjerujem da je od nje mislim uvijek mozes trazit dr. da ides na testiranje toksoplazmoze jer si bila ili jesi u kontaktu sa mackom.Vidis da sada vladaju neke cudne viroze, puno nas trudnica je bilo bolesno.Jesi rekla to sve dr.? Sta kaze? Jesi isla na kombinirani ili sl.? Gle vjerujem da nesto je vec bi se tijelo izborilo samo, mislim da bi te dr. vise umirio od nas

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja bih otisla na kombinirani ina anomaly.

Inace, posteljica mi nije nusko. Ne. Imam placentu previju i to totalis. Saznala sam danas nakon sto sam se probudila u lokvi razrijedene krvi. Vodenjak ne pusta, odradula sam ukupno 4h ctg-a, ekg i anesteziologa. Cekam presudu kad cu na cr. Kak je nezgodna ta posteljica, beba je bila na restriktivnoj dijeti i malo je premala, ali je razvijena i smije se roditi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sadie...uh...bar znas na cemu si
    i ti i beba cete biti super
    i mene ceka carski, nije to nista strasno
    kolika je beba?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Joj Sadie, drzi se draga! Zelim ti da te sto prije daju na carski da ne brines, bit ce sve uredu.Blizu si termina

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Drzi se Sadie, dobro je, imaju plan, znas na cemu si i uskoro ces grliti i ljubiti mali smotuljak, samo na to misli

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sad smo 37+5 i mala ima 2400 a trebala bi biti 3100. Je manja, al i dalje je to ok za porod. Bar ce dobit jest kak spada.
    U neku ruku mi je lakse jer sam na sigurnom, a nadam se sutra saznati kad je cr jer sam odradila pripreme za operaciju.
    Ovaj tjedan sam narucena za TA kod dr-a koji me je 1.put porodio i mislim si ko zna ko ce me sad zapast i kad se on pojavi. Koja slucajnost i sreca.
    Jos malo pa cu upoznati ovu mrvicu koja stalno ronda po trbuhu.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sadie, drži nam se sa 37+5 si skoro pa u terminu i stvarno s te strane porod nije problem, pogotovo što zbog posteljice nije primala hrane koliko treba. Bit će sve u redu i kroz koji dan se mazite
    A što se tiče mjera i težine, to je sve tako i tako samo okvirno, mislim na ovo da bi trebala imati 3100g...sve to oni jako brzo nadoknade

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I da, zvala sam gin jer se danas vratila s go, pročitala joj nalaz i prepisala mi je sirup željeza, pa ću kombinirati s elevitom i mislim da će sad bit ok
    Pije li netko beta glukan? Mama mi ga sad ima priliku nabavit, al nisam istraživala jel ok za trudnice?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Inace curke, moje mucnine kao da mrvicu popustaju. 3 dana rigam samo jednom dnevno, muka mi je, ali manje. Ali zato! Ta-da! Zgaravica! Svaķi trenutak kada mi nije muka imam zgaravicu. Nju rijesi rennie, ali pola sata kasnije onda nastupi mucnina i povracanje nema izmedju. Pa kad mi je jednog dosta, predjem na drugo
    Iz nekog razloga, mislim da mi je pomogao linex. Uzela zbog stolice...i stvarno ga mogu povezati s manje povracanja. Toliko je manje da se od danas vraćam na elevit. I to cini se u zadnji tren jer sam pocela gubiti kosu skoro u pramenovima
    I ajme kako mi se jede fina hrana. Ali ono, gurmanska. Mastam o bifteku, fuzima, tartufima, brudetu, ledenoj kavi s kokosovim mlijekom...svasta nesto

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ka od zgarvice kasljem. Dok uspavljujem dijete. Imam mucnine i povrca mi se. Jednjak me boli koliko je izgorio od kiseline. I tako u obje trudnoce.
    Al kad rodis nestat ce zgravica kao da ju nisi ni imala.

A ja danas planirala raskitit i razmontotati bor, promijenit posteljinu, oprat 2 masine vesa, otic u Bipu, DM i ducan... Pojma nisam imala di mi je posteljica.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sadie - bude muz ti mazi trbuh i cekaj bebicu, dm nece pobjec

A ja i inace imam problema sa zelucem - 10 godina svaki mjesec po 20 ketonala od 100 u 5 dana=skuren zeludac. Tak da mi je poznata. Jedino sto inace pijem po 5-7 dana peptorane i prodje pa sam mirna dulje vrijeme, sad ih koliko vidim po uputama ne bi trebala piti. Kad imam zgaravicu, bar mogu piti vode koliko zelim bez da ju izrigam-to je prednost
    Znala sam da se ne smijem hvalit ne-riganjem, usred pisanja sam morala napravit pauzu za izbacivanje pred-rucka
    Da, zaboravila sam...vagina mi je uzas iziritirana. Cesto wc pa brisanje pa utrici koji mi ne djeluju naj na kozu, a sva sam neka uzas isusena. Crveno i pece. Sad sam se rijesila dnevnih pa mijenjam gacice 2x dnevno jer mi je konstantno mokro. Imate kakav savjet?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sejla kada sam gledala sebi za beta glukan sam procitala na par mjesta da se ne preporuca u trudnoci.
    Sadie, zbilja nemas brige, sada si na sigurnom, sve ce bit ok

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Sybila ja sam se u nekoliko navrata pokušala riješiti dnevnih uložaka ali nisam uspjela. Jos uvijek sam na utrogestanima (skoro 20tt) i ne mogu. Jedno vrijeme sam mijenjala gaćice 3-4 puta dnevno ali ni tad nisam uspjela da mi ne budu mokre.
    Znam da dnevni ulošci nisu neka sreća ali eto ja nisam našla bolje rješenje.
    Sadie kažu da je puni termin kad prođeš 37tt tako da nemas brige, beba je malo manja ali brzo će ona to nadoknaditi
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 16.01.2017. at 16:21

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Sybila ja sam se u nekoliko navrata pokušala riješiti dnevnih uložaka ali nisam uspjela. Jos uvijek sam na utrogestanima (skoro 20tt) i ne mogu. Jedno vrijeme sam mijenjala gaćice 3-4 puta dnevno ali ni tad nisam uspjela da mi ne budu mokre.
    Znam da dnevni ulošci nisu neka sreća ali eto ja nisam našla bolje rješenje.
    Sadie kažu da je puni termin kad prođeš 37tt tako da nemas brige, beba je malo manja ali brzo će ona to nadoknaditi
    Ma ja ih inace nosim, sad sam ih maknula zbog iritacije. Ne idem nikud pa mi nije toliki problem sto su mokre, nego sto sam iziritirana toliko

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sadie pa kako to nisu prije vidjeli?
    da te utjesim, moja prva cura, rodjena je carskim rezom nakon puknuca vodenjaka, sa svega 2.660g i 44cm
    na okruglo 38 tt
    savrsena
    kazu da je mozda manja jer je bila na zadak

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Draga Sadie, zelim ti da budes jaka i vjerujem da ce sve biti ok.

drage Gabi25 i Petticoat hvala na rijecima podrske. Mene su zapravo najvise i uznemirile rijeci mog ginekologa koji mi je rekao da to sto sam pila seroxat moze uzrokovati anomalije u krvozilnom sustavu dijeteta. Sanse su kaze za to oko 2% ali onom kome se dogodi je 100%, zar ne? Predlozio mi je i prekid trudnoce zbog toga. E od tada mira nemam.
    Radila sam ja i ultrazvuk i kombinirani i geneticki test i sve je u redu, no dr kaze da se eventualne anomalije ne mogu otkriti niti kakvim pregledima, mozda tek u 7. mjesecu trudnoce ili po rodjenju ili cak 5 godina nakon rodjenja dijeteta. Ja i jesam anksiozna osoba , ta nisam bez razloga pila seroxat, ali od ovog svega zbilja sam utucena.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Akinom prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Sadie, zelim ti da budes jaka i vjerujem da ce sve biti ok.

drage Gabi25 i Petticoat hvala na rijecima podrske. Mene su zapravo najvise i uznemirile rijeci mog ginekologa koji mi je rekao da to sto sam pila seroxat moze uzrokovati anomalije u krvozilnom sustavu dijeteta. Sanse su kaze za to oko 2% ali onom kome se dogodi je 100%, zar ne? Predlozio mi je i prekid trudnoce zbog toga. E od tada mira nemam.
    Radila sam ja i ultrazvuk i kombinirani i geneticki test i sve je u redu, no dr kaze da se eventualne anomalije ne mogu otkriti niti kakvim pregledima, mozda tek u 7. mjesecu trudnoce ili po rodjenju ili cak 5 godina nakon rodjenja dijeteta. Ja i jesam anksiozna osoba , ta nisam bez razloga pila seroxat, ali od ovog svega zbilja sam utucena.
    Uzv djetetovog srca se radi od 16 tjedna pa nadalje. Radi se na rebru, djecjoj kardiologiji i zove se fetalna ehokardiografija.
    Reci ginekologu da ti da uputnicu za to umjesto da nagada bez konkretnih prijedloga.
    Vrlo neozbiljno od njega da ti to nije predlozio.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.01.2017. at 09:39

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Petticoat prvotno napisa Vidi poruku
    Sejla kada sam gledala sebi za beta glukan sam procitala na par mjesta da se ne preporuca u trudnoci.
    Sadie, zbilja nemas brige, sada si na sigurnom, sve ce bit ok

Hvala, nastavit ću samo s vitaminima i sirupom željeza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •