Hvala Petti

Meni je taj dio s nepovezivanjem samo dodatak na lijepu skupinu drugih problema...nezainteresirana sam i da se ustanem i otusiram, zaravnjena totalno, izolirala se, ne moze covjek niti ocekivati nesto posebno. I onda jos s obzirom da su tu nakon IVF-a, dakle ulozili smo u to puno i trudili se...postavila sam si letvicu za srecu ful visoko. Mislim, eno gore mog upisa oko jucerasnjeg udarca, sretna sam ja kad ih osjetim. Ali bas stalno i da ispunim neku ocekivanu mjeru...ne.
Znas kaj me ubija? SVI mi govore i pitaju "Moras im pricat, jel im pricas?" Zene pricaju s vlastitim trbuhom u mojoj glavi i izjavama drugih valjda 24h/dan, a ja to ne mogu. Ne mogu, osjecam se ko kreten dok sjedim na kaucu i pricam s vlastitim trbuhom. Sta da kazem? Vani sija sunce? Pa moras im pustat glazbu, pa moras im citat, pa moras pricat, pa moras jest ovo, ne smijes ovo, o je...te! Mislim da sam dosla do ispunjenja svojih kapaciteta. Definitivno se osjecam ko nemajka

osim vas koje zamaram definitivno predugim postovima [emoji38] nemam nekog primjera u okolini da mi kaze jel jesam fakat nemajka ili netko pretjeruje. Zato gnjavim