Stranica 487 od 581 PrviPrvi ... 387437477485486487488489497537 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 24,301 do 24,350 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pina vjeruj da će sve biti OK. Mora. Sve su to mali borci koji dobiju i nemoguće bitke.
    Mene ostavljaju u bolnici opet. Po svemu sudeći nije urinoinfekt jer je nalaz urina uredan, ali su u krvi povišeni leukociti na 11, a CRP je skoro 22 i to ih brine. U svakom slučaju ujutro ćemo raditi urinokulturu i ne gine mi opet antibiotik.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav trudnicama <3
    Ja sam u cetvrtak narucena za pregled u 9tt. Vec par dana nemam crvenih niti smedjih iscjedaka i muka mi je za poludit, pa pretpostavljam da su obje ili bar jedna bebica u redu.
    Pina, zao mi je zbog jednog blizeka , i meni se cini da se gubitak desio dovoljno rano da ne izazove komplikacije, nadam se da ne zvucim grubo...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pina, ja sam imala takvu situaciju..
    Blizanacka trudnoca nakon IVF-a , jedan se prestao razvijati u 8tt i plus hematom..
    Cesto sam krvarila,posljednje krvarenje je bilo u 15tt. Ja sam strogo mirovala samo dizanje na wc doslovno..
    Ugl, taj drugi odumrli zametak se apsorbirao i sve ok zavrsilo..trudnoca nakon tog 15 tt skroz uredna..
    Rodila zdravog djecaka tocno u terminu..

Zelim ti svu srecu i samo strpljivo do kraja i bude sve ok..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imam poznanicu koja je izgubila jednog blizanca isto oko 8tt, bez ikakvih daljnih problema u trudnoći. Valjda se apsorbirao, nije imala ni krvarenje ni ništa drugo.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger, vidim te tamo na temi o kilama, znaci jos ste 2u1? sad kad preneses!

Ja sutra stajem na vagu, danas se najela prije jutarnjeg vaganja pa sam preskocila ali trbuh mi naocigled raste, bas ga i ja kuzim. A i oni se nekako okrecu unutra pa je jedan dan ispupceniji, a drugi siri. Izludjuju mi muza jer su najaktivniji kad je on ili na poslu, ili taman ode na wc ili 5 min nakon sto zaspe pa nikako da osjeti kak udaraju.

Biska, sretno sutra na pregledu!

Mene ceka ogtt 21.4....bljak. grozim ga se. Prvo sam mislila ici 19., ali onda sam odlucila dat si ipak jos dva dana razmaka od uskrsa

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila izgleda da bih na kraju i mogla...
    kontrakcije su zanemarive i bezbolne, a dr danas na pregledu kaze da je cerviks visoko i zatvoren
    ono, nista ne ukazuje da bi moglo skoro...
    ma, samo nek je ona dobro, ostalo ce nekako ici...mada, nije mi bas bilo drago kad je rekla da se mogla malo vise spustiti i cerviks omeksati...hm, hm...
    al dobro, vidjet ce sto ce mi reci u rodilistu sljedeci tjedan...

za ogtt - ponesi si limuna pa si iscijedi malo
    tako su meni zadnji put i mogu ti reci da je bilo podnosljivije

Pina zao mi je
    al vjerujem da ce druga bebica biti dobro

simptomi na pocetku t - gotovo isti kao i kod pms-a
    ako nema jakih grceva popracenih krvarenjem, u pravilu nema ni razloga za zabrinutost...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ehhhh, taman sam se poveselila da nema nikakvih brljavljenja vec par dana, i evo sad otisla na wc, namucila se da nesto obavim i eto opet krvi na papiru
    Bemti, to sad traje vec 10-ak dana bez nadjenog uzroka, nema hematoma, nema niceg... Joooj, tko zna sto ce taj uzv sutra pokazati, nikako doci na zelenu granu!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger, ma bude se to vec spustilo/omeksalo, valjda joj je lijepo unutra pa se ne da van jos kad ides na pregled?
    Cula sam to za limun, planiram si uzeti, hvala

Biska - jel pijes magnezij? Bilo bi mozda dobro da pijes ili pojacas dozu ako ga vec pijes (u dogovoru s dr.), da se ne naprezes na wcu, to u principu nije bas naj. Najvjerojatnije ti pukne neka kapilarica od naprezanja.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tnx Sybila, kupujem ga vec danas. Koji magnezij ti koristis?
    Ma jasno mi je to za naprezanje, ali ako malo ne "pomognem", to sve samo stoji i nikud ne mrda!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Znam, da, ja radije cak sacekam dan-dva i najedem se jabuka (kod mene su jabuke zlatne za to) nego da "pomazem"
    Na samom pocetku sam koristila Biolectru u prahu s okusom narance (imas i limun), ona je super. Uzmi jednu na dan, ja bila na dvije zbog kontrakcija. Sad sam na Natural wealth 500 i kuzim da je losiji, ali nije mi pasao okus Biolectre vise. Ili nju ili uzmes od Solgara (mislim da je Solgar, uvijek zaboravim ime) citratni - skup, ali najkvalitetniji.
    Prije nego krenes s tim mozda da probas cak samo s donatom mg? Casa-dvije dnevno bi mogle pomoci. Razmisli, vidi, pa metodom pokusaja i pogreske

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma vise od jabuke dnevno mi rasturi zeludac, probat cu s Donatom ili ovim kemijama i nema vise "pomaganja"...kme
    Ja sam luda ako wc ne obavim svaki dan, to je neka obiteljska crta, svi smo ko grlice, mozemo i po par puta dnevno

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ma jabuke su mislim specificne za mene, ne smijem ih jesti u javnosti
    Morat ces prihvatiti da mozda nece bas svaki dan tijekom trudnoce, pogotovo kad beba naraste, ali vratit ce se na staro kasnije
    Jel prestala krv?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Presla u smedjarenje i smanjilo se to sad. Ocito sam prestrastveno pomagala, ma da je bar tako, ici cu jednom tjedno ako treba!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sybila ne znam jesu li ti dali upute za ogtt ali evo bolničkih- dan prije ne jesti ni ne piti ništa iza 18h osim obične vode. Ima ovdje hrpa cura sa gestacijskim dijabetesom jer to nisu znale pa se najele večer prije svega i onda im šećer na tašte bio 5.1 ili 5.2 sto je granično ali dovoljno da ti prikače dijagnozu koje se onda ne možeš riješiti

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Sybila ne znam jesu li ti dali upute za ogtt ali evo bolničkih- dan prije ne jesti ni ne piti ništa iza 18h osim obične vode. Ima ovdje hrpa cura sa gestacijskim dijabetesom jer to nisu znale pa se najele večer prije svega i onda im šećer na tašte bio 5.1 ili 5.2 sto je granično ali dovoljno da ti prikače dijagnozu koje se onda ne možeš riješiti
    Rekla mi je frendica, ali mislim da je spomenula ponoc. Hvala ti!

Biska - ocito je do toga, sad bar znas.
    Posljednje uređivanje od Sybila : 05.04.2017. at 14:49

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

@milasova da li si mirovala zbog hematoma ili tog umrlog blizica? Jer je meni dr rekao mirovanje, ne nuzno lezanje, moze setnjica i tako...
    Kada se taj apsorbovao? Da li se to vidi na UZV kada je prosla opasnost za ovog zdravog blizanceka

Cure drage, hvala na podrsci-znaci mi

Jos pitanje: koliko cesto uzv nije stetan? Moj ginic me narucio za 3 t, no razmisljam da jos nekamo odem unutar ta 3tj?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

UZV nije štetan. Nema nastavka te rečenice Oko (pre)čestog vaginalnog pregleda se već možemo razgovarati.
    Jel bi išla zato što ti je dugo čekati ili zato što želiš da te još netko vidi? Razumijem da te strah, da ti je dugo za čekati i znam da te muči anksioznost i sve skupa, ali ja bih na tvom mjestu ipak probala sačekati. Ne zbog straha od UZV-a, nego zato što ćeš se lako uplesti u klupko stalnog odlaska na pretrage i straha, a realno ti taj UZV neće utjecati na bilo kakav ishod situacije. A ishod će biti dobar, nema razloga da ne bude, to što ti se dogodilo je nažalost relativno česta pojava u tako ranim stadijima i ne ukazuje da će biti kakvih problema. Naravno, to je tvoja odluka i ako ti razina stresa bude stvarno tako velika da ne možeš čekati, bolje da odeš. Kažem samo što bih ja napravila. U međuvremenu, kao sve ovdje, možeš doći šiziti da kad će taj sljedeći UZV
    Bude sve ok, znam da je teško čekati, ali prihvati da si trudna, da imaš jedno srčeko na koje moraš paziti, papaj zdravo, pij puno vode, kreći se pomalo i za tri tjedna ćeš biti izvan prvog tromjesečja, sve bude puno lakše.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj, to sa dijagnozom GD za vrijednost 5.1, 5.2 na taste je meni suludo
    a to su mi rekli i mojih dvoje ginekologa i dr.op.prakse
    u labosu su mi rekli da, osim hrane, neispavanost, umor i fizicka aktivnost imaju utjecaja na tu prvu vrijednost
    ja dosla neispavana, al su trazili da sjedim bar 20-tak minuta prije prvog vadjenja
    bilo je 5.1 i moji ginici su odmahnuli rukom
    kontrolni ogtt je bio ispod toga i svaki guk pri redovnom vadjenju krvi je bio 4,8

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    UZV nije štetan.
    To nitko nije dokazao.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A kome se čita, ima more stranica https://www.google.hr/search?q=%C5%A...NvGv8wf8zrjoBg

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

opet se ja pohvalila da nemam kontrakcija kad ono
    kontrakcije i menstrualni bolovi
    al dobro, danas sam stvarno bila preaktivna...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

I onda meni kažeš da mirujem
    Lezi sad!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

al ja sam skoro u terminu
    ma, da i danas rodim, nema frke
    a ti, draga moja, imas jos puuuno

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

A dobro sad, nećemo cjepidlačiti

Skužila sam da to puno do kraja i nije baš tako puno. Zapravo, još malo. Ja si računam nekih 37tt. Daklem...još 14...tri mjeseca i sitno leti mi ovo vrijeme nevjerojatno.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

oooooo daaaa
    tak sam si ja cijelo vrijeme mislila...ima jos, ima jos...kad ono - tu smo!!!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je isto ova trudnoća preletjela, kao da sam prije par tjedana ugledala plus
    Nego, jučer sam bila kod pedijatrice, nešt rješavala mališanu za odgodu,
    i došle na temu moje trudnoće, ja velim daje beba zasad na zadak (znam znam 32tt stigne se još okrenuti),
    ali rekla mi je da svakak idem na CR, i svi medicinari koje znam, svi preporučaju Cr..
    Tak da ako se ne okrene nebudem nit pokušavala drugačije...
    Onda imam još opciju usput dogovoriti i podvezivanje jajovoda, pa smo i to odmah riješili, tak da opcija CR niej loša...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cheerilee stigne se jos okrenuti, to znas
    inace, ja sam svoju prvu rodila carskim, jer je bila na zadak
    ali neki kosi zadak, vaginalni i nije bio opcija, nisu mi ni spomenuli
    i znam da se na zadak moze najnormalnije vaginalno roditi, ali ja ne bih, nema sanse
    pogtovo, jer ja imam samo curke, a sve zene iz muzeve obitelji imaju...paaa...malo vece glave
    tako da s takvom genetikom ne bih nikako riskirala

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Je je znam da stigne,
    al velim do razgovora s pedijatricom nisam ni razmišljala o Cr..
    Al pošto imamo dijete s autizmom, rekla je ni najmanje nam sad netrebaju neke komplikacije koje nosi porod na zadak,
    većinom je sve ok ali ima i nekih specifičnih posljedica tak da ako već mogu birati onda svakak biram Cr..

Nije baš da sam oduševljena, jer su mi porodi bili prekrasni, skoro pa bezbolni, trajali kraće od sat vremena od prvog truda, ma milina...
    A odmah bi napravila i sterilizaciju, to smo ionako planirali...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 05.04.2017. at 20:30

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    To nitko nije dokazao.
    Vjerujem da postoje argumenti i za i protiv, no meni je moj ginekolog (kos) rekao da nisu stetni ultrazvuci uopce..da dosta zena u rizicnim trudnocama ima uzv i dva puta dnevno.. e sad, ono sto sam cula u petrovoj od dr je da ono sto steti je color doppler koji neki dr pale a koji se u ranoj trudnoci ne bi smjeli paliti na uzv. Takoder je istina da precesti vaginalni pregled moze stetiti zbog mogucnosti preranog otvaranja..ali prema svemu sto sam ispitivala obican uzv (preko trbuha) ne moze nastetiti. Ali svakako, ne mora biti niti da smo ja ili moj dr u pravu..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cheerilee, znam da nisi odusevljena, pogotovo jer si imala takve porode
    al nije ni carski kraj svijeta
    ja sam se od svog carskog puuuuuno brze oporavila nego nakon prvog vaginalnog, na kojem su izmrcvarili i mene u bebu

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger, sanjala sam te - da si napisala da ides u rodiliste jer je krenulo eto, rodila si sinoc u mom snu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila
    i, kak je bilo?
    svi me nesto tjeraju da idem sto prije, a meni se jos ne ide...cini se ni njoj

joj, sinoc sam imala bas grdu noc
    tesko sam dolazila do zraka, nisam se mogla namjestiti, pola noci provela u boravku
    mm naravno nije ni skuzio mogu ja i roditi pored njega...
    ujutro sam ga samo sprasila iz sobe da ide spremati djecu za skolu i vrtic
    ljudi moji, koji kaos! ne znam kak ce to izgledati dok ja budem u rodilistu

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Haha, Ginger, ja se brinem kak će se MM uspjeti organizirati s njim jednim dok ja budem u rodilištu, a tvoj ih mora 3 hendlati
    Ja danas 28 tt i napokon od ovog tjedna ne radim, uživancija...
    Cure u finalu, želim brz i bezbolan porod!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Eto mene s kontrole, sve je ok
    Malci uživaju, rastu ko gljive i briga njih što im mama paničari za svaku sitnicu.

Sybila, i među mojima je 4 dana razlika. Alieni moji mali

Jedan je dosta nisko, blizu grlića maternice i vjerojatno zato brljavim povremeno.

Kupila sam Donat i od sada pa nadalje nek se crijeva sama snalaze, ja im više pomagati neću

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger - bilo je tak da su krenule kontrakcije i onda op! pravi trudovi pa si usred noci krenula u bolnicu i znam da si rodila, ali ne znam detalje
    Sto se muza tice - bit ce kaos, samo se nemoj obazirati na njega, svi ce iz kaosa izaci sa svim rukama, nogama i ocima na broju, to je najbitnije sto ne vidis, ne znas i nemoj pokusavati saznati, bit će ti lakse.
    Znas kako je mm neki dan stavio prati bocu od paradajza u sudjericu? Polegao ju je!

Zenii, uzivaj sad!
    Biska- ma glavno da su oni super, njih u trbuhu ni najmanje nije briga za nas vani

Nego zemske...ja vec tri mjeseca umiiiirem za lubenicom i kukam i molim mm da ju negdje pronadje...ovaj tjedan stigle prve lubenice u trgovine! Bogtepita odakle, ali ima ih!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ujutro sam ga samo sprasila iz sobe da ide spremati djecu za skolu i vrtic
    ljudi moji, koji kaos! ne znam kak ce to izgledati dok ja budem u rodilistu
    I kod mene iste brige,
    ne tolko za školarce kolko me najmlađi brine, kak bude bez mene...
    To mi je baš koma..
    Sve sam mislila ak budemu bolnici tri dana, budu preživjeli, ali ako bude ipak CR onda mi ne gine jedno pet dana minimlano ili???)

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    G
    Nego zemske...ja vec tri mjeseca umiiiirem za lubenicom i kukam i molim mm da ju negdje pronadje...ovaj tjedan stigle prve lubenice u trgovine! Bogtepita odakle, ali ima ih!
    Tak sam ja s nektarinama i breskvama,
    tim više jer se svaki dan vozik kraj ogromnog prekrano prascvalog voćnjaka s breskvama...
    Jedva čekam

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam danas do Lidla navratila nakon pregleda i namirisala jagode maltene na drugom kraju ducana. Mislim, uvoz su, ali mirisu kao da su jutros ubrane.
    Bas se sad psihicki spremam za degustaciju, nadam se da nece biti neugodnih posljedica

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Lidl mi jedini ima ok jagode, sve sam centre prosla. Jos sam se iznenadila kak su iznutra bijele, a bile su fine slatke, drugdje crvene a unutra samo voda.
    Uzasno mi je ovo razdoblje izmedju voca koje traje vec mj dana jedva cekam da krenu nase jagode, lubenice, dinje, breskve...ma joj.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jagode su odlične, osobito za prve ovosezonske!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sybila ma ne obazirem se...postigla sam novu zen razinu
    a inace sam zivac...
    nek se snalaze

Cheerilee i ja bih radije vaginalac, al kazem ti, nije carski kraj svijeta...
    inace, dan carskog je 0-ti dan, a 5. ides doma
    i ako zavrsis na carskom, trazi lijekove protiv bolova cim pocnes nesto osjecati, nemoj cekati da pocne boliti
    jer moze biti gadno, a sami ti obicno ne nude
    meni je to bio najbolji savjet koji sam ovdje dobila

vice - jooooj, i ja ga jedva cekam
    kupila sam te jagode iz lidla curama za probu, bas me zanima
    ak im budu valjale idem po jos

biska super za bebice!
    Zeni, uzivaj sad!

Vlatk@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pozdrav cure! Rekla sam da u drugoj trudnoci necu citat forum, i opcenito ic na internet googlat sve i svasta, al badave mi.
    Sad sam 22 tjedna, i od sinoc mala toliko lupa da vec mislim dal je to ok. Naravno, kad ne lupa opet nije dobro :/
    Na pregledu proslog tjedna je bilo sve ok, ja zatvorena (i prva je rodjena na CR jer se nisam uopce otvorila, nakon 9-mjesecnog fantaziranja kako se otvaram), beba je bila glavom dole. Sad mi se cini da se okrenula jer ju uglavnom osjetim kao i inace, i onda odjednom sut kao da me netko nozem ubode u mjehur. Bas imam osjecaj kao da netko unutra ima sat kick-boxa. To je ok, jelda?
    Ne sjecam se vise kako je bilo u prvoj trudnoci, vjerojatno isto tako, al sam za svaki strec isla na uzv, a sad mi malo glupo.
    Znaci ne boli me konstantno, samo kad opizdi po mjehuru. A to je dosta cesto sinoc i danas. Nemam krvarenja, nis, sve ok. Osim mojih zivaca

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sve je to ok. Ja dobivam u mjehur i glavom i nogama, kako god da se pozicioniraju, nekad zna biti tako jako da me zaboli, a nekad mi je samo jako bitno da vrlo vrlo brzo odem na wc
    Pisala sam par stranica ranije da sam dobivala u cerviks, ko da ce svaki cas izletit van
    Dok ne pece pri mokrenju i sl, da mozes posumnjati na neku upalu mjehura, alles gut.

Mene su dvije noci zaredom drzali budnom udarcima, pa sam mislila da nekaj ne valja. Sinoc sam prespavala i nisu me budili, pa sam opet mislila da nesto ne valja mislim da smo sve iste i u istom sosu.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure da vas pitam koliko ste puta isle na uzv do 12.tt?
    Nije bitno jer zbog svoje panike i znatizelje ili je bio redovan uzv.....
    Ja sam na 1.uzv 6+0tt,a sljedeci mi je zakazan 28.4
    To mi je tako daleko.....

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ja sam isla ovako: 5+5, 6+5 - bolnica, MPO dr.; 8+3 soc.gin, 12+4 kombinirani, 13+3 soc.gin. S tim da je soc.racunao da ce me na komb.naruciti izmedju 11 i 12 tt pa je zato pregled kod njega bio u 13tt, inace bi me on naručio tad, malo ranije.
    To ti je ok razmak, ne brini, znam da izgleda daleko, pogotovo tako rano, ali nije. Ali skroz te razumijem, ja sam skoro svisnula od iscekivanja u ovom periodu od 8 do 12tt.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u ovoj trudnoci u 8tt i 12tt, a tako nekako i u prosloj (trecoj po redu)
    u prve dvije cesto, jer je bilo puno krvarenja i komplikacija

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure, upadam u temu kao padobranac. U 32. tj.trudnoce sam. Jucer bila na uzv-sve super. No pri povratku s pregleda cijeli ostatak dana provela sam u intenzivnom povracanju. Pokupila sam virozu.
    Prilikom povracanja, toliko me jako bolio trbuh i pojavljivali su se bolovi u ledjima-pretpostavljam od naprezanja.
    Danas vise nisam povracala, ali imam strasne bolove u rukama, ledjima, vratu... a ono sto me najvise brine neki pritisak u prsima. Je li taj pritisak posljedica povracanja?
    Tlak mi je 110/70. Obicno mi bude 120/80, nekad i 110/70. Znaci,normalan je. Brinu me otkucaji srca koji su oko 95-98.
    Kuzi li se koja od vas?
    Bebu cijelo vrijeme normalno osjecam.
    Ne znam bi li na hitnu. No, s obzirom da bolove osjecam po cijelom tijelu, mislim da je sa srcem sve ok.
    Unaprijed hvala na odgovoru!
    Bas sam se nesto isprepadala. Slomila me ova dva dana.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne znam, al ako si zabrinuta odi na hitnu
    ja sam imala crijevnu virozu, osjecala se totalno strgano, odlezala par dana i to je bilo to
    nisam nikud isla
    znala sam da je viroza u pitanju, imali su je i ukucani

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma i moji su ju svi imali. Danas sam vec i normalno jela i sve je ok osim tih bolova po cijelom tijelu i pritiska u grudnom kosu. Mislim da je do toga sto sam doslovno 24h prespavala pa sam sva zalezana.
    Ali sutra cu otici, imas pravo, ako ne prestane.
    Samo me zanimalo jesu li ovi otkucaji ok, ali sam naknadno procitala da su u trudnoci poviseni.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Na pocetku t, oko 7tt, me jako uplasila bol u prsima, bas sam imala osjecaj da me srce boli i kao da mi netko sjedi na prsima. Imala sam enterovirozu, "srce" je boljelo od zeludca i popustilo je kroz dva-tri dana.
    Iako je pritisak u prsima inace alarm u trudnoci, pa zato trebas pratitit tlak i disanje, bol u tom podrucju nakon povracanja, tijekom viroze je sasvim ocekivana. Pij dosta tekucine, puls skace od dehidracije, iako nije previsok. Ako ne popusti sutra, odi na hitnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •