Ajme
biska sto je tebe iznapadalo s tim hemicima, nadam se da je sada bolje!? Kako su tebi kili isli s duplicima? Ja sam vec na +11 (24 tt)

Do kraja cu ce kotrljat kao bacva
I meni je iscjedak cijelo vrijeme nakon utrica, ali ginekologica mi je na zadnjem pregledu pogledala pod mikroskop i kaze da je sve ok. Nemam nikakve druge simptome, ali sam stalno s dnevnim uloscima.
Bradavice, u drugom tromjesecu su me uzasno svrbile, ja mazem stomak i prsa s Bio Oil-om i za sada je ok sto se tice svrbeza.
Sto se tice poroda, doktor koji me vodi u bolnici mi je vec najavio hospitalizaciju u 36tt te carski do 38tt (kaze on meni, osim ako vi nemate drugacijih zelja

) Prvi porod, 10 sati trudova, beba od 2400 gr zapela i nakon toga hitni carski...nesto me bas ne vuce prirodni porod s blizancima
Jucer sam prvi dan ostala kuci odmarati, umjesto na radno mjesto, bas osjecam kako mi se stanje rapidno "pogorsava". Sad ne znam je li od ovog ludog vremena (jucer je bas bio uzasno tezak dan) ili moram postat svjesna da su blizanci i moram povuc kocnicu.
Imala sam grceve u stomaku i nisu bili jaki, ali me prepalo. Moram do doktorice da vidim hoce li mi propisat normabel ili slicno.