Stranica 528 od 581 PrviPrvi ... 28428478518526527528529530538578 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 26,351 do 26,400 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Uh obavezno mirovati..brze ce ti proci jer je za njih i bolje da imaju sto manje cirkulacije. Ja sam tjedan dana lezala bez prestanka malo na jednom malo na drugom boku.. bilo je bas jako tesko jer me kukovi bole od toliko lezanja al bolje ih je sto manje iritirati..zao mi je da ti je tako, moji su bili bas isti takvi, jedan veliki i hrpaa malih-uzas. I nemoj odgadati odlazak na wc koliko god te boli jer je onda pritisak na njih veci pa se dodatno upale..to mi je bila najveca greska.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Dobra stvar je u svemu tome sto mi se od toliko mirovanja cerviks jos produzio, i u petak je bio prvi pregled u ovih 8mj da sam skroz zatvorena. Pa eto, to me malo razveselilo. Ali mi je bilo jako neugodno na pregledu :/

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lasica, super za cerviks! Za svako zlo ipak neko dobro.
    Ja jos cekam svoje dobro :D

Nocas sam na hitnoj kirurgiji zavrsila, hemic je nateknuo do epskih razmjera, poljubicastio i neopisivo bolio

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Uglavnom, rezbarili su me sinoc i opet jutros, istiskivali krv koja se nakupila u hemoroidu. Nadam se da ce se sada to smiriti.
    S vedrije strane, nakon sto mi je ukupno desetak ljudi kopalo po guzici mogu reci da se osjecam nesto spremnija za porod, klistir i ine radosti.
    Kad je frka i panika zaista nestane bilo kakva neugoda

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ajoj, baš mi je žao. Nadam se da će te sad prestati mučiti

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

biska, za oblacniju stranu a za vedriju

Uh...nisam znala da hemoroidi znaju biti tako zeznuti.
    Nadam se da ce ti se stanje sad smiriti.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ajme biska! Dobro da si otisla? Jel jako bolilo to sto su ti radili? Jesi dobila sta za bolove? Hehe super mi je ovo sto za porod kazes Koji si ti sad ono tjedan? Ja se bas bojim poroda.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dali su mi malo lokalnog anestetika injekcijom. Ni to nije bilo cvijece
    U tom trenutku kad rezbare ne boli jako ali sve se nadoknadi kad popusti anestetik
    Sad sam u 30 tt i ja strahujem od poroda osobito jer ih treba dvoje roditi. Bojim se boli al mi je najveci strah da ce porod dugo trajati i da ce nesto poci po zlu s drugim bebekom.
    6.9. mi je kontrola pa cu vidjeti s dr kak on razmislja. Iskreno, osobno sam najsklonija carskom jer mi se cini da ce tako malci biti najsigurniji, a ja cu se vec nekako skrpati.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ajooj, neka sada ce krenuti na bolje! Aha ti imas dvije bebice A gdje planiras roditi? Cula sam za dr hafnera na sv duhu da blizanacke trudnoce najcesce salje na carski. Al mislim da svakom dr mozes reci da te jako strah toga i da bi mogao uvaziti zelje s obzirom na blizance.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Na Merkuru cu roditi. Ja cu svakako popricati s dr koji me vodi, pa cemo vidjeti sto on misli. Imam povjerenje u njega pa mi je zbog toga ipak lakse kojim god putem krenuli.

Ti si prvi vrhu liste, jel tako? Sto tebe najvise plasi vezano uz porod?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da mamicaaa... sve sam blize. Najvise me id svega strah (ovo sto si i ti napisala) da se nesto ne zakomplicira pa da bebi nesto ne bude. Ne znam, da se ne zaglavi ili nesto takvo. A drugo me je strah boli jer ne smijem zbog heparina dobiti epiduralnu.. uf! Kako ce to brzo doci! Al cekaj, pa i tebi je uskoro termin ako su blizanci. Zar nije da je u blizanackoj trudnoci termin uvijek nekih 3 tjedna ranije?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Je, termin za blizanacku je 37 tjedan al ja si nekako mantram da cu imati jos bar mjesec dana fore, nisam si jos ni torbu za bolnicu spakirala na uzasavanje mm
    U koju ces ti bolnicu, Sv. Duh?

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Biska, i ja ću roditi na Merkuru, kod kojeg si dr?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Haha ma dobro, ima jos vremena.. al znaci da nam je termin tu negdje. Ja isto jos nemam sve u torbi :/
    Ja cu u petrovoj roditi. Iako imam jedno vjencanje sad za 2tj na cresu pa se nadam da necu roditi negdje u helikopteru na putu do rijeke

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    Biska, i ja ću roditi na Merkuru, kod kojeg si dr?
    Kod Dujica, a ti?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Haha ma dobro, ima jos vremena.. al znaci da nam je termin tu negdje. Ja isto jos nemam sve u torbi :/
    Ja cu u petrovoj roditi. Iako imam jedno vjencanje sad za 2tj na cresu pa se nadam da necu roditi negdje u helikopteru na putu do rijeke
    Ides jos na Cres, wow ma svaka cast!
    Ja sam ovih dana kalkulirala da li otici jos jednom do vikse koja je sat vremena od ZG, ali sve je palo u vodu s ovim novim problemima. Jedva se dogegam do wc-a

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam bila jednom kod njega, a kad je otišao na godišnji u šestom mjesecu, prešla sam k dr. Zmijanac. Sutra baš imam kontrolu i probat ću s njom razgovarati o porodu. Ja sam prvi put rodila hitnim carskim rezom, druga dva puta vaginalno tako da su sve opcije otvorene.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Biska kuma samna vjencanju pa moram! Al bojim se dosta! Al sta bude bude haha

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Za dr Zmijanac sam samo dobre rijeci cula. Moja soc ginicka mi je najvise preporucila upravo Dujica i Zmijanac.
    Moram reci da do sada nisam imala niti jedno lose iskustvo s doktorima i sestrama tamo, nadam se toplo da ce tako biti i na porodu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj lasica1234 prvotno napisa Vidi poruku
    Biska kuma samna vjencanju pa moram! Al bojim se dosta! Al sta bude bude haha
    Onda bome moras
    Kad sam se ja neckala ovo ljeto da li ljetovati na otoku rekla mi je frendica da se nemam kaj brinuti, da za trudnice salju helikopter, kao za cas si u bolnici i jos se imas priliku voziti u helikopteru

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kakav je normalan iscjedak u trudnoći?
    U petak navečer sam stavila zadnju vaginaletu Utrogestana, tako da nemam pojma kakav bi iscjedak trebao biti, jer su mi do sada curkali utrići
    Sinoć sam skužila da mi je iscjedak i dalje mliječno bijel + djelomično guuusto bijel, kao i pod utrićima, je li moguće da još utrići izlaze nakon 2-3 dana?
    Danas sam dala urin na urinokulturu, a dolje me od tog iscjetka (pretpostavljam) malo pecka.
    Za tjedan dana sam na kontroli.
    Kako je kod vas?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Da biska hahaha. To bi show bio.
    Optimist, meni je isto kod pauziranja od utrica 2, 3 dana curilo isto.. i iskreno isto ne znam sta bih rekla, jesu li to jos uvijek utrici bili ili obican iscjedak..ali ja bih rekla da su ostaci utrica.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Je li te ikad peckao taj iscjedak? Mene pecka po mokraćnoj cijevi…pa ne znam je li je možda on iritira (pogotovo ako je od zaostalih utrića) ili je ipak neka upalica...

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Kad ce biti nalaz uk gotov?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Rekli su za 3 dana.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure jel koga svrbe grudi?Mene zadnjih par dana bas svrbe ,neznam jel bi mogla s cim mazat.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Grudi ili bradavice/areole?

Meni su bradavice i areole suhe, znaju se ljuštiti. Pikiram si kupiti ulje koje ide baš za dojenje, gledala sam onaj Nippy uljni serum

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene svrbe. Uz bradavice. Bas sam se pitala sta je to. Jako svrbi i onda mi ostanu sitne tockice od cohanja. Mazem sa obicnom hidratantnom kremom.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja mazem cime i trbuh, biobazom i palmers maslacom. Odnedavno i lush plocicom therapy.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Probat cu onda i ja s tim,imam za trbuh od biobaze.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Je li te ikad peckao taj iscjedak? Mene pecka po mokraćnoj cijevi…pa ne znam je li je možda on iritira (pogotovo ako je od zaostalih utrića) ili je ipak neka upalica...
    Ne sjecam se da me je peckalo, osim kad gljivice imam (onda je jako slican iscjedak) i uz svrbez osjecam i pojacano peckanje tako kako si ti opisala.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisu gljivice, ne svrbi me, samo pecka. Cini mi secda se iscjedak smanjuje, mozda su to stvarno bili ostaci utrica
    I mene cice cesto zasvrbe.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mene je znalo peci od utrica, znaju oni iziritirati sluznicu

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Biska, koja si kolica izabrala? Moze u poruke. Htjela sam ti poslati ali ili ne mogu ili ne znam preko mobitela.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Marijaxy prvotno napisa Vidi poruku
    Biska, koja si kolica izabrala? Moze u poruke. Htjela sam ti poslati ali ili ne mogu ili ne znam preko mobitela.
    Ma mogu i tu, nije problem
    TFK twinner twist, uzeli rabljena preko njuskala s dosta dodataka. Nismo htjeli vlakic modele (iako curka koju znam ima Bebetto i jako je zadovoljna), a mm nije htio Peg Perego niti Maclaren jer imaju male gume pa ce se kao jako drndati i biti teza za upravljanje.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Optimist mene pecka unazad par dana i pripisujem to iscjedku. Danas bili na kontroli i sve je ok, gin kaže da ako ne prođe da mazem canestenom.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ti si prestala s utricima?
    Super da je sve u redu!
    Koliki je decko?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si prestala s utricima?
    Super da je sve u redu!
    Koliki je decko?
    Prešla na duphastone. Pošto imam pritisak nisko jer se tako mali smjestio na moj mjehur ostavila mi je duphaston nek se nađe. Mali je 141 mm dug. Za dva tjedna imamo anomaly.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, jeste negdje vidjele jednokratne gacice u vecim velicinama?
    Frendica mi donijela paket Jessa iz dm-a, velicina 42-44 i nemrem ih ni preko kukova navuci
    Inace sam buco, a odnedavno sam troznamenkasta pa me hvata panika da niti jedne gace nece ici na mene.
    Zbog hemica do daljnjeg ne mogu lutati po ducanima i sama istraziti pa bi mi svaka info dobro dosla.

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

biska, imaš za kupiti u ljekarnama mrežaste gaćice, jednokratne - te sam koristila nakon prvog poroda. Stanu preko svake guze, vjeruj mi

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ajme biska sto je tebe iznapadalo s tim hemicima, nadam se da je sada bolje!? Kako su tebi kili isli s duplicima? Ja sam vec na +11 (24 tt) Do kraja cu ce kotrljat kao bacva

I meni je iscjedak cijelo vrijeme nakon utrica, ali ginekologica mi je na zadnjem pregledu pogledala pod mikroskop i kaze da je sve ok. Nemam nikakve druge simptome, ali sam stalno s dnevnim uloscima.

Bradavice, u drugom tromjesecu su me uzasno svrbile, ja mazem stomak i prsa s Bio Oil-om i za sada je ok sto se tice svrbeza.

Sto se tice poroda, doktor koji me vodi u bolnici mi je vec najavio hospitalizaciju u 36tt te carski do 38tt (kaze on meni, osim ako vi nemate drugacijih zelja ) Prvi porod, 10 sati trudova, beba od 2400 gr zapela i nakon toga hitni carski...nesto me bas ne vuce prirodni porod s blizancima

Jucer sam prvi dan ostala kuci odmarati, umjesto na radno mjesto, bas osjecam kako mi se stanje rapidno "pogorsava". Sad ne znam je li od ovog ludog vremena (jucer je bas bio uzasno tezak dan) ili moram postat svjesna da su blizanci i moram povuc kocnicu.
    Imala sam grceve u stomaku i nisu bili jaki, ali me prepalo. Moram do doktorice da vidim hoce li mi propisat normabel ili slicno.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ovan, ja isto imam blizance i ne radim od prvog uvz. Hematom, pa krvarenja 5 tj, sad ok, nije da moram strogo mirovati ali mi dr rekao da ne idem na posao a imam uredski posao.
    Biska, ja sam sutra u 19 tj. A vanjski hemeroid imam vec 2 tj. Mazem se s kantarionovim ulje. Bojim se da moze biti samo gore. Jel uopce moguce da se hemeroid vrati? Ili mora biti operacija?

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure,jel ima koja mamica cija je beba bila mirna i njezna u trbuhu?
    Svi pricaju da im trbuh skace na sve strane,a mene lupka jednako njezno ko u pocetku.... kad stojim ili sjedim skroz je nisko kao da sjedi na stidnoj kosti.
    Kad legnem na leda tek se onda malo povisi oko pupka.
    Lupne ona ali je njezna,nena tu konstantnog skakanja trbuha....lupa mozda 30 sek u intervalima kroz dan.
    Znam da nisu sve bebe iste ali ja sam sad trudna 27+4tt i htjela bi da mi tebuh skace ,znam da sam nezahvalna .

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

snelly, moj prvi Dobila sam možda 2 jaka udarca cijelu trudnoću, i zadnja 2 tjedna najviše se migoljio.
    Imala sam 2 puta poslikane grbe na trbuhu i jednom to poskakivanje. Baš je bio miran, i meni falilo više lupkanja

Zato se vani ne gasi nikako

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marija, meni ti nisu odrezali hemic, samo su ga otvarali 2x jer se stravicno upalio od krvi koja se nakupljala u njemu. Znaci on je ostao dolje, a od jucer sam na antibioticima i optimisticna sam, cini se da polako ide na bolje. Dokle god te ne boli, ne raste i ne mijenja boju - ok si

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme biska sto je tebe iznapadalo s tim hemicima, nadam se da je sada bolje!? Kako su tebi kili isli s duplicima? Ja sam vec na +11 (24 tt) Do kraja cu ce kotrljat kao bacva

I meni je iscjedak cijelo vrijeme nakon utrica, ali ginekologica mi je na zadnjem pregledu pogledala pod mikroskop i kaze da je sve ok. Nemam nikakve druge simptome, ali sam stalno s dnevnim uloscima.

Bradavice, u drugom tromjesecu su me uzasno svrbile, ja mazem stomak i prsa s Bio Oil-om i za sada je ok sto se tice svrbeza.

Sto se tice poroda, doktor koji me vodi u bolnici mi je vec najavio hospitalizaciju u 36tt te carski do 38tt (kaze on meni, osim ako vi nemate drugacijih zelja ) Prvi porod, 10 sati trudova, beba od 2400 gr zapela i nakon toga hitni carski...nesto me bas ne vuce prirodni porod s blizancima

Jucer sam prvi dan ostala kuci odmarati, umjesto na radno mjesto, bas osjecam kako mi se stanje rapidno "pogorsava". Sad ne znam je li od ovog ludog vremena (jucer je bas bio uzasno tezak dan) ili moram postat svjesna da su blizanci i moram povuc kocnicu.
    Imala sam grceve u stomaku i nisu bili jaki, ali me prepalo. Moram do doktorice da vidim hoce li mi propisat normabel ili slicno.
    Ovan, ja se tebi divim sto radis. Ja sam u 7 tt morala na bolovanje zbog krvarenja i nisam se vise vracala na posao, strah je bio prevelik.

U 30 tt sam na +15 kila
    Ne jedem gluposti ali jedem puno, jednostavno sam gladna.
    Bebe super napreduju, u 28 tt decko je procijenjen na 1500 g, a cura na 1300 g. Pa si mislim da je valjda onda sve ok, a jos me nitko nije opomenuo za porast tjelesne tezine

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Bebe super napreduju, u 28 tt decko je procijenjen na 1500 g, a cura na 1300 g. Pa si mislim da je valjda onda sve ok, a jos me nitko nije opomenuo za porast tjelesne tezine
    1500 g. moji su bili po 600 g. u 23tt zar je moguce da tako rapidno rastu

Snelly, moj prvorodjeni je isto bio u trbuhu nevjerovatno miran, stalno sam se sopala cokoladama da ga razbudim moram priznati da je takav i ostao prve 2-3 godine, bas mirna beba. Sad je ko navijen!

Meni je za sada trudnoca idealna i mislim da bi doma izludila. Volim radit, posao mi nije fizicki tako da mi stvarno odgovara tempo, samo me strah da mi sad odjednom ne dodje do toga da moram mirovati - ja doslovno nista jos nisam niti krenula pripremati za bebe, a posla cudo jedno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    1500 g. moji su bili po 600 g. u 23tt zar je moguce da tako rapidno rastu
    A gle, sve su to procjene, a decko je po tim procjenama tjedan napredniji. Meni je drago, nek samo oboje predju 2 kg pa cu biti mirnija
    Ali da, prema kraju 2 tromjesecja se bas rapidno pocnu bucati, a s njima i trbuh :D

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Snelly mojoj sestri je curica bila mirna mirna u trbuhu i ona se ne moze nacuditi da se meni tako rita. Nju je znala malo navecer lupkati, plus stucanje koje se tu i tamo javljalo.. i danas je mirna
    Marija meni su se ranije znali povuci hemaci, ali ovi su nakon ove gadne upale ostali vani.. mama mi je rekla da u bolnici rutinski mogu napraviti vezanje malom gumicom pa kafa im se prekine dotok krvi, oni otpadnu. Naravno, iza poroda..sad bi to bilo previse uz sve ostalo.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Urinokultura sterilna, jeeeeee!!!!
    Pecka me vlastiti iscjedak.
    Vidjet cu sto ce gin. reci na pregledu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove