Stranica 530 od 581 PrviPrvi ... 30430480520528529530531532540580 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 26,451 do 26,500 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marijaxy, vazan uzv pregled je tzv veliki anomaly scan koji se obavlja izmedju 20 i 22 tt.
    Za blizanacku trudnocu njega bi bilo najpametnije napraviti u 22 tt, tako su bar meni rekli i tako sam ga i obavila u bolnici u kojoj planiram roditi, na obicnom uzv aparatu. Niti jednom nisam isla na 3D ili 4D uzv.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Veliki anomaly ide od 18-22 tt tako da moguće da je to već Marijaxy obavila.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pak, citam sad sto je anomaly scan, pa izgleda da je to to. Mjerenje glave, gledala srce, bubrege... upisivala parametre, puno toga. Sve na kraju normal i odlucila sam da se vise necu brinuti oko toga. Bar cu pokusati, he he ..

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

MalaRiba-čestitam i dobrodošla,želim ti urednu i ugodnu trudnoću.
    Mono- drago mi je zbog tebe,super je što su te umirili i što su doktori i sestre tako dragi . Neka sve drugo bude u redu
    Ja sam jučer bila ne pregledu, sutra sam 14tt...nisam još čula otkucaje i još mi nije ni jednom moj socijalni ginić nije pokazao bebe na ekranu,samo mi isprinta sliku i jedva odgovori na moja pitanja. Ne moram ni reći da sam jako razočarana,uspjela sam dobiti i lekciju jer sam dobila 3kg,izgleda da ću morati malo smanjiti te lubenice.
    Bebači su inaće oko 8cm...okrenuti su jedan prema drugome...nešto predivno.
    Poslao me je u Petrovu na Triplle test i dobila sam željezo,rekao mi je da se za to ne naručuje nego samo dođem ujutro od 13 do 15.09.Cure iz Zagreba koji dan bi preporučile da dugo ne čekam...hvala

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ajme meni Hadasa, ma mijenjaj tog bezobraznika! I nemoj se brinuti oko kila. Ja sam dobila nekih 5 prije 10tt, nema tu pravila. Nosis dvije bebe na kraju krajeva, da si dobila manje, moglo bi se reci da si zapravo izgubila jer ti se vec povecao i volumen krvi, formirale se posteljice, povecala maternica... A i bebe su tu. Molim te, ne izgladnjuj se. Sjecam se tog perioda, bila sam gladna ko vuk. A glad je stala iza 28-30tt,kad su kile skoro pa prestale rasti.
    I moji su bili stalno nos uz nos, divno

Marija, s obzirom na blizanacku trudnocu koja je pocela tako kako je pocela, ja bi na tvom mjestu isla minimalno svaka 4 tjedna, a ako ima problema i cesce, pogotovo zbog cerviksa.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

N meni se ne čini 3 kg puno. Jedi lubenice koliko ti srce želi!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hadasa, znam da si pisala da u svom mjestu nemas bas nekog izbora, ali ima li ijedan drugi, humaniji ginekolog od ovog tvog?
    Taj kod kojeg ides je katastrofa.
    Mozda bi neki drugi bio pristupacniji?
    Pa bar je najmanje sto je mogao pustiti ti da cujes srceko i okrenuti ekran.
    Kilaza ti je sasvim okej, i ja sam dobila 2 kg, gin. je rekao da je to sve skolski. Mislim da ima utjecaja i nasa stimulacija i utrici u tom prvotnom dobivanju na kilazi.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ajme Hasad ja sam dobila 2 kg do 6 tt sama stimulacija, utrogestani i ostalo. Pusti budalu i nastavi tamanit vrtal - ionako jos malo pa nestalo!
    Sybila nemas pojma koliko si me usrecila s ovom informacijom o smanjenju apetita

Cestitke MalaRiba na pridruzivanju na listi!

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala cure,eto ja zbilja ne znam što sam ja tom čovjeku u prošlom životu napravila,ali izgleda da me ne voli,uvijek je sa mnom izrazito neljubazan i podsmjehiva se dok bilo što pitam. Kod ginekologa idem od svoje 18-te godina,išla sam kod jednog divnog starijeg doktora koji je na žalost umro. Ovome sam pripala po socijalu,postoje još dva ali ni jedan ne upisuje pacijente,tako da hoću neću moram izdurati. Veći mi je stres susresti se sa njim ,nego što će mi reći. Nekima je odličan i vole ga,ali čim ste malo kompliciraniji slučaj nema ni malo strpljenja i savjeta,a ljuti se ako odeš specijalistu. Za postupak sam se jedva izborila,tomu je uvijek bio problem nešto napisati i svaki neuspjeh je njemu bio problem zbog tih par papira,a ne meni koja to prolazi. Suosjećanje i ljudskost velika nula,i žao mi je zbog toga. Ja sam ušla s viškom kila,i svaki put me je opominjao. Pazim što jedem,trudim se jesti raznovrsno i zdravo,ali sad sam trudna ne mislim na dijetu,pogotovo ako mi je krvna slika u redu. Uvijek neke prepreke kod mene,ali nema veze i to će prijeći samo da malci budu zdravi,s njim ću već izaći na kraj

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hadasa ja sam do 14 TT dobila 5 kg od cega 4 do 10 TT. Isto su mi rekli da pripazim malo sa voćem i sada sam sasvim ok.Nikakve drame nije gin radila.
    Moja soc gin i ja nemamo zajednički jezik i ja sam je odmah tražila uputnicu za vođenje trudnoće u bolnici i tamo sam od prvog pregleda. Ako ti ne paše gin traži da se vodis u bolnici ako ti to odgovara

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Kao da pises iskustvo mene s mojim socijalnim ! Srecom, ne idem kod njega uopce, isla sam na briseve nedavno ajmo to reci a prije toga ne pamtim.
    Pisem mu mailove kad mi treba neki recept ali od prve nismo pronasli zajednicki jezik.
    On je jednom prilikom i sam rekao, da ni nemam sto raditi kod njega, neka idem u bolnicu kod specijalista, sto je i istina !
    Tako da sve vodim u Petrovoj i ne kanim kod njega ici, ali ga inace cure hvale, ima dobre kritike ajmo to tako reci....
    Kao sto su ti cure napisale, probaj promijeniti gin.ako ikako mozes, sjecam se onog tvog komentara kad je izjavio da su za sada oba dva blizanca ziva !.mislim stvarno uzas !

Marijaxy, super za bebe !!!

Ee cure, moj mir ne traje dugo...napisala sam bar par dana, ali eto gadno sam se prevarila...vec dns mi je opet krv krenula, necu ici nigdje jedino ako se ne pojava !
    Moja draga prijateljica Lasica mi je posudila na kratko baby watcher, nisam cula otkucaje ali mi ih je u par navrata ocitao na ekranu, neki su bili i oko 200 pa znam sigurno da to nisu moji, pa sam bar malo mirnija radi toga..znam da je prerano ali bar da mi se svaki dan prikaze na ekranu....bar na sekundu !
    Tako da...moj mir traje jedan dan !

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sybila, naravno da cu ici kod dr i cesce od 4 tj, samo necu u Lj do koje mi treba 3 h i potrosim dosta novaca (zadnji put 125eura). A cerviks je dosta dugacak (4.5 cm) sto me umirilo, nisam u rizicnoj skupini.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Marijaxy svakako se prebaci negdje bliže kod gina
    Sjedenje i duge vožnje ionako nisu dobre za cervix. Moj je kraći od tvoga za centimetar i dr je rekla da je to ok. Ja ionako izbjegavam sjedenje jer me od početka počne boliti ako duže sjedim. Frajer se vrti stalno nisko dosta pa mi se stvara pritisak.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Drage moje, bas sam zabrinuta nesto citav dan, puna sam strahova. Danas i jucer me boli glava, puca, citav dan. Tlak sam mjerila 1000x i 100/60. Ja sam se zabrinula jer sam inace visokotlakas da mi nece poceti skakati jer sam citavu trudnocu imala do 90/60.
    Vrag mi nedade mira i citala o niskonosecoj trudnoci ( jer je imam, a jedan gin kaze da imam placentu previu a drugi kaze da nemam) jer sam imala danas smedju tackicu na gacicama i sad imam hiljadu strahova jer sam tek 22.sedmica.
    Bila sam kod dr.na 4D i hB sve je ok sa bebom, ali ona kaze da moram primati inekcije antikoagulanasa jer imam mutirajuci gen G44(tako nesto) a hematolog kaze da ne moram jos poceti dok ne ponovim sve nalaze jer mi neki Leiden gen nije mutirajuci pa nemam 100% trombofiliju( a nalazi ce biti gotovi sa nasom procedurom za 2 mjeseca). Sta da radim? Koga da slusam? Ovaj prvi gin kaze da mozda i nije dobro da primam antikoagulanse radi navodne placente previe, a ova dr.kaze da nemam tu pl.previu i da mi je grlic ocuvan 5.1 cm i da nisko nosim.
    Strah me je sad svega...glavobolje, tlaka, niske trudnoce,trombofilije, preeklampsije

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lamy - ne znam za ostalo, ali dijagnoza placente previe se može dati tek u 28.tjednu trudnoće, ja imam posteljicu naprijed nisko i doktor mi je objasnio da će maternica rasti i posteljica se pomicati sa njom, tome se nadamo jel...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pak, imam ja ginekologa tu u gradu gdje zivim. U Lj sam isla na bolji uvz nego sto ga imaju u Domu zdravlja. I normalno idem dva puta mjesecno kod svoje ginekologice. Ovo u Lj je bilo samo dodatno.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala cure svima,i hvala na savjetu,doktore na odjelu znam i svi su mi draži od mojega.Budem drugi put pitala,ako skupim snage.Nisam osoba za konflikte,a on je poprilčno nabrušen uvijek..ma koga fućka sada
    Puno lakše mi je u ovom drugom tromjesječju,čak se i tlak smirio....ali promjene vremena,uh osjećam se kao svoja baka koja je uvijek znala kad će kiša

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Cure znam da nije tema ali ova je najaktivnija pa da pitam.
    Gdje mogu pronac grudnjak za dojenje ali za velike grudi,cca 100/d ili e?
    U mulleru nema

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Snelly, ako si u zg, imas u Jurisicevoj Anitu. Drze super kvalitetne grudnjake i badice u velikim velicinama, a vidjela sam da imaju i slatke grudnjake za dojenje.
    Par ducana nize je i Triumph, mogli bi i oni imati.
    U oba ducana su cijene paprene, ali mene Triumph nikad nije iznevjerio po pitanju kvalitete, pa mi nije krivo platiti vise.
    Bili su nedavno u Lidlu grudnjaci za dojenje, uzela sam 2, isto E kosarice ali mislim da je 85 ili 90 bio najveci opseg prsnog kosa

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam prosli tjedan uzela u HMu na Cvjetnom. Imaju veliki izbor. Po 100 kn je jedan a dva u paru 180kn.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

snelly, ne znam za velike grudnjake, ali ja sam u 7. mj. u Woman secretu kupila grudnjake snizene sa 155 kn na 30.
    Mozda ih ima jos pa da znate, nisu bili izlozeni, pitajte.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala curke
    Nisam znala da hm na cvjetnom ima trudnicki odjel

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

I ja sam uzela u HM, preudobni su mi, ali ja imam male sise pa nisam gledala za velike uzela sam 2 komada za 180kn i uzela sam si u Oysho jedan onak malo ljepsi, taj jedan je bio 200kn. Tad jos nisam znala da ima u Hm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Evo opet mene s nekim čudnim simptomima,jučer stavila zadnji utrić,danas neki roznasti iscjedak ali bez krvi. Cijelu noć nisam spavala jer me užasno boli,baš pika zdjelica ali samo s lijeve strane,masiram,mazuckam,jedno vrijeme je ok i onda opet boli. Boli me više gore iznad boka,sa strane od leđa,čak dok ležim više,nego dok stojim.Spavam uglavnom na boku,jer na leđima ne mogu dugo izdrzati. Znam da se sad zdjelica širi,ali ovo mi je nekako previsoko i preintezivno,nikad predaha.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hadasa,
    Mozda bi ipak trebala nastaviti s Utrogestanima.
    Znas da sam i ja pisala da je meni znala ici kao roza krv, u vise navrata, i onda bi si ja povecala dozu Utrica, i dodala i Duphastone uz to i prestalo bi.
    Svakako mislim da bi trebala stavljati utrogestane, tko ti ih je ukinuo?? Neke cure stavljaju cijelu T, a pogotovo bi i ti trebala s blizancima.
    Ja cu vjerovatno isto cijelu T stavljati i piti Duphastone.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Ginekolog mi je ukinuo ,bilo je zbilja sve ok.A vise ih ni nemam,mogu ga jedino sutra nazvati i pitati. Duphastone imam doma,mogla bi popiti jedan.Jedino ova bol mi je totalno nepoznata i taman si malo mira našla i opet nešto . Ne bih bas na hitnu,ali ako nemam izbora budem išla .

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ma znam da je sve ok bilo, ali opet...i kad je sve ok cure uzimaju Utrogestane do kraja.
    Ne znam !
    Mozda da u Petrovu posaljes mail pa ih pitas za savjet??
    Mislim da se kod mpo rijetko kada ukida utrogestane, cak i Lasica kojoj je prirodna T i dalje koristi utrogestane.
    Ja bi svakako na tvom mjestu popila Duphastone.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala Mono...sutra zovem ovog svojeg,sve je sad stalo,ali zbilja sam se uplašila . I bol je popustila,muž je malo masirao leđa. Nadam se da sve bude ok.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ma sigurno je sve ok.
    Javi bas sto ti je rekao !

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam da je sve ok bilo, ali opet...i kad je sve ok cure uzimaju Utrogestane do kraja.
    Ne znam !
    Mislim da se kod mpo rijetko kada ukida utrogestane, cak i Lasica kojoj je prirodna T i dalje koristi utrogestane.
    Ukoliko je T uredna, progesteron se ukida od 12. tjedna. Cak i meni koja sam krvaruckala do 10. tjedna je tako savjetovano od 3 ginekologa, ali sam ja produžila do 15. tjedna. Sve je proslo ok s ukidanjem.

Hadasa drzim fige.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ja sam zapravo poprilično mirna trudnica, osim zlostavljanja koje trpim od muža svakodnevno. Za mene su muškarci koji rade i pomažu ženama po kući SCI FI. Moj nikad u životu nije ni radio, a donedavno me strahovito vrijeđao kad bih mu rekla da posisa stan ili opere suđe. On se može kontrolirati, možda da to obavlja dva dana i nakon toga udari na mene kao nikad. Uglavno, mu se ne može baš ništa reći. Ne radi nigdje, ne traži posao i samo me non stop vrijeđa, a sad me počeo i gurati na pod i slično.
    Imam prijateljicu kojoj to nije neki BIG deal i koja je uvijek za to da se ja i on pomirimo. Drugu prijateljicu na žalost nemam!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ja mislim da to ovisi od doktpra do doktora.. ja npr nisam imala uopce krvarenja, ali stavljam utrogestan cijelu trudnocu 2x2 a od nedavno su mi povecali dozu na 3x2. Ja ga dobivam mjere opreza radi zbog prikasnja dva spontana ali propisuje mi ga i dr u petrovoj i kos (kako vodim trudnocu na dva mjesta). U svakom slucaju mislim da ne moze stetiti (ako se stavlja vaginalno). Sretno hadasa!!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam !
    Mono, ako nema nekih pokazatelja disfunkcije posteljice, ona preuzima proizvodnju progesterona tako da za dodatnim nema potrebe. Zene cesce ne uzimaju nego sto uzimaju utrice cijelu trudnocu. I meni su, s blizancima iz mpo, ukinuti.
    Nisam sigurna koliko je pametno piti duphastone ili bilo kakve lijekove na svoju ruku (mozda i ne zbog stetnosti samog lijeka, koliko zbog mozebitnog kamufliranja stvarnog problema) pametnije bi bilo otici na hitnu pa provjeriti o cemu se radi.
    U svakom slucaju, sretno Hadasa!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je gin. ukinuo Utrogestane s 12 tt. Prije ove trudnoce sam imala 2 spontana.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene ostavio na 1x2 utrica, a sad sam u 23tt. Rekao da me mozda skine na iducem pregledu
    Valjda zbog cerviksa, problem u prvoj T.

Ali da, progesteron se daje i za cerviks, kod skracivanja i omeksavanja

E jel znate koliko mm vam je cerviks,jel mjere doktori?
    Posljednje uređivanje od Vrci : 04.09.2017. at 12:19

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mi se upravo vratili s "neuspjesnog 3D". Pokusali smo napraviti snimku i vidit im lice, ali nije bilo nikakve sanse. Em je posteljica naprijed, em su braco i seka glava do glave i okrenuti prema unutra...Ali nema veze, doktorica sve premjerila i sve izgleda super a to je najbitnije.
    Definitivno mozete pisati M i Ž za nas, ovaj put imamo i isprintani dokaz

Ja cu u ludaru zavrsit do termina, dakle spavam nikako! budim se svaka 2 sata, setam po kuci, krene s nervozom u nogama pa mi onda zna bit i muka pa trcim na wc pa mi se srce uzlupa pa se premjestam iz sobe na kauc, s kauca u sobu...ludu ce me vodit

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hej curke imam jedno pitanjce, upravo sam dobila nalaze urina te mi piše da imam Beta-hemolitički streptokok grupe B 10 na 3CFU/ml
    Dali je neka od Vas imala ovakav nalaz, Jeste mi morali biti antibiotik?
    Na netu sam citala da to u trudnoci bas I nije bezazleno, pa me sad ulovila neka panika
    Kontrola kod dr ni je sljedeći tjedan.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam imala na cervikalnim brisevima. Negdje 5-6 puta, čak i prije mpo.
    U trudnoći moj gin to ne liječi, samo profilaksa na porodu.

prije MPO sam uzimala 2 antibiotike (od prvog nije prošlo) dok mpo gin nije rekla da ne trebam više na kontrolu i da to nije problem

E sad ne znam kako je kad je u urinu. Ali svaki doktor ti tu ima svoj stav.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja sam dakle na uvz bila u 19 tj. Blizanci. Koristila utrgostan 2 vaginalno navece i pitam je sto s tim. Ona kaze da kod ivf se ostavi do valjda 16 tj (tako nesto), da su studije pokazale da nakon toga nema smisla. Kod blizanaca postoje razlicite strudije, neki su za produziti, neki ne. Izmjerila mi cerviks i buduci da je dosta dugacak (4.5 cm), rekla je da ne trebam.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je cerviks prvi dio prve trudnoće bio 4.5cm, negdje do 20tt, onda 4cm skoro do 30tt, ako ne i dulje, ne sjećam se.
    Sad je s 11tt bio 4.5cm, sa 16tt je bio 3.98, a zadnji puta u 21tt je bio 3.7. Nemam pojma jel to ok ili ne, jel se puno smanjuje, iako stalno podsvjesno paničarim ako sam preaktivna
    Iako sam čitala, net kaže da je prosječna duljina u 24tt 3,5cm

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sve je to ok. Negdje sam našla podatak da je ispod 2,5 cm skraćen cerviks, a i to ne mora ništa značiti u smislu prijevremenog poroda. Meni je bio 1,9 u 20. tjednu kad me moja ginekologica poslala u bolnicu. I evo me u terminu, UU je čak bilo zatvoreno prošli tjedan, a sad sam se nešto otvorila. Za usporedbu, u drugoj trudnoći sam imala prolaps vodenjaka i bila sam otvorena par cm (ne znam sad koliko) od 30. tjedna. Isto rodila u terminu nakon svih problema. I nemoj uspoređivati cerviks u 1. i drugoj trudnoći, ono što je zabrinjavajuće u 1. je normalno u 2.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma mene brine koliko se smije skraćivati... iako znam da je ovo još super duljina. A dobro, još sam malo na utrićima, puno ležim, valjda bude ok

I ja na kraju uz svo mirovanje prvi puta prenijela

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Noćas spavala kao beba i nikako se naspavati(valjda nadoknađujem predhodnu noć) zvala svog ginekologa,ali ništa pametno mi nije rekao,ako bude krv hitna,ako se nastavi obilniji iscjedak doći sutra k njemu jer mu je danas gužva.Bolove više nemam,ovaj iscjedak još samo jako malo ujutro imala i sad ga više nema.I puno bolje se osjećam,prikovana na kauču uz tv-e i već me glava boli od njega. Puno hvala svima
    Nadam se da se ovo neće ponoviti,idući tjedan idem u Petrovu pa možda mi budu oni dali detaljnije informacije. A razmišljam da odem nekamo i privatno na pregled.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je dr u prvoj (ivf) trudnoci ukinuo utrice u 12 tt jer da posteljica onda vec proizvodi toliko progesterona da je dodavanje utrica na to "soljenje mora".
    OK, ja nisam imala ni krvarenja ni skraćivanja cerviksa.

Hadasa, ja se ne bih samoliječila utricima jer:
    a) ipak nije potpuno bezopasno kad si guraš dolje nesto 3x dnevno, mozes navuci neku infekciju bez obzira na svu higijensku predostrožnost i
    b) kad god te nesto jako boli idi na hitnu iako mozda i nije direktno vezano za trudnoću - mozda imas išijas ili upalu bubrega, kamence...pa ces dobiti neku terapiju
    Posljednje uređivanje od Argente : 04.09.2017. at 14:39

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pardon, ja u T nisam bila na utrićima nego na Crinoneu, ali ista pašta

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Hvala Argente,neću ništa na svoju ruku...da bol nije popustila išla bi sigurno ,do navečer je se totalno povukla.Nisam naučena spavati na boku,pa mi je to možda zasmetalo,ali ako se opet javi definitivno sam odmah tamo.I madrac nam je malo u komi,pa si mislimo sad nadmadraca kupiti,jer već mi se sad teško namjestiti,a tko zna kako bude kasnije. I iscjedak je stao,malo se prepala,ali sad još više pazim.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure ja bila na kontrolu sve uredu mase mi sa rukicama. Kad ja stigla doma iz mene obilno krv. Sad zovem dr sta to moze biti? Jos je rekla kak nema nikakvi trag krvi.

Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

miuta821 možda je čep koji se napravi od sukrvice. Meni je gin na jednom pregledu negdje u 9tt očistila to što se nakupilo od smeđarenja da se ne uplašim ako ispadne kada dođem doma.
    Ja sam na utricima bila do 14tt i onda sam pitala da mijenjam sa duphastonima jer su mi rekli da terapija ide i dalje. Sada ulazim u 20 TT a kontrola mi je za 3 tjedna i ne skida me sa terapije iako ja svaki put pitam dokle više. Sada sam na 3*1 duphastona. Cervix mi je sada mjerila u 18 t i 3,6 je. Ništa mi nije govorila za to osim da izbjegavam sjedenje jer je frajer nisko i boli me ako duže sjedim.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Idem nazad sad dr

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Bila nazad beba je na mjestu dr vec misla da je otisla. Nezna ni ona od kud se pojavilo obilno krvarenje. Sad se smanjila. Uf

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •