Stranica 534 od 581 PrviPrvi ... 34434484524532533534535536544 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 26,651 do 26,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Biska,

Sad sam 10 tt tocno !
    Pa ovako, uvijek ta roza krv, tj.friska krv valjda samo iscuri, tj.pojavi se i traje mozda sveukupno pa ne znam sad, mozda sat vremena recimo, ali se uvijek odmah spremam jer ne znam kakva je to krv i uvijek se uplasim jako...i.onda valjda taj ostatak prijedje u smedji iscjedak koji traje mozda taj dan i iduci, ali se u tragovima pojavljuje...
    Sto me sad zabrinulo, nakon uzv je prestala roza krv i nista se nije pojavljivalo vise, dok navecer usred noci je bas krenula rijetka smedja krv, to mi nije jos tako bilo, i onda je to trajalo mislim cijeli iduci dan i dan nakon se pojavila ta sukrvica, skoro crne boje, kao zilice neke izgledaju...nemam pojma

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Hej cure,ja neznam prepoznat bh kontrakcije? Kvragu stvarno pojma nemam,nekad kad lezim vidim trbuh kako se vidno pretvara u izbocinu na neku stranu,ne boli me to a izgleda mi kao da se beba ugnjezdila pa se smiri ta kugla,a nekad osjetim ujutro kad lezim u krevetu da me pocne bolit kao da cu dobit,e to me izludi pocnem vrtit u glavi da se mozda otvaram,ugl hodam kao po jajima svih ovih 5 i pol mj:

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

I imam iskustvo ako ce nekom mozda pomoc,u 8 tjednu sam prokrvarila,odletila u bolnicu i rekli su mi da je hematom oko plodovih ovoja,sa strane,nekih mjesec i pol je to ponalo smedje islo,uzimala sam duphastone,i smirilo se,odvratno je jer stalno trcis na wc ato vjerujem da je vecina radila koji su se susreli sa ovim problemom,i non stop si pod tenzijom sta se desava... ali prodje

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

pozdrav jos jednom svim curama koliko vas ima na ovoj temi
    Posljednje uređivanje od Allegra28 : 12.09.2017. at 15:25

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Eci, dijastaza rektusa - nisu mi se vratili trbušni mišići nakon trudnoće, ostao mi je razmak od tri prsta. Uvijek imam trbuh, a kad pojedem izgledam kao da sam trudna. Nisam baš nešto uspjela popraviti stanje vježbom

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Allegra, bh budu stvrdnut trbuh, cijeli ili dio. Ja neke osjetim, neke ne. Osjetim najcesce ako mijenjam polozaj pa bude kao da imas balon dok su bezbolne, neredovite i prestaju tj ne pojacavaju se, bezopasne su, odnosno normalne su. Neke maternice su osjetljivije, kao i misici nekih ljudi.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mono, i meni ti je vrlo slicno bilo skoro do 12 tt. Krv u svim bojama i oblicima svakodnevno, pa se s priblizavanjem 12 tjedna to polako smanjivalo i smirivalo.
    Nadam se da ce i tebi biti tako

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Bubekica puno ti hvala na odgovoru,onda izgleda znam sto je to ne desava mi se cesto to jednom ili ni jednom u danu i ne bojim se toga ja sam stekla dojam(prije) kao da se beba namjesta a to ustvari kontrakcija
    Mene cesce love kao menstrualni bolovi,nisu jaki ali doboljno da me isprepada i da krenem razvijat filmove

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Biska,
    Iskreno se nadam da ce i kod mene to prestati ! Tnxxxx

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Allegra a koliko si sad trudna?
    Mene grcevi slicni menstrualnima znaju uloviti od probave.
    U prvim tromjesecju su oni uobicajeni zbog rasta maternice, ali da mi sad krenu nevezano uz probavu uplasila bih se da nisu trudovi. Ja sam sad 26+2.

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Trudna sam 22 + tjedana,imas pravo primjetila sam u zadnje vrijeme da me zna probava zezat,budem napuhana,neovisno koja hrana....ali u zadnje vrijeme nakon budjenja lezim i osjecam te bolove,i odmah ispanicarim kontam sta je sad?! Evo otvaram se! Psiho! Ti si taman mjesec dana ispred mene ali djelujes mi puno mirnija od mene,divim se svim zenama koje puno mirnije nekako prihvacaju te neke "problemcice"

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Djelujem, ti si dobro rekla
    Imam dobrog sedativno djelujuceg ginica koji mi neda da panicarim.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, evo i ovdje, sretno sutra i da sto prije odahnes

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvaalaaaaaaaaa ))

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

I to je super! Kod mene ugl zategnute face,sturi odgovori,pa i ja ostanem mutava...pa tu maltretiram zene pitanjima i podpitanjima ufff

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Allegra to sam i ja primjetila, ti neki bolovi koji me plase su od probave, nakon wc-a nestanu. Ali jako mi je tesko razlikovati te bolove i kontrakcije. Znaju mi bas biti bolne nakon sto piskim, ne kuzim zasto.
    I nisam znala da kontrakcije mogu biti i na dijelu maternice, mislila sam da se to beba gura.
    Sretno sutra na pregledu i sve pitaj sta te zanima, nesto moraju odgovoriti.

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Eci,nocu se znam ustat,unutra sve kao da ce se raspast...boli! Napuhana,vrlo nezgodno... citala sam po netu zene cesto spominju takve ili elicne tegobe. Predpostavljam da je i tebi ovo prva beba i da se "navikavas" divim se zenama koje krenu sa trudnocom nekako skolski uredno,bez komplikacija. Eto nazalost nisam imala takvu srecu.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist i cure,

Bila sam na uzv ! Srce kuca, plod opet manji za 3 dana, crl 2,92 sto odg.za 9 + 5, a ja sam 10 + 1.
    Cak je mjerila i iz drugog kuta i cak je manji ispao.

No moje pitanje i strah glasi ovako : bas je dugo trazila otkucaje, mislim ja kako uvijek zurim u taj uzv i gledam i vec znam kako treba izgledati....proslo je sigurno 15 tak sek kako bi nasla otkucaje i to iz odredjenog kuta...znaci ne moram vam ni reci da sam protrnula kad sam vidjela na ekranu da nista ne kuca.....znaci uzasan osjecaj !
    I.onda je pronasla i vidjela sam da vibrira.
    Da li je normalno da tako dugo trazi?? Meni se to cinila kao cijela vjecnost....!!!!
    Inace, prije, cim bi stavila tu sondu vidjela sam otkucaje....!
    Da li je i vama tako bilo da su trazili otkucaje???
    Mislim netko ce misliti da stvarno nisam normalna, i kad onak citam sto sam sad napisala i nisam bas :/ ali toliko sam prestravljena da jednostavno sve me toliko prestrasi, zabrine......

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

I jos nesto !
    Znaci samo jednom, sam dns vidjela otkucaje, ona he gledala ostale stvari, valjda hematome ili nesto....ali nije vise vibriralo !
    Znaci svega na par sek...ne bi li uvijek trebalo e

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Se vidjeti?
    Sorry, slucajno sam pritisla posalji predhodnu poruku nedovrsenu :/

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Mono 111 ma ja mislim da je ustvari sve ok,to trazenje otkucaja koliko sam
    Ja shvatila svog doktora je trazenje frekvencije na uzv,i meni se to desavalo,zato doktorica nije nista spominjala jer to nije problem,sto se tice tih dana uvjek kazu minus plus par dana je skroz ok,a bitno je da nema
    Hematoma ili slicnih stvarinda ti zadaju probleme,bit ce to ok vidjet ces

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mono, otkucaja ili ima ili nema, mislim da možeš biti mirna što se toga tiče. A ako plod napreduje ujednačeno iz tjedna u tjedan, i to je dobro. Kakve su bile mjere na prošlom uzv? Je li ga radila ista dr? Meni je bio plod par dana veći, a onda je radila druga dr pa je ispao točno za amenoreju. Isto u ranim tjednima (jesam i ja sam razbijala glavu je li to ok ili ne, išla sam hitno jer sam prokrvarila). I na kraju, je li dr što komentirala? Ja svaki put tražim potvrdu kad je gotovo, pitam je li sve u redu

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, sve je to okej Ako ga je nakon 15 sec. nasla da kuca, onda je sigurno kucalo i prije
    I to svih tih 15. sec.
    Bebac ti se normalno razvija, i prosli put su mjere bile za par dana manje, ali to je sve tako normalno. Vidis da je iz drugog kuta bio manji. Mozda bi iz nekog drugog kuta bio veci

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure koje ste u stalni radni odnos. Molim vas recite mi bila sam u 8mj na godišnjem 2tj.poslje sam na komplikacijma. Danas ni je sjela placa 1600kn.inace placa je 3200.da li je to uredu. Hvala na odg.

Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pola plaće za pola mjeseca, to je OK. Ostatak će ti isplatit HZZO

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure,

Ovako.
    Prosli put, u subb sam bila na hitnoj, znaci druga dokt.i drugi aparat i razlika je bila 4 dana, znaci plod je bio manji za 4 dana, crl 2,32 sto odg 9 + 0 i dns znaci srijeda crl 2,80 mislim sto odgovara 9 + 5, znaci on se kao razvija i dalje...samo je manji...
    Dokt.je prvo znaci trazila otkucaje, znaci nije ih bilo odmah....i rekla je etooo kuca, sve je to kao ok...ali nije se dugo zadrzala na gledanju otkucaja nego svega par sek....i to je to...
    Onda je i dalje gledala okolne stvari....i vise nije kucalo...tj.nije se vidjelo, samo iz tog kuta su se vidjeli otkucaji..iskreno, nisam ni vidjela da se plod mice, ne znam da li se tako rano mice...??
    Optimist, mjerila je plod iz vise kuteva, i drugi put kad je izmjerila je rekla da je sad jos manji, jer valjda stvarno zavisi kut ! Tako da je prilozila sliku sa ovim vecim mjerama, 9 + 5.
    Ne bi li se cijelo vrijeme trebalo srce prikazati na uzv i dok druge stvari trazi?? Pa nije plod sad velik ne znam ni ja.koliko da se ne moze odmah vidjeti ???!!
    Jako, alj jako sam.zabrinutaaaaa

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nemoj si to raditi, srce kuca, plod se razvija. Misli na to. Ne znam ti odgovoriti na ostalo, plod je jako mali, ako gleda i traži hematom, pretpostavljam da izađe "iz kadra".

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma sve ti to ovisi kako je smjesten plod, meni je jednom tako gledala sa vaginalnim pa nije mogla naci otkucaje i slabo se vidjelo , onda je gledala sa vanjskom sondom i vidjelo se sve super. Da nesto ne stima sigurno bi ti to i rekla. Ne brini i uzivaj u trudnoci.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mono, smiri se. Kaj bi vise gledala otkucaje? Ili kuca ili ne kuca. Odstupanja za par dana gore-dolje su beznacajna, mjere su samo procjena, vise ili manje precizna.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Koliko se ja sjecam, ne vide se otkucaji cijelo vrijeme
    Pogleda ih i ode dalje
    A odstupanja za koji dan su uobicajena
    Probaj se malo skulirati, iako znam da ti je tesko

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Tnx cure !

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mono, sve samo lijepe vijesti
    Srceko kuca, plod raste, ma milina!
    Ne vide se stalno otkucaji, niti ih uvijek potrefe odmah, ali kuzim strah.
    Da li bi ti mozda pomoglo da si za doma nabavis baby watcher? Dok ne krenu leptirici, pa lupkanje...

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Mono-super da kuca,ja sam vidla samo titranje srčeka oko 6+3tu u Petrovoj i poslije nikad,jer moj socijalni ginić nikad mi nije okrenuo ekran da vidim,ali sam ga svaki put pitala pa je rekao da su ok. Bude rastao sigurno,probaj se opustiti malo i slati mrvici samo pozitivne misli

Ja sam danas isto bila na pregledu,uopće ne znam što bi rekla. Prvo me moj ginekolog uopće nije naručio,onda me je poslao na taj triplle test koji ne može za blizanačku trudnoću i na Uvz bez ikakvog razloga,a kod njega već idem idući tjedan.Osim što sam imala neugodnosti kod sestra i doktora zbog njegovog nenaručivanja, i ostalog navedenog. Ipak su mi napravili ultrazvuk,gdje me je bar taj doktor temeljno pogledao, objasnio sve i pokazao (za razliku od mojega)i uspije je vidjeti jednu curku koja nije ni malo sramežljivo otvarala noge,dok je druga beba bila pristojnija(ali nismo vidjeli spol) Iako nisam htjela znati spol,rasplakala sam se kao kišna godina,tek sad dok sam ih vidjela da mašu i da se vrpolje nekako mi je sve sjelo na mjesto,do sada sve mi je bilo kao neki sf.Tako bar da nisam išla skroz uzalud. Veliki smo 13,3 i 13,5 i teški oko 150gr. Razmišljam da tražim bolničko liječenje,jer zbilja mi nije jasno kako netko može toliko pogriješiti za neku sitnicu. Oprostite što udavila ....
    Posljednje uređivanje od Hadasa : 13.09.2017. at 16:05

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Biska,
    Sto je najgore imam baby watcher doma...prijateljica mi ga je posudila...i pokusala sam slusati cijeli prosli i pretprosli tjedan i uspjela sam cuti samo jednom, onda sam sumanuto nakon toga ponovno trazila i nema sanse da ulovim otkucaje...to me isto jako stresiralo, ali jakoooo, pogotovo kad nisam mogla pronaci pa sam odlucila pricekati do cca 12 tt kad ce se moci uloviti lakse nego sad !
    Ali mislim da cu za cca tjedan dana ponovno probati....
    Ali svakako cu to koristiti, ja nadobudna pocela u 8 tt vec, hahaha ! A kad ono...samo razocaranje...ma mislim znala sam da je tesko tako rano uloviti..
    Cak sam mislila da kad mi prikazu otkucaje visoke na ekranu a ne cujem otkucaje, da su se ipak ocitali..tjesila sam jedno vrijeme s tim, dok nisam probala na ne trudnoj prijateljici....njoj je naravno isto tako ocitavalo.
    Ali spremno je sve za slusanje

Hadasa, wauuuu, jedna je potvrdjena curka, bas lijepoooo !
    I cekaj, nisam skuzila, tebe je socijalni poslao negdje drugdje na taj mini anomaly i da vadis krv?? Zasto ti on nije radio uzv ??
    Na kraju nisi ni krv za te markere vadila??

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hadasa, ja sam na bolnickom pracenju trudnoce skoro od samog pocetka, s time da me na to nagovorila moja soc ginekologica, u slucaju da nesto krene po zlu da se ne loptaju sa mnom vec da sam vec u nekoj bolnici, kod nekog doktora, da znam kome se obratiti i na koga se pozvati.
    S time da je moja soc gin diiivna, pa su mi njena vrata uvijek bila otvorena cak i kad sam se prebacila na Merkur.
    Uglavnom, izaberi bolnicu, trazi ovog svog majmuna d1 uputnicu i bjezi!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja isto danas bila na uvz, ovaj put kod svoje soc dr. Potvrdjeno da je jedan decko a druga bi mogla biti curica. Curica je malo manja u odnosu na njega i po tome od pocetka zaostaje po par dana. Bila sam kod dva dr i oba su rekli da je to ok, da to komp/uvz izracuna neki prosjek i da to ovisi o genetskom potencijalu. Danas mi je rekla da isto tako oni ne moraju jednako rasti. Ma ja sam zadovoljna i sretna.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Marijaxy, jeeeeej!
    I moja curka je cijelo vrijeme sitnija od decka, ali zato lupka i vrpolji se kao da je 3x veca od njega

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, bas javljate lijepe vijesti

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Trakica pokazuje za urin ph9 i proteine +++. Za 2 tj cu obaviti krvne nalaze pa cemo vidjeti. Tlak mi 110/60, nisam natecena. Odradila urin i urinokulturu prije mj dana i bilo sve ok.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Marijaxy,
    Bas lijepoooo!

Sto se tice proteina, nemam pojma o tome !

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Divno!! Blizanceki!! ❤️❤️

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Marijaxy, odi u lab da ti provjere urin. Mozes i privatno, nije skupo, nekih 50 kn, trakice nisu bas pouzdane. Jesi ponavljala ili je to bila samo jedna trakica?

mono, jesi imalo opustenija, je li prestalo krvarenje?

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Optimist,
    Je, krvarenje je stalo, nema vise nista, inace bi izludila skroz...
    Primirila sam se sto se tice onih otkucaja, sto se nisu odmah vidjeli....
    Ali sad imam uzasno veliki strah da se u roku ova dva tjedna nesto ne dogodi...mislim znam da ne mogu ni sprijeciti ista, a razmisljanjem se samo brinem i stetim svojoj psihi....
    Jos sam se dns narucila na mini anomaly privatno, idem 3.10.i bas me panika uhvatila da nesto ne bude do tada....
    Znam da sam stvarno previse paranoicna i preispitujem apsolutno sve ali dodju mi takvu trenutci...vjerujem da cu sutra biti bolje....
    Bila sam mirnija jer sam " presla " granicu svojih spontanih, ali uvijek ali bas uvijek me nesto zabrine.....
    Za dva tjedna idem i u Petrovu....pa onda za tri privatno i onda za tjedan u Petrovu...pa samo moram sad izdrzati DVA tjedna (do sad nisam uspjela, ili bi prokrvarila pa otisla na hitnu, ili bi nesto bilo ) tako da ce ovo sad biti najjjduzih dva tjedna !
    Divim se vama curama koje ste mogle cekati 4 tjedna !
    Haha, uvijek pisem romane, ali kad se ne mogu jednom recenicom izraziti )

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Mono,da te "utjesim" i ja sam bila takva,pogotovo ako imas podlogu za to. Strah je oduran. Pogotovo dodatno kad nosis malo
    Bice u sebi i umires za tim. Mislim
    Da su to sve cure iskusile na ovaj ili onaj nacin. Ja sam odlazila kad sam imala
    Ta krvarenja do kraja prvog tromjesecja cak i malo duze svaka 2 tjedna na pregled. Jednom
    Me doktor ispljuvao oko toga,bilo mi je bas neugodno. Imala sam do tada evidentirano 10 posjeta. No,kad sam izasla sam si mislila ej slusaj ti mi govoris samo i jedino da je to sve u Bozjim rukama,i to i je tako ali me nije smirivalo. Zelim ti reci samo da sam i ja jako panicarila,na dane nisam ni sad puno bolja,i nekad se osjecam kao da nosim breme neko (sto je mozda ruzno) ali me to brzo prodje. Sto se tebe tice ja sam neznam zasto obzirom da te ne poznajem,ali citam sve od pocetka pa i tebe uvjerena da ce ovaj put bit sve u redu zaista! Nekad nas neke traume obiljezeni pusemo na hladno jako
    Dugo,no i to prodje,ja imam jos dugo gurat kao i ti,a nedostaje mi povjerenja u doktore pa i u sebe pa mi se cini taj oeriod jos duzi,brojim doslovno dan po dan. Tako i ti trebas,zaokupit se nekim drugim stvarima,one blesave banalne stvari eto sorry na upadu u post,i tu su sve cure i vidim da su jako angazirane da te utjese i smire. Pomalo samo idi dan po dan

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mono, srce kuca, krvarenje stalo, plod odgovara velicinom (odgovara!), presla si granicu spontanih.....ijujuuuuuuuu!!!!!!!

Super da ides privatno, mislim da su njihovi uzv ipak precizniji. Odmah gin. reci svoje strahove i zamoli ga da ti sve detaljno objasni, zapisi sva pitanja koja te zanimaju.
    U ova dva tjedna pobjedi samu sebe

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Allegra,
    Slazem se i sve ja to znam kad mi je " normalan dan " :/...hvalaa ! Pokusati cu sad izdrzati ova dva tjedna !
    Sreca je ta, da moja dokt.koja me vodi je rekla da samo dodjem kad god me panika uhvati. Potpuno razumije jer sam vec dolazila izvan sebe na uzv kod nje....
    Tako da, mogu ja i otici iduci tjedan recimo samo da vidimo otkucaje, ali mislim da necu...pokusati cu pricekati ta dva tjedna.

Optimist,
    Haha, napisati cu na papir sve sto me zanima ! Bas se veselim, jakooo tom privatnom uzv ! Svaku T sam planirala ici na taj uzv ali nikad nisam bila dosla do tog tjedna
    Hvalaaaaaa

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Ma
    Izdrzat ces,nego sta ces! samo pomalo i dan po dan,probila si "granicu" i to nesto znaci,bebkic
    Ti je dobro,raste

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Oprostite mi sto skrecem s teme, al morala sam vam napisati da sam jucer bila na trudnickom tecaju u domu zdravlja trnje (rapska ulica). Preporucam svakome jer je doktor toliko smijesan da smo svi pisali od smijeha 3h koliko je predavanje trajalo. Eto, tko jos nije bio a ne da mu se bas ici mislum da je ovo super izbor. Imaju ponovno u 10.mj. traje 2 dana po 3h.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Draga Mono, nisam panicar po prirodi, ali vjeruj mi u trudnoci sam totalni panicar i osluskujem svaku sitnicu. Da mi samo nekad cujes misli dobila bi ludjacku kosulju trenutno samo da ti pokusam prikazati, nikako da krenem s kupnjom stvari za blizance, ni drugi krevetic, ni robicu, ni kolica...nista. Sve cekam da dodjem u sigurniju zonu, a sad sam u 27tt jadna djeca ce bit gola i bosa
    Ono sto meni pomaze je da sam stalno zauzeta sa 100 stvari, em posao, em doma nesto preuredjujemo, ili sam jednostavno u drustvu dragih ljudi i nastojim ne razmisljati previse. Ako moras odmarati zbog krvarenja obavezno si nadji nekakvu preokupaciju za naredne tjedne. Cim pocmes bebu osjecati kako lupka sve ce biti puno lakse - vjeruj mi.
    Usput, meni prvi uzv pregledi uopce nisu radjeni vaginalno, vec odmah preko stomaka, jednostavno se vaginalno nije nista moglo vidjeti, ni cuti...

Mali izvjestaj s naseg pregleda u utorak, obe bebe su par dana vece, oko 1 kg vec i drugi doktor definintivno potvdio CURA i DECKO sljedeci pregled ce biti vec na 30 tt nevjerovatno kako mi sada vrijeme brzo prolazi.

Cure, kako je vama sa spavanjem? mene ce ludu vodit do kraja!!! preko dana nemam bas vremena za odmor, a nocu ako uhvatim 5 sati, s 4 prekida sna... Predvecer pocmem padat od umora, ali cim dotaknem krevet ne mogu zaspat, a nervoza u nogama me dovodi do ludila...napravim kilometre po kuci oko ponoci dok se smirm.

Hadasa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Biska - hvala,nadam se da ću skupit snagu i otići,nisam strašljiva osoba i znam se izboriti za sebe,ali kod mog doktora osjećam se kao preplašeni mišek. Uzet ću muža za potporu.
    Marijaxy-kod mene je curka malo veće i teža od druge bebe,nadamo se isto kombinaciji,iako sam ja mislila da su oboje dječaci,izgleda da nemam dobar instikt. Razveselila me curka jako
    Ovan-ja sam tek 15tt+5 i već problemi s spavanjem,u 9 već zijevam i jedva držim oči otvorene,legnem oko 10 i do 12 ne mogu spavati,probudim se u pola 6,6 budna da budnije ne mogu biti,spavati sam mogla po danu samo u drugom mjesecu,sad nema šanse nisam navikla.Sve se bojim kako će biti kasnije.Čestitam na curki i dečkiću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •